Jean Pourche Ville Ville Ville Vile σε απόθεμα στο Παρίσι | Παστέλ κύκλοι, πήρα τα τζιν πιρούνια, το εντυπωσιακό ηλεκτρικό ποδήλατο και τον κινητήρα του από την Renault

Πήρα τα τζιν πιρούνι, το εντυπωσιακό ηλεκτρικό ποδήλατο και τον κινητήρα του από την Renault

Το ποδήλατο ζυγίζει 22 κιλά μετά τη διέλευση από ηλεκτρική, ισορροπημένη κατανομή βάρους, αφού ο κινητήρας και η μπαταρία βρίσκονται στο κέντρο. Επομένως, τα τζιν πιρούνια παραμένουν μεταφερόμενα εάν είναι απαραίτητα και αρκετά βολικά στο τιμόνι. Σαφώς, αυτό το VAE φέρνει μια ευελιξία χρήσης – ειδικά υπεύθυνο ή παιδί στο πίσω μέρος – με υψόμετρα που δεν θα φοβούνται πλέον. Εάν το Bordeaux είναι αρκετά επίπεδη ώστε να είναι σε θέση να διασχίσει με ποδήλατο μυών, αυτό το Lightning Jeans θα βρει τη θέση του περισσότερο στις λοφώδεις περιοχές.

Jean Fork – Bike Utility City

Το ποδήλατο της πόλης για όλους, ακόμη και για εσάς “για καθημερινά, για όλη την ώρα, για όλη την πόλη, για όλη τη ζωή. Όποια και αν είναι το μέγεθός σας, το βάρος σας, η ηλικία σας, το φύλο σας, αυτό το ποδήλατο είναι για εσάς, γι ‘αυτόν, γι’ αυτήν. Στο Jean Fork η διαφορά μοιράζεται. “Ο Jean Fork επιθυμεί να δώσει νόημα στην αλυσίδα αξίας της παραγωγής ποδηλάτων. Επαναπροσδιορισμός τι μπορεί να είναι, αναβιώστε την ξεχασμένη τεχνογνωσία από τη δεκαετία του ’80, ενώ εγγυάται λογικές δημόσιες τιμές. Η μάρκα επέλεξε να εργαστεί μια θέση που σας επιτρέπει να σηκωθείτε ευθεία. Η χαμηλή απόσχιση θα σας επιτρέψει επίσης να έχετε και τα δύο πόδια στο έδαφος κατά τη διάρκεια των διακοπών σας. Αποφεύγουμε τον πόνο στην πλάτη, προσφέροντάς σας ένα ευρύ όραμα στο περιβάλλον σας.

Το ποδήλατο της πόλης Utility Jean Forche προσφέρει κατάλληλη γεωμετρία, ανεξάρτητα από το μέγεθός σας, το βάρος σας, την ηλικία σας. Ολλανδικό ποδήλατο, εξασφαλίζει την άνεση και την ασφάλεια για όλα τα ταξίδια σας στην πόλη, ενώ είναι ελαφριά.

Πρέπει να μεταφέρετε πακέτα και άλλες αποσκευές κάτω από 10 κιλά ? Το ποδήλατο έχει ένα μοναδικό ράφι σχεδιασμού. Θα παρακολουθείτε τα προσωπικά σας αντικείμενα και μπορείτε να φορτώσετε πακέτα με επιβλητικούς όγκους.

Πήρα τα τζιν πιρούνι, το εντυπωσιακό ηλεκτρικό ποδήλατο και τον κινητήρα του από την Renault

Κατασκευασμένο στη Γαλλία ως το ποδήλατο που εξοπλίζει, ο νέος κινητήρας Virvolt 900 ενσωματώνει το πρώτο ηλεκτρικό ποδήλατο (VAE) από τον ιδρυτή του Jean, Le Jean Foudre. Ήμασταν σε θέση να το πάρουμε στο χέρι, εδώ είναι οι πρώτες μας εντυπώσεις.

Virvolt Jean Foudre Land

Μετά την εκκίνηση μέσω ενός κιτ ηλεκτροφόρησης “500” για άτομα, ο Virvolt ξεκινά τη δεύτερη φάση της ύπαρξής του με το “900”. Το Virvolt 900 είναι ένας κεντρικός κινητήρας των πεντάλ, τον οποίο η γαλλική μάρκα αποφάσισε να συναρμολογήσει στη Γαλλία.

Επισκεφθήκαμε επίσης πίσω από αυτό το νέο μπλοκ για το VAE, που λαμβάνει χώρα στο Flins στο Renault Factory. Η αυτοκινητοβιομηχανία έχει ενσωματώσει πράγματι την εκκίνηση στο refactory της, αυτή η μετατροπή πολλαπλών δραστικότητας αντικαθιστώντας την κατασκευή αυτοκινήτων, με υποστήριξη εκβιομηχάνισης.

Lightning Jeans στο προσκήνιο, η πρώτη ηλεκτρική ενέργεια υπέγραψε τον Jean Foudre

Αυτός ο κινητήρας είναι επίσης διαφορετικός από τότε που προορίζεται για κατασκευαστές ποδηλάτων που επιθυμούν να μεταβούν σε ηλεκτρικό, εκτός από τη συμβατότητα με τα υπάρχοντα ποδήλατα. Προς το παρόν, μερικές μάρκες έχουν επιλέξει αυτό το μπλοκ, συμπεριλαμβανομένων των Hyboo, Caminade και Jean Fork. Και όπως μας προσέφεραν οι Virvolt και Renault, δεν χάσαμε την ευκαιρία να ανακαλύψουμε και να αναλάβουμε ένα ηλεκτρικό ποδήλατο εξοπλισμένο με αυτόν τον κινητήρα.

Είναι το νέο Jean Foudre, παρόν κατά τη διάρκεια της επίσκεψής μας, που προχωρήσαμε. Πρόκειται για μια πιστή ηλεκτρική έκδοση του πρώτου μοντέλου μυών, στα μισά του ποδηλάτου και του ψεύδους. Είχα συζητήσει προσωπικά με το εμπορικό σήμα κατά τη διάρκεια της παρουσίασής του, όπου ο συν -οριζόμενος Benoît Maurin εξήγησε ότι θέλει μια απλή, εύκολα επισκευής μετατροπής, χωρίς να αλλάζει το πνεύμα του ποδηλάτου και ειδικά φτιαγμένο στη Γαλλία.

Virvolt Electric Bike Jeans Virgin

Αυτό το Lightning Jeans εμφανίζει έτσι τους ίδιους τροχούς 24 ιντσών και ένα πίσω ράφι αποσκευών που υποστηρίζει 35 κιλά, όλα με ημι-ανοιχτή ρύθμιση. Παραδόθηκε από αυτόν τον μήνα Ιουνίου, κοστίζει 2.290 ευρώ, μια πολύ ελκυστική τιμή όσον αφορά τα εξαρτήματα που παίρνει.

Δοκιμάσαμε τον κινητήρα Virvolt για κινητήρα για τον κινητήρα

Το αντίγραφο είναι ακόμα σε πρωτότυπο – για το Gallows ειδικότερα – αλλά ενσωματώνοντας καλά τη σειρά Virvolt 900. Η ενσωμάτωση στα πεντάλ είναι μάλλον επιτυχημένη, ενώ η μπαταρία (ακόμα προσωρινή με τρισδιάστατη εκτυπωμένη θήκη) καταγράφει κάτω από το πλαίσιο.

Η λειτουργία είναι αυτή ενός ηλεκτρικού ποδηλάτου, με αισθητήρα ροπής που παρέχει ενέργεια χωρίς τσίμπημα και πολύ φυσικά. Ελέγουμε τα πάντα μέσω μιας μικρής οθόνης LCD στο τιμόνι, με ταχύτητα, μετρητή μπαταρίας και τρέχον επίπεδο βοήθειας, καθώς και ορισμένες δευτερεύουσες πληροφορίες των οποίων τα χιλιόμετρα. Με 80 nm που αποστέλλεται στον πίσω τροχό, το μπλοκ δεν έχει κανένα πρόβλημα να πιέζει το ελαφρύ ποδήλατο Bordeaux, ειδικά στη μέγιστη λειτουργία (υπάρχουν 5).

Το ποδήλατο ζυγίζει 22 κιλά μετά τη διέλευση από ηλεκτρική, ισορροπημένη κατανομή βάρους, αφού ο κινητήρας και η μπαταρία βρίσκονται στο κέντρο. Επομένως, τα τζιν πιρούνια παραμένουν μεταφερόμενα εάν είναι απαραίτητα και αρκετά βολικά στο τιμόνι. Σαφώς, αυτό το VAE φέρνει μια ευελιξία χρήσης – ειδικά υπεύθυνο ή παιδί στο πίσω μέρος – με υψόμετρα που δεν θα φοβούνται πλέον. Εάν το Bordeaux είναι αρκετά επίπεδη ώστε να είναι σε θέση να διασχίσει με ποδήλατο μυών, αυτό το Lightning Jeans θα βρει τη θέση του περισσότερο στις λοφώδεις περιοχές.

Virvolt Engine Jean Fork

Η αστική χρήση, με τις συχνές κρίσεις της, διευκολύνεται από τη μετάδοση Shimano Nexus 7. Αυτός ο πίσω κόμβος σάς επιτρέπει να σταματήσετε στη στάση και να απαλλαγείτε από τον μεταφορέα. Η επιλογή ενός συστήματος 7 -Speed ​​δείχνει την επιθυμία για ευελιξία του ποδηλάτου, επιδιώκοντας να ικανοποιήσει τον μεγαλύτερο αριθμό. Επιπλέον, το Virvolt προσφέρει ένα πολύ ευρύ φάσμα δράσης σε αυτό το ποδήλατο, εξοπλισμένο με την μεγάλη επιλογή μπαταρίας στο 691 WH. 80 έως 110 χλμ. Μπορεί εύκολα να καλυφθεί ανά φορτίο ανάλογα με τη μάρκα.

Ωστόσο, για να επαληθευτεί αυτό και οι πρώτες εντυπώσεις που βιώθηκαν στους πρώτους γύρους τροχών μέσα στο εργοστάσιο Renault στο Flins, θα χρειαστεί μια πληρέστερη δοκιμή. Ελπίζουμε να δοκιμάσουμε αυτό το πιρούνι “Jean Foudre” εξοπλισμένο με Virvolt 900 τζιν σύντομα.

Ένας κινητήρας Virvolt 900 προσαρμόσιμος στο ποδήλατό σας

Μοιραζόμαστε επίσης μια φωτογραφία του δεύτερου ποδηλάτου που παρουσιάστηκε από τον Virvolt, ανεπίσημο, επειδή είναι μια μοναδική μετατροπή της λεωφόρου Finna με το κιτ 900. Αυτό το υπέροχο ισπανικό ποδήλατο έχει μια μπαταρία χωρητικότητας 378 WH σε μορφή κολοκύνθη, πιο διακριτική. Το κιτ είναι διαθέσιμο στη θέση Virvolt στα 1.225 ευρώ, που πρόκειται να εγκατασταθεί μέσω επαγγελματικού μόνο και στα 1.525 ευρώ σε μπαταρία 691 WH. Η μάρκα καθορίζει ότι το 98 % των ποδηλάτων της αγοράς είναι συμβατά.