Microsoft OneDrive Reviews (Test 2023): Η καλύτερη ενσωμάτωση στα Windows and Office, OneDrive: Price, Reviews & Subscription στη συνδρομή Cloud

OneDrive Reviews, Price & Info on Cloud Storage Προσφορές που δημοσιεύθηκαν από τη Microsoft

Όσον αφορά τις τιμές, η Microsoft προσφέρει διάφορες φόρμουλες για το OneDrive. Μια προσωπική φόρμουλα και μια επιχειρηματική φόρμουλα. Λοιπόν, πόσο κοστίζει μία μονάδα δίσκου ?

Microsoft OneDrive Reviews (Test 2023): Η καλύτερη ενσωμάτωση στα Windows and Office

Το OneDrive είναι και μια μία από τις πιο διάσημες και άγριες υπηρεσίες αποθήκευσης cloud στην αγορά. Πρέπει να ειπωθεί ότι η εγγενή ενσωμάτωσή του στα Windows μπορεί να είναι παρόμοια με την ποιότητα και το ελάττωμα: οποιοσδήποτε χρήστης του λειτουργικού συστήματος της Microsoft έχει εύκολα πρόσβαση, αλλά τα διάφορα αναδυόμενα παράθυρα που καλούν συνδρομή στο OneDrive μπορεί επίσης να έχουν το δώρο του ενοχλητικού. Τέλος πάντων, το OneDrive παραμένει μια πολύ καλή υπηρεσία αποθήκευσης cloud, επίσης με καλή συμβατότητα με τη σουίτα Office 365, γεγονός που το καθιστά ένα εργαλείο επιλογής ως μέρος της συνεργασίας εργασίας. Έτσι, παρά τα ελαττώματά του, και χάρη στις ιδιότητές του, κάποιος έχει κάτι να εδραιωθεί ως βιώσιμη εναλλακτική λύση τον Σεπτέμβριο του 2023 ?

Σε μια όλο και πιο ανταγωνιστική αγορά, το OneDrive θα μπορούσε σίγουρα να ήταν ένας από τους πιο κυρίαρχους παίκτες στον τομέα των υπηρεσιών αποθήκευσης cloud. Πρέπει να ειπωθεί ότι η υπηρεσία έχει πολλά πράγματα γι ‘αυτόν: Προσφέρεται από προεπιλογή σε όλους τους χρήστες των Windows, γεγονός που τον καθιστά αναμφισβήτητη διαφήμιση, επιτρέπει την ενσωμάτωση της σουίτας του Office 365 με το Total Synchronization που το καθιστά το πιο ενδιαφέρον συνεργατικό Εργαλεία στην αγορά. Ωστόσο, παρά όλα αυτά τα μη αμερικανικά πλεονεκτήματα, το OneDrive εξακολουθεί να αγωνίζεται να γλιστρήσει μεταξύ των juggers της αγοράς, παράλληλα με το Google Drive, το Dropbox, το Icloud ή το Mega.

Αρκεί να πούμε ότι δεν αρκεί να είσαι βετεράνος σε μια περιοχή για να παραμείνει ένας από τους πιο σοβαρούς ηθοποιούς του, και ο OneDrive φαίνεται να το έχει καταλάβει. Έτσι, το έτος 2023, ο προμηθευτής αποθήκευσης σύννεφων έκανε πολλές μεγάλες αλλαγές κλιμάκων, συμπεριλαμβανομένης της συνολικής αναθεώρησης της διεπαφής του, με αυτό που η Microsoft κατέληξε να καλεί το “New OneDrive”. Αυτή η αναβάθμιση επηρεάζει τόσο τα γραφικά της εφαρμογής ως προς τις λειτουργίες που προσφέρει η OneDrive, επιτρέποντας μια πολύ πιο ευχάριστη εμπειρία σε καθημερινή βάση, σε επαγγελματικό, προσωπικό ή φοιτητικό περιβάλλον (και αυτό είναι καλό, αφού είναι πίσω στο σχολείο).

Παρά αυτές τις πρόσφατες προσθήκες που ήταν πολύ απαραίτητες, το OneDrive έχει κάτι για να χτυπήσει τον ανταγωνισμό τον Σεπτέμβριο του 2023 ? Επιστρέφουμε στις κύριες ιδιότητες και ελαττώματα της υπηρεσίας.

  • Παρουσίαση της Microsoft OneDrive
  • Υπάρχει δωρεάν προσφορά στη Microsoft OneDrive ?
  • Συγχρονισμός αρχείων
  • Κοινή χρήση και συνεργασία
  • Πώς ταιριάζει η Microsoft OneDrive σε εργαλεία εργασίας ?
  • Διαχείριση μέσων ενημέρωσης
  • Οι διαφορετικές προσφορές που προσφέρει η Microsoft OneDrive
  • Ασφάλεια δεδομένων και εμπιστευτικότητα δεδομένων
  • Βοήθεια και υποστήριξη χρηστών
  • συμπέρασμα

Onedrive
Ειδοποίηση, τιμή και πληροφορίες σχετικά με τις προσφορές cloud storage που δημοσιεύονται από τη Microsoft .

Η υπηρεσία αποθήκευσης OneDrive online διακρίνεται από τον ανταγωνισμό από τον Εξαιρετικά προηγμένη ενσωμάτωση στο οικοσύστημα της Microsoft. Βρίσκεται στα Windows 10, τα οποία το ενεργοποιούν σε συστήματος και προεπιλεγμένους φακέλους χρήστη μόλις συνδεθεί ένας λογαριασμός Microsoft. Το ίδιο ισχύει και για τη σουίτα Office 365 Office Automation, η οποία παρέχεται από προεπιλογή με έναν γενναιόδωρο χώρο OneDrive.

Συγχρονισμός των εγγράφων πάνω απ ‘όλα

Το OneDrive μπορεί να είναι μια “μονάδα”, η προεπιλεγμένη λειτουργία της είναι Περισσότερα στράφηκαν προς το αντίγραφο ασφαλείας από την απομακρυσμένη αποθήκευση. Τις περισσότερες φορές, λειτουργεί με διαφάνεια με λογισμικό και λειτουργικά συστήματα για να καταγράψει με ασφάλεια τα έγγραφα, τα αρχεία και τα ευαίσθητα δεδομένα μέρα με τη μέρα. Υπάρχουν πολλοί υπολογιστές για να το χρησιμοποιήσετε χωρίς να το γνωρίζετε. Αποτελεί Μια μεγάλη λύση εφεδρικής Για το λειτουργικό σύστημα των Windows 10: Αυτό είναι το κύριο πλεονέκτημά του μπροστά σε ανταγωνιστές όπως το Dropbox και το Google Drive. Χάρη σε αυτόν, δεν θα μπορούσε να είναι ευκολότερο Αποθηκεύστε τις φωτογραφίες, τα βίντεο, τη μουσική και τα προσωπικά σας έγγραφα Σε διακομιστές της αμερικανικής εταιρείας Microsoft με ασφάλεια.

Κλασικές εφαρμογές κινητής τηλεφωνίας και λογισμικού

Ωστόσο, οι εφαρμογές Mobile (Andoid, iOS) και Desktop (MACOS) προσφέρονται, στην περίπτωση αυτή, πιο κλασική λειτουργία. ΕπιτρέπουνΠρόσβαση στο περιεχόμενο στο σύννεφο Και να πραγματοποιήσετε πολλαπλές ενέργειες εκεί: διαγραφή, προσθήκη τροποποίησης, ασφαλή κοινή χρήση μέσω ενός συνδέσμου ..

Το OneDrive είναι επίσης προσβάσιμο μέσω κινητών εφαρμογών και προγραμμάτων περιήγησης ιστού

Σε αυτές τις συσκευές, Ο χειρισμός είναι φυσικός Και το εργαλείο συμπεριφέρεται όπως μπορούμε να ελπίζουμε με οποιοδήποτε δίσκο δικτύου ανταγωνιστών. Μοιραστείτε ένα αρχείο, μια σημείωση ή εμφανίστε μια εικόνα δεν θα μπορούσε να είναι ευκολότερη στη χρήση και εργονομική.

Μια τιμή mastered για τους πελάτες της Microsoft

Εάν παραλείψουμε την πολύ περιορισμένη δωρεάν συνδρομή, η μόνη συνδρομή OneDrive προσφέρει μόνο περιορισμένο ενδιαφέρον για το γελοία χαμηλό όγκο αποθήκευσης. Για να απολαύσετε ένα σύννεφο που αξίζει το όνομα, Καλύτερα να στραφείτε στις συνδρομές Microsoft 365, πιο γενναιόδωρη και συνδεδεμένη με τη σουίτα Office Office. Για λογικό κόστος, προσφέρουν επίσης απεριόριστη πρόσβαση σε προοπτικές, λέξη, excel, powerpoint και skype. Αλλά αυτό σημαίνει ότι έχετε το χρήσιμο, να είστε φοιτητής ή επαγγελματίας. Εάν όχι η περίπτωσή σας, Συνιστούμε μια πιο παραδοσιακή προσφορά κίνησης, Όπως αυτό που πρότεινε ο Pcloud. Ο όγκος αποθήκευσης σύννεφων γενικά διπλασιάζεται σε ισοδύναμες τιμές, με τις οποίες περισσότερο είναι πολλαπλά μη δημοσιευμένα χαρακτηριστικά που προορίζονται να διευκολύνουν την καθημερινή ζωή. Τέλος, θα το σημειώσουμε σε περίπτωση προβλήματος, Η υποστήριξη περιορίζεται στα φύλλα τεκμηρίωσης Προσβάσιμο στον ιστότοπο της Microsoft. Είναι πράγματι δύσκολο να λάβετε μια απάντηση σε συγκεκριμένες ερωτήσεις που μπορείτε να συναντήσετε.

Τελευταία ενημέρωση στις 15 Μαρτίου 2021

Γνώμη χρήστη

Lyonnais 69

28 Μαΐου 2021 ★ ★★★★ Απάντηση Προσοχή, OneDrive με προκάλεσε τεράστιες ανησυχίες ! Αγόρασα τη λύση σε 2 EUR, αλλά διαγράφει αρχεία σε άλλους δίσκους και αποδιοργανώνει όλους τους φακέλους σας ! Είμαι…. ανώνυμος !

Δημοσιεύω Ακυρώστε την απάντηση

Αυτές οι προσφορές θα μπορούσαν επίσης να σας ενδιαφέρουν

Μη διστάσετε να συγκρίνετε το OneDrive με τους ανταγωνιστές του, και ιδιαίτερα στους ηγέτες του τμήματος παρακάτω.

3 προσφορές από 0 €/μήνα

10 GB έως 2 TB του Cloud Espace

δίκαιη κοινή χρήση μεταξύ των χρηστών x

PC / MAC υπολογιστή, smartphone και tablet

Οικονομική φόρμουλα

7 προσφορές από 0 €/μήνα

2 GB έως 3 TB του χώρου σύννεφων

Από 1 έως 6 άτομα

Υπολογιστής Mac & PC, smartphones & tablet

Ο ιστορικός ηγέτης του τμήματος

4 προσφορές από 0 €/μήνα

5 GB έως 2 TB του Cloud Espace

από 1 έως 6 άτομα (οικογενειακή κοινή χρήση)

iPhone, iPad, Mac & Apple TV

Τέλεια ενσωματωμένο στο οικοσύστημα της Apple

Ο ιστότοπος Digipolis.Το FR δημιουργήθηκε από έναν ενθουσιώδη περιεχομένου μουσικής και πολυμέσων. Χάρη σε ένα δίκτυο εργαζομένων, σας δίνει νέες πληροφορίες σχετικά με τις καλύτερες υπηρεσίες online παιχνιδιών βιντεοπαιχνιδιών κάθε μήνα.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να συμβουλευτείτε τις νόμιμες ειδοποιήσεις .

Συγκριτικά και απόψεις που δημοσιεύθηκαν στο Digipolis.FR δημοσιεύονται για πληροφορίες. Δεν μπορούν να αντικατοπτρίζουν την πραγματικότητα της αγοράς ή να είναι εντελώς αντικειμενικοί.

Σας ζητάμε να λάβετε υπόψη αυτόν τον παράγοντα ως μέρος της ερευνητικής σας έρευνας.

Εάν θέλετε να συμμετάσχετε στην ομάδα Digipolis.FR, μπορείτε να το κάνετε εύκολα χρησιμοποιώντας τη φόρμα επικοινωνίας .

Θα κάνουμε το μέγιστο τους για να επιστρέψουμε γρήγορα σε εσάς.

Πόσο καλά το κόστος onedrive – τιμή ?

Όσον αφορά τις τιμές, η Microsoft προσφέρει διάφορες φόρμουλες για το OneDrive. Μια προσωπική φόρμουλα και μια επιχειρηματική φόρμουλα. Λοιπόν, πόσο κοστίζει μία μονάδα δίσκου ?

�� Ανακαλύψτε τις συμβουλές και τα κόλπα σε μία μονάδα δίσκου !

Πόσο είναι η προσωπική μονάδα δίσκου ?

Για μια προσωπική κίνηση που έχετε μέχρι 5GB προσφέρονται, τότε μπορείτε να ολοκληρώσετε τον αποθηκευτικό χώρο σας με διαφορετικές προσφορές. Για 2 € ανά μήνα μπορείτε να έχετε έως και 100 GB. Διαφορετικά, μπορείτε να επωφεληθείτε από λογαριασμό προσωπικού 365 Office 365. Το Microsoft Office 365 είναι μια υπηρεσία συνδρομής που συγκεντρώνει τις εφαρμογές του τρέχοντος γραφείου, επικοινωνίας και διαδικτυακής συνεργασίας. Πολύ απλή χρήση, αυτή η λύση είναι συμβατή με τον υπάρχοντα εξοπλισμό σας. Όλα υποστηρίζονται από την ισχυρή ασφάλεια, αξιοπιστία και έλεγχο που χρειάζεστε για να διαχειριστείτε την επιχείρησή σας. Όλα για € 69 ετησίως. Με αυτό θα επωφεληθείτε από την αποθήκευση 1 TB, το Office Suite, τη δυνατότητα χρήσης Dela σε διάφορα PC/MAC, Tablet και Smartphones, συμπεριλαμβανομένων των Windows, iOS και Android και πολλά άλλα χαρακτηριστικά. Εάν είστε αρκετοί, μπορείτε για 99 € ανά οικογένεια 365 με 6 TB συνολικά και τη δυνατότητα να είστε μέχρι 6 χρήστες !

One Drive Business προσφέρει

Οι προσφορές επιχειρήσεων OneDrive είναι διαθέσιμες σε 3 πιθανά σχέδια, το πρώτο, το OneDrive Entreprise Plan 1, είναι η ιδανική λύση για εταιρείες που χρειάζονται υπηρεσία κοινής χρήσης αρχείων και αποθηκευτικό χώρο OneDrive για € 4,20 HT ανά χρήστη ανά μήνα χωρίς λογισμικό γραφείου σε έναν αποθηκευτικό χώρο χρήστη στον χρήστη.

Το δεύτερο, το OneDrive Entreprise Plan 2, μια ιδανική λύση για εταιρείες που χρειάζονται μια υπηρεσία κοινής χρήσης αρχείων και ένα χώρο αποθήκευσης OneDrive χάρη στις προηγμένες λειτουργίες ασφάλειας και συμμόρφωσης. Είναι € 8,40 ανά χρήστη ανά μήνα θα έχετε απεριόριστο χώρο αποθήκευσης.

Τέλος, για € 10.50 εξαίρεση φόρου ανά μήνα ανά χρήστη, υπάρχει η προσφορά Premium Business Office 365 Business Premium. Η πληρέστερη λύση ιδανική, για εταιρείες που χρειάζονται ανταλλαγή μηνυμάτων επαγγελματικής ποιότητας, λογισμικό γραφείου και υπηρεσίες όπως το OneDrive.