OpenOffice for Mac – Κατεβάστε το δωρεάν από το Uptodown, Top 10 Cext Processing for Mac το 2023 (δωρεάν και πληρωμένη)

Top 10 επεξεργασία κειμένου για Mac το 2023 (δωρεάν και πληρωμένη)

Αυτός είναι ο πιο δημοφιλής επεξεργαστής κειμένου για το Mac μέχρι σήμερα. Η Microsoft έχει ήδη αποδείξει την ικανότητά της για μεγάλο χρονικό διάστημα. Έχουν τη δυνατότητα να καινοτομούν εφαρμογές και εργαλεία για τα οποία έχουν έναν λόγο για τον οποίο έχουν ήδη μια έκδοση για το 2019. Χάρη στη συνεχή καινοτομία του MS Word με τις εκτεταμένες ικανότητές της, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ότι απλά δημιουργείτε ένα απλό γράμμα μέχρι να μπορέσετε να το χρησιμοποιήσετε ως υλικό αναφοράς επειδή διαθέτει γραφικά και χωρητικότητα γραφικών αναπαράστασης.

Ανοιχτό γραφείο

Ανοιχτό γραφείο.Το Org είναι η ακολουθία της βασικής παραγωγικότητας ανοιχτού κώδικα και η ελεύθερη εναλλακτική λύση σε διάσημα προγράμματα όπως το Apple Iwork και το Microsoft Office.

Ανοιχτό γραφείο.Το Org περιλαμβάνει λογισμικό επεξεργασίας κειμένου (συγγραφέας), μια σελίδα τύπου (Formula), βοηθό βάσης δεδομένων (βάση δεδομένων), εργαλείο για τη δημιουργία slideshow (παρουσίαση) και ένα άλλο για σχηματικές αναπαραστάσεις (σχέδιο).

Ανοιχτό γραφείο.Το Org φτάνει τελικά σε εμάς σε μια εγγενή έκδοση για το MAC, η οποία εξηγεί την άχρηστη εκτέλεση του διακομιστή X11 (διαθέσιμο μόνο για το Mac OS X Intel προς το παρόν).

Ακόμα κι αν OpenOffice.Το ORG δεν εκτελεί αυτόματα τον οδηγό που σας επιτρέπει να επιλέξετε τον τύπο του εγγράφου της επιλογής σας, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στις διάφορες εφαρμογές από το αντίστοιχο μενού: έγγραφο κειμένου, φύλλο υπολογισμού, παρουσίαση, βάση δεδομένων ή σχέδιο.

Επιπλέον, είναι συμβατό με τις κύριες μορφές αρχείων της Microsoft Office, γι ‘αυτό μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το OpenOffice για να ανοίξετε αρχεία PPS ή PPERPOPER.

Αναθεώρηση από το Álvaro Toledo που μεταφράστηκε από την ομάδα εντοπισμού Uptodown

Για Mac OS X 10.4 ή αργότερα, συμπεριλαμβανομένης της λεοπάρδαλης. Εάν ο επεξεργαστής υπολογιστή σας είναι ΔΕΗ, κάντε κλικ εδώ για να κατεβάσετε μια κατάλληλη έκδοση του υπολογιστή σας.

Top 10 επεξεργασία κειμένου για Mac το 2023 (δωρεάν και πληρωμένη)

Φωτογραφία συγγραφέα

Ειδικός στην τεχνική γραφή που δημιουργεί διαφορετικούς τύπους άρθρων, από περιοδικά έως τους τύπους άρθρων για Mac.

Η πλειοψηφία των λόγων για τους οποίους οι άνθρωποι αγοράζουν ένα μηχάνημα, είτε παράθυρα είτε Mac, είναι επειδή η εργασία ή το σχολείο, θα μπορούσατε να συγχέετε να επιλέξετε από πολλές επιλογές. Και γι ‘αυτό έχουμε τον κατάλογο των καλύτερων Επεξεργασία κειμένου για Μακ Για να σας καθοδηγήσει. Υπάρχουν πληρωμένες αιτήσεις και μερικές μπορούν να μεταφορτωθούν δωρεάν. Θα δείξουμε επίσης τα χαρακτηριστικά και τα πλεονεκτήματά του και το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε τι είναι καλύτερο για τις ανάγκες σας

Μέρος 1. Η καλύτερη επεξεργασία κειμένου για Mac για Mac

MS Word 2019

Αυτός είναι ο πιο δημοφιλής επεξεργαστής κειμένου για το Mac μέχρι σήμερα. Η Microsoft έχει ήδη αποδείξει την ικανότητά της για μεγάλο χρονικό διάστημα. Έχουν τη δυνατότητα να καινοτομούν εφαρμογές και εργαλεία για τα οποία έχουν έναν λόγο για τον οποίο έχουν ήδη μια έκδοση για το 2019. Χάρη στη συνεχή καινοτομία του MS Word με τις εκτεταμένες ικανότητές της, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ότι απλά δημιουργείτε ένα απλό γράμμα μέχρι να μπορέσετε να το χρησιμοποιήσετε ως υλικό αναφοράς επειδή διαθέτει γραφικά και χωρητικότητα γραφικών αναπαράστασης.

Μία από τις τελευταίες ενημερώσεις του είναι ότι έχει έξυπνη εμφάνιση με τρόπο που να είναι συνδεδεμένος στο Διαδίκτυο. Για παράδειγμα, διαβάζετε ένα έγγραφο και υπάρχουν λέξεις που είναι ορολογία για εσάς, μπορείτε να επιλέξετε αυτές τις λέξεις ή εκφράσεις και να κατανοήσετε καλύτερα μέσω του Διαδικτύου που μπορεί να σας κάνει αυτόματα η λέξη. Επιπλέον, το πακέτο 2019 περιλαμβάνει έναν μεταφραστή στον οποίο μπορεί να μεταφράσει διαφορετικές γλώσσες και μπορείτε να προσαρμόσετε τα κείμενα σύμφωνα με την εμφάνιση της οθόνης σας. Το πιο cool πράγμα είναι ότι από τότε που η Microsoft έχει ήδη ξεκινήσει το Microsoft Office 365, μπορείτε να έχετε πρόσβαση και να εργαστείτε στα αρχεία σας μέσω ενός προγράμματος περιήγησης ιστού, ακόμη και αν βρίσκεστε στην έκδοση iOS σας.

MS Word 2019

Το εύρος κόστους μπορεί να κυμαίνεται από 6.99 $ / ανά μήνα ή 69.99 $ / ανά έτος, το πακέτο MS Home and Student με το PowerPoint και το Excel μπορούν να κοστίζουν 149.00 $ / ανά έτος, αν και συνιστούμε έντονα να λάβετε το Microsoft Office 365.

ΙΑ συγγραφέας

Εάν είστε παθιασμένοι με το γράψιμο ή εάν η φύση της δουλειάς σας αφορά κυρίως τη γραφή, μπορεί να σας αρέσει αυτός ο επεξεργαστής κειμένου για εφαρμογή MAC. Αυτό ξεκίνησε το 2010 και δημιουργήθηκε για το iPad, τότε ξεκίνησαν τις επόμενες εκδόσεις που περιλαμβάνονται επίσης με Windows, Mac και Android, η πιο πρόσφατη εφαρμογή είναι ήδη η τρίτη γενιά που δημοσιεύθηκε και είχε περίπου τρεις ενημερώσεις.

Θα σας επιτρέψει να εστιάσετε σε αυτό που γράφετε λόγω ορισμένων από τα χαρακτηριστικά του όταν αρχίζετε να γράφετε τη γραμμή εργαλείων ή τις γραμμές μενού θα εξαφανιστούν ακόμη και αν φαίνεται πολύ μινιμαλιστική, αφού ο στόχος του είναι ότι θέλετε να γράψετε. Το φόντο της εφαρμογής είναι ανοιχτό γκρι χρώμα, με απλή γραμμή και δρομέα. Έχει επίσης τη δυνατότητα να κάνει χρωματική κωδικοποίηση όταν χρησιμοποιείτε επίθετα, ονόματα, ρήματα και επιρρήματα και συζεύξεις.

Μπορεί να σας κοστίσει 29.99 $, αλλά αυτή είναι μια ενιαία πληρωμή.

Κωδικός πρόσβασης

Αυτό είναι ένα άλλο μινιμαλιστικό εργαλείο επεξεργασίας κειμένου, το κύριο χαρακτηριστικό του είναι η χρήση του markdown για να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε φιλικό περιεχόμενο για το Διαδίκτυο, μερικές από τις διαφημίσεις μπορούν να διασταυρωθούν αναφορές, πίνακες και σελίδα χαμηλών σημειώσεων. Άλλα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν πλήρη οθόνη, μεταβίβαση και διαίρεση προβολής. Μπορεί επίσης να συνδεθεί με το αποθηκευτικό σας χώρο απευθείας για να αποθηκεύσετε τα αρχεία σας χρησιμοποιώντας την εφαρμογή τους.

Επεξεργαστής κειμένου για mac byword

Αυτό το εργαλείο επεξεργασίας κειμένου για το Mac λειτουργεί επίσης ως παλιά γραφομηχανή στην οποία το κείμενο μετακινεί κάθε φορά που γράφετε σας κάνει να δείτε το πέρασμα που πληκτρολογείτε. Έχει έναν σύνδεσμο με το WordPress, το Blogger, το Evernote και το Tumblr στο οποίο μπορούν να δημοσιευθούν απευθείας όλα όσα γράφετε.

Είναι πιο προσιτό και μπορείτε να το πάρετε για 10.$ 99, αν τα έργα σας είναι κυρίως online, θα μπορούσε να είναι μια καλή συμφωνία για εσάς.

Γραφέας

Εάν γράφετε μυθιστορήματα ή σενάρια, είτε κάνετε επίσης ιστολόγια, ίσως σας αρέσει αυτός ο επεξεργαστής κειμένου για εφαρμογή MAC, άτομα που βρίσκονται στον ίδιο τομέα χρησιμοποιούν το Scrivener. Πριν από περίπου 7 χρόνια, το ξεκίνησαν δωρεάν με αμειβόμενες αναβαθμίσεις, τότε πέτυχε, γι ‘αυτό προσχώρησαν στην αίτηση και έκαναν μια πληρωμένη αίτηση του. Περιέχει πολλά μοντέλα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε, που επιλέγετε να γράψετε διηγήματα, ποίηση και σενάρια. Σας βοηθά επίσης να οργανώσετε τα γραπτά σας, επειδή έχει μια συλλογή από τα έγγραφα και τα υπο-έγγραφα σας, διαθέτει επίσης πόρους για την έρευνά σας.

Το Scrivener έχει μια επιλογή διπλής οθόνης, στην οποία μπορείτε να γράψετε σε μία από τις οθόνες και η άλλη οθόνη μπορεί να είναι οι πηγές σας ή οι αναφορές σας. Μπορείτε να κάνετε μια περίληψη για εγγραφές καθώς και να συμπεριλάβετε λέξεις -κλειδιά και άλλα μεταδεδομένα. Ένας άλλος πίνακας σας επιτρέπει να συμπεριλάβετε αναφορές και ένα άλλο σας επιτρέπει να λάβετε μια επισκόπηση ενός αρχείου απευθείας και να επιστρέψετε αργότερα, σε περίπτωση που το χρειάζεστε.

Όταν είστε έτοιμοι, το αποκορύφωμα της συλλογής διευκολύνει την ομαδοποίηση όλων των αρχείων και των υπο-φορέων μιας εταιρείας που προετοιμάζεται για εκτύπωση ή τιμή, συμπεριλαμβανομένης της ομάδας ηλεκτρονικών βιβλίων Kindle. Υπάρχει επίσης μια απόδοση iOS, ώστε να μπορείτε να το κάνετε γρήγορα.

Μπορείτε να λάβετε αυτήν την εφαρμογή επεξεργαστή κειμένου για Mac για 45.00 $.

Οδυσσέας

Σε περίπτωση που ο Scrivener είναι πάρα πολύ για τις ανάγκες γραφής σας, ο Ulysses προσφέρει μια λιγότερο δύσκολη εναλλακτική λύση. Συνεργάζεται με συστατικά του συγγραφέα IA, για παράδειγμα, υποστήριξη Markdown και αδιάλειπτη γραφή, με μια βιβλιοθήκη αρχείων όπως αυτή του Scrivener. Επιπλέον, έχει μια εφαρμογή iOS, η οποία σας επιτρέπει να αλλάζετε αποτελεσματικά μεταξύ iOS και macOS όταν γράφετε ένα έγγραφο.

Αν και στο Scrivener, δημιουργείτε ένα άλλο αρχείο για κάθε έγγραφο που κάνετε. Ο Οδυσσέας λειτουργεί κάπως απροσδόκητα. Η διασύνδεσή του μοιάζει με τον εντοπιστή του macOS και, παρόμοιο με τον ανιχνευτή, δίνει πρόσβαση σε κάθε ένα από τα έγγραφά σας, αλλά από το εσωτερικό της εφαρμογής. Μπορείτε να προσαρμόσετε αυτόματα τη φωτεινότητα της οθόνης από τις ενσωματωμένες παλέτες σκιάς της, για παράδειγμα. Ο Ulysses έχει μια γραφομηχανή που εξετάζει τη λειτουργία όπως εκείνη του Byword και του Ia Writer και έχει επίσης μια μερική οθόνη όπως αυτή του Scrivener.

Επεξεργαστής κειμένου για Mac Ulysses

Αν και αυτός ο επεξεργαστής κειμένου για την εφαρμογή MAC είχε μόλις ελάχιστες ενημερώσεις από την κυκλοφορία του, αλλά βελτιώθηκε με νέες δυνατότητες για κάθε ενημέρωση.

Το κόστος είναι 4.99 $ / ανά μήνα ή 39.99 $ / ανά έτος.

Γουρούνι

Το MAC έχει κάποιες αξιοπρεπείς εφαρμογές σεναρίων. Ωστόσο, η προεπιλεγμένη απόφαση ήταν πάντα το τελικό έργο. Το ένα πέμπτο του κόστους του τελικού έργου, το slugline έχει ένα μπόνους για προσφορά. Είναι έντονα επικεντρωμένο στη σύνθεση και τη χρήση του πληκτρολογίου, αντί να χρησιμοποιείτε ποντίκι, για να σχεδιάσετε το περιεχόμενό σας.

Με αυτή την έννοια, για παράδειγμα, το όνομα τύπου Α και εμφανίζεται με κεφαλαία γράμματα, καθώς και το περιεχόμενο που έχει σχεδιαστεί για σενάρια. Μπορείτε να ξεκινήσετε μια άλλη σκηνή συνθέτοντας int. ή από την άλλη πλευρά ακραία. Επίσης, η Slugline γνωρίζει ότι πρόκειται να συνθέσετε μια δραστηριότητα. Ο οργανισμός χρησιμοποιεί επίσης το πληκτρολόγιο, ένα τσιπ αναφοράς σε κάθε πλευρά δίνει έμφαση στο περιεχόμενο, δύο και το περιεχόμενο ενισχύεται. Μπορείτε να εισαγάγετε σημειώσεις στο περιεχόμενο, να κάνετε ίχνη και να κρύψετε, αντί να διαγράψετε τα διπλά κομμάτια.

Τα αρχεία Slugline είναι εξοικονομημένα με τη μορφή ακατέργαστου περιεχομένου, ώστε να μπορείτε να τα διαγράψετε σε έναν επεξεργαστή κειμένου σε οποιοδήποτε στάδιο. Επιπλέον, όταν είστε έτοιμοι να στείλετε, προσαρμόσετε ένα PDF για κοινή χρήση ή εκτύπωση.

Το κόστος αυτού του επεξεργαστή κειμένου για την εφαρμογή MAC είναι 39.99 $.

Ιστολόγιο

Αυτή είναι μια καλή εφαρμογή σε περίπτωση που πρέπει να γράψετε καταχωρίσεις ιστολογίου στο Mac σας και να τις υποβάλετε απευθείας στον ιστό. Έχει το πλεονέκτημα να εξετάζει προσεκτικά μια προηγμένη εφαρμογή MAC λόγω του σχεδίου της και είναι επίσης προσβάσιμο για iOS με τη βοήθεια της μεταφοράς. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το blogo με αυτοπεποίθηση ιστοσελίδες ή wordpress.com, όπως και με το blogger και το μέσο. Αυτό βοηθά όμως να συνθέσετε και να τροποποιήσετε, ωστόσο, μπορείτε επίσης να εργαστείτε σε πλούσιο περιεχόμενο. Εάν επιθυμείτε, ούτως ή άλλως, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία HTML online.

Υπάρχει ένας θεμελιώδης διαχειριστής συντακτικής εικόνας στον οποίο λειτουργεί και η προεπισκόπηση σας επιτρέπει να αντιληφθείτε πώς θα μοιάζει το άρθρο σας όταν το παρουσιάζετε στο ιστολόγιό σας. Μπορείτε να σχεδιάσετε δημοσιεύσεις και η αύξηση του προγράμματος διευκολύνει τη συμπερίληψη των δημοσιεύσεων περιεχομένου ιστού. Η ουσιαστική αποκατάσταση, η οποία είναι όλοι που πολλοί πελάτες θα χρειαστούν, είναι δωρεάν. Μια επαγγελματική μορφή που βασίζεται στην ιδιότητα του μέλους είναι επίσης προσβάσιμη και περιλαμβάνει την υποστήριξη πολλών περιοδικών ιστού και προεξέχοντα γεγονότα όπως η προσαρμογή των σχεδίων με το Evernote και η διαχείριση των παρατηρήσεων.

Το κόστος του είναι επίσης ελάχιστο, μπορείτε να το πάρετε για 2.99 $ / ανά μήνα ή 24.49 $ / ανά έτος.

Μέρος 2ο. Καλύτερη δωρεάν επεξεργασία κειμένου για Mac

Συγγραφέας LibreOffice

Αυτό το εργαλείο επεξεργασίας κειμένου για το MAC προσφέρει λειτουργίες του Microsoft Office. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σε όλα σχεδόν τα αρχεία εγγράφων που μπορεί να χρειαστείτε, όπως .Docx και .Έγγραφο, αυτό τους καθιστά πιο προσιτό.

Οι βοηθοί σας επιτρέπουν να διαμορφώσετε αμέσως τις ειδοποιήσεις και τα γράμματα. Διαθέτει επίσης εργαλεία στυλ και μορφοποίησης. Τι είναι δροσερό, έχει μια λειτουργία κειμένου πρόβλεψης, κάνει προτάσεις καθώς εισάγετε. Τα εργαλεία του μπορούν επίσης να σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε δείκτες και πίνακες υλικών για μακρά γραφή. Ο ιστότοπός του περιέχει επίσης ένα διαθέσιμο μοντέλο για λήψη εάν θέλετε να προσθέσετε εργαλεία σε αυτόν τον συγγραφέα, μπορείτε απλά να επισκεφθείτε τον ιστότοπό τους.

Συγγραφέας LibreOffice

Το LibreOffice δεν καταφέρνει να καθαρίσει το Office 2019 και δεν έχει παρόμοια δυνατά σημεία για να σας επιτρέψει να τραβήξετε αποτελεσματικά μια φωτογραφία αρχειοθέτησης σε ένα gadget iOS ακριβώς όπως το Mac σας. Τέλος πάντων, ως δωρεάν εφαρμογή, είναι περίπου μια καλή εφαρμογή για χρήση.

Έγγραφα Google

Η Google ήταν η πρωτοπορία της τεχνικής ηλεκτρονικής εφαρμογής για εργασία, ώστε να μπορείτε να πάρετε τη δουλειά σας ανά πάσα στιγμή και οπουδήποτε όσο έχετε σύνδεση στο Διαδίκτυο. Είναι μια καλή εναλλακτική λύση για να τραβήξετε μια φωτογραφία των εγγράφων μόνοι σας, το κύριο πλεονέκτημα είναι ότι μπορείτε να τα εξαγάγετε οπουδήποτε, όπου είστε συνδεδεμένοι με τον λογαριασμό σας στο Google, είτε με το δικό σας Mac, ένα iOS ή N Gadget ‘I Matter Where Where Where Where. Πλησιάζετε σε ένα πρόγραμμα περιήγησης στο διαδίκτυο.

Αρκετοί χρήστες μπορούν επίσης να έχουν πρόσβαση στο έγγραφο, αφού μπορείτε να το μοιραστείτε μαζί τους, αλλά φυσικά πρέπει να επιτρέψετε πρόσβαση σε έναν συγκεκριμένο χρήστη. Είναι οτιδήποτε άλλο παρά ένα όργανο που θα αποφασίσαμε να γράψουμε ως μέθοδο για να μοιραστούμε τις σκέψεις, να κάνουμε εγγραφές και αναφορές, να γράφουμε εγγραφές ή να μοιραζόμαστε περιεχόμενο που χρησιμοποιούνται από διάφορους ανθρώπους σε μια ομάδα – Standard Dipplicate για ιστορίες σε έναν ιστότοπο ή άρθρα Ένα blog – είναι υπέροχο, ειδικά αφού η ενημερωμένη ενημερωμένη θέση για τα τελευταία νέα είναι τόσο φυσικά.

Σελίδες

Κάθε καινοτομία, ο στόχος είναι να δώσετε στη γραφή σας μια εξαιρετική πτυχή επειδή έχει συνδεθεί με το να σας δίνει απίστευτα όργανα σύνθεσης. Η πιο πρόσφατη μορφή, παρά το γεγονός ότι είναι αναμφισβήτητα μια εξαιρετικά ικανή εφαρμογή σύνθεσης. Ακριβώς όπως βοηθά τις προόδους, για παράδειγμα, αναγκάστε το Touch και το Split View στο MacBook. Οι σελίδες κάνουν την ανταλλαγή μεταξύ macOS και iOS όσο το δυνατόν πιο απλή. Η χρήση του iCloud ως χωρητικότητας εγγραφής υποδηλώνει ότι μπορείτε να τα φωτογραφίσετε όπου κι αν έχετε Mac, ένα gadget ios ή πρόσβαση σε ένα πρόγραμμα περιήγησης στο διαδίκτυο.

Τέλος πάντων, αυτό που χωρίζει τις σελίδες από τους άλλους είναι η βοήθειά του για μεταβίβαση, πράγμα που σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να αποθηκεύσετε και να κλείσετε μια αναφορά σε ένα gadget πριν προχωρήσετε. Υπάρχουν πολλές βελτιώσεις στις σελίδες σε καθυστερημένες μορφές, αυτή που δεν έχει αλλάξει είναι τα ισχυρά μοντέλα τους πολύ εύκολο στη χρήση. Το έκαναν πιο προσιτό χάρη στη δυνατότητα εισαγωγής εικόνων από τη βιβλιοθήκη φωτογραφιών σας ή οποιαδήποτε τοποθεσία στο Mac σας. Μπορείτε επίσης να προσαρμόσετε τα παιχνίδια ή τις γραμματοσειρές στο μοντέλο.

Επεξεργασία κειμένου για σελίδες MAC

Το Pages είναι ένα πλήρες και τρέχον εργαλείο επεξεργασίας κειμένου για το Mac, το οποίο το καθιστά πραγματικά καλό είναι πραγματικά δωρεάν.

Μέρος 3. Συμβουλές μπόνους: Πώς να διαχειριστείτε τα άτακτα έγγραφα λέξεων σας

Εάν εργάζεστε σε πολλά αντικείμενα, έγγραφα ή έργα, είναι πάντα πιθανό να έχετε πολλά σχέδια και μερικά από τα άχρηστα αρχεία που τείνετε να ξεχάσετε να καθαρίσετε την αποθήκευση σας. Ειδικά όταν γράφετε ή εργάζεστε σε τέτοια ογκώδη έγγραφα, αυτό μπορεί να πάρει χώρο στην αποθήκευση σας.

Όταν η απόδοση του συστήματός σας επιβραδύνεται, αυτό μπορεί να επηρεάσει την ενδιαφέρουσα λειτουργικότητα της εφαρμογής γραφής που χρησιμοποιείτε, πείτε ότι το προγνωστικό κείμενο μπορεί να μην λειτουργήσει λόγω αργής υπολογιστή. Είναι πάντα καλύτερο να έχετε πρακτικό το emymac powermymac για να σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από τα μεγάλα αρχεία που δεν χρειάζεστε πλέον.

Πώς να χρησιμοποιήσετε το imymac powermymac

  1. Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας amymac.COM και στη συνέχεια κατεβάστε και εκκινήστε το imymac powermymac
  2. Στην αριστερή πλευρά της οθόνης, επιλέξτε Master Scan ή μεγάλα και παλιά αρχεία
  3. Πατήστε Scan τότε θα εμφανίσει όλα τα αρχεία που είναι το καλάθι στο σύστημά σας και, στη συνέχεια, επιλέξτε αυτά που θέλετε να διαγράψετε
  4. Στο κάτω δεξί μέρος της οθόνης, κάντε κλικ στο κουμπί Clean
  5. Θα εμφανίσει την ποσότητα αποθήκευσης που έχει καθαριστεί και την υπόλοιπη αποθήκευση του Mac σας

Διαγραφή εγγράφων λέξεων σε διαταραχή

Μέρος 4. συμπέρασμα

Είναι πράγματι πάντα σημαντικό να έχετε έναν επεξεργαστή κειμένου για το Mac και είναι καλύτερο να αναρωτηθείτε πρώτα εάν θα σας κοστίσει ή αν είναι δωρεάν. Εάν η φύση της δουλειάς σας γράφει, είναι πολύ καλό να επενδύσετε σε μεγάλες πλατφόρμες γραφής που θα μπορούσαν πραγματικά να σας βοηθήσουν και να εργαστείτε ως βοηθός, αλλά αν χρειάζεστε απλά απλά έγγραφα, μπορείτε να πάρετε δωρεάν.

Αξιολόγηση: 4.7/5 (με βάση 59 αξιολόγηση)

Μήλο σελίδες

Μήλο σελίδες

Το Pages είναι το εργαλείο επεξεργασίας κειμένου που σχεδιάστηκε από την Apple για iPhone, iPad και Mac. Είναι μια εναλλακτική λύση για τη λέξη της Microsoft.

Με σελίδες, έχετε 70 μοντέλα σχεδιασμένα από την Apple για να δημιουργήσετε άμεσα αναφορές, ψηφιακά βιβλία, βιογραφικό σημείωμα, κάρτες, αφίσες και πολλά άλλα. Μπορείτε να εισαγάγετε και να τροποποιήσετε τα έγγραφα της Microsoft Word και τα αρχεία κειμένου, αλλά και να δημιουργήσετε διαδραστικά βιβλία σε μορφή EPUB και να τα δημοσιεύσετε στα Apple Books για να τα διαθέσετε για αγορά ή λήψη. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε μαθηματικές εξισώσεις με βαθμολογία Latex ή MathML.

Συντάκτης μήλο
Λειτουργικά συστήματα iOS, macOS, online υπηρεσία
Ειδοποίηση 26 399
Κατηγορία Γραφείο