Jason Marr στο LinkedIn: News, το Chromebook σας μπορεί να τρέξει το Microsoft Office, πώς να χρησιμοποιήσετε το Microsoft Office στο Chromebook με απόσταση πρόσβασης

Πώς να χρησιμοποιήσετε το Microsoft Office στο Chromebook με απομακρυσμένη πρόσβαση

Αυτό κάνει το Splashtop την ιδανική λύση για την πρόσβαση στο Microsoft Office από το Chromebook σας και βοηθήστε τους μαθητές και τους εργαζόμενους να παραμείνουν παραγωγικοί όταν εργάζονται σε απομακρυσμένο περιβάλλον.

Δημοσίευση Jason Marr

Αυτό είναι αρκετά μεγάλα νέα κατά τη γνώμη μου. Τα Chromebook εξακολουθούν να γίνονται πιο αναρρόφηση καθώς κάθε χρόνο περνάει. Είμαι ένας τεράστιος ανεμιστήρας και η διευρυμένη υποστήριξη των βασικών εφαρμογών 3rd Party, καθιστώντας την ακόμα μεγαλύτερη αύξηση στο μέλλον. #chromeos #chromebooks

VP και GM Chromeos & Education στο Google (Enterprise Lead for Platforms)

Είναι ευρύτερα κατανοητό ότι τα Chromebook μπορούν να τρέξουν το Microsoft Office, χάρη στους ανθρώπους της CNET για να το εξηγήσουν αυτό. Σήμερα η Chromeos Dev και η Beta Community πήραν μια κορυφαία κορυφή σε αυτό που έρχεται αργότερα φέτος, καθώς ανακοινώσαμε χαρακτηριστικά που θα ενισχύσουν την εμπειρία και την ενσωμάτωση μιας μονάδας με τις εφαρμογές αρχείων Chromeos. https: // lnkd.in/g3wswvc9 https: // lnkd.in/g3wswvc9 https: // lnkd.Σε/gtncpjqj

Νέα, το Chromebook σας μπορεί να εκτελέσει το Microsoft Office

CNET.com

 • Να αντιγράψω
 • LinkedIn
 • Facebook
 • Κελάδημα

Προσδιορίστε τον εαυτό σας για να εμφανίσετε ή να προσθέσετε στον τρόπο

Δείτε τις άλλες δημοσιεύσεις του Jason

SR. Διευθυντής, Στρατηγικές Συμμαχίες @ Logitech (Dolby/Thx/Sonarworks alum) 3 J. Τροποποιημένος

Πάρση συνέβη στο #googlecloudnestnest23! Ήμασταν θορυβώδη για να κερδίσουμε το 2023 Google Partner of the Year #dei Βραβείο για τη Βόρεια Αμερική. Στο πάτωμα της επίδειξης, το demo logitech συναντιέται στο Android. Και Hayley n. Μοιραστείτε το “Work Smarter: Εργαλεία συνεργασίας και παραγωγικότητας για να σας βοηθήσουμε να επιτύχετε περισσότερα” συνεδρία breakout με Asana, Google και UKG. Δες το και μονος σου! #Googleldpartner Scott Friedman Jason Marr Omar Deacon Megan Lindell Google Workspace

 • Να αντιγράψω
 • LinkedIn
 • Facebook
 • Κελάδημα

Προσδιορίστε τον εαυτό σας για να εμφανίσετε ή να προσθέσετε στον τρόπο

Παγκόσμιος Διευθυντής Μάρκετινγκ και Επικοινωνιών

Ενθουσιασμένος που μιλάω αύριο στο #googlecloundnext2023 σε μια ομάδα με την Jana Beiswenger και το Montra Ellis για τη συνεργασία και την παραγωγικότητα και τον τρόπο που εργαζόμαστε τώρα. Καθώς η υβριδική εργασία συνεχίζεται σε συνεχώς μεταβαλλόμενο μονοπάτι, ο τρόπος που σκεφτόμαστε την παραγωγικότητα αλλάζει. Πώς σκεφτόμαστε να είμαστε παραγωγικοί σχετίζονται με την πρόθεσή μας για το έργο και πώς μπορούμε να κάνουμε καλύτερα σημαντικές συνεισφορές. Πρέπει να σχεδιάσουμε σκόπιμα το χώρο εργασίας του μέλλοντος – είτε αυτό είναι στο σπίτι είτε στο γραφείο, ή ένας συνδυασμός των δύο, για να είναι καλύτερα βελτιστοποιημένο για συνεργασία. Και πρέπει να καταλάβουμε πώς να είμαστε πιο παραγωγικοί στο σπίτι, στο γραφείο και σε καταδύσεις, όπως τα offsites ή τα συνέδρια- για να αποδώσουν επιτυχή αποτελέσματα για την επιχείρηση. Πώς σκέφτεστε για # -παραγωγικότητα αυτές τις μέρες? Πώς το μετράμε? Θα ήθελα πολύ να ακούσω σκέψεις. Ania Smith Marie Lucas Tara Sharp Colleen Morris Michelle Monteiro Michelle Elliott Jennifer Rosa Milum Steven Comfort Sarah Stretter Murgel Omar Deacon Lance Lim #FutureOfwork #hybridwork https: // lnkd.σε/du7ti62w

Ζήστε το Google Cloud Next ’23

σύννεφο.Με το google.com

 • Να αντιγράψω
 • LinkedIn
 • Facebook
 • Κελάδημα

Προσδιορίστε τον εαυτό σας για να εμφανίσετε ή να προσθέσετε στον τρόπο

Πώς να χρησιμοποιήσετε το Microsoft Office στο Chromebook με απομακρυσμένη πρόσβαση

Το Splashtop σάς επιτρέπει να ελέγχετε απομακρυσμένα τα Windows και Mac Computers από ένα Chromebook. Καταγράψτε εύκολα και εκτελέστε οποιοδήποτε τηλεχειριστήριο εφαρμογής του Microsoft Office. Δοκίμασε δωρεάν!

Τα Chromebook προσφέρουν μια κερδοφόρα εναλλακτική λύση στους παραδοσιακούς φορητούς υπολογιστές για φοιτητές και εργαζόμενους από απόσταση. Τα Chromebook εκμεταλλεύονται τους δημοφιλείς διαδικτυακούς πόρους, όπως το Google Drive, επειδή το Chrome OS απαιτεί από τους χρήστες ότι κάνουν σχεδόν όλη τη δουλειά τους μέσω σύνδεσης στο Διαδίκτυο και όχι μέσω τοπικών εφαρμογών λογισμικού.

Αν και αυτά τα ηλεκτρονικά εργαλεία είναι ευπροσάρμοστα και χρήσιμα, το τοπικό λογισμικό, όπως οι εκδόσεις γραφείου των εφαρμογών του Microsoft Office, είναι αναντικατάστατα.

Οι εκδόσεις επιφάνειας εργασίας του Microsoft Office σας επιτρέπουν να αποθηκεύσετε και να αποκτήσετε πρόσβαση σε τοπικά αρχεία. Ωστόσο, πολλές βασικές λειτουργίες και χαρακτηριστικά δεν είναι διαθέσιμα σε online εκδόσεις.

Πώς να επωφεληθείτε λοιπόν από τα πλεονεκτήματα της έκδοσης επιφάνειας εργασίας του Microsoft Office ενώ εργάζεστε από ένα Chromebook ?

Με το Splashtop, μπορείτε να έχετε πρόσβαση στην πλήρη έκδοση του Microsoft Office από απόσταση με πρόσβαση σε έναν άλλο υπολογιστή από το Chromebook σας. Κατά τη διάρκεια μιας απομακρυσμένης περιόδου λειτουργίας, μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα αρχεία και το λογισμικό που αποθηκεύονται τοπικά στα Windows ή στο Remote Mac Computer. Θα δείτε την οθόνη του υπολογιστή εξ αποστάσεως σε πραγματικό χρόνο και θα το χρησιμοποιήσετε σαν να κάθονταν μπροστά από.

Αυτό κάνει το Splashtop την ιδανική λύση για την πρόσβαση στο Microsoft Office από το Chromebook σας και βοηθήστε τους μαθητές και τους εργαζόμενους να παραμείνουν παραγωγικοί όταν εργάζονται σε απομακρυσμένο περιβάλλον.

Μερικές χρήσιμες οδηγίες για να ξεκινήσετε:

Χρησιμοποιήστε το Splashtop για πρόσβαση στο Microsoft Office σε υπολογιστή Chromebook

Βήμα 1: Ξεκινήστε με το Splashtop δωρεάν

Με την πρόσβαση στο Splashtop Business, μπορείτε να έχετε πρόσβαση στον απομακρυσμένο υπολογιστή σας από οποιαδήποτε συσκευή. Windows, Mac, iOS, Android ή Chromebook. Ξεκινήστε τη δωρεάν δοκιμή σας τώρα (δεν απαιτείται πιστωτική κάρτα ή δέσμευση) και ακολουθήστε τις οδηγίες διαμόρφωσης!

Μόλις δημιουργήσετε τον λογαριασμό σας στο Splashtop, πάρτε την δωρεάν επιχειρηματική εφαρμογή Android Android στο Google Play Store . Μπορείτε επίσης να το πάρετε στο κατάστημα Chrome εάν το Chromebook σας δεν υποστηρίζει εφαρμογές Android.

Βήμα 2: Αποκτήστε πρόσβαση στο Windows ή στο Mac Computer από το Chromebook σας

Μόλις ρυθμίσετε, μπορείτε να ξεκινήσετε τις συνδέσεις εξ αποστάσεως στον υπολογιστή σας με ένα κλικ. Ανοίξτε την εφαρμογή Splashtop Business App στο Chromebook και, στη συνέχεια, επιλέξτε τον απομακρυσμένο υπολογιστή στον οποίο θέλετε να έχετε πρόσβαση.

Βήμα 3: Ξεκινήστε να εκτελείτε εύκολα οποιαδήποτε εφαρμογή Microsoft Office

Στη συνέχεια, θα δείτε την οθόνη του απομακρυσμένου υπολογιστή σας σε πραγματικό χρόνο και μπορεί να πάρει τον έλεγχο σαν να ήσασταν ακριβώς μπροστά του. Στη συνέχεια, μπορείτε να ανοίξετε οποιοδήποτε πρόγραμμα Microsoft Office για να δημιουργήσετε ένα νέο έργο ή να ανοίξετε οποιοδήποτε από τα αρχεία σας για να συνεχίσετε να εργάζεστε σε ένα προηγούμενο έργο.

Λάβετε Splashtop για τα Chromebook σας

Με το Splashtop, το μόνο πράγμα που θα χρειαστεί να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Microsoft Office στο Chromebook σας είναι μια σύνδεση στο Διαδίκτυο. Τα σχολεία και οι εταιρείες μπορούν επίσης να αναπτύξουν εύκολα splashtop για τους χρήστες τους.

Εάν είστε μεμονωμένος χρήστης.

Ξεκινήστε μια δωρεάν δοκιμή για την πρόσβαση των επιχειρήσεων Splashtop και ακολουθήστε τα παραπάνω βήματα !

Εάν είστε εταιρεία με απομακρυσμένους εργαζόμενους που χρησιμοποιούν Chromebooks.

Το Splashtop προσφέρει εκπτώσεις όγκου για εταιρείες που επιθυμούν να επιτρέψουν στους υπαλλήλους τους να εργάζονται εξ αποστάσεως. Ξεκινήστε τη δωρεάν δοκιμή σας .

Εάν είστε σχολείο ή κολέγιο των οποίων οι μαθητές χρησιμοποιούν Chromebooks.

Το Splashtop προσφέρει εργαλεία απομακρυσμένης πρόσβασης για εξ αποστάσεως εκπαίδευση και εικονική πρόσβαση στο School Computer Labos ! Με το Splashtop, οι μαθητές μπορούν να έχουν πρόσβαση σε σχολικούς υπολογιστές από τα Chromebook τους για να μπορούν να εκτελούν οποιαδήποτε εφαρμογή του Microsoft Office. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες .

Οι εφαρμογές του Microsoft Office σύντομα δεν θα λειτουργούν πλέον στο Chromebook

Acer Swift Edge (SFA16-41) Καλύτερη τιμή: € 999

Asus Zenbook 15 OLED 2023 Καλύτερη τιμή: 999.99 €

Samsung Galaxy Book2 Pro 15 (Core i7) Καλύτερη τιμή: 1199.99 €

ASUS TUF A15 (RTX 4060) 2023 Καλύτερη τιμή: 1299.99 €

Asus Zenbook S 13 OLED Καλύτερη τιμή: 1299 €

Asus Vivobook Go 15 OLED Καλύτερη τιμή: 703.9 €

Οι σύνδεσμοι που παρουσιάστηκαν παραπάνω δεν μπορούν να λειτουργούν παρουσία ενός διαφημιστικού αποκλεισμού.

Η Microsoft αναπτύσσει επί του παρόντος ένα μικρό κουτί με χρήστες εφαρμογών γραφείου στο Chrome OS, ανακοινώνοντας το τέλος της υποστήριξης και των ενημερώσεών τους. Η εταιρεία έχει πράγματι δηλώσει ότι αυτές οι εφαρμογές δεν θα είναι πλέον χρησιμοποιήσιμες από τις 18 Σεπτεμβρίου 2021.

Ηλεκτρονικό γραφείο

Φυσικά, η Microsoft δεν παραιτείται πλήρως, η οποία θα παραμείνει διαθέσιμη στην έκδοση ιστού. Η επιχείρηση προσκαλεί επίσης τη μετάβαση από εφαρμογές σε ηλεκτρονική χρήση στο Office.com για ένα “Καλύτερη εμπειρία”, Τελικά συγκεντρώνοντας περισσότερο ή λιγότερο τις ίδιες λειτουργίες εγγράφων εγγράφων.

Σημαντική διαφορά, για να χρησιμοποιήσετε τις περισσότερες εφαρμογές ηλεκτρονικού γραφείου (Word, Excel, PowerPoint, OneNote και OneDrive) και πρόσβαση στα έγγραφά του, πρέπει να συνδεθείτε στο Διαδίκτυο. Ωστόσο, οι αιτήσεις γραφείου στο Chromebook επέτρεψαν πολύ πρακτική πρόσβαση εκτός σύνδεσης σε ορισμένες καταστάσεις.

Τούτου λεχθέντος, δεν πρέπει να ρίξετε εντελώς την πέτρα στη Microsoft, επειδή ορισμένες εφαρμογές μερικές φορές βελτιστοποιούνται άσχημα για Chromebook και tablets. Ο ίδιος ο Google έχει ήδη διαγράψει μερικές από τις εφαρμογές Play Store στο παρελθόν για ένα απόσπασμα από αυτές στις εκδόσεις ιστού.

Με λίγη τύχη, η Microsoft θα έχει προγραμματίσει κάτι για να διορθώσει την κατάσταση, διαφορετικά μπορεί να χρειαστεί να επιστρέψετε σε άλλες υπηρεσίες (όπως τα έγγραφα Google και τα φύλλα) για να μπορέσετε να εργαστείτε σε έγγραφα εκτός σύνδεσης.

Διαφήμιση, το περιεχόμενό σας συνεχίζεται παρακάτω

Ακολουθήστε όλα τα ψηφιακά νέα στο Google News