Πώς να αποθηκεύσετε τακτικά? LCL, γιατί να οικοδομήσουμε προληπτικές αποταμιεύσεις? LCL

System’Apargne lcl

Επιτρέπει επίσης η προφύλαξη αντιμετωπίζει σημαντικό και απρόβλεπτο κόστος Χωρίς μη ισορροπημένο τον μηνιαίο προϋπολογισμό του πάρα πολύ. Μπορεί, για παράδειγμα, μια πτώση του εισοδήματος μετά την απώλεια της εργασίας σας, τα εξαιρετικά έξοδα υγείας, τα έξοδα επισκευής εξοπλισμού κ.λπ.

Πώς να αποθηκεύσετε τακτικά ?

Πώς να εξοικονομήσετε χρήματα ? Πόσο να διαθέτετε ανά μήνα ? Πώς να μειώσετε τα έξοδα ? Εδώ είναι όλες οι συμβουλές και οι συμβουλές μας για την τακτική βάζοντας χρήματα, ακόμη και αν έχετε μικρό προϋπολογισμό.

Πώς να αποθηκεύσετε τακτικά; LCL Bank και ασφάλιση

Βάλτε τα χρήματα τακτικά

Πρώτα απ ‘όλα, συνιστάται ναΑνοίξτε έναν συγκεκριμένο λογαριασμό ταμιευτηρίου για να είναι σε θέση να αποθηκεύει τακτικά. Θα μπείτε λιγότερο στον πειρασμό να ξοδέψετε τις αποταμιεύσεις σας εάν δεν είναι στον τρεχούμενο λογαριασμό που χρησιμοποιείτε για καθημερινές δαπάνες.

Στήνω Αυτόματες μεταφορές Από τον τρέχοντα λογαριασμό σας στον λογαριασμό αποταμίευσης. Με αυτόν τον τρόπο, δεν θα το σκεφτείτε πλέον !

Πόσο να διαθέτετε ανά μήνα ?

Μην περιμένετε το τέλος του μήνα Για να βάλουμε τα χρήματα στην άκρη !

Από την αρχή του μήνα, αφού έλαβε το μισθό σας και Ανάλογα με τον μηνιαίο προϋπολογισμό σας, Σχεδιάστε να διατηρήσετε αρκετά χρήματα στο λογαριασμό σας για να καλύψετε τα κύρια έξοδά σας του μήνα και στη συνέχεια να μεταφέρετε στο δικό σας αποταμιευτικός λογαριασμός.

Ξεκινήστε με τη διατήρηση μικρών ποσών ανάλογα με το εισόδημά σας (για παράδειγμα, 5 ή 10% του μισθού σας) Στη συνέχεια αυξήστε σταδιακά το ποσό των αποταμιεύσεών σας το συντομότερο δυνατόν (έως και 10 % ή 20 % του μηνιαίου εισοδήματός σας).

Ρυθμίστε αυτόματα δείγματα

Επιλέξτε το χρέωση. Είναι ένα μέσο πληρωμής που σας επιτρέπει να ελέγχετε καλά τον προϋπολογισμό σας. Προσφέρουν ορισμένες τράπεζες Αυτόματα συστήματα εξοικονόμησης που αποθηκεύουν χωρίς να το σκεφτείτε.

Λιγότερες δαπάνες: Ορισμένες συμβουλές

Είναι δυνατόν να μειωθούν τα έξοδά σας από δαπανών λιγότερο για ισοδύναμα ή υποκατεστημένα προϊόντα ή υπηρεσίες : Τρόφιμα σκληρής κατάρρευσης, ιδιωτικές πωλήσεις, προαγωγές και πωλήσεις, πωλήσεις γκαράζ ..

Είναι επίσης ενδιαφέρον να χρησιμοποιήσετε το Συγκριτές τιμών στο διαδίκτυο που επιτρέπει τη σύγκριση των τιμών πολλών εμπόρων για το ίδιο προϊόν ή υπηρεσία. Για παράδειγμα: ασφάλιση, πάροχοι υπηρεσιών Διαδικτύου, ταξίδια, οικιακές συσκευές, προϊόντα υγείας ..

Ενοικιάστε ακριβά προϊόντα Ότι χρησιμοποιείτε μόνο πολύ ακροδεκτικά (για παράδειγμα, προϊόντα DIY, εξοπλισμό σκι, αυτοκίνητο).

Αντίθετα, είναι καλύτερο Αγοράστε προϊόντα που χρησιμοποιείτε τακτικά Και αυτό έχει μεγάλη διάρκεια ζωής. Μην διστάσετε να διαπραγματευτείτε τις εκπτώσεις με τους εμπόρους ή στο διαδίκτυο ή στον πάροχο κινητής τηλεφωνίας. Οι πωλητές είναι συχνά έτοιμοι να μειώσουν τις τιμές τους, ώστε να μην χάσουν έναν πελάτη.

Συγκεντρώστε τους παρόχους υπηρεσιών σας. Πολλοί φορείς εκμετάλλευσης τηλεπικοινωνιών προσφέρουν εμπορικές προσφορές που περιλαμβάνουν συνδρομές Internet, Mobile και Fixed and Television / Cable / Cable. Το πλεονέκτημα είναι ότι επιτρέπει η ανασυγκρότηση των συνδρομών Εξοικονομήστε το συνολικό κόστος Και έχετε μόνο έναν συνομιλητή και ένα μόνο τιμολόγιο. Συγκρίνετε τις διαφορετικές προσφορές που διατίθενται στην αγορά πριν από τη δέσμευση !

Αποθηκεύστε με έναν σφιχτό προϋπολογισμό

Ακόμα κι αν έχετε χαμηλό εισόδημα, θυμηθείτε να αφήσετε κατά μέρος μικρά ποσά κάθε μήνα. Αυτό θα σας επιτρέψει να δημιουργήσετε σταδιακά ένα προληπτική εξοικονόμηση.

Για περαιτέρω :

  • Τα προϊόντα αποταμίευσης προσαρμοσμένα σε μικρούς προϋπολογισμούς
  • Κίνδυνος -Φυλλάδια αποταμίευσης
  • Πώς να διαχειριστείτε τον προϋπολογισμό σας ?

Ένα φυλλάδιο

Το φυλλάδιο Α σας επιτρέπει να αποθηκεύσετε, χωρίς κόστος, φόρους ή συνεισφορές κοινωνικής ασφάλισης. Σας επιτρέπει να έχετε τα χρήματά σας ανά πάσα στιγμή.

Άρθρα ενημερωτικής και διαφημιστικής φύσης. Οι πληροφορίες που παρέχονται από την LCL προέρχονται από αξιόπιστες πηγές αλλά δεν μπορούν να οδηγήσουν στην ευθύνη της σε περίπτωση ανακρίβειας.

Γιατί να οικοδομήσουμε προληπτικές αποταμιεύσεις ?

Η οικοδόμηση προληπτικής εξοικονόμησης αποτελεί βασική προϋπόθεση πριν επενδύσετε σε επικίνδυνες υποστηρίξεις ή μακροπρόθεσμα προϊόντα αποταμίευσης. Σας επιτρέπει να αντιμετωπίζετε απρόβλεπτα έξοδα.

Γιατί να οικοδομήσουμε αποταμιεύσεις προληπτικών μέτρων; LCL Bank και ασφάλιση

Προληπτική εξοικονόμηση: ορισμός

ΜΕΓΑΛΟ’προληπτική εξοικονόμηση συνίσταται στη συνιστά ένα διαθέσιμο απόθεμα χρημάτων για να μπορέσουν να καλύψουν απρόβλεπτα έξοδα.

Μπορεί να είναι περίπου Διαχειριστείτε τις προσωρινές δυσκολίες του Υπουργείου, Ειδικά σε περίπτωση δύσκολου μήνα ή όταν αυξάνονται τα τρέχοντα έξοδα (για παράδειγμα: αύξηση του ενοικίου, αύξηση του κόστους μεταφοράς κ.λπ.Ουσία.

Επιτρέπει επίσης η προφύλαξη αντιμετωπίζει σημαντικό και απρόβλεπτο κόστος Χωρίς μη ισορροπημένο τον μηνιαίο προϋπολογισμό του πάρα πολύ. Μπορεί, για παράδειγμα, μια πτώση του εισοδήματος μετά την απώλεια της εργασίας σας, τα εξαιρετικά έξοδα υγείας, τα έξοδα επισκευής εξοπλισμού κ.λπ.

Ποσό εξοικονόμησης προφύλαξης

Το ποσό της προφύλαξης πρέπει να αντιστοιχεί, όταν είναι δυνατόν, Μερικοί μήνες εισοδήματος (μεταξύ 6 μηνών και 1 έτους). Για να φτάσετε σε αυτό το επίπεδο εξοικονόμησης σε εύλογο χρονικό διάστημα, συνιστάται να αφήσετε στην άκρη, μήνα μετά το μήνα, μεταξύ 10 % και 20 % του μηνιαίου εισοδήματός του.

Για Βάζετε τακτικά χρήματα, Δείτε όλα μας Συμβουλές για αποθήκευση.

Εφεδρικός

Τα περισσότερα τραπεζικά ιδρύματα προσφέρουν υπηρεσίες που αποθηκεύουν χωρίς να το σκέφτονται. Για παράδειγμα, είναι δυνατό να ρυθμίσετε μηνιαίες αυτόματες μεταφορές από τον τρέχοντα λογαριασμό σας σε ένα ή περισσότερα φυλλάδια εξοικονόμησης.

Διαθέσιμες και ασφαλείς αποταμιεύσεις

Για να απολαύσετε πλήρως την προληπτική του εξοικονόμηση, πρέπει να είστε σε θέση Ανακτήστε τις αποταμιεύσεις σας ανά πάσα στιγμή και στο σύνολό της Χωρίς προκατάληψη που συνδέεται με την απόσυρση, δηλαδή:

  • χωρίς κίνδυνο απώλειας κεφαλαίου που καταβλήθηκε αρχικά,
  • και χωρίς απώλεια φορολογικών πλεονεκτημάτων ενδεχομένως συνδεδεμένα με το προϊόν αποταμίευσης.

Επομένως, τα αποθέματα των χρημάτων πρέπει να τοποθετηθούν Ανεξάρτητες υποστηρίξεις προσαρμοσμένες στις βραχυπρόθεσμες αποταμιεύσεις.

Υποστηρίζει προσαρμοσμένες στις προληπτικές εξοικονόμηση πρέπει να έχουν πολύ ευέλικτη λειτουργία Και το δυναμικό απόδοσής τους δεν αποτελεί κριτήριο προτεραιότητας.

Για περαιτέρω :

  • Δεν είναι πολύ επικίνδυνη εξοικονόμηση και επενδυτικά προϊόντα
  • Πώς να εξοικονομήσετε χρήματα ?
  • Κίνδυνος -Φυλλάδια αποταμίευσης

Σύστημα

Εξοικονομήστε με το νερό και αβίαστα

Προειδοποίηση: Οι πληροφορίες που παρέχονται από την LCL προέρχονται από αξιόπιστες πηγές αλλά δεν μπορούν να οδηγήσουν στην ευθύνη της σε περίπτωση ανακρίβειας.