Ακολουθήστε εύκολα το Ligue 1 στο Amazon Prime Video χάρη σε αυτήν την συμβουλή., Pass Ligue 1 Amazon Prime, ακόμη και πριν από την εγγραφή

Pass Ligue 1 Amazon Prime Video: Μάθετε τα πάντα πριν εγγραφείτε

Contents

Για να ακολουθήσετε το Ligue 1 απλά στο Amazon Prime Video, θα χρειαστεί να πάρετε το Ligue 1 Pass. Με το Ligue 1 Pass του Amazon Prime Video, θα μπορείτε να ακολουθήσετε 7 από τα 9 παιχνίδια στο Ligue 1 Uber τρώει αποκλειστικά κάθε μέρα. Δεν είναι μόνο αυτό ! Για να μην χάσετε τίποτα από το γαλλικό ποδόσφαιρο, το Ligue 1 Pass μεταδίδει επίσης το 80 % των αγώνων Ligue 2 BKT ! Εάν θέλετε να πάρετε το Pass Ligue 1, πρέπει πρώτα να είστε μέλος του Amazon Prime Video. Καλά νέα, μπορείτε τώρα να απολαύσετε μια δωρεάν δοκιμαστική περίοδο 30 ημερών πριν από ένα απόσπασμα στα 6,99 ευρώ το μήνα. Μόλις ένα μέλος, η συνδρομή Ligue 1 Pass είναι προσβάσιμη σε τιμή 14,99 ευρώ το μήνα. Ωστόσο, σας συμβουλεύουμε να εγγραφείτε στην ετήσια συνδρομή που είναι πολύ πιο συμφέρουσα, σε τιμή μόνο 99 ευρώ (9,90 ευρώ το μήνα).

Ακολουθήστε εύκολα το Ligue 1 στο Amazon Prime Video χάρη σε αυτήν την συμβουλή

Η εναρκτήρια ημέρα της Ligue 1 Uber Eats ολοκληρώθηκε, οι 18 ομάδες ήταν τελικά σε θέση να βρουν τα σημάδια τους. Αυτό το Σαββατοκύριακο, Rebelote ! Ανακαλύψτε εδώ πώς να ακολουθήσετε το Ligue 1 εύκολα στο βίντεο Amazon Prime χάρη σε αυτήν την συμβουλή.

Δημοσιεύτηκε στις 08/19/2023 στις 7:34 π.μ

Η επανάληψη της Ligue 1 προσέφερε το μερίδιό της σε εκπλήξεις, ιδιαίτερα την κλήρωση του Παρισιού Saint-Germain στο σπίτι εναντίον του Lorient (0-0) ή της μεγάλης νίκης του Rennes πάνω από το Metz (5-1). Στην αρχή αυτής της σεζόν 2023-2024, ήταν ο Rennes που τοποθετήθηκε στην κορυφή της κατάταξης χάρη στη συντριπτική νίκη του. Αλλά στο ποδόσφαιρο και τον αθλητισμό γενικά, τίποτα δεν παίζεται, ακόμα λιγότερο μετά την πρώτη ημέρα του πρωταθλήματος. Αυτό το βράδυ της Παρασκευής στις 9 μ.μ. το βράδυ της Παρασκευής, οι παίκτες της Olympique de Marseille πηγαίνουν στο Metz για να ξεκινήσουν την έναρξη της 2ης ημέρας του Ligue 1 Uber Eats. Την επόμενη μέρα, θα μπορείτε να ακολουθήσετε τον αγώνα Lyon – Montpellier στις 5 μ.μ. Στις 9 μ.μ., η Toulouse λαμβάνει PSG για να τελειώσει τη μέρα το Σάββατο. Για αυτή την ευκαιρία, μετά από εσωτερικές επιπλοκές και επίθεση στην ομάδα, θα μπορούσαμε αναμφισβήτητα να παρακολουθήσουμε την επιστροφή του Kylian Mbappé στην ομάδα. Την Κυριακή, η μέρα θα ξεκινήσει με μια συνάντηση μεταξύ Lille και Nantes στις 1 μ.μ., ακολουθούμενη από πολυπλέκτη από τις 3 μ.μ. Για να κλείσει αυτή τη 2η ημέρα της Ligue 1, το Μονακό θα αντιμετωπίσει το Στρασβούργο στις 5:05 μ.μ., ακολουθούμενη από την αντιπαράθεση μεταξύ φακού και Rennes στις 8:45 μ.μ. Ανακαλύψτε εδώ πώς Ακολουθήστε εύκολα το Ligue 1 στο Amazon Prime Video χάρη σε αυτήν την συμβουλή.

Για να ακολουθήσετε το Ligue 1 απλά στο Amazon Prime Video, θα χρειαστεί να πάρετε το Ligue 1 Pass. Με το Ligue 1 Pass του Amazon Prime Video, θα μπορείτε να ακολουθήσετε 7 από τα 9 παιχνίδια στο Ligue 1 Uber τρώει αποκλειστικά κάθε μέρα. Δεν είναι μόνο αυτό ! Για να μην χάσετε τίποτα από το γαλλικό ποδόσφαιρο, το Ligue 1 Pass μεταδίδει επίσης το 80 % των αγώνων Ligue 2 BKT ! Εάν θέλετε να πάρετε το Pass Ligue 1, πρέπει πρώτα να είστε μέλος του Amazon Prime Video. Καλά νέα, μπορείτε τώρα να απολαύσετε μια δωρεάν δοκιμαστική περίοδο 30 ημερών πριν από ένα απόσπασμα στα 6,99 ευρώ το μήνα. Μόλις ένα μέλος, η συνδρομή Ligue 1 Pass είναι προσβάσιμη σε τιμή 14,99 ευρώ το μήνα. Ωστόσο, σας συμβουλεύουμε να εγγραφείτε στην ετήσια συνδρομή που είναι πολύ πιο συμφέρουσα, σε τιμή μόνο 99 ευρώ (9,90 ευρώ το μήνα).

Κάθε μέρα, ξεφλουδίζουμε ανεξάρτητα τις καλύτερες προσφορές και εκπτώσεις που διατίθενται στον ιστό για να σας προσφέρουμε τις πιο ενδιαφέρουσες προσφορές. Για να αξιολογήσουμε τη συνάφεια ενός καλού σχεδίου, ελέγξουμε ιδιαίτερα το ιστορικό των τιμών και φροντίζουμε να προτείνουμε τα ηλεκτρονικά καταστήματα που προσφέρουν τις καλύτερες εγγυήσεις.

Μερικοί σύνδεσμοι μπορούν να δημιουργήσουν μια επιτροπή κεφαλαίου. Οι τιμές αναφέρονται για πληροφορίες και είναι πιθανό να εξελιχθούν.

Pass Ligue 1 Amazon Prime Video: Μάθετε τα πάντα πριν εγγραφείτε

75 Δημοσιεύτηκε στις 05 Σεπ 2023 στις 9:47 π.μ George Boxall

Thierry Henry με το μικρόφωνο d

�� – Το Amazon Prime έχει τα δικαιώματα διάχυσης της Ligue 1 από το 2021 και μέχρι το 2024. Η πλειοψηφία της Ligue 1 θα μεταδοθεί, με το 80% των αγώνων. Μάθετε πώς να εγγραφείτε, προσφορές και τιμές και εκπομπές.

 • Ποια είναι η συνδρομή Pass Ligue 1 στο Amazon Prime Video?
 • Pass Ligue 1 Συνδρομή: Πώς να εγγραφείτε με το Amazon Prime
 • Διαγραφείτε από το Pass 1 Pass του Amazon Prime Ligue 1
 • Ποιοι είναι οι επικεφαλής του βίντεο Amazon Prime?
 • Πώς συγκρίνεται το Ligue 1 Pass με άλλους ραδιοτηλεοπτικούς φορείς όπως το RMC Bein Sport και το κανάλι+ ?

Ποια είναι η συνδρομή Pass Ligue 1 στο Amazon Prime Video?

Η Amazon επεκτείνει τις φιλοδοξίες του από την άποψη της αθλητικής εκπομπής επενδύοντας εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ για να μεταδώσει το γαλλικό ποδόσφαιρο στην πλατφόρμα streaming του SVOD. Επομένως, το Pass Ligue 1 επιτρέπει στους συνδρομητές του Amazon Prime να φαίνονται αποκλειστικά Οκτώ από τα δέκα Ligue 1 Uber τρώει παιχνίδια κάθε εβδομάδα σε streaming, Ligue 2 αγώνες προσφέρονται επίσης. Συνοδεύεται από μια πρόσθετη επιλογή για την πρωταρχική σας συνδρομή.

Λιγκ 1 τιμή πέρασμα

Πρώτα απ ‘όλα, πρέπει να είστε πελάτης Amazon Prime για να αποκτήσετε πρόσβαση στο Ligue 1 Pass. Θα σας κοστίσει είτε 6.99€ € κάθε μήνα, είτε 69,90€ € ανά έτος. Τότε μπορείτε να εγγραφείτε στο Pass Ligue 1 για ένα μηνιαίο ποσό 14,99 € ή μια προσφορά για την εποχή που έχει οριστεί 99€ €.

Από τον Ιανουάριο του 2023, είναι δυνατόν να εγγραφείτε σε ένα στα μέσα της σεζόν Για 49 € Για να δείτε την υπόλοιπη σεζόν 2022/2023. Άλλες υπηρεσίες του Πριμοδότηση βίντεο περιλαμβάνονται, όπως τηλεοπτικά κανάλια και σειρές, καθώς και άλλα αθλήματα όπως το τένις.

η προσφορά Μηνιαία τιμή Ετήσια τιμή
Amazon Prime 6,99 € το μήνα 69,90 € ετησίως
Φοιτητής Amazon Prime 3,49 € το μήνα 34,95 € ετησίως
Λιγκ 1 πέρασμα 14,99 € το μήνα € 99 ανά εποχή (€ 49 από τα μέσα της σεζόν)
Amazon Prime + Ligue 1 Pass 1 21,98 ευρώ ανά μήνα € 168,90 ανά εποχή (118,9 από τα μέσα της σεζόν)
Amazon Prime Student + Ligue 1 Pass 1 18,48 € το μήνα € 133,95 ανά εποχή (€ 83,95 από τα μέσα της σεζόν)

Ποιοι είναι οι αγώνες που μεταδίδονται με το Ligue 1 Pass ?

Οι αντιστοιχίες Ligue 1 και Ligue 2 θα μεταδοθούν αποκλειστικά στο κύριο κανάλι βίντεο για τις επόμενες δύο εποχές, από την εποχή 2022/23. Οι αγώνες Ligue 1 θα καταλάβουν 7 από τα 9 παιχνίδια κάθε ημέρας, συμπεριλαμβανομένων των αγώνων του το βράδυ της Παρασκευής, οι αγώνες του Σάββατο απόγευμα και το Παιχνίδια της Κυριακής. Επίσης, 8 από τα 10 παιχνίδια κάθε ημέρας του Ligue 2 BKT θα μεταδοθεί, καθώς και το πολυπλέκτη. Τα μέλη μπορούν να βρουν μέχρι το Prime Video στον ιστότοπο. Το εβδομαδιαίο περιοδικό ” Ποδόσφαιρο το βράδυ της Κυριακής »Είναι επίσης διαθέσιμο δωρεάν χωρίς συνδρομή.

Για ταυτόχρονα Ligue 1 Uber Eats αγώνες την Κυριακή στις 3 μ.μ. και Ligue 2 το Σάββατο στις 7 μ.μ Δυνατότητα επιλογής μεταξύ της εξέτασης κάθε αγώνα ή της παρακολούθησης των ενεργειών όλων των αγώνων μέσω ενός πολυπλέκτη. Θα προσφερθεί επίσης πολυπλέκτη Ligue 1 ημέρες που θα πραγματοποιηθούν κατά τη διάρκεια της εβδομάδας καθώς και για μέρες με ταυτόχρονα αγώνες.

Μπορείτε να έχετε πρόσβαση Πριμοδότηση βίντεο Από πολλές από τις ηλεκτρονικές σας συσκευές, συμπεριλαμβανομένων των έξυπνων τηλεοράσεων, των φορητών υπολογιστών, των κινητών συσκευών και των κονσολών παιχνιδιών. Είναι επίσης Συμβατό με αποκωδικοποιητές και μπορεί να εμφανιστεί σε δημόσιους χώρους.

⚽️ – μπορείτε να δείτε τα επόμενα παιχνίδια Amazon Prime Video Στην αρχική σελίδα του ιστότοπου.

Pass Ligue 1 Συνδρομή: Πώς να εγγραφείτε με το Amazon Prime

Δείτε πώς μπορείτε να εγγραφείτε στο Amazon Prime, το οποίο είναι απαραίτητο για να αποκτήσετε πρόσβαση στο Ligue 1 Pass με επιπλέον κόστος:

 • Μεταβείτε στη γαλλική ιστοσελίδα του Amazon
 • Πηγαίνετε στην καρτέλα “” Γεια σας, αναθεωρήστε τον εαυτό σας“”
 • Επιλέγω “” νέος πελάτης ? Ξεκινήστε εδώ“”
 • Ακολουθήστε τα βήματα για να δημιουργήσετε τον λογαριασμό σας στο Amazon
 • Μεταβείτε στην καρτέλα Prime και, στη συνέχεια, επιλέξτε “” Ξεκινήστε τη δοκιμή μου 30 ημερών“”
 • Συμπληρώστε τα στοιχεία και τα στοιχεία πληρωμής σας

ΔΩΡΕΑΝ ΛΙΓΟ 1 Δοκιμή PASS

Μπορείτε να συμμετάσχετε σε ένα Δωρεάν δοκιμή Amazon Prime για 30 ημέρες. Εάν είστε φοιτητής, η δοκιμαστική περίοδος είναι 90 ημέρες και μπορείτε στη συνέχεια να πληρώσετε 3,49 € κάθε μήνα. Για το πέρασμα της Ligue 1, μπορεί να έχετε μια δοκιμή εφτά μέρες Πριν χρεωθείτε.

Προσφορά Περίοδος δοκιμής (δωρεάν)
Amazon Prime 30 μέρες
Amazon Prime Μαθητης σχολειου 90 ημέρες
Λιγκ 1 πέρασμα 7 ημέρες

Πώς να εγγραφείτε στο Pass Ligue 1

Η διάδοση αποκλειστικότητας της Ligue 1 και της Ligue 2 είναι προσβάσιμη στο Prime Video, τα πρωταρχικά μέλη μπορούν να εγγραφούν στο κανάλι The Ligue 1 Pass, με τη δυνατότητα να καταργηθεί ανά πάσα στιγμή:

 • Μεταβείτε στην αρχική σελίδα του Λιγκ 1 πέρασμα ότι θα βρείτε εδώ
 • Ακολουθήστε τις οδηγίες για να προσθέσετε αυτόματα το Λιγκ 1 πέρασμα Στο λογαριασμό σας στο Amazon.

Πώς να πάρετε το Ligue 1 Pass με το κουτί τηλεόρασης, το χρωμαίο ή το πυρκαγιά σας

SFR Προσφέρει πακέτα όπως το Amazon Prime, το RMC Sport, το Bein Sports και το Ligue 1 Pass σε διαφορετικές τιμές με ή χωρίς δέσμευση 12 μηνών. Πελάτες τουΠορτοκάλι μπορεί να εγγραφεί στο Amazon Prime και στο AT Λιγκ 1 πέρασμα απευθείας από τον συμβατό αποκωδικοποιητή τηλεόρασης. Δωρεάν προσφορές Amazon Prime και το Λιγκ 1 πέρασμα Μόνο συνδρομητές μίνι 4K. Βόμβες προτείνω Πριμοδότηση βίντεο και το πέρασμα Το Uber τρώει Ligue 1 στο δικό του Box Miami TV αποκωδικοποιητής Ή Bbox 4k. Οι χρήστες του Chromecast μπορούν να δουν Πριμοδότηση βίντεο Επιλέγοντας το εικονίδιο Εκμαγείο και επιλέγοντας τη συσκευή Chromecast στην εφαρμογή Πριμοδότηση βίντεο.

Συνδρομή SFR Πορτοκάλι Ελεύθερος Βόμβες Firestick / Chromecast
Amazon Prime + Ligue 1 Pass 1 N / a N / a N / a N / a N / a
RMC Sport + Amazon Prime + Ligue 1 Pass 1 Με δέσμευση: € 22/μήνα N / a N / a N / a N / a
RMC Sport + Bein Sports + Amazon Prime + Ligue 1 Pass Με δέσμευση: € 32/μήνα N / a N / a N / a N / a

“Με τη δέσμευση” σημαίνει ότι η συνδρομή απαιτεί δέσμευση 12 μηνών. “Χωρίς υποχρέωση” σημαίνει ότι η συνδρομή μπορεί να ακυρωθεί ανά πάσα στιγμή χωρίς κόστος.

Συναρμολόγηση του Pass του Amazon Prime Ligue 1

Μπορείτε να τερματίσετε τη συνδρομή σας Λιγκ 1 πέρασμα στις ρυθμίσεις σας Πριμοδότηση βίντεο::

 • Πρόσβαση στην ενότητα σας ” Λογαριασμός και παραμέτρους »Στο Amazon Prime Video
 • Πηγαίνετε στο τμήμα ” Αλυσίδα“”
 • Κάντε κλικ στο ” Μη διαγραφής“”

Ligue 1 Unsubscription Pass 1 δεν επιτρέπει την επιστροφή χρημάτων για τα τέλη συνδρομής που έχουν ήδη καταβληθεί, Αλλά η πρόσβασή σας στο κανάλι θα σταματήσει στο τέλος της συνδρομής και Δεν θα χρεώνεστε πλέον από αυτήν την ημερομηνία.

Ποιοι είναι οι επικεφαλής του βίντεο Amazon Prime?

Το Prime Video συγκέντρωσε μια ομάδα κορυφαίων εμπειρογνωμόνων για να καλύψει το Uber Eats Ligue 1, με Thierry Henry στην κορυφή της λίστας. Ο πρώην πρωταθλητής του Παγκοσμίου Κυπέλλου και το ευρώ, καθώς και ο κορυφαίος σκόρερ στην Άρσεναλ, θα ενωθούν με μια ομάδα διάσημων συμβούλων από το πρωτάθλημα.

Οι ειδικοί

Η ομάδα εμπειρογνωμόνων αποτελείται από Mathieu Bodmer, Μικρό Corine, Benoit Cheyrou, Jérôme alonzo, Edouard Cissé, Μπενιαμίν Νίβατ Και Dominique Arribagé. Αυτοί οι εμπειρογνώμονες θα μοιραστούν τις αιχμηρές αναλύσεις τους και θα προσφέρουν ενημερωμένες προοπτικές σε όλους τους αγώνες που μεταδίδονται σε πρωταρχικό βίντεο καθ ‘όλη τη διάρκεια της σεζόν.

Οι παρουσιαστές στο Amazon Prime Video

Σχετικά με τους παρουσιαστές στο Amazon Prime Video, Thibault the Rol Θα πάρει τα ηνία των αγώνων της Κυριακής το βράδυ στις 8:45 μ.μ. και τις συναντήσεις το βράδυ της Παρασκευής στις 9 μ.μ. Καρίμ Μπέννι θα ζωντανέψει το Multiplex Ligue 1, που μεταδίδεται κάθε Κυριακή στις 3 μ.μ., ενώ Félix Rouah Θα παρουσιάσει το Ligue 2 Multiplex κάθε Σάββατο στις 7 μ.μ. Μαρίνα Λορένζο θα κατευθύνει το πρόγραμμα “Ποδόσφαιρο της Κυριακής το βράδυ”, τη συνάντηση της Κυριακής που θα συνοψίσει τα κυριότερα σημεία της ημέρας του πρωταθλήματος. Η ομάδα των παρουσιαστών θα περιλαμβάνει επίσης LESLY BETRELLE, Σαμπέρ Desfarges, Laurie Samama Και Benoît Daniel.

Σχολιαστές

Σχετικά με τους σχολιαστές, Smail bouabdellah, Ιούλιν Μπρούν, Φραγκοστάφυλλος, Αλβάν Η πιπεριά, Γραφείο του Χριστόφορου, Luigi Colange, Alexis Grasso Και Julien Ielsch θα είναι υπεύθυνος για το σχολιασμό των αγώνων που μεταδίδονται στο Prime Video. Δημοσιογράφος Ντέιβιντ Αστόργκα, Virginie Saintly, Δαβίδ Αϊέλλο Και Tiffany Henne θα ολοκληρώσει αυτήν την κορυφαία ομάδα ραδιοτηλεοπτικών εκπομπών.

Πώς συγκρίνεται το Ligue 1 Pass με άλλους ραδιοτηλεοπτικούς φορείς όπως το RMC Bein Sport και το κανάλι+ ?

Το Amazon Prime Video δείχνει το 80% του ποδοσφαίρου του League 1 που είναι η προσφορά που δείχνει την πλειοψηφία. Αυτό το διάστημα, Κανάλι+ θα μεταδώσει τους δύο μεγάλους αγώνες Σαββατοκύριακου που δεν έχουν ληφθεί από το Prime Video. Κανάλι+ μεταδίδει επίσης την Premier League και το Champions League. Bein Sport δεν μεταδίδει κανένα αγώνα Ligue 1, αλλά οι αντιστοιχίες Ligue 2 και το Γαλλικό Κύπελλο, καθώς και η Premier League και το Champions League. RMC Sport δεν μεταδίδει κανένα αγώνα Ligue 1 ή Premier League, αλλά έχει το δικαίωμα να μεταδίδει τα κύρια παιχνίδια του Champions League.