Apple iPhone SE 2020 Test – Smartphone – UFC -Que Choisir, Apple iPhone SE 2020 Test: Η πλήρης αναθεώρησή μας – Smartphones – Frandroid

Apple iPhone SE Test (2020): Η χαμηλή τιμή, που σχεδιάστηκε για να διαρκέσει

Δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα να τρέξω τα πιο απαιτητικά παιχνίδια του App Store. Φυσικά δοκιμάσαμε το Fortnite Battle Royal, το οποίο εκτελείται με ανάλυση 100 %3D, λεπτομέρειες που έχουν οριστεί στο μέγιστο και σε 60 καρέ ανά δευτερόλεπτο. Σημείωσα μια μικρή θέρμανση τηλεφώνου μετά από μια καλή συνεδρία παιχνιδιού, αλλά όχι αρκετό για να φτάσω κάτω από 50 καρέ ανά δευτερόλεπτο. Ο ίδιος ήχος κουδουνιού για το Call of Duty Mobile που γυρίζει τέλεια σε αυτό το iPhone.

Δοκιμή Apple iPhone SE 2020

Τέσσερα χρόνια μετά την πρώτη έκδοση, μήλο ανανεώνει το δικό του iPhone SE με αυτήν την έκδοση 2020 ότι πάντα τοποθετεί στα μέσα της γραμμής. Πωλείται από € 489, η κάμερα συνδυάζει το σχεδιασμό του iPhone 8 και τα στοιχεία του iPhone 11.

Το iPhone SE 2020 διαθέτει οθόνη 4,7 -ιντσών Retina HD με ανάλυση 750 × 1334 εικονοστοιχείων.

Αυτό το smartphone λειτουργεί με το λειτουργικό σύστημα iOS 13 και έναν επεξεργαστή A13 Bionic με μνήμη RAM 3 GB και 64, 128 ή 256 GB εσωτερικής μνήμης, αλλά χωρίς αναγνώστη καρτών μνήμης.

Δεν διαθέτει σύστημα αναγνώρισης προσώπου, αλλά προσφέρει την επιστροφή του κουμπιού Home με τεχνολογία Touch ID για να ξεκλειδώσει την αρχική οθόνη με το ψηφιακό αποτύπωμα. Αδιάβροχο, διαθέτει αναγνώστη καρτών Nano-SIM και ESIM, ασύρματη φορτωμένη μπαταρία 1.821 mAh και 4G, Bluetooth 5 συνδέσεις με NFC και Wi-Fi 6.

Τέλος, διαθέτει μεγάλη κάμερα ευρείας γωνίας 12 Mpixel, μια μπροστινή κάμερα 7 Mpixel και μπορεί να καλύψει την εξαιρετικά υψηλό ορισμό (3840 × 2160 εικονοστοιχεία).

Η γνώμη του πλήρους δοκιμαστή προορίζεται για συνδρομητές

Αυτή η ενότητα προορίζεται για συνδρομητές του ιστότοπου Quechoisir.org

Εγγραφείτε !
Και άμεσα πρόσβαση σε όλο το περιεχόμενο του τόπου Quechoisir.org

Ήδη εγγραφεί στον ιστότοπο ?
Προσδιορίστε τον εαυτό σας για να εμφανίσετε όλο το περιεχόμενο του ιστότοπου

Apple iPhone SE Test (2020): Η χαμηλή τιμή, που σχεδιάστηκε για να διαρκέσει ?

Το iPhone SE 2020 αναλαμβάνει το σχεδιασμό του iPhone 8 και ενσωματώνει τον επεξεργαστή iPhone 11, με λίγο περισσότερη μνήμη RAM. Όλα για τιμή κάτω των 500 ευρώ. Ποια είναι αυτή η νέα πρόταση από την Apple αξίζει ? Εδώ είναι η πλήρης δοκιμή μας !

Το iPhone SE 2020 // Πηγή: Frandroid

Πού να αγοράσετε το
Apple iPhone SE 2020 Ανακατασκευάστηκε στην καλύτερη τιμή ?
150 € Ανακαλύψτε την προσφορά
195 € Ανακαλύψτε την προσφορά
299 € Ανακαλύψτε την προσφορά
319 € Ανακαλύψτε την προσφορά

Εν συντομία
Apple iPhone SE 2020

  • Παραστάσεις ! ��
  • Υποδειγματικά τελειώματα
  • Παρακολούθηση της ενημέρωσης της Apple
  • Καλά βαθμονομημένη οθόνη
  • (αδιάβροχο, Wi-Fi 6, NFC)
  • Χρονολογημένος σχεδιασμός
  • Μέτρια αυτονομία
  • Αργός φορτιστής
  • Μικρή ευέλικτη κάμερα
  • (Όχι 5G)

Αυτή η δοκιμή πραγματοποιήθηκε στις 25 Μαΐου 2020 και η αγορά μπορεί να έχει εξελιχθεί από τότε. Συμβουλευτείτε τη σύγκρισή μας για να ανακαλύψετε πιο πρόσφατα προϊόντα ενδεχομένως πιο συναφή με εσάς.

Η πλήρης γνώμη μας
Apple iPhone SE 2020

25 Μαΐου 2020 05/25/2020 • 18:30

Το 2016, η Apple παρουσίασε το iPhone SE, το πρώτο της iPhone ξεκίνησε εκτός από ετήσιες και “κανονικές” εκδρομές. Τα πλεονεκτήματά του έμειναν σε τρεις πτυχές: ο συμπαγής σχεδιασμός του κληρονόμησε από το iPhone 5S, τον επιθετικό λόγο απόδοσης/τιμής για ένα iPhone και έμφαση στο περιβάλλον με πολλά ανακυκλώσιμα ή ανακυκλωμένα εξαρτήματα. Τέσσερα χρόνια αργότερα, η Apple ανανεώνει αυτό το μοντέλο με το iPhone SE (2020). Ποιες είναι οι δυνάμεις του τώρα ? Αυτό το μοντέλο εξακολουθεί να είναι σχετικό αυτές τις μέρες ? Αυτό θα δούμε με αυτήν την πλήρη δοκιμή.

Apple iPhone SE 2020 Η δοκιμή βίντεο

Αυτό το περιεχόμενο είναι μπλοκαρισμένο επειδή δεν έχετε αποδεχτεί cookies και άλλους ιχνηθέτες. Αυτό το περιεχόμενο παρέχεται από το YouTube.
Για να μπορέσετε να το απεικονίσετε, πρέπει να αποδεχτείτε τη χρήση που λειτουργεί από το YouTube με τα δεδομένα σας που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τους ακόλουθους σκοπούς: επιτρέψτε στον εαυτό σας να δείτε και να μοιραστείτε περιεχόμενο με τα κοινωνικά μέσα, να προωθήσετε την ανάπτυξη και τη βελτίωση των προϊόντων D’Acnoid και του Συνεργάτες, Εμφάνιση εξατομικευμένων διαφημίσεων σε σχέση με το προφίλ και τη δραστηριότητά σας, σας καθορίστε ένα εξατομικευμένο διαφημιστικό προφίλ, μετρήστε την απόδοση των διαφημίσεων και του περιεχομένου αυτού του ιστότοπου και μετρήστε το κοινό αυτού του ιστότοπου (περισσότερα)

Apple iPhone SE 2020 Τεχνικό φύλλο

Μοντέλο Apple iPhone SE 2020
Διαστάσεις 6,73 cm x 13,84 cm x 7,3 mm
Μέγεθος οθόνης 4,7 ίντσες
Ορισμός 1334 x 750 εικονοστοιχεία
Πυκνότητα pixel 326 PP
Τεχνολογία οθόνη υγρού κρυστάλλου
Κάλτσα Apple A13 Bionic
Γραφικό τσιπ Apple GPU
Εσωτερική αποθήκευση 128 GB, 64 GB, 256 GB
Κάμερα (ραχιαία) Αισθητήρας 1: 12 MP
Μπροστινός αισθητήρας φωτογραφιών 7 MP
Ορισμός εγγραφής βίντεο 4K
Ασύρματος Wi-Fi 6 (AX)
Bluetooth 5.0
5G Οχι
NFC Ναί
Δακτυλικό αποτύπωμα Ναί
Τύπος σύνδεσης Αστραπή
Χωρητικότητα μπαταρίας 1821 MAH
Βάρος 148 g
Χρωματιστά Μαύρο, λευκό, κόκκινο
Τιμή 150 €
Φύλλο προϊόντων

Αυτή η δοκιμή πραγματοποιήθηκε από ένα αντίγραφο που αγοράστηκε από εμάς.

Apple iPhone SE 2020 Σχεδιασμός

Με τα σύνορά του, το iPhone είναι πραγματικά συμπαγές ?

Σε χαρτί, με οθόνη 4,7 ιντσών 16/9, μπορούμε να πούμε ότι το iPhone είναι ένα ιδιαίτερα συμπαγές τηλέφωνο, σε μια εποχή που τα smartphones έχουν όλα πάνω από 6 ιντσών οθόνες. Ήταν όμως ένας από τους μεγάλους δείκτες του 2016 iPhone SE. Ωστόσο, το iPhone αναλαμβάνει το σχεδιασμό του iPhone 8 με τα πολύ μεγάλα σύνορά του σε όλη την οθόνη. Είναι πραγματικά τόσο συμπαγές που τελικά αυτό ? Ναι είναι. Ακόμη και συγκρίνοντάς το με ένα iPhone X, ωστόσο δεν είναι πολύ μεγαλύτερο, αλλά εντελώς σύνορο, Η διαφορά είναι ευαίσθητη στο χέρι.

Σύνορα στο μπροστινό // Πηγή: Frandroid

Σύνορα στο μπροστινό // Πηγή: Frandroid

Κρατάει καλά στο χέρι // Πηγή: Frandroid

Κρατάει καλά στο χέρι // Πηγή: Frandroid

Είναι απλό, δεν έχω κανένα πρόβλημα να φτάσω στην κορυφή της οθόνης, ακόμη και με τον αντίχειρα. Ειδικά για πρώτη φορά σε μεγάλο χρονικό διάστημα, το τηλέφωνο ξεχάστηκε εύκολα στην τσέπη μου τζιν. Μετά από αρκετά χρόνια βλέποντας πολλές μεγάλες μορφές smartphone να μετακινούνται μέσω γραφής, είναι πραγματικά αναζωογονητικό να επιστρέψουμε σε κάτι πιο λογικό.

Τα σύνορα

Το μέγεθος που έβγαλε, ο σχεδιασμός αυτού του iPhone SE πήρε πραγματικά ένα παλιό το 2020 με τα μεγάλα σύνορά του. Η οθόνη βρίσκεται σε ένα αρκετά περιορισμένο μέρος του μπροστινού πίνακα, το οποίο μπορεί να έχει συνέπειες αρκετά επιβλαβείς για χρήση. Θα επιστρέψουμε αργότερα. Θα ήμασταν περίεργοι να ανακαλύψουμε ένα iPhone με την ίδια μορφή, αλλά μια οθόνη με λεπτότερα σύνορα, με σχέδιο πιο κοντά στο iPhone X.

Τελειώνει και συνδέσμους

Για τα υπόλοιπα, η Apple μας προσφέρει ένα τηλέφωνο εδώ για εξαιρετικά φινιρίσματα, αλλά περιμέναμε όχι λιγότερο από το εμπορικό σήμα. Όλα είναι απολύτως ισορροπημένα, με λιμάνι αστραπής ακριβώς στη μέση της χαμηλής άκρης, που περιβάλλεται από δύο τέλεια συμμετρικά ηχεία. Το σχεδιασμό iPhone 8 απαιτεί, θύρα Jack 3,5 mm σε αυτό το νέο τηλέφωνο. Το παλιό iPhone έχει πάντα. Από την άλλη πλευρά, βρίσκουμε τις πλαστικές ζώνες κεραίας στις πλευρές, οι οποίες ήταν πιο διακριτικές τα τελευταία χρόνια.

Η συσκευή βγαίνει ελαφρώς // Πηγή: Frandroid

Η συσκευή βγαίνει ελαφρώς // Πηγή: Frandroid

Χωρίς Jack // Πηγή: Frandroid

Χωρίς Jack // Πηγή: Frandroid

Η κάμερα βγαίνει ελαφρώς από το τηλέφωνο, αλλά όχι στο σημείο να το κάνει εντελώς ταλαντευόμενο. Η τοποθέτηση του αισθητήρα στη γωνία του πίσω.

Το καλό σημείο κληρονόμησε από το σχεδιασμό του, είναι ανθεκτικό στο νερό και σκόνη με πιστοποίηση IP67. Είναι αρκετά σπάνιο σε αυτό το τμήμα τιμών.

Αγγίξτε το αναγνωριστικό και τον κινητήρα Taptic

Η αναγνώριση χρήστη γίνεται με έναν αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων που βρίσκεται κάτω από την οθόνη. Όχι δεν εννοούμε κάτω από την επιφάνεια της οθόνης, όπως τα περισσότερα smartphones χωρίς σύνορα το 2020, αλλά μπροστά του τηλεφώνου, κάτω από την οθόνη. Η Apple επαναχρησιμοποιεί το καλό ID της παλιάς αφής εδώ που είχαμε αφήσει με το iPhone 8. Εάν ο αισθητήρας εξακολουθεί να λειτουργεί, ακόμη και όταν φορούμε μάσκα σε αντίθεση με τις πρώτες εκδόσεις του προσώπου, αναπόφευκτα καταλαμβάνει χώρο στο μπροστινό μέρος. Προσωπικά, πάντα προτιμούσα το αναγνωριστικό αφής για να αντιμετωπίσω αναγνωριστικό, αλλά ελπίζω ότι η Apple θα βρει μια μέρα έναν τρόπο να το ενσωματώσει σωστά κάτω από την επιφάνεια της οθόνης.

Σημειώστε ότι αυτός ο αισθητήρας δεν κρύβει πραγματικά ένα κουμπί. Από το iPhone 7, η Apple έχει αντικαταστήσει πράγματι το κουμπί “Home” που συχνά αποτυγχάνει μακροπρόθεσμα με κινητήρα δόνησης του κινητήρα Tapic που κρύβεται κάτω από τον αισθητήρα ID Touch. Μετά από έναν χρόνο προσαρμογής, καταλήγετε να έχετε ως αποτέλεσμα να πιέσετε πραγματικά ένα κουμπί. Αυτή είναι μια λεπτομέρεια, αλλά αυτή η μηχανή κραδασμών είναι πραγματικά πολύ καλής ποιότητας και σπάνια είναι τα smartphones Android για να προσφέρουν αυτή την εμπειρία δυστυχώς.

Apple iPhone SE 2020 οθόνη

Η Apple είναι ένας από τους τελευταίους κατασκευαστές της αγοράς για να χρησιμοποιήσει το LCD τόσο πολύ στα smartphones της, ειδικά όσον αφορά τις τιμές τους. Η τεχνολογία OLED είναι πλέον διαδεδομένη και η ανακοίνωση ενός νέου iPhone με οθόνη LCD μας αφήνει πάντα μια μικτή εντύπωση. Ωστόσο, το εμπορικό σήμα με το iPhone 11 θα μπορούσε να προσφέρει εξαιρετική ποιότητα LCD και τέλεια βαθμονομημένη.

Το iPhone στέλνει μια οθόνη 4,7 -ιντσών με ορισμό 1334 x 750 pixels. Πρόκειται για μια επίπεδη οθόνη, προστατευμένη από γυαλί γορίλας και προσφέρει αληθινό τόνο, ο οποίος προσαρμόζει την ισορροπία λευκού σε περιβαλλοντικό φωτισμό γύρω από το smartphone. Κάναμε το smartphone μας κάτω από τον χρωματομετρικό ανιχνευτή μας με τη βοήθεια του λογισμικού Calman. Παρέχει μέγιστη φωτεινότητα 520 CD/m² για αντίθεση 1500: 1. Η θερμοκρασία χρώματος των 6568K είναι πολύ κοντά στο ιδανικό. Η οθόνη καλύπτει το 72 % του φάσματος DCI-P3 με πολύ καλή βαθμονόμηση. Το ανυψωμένο deltae είναι κατά μέσο όρο στα 2,9, είναι κάτω από την αντιληπτή διαφορά από το ανθρώπινο μάτι που εκτιμάται στο 3.

Επομένως, η Apple προσφέρει μια εξαιρετική οθόνη LCD, αν και λείπει ένα μικρό ψήφισμα, αλλά ο ανταγωνισμός σήμερα προσφέρει πολύ καλές OLED σε αυτό το επίπεδο τιμής.

Apple iPhone SE 2020 Λογισμικό

Δεν πρόκειται να παρουσιάσουμε ξανά το iOS 13, το οποίο έχει κινήσει όλα τα προϊόντα της Apple Mobile από το τέλος του 2019. Μάλλον επιμένει στα πλεονεκτήματα και τις αδυναμίες του οστού όταν είναι συγκεκριμένα το iPhone είναι. Εάν έχετε ήδη ένα iPhone, η αρχικοποίηση του smartphone γίνεται πολύ γρήγορα και είναι στην πραγματικότητα αρκετό για να προσεγγίσετε το παλιό σας τηλέφωνο κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης για να μεταφέρετε δεδομένα αρκετά γρήγορα στο άλλο σε άλλο. Αυτό είναι όπου έβλεπα ένα πρώτο μικρό ελάττωμα λογισμικού, μια ασήμαντη λεπτομέρεια, αλλά έφερε ερωτήσεις από μένα.

Apple iPhone SE iOS 13 (1)

Apple iPhone SE iOS 13 (2)

Apple iPhone SE iOS 13 (3)

Apple iPhone SE iOS 13 (5)

Η διεπαφή του συστήματος μεταφοράς δεδομένων δεν εμφανίστηκε επίσης στο iPhone SE 2020, όπως στο iPhone X. Αυτές οι μικρές λεπτομέρειες, το βρήκα σε διάφορα μέρη: το κέντρο ελέγχου που σας επιτρέπει να διαχειρίζεστε γρήγορα ορισμένες ρυθμίσεις τηλεφώνου είναι περικομμένο στο iPhone SE και ορισμένες εφαρμογές δεν εμφανίζονται τέλεια. Προς το παρόν, δεν είναι ποτέ δεσμευτική για τη χρήση, σε αντίθεση με το παλιό iPhone όπου ορισμένες εφαρμογές είχαν καταστεί εντελώς ασυμβίβαστες με το τηλέφωνο στη μικρή οθόνη. Η πλοήγηση στο σύστημα γίνεται με το κεντρικό κουμπί και η Apple δεν προσφέρει να ενεργοποιήσει την πλοήγηση με χειρονομία που προσφέρεται στο iPhone της σύνορο, που θα υποβιβαστεί στο κουμπί στην απλή χρήση ενός αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων, αλλά θα διευκόλυνε το πέρασμα από τη μια συσκευή στην άλλη όταν είστε ήδη συνηθισμένοι στη νέα πλοήγηση.

Αυτό το ίδιο εγείρει το ζήτημα της υποστήριξης της οθόνης 4,7 -ιντσών από την Apple και τους προγραμματιστές τα επόμενα χρόνια, όταν το υπόλοιπο της σειράς προσφέρει μεγαλύτερες διαγώνιες. Στο ίδιο πνεύμα, το iOS δεν επωφελείται πραγματικά από τον τόπο που προσφέρει η οθόνη στη γραμμή κατάστασης και για καλό λόγο, αυτή η τοποθεσία καλύπτεται από την εγκοπή από τα άλλα iPhones σήμερα. Η οθόνη είναι επίσης λίγο μικρή για την ανάγνωση περιεχομένου στο διαδίκτυο και το εικονικό πληκτρολόγιο είναι αναγκαστικά λίγο πιο συμπαγές.

Αυτό ήταν για φόβους. Μεταξύ των ιδιοτήτων πρέπει να αναφέρουμε το πολύ μεγάλο ακολουθούμενο από την Apple στο iPhone. Είναι απλό, το παλιό iPhone που χρονολογείται από το 2016 είναι σήμερα πάντα μέχρι σήμερα και λειτουργικό, αν έχουμε τις εξαιρέσεις των λίγων προβλημάτων που αναφέρονται παραπάνω. Εν πάση περιπτώσει, το iPhone Se Nouveau θα πρέπει να επωφεληθεί από την ίδια εξαιρετική παρακολούθηση που είναι σήμερα μια από τις μεγάλες δυνάμεις της Apple.

Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι το iPhone ταιριάζει απόλυτα με το νέο οικοσύστημα που ωθείται από την Apple. Μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε παιχνίδια Apple Arcade, αλλά και το περιεχόμενο της Apple TV+ της οποίας η συνδρομή προσφέρεται για ένα χρόνο με το τηλέφωνο κατά τη στιγμή της αγοράς.

Apple iPhone SE 2020 Παραστάσεις

Η μεγάλη “καινοτομία” αυτού του iPhone SE 2020, σε σύγκριση με το iPhone 8, είναι επομένως πάνω από όλα το Apple A13 SoC του. Αυτό είναι απλά το εξουθενωμένο τσιπ που γνωρίζουμε ήδη στο iPhone 11 και στο iPhone 11 Pro. Εδώ, το iPhone είναι το πλεονέκτημα της προσφοράς μιας οθόνης με χαμηλό ορισμό, ο οποίος θα πρέπει να έχει θετικό αντίκτυπο στην απόδοση της συσκευής. Από την άλλη πλευρά, πρέπει να σημειωθεί ότι ενσωματώνει λιγότερη μνήμη RAM (μόνο 3 GB) από το iPhone 11 (4 GB).

Apple iPhone SE (2020) Apple iPhone 11 Apple iPhone 11 Pro Max OnePlus 7 Pro Huawei P30 Pro (Perf On)
Κάλτσα Apple A13 Apple A13 Apple A13 Qualcomm Snapdragon 855 Histilicon Kirin 980
Antutu 7.Χ 468 807 424 355 427,770 373 182 315 754
PCMARK 2.0 nc nc nc 9.744 9 173
3Dmark Slingshot Extreme 3990 4.664 5 258 5.577 4.243
3Dmark Slingshot Extreme Graphics 4516 6 127 5.783 6 228 4.374
3DMark Slingshot Extreme Physics 2833 2.540 3.989 4.084 3.841
Gfxbench Aztec Vulkan / Metal High (Onscreen / Offscreen) 60/30 fps 60/29 FPS 48/28 FPS 15/16 FPS 16/13 FPS
Gfxbench Car Chase (στην οθόνη / offscreen) 60/63 FPS 60/60 fps 48/61 FPS 21/42 FPS 29/33 FPS
Gfxbench Manhattan 3.0 (στην οθόνη / offscreen) 60/156 FPS 60/156 FPS 60/156 FPS 55/101 FPS 59/89 FPS
Διαδοχική ανάγνωση / γραφή nc nc nc 1.436 / 388 MB / s 903/232 MB / S
Ανάγνωση / έτοιμο nc nc nc 43K / 7.2K IOPS 43.4K / 66K IOPS

Δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα να τρέξω τα πιο απαιτητικά παιχνίδια του App Store. Φυσικά δοκιμάσαμε το Fortnite Battle Royal, το οποίο εκτελείται με ανάλυση 100 %3D, λεπτομέρειες που έχουν οριστεί στο μέγιστο και σε 60 καρέ ανά δευτερόλεπτο. Σημείωσα μια μικρή θέρμανση τηλεφώνου μετά από μια καλή συνεδρία παιχνιδιού, αλλά όχι αρκετό για να φτάσω κάτω από 50 καρέ ανά δευτερόλεπτο. Ο ίδιος ήχος κουδουνιού για το Call of Duty Mobile που γυρίζει τέλεια σε αυτό το iPhone.

Εκτός από αυτές τις εξαιρετικές επιδόσεις, η επιλογή αυτού του τσιπ είναι ένα καλό σημάδι για τη διάρκεια ζωής του smartphone. Η Apple θα πρέπει να συνεχίσει να το φροντίζει για αρκετά χρόνια και η απόδοση του τσιπ A13 θα πρέπει να κρατήσει το δρόμο για το χρόνο. Η μακροζωία του iPhone είναι γενικά αρκετά καλή σε αυτό το σημείο.

Apple iPhone SE 2020 κάμερα

Είμαστε συνηθισμένοι να βλέπουμε smartphones με 2, 3, 4, δείτε ακόμη και 5 αισθητήρες φωτογραφιών στο πίσω μέρος. Το iPhone SE είναι επομένως μια μικρή επιστροφή στο σπίτι, με μια ενότητα φωτογραφιών με έναν ενιαίο αισθητήρα ευρείας γωνίας 12 megapixel, με ένα εστιακό f/1,8 ανοιχτό. Επομένως, δεν θα έχετε το δικαίωμα να φουσκώσετε το ζουμ, ή μια εξαιρετικά εξαιρετικά γωνιά, αλλά μια απλή ευέλικτη κάμερα.