Γνώμη και ανατροφοδότηση σχετικά με την εφαρμογή Joggo, τις κριτικές, τις τιμές | Εκτέλεση εφαρμογής, πραγματική απώλεια βάρους?

Η εφαρμογή αξίζει πραγματικά

Ημερομηνία εμπειρίας: 14 Σεπτεμβρίου 2023

Γηπέδου

Λογότυπο εφαρμογής Joggo

Αντιμετωπίσαμε ένα πρόβλημα με την ερώτησή σας, σας ευχαριστούμε για την αναμόρφωση ή τη χρήση της φόρμας επικοινωνίας εάν το πρόβλημα πρέπει να παραμείνει.

Παρακαλώ συμπληρώστε όλα τα πεδία

  • Ειδοποίηση
  • Ερωτήσεις και απαντήσεις
  • Περιγραφή

Ο Joggo είναι μια εφαρμογή κατάρτισης αγώνα που βοηθά τους ανθρώπους να επιτύχουν τους αγωνιστικούς τους στόχους.

Που θέλατε:

– Φτάστε σε συγκεκριμένη απόσταση ή ρυθμό

– Διαχειριστείτε το βάρος σας

– Καθυστερήστε το μυαλό σας

Η εφαρμογή Joggo βασίζεται σε 3 κύριους πυλώνες: εξατομικευμένη κατάρτιση, εκπαίδευση και κίνητρα. Κάθε πυλώνας αντιπροσωπεύει ένα σύνολο χαρακτηριστικών της εφαρμογής μας που βοηθούν τους χρήστες να επιτύχουν τους πιο φιλόδοξους στόχους.

Το εξατομικευμένο πρόγραμμα που δημιουργήθηκε από επαγγελματίες διατροφολόγους και ελίτ προπονητές.

Ένα νόστιμο και εύκολο να ακολουθήσετε το σχέδιο γεύματος

Ενισχύστε τα αποτελέσματα απώλειας βάρους σας ενώ δοκιμάζετε νόστιμα πιάτα.

Ένας πλήρης οδηγός τρέξιμο

Μάθετε τα πάντα σχετικά με τη σωστή θέση του σώματος, την αναπνοή, τα κίνητρα και πολλά άλλα.

Η καθημερινή συμβουλή που βασίζεται στην επιστήμη

Μπορείτε να βρείτε αυτό το προϊόν στο Runagora στην ακόλουθη κατηγορία:
Εφαρμογές για κινητά> joggo

Γράψτε μια γνώμη, ρωτήστε ή απαντήστε σε μια ερώτηση

Πρέπει να συνδεθείτε ή να είστε μέλος (δωρεάν) για να γράψετε μια γνώμη, να ζητήσετε ή να απαντήσετε σε μια ερώτηση

Η εφαρμογή Joggo.Τρέξτε σε αυτό πραγματικά αξίζει τον κόπο ?

Η εφαρμογή Joggo Run είναι μια χρήσιμη εφαρμογή για όλους όσους επιθυμούν να κάνουν περισσότεραΆσκηση και χάστε βάρος.

Πώς μπορείτε λοιπόν να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή για να επιτύχετε τους στόχους της φυλής σας ? Σε αυτήν την ανάλυση της εφαρμογής Joggo.Εκτελέστε, θα παρουσιάσουμε τα δεδομένα που θα σας βοηθήσουν να λάβετε τεκμηριωμένη απόφαση σχετικά με αυτήν την αίτηση.

Πώς λειτουργεί η εφαρμογή Joggo ?

Η εφαρμογή επικεντρώνεται στη δημιουργία εξατομικευμένων σχεδίων αγώνων για όλους τους δρομείς, ανεξάρτητα από το επίπεδο φυσικού τους σχήματος. Έχει σχεδιαστεί για όλα τα επίπεδα αθλητές, από αρχάριους σε εμπειρογνώμονες. Επικεντρώνεται στη σωματική και ψυχική υγεία, καθιστώντας την μια αρκετά ικανοποιητική εφαρμογή αγώνα.

Επιτρέπει η χρήση της εφαρμογήςΛάβετε εξατομικευμένα σχέδια κατάρτισης, Ρεαλιστικοί στόχοι απώλειας βάρους, κατάρτιση στην κατάρτιση και κίνητρο, υπογραμμίζοντας την ευημερία.

�� Εξατομικευμένη εφαρμογή

Αυτό που κάνει το Joggo να τρέχει ένα καλό πρόγραμμα, προφανώς, είναι του μοναδική προσαρμογή. Λαμβάνει ακόμα 5 αστέρια Για προσωπικά σχέδια που έχουν σχεδιαστεί για να σας βοηθήσουν να αναπτύξετε ακριβώς τις δεξιότητες και τις ικανότητες που θέλετε.

Πολλοί άνθρωποι διστάζουν ξέμεινα από χρόνο, Αλλά οι χρήστες μπορούν να διαχειριστούν ένα προπόνηση μέσω του εργαλείου Joggo Run. Μπορείτε να μάθετε να τρέχετε με ασφάλεια για να μεγιστοποιήσετε τη φυσική μορφή και αποτρέψτε τους τραυματισμούς.

�� Πρόληψη τραυματισμών

Πολλά άρθρα αξιολόγησης Joggo έχουν επαίνεσε αυτή τη λειτουργία, η οποία πραγματικά βοηθά τους δρομείς Αναπτύξτε την αντοχή και την ικανότητά τους με ασφάλεια. Η εκπαίδευση για την πρόληψη της εκπαίδευσης σάς βοηθά να αναπτύξετε όσο το δυνατόν πιο δρομέα και σας διαβεβαιώνει ότι δεν κάνετε διαρκή ζημιά.
Εάν βλάψετε τον εαυτό σας, αυτή η λειτουργία σας βοηθά Ανακτήστε γρήγορα και επιστρέψτε για να τρέξετε σε χρόνο μηδέν.

�� Διατροφικές πληροφορίες και σχέδια γευμάτων

Διατροφικές πληροφορίες που προσφέρει ο Joggo.Οι εκτέλεσης είναι χρήσιμοι για τους χρήστες που επιδιώκουν Αυξήστε το ενεργειακό τους επίπεδο Τρέχει πιο συχνά. Είναι επίσης χρήσιμα για χρήστες που χρησιμοποιούν το joggo στο Πλαίσιο προγράμματος απώλειας βάρους. Τα σχέδια γευμάτων προσφέρουν ισορροπημένα και υγιεινά γεύματα προσαρμοσμένα στους τακτικούς δρομείς.

Γηπέδου.Εκτέλεση: Βρείτε τι θα λειτουργήσει για εσάς με αυτό το κουίζ από 60 -δευτερόλεπτα

Δοκιμάστε joggo.Εκτέλεση | Κάντε κλικ ΕΔΩ

�� Παρακολούθηση της εξέλιξης

Αυτή η λειτουργία σάς επιτρέπει να δείτε τη διαδρομή που ταξίδεψε και σας παρακινεί να προχωρήσετε ακόμα περισσότερο στον αγώνα σας. Είναι ένας πολύ καλός τρόπος να μείνετε στο σωστό δρόμο και να σας βοηθήσουμε να κατανοήσετε την πρόοδό σας.

5 Πλεονεκτήματα της εφαρμογής Joggo

Η εφαρμογή Joggo Run έχει πολλά πλεονεκτήματα και, ως μέρος της ανάλυσης Joggo, θα εξετάσουμε μερικά παρακάτω.

�� Το κίνητρο να τρέξει

Πολλοί άνθρωποι δεν έχουν κίνητρο να σηκωθούν και να τρέξουν, ειδικά αν ο χρόνος δεν είναι καλός ! Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η έμφαση που έδωσε η εφαρμογή Joggo Run on Motivation είναι ένα βασικό στοιχείο αυτής της εφαρμογής. Χάρη σε Παρακολούθηση προόδου, μπορείς Δείτε τη διαδρομή που ταξίδεψε και ορίσετε νέους στόχους καταρρίπτω.

Η δοκιμή Joggo αποκάλυψε ότι είναι μια απίστευτα αποτελεσματική εφαρμογή.

Βοήθησε πολλούς δρομείς, αρχάριοι ή έμπειροι, να αναπτύξουν την ικανότητά τους να τρέχουν και να μειώνουν το βάρος τους.

Διανοητική ��

Πολλά άρθρα αναθεώρησης Joggo έχουν σημειώσει αυτή την πτυχή του Joggo Run. Υπογραμμίζοντας την ψυχική υγεία και την ευημερία και δίνοντας στους χρήστες έναν τρόπο να απο-στρες, η εφαρμογή Joggo Run βοηθά τους χρήστες να επικεντρωθούν μόνο στην ανάπτυξή τους ως δρομέας.
Η σωματική άσκηση είναι ένα Εξαιρετικός τρόπος για να de -stress και μπορεί να βοηθήσει στη διατήρηση ενός χαμηλού επιπέδου άγχους.

Μεταξύ των άλλων ασκήσεων που επιτρέπουν Μειώστε το άγχος, Ας αναφέρουμε καθημερινά βόλτες και ποδηλασία.

��gestion του χρόνου

Γηπέδου.Το Run είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για τους δρομείς που συχνά δυσκολεύονται να ενσωματωθούν στο πρόγραμμά τους. Όπως έχει σχεδιαστεί για εσάς προσωπικά, η εφαρμογή Joggo.Το τρέξιμο σας επιτρέπει Ακολουθήστε ένα πρόγραμμα προσαρμοσμένο στον τρόπο ζωής σας. Αυτό σας επιτρέπει παραμείνετε κίνητρα και εσύ αφιερώστε στη βελτίωση της απόδοσής σας ως δρομέας.

��combin Άσκηση με ένα διατροφικό σχέδιο

Προσφέρετε ένα χώρο για να προχωρήσετε ως δρομέας με ιδέες γεύματος προσαρμοσμένες στη διατροφή σας για αγωνιστικά κάνει το Joggo να τρέχει σχεδόν μοναδική. Διευκολύνει την απώλεια βάρους και σας επιτρέπει να διατηρήσετε όλη την πρόοδό σας στον ίδιο τόπο.
Η διατροφική εκπαίδευση που προτείνεται από την εφαρμογή μπορεί να σας βοηθήσει να κάψετε περισσότερες θερμίδες κάθε μέρα, προωθώντας έτσι την απώλεια βάρους και τον πιο υγιεινό τρόπο ζωής.

�� Βασικά φθηνό

Το Joggo Run είναι μια πληρωμένη αίτηση, αλλά παραμένει σχετικά φθηνή σε σύγκριση με άλλες εφαρμογές αυτού του τύπου. Με τις αποκλειστικές προσφορές που θα βρείτε στην αίτηση, δεν θα βρείτε καλύτερη αξία για τα χρήματα με άλλη εφαρμογή.

Τι γίνεται με τα συμπληρώματα Joggo ?

Εκτός από το Joggo Run, ο Joggo προσφέρει επίσης συμπληρώματα τροφίμων για τη λειτουργία για τη βελτίωση της απόδοσής σας. Αυτά τα συμπληρώματα έχουν σχεδιαστεί για να παρέχουν τρόφιμα στους δρομείς, αλλά και να προωθήσουν το μεταβολισμό του λίπους και να επιταχύνουν την απώλειά τους.
Αυτά τα συμπληρώματα αυξάνουν την αντοχή και την ενυδάτωση των μυών και είναι το μόνο προϊόν στην αγορά για να σας βοηθήσουν σε όλα τα στάδια του αγώνα.

Συχνές ερωτήσεις

Είναι νόμιμη η εφαρμογή joggo ?

Η εφαρμογή Joggo Run είναι νόμιμη και έχει αποδειχθεί ότι βοηθά πολλούς δρομείς να αναπτύξουν την εκπαίδευσή τους. Προσφέρει εξατομικευμένα σχέδια τζόκινγκ για τους χρήστες του, λαμβάνοντας υπόψη τον τρόπο ζωής, τις δυνατότητες και τον τρέχοντα ΔΜΣ για να αποκτήσουν τα καλύτερα αποτελέσματα.

Μπορούμε να ακυρώσουμε τη συνδρομή στο joggo ?

Ναί. Μπορείτε να ακυρώσετε τη συνδρομή σας στην εφαρμογή πηγαίνοντας στην ενότητα Βοήθεια πελάτη και κάνοντας κλικ στο κουμπί “Ακύρωση της συνδρομής”. Θα κατευθυνθείτε στο χώρο “Διαχείριση της συνδρομής” όπου μπορείτε να επιλέξετε αυτό που θέλετε να κάνετε με τη συνδρομή σας.

Συμπέρασμα-είναι η εφαρμογή Joggo αξίζει τον κόπο ?

Το Joggo Run είναι ένα εξαιρετικό προϊόν για όλους όσους επιθυμούν να ξεκινήσουν να τρέχουν τακτικά ή να βελτιώνουν την τρέχουσα ρουτίνα τους. Προσφέρει διατροφική εκπαίδευση καθώς και συμβουλές για την πρόληψη τραυματισμών για να σας κρατήσει σε καλή κατάσταση όταν τρέχετε πιο τακτικά.

Το προϊόν είναι φιλικό προς το χρήστη και προσβάσιμο σε όλες τις ηλικίες και όλες τις ικανότητες. Αν ψάχνετε να χάσετε βάρος και να ενσωματώσετε περισσότερη άσκηση στη ρουτίνα σας, ανακαλύψτε το προϊόν Joggo Run τώρα.

Ειδοποίηση joggo

Εγγραφή σε συνδρομή ημερομηνίας 09/14/2023, οι κανονισμοί έγιναν καλά με την τράπεζά μου από τότε που χρεώθηκα από το ποσό των 54,99 προς όφελος του Joggo 586 571-86, το οποίο υποθέτω τον αριθμό παραγγελίας. Μετά από αυτό καμία πιθανή σύνδεση, ακολουθώντας τα πολλαπλά μηνύματά μου, μου είπαν ότι η πληρωμή δεν έγινε παρά το συνημμένο που δείχνει τη ροή !

Ημερομηνία εμπειρίας: 14 Σεπτεμβρίου 2023

Λυπούμαστε που μάθαμε ότι αντιμετωπίσατε προβλήματα σύνδεσης, παρά το γεγονός ότι έχετε εγγραφεί σε συνδρομή που πληρώθηκε. Κατανοούμε την απογοήτευσή σας.

Δυστυχώς, δεν έχουμε τη διεύθυνση email σας για να μπορέσουμε να σας βοηθήσουμε απευθείας. Για να επιλύσετε αυτό το πρόβλημα, σας ενθαρρύνουμε να μας στείλετε ένα email στο hello@joggo.Εκτελέστε συμπεριλαμβάνοντας τις λεπτομέρειες της συνδρομής σας και την απόδειξη πληρωμής που αναφέρατε. Η ομάδα μας θα χαρούμε να σας βοηθήσουν στην επίλυση αυτής της κατάστασης.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόησή σας και περιμένουμε το μήνυμά σας να σας βοηθήσει καλύτερα.

Η αναφορά διαφάνειας 2022 είναι διαθέσιμη

Πολύ καλή εφαρμογή

Ο Joggo με βοήθησε ήδη να χάσω 2 κιλά σε λίγο περισσότερο από 3 εβδομάδες. Το πρόγραμμα είναι απλό, οι ασκήσεις είναι ενδιαφέρουσες και ποικίλες.

Ημερομηνία εμπειρίας: 21 Σεπτεμβρίου 2023

Σας ευχαριστούμε για την κριτική! 🙂

Ελπίζουμε να σας ακούσουμε πιο συχνά! Εάν χρειάζεστε κάτι, μπορείτε πάντα να μας αφήσετε ένα γράμμα στο hello@joggo.τρέξιμο.

Καλή μέρα και μείνετε ενυδατωμένοι!
Ομάδα Joggo

BOF !

Από την αρχή της συνδρομής μου δεν είχα τον ήχο και παρά τις πολλές υπενθυμίσεις μου, το πρόβλημα δεν έχει ακόμη λυθεί ! Πρέπει λοιπόν να κάνω τα μάτια να τρέχουν στο τηλέφωνο ! Επιπλέον, έχουν χρεώσει τη συνδρομή δύο φορές ! Επιπλέον, οι εξηγήσεις δεν είναι πάντα σαφείς στην εφαρμογή.

Ημερομηνία εμπειρίας: 28 Αυγούστου 2023

Σας ευχαριστούμε που επικοινωνήσατε μαζί μας και μοιραστήκατε τα σχόλιά σας μαζί μας. Λυπούμαστε πολύ που μάθουμε τα προβλήματα που αντιμετωπίσατε από την αρχή της συνδρομής σας. Η ικανοποίησή σας είναι ύψιστης σημασίας για εμάς και ζητούμε ειλικρινά συγγνώμη για οποιοδήποτε μειονέκτημα που συναντήσατε.

Θέλουμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι λαμβάνουμε σοβαρά υπόψη αυτή την ερώτηση και η ομάδα μας έχει ήδη απαντήσει στο email σας σχετικά με τον ήχο και τα προβλήματα διπλής χρέωσης. Αναλαμβάνουμε για να λύσουμε αυτά τα προβλήματα το συντομότερο δυνατό και να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.

Εν τω μεταξύ, καταλαβαίνουμε ότι οι σαφείς εξηγήσεις είναι ζωτικής σημασίας για την μαθησιακή σας εμπειρία και εργαζόμαστε συνεχώς για να βελτιώσουμε τη σαφήνεια της υποψηφιότητάς μας. Τα σχόλιά σας είναι πολύτιμα για εμάς και εκτιμούμε την υπομονή και την κατανόησή σας όταν εργαζόμαστε για να βελτιώσουμε τις υπηρεσίες μας.

Εάν έχετε άλλες ερωτήσεις ή ανησυχίες, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε και να εγγυηθούμε ότι η εμπειρία σας με το joggo είναι θετική και ευχάριστη.