Το νέο Bbox Mini του Bouygues Telecom για προσφορές στο Διαδίκτυο χωρίς τηλεόραση είναι διαθέσιμη!, Μια εμπλουτισμένη προσφορά bbox και wifi στο προσκήνιο | Bouygues Telecom

Μια εμπλουτισμένη προσφορά bbox και wifi στο προσκήνιο

Στο σπίτι, με την Bouygues Telecom Fiber, η προσφορά Bbox Ultym προσφέρει ταχύτητα έως 2GBIT/S Στην φθίνουσα κατεύθυνση (λήψη) και 900 Mbit/s Με την άνοδο (μεταφόρτωση).

Το νέο Bbox Mini του Bouygues Telecom για προσφορές στο Διαδίκτυο χωρίς τηλεόραση είναι διαθέσιμη !

Το νέο Bbox Mini που αποκαλύφθηκε στην αρχή του έτους κυκλοφορεί τώρα στο δίκτυο Bouygues Telecom, Darty και Télévente Club Network. Αυτό το νέο κουτί μεγέθους μιας θήκης CPL για το Dualplay Internet and Telephony είναι διαθέσιμο με τις τρέχουσες προσφορές που προσφέρεται από τον χειριστή είναι από 19.99 € το μήνα σε μη διαδοχική ζώνη ή 37.99 € σε ζώνη μη -ανύπαντρου. Ακολουθούν όλες οι λεπτομέρειες αυτού του νέου bbox mini !

Το νέο bbox του μεγέθους ενός πλαισίου CPL:

Bouygues Telecom εμπορεύεται τα νέα Μίνι bbox Από τις 19 Ιανουαρίου στο Club Bouygues Telecom Network, αυτή η νέα περίπτωση δεν είναι ακόμη διαθέσιμη στον ιστότοπο του χειριστή. Αυτό Δρομολογητής μόντεμ είναι συνδεδεμένο ως σχεδόν πανομοιότυπο CPL και μέγεθος. Αυτό μίνι κουτί προορίζεται για ADSL χωρίς τηλεοπτικές συνδρομές. Το κουτί αποτελείται από μια πολύ πλήρη, εύχρηστη και χρησιμοποιήσιμη διεπαφή διαχείρισης από οποιαδήποτε οθόνη (PC, Smartphone, Tablet κ.λπ.). Η υπόθεση είναι εξοπλισμένη με τρεις θύρες: ADSL, Tel και Ethernet. Πάνω από το κουτί, μια γλώσσα που εμφανίζεται στην πλάτη των πληροφοριών του WiFi, του σειριακού αριθμού, ενός κώδικα QR. Κατά τη διάρκεια της πρώτης εκκίνησης -θα χρειαστεί να αφήσετε το Μίνι bbox Εκτελέστε αρκετές ενημερώσεις, η λειτουργία μπορεί να διαρκέσει έως και 10 λεπτά ανάλογα με τη ροή γραμμής, διαφορετικά διαρκεί λιγότερο από 4 λεπτά, έτσι ώστε το Mini-Box είναι έτοιμο να σας παρέχει την υπηρεσία σας κατά τη διάρκεια μιας τυπικής εκκίνησης.

προσφορά

Το μίνι bbox possile με το τρέχον bbox προσφέρει:

Ανάλογα με τη γεωγραφική περιοχή, η τιμή της συνδρομής διαφέρει και το τηλεόραση δεν είναι δυνατή επιλέγοντας το Μίνι bbox. Οι προσφορές ξεκινούν έτσι στις 19.€ 99 το μήνα σε μη διαδοχική ζώνη με Διαδίκτυο και απεριόριστη τηλεφωνία για να διορθωθεί σε διεθνείς 100destinations, μια επιλογή στα 6 € είναι διαθέσιμη για να απολαύσετε εκτός από το Απεριόριστες κλήσεις προς κινητά στη Γαλλία ή από τις 25.99 € το μήνα. Στη ζώνη έκταση Ο τύπος προσφέρεται σε 8 € περισσότερα ανά μήνα χωρίς επιλογή είναι από 27.99 € και μέσα Ζώνη αποπροσανατολισμού, η προσφορά Διπλός παίκτης είναι στην τιμή των 37.99 €.

Μια εμπλουτισμένη προσφορά bbox και wifi στο προσκήνιο

–> ->

Για πολλά γαλλικά νοικοκυριά, Το WiFi είναι ένα από τα κύρια κριτήρια επιλογής προσφοράς Διαδικτύου. Για χρόνια, η Bouygues Telecom ανταποκρίνεται σε αυτή την ουσιαστική ανάγκη και έχει προσφέρει καινοτόμες λύσεις με την εφαρμογή Οι τελευταίες γενιές των προτύπων WiFi στα bboxes του. Ο στόχος είναι να προσφέρετε Κάλυψη και ποιότητα σύνδεσης στο διαδίκτυο σε WiFi, παντού στο σπίτι. Αυτές οι προσπάθειες ανταμείφθηκαν από Ο τίτλος του χειριστή N ° 1 στο WiFi σύμφωνα με το NPERF.

Από τις 7 Νοεμβρίου, η Bouygues Telecom ξεκινά ένα Νέο εύρος bbox που δίνει έμφαση στην ποιότητα του Wifi σε όλο το σπίτι, ενώ δίνει ιδιαίτερη προσοχή Το οικολογικό σχεδιασμό των bboxes του. Για αυτό, α Νέο κουτί WiFi 6 ενσωματώνει την προσφορά Το bbox πρέπει να ινών Και, από την πλευρά της, η προσφορά Box Ultym, στο WiFi 6th, εμπλουτίζεται με υπηρεσίες υποστήριξης και ψυχαγωγίας.

Box Must: Ένα νέο WiFi 6 και Ecoconçue Box

Με το δικό του κατακόρυφος σχεδιασμός Για να βελτιστοποιήσετε την κάλυψη WiFi μέσα στην εστία, είναι το νέο μόντεμ της προσφοράς Fiber Box WiFi 6 συμβατό. Αποτελεσματικές χάρη στις ίνες τηλεπικοινωνιών Bouygues, περιλαμβάνει Τεχνολογία “Intelligent WiFi” που βελτιστοποιεί συνεχώς τη σύνδεση με τον εξοπλισμό στο σπίτι.

Με το Bouygues Telecom Fiber, το Bbox Must WiFi 6 σας δίνει πρόσβαση σε ταχύτητα Διαδικτύου 1GBIT/S Στην φθίνουσα κατεύθυνση (λήψη) και 700mbit/s Με την άνοδο (μεταφόρτωση). Την τηλεοπτική πλευρά, συνδεδεμένη με το 4K TV αποκωδικοποιητής, Το Bbox πρέπει να δώσει πρόσβαση σε περισσότερα από 180 κανάλια που περιλαμβάνονται !

Ένα κουτί WiFi 6 εύκολο στη σύνδεση

Φως και διακριτικό, Το Bbox WiFi 6 θα βρει εύκολα τη θέση του στο σπίτι σας και, χάρη στην ειδική εσωτερική σύνδεση ινών, η σύνδεση διευκολύνεται: Δεν υπάρχει ανάγκη για μικρή θήκη για την άφιξη των ινών !

Σημειώστε ότι εάν το απαιτεί η διαμονή τους, ο πελάτης μπορεί να ζητήσει Ένας προαιρετικός επαναλήπτης WiFi, WiFi 6 Συμβατό Και αυτός, για να ολοκληρώσει την κάλυψη του σπιτιού.

Ένα οικολογικό κουτί

Το bbox wifi 6 έχει σκεφτεί και έχει γίνει με την ανησυχία του Καταγράψτε τον αντίκτυπό σας στο περιβάλλον:

  • Αποτελείται με 90% ανακυκλωμένο πλαστικό
  • Η συσκευασία του είναι βιώσιμος (Ετικέτα FSC) και πλαστική ύλη
  • αυτήν Το βάρος είναι βελτιστοποιημένο Για να διευκολύνει τη μεταφορά του
  • Το τέλος της ζωής του είναι αναμενόμενος (Η αποσυναρμολόγησή του είναι εύκολη, τα υλικά της ανθεκτικά και ενδεχομένως επαναχρησιμοποιήσιμα κ.λπ.)

Αυτό το οικολογικό σχεδιασμό ήταν επικυρώθηκε από έναν ανεξάρτητο οργανισμό Και το Box πρέπει να είναι πιστοποιημένο WiFi 6 (και ο επαναλήπτης WiFi)

Τέλος, για να διευκολυνθεί η σύνδεση του Bbox WiFi 6 από τους οπτικά μειωμένους, Σημεία αναφοράς Braille είναι παρόντες στο πίσω μέρος του κουτιού.

Box Ultym WiFi 6th: Εγκατάσταση κλειδιού σε ένα για μια πλήρη εμπειρία

Για τους πελάτες που επιθυμούν να επωφεληθούν Το καλύτερο του WiFi, εξατομικευμένη υποστήριξη και πρόσθετες υπηρεσίες, συμπεριλαμβανομένου του Box Ultym WiFi Ultym:

  • ένα 6ο συμβατό κουτί WiFi, Η τελευταία γενιά WiFi, με την τεχνολογία “Smart WiFi”
  • εγκατάσταση κουτί και αποκωδικοποιητής τηλεόρασης από ένα επαγγελματίας αρμόδιος
  • η διάγνωση κάλυψη και ποιότητα του Ασύρματος στο κατάλυμα
  • παραγγελία Επαναλαμβάνει το WiFi (έως 2) από τον τεχνικό σύμφωνα με το αποτέλεσμα της διάγνωσης
  • ένα Mini 4G Box να αφαιρέσει τα ταξίδια της στη Γαλλία 50GB Κινητό Διαδίκτυο κάθε μήνα

Στο σπίτι, με την Bouygues Telecom Fiber, η προσφορά Bbox Ultym προσφέρει ταχύτητα έως 2GBIT/S Στην φθίνουσα κατεύθυνση (λήψη) και 900 Mbit/s Με την άνοδο (μεταφόρτωση).

Συμπεριλαμβάνεται ψυχαγωγία !

Την τηλεοπτική πλευρά, συνδεδεμένη με Ο αποκωδικοποιητής 4K HDR TV, Το Bbox Ultym δίνει πρόσβαση σε περισσότερα από 180 κανάλια και επιπλέον, οι υπηρεσίες Disney+ και Salto περιλαμβάνονται κατά τη διάρκεια 6 μήνες, χωρίς δέσμευση ! Ταινίες, σειρές και ψυχαγωγία για όλη την οικογένεια !

Με αυτές τις νέες προσφορές, η Bouygues Telecom επιθυμεί να δώσει πρόσβαση Μια πλήρη και ποιοτική εμπειρία στη σύνδεση στο Διαδίκτυο, Παντού στο σπίτι.