Επιλέγοντας το σωστό ηλεκτρικό ηλεκτρικό σκούτερ σύμφωνα με το ταξίδι του, Mappy Rolls σε ηλεκτρικό σκούτερ με Tier – Mappy

Mappy Rolls σε ηλεκτρικό σκούτερ με βαθμίδα

Αυτό το σκούτερ έχει 25 χιλιόμετρα αυτονομίας (όχι 40 όπως ανακοινώθηκε από τον κατασκευαστή του). Έχει κινητήρια δύναμη 350W και το βάρος του είναι σχετικά ελαφρύ. Το Pablo είναι ιδανικό για εκκίνηση και δημιουργία σύντομων ταξιδιών. Δείτε περισσότερες πληροφορίες.

Επιλέγοντας το σωστό ηλεκτρικό σκούτερ ενηλίκων σύμφωνα με το ταξίδι σας

Όλοι έχουμε ένα περισσότερο ή λιγότερο μακρύ ταξίδι ανάλογα με την ημέρα σας. Αν θα πάτε στη δουλειά ή θα κάνετε τα ψώνια σας. Κατά μέσο όρο, ένας Γάλλος επιτυγχάνει 31 χλμ. Ανά ημέρα με αυτοκίνητο (οποιοδήποτε είδος ταξιδιού μπερδεύεται). Αυτό σημαίνει ότι δεν εκτελεί πολλά χιλιόμετρα κατά τη διάρκεια της ημέρας. Σε μεγάλες πόλεις, τα ταξίδια 31 χλμ. Είναι πολύ μακρύτερα και κουραστικά. Μεταξύ κυκλοφοριακών συμφόρων, χώρων στάθμευσης και άλλων μειονεκτημάτων, είναι δυνατόν να κάνετε το καθημερινό σας ταξίδι πιο εύκολα.

Πράγματι, είναι δυνατόν να φτιάξουμε 30 χλμ. Αποφεύγοντας κυκλοφοριακές συμφόρησης και δημόσιες συγκοινωνίες. Αυτές οι εναλλακτικές λύσεις είναι ενδιαφέρουσες και ηλεκτρικές. Μεταξύ αυτών των ηλεκτρικών οχημάτων, θα επικεντρωθούμε ιδιαίτερα στο ηλεκτρικό σκούτερ ενηλίκων. Αυτό είναι ένα ενδιαφέρον προϊόν εάν θέλετε να αλλάξετε την κινητικότητα.

Πριν πάρετε τη βουτιά, αναλύστε πριν από τον τύπο του ταξιδιού που παίρνετε. Το ηλεκτρικό σκούτερ θα πρέπει στη συνέχεια να προσαρμοστεί στα εμπόδια που θα μπορούσατε να αντιμετωπίσετε. Είναι προφανώς απαραίτητο να επενδύσουμε ανάλογα με τη χρήση του (Αγορά ηλεκτρικού σκούτερΟυσία.

Ακολουθούν αρκετές συμβουλές ανάλογα με τον τύπο του ταξιδιού που παίρνετε καθημερινά. Βήματα ? Σοβαρές πλαγιές ? Ταξίδια 50 χλμ ? Για κάθε τύπο ταξιδιού, υπάρχει ένα ηλεκτρικό σκούτερ ενηλίκων που προσαρμόζεται σε αυτό. Επομένως, θα έχετε μια συγκεκριμένη λύση σε διάφορες περιπτώσεις και ανάγκες.

Τα κριτήρια που πρέπει να θυμάστε πριν αγοράσετε ένα ηλεκτρικό σκούτερ

Πριν αγοράσετε το ηλεκτρικό σκούτερ ενηλίκων, ίσως είναι ενδιαφέρον να δείτε το διαφορετικά σημαντικά κριτήρια να το εξετάσω. Ορισμένα μπορεί να είναι πολύ σημαντικά όπως τα φρένα ή οι τροχοί. Αλλά λίγοι άνθρωποι το γνωρίζουν.

Οι διαφορετικές μάρκες ηλεκτρικών σκούτερ για ενήλικες

Ενδιαφέρεσαι για Διαφορετικές μάρκες ηλεκτρικών σκούτερ Για τους ενήλικες να ανακαλύψουν αξιόπιστα μοντέλα προσαρμοσμένα στις ανάγκες σας. Η μάρκα Minimotors προσφέρει ισχυρά σκούτερ. Από την άλλη πλευρά, τα σκούτερ είναι αδιάβροχα για να μπορούν να οδηγούν ελεύθερα στη βροχή.

Το ηλεκτρικό σκούτερ ενηλίκων ανάλογα με τα χιλιόμετρα που πρόκειται να καλυφθούν

Ακολουθούν συμβουλές που βασίζονται στον τύπο του ταξιδιού που πρόκειται να κάνετε, είτε σύντομες είτε μεγάλες. Αυτό θα σας επιτρέψει να μην αγοράσετε και ένα μοντέλο ή όχι αρκετά ισχυρό ανάλογα με το ταξίδι σας.

Λιγότερο από 10 χλμ

Με μια τέτοια απόσταση, ένα ηλεκτρικό ηλεκτρικό σκούτερ ενηλίκων στη μεσαία περιοχή ή ακόμα και η είσοδος -είναι σε μεγάλο βαθμό αρκετό. Δεν χρειάζεται να έχετε μοντέλο με αυτονομία έως και 120 χλμ. Το τελευταίο προσαρμόζεται σε επικίνδυνη γη, αιχμηρές νευρώσεις ή Εκτός δρόμου (εκτός δρόμου). Που δεν ικανοποιεί σαφώς τις ανάγκες σας.

Θέλετε να κάνετε ένα απλό, σύντομο και αποτελεσματικά ταξίδι. Δεν υπάρχει ανάγκη για ένα τέρας ταχύτητας. Υπάρχουν μοντέλα ηλεκτρικών σκούτερ προσαρμοσμένα σε αυτόν τον τύπο κίνησης. Μπορούμε να αναφέρουμε, για παράδειγμα, Το ηλεκτρικό σκούτερ Pablo.

Αυτό το σκούτερ έχει 25 χιλιόμετρα αυτονομίας (όχι 40 όπως ανακοινώθηκε από τον κατασκευαστή του). Έχει κινητήρια δύναμη 350W και το βάρος του είναι σχετικά ελαφρύ. Το Pablo είναι ιδανικό για εκκίνηση και δημιουργία σύντομων ταξιδιών. Δείτε περισσότερες πληροφορίες.

Μεταξύ 10 και 20 χλμ

Για αυτό το είδος ταξιδιού με αποτέλεσμα ένα ταξίδι μετ ‘επιστροφής περίπου 7,5 χλμ., Συνιστάται να επιλέξετε ένα σκούτερ μεσαίας εμβέλειας. Εάν θέλετε να είστε ευρύ, πάρτε ένα μοντέλο που ανακοινώνει 25/30 χλμ. Αυτονομία. Πράγματι, υπάρχει πάντα μια πορεία σφάλματος μεταξύ της ανακοινωμένης αυτονομίας και της πραγματικής αυτονομίας. πρόσεχε.

Για αυτό το είδος ταξιδιού, χρειάζεστε ένα ελαφρώς περισσότερο σκούτερ με μια μπαταρία που θα κρατήσει το σοκ. Ειδικά αν είστε αρκετά μεγάλοι. Όσο περισσότερο το βαρύ σκούτερ της πόρτας, τόσο πιο γρήγορα τρώγεται η μπαταρία. Για αυτό το είδος ταξιδιού, υπάρχει ένα πλήθος κατάλληλων σκούτερ. Μπορούμε να αναφέρουμε, για παράδειγμα, Το Electer Electric Scooter του E-TWOW Booster S+ Premium V1.

Αυτό το σκούτερ ως ελαφρύ τόσο μικρό, γλιστρά παντού χάρη στον ανασυρόμενο οδηγό του. Είναι πραγματικά ελαφρύ με βάρος 10,9 kg. Που είναι σχετικά μικρό. Αυτό το ηλεκτρικό σκούτερ ενηλίκων έχει μέχρι 35 χλμ. Αυτονομίας και διασχίζει 23% κλίση με τον κινητήρα 575W. Είναι επομένως τέλειο για μια διαδρομή μικρής και μεσαίας απόστασης. Δείτε περισσότερες πληροφορίες.

Μεταξύ 20 και 30 χλμ

Το εμπρός και πίσω αρχίζει να είναι μεγαλύτερη και μεγαλύτερη, η αυτονομία πρέπει επομένως να προσαρμοστεί. Για αυτό το είδος ταξιδιού, επιλέξτε ένα ηλεκτρικό σκούτερ ενηλίκων με τουλάχιστον 35/40 χλμ. Αυτονομία. Πρέπει να δείτε μεγάλα με αυτά τα στοιχεία (δείτε την μπροστινή παράγραφο).

Επομένως, είναι απαραίτητο να παρέχετε ένα πιο ισχυρό σκούτερ. Όσο περισσότερο το ταξίδι, τόσο πιο σημαντικό γίνεται ο κινητήρας. Το Electric Scooter Ele Electric SCOOET (Bluetooth) E-TWOW GT 2020 Premium SE (Bluetooth) είναι επομένως μια εξαιρετική επιλογή.

Αυτό το ηλεκτρικό σκούτερ έχει μέχρι 40 χιλιόμετρα αυτονομίας. Με τον κινητήρα 700W, θα μπορείτε να διασχίσετε μεγαλύτερες αποστάσεις και πιο εξελιγμένες πλαγιές (25% εδώ). Αυτό το πολύ ελαφρύ σκούτερ είναι ιδανικό για το ταξίδι μετ ‘επιστροφής 15 χλμ. Επιπλέον, φροντίζει πολύ γρήγορα (4 ώρες). Μπορείτε να το θέσετε στη δουλειά για παράδειγμα. Απλά πρέπει να βρείτε μια αλίευση. Δείτε περισσότερες πληροφορίες.

Πέρα από τα 30 χλμ

Το ταξίδι σας γίνεται πολύ μεγάλη και η μεγάλη αυτονομία γίνεται πραγματικά απαραίτητη. Η μπαταρία σας πρέπει να είναι αξιόπιστη και να προσφέρει τουλάχιστον 50 έως 60 χιλιόμετρα αυτονομίας για περισσότερη ελευθερία. Εδώ είναι ένα μοντέλο ηλεκτρικού σκούτερ ενηλίκων που προσαρμόζεται σε αυτό το είδος ταξιδιού: Το inokim ox h ηλεκτρικό σκούτερ.

Αυτό το σκούτερ έχει, τουλάχιστον 60 χιλιόμετρα αυτονομίας. Είναι ισχυρό χάρη στον κινητήρα 1000W και μπορεί να διασχίσει πλαγιές με κλίση έως και 40%. Το μόνο μειονέκτημα παραμένει ο χρόνος φόρτωσης 7 ετών. Δείτε περισσότερες πληροφορίες.

Για ένα ταξίδι στο λόφο, ένα ισχυρό σκούτερ είναι ιδανικό

Τα ταξίδια των ακτών μερικές φορές δεν είναι προφανείς και μερικές δεν είναι αρκετά ισχυρές για να τα διασχίσουν. Μπορεί ακόμη και να σας συμβεί για να βοηθήσετε το σκούτερ σας να ανεβείτε με το πόδι σας. Στη συνέχεια, επιλέξτε ένα ισχυρό ηλεκτρικό σκούτερ. Επομένως, είναι απαραίτητο να αποφύγετε τους κινητήρες στα 250W που δεν μπορούν να διασχίσουν πολύ απότομες πλαγιές.

Τα καλύτερα ισχυρά ηλεκτρικά σκούτερ είναι μέρος της μάρκας Minimotors ή της μάρκας VSETT. Τα μοντέλα τους είναι πολύ ισχυρά και αυτόνομα. Επιπλέον, υπάρχει κάτι για όλες τις τιμές και για όλα τα γούστα.

Για ταξίδια με αιχμηρές πλαγιές, μπορείτε να επιλέξετε Ένα ηλεκτρικό σκούτερ vsett 9. Με τον κινητήρα LG 650W, μπορείτε να διασχίσετε πλαγιές μέχρι 33% κλίση. Επιπλέον, η ισχυρή μπαταρία της θα σας επιτρέψει να ταξιδέψετε ένα ταξίδι μέγιστου 80 χλμ. Χωρίς επαναφόρτιση.

Παρά τη δύναμή του, το σκούτερ είναι καθησυχαστικό. Έχει φρένα εμπρός/πίσω δίσκου και διπλά εναιωρήματα. Έχετε ακόμη και ένα κοιλιακό και μια αυτόματη στάση. Όλα αυτά τα στοιχεία θα σας δώσουν πραγματική άνεση οδήγησης.

Ένα ταξίδι γεμάτο βήματα ? Επιλέξτε αυτό το ελαφρύ ηλεκτρικό σκούτερ

Η πόλη σας είναι γεμάτη με βήματα ? Στη συνέχεια, μπορείτε να κολλήσετε εάν το ηλεκτρικό σκούτερ ενηλίκων σας είναι 40 κιλά (όπως το Dualtron Ultra II). Πρέπει να εξετάσουμε το ενδεχόμενο να επενδύσουμε σε ένα ελαφρύ ηλεκτρικό σκούτερ.

Εδώ είναι το σκούτερ Inokim Mini Plus. Πολύ εκτιμώνται για το βάρος του, θα είναι τώρα εύκολο να μετακινηθείτε μεταφέροντας το. Ζυγίζει μόνο 8,5 κιλά, τόσο πολύ να πούμε ότι δεν θα σας εξαντλήσει.

Αυτό το μοντέλο είναι κατάλληλο για αρκετά σύντομες διαδρομές και γεμίζει με περπάτημα. Η αυτονομία της είναι 20 χλμ., Η δύναμη του κινητήρα 250W και μπορεί να φτάσει με ταχύτητα 20 χλμ./. Έτσι μπορεί να μην είναι αρκετά ισχυρό για τα καθημερινά σας ταξίδια.

Στη συνέχεια, μπορείτε να επιλέξετε το ηλεκτρικό σκούτερ E-TWOW Premium S+ V1. Ζυγίζει 10,9 kg, έχει 35 χιλιόμετρα αυτονομίας καθώς και κινητήρα 575W. Αυτός είναι ένας καλός συμβιβασμός μεταξύ εξουσίας και ελαφρότητας.

Εξακολουθεί να βρέχει στο σπίτι, εδώ είναι ένα αδιάβροχο σκούτερ

Σε ορισμένες περιοχές όπως η Νορμανδία, η βροχή είναι πολύ συνηθισμένη και μερικές φορές είναι περίπλοκο να κινείται σε ένα ηλεκτρικό σκούτερ ενηλίκων. Πράγματι, τα περισσότερα δεν είναι αδιάβροχα. Αυτοί οι τύποι ηλεκτρικών σκούτερ δεν είναι κατάλληλοι για βροχερές περιοχές.

Το ηλεκτρικό σκούτερ Ένα μίλι μοντέλο S8 διαφέρει από άλλα σκούτερ, αφού έχει την πιστοποίηση IPX5. Αυτό θα σας επιτρέψει να μετακινηθείτε σε βροχερό καιρό, αφού το σκούτερ σας θα έχει υψηλή αντίσταση στο νερό.

Δεν είναι μόνο αυτό ! Εκτός από την καλή του σφραγίδα, το μοντέλο S8 ​​διαθέτει αφαιρούμενο μπαταρία. Αλλά τι σημαίνει αυτό ?

Θα είναι δυνατόν να αφήσετε το σκούτερ σας να στεγνώσει και ταυτόχρονα να φορτώσετε την μπαταρία σας ανεξάρτητα. Δεν χρειάζεται να τοποθετήσετε το σκούτερ σας για να το επαναφορτίσετε. Επιπλέον, έχει μια σειρά 35 χλμ. Και επαναφορτίζεται σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Τέλος, αυτό το σκούτερ διαθέτει ένα ισχυρό σύστημα πέδησης (3 τύπους φρένου), ζυγίζει μόνο 15 κιλά και είναι εγγυημένη για 2 χρόνια (1 έτος για την μπαταρία).

Ένα σκούτερ ενηλίκων για να αφαιρέσετε τα δημόσια συγκοινωνία σας

Οι δημόσιες συγκοινωνίες μπορεί να είναι πολύ γεμάτες. Σε αυτή την περίπτωση, θα χρειαστείτε ένα ελαφρύ ηλεκτρικό σκούτερ, αλλά ως πτυσσόμενο έτσι ώστε να μπορεί να χωρέσει παντού. Το ιδανικό είναι να βρείτε ένα πτυσσόμενο ηλεκτρικό σκούτερ με ένα ανασυρόμενο τιμόνι.

Το ηλεκτρικό σκούτερ Z8 έχει αυτόν τον τύπο λειτουργικότητας. Διπλωμένο, οι διαστάσεις του είναι πολύ ενδιαφέρουσες: 106 cm x 18 cm x 34 cm (l x w x h).

Μπορούμε να προσθέσουμε ότι αυτό το ηλεκτρικό σκούτερ ενηλίκων, από τη μάρκα Minimotors, έχει άλλα πλεονεκτήματα. Η ποιοτική μπαταρία της Samsung σε ποιοτικά λιθίου επαναφορτίζεται σε μόλις 4 ώρες. Το ηλεκτρικό σκούτερ θα σας επιτρέψει να κυλήσετε ελεύθερα 30 km χωρίς να αγγίξετε την μπαταρία.

Επιπλέον, το σκούτερ ενηλίκων είναι εξοπλισμένο με διπλά εναιωρήματα και δύο φώτα μπροστά και πίσω. Το μόνο πραγματικό αρνητικό σημείο είναι η απουσία ενός μπροστινού φρένου.

Ένα σκούτερ για περιστασιακή χρήση

Το ηλεκτρικό σκούτερ μπορεί να αποδειχθεί πραγματική επένδυση. Το ποσό μπορεί μερικές φορές να είναι αλμυρό !

Εάν σχεδιάζετε να χρησιμοποιείτε τακτικά το ηλεκτρικό σκούτερ, αυτή η αγορά θα είναι κερδοφόρα με το χρόνο. Από την άλλη πλευρά, εάν σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε το σκούτερ σας από καιρό σε καιρό, δεν είναι απαραίτητο να ξοδέψετε πολλά χρήματα (εκτός από το off-piste).

Βόλτα

Σε αυτή την περίπτωση, συνιστάται να επιλέξετε ένα ηλεκτρικό σκούτερ του οποίου η τιμή είναι μεταξύ 200 και 350 ευρώ. Στη συνέχεια, μπορείτε να επιλέξετε το ηλεκτρικό σκούτερ Urbanglide Ride 100s.

Αυτό το ηλεκτρικό σκούτερ προς πώληση σε τιμή 279 ευρώ είναι ιδανική για μερικές χρήσεις το μήνα. Το ηλεκτρικό σκούτερ ενηλίκων ζυγίζει 15 κιλά, έχει 35 χλμ. Αυτονομίας και φορτώνεται σε 5 ώρες.

Τέλος, οι τροχοί των 10 ιντσών είναι ένα εκπληκτικό χαρακτηριστικό, καθώς προσφέρεται σε συχνά πιο ακριβό ηλεκτρικό σκούτερ.

Κάντε περιστασιακά off-piste

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μόνο το ηλεκτρικό σκούτερ σας πολύ σπάνια. Αλλά δεν είναι απαραίτητα να περπατάς. Μερικοί άνθρωποι αρέσουν τα ρίγη και τις συγκινήσεις.

Για όσους θέλουν να κάνουν off-piste, το σκούτερ θα κοστίσει περισσότερο. Πράγματι, πρέπει να είναι ισχυρό και εξοπλισμένο με ισχυρό εξοπλισμό για ασφαλή οδήγηση. Επομένως, μην αγοράζετε ένα ηλεκτρικό σκούτερ σε χαμηλές τιμές. Θα καταστραφεί γρήγορα και δεν θα προσαρμοστεί σε αυτό το είδος χρήσης.

Το off-piste θεωρείται έντονο άθλημα και δεν πρέπει να ασκείται με οποιοδήποτε εξοπλισμό. Το ηλεκτρικό σκούτερ Vsett 10+ συνιστάται έντονα εάν θέλετε να επιτύχετε τοεκτός δρόμου.

Αυτό το ηλεκτρικό σκούτερ έχει διπλό κινητήρα 1400W το καθένα. Μπορεί επομένως να διασχίσει κλίσεις έως 45% κλίση. Επιπλέον, διαθέτει 130 χλμ. Αυτονομία με την μπαταρία 60V LG και 20,8 AH. Έχει 4 ταχύτητες και τροχούς 10 ιντσών για να βλάψει το σοκ πιο εύκολα.

Σχεδιασμένο ειδικά για ακραίες αισθήσεις, αυτό το vsett μπορεί να φτάσει τα 80 km/h, έχει ένα πολύ αποτελεσματικό σύστημα πέδησης και μπροστά και πίσω φώτα. Αλλά αυτό δεν είναι όλο ! Τα εμπρόσθια και πίσω αμορτισέρ του ελατηρίου θα σας δώσουν πραγματική άνεση οδήγησης.

Εάν θέλετε να δείτε μια εποικοδομητική γνώμη σχετικά με αυτό το προϊόν, μην διστάσετε να παρακολουθήσετε αυτό το βίντεο που θα σας δώσει περισσότερες πληροφορίες. Μπορεί επίσης να απαντήσει στις ερωτήσεις που μπορείτε να αναρωτηθείτε.

Θα είστε σε θέση να συνειδητοποιήσετε τα πλεονεκτήματα και τα αρνητικά σημεία αυτού του ηλεκτρικού σκούτερ. Θα είστε σε θέση να προβλέψετε ή να επιλέξετε ένα άλλο μοντέλο Electric Scooter All -Terrain.

Συμπερασματικά, μπορέσαμε να συνειδητοποιήσουμε τα διάφορα μοντέλα που υπάρχουν στην αγορά. Σε αυτή τη σελίδα, έχει προταθεί ένα ηλεκτρικό σκούτερ σε σχέση με τις πραγματικές ανάγκες κινητικότητας. Θα μπορείτε να προσαρμόσετε το μελλοντικό σας ηλεκτρικό σκούτερ στα κανονικά σας ταξίδια. Μερικοί άνθρωποι θέλουν ένα γρήγορο μοντέλο, άλλοι ένα ισχυρό προϊόν με ισχυρή μπαταρία.

Εάν συνειδητοποιήσετε ότι δεν θέλετε να επενδύσετε σε ένα ηλεκτρικό σκούτερ, μπορείτε να νοικιάσετε ένα. Εξαρτάται από το πού βρίσκεστε. Ορισμένες μεγάλες πόλεις προσφέρουν αυτό το είδος προϊόντος. Σε αυτές τις πόλεις, μπορούμε να βρούμε πλατφόρμες που παρέχουν σκούτερ παντού. Μπορούμε να αναφέρουμε, για παράδειγμα, ασβέστη, dott ή πουλί. Ρωτήστε την πόλη σας για το αν προσφέρει αυτό το είδος ταξιδιού. Στη συνέχεια, κοιτάξτε την τιμή των συνδρομών για να μάθετε αν ένας από αυτούς σας ταιριάζει.

Συνιστούμε επίσης το ακόλουθο περιεχόμενο:

Mappy Rolls σε ηλεκτρικό σκούτερ με βαθμίδα

Mappy Rolls σε ηλεκτρικό σκούτερ με βαθμίδα

Στη Mappe, μπορείτε τώρα να εντοπίσετε και να υπολογίσετε μια διαδρομή με ένα από τα 7.000 ηλεκτρικά σκούτερ. Μπορείτε να τα βρείτε στο Μπορντό, το Γκρενόμπλ, τη Λυών, το Παρίσι και το Saint-quentin-en-yvelines. Για να τα κρατήσετε, τίποτα δεν θα μπορούσε να είναι απλούστερο:

  1. Εισαγάγετε τα σημεία αναχώρησης και άφιξης
  2. Επιλέξτε τη λειτουργία σκούτερ
  3. Οραματίστε τη βελτιστοποιημένη διαδρομή σας για σκούτερ (που δανείζονται τα περισσότερα μονοπάτια κύκλου)
  4. Ξεκλειδώστε το σκούτερ της βαθμίδας

Για την περίσταση, η Tier σας προσφέρει τους πρώτους δύο αγώνες σας σε σκούτερ με τον κωδικό Λεπτός* Που θα σας επιτρέψει να δοκιμάσετε την υπηρεσία στο Mappe.

Να είστε ολόκληροι ελεύθεροι να κυκλοφορήσετε σε ένα ηλεκτρικό σκούτερ στο Mappe !

* Συνθήκες χρήσης του κώδικα της βαθμίδας : Πρώτες 2 αγώνες που προσφέρονται με τον κώδικα Tiermappy. Για να επωφεληθείτε από την προσφορά, κατεβάστε την εφαρμογή Tier και εγγραφείτε. Η προσφορά ισχύει από τις 15 Σεπτεμβρίου 2021 έως τις 10 Οκτωβρίου 2021 . Για να το εκμεταλλευτείτε, εισαγάγετε τον κώδικα Tiermappy στον λογαριασμό σας. Μόλις γίνει η εγγραφή σας και ο κώδικας ολοκληρωθεί, προσφέρονται 2 αγώνες 20 λεπτών για περίοδο 14 ημερών μετά την εγγραφή. Αυτή η προσφορά προορίζεται για νέους χρήστες.

  • Προϊόντα Mappy
  • Μεταφορά αυτοεξυπηρέτησης στο Παρίσι
  • 5 λόγοι για τη δημιουργία του λογαριασμού σας mappy