Signage Home, Trade ή Warehouse υπό επιτήρηση, κιτ παρακολούθησης βίντεο – Καλύτερη τιμή κάμερας και εγγραφή βίντεο

Παρακολούθηση βίντεο

Contents

Χρησιμοποιήστε εικονικά ιδιωτικά δίκτυα (VPN) για απομακρυσμένη πρόσβαση: Ένα VPN είναι ένα εικονικό ιδιωτικό δίκτυο που σας επιτρέπει να συνδεθείτε με ένα απομακρυσμένο δίκτυο με ασφαλή τρόπο χρησιμοποιώντας μια κρυπτογραφημένη σύνδεση, τα δεδομένα που μεταβαίνουν μεταξύ του υπολογιστή και του απομακρυσμένου δικτύου είναι κρυπτογραφημένα για να αποτρέψουν την παρακολούθηση των κακόβουλων τρίτων. Μπορεί να υπάρξει ελαφρά πτώση στην ταχύτητα σύνδεσης και την ανάγκη για λογισμικό ή πρόσθετη εγκατάσταση, αλλά αυτό αξίζει τον κόπο να προστατεύει αποτελεσματικά τα δεδομένα και το σύστημα από τις online απειλές. Είναι σημαντικό να επιλέξετε έναν αξιόπιστο προμηθευτή VPN για να αποφύγετε διαρροές πληροφοριών ή άλλα προβλήματα ασφαλείας.

Σύστημα παρακολούθησης βίντεο

NVR POE 4 -Channel Video Surveillance System + 4 Smart Motorized Cameras + Cables που προσφέρονται

Η παρακολούθηση βίντεο έχει σταδιακά εγκατασταθεί στο περιβάλλον μας για να γίνει εντελώς απαραίτητη σήμερα. Ένα βασικό διάνυσμα για την ασφάλεια των αγαθών και των ανθρώπων, μας επιτρέπει να αισθανόμαστε, κάτω από το βλέμμα της, σε καλύτερες συνθήκες προστασίας. Και σε περίπτωση ατυχήματος ή εκτέλεσης αδικήματος, ανοίγει πραγματικές προϋποθέσεις για τον εντοπισμό των συγγραφέων ή των θυμάτων ανάλογα με την υπόθεση. Όχι μόνο η παρακολούθηση βίντεο είναι άμεσος μάρτυρας του αδικήματος, αλλά το καταγράφει, επιτρέποντας ταυτόχρονα τον έλεγχο ταυτότητάς του ως πράξη, ενώ συχνά προωθεί την ταυτοποίηση του συγγραφέα της. Με βάση την αρχή ότι μια διάρρηξη λαμβάνει χώρα κάθε 90 δευτερόλεπτα στη Γαλλία, έχει ως αποτέλεσμα να γίνει θεμελιώδες να προστατευτείτε μέσω ενός συστήματος επιτήρησης. Συνεπώς, αυτές οι εξηγήσεις αποσκοπούν στη δημιουργία μιας συγκριτικής κατάστασης των διαφόρων λύσεων αυτού του τύπου επιτήρησης, προκειμένου να σας βοηθήσουν να κάνετε την καλύτερη επιλογή.

Ποια είναι η χρήση ενός συστήματος εγγραφής για ένα σύστημα προστασίας βίντεο ?

Για ένα σύστημα προστασίας βίντεο σε ατομική επιτήρηση, είναι προτιμότερο να έχετε έναν καταγραφέα. Σε απουσία σας, μπορεί να καταγράψει την απόδειξη ενός αδικήματος στα μάτια των αρχών και της ασφάλισης. Έτσι, αυτή η απόδειξη σας επιτρέπει την πραγματικότητα μιας κάλυψης και επιστροφή χρημάτων σε περίπτωση αξίωσης.

Η χρησιμότητα της απομακρυσμένης πρόσβασης

Φυσικά, αν είναι πάντα ενδιαφέρον να μπορείτε να δείτε εικόνες μετά από απουσία, γίνεται ακόμα πιο ενδιαφέρον να έχετε πρόσβαση από απόσταση εάν είστε μακριά από το μέρος για να είστε υπό προστασία. Με αυτόν τον τρόπο, ο χρόνος μεταξύ της έκθεσης και της παρέμβασης των δυνάμεων ασφαλείας μειώνεται και επιτρέπει και πάλι μια βιαστική δήλωση της αξίωσης για την ασφάλιση που ενδιαφέρει.

Εφεδρικό βίντεο

Για να εξοικονομήσετε εγγραφές παρακολούθησης βίντεο, προσφέρονται αρκετές δυνατότητες:
– Η κάρτα Micro SD είναι ο βασικός εξοπλισμός για την αποθήκευση εικόνων. Αυτή η συσκευή ισχύει για κάμερες IP WiFi, αυτόνομες κάμερες και κατασκοπευτικές κάμερες. Μόλις αποθηκευτεί, τα αρχεία μπορούν να διαβαστούν στον υπολογιστή. Οι μικρές κάρτες έχουν χωρητικότητα 4 έως 250 GB
– Ο εσωτερικός σκληρός δίσκος είναι η συσκευή ειδική για ενσύρματα και wifi εγγραφές. Ένας σκληρός δίσκος έχει μεγαλύτερη μνήμη από μια μικρο κάρτα. Πρέπει να αντιμετωπίσετε 2, ακόμη και 16 κάμερες. Για παράδειγμα: Αποθήκευση 5 ημερών εγγραφής 4 κάμερες που εκτελούνται συνεχώς 24/24.

Τοπική οθόνη μωσαϊκού

Αυτό είναι το σύστημα που επιτρέπει την παρακολούθηση ενός καταστήματος πωλήσεων ζωντανά για παράδειγμα. Έχετε μια οθόνη που σας επιτρέπει να προσφέρετε το quadravision. Πρόκειται για μια οθόνη μωσαϊκού όπου απεικονίζετε σε μία οθόνη τα 4, 6, 8, 16 παράθυρα κάθε κάμερας.

Πρόληψη εγκλήματος

Μια σοβαρή μελέτη που διεξήχθη από το Εθνικό Παρατηρητήριο για την παραβατικότητα και τις εγκληματικές απαντήσεις δίνει τα ακόλουθα στοιχεία: οι κάμερες μειώνουν τον κίνδυνο διάρρηξης κατά 22 %, έναντι 15 % για τα digicods και 7 % για τις θωρακισμένες πόρτες. Φαίνεται λοιπόν ότι το σύστημα παρακολούθησης βίντεο είναι το καλύτερο σύστημα προστασίας εισβολής.

Σύστημα ασφάλειας και παρακολούθησης βίντεο

Για παράδειγμα απαγορεύεται η ταινία υπαλλήλων στην εργασία, στην εταιρεία. Μέσα στο τελευταίο, μπορείτε να κινηματογραφήσετε τις καταχωρήσεις, τις εξόδους και τις διαδρομές διέλευσης καθώς και τις ζώνες αποθήκευσης. Έτσι, στο πλαίσιο της συμμόρφωσης με τους ανθρώπους, απαγορεύεται να γυρίζει εγκαταστάσεις υγιεινής, ανακαταστάσεις, μεταβαλλόμενα δωμάτια, χώρους διάλειμμα και τους χώρους των εκπροσώπων του προσωπικού. Η παρακολούθηση βίντεο ή η προστασία βίντεο απαιτούν ορισμένες εξουσιοδοτήσεις για κινηματογραφική ταινία δημόσιων ή ιδιωτικών διαδρομών.

Ποια είναι η χρήση ενός καταγραφέα ?

Η χρησιμότητα των εικόνων είναι ακόμη πιο σημαντική, καθώς επιτρέπει να ενεργεί ταχύτερα σε περίπτωση διακοπής, αλλά και στην αξιοπιστία ή να αποτρέψει μια αξίωση, να παρέχει απόδειξη και να παρέμβει με ασφάλιση. Το Recorder σας επιτρέπει να αποθηκεύσετε εικόνες και να προσδιορίσετε τους συντάκτες μιας εισβολής.
Βρισκόμαστε σε διαμόρφωση βίντεο παρακολούθησης όταν διαθέτουμε μια συσκευή ασφαλείας με βάση τη μετάδοση εικόνας και τη χρήση κάμερας ασφαλείας. Σε αυτό το πλαίσιο, δύο συστήματα ανταγωνίζονται: το DVR και το NVR, τα οποία είναι πολύ κοντά στην απόδοση. Πράγματι, και οι δύο εικόνες καταγράφουν, και οι δύο μπορούν να τις αποθηκεύσουν για να σας επιτρέψουν να τις δείτε από απόσταση, ζουν ή καθυστερούν ή καταγράφονται. Η κύρια διαφορά είναι ο τύπος σύνδεσης μεταξύ του Recorder και των φωτογραφικών μηχανών: ασύρματο για το NVR, με ομοαξονικά καλώδια για το DVR.

Το σύστημα DVR είναι το παλαιότερο. Καταγράφει αναλογικά σήματα που λαμβάνονται από κάμερες του ίδιου τύπου. Το NVR καταγράφει απευθείας ψηφιακά βίντεο που έχει κωδικοποιήσει η κάμερα. Λειτουργεί σε δίκτυο από κάμερες IP.

Τα πλεονεκτήματα του συστήματος NVR στο DVR

Η ευελιξία του NVR είναι μεγαλύτερη λόγω της συμβατότητάς του με τις κάμερες
δίκτυο. Έτσι δεν χρειάζεται να περάσετε καλώδια σε όλο το σπίτι σας, είναι αρκετή μια ηλεκτρική πρίζα. Λιγότερη εργασία, κόστος και συντήρηση διευκολύνεται.

Για το μέλλον, φαίνεται λογικό να προωθήσουμε τον ακόλουθο συλλογισμό. Η επιτήρηση υψηλής ευκρίνειας με βάση το NVR μπορεί να αυξήσει μόνο την ανάπτυξή του. Το σύστημα NVR προσφέρει μεγαλύτερο περιθώριο ευελιξίας και ανάπτυξης, επομένως είναι αυτό το σύστημα που θα πρέπει να πάρει την πρωταρχική θέση στην αγορά. Το NVR θα πρέπει να επιβάλλεται στον τομέα της διεθνούς βιομηχανικής παρακολούθησης.

Σημαντικά σημεία για να ευνοείτε σε ένα σύστημα προστασίας βίντεο

Ο πρώτος από τους τομείς που πρέπει να ελεγχθούν είναι τα χαρακτηριστικά της κάμερας παρακολούθησης. Πράγματι, η επίλυση της κάμερας παρακολούθησης είναι σημαντική. Η ποιότητα της εικόνας εξαρτάται από αυτό με τον αριθμό των εικόνων ανά δευτερόλεπτο, αυτά είναι τα κριτήρια της εγγραφής σας. Είναι τότε σημαντικό να κάνετε τη σωστή επιλογή. Η ανάλυση εξαρτάται από δύο κριτήρια, το ύψος και το πλάτος της εικόνας. Με τον πολλαπλασιασμό αυτών των δύο αριθμών, λαμβάνεται ο αριθμός των εικονοστοιχείων εικόνας.
– Παράδειγμα: Πλάτος: 1920 – Ύψος: 1080 Πολλαπλασιασμένο = 2,073,600
Είναι πράγματι μια ανάλυση 2MP. Είναι γενικά η ανάλυση μιας κάμερας παρακολούθησης. Σήμερα μπορούμε να βρούμε κάμερες με ψηφίσματα 4 MP ή 5 MP. Φυσικά, όσο περισσότερα εικονοστοιχεία τόσο περισσότερο η εικόνα θα έχει ποιότητα, αλλά έχετε πραγματικά τη χρησιμότητα ?

Ο αριθμός των εικόνων ανά δευτερόλεπτο είναι επίσης σημαντικός για να σας φέρει ένα υγρό, φυσικό και όχι τρελό εικόνα. Φαίνεται γενικά παραδέχθηκε ότι 25 ή 30 εικόνες ανά δευτερόλεπτο δίνουν μια φυσική και χαλαρωτική εικόνα.

Όσον αφορά τη γωνία προβολής, πρέπει να έχετε ένα οπτικό πεδίο που καλύπτει σωστά τη ζώνη παρακολούθησης. Για να το κάνετε αυτό και για να παρακολουθείτε το σπίτι σας, θα έχετε μία ή περισσότερες κάμερες εξοπλισμένες με ευρεία γωνία. Φυσικά, μπορείτε επίσης να επιλέξετε συγκεκριμένους στόχους από 2,8 mm έως 3,6 mm. Θα σας δώσουν μια ευρεία γωνία με ένα εκτεταμένο οπτικό πεδίο.

Σίγουρα έτσι ώστε η κάμερά σας να λειτουργεί εντελώς, πρέπει να είναι σε θέση να κινηματογραφήσει τη νύχτα. Επομένως, θα είναι απαραίτητο να είναι εξοπλισμένοι με υπέρυθρες λυχνίες LED, επιτρέποντας την ταινία σε σκοτεινό και λευκό σκοτάδι. Ανάλογα με την περιοχή παρακολούθησης, υπάρχουν κάμερες IR (υπέρυθρες) εξοπλισμένες για διαφορετικές αποστάσεις. Για κάμερες IP, οι αποστάσεις IR κυμαίνονται από 10 έως 50 m.

Πόσες κάμερες χρειάζεστε ?

Είναι δύσκολο να απαντήσουμε σε αυτήν την απλή ερώτηση. Κάθε περίπτωση είναι μια διαφορετική περίπτωση. Ωστόσο, μπορούμε να απαντήσουμε ότι εάν έχετε ένα μικρό σπίτι, σε μια μικρή γη, θα μπορούσατε να εξασφαλίσετε καλή προστασία με 4 κάμερες που προσανατολίζονται έξυπνα στο μπροστινό και πίσω από την είσοδο. Αντίθετα, σε περίπτωση που η ιδιοκτησία σας είναι τεράστια σε μια πολύ μεγάλη γη, θα χρειαστείτε μεγαλύτερο αριθμό κάμερων, της τάξης των 6 έως 16 ετών σύμφωνα με τις επιθυμίες σας. Για κάθε διαφορετικό πλαίσιο, μια απάντηση είναι κατάλληλη.

Παρακολούθηση βίντεο

Βίντεο

Οι λύσεις παρακολούθησης βίντεο Ubitech έχουν σχεδιαστεί για να καλύπτουν τις συγκεκριμένες ανάγκες του καθενός, των ατόμων και των επαγγελματιών. Είναι σχεδιασμένα για να σας επιτρέπουν να επιλέξετε απλά, γρήγορα και χωρίς δυσάρεστη έκπληξη το κιτ που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας. Ο καθένας μπορεί να επιλέξει, ανάλογα με τη χρήση που θέλουν να το κάνουν, για ένα κιτ παρακολούθησης βίντεο για οικιακή χρήση ή για ένα κιτ που προορίζεται για επαγγελματική χρήση.

Λύσεις παρακολούθησης βίντεο all-in-one

Σύνθεση ενός συστήματος παρακολούθησης βίντεο IP:

 • Κάμερα θόλου ή σωλήνα (μεταβλητό αριθμό ανάλογα με τα κιτ), όλα εξοπλισμένα με τη νυχτερινή όραση
 • Video Recorder (NVR: Δικτύου βίντεο εγγραφής)
 • RJ45 Cables Network (τον ίδιο αριθμό με τις κάμερες)

Τα πακέτα παρακολούθησης βίντεο Non -POE περιέχουν επίσης τα μπλοκ τροφοδοσίας 12V που είναι απαραίτητα για τη λειτουργία των φωτογραφικών μηχανών.

Μπορείτε να προσθέσετε ένα σκληρό δίσκο στο NVR σας για να διατηρήσετε τα βίντεο αποθηκευμένα. Θα το επιλέξετε ανάλογα με τον αριθμό των συνδεδεμένων φωτογραφικών μηχανών και τη διάρκεια ζωής των επιθυμητών βίντεο. Θα βρείτε όλους τους σκληρούς δίσκους προσαρμοσμένους στις εγγραφές βίντεο εδώ: σκληροί δίσκοι

Αρθρωτά κιτ

Αν το επιθυμείτε, μπορείτε να συνθέσετε τον εαυτό σας το ράφτο σας. Γνωρίστε ότι οι ειδικοί μας έχουν στη διάθεσή σας να σας συμβουλεύουν να συνθέσετε το κιτ που θα ικανοποιήσει καλύτερα τις απαιτήσεις σας. Για να ολοκληρώσετε αποτελεσματικά το σύστημα ασφαλείας σας, μπορείτε να συσχετίσετε ένα ασύρματο συναγερμό (διαθέσιμο εδώ: ασύρματο συναγερμό) και ένα βίντεο Doorman (διαθέσιμο εδώ: Video Porter)

PoE 2 κάμερες 4MP H265 Cameras Kit+ Night Vision 30 μέτρα Exir 2.0

Modeul Gistoll 2 Camerage Hilook Hilook Antivandal 4MP H265+ Night Vision 30 Meters Exir 2.0

 • Σειρά Hilook
 • Εσωτερική / εξωτερική κάμερα IP
 • Νυχτερινή όραση
 • 4 μέγιστες κάμερες
 • Εγγύηση 2 ετών

237,26 ευρώ, συμπεριλαμβανομένου του φόρου 252,40 -6%

Hilook Video Surveillance Kit 2 PTZ 4MP H265 PTZ Cameras+ Zoom X 4 Night Vision 20 μέτρα Exir 2.0 Τεχνολογία

MODEUL KIT 2 PTZ HILOOK 4MP H265 PTZ H265+ ZOOM X 4 Night Vision 20 Meters Technology Exir 2 Τεχνολογία.0

 • Σειρά Hilook
 • Εσωτερική / εξωτερική κάμερα IP
 • Νυχτερινή όραση
 • 4 μέγιστες κάμερες
 • Εγγύηση 2 ετών

374,50 € συμπεριλαμβανομένου του φόρου 398,40 -6% διαθέσιμα

Modeul Gird 2 Cameras Hilook 4MP H265+ Night Vision 30 μέτρα Exir 2.0

Modeul Gird to Kit 2 Hilook 4MP H265 Cameras+ Night Vision 30 μέτρα Exir 2.0

 • Σειρά Hilook
 • Εσωτερική / εξωτερική κάμερα IP
 • Νυχτερινή όραση
 • 4 μέγιστες κάμερες
 • Εγγύηση 2 ετών

€ 241,02 συμπεριλαμβανομένου του φόρου 256,40 -6% διαθέσιμο

PoE Video Surveillance Kit 4 Full HD H265 Cameras Turrel+ Hilook IK-4142th-MH/P

PoE Video Surveillance Kit 4 κάμερες Full HD H265+ Night Vision 30 μέτρα IK-4142th-MH/P Hilook από Hikvision

 • Σειρά Hilook
 • Εσωτερική / εξωτερική κάμερα IP
 • Νυχτερινή όραση
 • 4 μέγιστες κάμερες
 • Εγγύηση 3 ετών

€ 294.31 συμπεριλαμβανομένου του φόρου 319,90 -8% διαθέσιμο

Kit WiFi Camera Camera 2 Κάμερες σε μπαταρία Full HD H265 με Ezviz BC1-B2 Χρώμα Νυχτερινή όραση

Κάμερα παρακολούθησης κιτ σε κάμερες μπαταρίας 2 WiFi Full HD H265 με Ezviz BC1-B2 Color Vision (2MP)

 • Εζβίζ
 • Εσωτερική / εξωτερική κάμερα IP
 • Νυχτερινή όραση
 • 4 μέγιστες κάμερες
 • Ασύρματη κάμερα WiFi
 • Εγγύηση 2 ετών

299,90 € ΦΠΑ

WiFi 4 κάμερες WiFi HD HD H265 Cameras Kit Ενσωματωμένο Micro Integrated και Night Vision 30 μέτρα IK-4142BH-MH/W Hilook από Hikvision

WiFi 4 κάμερες WiFi HD HD H265 Cameras Kit Ενσωματωμένο Micro Integrated και Night Vision 30 μέτρα IK-4142BH-MH/W Hilook από Hikvision

 • Σειρά Hilook
 • Εσωτερική / εξωτερική κάμερα IP
 • Νυχτερινή όραση
 • 4 μέγιστες κάμερες
 • Ασύρματη κάμερα WiFi
 • Εγγύηση 2 ετών

Διαθέσιμο € 299,90 TTC

PoE Video Surveillance Kit 4 κάμερες Full HD H265+ Night Vision 30 μέτρα IK-4142BH-MH/P Hilook από Hikvision

PoE Video Surveillance Kit 4 κάμερες Full HD H265+ Night Vision 30 μέτρα IK-4142BH-MH/P Hilook από Hikvision

 • Σειρά Hilook
 • Εσωτερική / εξωτερική κάμερα IP
 • Νυχτερινή όραση
 • 4 μέγιστες κάμερες
 • Εγγύηση 2 ετών

304,47 € συμπεριλαμβανομένου του φόρου 323,90 -6% διαθέσιμα

Poe 2 κάμερες IP Dome Full HD κιτ 2MP 2MP

Kit Video Surveillance 2 Cameras Cameras Hikvision Full HD 2MP 2MP H265+ Night Vision 30 Meters 2.0

 • Easyip Lite+
 • Εσωτερική / εξωτερική κάμερα IP
 • Νυχτερινή όραση
 • 4 μέγιστες κάμερες
 • Εγγύηση 3 ετών

€ 309,96 συμπεριλαμβανομένου του φόρου € 344,40 -10% Τρέχουσα άφιξη

MODEUL KIT 2 HILOOK 4K Anti -Vandal H265+ Νυχτερινή όραση 30 μέτρα Exir 2.0

Modeul Gird 2 Cameras Hilook 4K Anti -Vandal H265+ Night Vision 30 μέτρα Exir 2.0

 • Σειρά Hilook
 • Εσωτερική / εξωτερική κάμερα IP
 • Νυχτερινή όραση
 • 4 μέγιστες κάμερες
 • Εγγύηση 2 ετών

314,34 € συμπεριλαμβανομένου του φόρου 334,40 -6% διαθέσιμα

MODEUL KIT 2 CAMERAS HILOOK 4K H265+ Νυχτερινή όραση 30 μέτρα Exir 2.0

Modeul Gird 2 Cameras Hilook 4K H265+ Night Vision 30 μέτρα Exir 2.0

 • Σειρά Hilook
 • Εσωτερική / εξωτερική κάμερα IP
 • Νυχτερινή όραση
 • 4 μέγιστες κάμερες
 • Εγγύηση 2 ετών

314,34 € συμπεριλαμβανομένου του φόρου 334,40 -6% διαθέσιμα

Cameras 4MP 4MP H265 Video Turveillance+ Night Vision 30 μέτρα Exir 2.0

4MP Hilook 4MP 4MP H265 Hilook Cameras Kit 4 Pub Vision 30 μέτρα exir 2.0

 • Σειρά Hilook
 • Εσωτερική / εξωτερική κάμερα IP
 • Νυχτερινή όραση
 • 4 μέγιστες κάμερες
 • Εγγύηση 2 ετών

376,00 ευρώ συμπεριλαμβανομένου του φόρου 400,00 -6% διαθέσιμα

4MP Hilook 4MP H265 4MOOK 4MP CAMP KIT+ NIGHT VISION 30 MERERS EXIR 2.0

4MP Hilook 4MP H265 H -Cameras Kit H265+ Night Vision 30 Meters Exir 2.0

 • Σειρά Hilook
 • Εσωτερική / εξωτερική κάμερα IP
 • Νυχτερινή όραση
 • 4 μέγιστες κάμερες
 • Εγγύηση 2 ετών

383,52 € συμπεριλαμβανομένου του φόρου 408,00 -6% διαθέσιμα

Kit Camera 2 κάμερες WiFi 4MP σε μπαταρία H265 με νυχτερινή όραση στο χρώμα Ezviz BC1-B2 (4MP)

Κάμερα παρακολούθησης KIT στη μπαταρία 2 κάμερες WiFi H265 WiFi με νυχτερινή όραση στο χρώμα Ezviz BC1-B2 (4MP)

 • Εζβίζ
 • Εσωτερική / εξωτερική κάμερα IP
 • Νυχτερινή όραση
 • 4 μέγιστες κάμερες
 • Ασύρματη κάμερα WiFi
 • Εγγύηση 2 ετών

€ 389.90 ρήξη αποθεμάτων TTC

Kit WiFi Camera Camera 3 κάμερες σε μπαταρία Full HD H265 με νυχτερινή όραση στο χρώμα Ezviz BC1-B3

Κάμερα παρακολούθησης Kit σε κάμερες μπαταρίας 3 WiFi Full HD H265 με νυχτερινή όραση στο χρώμα Ezviz BC1-B3 (2MP)

 • Εζβίζ
 • Εσωτερική / εξωτερική κάμερα IP
 • Νυχτερινή όραση
 • 4 μέγιστες κάμερες
 • Ασύρματη κάμερα WiFi
 • Εγγύηση 2 ετών

€ 399,90 ρήξη αποθεμάτων TTC

3MP H265 Κάμερες μπαταριών Ezviz HB3-B2

Ασύρματο κιτ ασφαλείας βίντεο 2 κάμερες σε 3MP H265 Ezviz HB3-B2 με έγχρωμη όραση σε χρώμα έως 15 μέτρα

 • Εζβίζ
 • Εσωτερική / εξωτερική κάμερα IP
 • Νυχτερινή όραση
 • 4 μέγιστες κάμερες
 • Ασύρματη κάμερα WiFi
 • Εγγύηση 2 ετών

399,90 € διαθέσιμο TTC
Αποτελέσματα 1 – 15 από τα 74.

28 ημέρες για αλλαγή Δ

Μας εμπιστεύονται

€ 135,92 -15% € 159,90 ΦΠΑ

Αναγνωρισμένη τεχνογνωσία

Η UBitech είναι ο ευρωπαίος 1ος ηλεκτρονικός διανομέας επίσημων προϊόντων Hikvision, ένα εμπορικό σήμα που αναγνωρίζεται για την ποιότητα, την αξιοπιστία και την ευρωστία του εξοπλισμού της. Το Ubitech προσφέρει μια ολόκληρη σειρά κιτ παρακολούθησης βίντεο, που αποτελούνται από 2 έως 16 κάμερες IP εξοπλισμένες με μεταβλητές αναλύσεις: 2MP, 4MP και 4K. Οι κάμερες λέγονται «poe» ή «όχι poe», ανάλογα με το αν η τροφοδοσία πηγαίνει απευθείας μέσω του καλωδίου δικτύου RJ45 ή ενός συμβατικού μπλοκ τροφοδοσίας.

Ένα συμπύκνωμα τεχνολογίας

Ορισμένα κιτ παρακολούθησης βίντεο (Ultra HD κιτ αποτελούμενα από κάμερες 4K) περιλαμβάνουν τις ακόλουθες λειτουργίες:

 • προκαθορισμένη ανίχνευση διασταύρωσης εικονικής γραμμής
 • ανίχνευση προσώπου
 • Μετρώντας τους ανθρώπους
 • ανίχνευση αποσκευών χωρίς επιτήρηση
 • Ανίχνευση εξαφάνισης αντικειμένου

Απλό στη χρήση

Μόλις το κιτ παρακολούθησης βίντεο έχει εγκατασταθεί και διαμορφωθεί, μπορείτε να το συμβουλευτείτε και να το ελέγξετε εξ αποστάσεως με ένα smartphone ή tablet μέσω της εφαρμογής HIK-Connect. Αυτή η εφαρμογή σχεδιάστηκε και αναπτύχθηκε από την Hikvision, η οποία την παρέχει δωρεάν από τους χρήστες της.

Υποστήριξη και βοήθεια

Οι τεχνικοί της Hikvision θα υποστηρίξουν τον εαυτό σας κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης, για να διευκολύνουν όλα τα βήματα διαμόρφωσης του κιτ παρακολούθησης βίντεο σας.

Ένα κιτ παρακολούθησης βίντεο είναι ένα σύνολο εξοπλισμού που σας επιτρέπει να εγκαταστήσετε ένα πλήρες σύστημα παρακολούθησης. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να εξασφαλίσει εσωτερικό ή υπαίθριο χώρο: ένα σπίτι, γραφεία, κατάστημα, αποθήκη, χώρο στάθμευσης κ.λπ. Έχει σχεδιαστεί ως ένα πακέτο “all-in-one” το οποίο περιέχει όλα τα βασικά στοιχεία για την εγκατάσταση ενός συστήματος παρακολούθησης βίντεο, δηλαδή: κάμερες παρακολούθησης, μια εγγραφή βίντεο που αποθηκεύει τις εικόνες που συλλαμβάνονται από τις κάμερες και την απαραίτητη σύνδεση για να συνδέσετε αυτά τα στοιχεία.

Ακολουθούν μερικές πληροφορίες σχετικά με τα στοιχεία που αποτελούν ένα κιτ:

 • Οι κάμερες παρακολούθησης: από 2 έως 16 ανάλογα με τα διαφορετικά κιτ, είναι όλα τα ίδια μοντέλα (θόλος, σωλήνας ή PTZ), κάθε τύπος κάμερας που έχει διαφορετικά χαρακτηριστικά και λειτουργίες.
 • Το Video Recorder: Κοινώς ονομάζεται NVR (για το Video Recorder Network) είναι η συσκευή που χρησιμοποιείται για την αποθήκευση των εικόνων που καταγράφονται από τις κάμερες. Το NVR αποθηκεύει τις εικόνες σε σκληρό δίσκο.
 • Τα καλώδια: Συνδέουν τις κάμερες με το NVR, αυτά είναι καλώδια δικτύου Ethernet (RJ45) τα οποία μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για τη μετάδοση της τροφοδοσίας στις κάμερες, εάν οι τελευταίες λέγεται ότι είναι POE (Power Over Ethernet) που απλοποιεί την εγκατάσταση επειδή Δεν χρειάζεται να παρέχετε την τροφοδοσία κάμερας.
Κιτ 2 κάμερες 4 κάμερες κιτ Κιτ 6 κάμερες
Κιτ 2 κάμερες PTZ Κιτ 4 σωλήνες κάμερες Κιτ 6 κάμερες θόλων

Η εγκατάσταση μιας λύσης βιντεοκασέτας βελτιώνει την ασφάλεια και την πρόληψη: οι κάμερες βοηθούν στην προστασία των ανθρώπων και των αγαθών από εισβολές, πτήσεις ή πράξεις βανδαλισμού. Η παρουσία φωτογραφικών μηχανών παρακολούθησης μπορεί να αποτρέψει τους εισβολείς από την προσέγγιση ενός εποπτευόμενου ακινήτου ή χώρου. Η εγκατάσταση ενός συστήματος παρακολούθησης βίντεο ενισχύει την παρακολούθηση, καθιστά επίσης τη δυνατότητα να εξασφαλιστεί η καλή υγεία των ηλικιωμένων και των παιδιών και να επαληθεύσει ότι το περιστατικό δεν παράγεται. Τέλος, οι εικόνες που καταγράφηκαν με κάμερες παρακολούθησης μπορούν να χρησιμοποιηθούν για νομικούς σκοπούς για τον προσδιορισμό των ανθρώπων. [Εικόνες προϊόντος Kit]

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα της παρακολούθησης βίντεο ?

Το κύριο πλεονέκτημα ενός σετ κιτ έγκειται στην εμφάνισή του “all-inderstand” που απλοποιεί την αγορά, επειδή περιέχει ήδη όλο τον εξοπλισμό που είναι απαραίτητο για την εγκατάσταση του δικού του συστήματος παρακολούθησης βίντεο. Τα κιτ έχουν σχεδιαστεί για να είναι εύκολο να ρυθμιστούν, χωρίς να χρειάζεται να είναι εξειδικευμένος τεχνικός. Είναι οικονομικά, διότι λιγότερο δαπανηρές από την αγορά κάθε στοιχείου ξεχωριστά και επομένως πιο προσιτή για άτομα και μικρές επιχειρήσεις. Προσφέρουν μια ορισμένη ευελιξία, επειδή είναι αρθρωτά, γεγονός που καθιστά δυνατή την προσαρμογή του αριθμού των φωτογραφικών μηχανών και της πολυπλοκότητας του συστήματος ανάλογα με τις ανάγκες και τα μέσα του.

Τα κριτήρια για την επιλογή της παρακολούθησης βίντεο

Εδώ είναι οι παράγοντες που πρέπει να ληφθούν υπόψη:

 1. Ο αριθμός των φωτογραφικών μηχανών: Για να προσδιορίσετε με προσοχή πόσες κάμερες είναι απαραίτητες για την κάλυψη του χώρου για παρακολούθηση. Για να εξασφαλίσετε σωστά μια μεγάλη περιοχή ή περισσότερες περιοχές, θα χρειαστούν αναγκαστικά περισσότερες κάμερες παρά για την προστασία ενός περιορισμένου χώρου.
 2. Ανάλυση: Οι κάμερες παρακολούθησης έχουν μεταβλητή ανάλυση ανάλογα με το μοντέλο, από 1080p (Full HD) έως 4K. Όσο υψηλότερη είναι η ανάλυση, τόσο πιο ακριβείς και λεπτομερείς οι εικόνες. Είναι σημαντικό να ληφθούν υπόψη οι αποστάσεις και να προβάλλετε γωνίες για να επιλέξετε ένα μοντέλο κάμερας με βέλτιστη ανάλυση.
 3. Λειτουργίες: Πέρα από τις τυπικές λειτουργίες ανίχνευσης εισβολής, οι κάμερες είναι συχνά εξοπλισμένες με προηγμένα χαρακτηριστικά όπως η ανίχνευση κίνησης, η ανθρώπινη διαφοροποίηση/οχήματα από AI ή ακόμα και νυχτερινή όραση (σε μαύρο και άσπρο ή χρώμα).

Πόσο είναι ένα κιτ παρακολούθησης βίντεο ?

Η τιμή ενός κιτ παρακολούθησης βίντεο ποικίλλει σημαντικά ανάλογα με τον αριθμό των φωτογραφικών μηχανών και των χαρακτηριστικών τους. Για τα φθηνότερα κιτ χρειάζονται περίπου 200 ευρώ, ενώ τα κιτ High -end μπορούν να κοστίζουν περισσότερα από 2000 ευρώ.
Τα κιτ με σταθερές εστιακές κάμερες είναι φθηνότερα από τα κιτ με μεταβλητές κάμερες. Οι κάμερες μηχανοκίνητων φακών (PTZ) είναι οι πιο ακριβές.
Τα εξωτερικά κιτ με αδιάβροχες κάμερες έχουν υψηλότερη τιμή από τα εσωτερικά κιτ.
Ωστόσο, η τιμή δεν πρέπει να είναι το μόνο κριτήριο που πρέπει να ληφθεί υπόψη κατά την αγορά. Είναι απαραίτητο να εξεταστεί κατά προτεραιότητα τα χαρακτηριστικά και οι λειτουργίες προσαρμοσμένες στις ανάγκες και στη διαμόρφωσή του.

Βήματα διαμόρφωσης:

 • Αποσυσκευάστε τα στοιχεία του κιτ και ελέγξτε την παρουσία όλων των απαραίτητων εξαρτημάτων.
 • Συνδέστε το καλώδιο τροφοδοσίας των φωτογραφικών μηχανών (μη -POE) σε μια πρίζα τοίχου και συνδέστε τις κάμερες με το Video Recorder (NVR) χρησιμοποιώντας τα καλώδια που παρέχονται.
 • Συνδέστε το βίντεο εγγραφής στο εγχώριο δίκτυο χρησιμοποιώντας ένα καλώδιο Ethernet. Στη συνέχεια, συνδέστε το Video Recorder σε μια πρίζα τοίχου.
 • Φωτίστε το βίντεο εγγραφής και περιμένετε να ξεκινήσει.
 • Εγκαταστήστε και ανοίξτε την εφαρμογή ή το λογισμικό παρακολούθησης που παρέχεται με το κιτ σε υπολογιστή ή κινητή συσκευή. Ακολουθήστε τις οδηγίες εγκατάστασης και διαμόρφωσης εφαρμογής. Μπορεί να κληθεί να εισαγάγετε πληροφορίες σύνδεσης, όπως η διεύθυνση IP του βίντεο εγγραφής, το όνομα χρήστη και ο κωδικός πρόσβασης. Αυτές οι πληροφορίες είναι γενικά εφοδιασμένες με το κιτ ή στην τεκμηρίωση του προϊόντος.
 • Διαμορφώστε τις κάμερες χρησιμοποιώντας το λογισμικό παρακολούθησης ή παρακολούθησης. Μπορεί να ζητηθεί να τα διαμορφώσετε έτσι ώστε να συνδεθούν με το βίντεο Recorder, να επιλέξουν παραμέτρους όπως η ανάλυση βίντεο και ο ρυθμός ψύξης και να τις τοποθετήσουν στην επιθυμητή τοποθεσία.
 • Δοκιμάστε το σύστημα για να βεβαιωθείτε ότι λειτουργεί σωστά. Ελέγξτε ότι οι εικόνες είναι σαφείς και ότι δεν υπάρχει πρόβλημα δικτύου ή συνδεσιμότητας.

Πώς να εγκαταστήσετε ένα κιτ παρακολούθησης βίντεο ?

 1. Επιλέγοντας τις τοποθεσίες για να τοποθετήσετε τις κάμερες που προσφέρουν καλή κάλυψη των περιοχών που πρόκειται να προστατευθούν, λαμβάνοντας υπόψη παράγοντες όπως το φως, οι γωνίες και ο σεβασμός της ιδιωτικής ζωής. Οι κάμερες πρέπει να εγκατασταθούν σε στρατηγικούς χώρους για την κάλυψη των πιο ευάλωτων περιοχών, όπως καταχωρήσεις και εξόδους, χώροι στάθμευσης, κήπους, πρόσβαση στην είσοδο του. Είναι σημαντικό να επιλέγετε τοποθεσίες που παρέχουν καλή ορατότητα των τραυματισμένων εικόνων που εξασφαλίζουν ασφαλή ταυτοποίηση ανθρώπων ή οχημάτων. Τέλος, είναι απαραίτητο να ληφθεί υπόψη η νομική πτυχή που συνδέεται με την παρακολούθηση βίντεο, ιδίως την προστασία και το σεβασμό για την ιδιωτικότητα των ανθρώπων. Πρέπει να διασφαλιστεί ότι οι κάμερες δεν κατευθύνονται σε ιδιωτικούς χώρους όπως παράθυρα ή ιδιωτικά μαθήματα και να ενημερώνουν τους ανθρώπους που ενδέχεται να γυριστούν για την παρουσία κάμερας.
 2. Εγκαταστήστε τις κάμερες στη θέση που επιλέξατε. Αυτό συνεπάγεται τη ρύθμιση της κάμερας υποστηρίζει ή τοποθετεί τις κάμερες σε υπάρχουσες επιφάνειες. Ελέγξτε ότι οι κάμερες είναι ασφαλώς σταθερές για να αποφύγετε οποιαδήποτε κίνηση ή δόνηση και ότι οι γωνίες προβολής είναι σωστά προσανατολισμένες για να καλύψουν αποτελεσματικά τις περιοχές που πρέπει να ασφαλιστούν. Συνήθως είναι απαραίτητο να τρυπήσετε τρύπες για να διορθώσετε τα στηρίγματα κάμερας ή να χρησιμοποιήσετε κόλλα για να διορθώσετε τις κάμερες σε υπάρχουσες επιφάνειες. Είναι σημαντικό να ακολουθήσετε τις οδηγίες του κατασκευαστή για να εξασφαλίσετε τη σωστή εγκατάσταση των φωτογραφικών μηχανών και να αποφύγετε οποιαδήποτε ζημιά ή οποιαδήποτε πτώση.
 3. Συνδέστε τις κάμερες με τη συσκευή εγγραφής βίντεο χρησιμοποιώντας τα καλώδια που παρέχονται και ελέγξτε ότι τα καλώδια είναι σωστά συνδεδεμένα για να αποφύγετε οποιοδήποτε πρόβλημα σύνδεσης. Είναι σημαντικό να διασφαλιστεί ότι όλες οι κάμερες είναι σωστά συνδεδεμένες με τη εγγραφή βίντεο για να επιτρέψουν τη συνεχή λειτουργία του συστήματος παρακολούθησης βίντεο. Θα πρέπει να επαληθευτεί ότι οι ρυθμίσεις σύνδεσης έχουν ρυθμιστεί σωστά ώστε να αποφεύγουν πιθανά προβλήματα ασφάλειας.
 4. Ρυθμίστε τις παραμέτρους της εγγραφής βίντεο και των φωτογραφικών μηχανών για να διασφαλίσετε ότι το σύστημα λειτουργεί αποτελεσματικά και ότι ικανοποιεί σωστά τις ανάγκες επιτήρησης.
  Οι ρυθμίσεις εγγραφής βίντεο περιλαμβάνουν:
  • Ο ορισμός της ανάλυσης καταγραφής, για να διασφαλιστεί ότι οι εικόνες που συλλαμβάνονται είναι σαφείς και λεπτομερείς
  • Προγραμματισμός των χρονοδιαγραμμάτων εγγραφής, για να διασφαλιστεί ότι το σύστημα καταγράφει μόνο όταν είναι απαραίτητο
  • Η διαμόρφωση της ανίχνευσης κίνησης, για να ενεργοποιηθεί η εγγραφή όταν εντοπίζεται μια κίνηση σε μια περιοχή που παρακολουθείται
  • Οι παραμέτρους των φωτογραφικών μηχανών περιλαμβάνουν:
  • Ποιότητα εικόνας, για να διασφαλιστεί ότι η εικόνα είναι καθαρή και λεπτομερής
  • Ευαισθησία στο φως, για να διασφαλιστεί ότι η εικόνα είναι καλά εκτεθειμένη σε διαφορετικές συνθήκες φωτισμού
  • Η διαμόρφωση της ανίχνευσης κίνησης, για να διασφαλιστεί ότι οι ειδοποιήσεις ανίχνευσης κίνησης έχουν διαμορφωθεί σωστά

Συμβουλευτείτε το εγχειρίδιο χρήστη για να διαμορφώσετε τις παραμέτρους βέλτιστα και να τα ελέγξετε τακτικά για να βεβαιωθείτε ότι λειτουργούν σωστά.

Συμβουλές για την εξασφάλιση και τη διατήρηση του συστήματος παρακολούθησης βίντεο

Χρησιμοποιήστε έναν ισχυρό και πολύπλοκο κωδικό πρόσβασης για να προστατεύσετε την πρόσβαση στο Video Recorder (NVR) και τις κάμερες: Συνιστάται να χρησιμοποιείτε κωδικούς πρόσβασης 8 χαρακτήρων με γράμματα, αριθμούς και σύμβολα και να μην χρησιμοποιείτε τρέχουσες λέξεις ή προσωπικές πληροφορίες. Είναι επίσης σημαντικό να αλλάζετε τακτικά τους κωδικούς σας και να μην χρησιμοποιείτε το ίδιο για διαφορετικούς λογαριασμούς. Αυτό σας επιτρέπει να προστατεύσετε τον εαυτό σας από επιθέσεις βίαιης δύναμης και να περιορίσετε τον κίνδυνο συμβιβασμού λογαριασμού.

Χρησιμοποιήστε μια ασφαλή κρυπτογραφημένη σύνδεση για απομακρυσμένη πρόσβαση: Αυτό προστατεύει τα δεδομένα έναντι της παρακολούθησης και της παραποίησης χρησιμοποιώντας πρωτόκολλα όπως SSL, TLS και HTTPs που χρησιμοποιούν πιστοποιητικά για τον έλεγχο ταυτότητας των ανταποκριτών και την ποσοτικοποίηση των ανταλλαγών δεδομένων. Μια ασφαλής σύνδεση διασφαλίζει ότι τα δεδομένα προστατεύονται από την παρακολούθηση και την παραποίηση, ακόμη και όταν μεταβαίνουν στο Διαδίκτυο. Αυτό σας επιτρέπει να συνδεθείτε με πλήρη ασφάλεια στο σύστημα παρακολούθησης βίντεο από οπουδήποτε και να παρακολουθείτε τις κάμερές σας από απόσταση με πλήρη ασφάλεια.

Ενημερώστε τακτικά το υλικολογισμικό (υλικολογισμικό) των φωτογραφικών μηχανών παρακολούθησης βίντεο και το Video Recorder για να επωφεληθείτε από τις τελευταίες ενημερώσεις ασφαλείας. Οι κατασκευαστές διορθώνουν τακτικά τα τρωτά σημεία στον εξοπλισμό τους δημοσιεύοντας ενημερώσεις υλικολογισμικού. Πρέπει να ελέγχετε τακτικά εάν οι ενημερώσεις είναι διαθέσιμες για τον εξοπλισμό σας και εγκαταστήστε τις μόλις δημοσιεύονται. Ωστόσο, η ενημέρωση ενδέχεται να απαιτεί διακοπή της υπηρεσίας και είναι επομένως προτιμότερο να σχεδιάσουμε συντήρηση για την ενημέρωση των συσκευών. Είναι επίσης σημαντικό να αποθηκεύσετε τις διαμορφώσεις των συσκευών πριν την ενημέρωσή τους για να αποφύγετε την απώλεια τους.

Χρησιμοποιήστε εικονικά ιδιωτικά δίκτυα (VPN) για απομακρυσμένη πρόσβαση: Ένα VPN είναι ένα εικονικό ιδιωτικό δίκτυο που σας επιτρέπει να συνδεθείτε με ένα απομακρυσμένο δίκτυο με ασφαλή τρόπο χρησιμοποιώντας μια κρυπτογραφημένη σύνδεση, τα δεδομένα που μεταβαίνουν μεταξύ του υπολογιστή και του απομακρυσμένου δικτύου είναι κρυπτογραφημένα για να αποτρέψουν την παρακολούθηση των κακόβουλων τρίτων. Μπορεί να υπάρξει ελαφρά πτώση στην ταχύτητα σύνδεσης και την ανάγκη για λογισμικό ή πρόσθετη εγκατάσταση, αλλά αυτό αξίζει τον κόπο να προστατεύει αποτελεσματικά τα δεδομένα και το σύστημα από τις online απειλές. Είναι σημαντικό να επιλέξετε έναν αξιόπιστο προμηθευτή VPN για να αποφύγετε διαρροές πληροφοριών ή άλλα προβλήματα ασφαλείας.

Διαμορφώστε την ανίχνευση εισβολής για το τοπικό σας δίκτυο ή χρησιμοποιήστε ένα τείχος προστασίας Για να προστατεύσετε το σύστημα παρακολούθησης βίντεο από επιθέσεις χάκερ υπολογιστών. Η ανίχνευση εισβολής (IDS) είναι ένα σύστημα που παρακολουθεί το τοπικό δίκτυο για την ανίχνευση κακόβουλων δραστηριοτήτων και τα εμποδίζει πριν προκαλέσουν ζημιά. Ένα τείχος προστασίας είναι μια συσκευή που ελέγχει την πρόσβαση στο δίκτυο χρησιμοποιώντας τους κανόνες ασφαλείας, σας επιτρέπει να εμποδίζετε ελλιπείς και εξερχόμενες μη εξουσιοδοτημένες συνδέσεις. Είναι σημαντικό να διαμορφώσετε σωστά αυτά τα εργαλεία και να τα ενημερώσετε τακτικά και τακτικά τις εφημερίδες συμβάντων για τον εντοπισμό των προσπαθειών εισβολής και τη γρήγορη αντιμετώπιση τους.

Χρησιμοποιήστε τυπικά πρωτόκολλα ασφαλείας για κρυπτογράφηση και έλεγχο ταυτότητας: Τα τυπικά πρωτόκολλα ασφαλείας παρέχουν αποτελεσματικούς μηχανισμούς για την κρυπτογράφηση δεδομένων, καθιστώντας τα δυσανάγνωστα ή τροποποιημένα από μη εξουσιοδοτημένα τρίτα μέρη. Παρέχουν επίσης μηχανισμούς για τον έλεγχο ταυτότητας των χρηστών και των συσκευών, εξασφαλίζοντας ότι είναι καλοί που ισχυρίζονται ότι είναι. Τα πιο συχνά χρησιμοποιούμενα πρωτόκολλα συμμετοχής είναι AES και RSA. Ο συνήθως χρησιμοποιούμενος έλεγχος ταυτότητας είναι δύο παράγοντες ταυτότητας (2FA) και ο έλεγχος ταυτότητας με βάση τα πιστοποιητικά. Η χρήση τυποποιημένων πρωτοκόλλων ασφαλείας παρέχει αποτελεσματικά δεδομένα και επικοινωνίες έναντι των σημερινών απειλών.

Χρησιμοποιήστε εργαλεία παρακολούθησης δικτύου για την ανίχνευση ύποπτων δραστηριοτήτων και σφαλμάτων διαμόρφωσης : Αυτά τα εργαλεία χρησιμοποιούνται για τον εντοπισμό σφαλμάτων διαμόρφωσης που καθιστούν το σύστημα ευάλωτο στις επιθέσεις, καθώς και για την ανίχνευση ύποπτων δραστηριοτήτων από κακόβουλους χρήστες. Υπάρχουν δύο κύριες κατηγορίες: εργαλεία παρακολούθησης της κυκλοφορίας δικτύου και εργαλεία παρακολούθησης εισβολής. Τα εργαλεία παρακολούθησης της κυκλοφορίας δικτύου καταγράφουν και αναλύουν την κυκλοφορία δικτύου για τον εντοπισμό ανωμαλιών ή ύποπτη συμπεριφορά. Τα εργαλεία παρακολούθησης εισβολής, όπως τα συστήματα ανίχνευσης και απόκρισης (SIEM), έχουν σχεδιαστεί για να ανιχνεύουν και να αναφέρουν πιθανές δραστηριότητες εισβολής. Με αυτά τα εργαλεία, είμαστε ειδοποιημένοι σε περίπτωση ύποπτης δραστηριότητας ή σφάλματος διαμόρφωσης και μπορούμε γρήγορα να αντιδράσουμε για να προστατεύσουμε το σύστημά μας από τις επιθέσεις.

Διατηρήστε καλά το κιτ σας

Βεβαιωθείτε ότι όλες οι κάμερες είναι καλά σταθερές και ευθυγραμμισμένες: Ελέγξτε τακτικά ότι οι κάμερες συνδέονται σταθερά στην υποστήριξή τους για να αποφύγουν τυχόν τυχαία κίνηση ή μετατόπιση και ότι δείχνουν προς τη σωστή κατεύθυνση. Είναι επίσης σημαντικό να ελέγχετε τακτικά ότι οι βίδες και τα παξιμάδια συναρμολόγησης είναι σφιχτά.

Στη συνέχεια, ελέγξτε τον σωστό προσανατολισμό του στόχου: Εάν η κάμερα είναι κακώς προσανατολισμένη, μπορεί να μην συλλάβει τις επιθυμητές εικόνες. Πρέπει να ρυθμιστεί έτσι ώστε να καλύπτει την επιθυμητή περιοχή, οι προσαρμογές μπορούν να γίνουν χειροκίνητα ή μέσω της εφαρμογής.

Καθαρίστε τακτικά τους φακούς των φωτογραφικών μηχανών: Οι φακοί κάμερας μπορούν να συντρίψουν με σκόνη, υπολείμματα και δακτυλικά αποτυπώματα. Χρησιμοποιήστε ένα καθαρό, ξηρό πανί ή ύφασμα μικροϊνών. Δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται λειαντικά ή διαβρωτικά προϊόντα που θα μπορούσαν να βλάψουν τους φακούς. Μην πιέζετε πολύ σκληρά για να αποφύγετε το ξύσιμο των φακών. Συνιστάται να καθαρίσετε τους φακούς εάν παρατηρήσετε ότι η εικόνα είναι θολή ή ότι οι λεκέδες είναι ορατοί στην εικόνα.

Ελέγξτε τακτικά τα καλώδια και τους συνδέσμους: Βεβαιωθείτε ότι είναι καλά συνδεδεμένοι και δεν έχουν υποστεί βλάβη. Εάν τα καλώδια ή οι σύνδεσμοι αποσυνδέονται ή κατεβαίνουν, πρέπει να αντικατασταθούν γρήγορα. Είναι σημαντικό να ελέγχετε τακτικά τα καλώδια επειδή μπορούν να χαλαρώσουν. Ελέγξτε ότι όλα τα καλώδια είναι καλά συνδεδεμένα και ότι είναι σε καλή κατάσταση. Είναι επίσης σημαντικό να ελέγξετε τα καλώδια που συνδέουν τις κάμερες με το NVR, αυτά τα καλώδια μπορούν επίσης να χαλαρώσουν ή να καταστραφούν. Συνιστάται να χρησιμοποιείτε καλώδια υψηλότερης ποιότητας για να αποφύγετε οποιοδήποτε πρόβλημα μετάδοσης σήματος.

Παρακολουθήστε το επίπεδο αποθήκευσης NVR: Ορισμένα NVRs καθιστούν δυνατή τη διαμόρφωση κανόνων για τη διαχείριση του χώρου αποθήκευσης, για παράδειγμα, εγγραφείτε μόνο σε περίπτωση ανίχνευσης κίνησης ή καταγραφής σε συγκεκριμένη περίοδο της ημέρας. Αυτές οι επιλογές εξοικονομούν χώρο αποθήκευσης και δεν καταγράφουν περιττές εικόνες. Είναι επίσης σημαντικό να διαγράψουμε τακτικά περιττές εγγραφές για την απελευθέρωση του αποθηκευτικού χώρου. Συνιστάται να διατηρήσετε σημαντικές καταγραφές για λογικό χρονικό διάστημα 30 ημερών.

Δοκιμάστε τακτικά τις παραμέτρους του συστήματος παρακολούθησης βίντεο: Πρέπει να ελέγξετε την ανάλυση, τη φωτεινότητα, την αντίθεση και τον κορεσμό για να βεβαιωθείτε ότι οι εικόνες είναι καλής ποιότητας. Είναι επίσης απαραίτητο να ελέγξετε τις παραμέτρους ανίχνευσης κίνησης για να αποφύγετε ψευδείς ειδοποιήσεις. Ελέγξτε επίσης τις ρυθμίσεις αποστολής των ειδοποιήσεων μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή SMS και ελέγξτε ότι οι ειδοποιήσεις αποστέλλονται στη σωστή διεύθυνση ή στον σωστό αριθμό τηλεφώνου. Τέλος, ελέγξτε τις παραμέτρους ειδοποίησης ήχου.

Ενημερώστε τακτικά το υλικολογισμικό (υλικολογισμικό) του συστήματος παρακολούθησης βίντεο: Αυτό μπορεί να γίνει ελέγχοντας τον ιστότοπο του κατασκευαστή ή πρόσβαση στη διεπαφή διαμόρφωσης συστήματος για να ελέγξετε εάν υπάρχουν διαθέσιμες ενημερώσεις. Πρέπει να ακολουθήσετε τις οδηγίες του κατασκευαστή για να εκτελέσετε το σύστημα αποτελεσματικά και χωρίς κίνδυνο για το σύστημα. Οι ενημερώσεις μπορούν να διορθώσουν σφάλματα, αδυναμίες ασφαλείας και να βελτιώσουν τις λειτουργίες του συστήματος.

Δοκιμή των 4 φωτογραφικών μηχανών Full HD HD Hilook IK-4142BH/P

Δοκιμή των 4 φωτογραφικών μηχανών Full HD HD Hilook IK-4142BH/P

Το Ubitech x Vincent Vintech σήμερα, ο Vincent Vintech δοκιμάζει το κιτ παρακολούθησης βίντεο Poe Hilook IK-4142BH-MH/P (4 πλήρους HD + Cameras Tubes) και παραδίδει τις εντυπώσεις του. Για να παρακολουθήσετε το βίντεο στο κανάλι σας στο YouTube, κάντε κλικ στο σύνδεσμο ή στο.

Επιλέξτε τη σωστή κάμερα παρακολούθησης βίντεο

Επιλέξτε τη σωστή κάμερα παρακολούθησης βίντεο

Επιλέγοντας τη λύση παρακολούθησης βίντεο για να κάνετε την πιο συνετή επιλογή σχετικά με την απόκτηση μιας ή περισσοτέρων κάμερων ασφαλείας, είναι σημαντικό να κατανοήσετε πλήρως τις τεχνολογίες και τα χαρακτηριστικά που προσφέρονται στο.

Καλύτερη κάμερα παρακολούθησης βίντεο το 2022

Καλύτερη κάμερα παρακολούθησης βίντεο το 2022

Πώς να επιλέξετε την καλύτερη φωτογραφική μηχανή παρακολούθησης βίντεο το 2022 ? Οι τεχνολογίες εξελίσσονται γρήγορα και οι κατασκευαστές εξοπλισμού παρακολούθησης βίντεο προσφέρουν όλο και πιο αποτελεσματικές και προσιτές λύσεις.

Η Hikvision ξεκινά την τεχνολογία Deepinview

Η Hikvision ξεκινά την τεχνολογία Deepinview

Η Hikvision ενισχύει την απόδοση του συστήματος παρακολούθησης βίντεο με τη νέα σειρά των φωτογραφικών μηχανών Deepinview Hikvision, ο κορυφαίος προμηθευτής καινοτόμων λύσεων και προϊόντων επιφάνειας βίντεο στον κόσμο, μόλις ξεκίνησε μια νέα σειρά.

Αυτόνομη εγκατάσταση ηλιακής ενέργειας

Αυτόνομη εγκατάσταση ηλιακής ενέργειας

Η επιστροφή στην πρόκληση της προστασίας των απομονωμένων τόπων πολλών απομονωμένων τοποθεσιών απαιτεί τώρα αυξημένη παρακολούθηση: γεωργικά, ψάρια, harras, δασικές περιοχές, εθνικά πάρκα, προστατευόμενα φυσικά τοποθεσίες, … όμως αυτά.

Αξιολόγηση προϊόντων κατηγορίας Παρακολούθηση βίντεο Από τους πελάτες μας:

9.4/10 με βάση 73 κριτικές προϊόντων