Κατεβάστε το Microsoft 365 δωρεάν στο Futura, Κατεβάστε το Microsoft 365 – Office, Productivity – Numériques

Microsoft 365

Contents

Την αποτελεσματικότητα του Συντάκτης της Microsoft φυσικά, θα συνδεθεί με τη συνδρομή σας 365. Εάν δεν έχετε συνδρομή (χρήση της έκδοσης του Web Office), τα χαρακτηριστικά του θα είναι περιορισμένα: ο διορθωτής γραμματικής και ο αριθμός των προτάσεων Limited.

Κατεβάστε το Microsoft 365

Το Microsoft 365 είναι το όνομα της πολύ διάσημης σουίτας γραφείου της Microsoft. Παλαιότερα ονομάστηκε Microsoft Office στη συνέχεια Office 365, φημισμένο τον Απρίλιο του 2020. Πάντα παρών από τις αρχές του, η σουίτα γραφείου της Microsoft μπόρεσε να εξελιχθεί με την πάροδο του χρόνου και τις νέες τεχνολογίες για να προσφέρει όλο και περισσότερα χαρακτηριστικά στους χρήστες της.

Microsoft 365 Αποτελείται από ένα συγκεκριμένο αριθμό λογισμικού (η λίστα εξαρτάται από την επιλεγμένη έκδοση): Λέξη, Εκδότης, Πρόσβαση, Προέχω, Σημείωμα ισχύος, Μια σημείωση, Και Αποψη. Microsoft 365 Προσφέρετε διαφορετικές τιμές που ποικίλλουν μεταξύ ιδιωτικής και επαγγελματικής χρήσης.

Το Microsoft 365 είναι διαθέσιμο με τη μορφή μηνιαίας ή ετήσιας συνδρομής που προσαρμόζεται στις ανάγκες σας (σόλο, οικογένεια, επιχειρήσεις κ.λπ.Ουσία

Ποια είναι η λειτουργικότητα του Microsoft 365 ?

Το Microsoft Office ή το Microsoft 365 είναι ο πιο γνωστός αυτοματισμός γραφείου στον κόσμο. Περιλαμβάνει έναν επεξεργαστή κειμένου (λέξη), ένα υπολογιστικό φύλλο (Προέχω), λογισμικό διάταξης (εκδότης), λογισμικό παρουσίασης (PowerPoint), εργαλείο λήψης σημειώσεων (Μια σημείωση), μια υπηρεσία αποθήκευσης cloud (Onedrive), ένα εργαλείο επικοινωνίας (Σκυϊδάκι), ένας πελάτης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (Outlook) κ.λπ.

Λέξη είναι ένας πλήρης επεξεργαστής κειμένου που σας επιτρέπει να δημιουργείτε απλά έγγραφα όπως γράμματα, αλλά και να ολοκληρώσετε αρχεία με σελίδα, πίνακα περιεχομένων, ευρετηρίου, σημειώσεις ποδιών κ.λπ. Το Word ενσωματώνει επίσης ένα πολύ ισχυρό ορθογραφικό και γραμματικό διορθωτή, ένα εργαλείο φωνητικής υπαγόρευσης, ένα εργαλείο μετάφρασης πραγματικού χρόνου κ.λπ.

Προέχω είναι το διάσημο υπολογιστικό φύλλο της σουίτας. Προσφέρει όλα τα εργαλεία για τη δημιουργία και τη διαχείριση των πινάκων με τους τύπους, τα γραφικά, τη δημιουργία δυναμικών σταυροειδών ζωγραφικής κ.λπ. Αλλά αυτό δεν είναι όλο. Πράγματι, το Excel σας επιτρέπει να δημιουργείτε μακροεντολές και να αυτοματοποιήσετε τις ενέργειες στα αρχεία σας χάρη στη γλώσσα VBA. Είναι το μόνο υπολογιστικό φύλλο αγοράς για να το πράξει.

Για τις παρουσιάσεις σας στη συνάντηση ή την άμυνα, θα χρειαστεί να δημιουργήσετε μια παρουσίαση με παρουσίαση Σημείωμα ισχύος. Στην κορυφαία άκρη της τεχνολογίας, το PowerPoint είναι σε θέση να διαχειριστεί την εισαγωγή βίντεο στις διαφάνειες του. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε μια ολόκληρη δέσμη εφέ και κινούμενων εικόνων για να κάνετε τις παρουσιάσεις σας πιο ζωντανές.

Εκδότης είναι ένα λιγότερο γνωστό εργαλείο. Σας επιτρέπει να δημιουργείτε διατάξεις με πιο πρακτικό και αποτελεσματικό τρόπο από τη λέξη. Πράγματι, όλα τα στοιχεία της σελίδας είναι αντικείμενα που μπορείτε να έχετε οπουδήποτε θέλετε. Είναι δυνατόν να εισαχθούν πλαίσια κειμένου, γραφικά και πίνακες από το Excel, κλπ.

Από Αποψη, Microsoft 365 Ακαθίστε το εργαλείο που ταξινομεί τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για να ξεκολλήσει το κουτί υποδοχής σας. Είτε βρίσκεστε στον ηλεκτρονικό σας λογαριασμό είτε στο λογισμικό, το Outlook διαθέτει επομένως ένα διπλό πλαίσιο υποδοχής που ταξινομεί την προτεραιότητα και άλλα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Είναι χάρη σε έναν αλγόριθμο ότι το Outlook ταξινομεί αυτά τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, αλλά μπορείτε επίσης να το βοηθήσετε αναφέροντας ότι ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου πρέπει πάντα να πηγαίνει στο άλλο ή στο πλαίσιο προτεραιότητας. Σημειώστε ότι το Outlook είναι επίσης σε θέση να ταξινομήσει το Spam. Εκεί μπορείτε επίσης να βοηθήσετε τον αλγόριθμο που υποδεικνύει εάν ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι, ή δεν είναι, ένα spam.

Microsoft 365 αναπτύσσει συνεργατική εργασία επιτρέποντας σε πολλούς χρήστες να επεξεργάζονται το ίδιο πραγματικό έγγραφο σε πραγματικό χρόνο. Πράγματι, όλα τα αρχεία που έχετε δημιουργήσει μπορούν να αποθηκευτούν στον λογαριασμό σας OneDrive Cloud στον οποίο έχουν πρόσβαση όλες οι εφαρμογές της Microsoft 365. Μπορείτε να μοιραστείτε τα αρχεία σας με άλλους χρήστες για να εργαστείτε σε αυτό σε συνεργασία: σχόλια, σχολιασμός, ιστορικό τροποποιήσεων, όλα είναι εκεί για να απλοποιήσετε τη ζωή σας. Χάρη σε Onedrive, Microsoft 365 Διευκολύνει τον συγχρονισμό των αρχείων μεταξύ των διαφορετικών συσκευών σας.

Σημειώστε ότι το υπόλοιπο Microsoft Προσφέρει στον βοηθό “Tell Me” που είναι ένας διαισθητικός οδηγός που διευκολύνει έναν καλύτερο χειρισμό λογισμικού. Τέλος, επάνω Microsoft 365, Είναι δυνατόν να περιηγηθείτε στον ιστό μέσω Πινγκόν χωρίς να αφήσει το έγγραφό του.

Μπορείτε να δοκιμάσετε το Microsoft 365 για 1 μήνα. Για τις εταιρείες γνωρίζουν ότι η Microsoft 365 προσφέρει επίσης συνδρομές, συμπεριλαμβανομένων των ομάδων της Microsoft, της Microsoft Project, της Microsoft Exchange και όλων των εταιρικών εργαλείων που επεξεργάστηκαν η Microsoft εταιρεία.

Τι ηλεκτρονικό γραφείο ?

Η Microsoft προσφέρει επίσης μια απλούστερη έκδοση, εντελώς δωρεάν Και σε απευθείας σύνδεση από τη σουίτα λογισμικού γραφείου (τώρα ονομάζεται Microsoft 365). Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό της Microsoft (αν δεν έχετε) και θα έχετε πρόσβαση στο Office Universe online.

Είναι προσβάσιμα σε απλοποιημένη έκδοση: Λέξη, Προέχω, Αποψη, Σημείωμα ισχύος, Μια σημείωση, Ημερολόγιο, Τοντός, Onedrive, Σκυϊδάκι, και τα λοιπά. Ένας πραγματικός ανταγωνιστής στο ηλεκτρονικό γραφείο αυτοματισμού του Google προσβάσιμο μέσω Google Drive ! Σημειώστε ότι μόνο Εκδότης Και Πρόσβαση δεν είναι διαθέσιμα εκτός από τον υπολογιστή.

Θα βρείτε το μεγαλύτερο μέρος της λειτουργικότητας του Microsoft 365, αλλά με ορισμένους περιορισμούς (δεν υπάρχει πίνακας περιεχομένων σε λέξη, δεν υπάρχουν μακροεντολές στο Excel κ.λπ.Ουσία. Σημειώστε ότι εάν έχετε συνδρομή Microsoft 365, η ηλεκτρονική έκδοση θα εμπλουτιστεί με μερικές από τις χαρακτηριστικές που λείπουν.

Χάρη σε αυτήν την έκδοση, έχετε πρόσβαση στο Microsoft Office από οποιονδήποτε υπολογιστή (Windows, Mac, Linux κ.λπ.) μέσω ενός απλού προγράμματος περιήγησης στο διαδίκτυο.

Γιατί να χρησιμοποιήσετε το Microsoft Office Mobile ?

Παράλληλα με τη σουίτα γραφείου του Microsoft 365, Η Microsoft έχει αναπτύξει μια ελαφριά και δωρεάν έκδοση κινητής τηλεφωνίας που ονομάζεται Microsoft Office Mobile. Μπορείτε να το κατεβάσετε για Android και iOS (iPhone, iPad).

Αυτή η κινητά σουίτα περιλαμβάνει: Word, Excel, PowerPoint, Lens Office και OneNote. Αυτές οι εφαρμογές ήταν ήδη διαθέσιμες ξεχωριστά σε κινητά. Συνεπώς, η Microsoft επιλέγει να την ομαδοποιήσει για να συγκεντρώσει πληροφορίες σε μια ενιαία εφαρμογή που θα διαχειρίζεται όλα τα έγγραφα γραφείου.

Για να το σημειώσω Microsoft Office Mobile συνδέεται με τον λογαριασμό σας Onedrive Προκειμένου να αποκτήσετε πρόσβαση στο σύννεφο σας για να διαβάσετε έγγραφα ή να καταγράψετε νέα.

Εφαρμογές κοριτσιών Microsoft Office Mobile επομένως μειώνονται σε σύγκριση με τις μεγάλες αδελφές τους σε PC και Mac. Στο Lightening, μπορούμε να σημειώσουμε την εξαφάνιση του διορθωτή γραμματικής (ο διορθωτής ορθογραφίας, είναι πολύ παρών). Παρ ‘όλα αυτά, παραμένει δυνατή η δημιουργία νέων αρχείων από αυτήν την έκδοση κινητής τηλεφωνίας που ξεκινά είτε από ένα παρθένο έγγραφο είτε από ένα μοντέλο. Σημειώστε ότι οι εφαρμογές είναι επίσης διαθέσιμες σε αυτήν την έκδοση για κινητά, όπως στην μεγάλη αδελφή της.

Χάρη στο φακό μπορείτε επίσης να σαρώσετε τα έγγραφα για να τα μετατρέψετε σε μορφή λέξεων για παράδειγμα χάρη στο OCR.

Microsoft 365

Η Microsoft 365 είναι μια υπηρεσία συνδρομής που βασίζεται σε σύννεφο, η οποία περιλαμβάνει το λογισμικό Microsoft Office Office Suite, καθιστώντας έτσι τη δυνατότητα να έχετε τις τελευταίες ενημερώσεις λογισμικού.

69,00 € ανά έτος

Γιατί να χρησιμοποιήσετε το Microsoft 365 ?

Ποιες είναι οι ειδήσεις της τελευταίας έκδοσης της Microsoft 365 ?

Με το οποίο είναι συμβατό με το Microsoft 365 Bones ?

Ποιες είναι οι καλύτερες εναλλακτικές λύσεις για τη Microsoft 365 ?

Περιγραφή

Πρώην Office 365, εδώ είναι Microsoft 365. Αυτή είναι η έκδοση με συνδρομή της διάσημης σουίτας γραφείου της Microsoft Office. Με αυτή τη συνδρομή, λέτε αντίο στην αγορά μιας απλής άδειας και ζωής για ένα ή περισσότερα λογισμικά, το οποίο σας εμποδίζει επ ‘αόριστον με την ίδια έκδοση της σουίτας.

Αυτή η παραλλαγή φέρνει το μερίδιό της στα πλεονεκτήματα σε σύγκριση με την κλασική έκδοση που είναι διαθέσιμη για αγορά. Έτσι, με το Microsoft 365, οι ενημερώσεις είναι διαφανείς και επωφελούνται πάντα από τις τελευταίες εκδόσεις των εφαρμογών. Επιπλέον, η συνδρομή συνδέεται με την έκδοση ιστού της σουίτας και έτσι φέρνει όλα τα χαρακτηριστικά Premium.

Η Microsoft προσφέρει επίσης διάφορους τύπους συνδρομών προσαρμοσμένων στην οικογένεια ή στην εταιρεία (Business). Όσον αφορά την οικογένεια, σημειώστε ότι το Microsoft 365 περιλαμβάνει Ασφάλεια οικογένειας της Microsoft Το σύστημα γονικού ελέγχου.

Διατίθεται σε υπολογιστή, MAC, αλλά και σε εφαρμογή για Android και iOS, ή σε ηλεκτρονική υπηρεσία για όλα τα λειτουργικά συστήματα (Windows, MacOS, Linux κ.λπ.), η Microsoft 365 δίνει μια νέα αναπνοή αέρα στο γραφείο που γνωρίζει όλοι ο κόσμος.

Γιατί να χρησιμοποιήσετε το Microsoft 365 ?

Το Microsoft Office είναι το γραφείο και η σουίτα παραγωγικότητας αναφοράς για πολλά χρόνια. Συχνά αντιγράφηκε, σπάνια ισοδυναμούσε, συνεχίζει να προσφέρει στους χρήστες της στην αιχμή της τεχνολογίας.

Αυτή η νέα έκδοση, Microsoft 365, δεν αποτελεί εξαίρεση στον κανόνα, αν και η αλλαγή ονόματος δεν είναι συνώνυμη με μια πλήρη αναθεώρηση, αλλά περισσότερο από μια εξέλιξη μάρκας. Μην πανικοβληθείτε έτσι, θα βρείτε όλα τα ορόσημα σας !

Ποιες είναι οι εφαρμογές της σουίτας Microsoft 365 ?

Ανάλογα με την προσφορά συνδρομής σας (οικογένεια, επιχειρήσεις), θα έχετε πρόσβαση σε όλες ή μέρος των εφαρμογών της σουίτας γραφείου. Εδώ είναι η καλά γνωστή λίστα αυτών των εφαρμογών, τις οποίες δεν παρουσιάζουμε πλέον ή σχεδόν.

Λέξη είναι ένας ισχυρός επεξεργαστής κειμένου που σας επιτρέπει να δημιουργείτε έγγραφα οποιουδήποτε μεγέθους, με επαγγελματική ποιότητα. Μορφοποίηση, μορφοποίηση (αστυνομία, χρώμα, ευθυγράμμιση, ψύλλοι κ.λπ.), Διόρθωση ορθογραφίας και γραμματικής, εισαγωγή εικόνων, έργων ζωγραφικής, δημιουργίας ευρετηρίου, προσθήκη ποδιών και κεφαλίδας σελίδας, όλες οι πιθανές επιλογές διάταξης είναι εντός κλικ στο κλικ. Πολλά μοντέλα είναι επίσης διαθέσιμα για τη δημιουργία επιστολών, δελτίων, μενού κ.λπ. Με το Word, μπορείτε να ανοίξετε και να δημιουργήσετε έγγραφα με τις μορφές: DOC, DOCX, RTF, TXT, ODT (ελεύθερη μορφή) κ.λπ.

Μενού μενού Microsoft Word

Προέχω είναι λογισμικό τύπου πίνακα. Χάρη σε αυτό για να δημιουργήσετε εύκολα ένα υπολογιστικό φύλλο, ένα διάγραμμα ή γραφικό. Αλλά μπορείτε επίσης να τα ενισχύσετε με εξαιρετικά σύγχρονες φόρμουλες που θα σας επιτρέψουν ειδικότερα να δημιουργήσετε δυναμικά έγγραφα, στατιστικά φύλλα κ.λπ. Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε μακροεντολές, για να απλοποιήσετε τις εργασίες σας, είτε από τον ολοκληρωμένο καταγραφέα είτε απευθείας στον κώδικα VBA (Visual Basic for Applications). Το Excel προστατεύει επίσης το περιεχόμενο των αρχείων σας: είτε όλα είτε τα κύτταρα της επιλογής σας. Οι μορφές που υποστηρίζονται από το Excel είναι: XLS, XLSX, XLSM (με μακρο) και ODS (ανοιχτή πηγή).

Μπάρα μενού Microsoft Excel

Σημείωμα ισχύος Σας επιτρέπει να δημιουργήσετε παρουσιάσεις. Δημιουργήστε τις διαφάνειες σας από τα μοντέλα που παρέχονται, τοποθετήστε ένα ή περισσότερα πλαίσια κειμένου, εικόνες, φωτογραφίες, βίντεο, δημιουργήστε μεταβάσεις, εμφανίσεις κ.λπ. Τα κείμενα είναι πλήρως τροποποιημένα (μέγεθος, χρώμα, γραμματοσειρά, ευθυγράμμιση, ψύλλοι κ.λπ.), και μπορείτε να προσθέσετε πλαίσια σε όλα τα αντικείμενα (χρώμα, πάχος και τροποποιήσιμη γέμιση). Μπορείτε ακόμη να εισαγάγετε γραφικά απευθείας από ένα υπολογιστικό φύλλο Excel. Τα πάντα για να κάνετε την παρουσίασή σας ελκυστική. Οι βασικές μορφές του PowerPoint είναι PPT και PPTX, αλλά ανοίγει επίσης το ODP (δωρεάν μορφή).

Μενού Μενού Microsoft PowerPoint

Εκδότης είναι ένα εργαλείο για το σχεδιασμό οποιουδήποτε τύπου εγγράφου, όπως επαγγελματικές πληροφορίες ή υποστηρίξεις. Είναι ένα πρόγραμμα διάταξης. Μπορείτε να εισαγάγετε κείμενα με τη μορφή ενός πλωτού αντικειμένου (και να τα διαμορφώσετε), εικόνες, φωτογραφίες, γραφικά excel, οπτικά αντικείμενα και να τα οργανώσετε σε σύγκριση με την άλλη, να τα αλλάξετε το μέγεθος, να προσθέσετε πλαίσια κ.λπ. Στη συνέχεια, μπορείτε να αποθηκεύσετε το αρχείο σε μορφή PDF για να το διανείμετε ή σε διαφημιστική μορφή για να μπορέσετε να το τροποποιήσετε ξανά.

Μενού μενού Microsoft Publisher

Πρόσβαση είναι λογισμικό βάσης δεδομένων. Θα σας επιτρέψει να οργανώσετε δεδομένα σε πίνακες, να δημιουργήσετε σχέσεις μεταξύ αυτών των πινάκων και να δημιουργήσετε αιτήματα για να λάβετε τις επιθυμητές πληροφορίες. Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε τις δικές σας εφαρμογές βάσης δεδομένων χάρη στην Visual Basic For Applications (VBA). Είναι πολύ εξειδικευμένο λογισμικό για έμπειρους χρήστες που το χρησιμοποιούν. Τα αρχεία είναι σε μορφή MDB ή ACDB.

Μπάρα μενού πρόσβασης της Microsoft

Μια σημείωση είναι ένα ψηφιακό σημειωματάριο για να συλλέξετε και να μοιραστείτε τις ιδέες σας. Ένα μπλοκ μπορεί να περιέχει αρκετές σειρές σημειώσεων. Κάθε μπλοκ μπορεί να περιλαμβάνει αρκετές σελίδες και κάθε σελίδα αρκετές κυμαινόμενες καταχωρήσεις και πλαίσια (μπορείτε ακόμη και να αλλάξετε το χρώμα φόντου της σελίδας). Οι σημειώσεις μπορούν να περιέχουν κείμενο, συνδέσεις στο διαδίκτυο, εικόνες και φωτογραφίες, σύμβολα, emoticons, ήχο, σχέδια (είναι διαθέσιμη μια ενότητα σχεδίασης) κ.λπ. Το μπλοκ σημειώσεων είναι ένα κοινό και συνεργατικό εργαλείο, είναι διαθέσιμα οι ιστορικοί έκδοσης. Η μορφή των σημειώσεων είναι μία.

Μπάρα μενού Microsoft OneNote

Τελικά, Αποψη Σας επιτρέπει όχι μόνο να διαχειρίζεστε το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, αλλά και την ατζέντα και τις επαφές σας. Η εφαρμογή σάς επιτρέπει να διαχειρίζεστε διάφορες διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, να δημιουργήσετε τη δική σας υπογραφή (όσο μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), στην αρχειοθέτηση επιστολών κ.λπ. Επιτρέπει ακόμη και μια οθόνη στη λειτουργία συζήτησης, πολύ μοντέρνα σε διεπαφές webmail και που καθιστά δυνατή την ομαδοποίηση μηνυμάτων από την ίδια συζήτηση στην ίδια γραμμή (έτσι ώστε να μην χρειαστεί να αναζητήσετε ιστορικό). Η διαχείριση ημερολογίων επιτρέπει τη δημιουργία ειδοποιήσεων που εμφανίζονται με τη μορφή ξεχωριστού παραθύρου, ώστε να μην ξεχνάμε τα συμβάντα σας. Όσον αφορά τις επαφές, μπορείτε να διαχειριστείτε ομάδες επαφών και να δημιουργήσετε αλληλογραφία.

Εργαλεία Microsoft 365

Εκτός από τις συνήθεις εφαρμογές (λεπτομερώς παραπάνω), η Microsoft 365 αυτά είναι επίσης εργαλεία γραφής για γραφή, με Συντάκτης της Microsoft. Διατίθεται σε όλες τις εφαρμογές της σουίτας γραφείου, αλλά και με τη μορφή επέκτασης για Microsoft Edge (Και Google ChromeΟυσία.

Αυτός είναι ένας βοηθός γραφής. Καθώς πληκτρολογείτε, προσφέρει λέξεις ή προτάσεις. Αλλά αυτό δεν είναι όλα, δεδομένου ότι σας επιτρέπει επίσης να αλλάξετε πλήρη κομμάτια φράσης ανάλογα με το στόχο για τον οποίο γράφετε. Είναι επίσης σε θέση να εντοπίσει τα γαλλικά λάθη στις προτάσεις σας, καθώς και στις πρόβες, και να προτείνει πιθανές αντικαταστάσεις. Είναι επίσης αυτός που διαχειρίζεται την ορθογραφία και τον διορθωτή γραμματικής.

Την αποτελεσματικότητα του Συντάκτης της Microsoft φυσικά, θα συνδεθεί με τη συνδρομή σας 365. Εάν δεν έχετε συνδρομή (χρήση της έκδοσης του Web Office), τα χαρακτηριστικά του θα είναι περιορισμένα: ο διορθωτής γραμματικής και ο αριθμός των προτάσεων Limited.

Onedrive Είναι η πλατφόρμα δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας της Microsoft. Από τη στιγμή που έχετε λογαριασμό Microsoft (ένας λογαριασμός ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι αρκετός: Hotmail, Outlook, Live, κ.λπ.) Έχετε πρόσβαση σε αυτόν τον αποθηκευτικό χώρο. Είναι δωρεάν, αλλά περιορισμένο σε μέγεθος (5GB). Αυτό το μέγεθος αλλάζει μόλις έχετε λογαριασμό Microsoft 365.

Κατεβάστε τη Microsoft OneDrive

Microsoft Office Mobile, δωρεάν

Προκειμένου να φτάσει σε ένα ευρύτερο κοινό, η Microsoft αποφάσισε να αναπτύξει μια σουίτα για τη σουίτα κινητής τηλεφωνίας, smartphone ή tablet (Android και iPad)). Σε αντίθεση με την μεγάλη αδελφή της, είναι ελεύθερη (με περιορισμούς).

Ο εκδότης είχε ήδη αναπτύξει κινητές εφαρμογές των εργαλείων γραφείου του, αλλά αυτά διαχωρίστηκαν. Σήμερα μπορείτε να κατεβάσετε απευθείας μια έκδοση κινητού γραφείου που περιέχει όλα. Αυτό σας επιτρέπει να συγκεντρώσετε τα δεδομένα σας σε μία μόνο εφαρμογή και να μεταβείτε από έναν τύπο εγγράφου σε άλλο πιο εύκολα.

Αυτή η έκδοση είναι προσβάσιμη μέσω λογαριασμού Microsoft, αν δεν έχετε, η δημιουργία του είναι δωρεάν. Χάρη σε αυτό, θα συνδεθεί με τον λογαριασμό σας Onedrive. Επομένως, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στα έγγραφά σας απευθείας από την εφαρμογή, να τα ανοίξετε για να τα τροποποιήσετε, να αποθηκεύσετε νέα, κ.λπ. Τα εργαλεία που υπάρχουν σε αυτήν την εφαρμογή είναι Λέξη, Προέχω, Σημείωμα ισχύος Και Μια σημείωση.

Κατεβάστε το Microsoft Office Mobile

Θα έχετε επίσηςΓραφείο φακών. Είναι ένα πολλαπλό εργαλείο που σας επιτρέπει να βλέπετε το PDF, αλλά και να υπογράψετε ψηφιακά αρχεία, να δημιουργήσετε PDF από εικόνες ή άλλα έγγραφα (σε μορφή γραφείου) και μπορείτε ακόμη και να σαρώσετε έγγραφα στο PDF (μέσω της κάμερας). Η τελευταία επιλογή έχει ένα πολύ πρακτικό εργαλείο καλλιέργειας και ανάκτησης. Μπορείτε ακόμη να προσθέσετε κείμενο ή να γράψετε με το χέρι (μολύβι) και να επιλέξετε την ποιότητα του τελικού εγγράφου. Τέλος, γνωρίζετε ότι μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να σαρώσετε τον κωδικό QR.

Αλλά αυτό δεν είναι όλα, από τότεΓραφείο φακών έχει επίσης μια πρακτική λειτουργία αναγνώρισης OCR (αναγνώριση χαρακτήρων) που σας επιτρέπει να μεταφράσετε μια εικόνα (φωτογραφία ενός εγγράφου) σε κείμενο. Αυτό μπορεί στη συνέχεια να μοιραστεί άμεσα ή να αντιγραφεί για να ανοίξει σε έναν επεξεργαστή κειμένου (λέξη, επομένως). Μπορείτε επίσης να μετατρέψετε μια εικόνα σε έναν πίνακα. Αυτοί οι δύο εκδότες είναι πολύ πρακτικοί, ειδικά αν τραβήξετε μια φωτογραφία των εγγράφων που θα χρειαστεί να τροποποιήσετε (δεν χρειάζεται να επαναπροσδιορίσετε τα πάντα !Ουσία.

Μια πρακτική λύση για να ενεργείτε παντού μαζί σας, αλλά που δεν αντικαθιστά την πλήρη έκδοση.

Microsoft Office Online, δωρεάν

Η Microsoft παρέχει επίσης μια ηλεκτρονική έκδοση, προσβάσιμη χωρίς εγκατάσταση (απλώς έχετε ένα πρόγραμμα περιήγησης και μια σύνδεση στο Διαδίκτυο). Όπως η έκδοση για κινητά, είναι διαθέσιμη δωρεάν, με λογαριασμό της Microsoft. Ομοίως, συνδέεται Onedrive, Αυτό είναι όπου μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε αυτό.

Οι εφαρμογές στις οποίες έχετε πρόσβαση από το πρόγραμμα περιήγησής σας είναι Αποψη, Onedrive, Λέξη, Προέχω, Σημείωμα ισχύος, Μια σημείωση, Ημερολόγιο, να το κάνετε, Σκυϊδάκι, Sway (που σας επιτρέπει να δημιουργείτε δελτία πληροφοριών και άλλους τύπους παρουσιάσεων), φόρμες (για τη δημιουργία εντύπων).

Κατεβάστε το Microsoft Office Online

Για κάθε εφαρμογή, θα βρείτε τον ίδιο τύπο παρουσίασης σαν να χρησιμοποιείτε το λογισμικό που είναι εγκατεστημένο στον υπολογιστή σας. Τα μενού είναι πολύ παρόμοια και προσφέρουν σχεδόν όλες τις επιλογές στην πλήρη έκδοση (ειδικότερα εργαλεία διάταξης), μπορείτε ακόμη και να αποκτήσετε πρόσβαση στο Microsoft Editor (σε περιορισμένη έκδοση). Για εργασία σε συνεργασία, θα έχετε επίσης πρόσβαση στο εργαλείο αναθεώρησης που σας επιτρέπει να προσθέσετε σχόλια και να ακολουθήσετε τις αλλαγές. Σημείωση, μέσα Σημείωμα ισχύος, Η επιλογή εκκίνησης της παρουσίασης που λειτουργεί όπως στην πλήρη έκδοση και εμφανίζεται σε πλήρη οθόνη.

Αυτή είναι μια ίσως λίγο ελαφριά έκδοση του Microsoft 365, αλλά είναι ήδη πολύ πλήρης και προσαρμόζεται στη συνδρομή σας μόλις έχετε ένα. Φυσικά, δεν θα είναι σε θέση να αντικαταστήσει το 100 % την πλήρη έκδοση ανάλογα με τις ανάγκες σας, αλλά είναι ένα καλό εργαλείο που επιτρέπει την πρόσβαση στη σουίτα γραφείου όπου κι αν είμαστε. Επιτρέπει σε συγκεκριμένες εργασίες σε απομακρυσμένη συνεργασία με τους συναδέλφους σας ή την οικογένειά σας.

Εάν έχετε συνδρομή 365, τα συγκεκριμένα χαρακτηριστικά Premium θα είναι άμεσα προσβάσιμα σε εσάς. Τα χαρακτηριστικά Premium περιλαμβάνουν: μια πιο αποτελεσματική έκδοση του Microsoft Editor Editor, Advanced Model για διαφορετικές εφαρμογές κ.λπ.

Ποιες είναι οι ειδήσεις της τελευταίας έκδοσης της Microsoft 365 ?

Πρώτον, γνωρίζετε ότι το Microsoft 365 και το κάνει το νέο όνομα του Office 365. Το λογισμικό της σουίτας γραφείου ενημερώνεται τακτικά για να προσφέρει στους χρήστες τις τελευταίες ψηφιακές τάσεις, κυρίως με την ενσωμάτωση του AI χάρη στο Πινέλο.

Με το οποίο είναι συμβατό με το Microsoft 365 Bones ?

Εάν ο υπολογιστής σας είναι κάτω από τα Windows, θα χρειαστείτε μια έκδοση 8.1 ή 10 (συμπεριλαμβανομένων των Windows 10 Mobile) προκειμένου να επωφεληθούν από ενημερώσεις. Για τα Windows 7, η ανάπτυξη της σουίτας έχει σταματήσει, μόνο οι ενημερώσεις ασφαλείας εξακολουθούν να είναι διαθέσιμες (μέχρι τον Ιανουάριο του 2023). Συνιστάται να έχετε τουλάχιστον 2GB μνήμης RAM και 4GB χώρου δίσκου.

Για τους ιδιοκτήτες Mac, αυτές είναι οι τελευταίες τρεις εκδόσεις MacOS που υποστηρίζονται (το τρέχον και τα προηγούμενα δύο). Συνεπώς, είναι σκόπιμο να ενημερώνετε τον υπολογιστή σας. Θα πρέπει να μετρήσετε 4GB μνήμης RAM και τουλάχιστον 4GB διαθέσιμου χώρου δίσκου.

Στην έκδοση για κινητά, θα μπορούσατε αρχικά να κατεβάσετε τις ξεχωριστές εφαρμογές κάθε στοιχείου από τη σουίτα. Προκειμένου να απλοποιήσει τα πράγματα και να σας επιτρέψει να ομαδοποιήσετε τα πάντα στην ίδια εφαρμογή, η Microsoft προσφέρει τώρα μια μοναδική εφαρμογή Microsoft Office.

Για να λειτουργήσετε το Office για το Android, θα χρειαστείτε τις τελευταίες ενημερώσεις Android: Οι υποστηριζόμενες εκδόσεις είναι οι τελευταίες τέσσερις μεγάλες εκδόσεις μέχρι σήμερα.

Για το iOS, μπορείτε να κατεβάσετε το Office Mobile για το iPhone και το iPad από το iOS 11.0 (Εάν κατεβάσετε το Outlook, θα χρειαστείτε iOS 12.0 ελάχιστο). Γενικά, το γραφείο υποστηρίζει τις δύο τελευταίες εκδόσεις του iOS μέχρι σήμερα.

MultipLateme χάρη στην online έκδοση, μπορεί πράγματι να χρησιμοποιηθεί από οποιοδήποτε σύστημα (Windows, Mac, Linux, Chromebook) χάρη σε ένα πρόγραμμα περιήγησης στο διαδίκτυο (Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox, ΛΥΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ, Σαφάρι, και τα λοιπά.Ουσία. Εδώ δεν υπάρχει εγκατάσταση, έχετε πρόσβαση σε όλη τη σουίτα ανεξάρτητα από την προσφορά σας, ενεργοποιούνται μόνο οι λειτουργίες premium ή όχι.

Ποιες είναι οι καλύτερες εναλλακτικές λύσεις για τη Microsoft 365 ?

Ελευθερία είναι μια σουίτα ανοιχτού κώδικα εμπνευσμένη από τη σουίτα της Microsoft και βασίζεται σε μια άλλη δωρεάν σουίτα που ονομάζεται Ανοιχτό γραφείο. Αυτές οι δύο σουίτες είναι διαθέσιμες υπό Windows, Mac και Linux. Η ανάπτυξη τηςΑνοιχτό γραφείο είναι σε στάση, αν και τα υπόλοιπα διατηρούνται πάντα, ειδικά για ενημερώσεις ασφαλείας, αυτή η σουίτα είναι σε θέση να ανοίξει μορφές της Microsoft, αλλά και να δημιουργήσει δωρεάν μορφές (ODT, ODS, ODP). Σχετικά με Ελευθερία, Το υπόλοιπο ενημερώνεται τακτικά και προσφέρει ακόμη και έναν κατάλογο επεκτάσεων, μπορεί να ανοίξει τις ίδιες μορφές αρχείων. Τα διαθέσιμα εργαλεία είναι: συγγραφέας (επεξεργαστής κειμένου), Calc (υπολογιστικό φύλλο), εντυπωσιακή (παρουσίαση) και κλήρωση (διάταξη).

Γραφείο WPS είναι ένα ελεύθερο γραφείο (με διαφήμιση) και σουίτα πολλαπλών μορφών, αλλά πηγαίνει πέρα ​​από τα προηγούμενα δύο, δεδομένου ότι είναι επίσης διαθέσιμο για λήψη για κινητά (Android και iOS). Επίσης πολύ πλήρες, έχει εργαλεία ισοδύναμα με αυτά της Microsoft. Μια έκδοση premium καθιστά δυνατή την κατάργηση των διαφημίσεων και την πρόσβαση σε περαιτέρω λειτουργίες, ειδικά για τη διαχείριση μετατροπής PDF και την αποθήκευση σύννεφων.

Google Drive Είναι το Google Cloud Storage με δωρεάν ηλεκτρονικό γραφείο (χωρίς διαφήμιση). Επιτρέπει την εργασία σε συνεργασία με απλό και αποτελεσματικό τρόπο. Τα διαθέσιμα εργαλεία είναι: ένας επεξεργαστής κειμένου (Έγγραφα Google), ένα υπολογιστικό φύλλο (Google Sheets), μια εφαρμογή παρουσίασης (Google Slides), μια διάταξη (σχέδιο Google), ένας δημιουργός φόρμας (Forms Google) κ.λπ. Για να το σημειώσω Έγγραφα, Γλιστρώ Και Φύλλα είναι διαθέσιμες σε εφαρμογές για κινητά που σας επιτρέπουν να δημιουργείτε, να τροποποιείτε και να αποθηκεύετε τα αρχεία σας απευθείας στο smartphone ή το tablet σας από το σύννεφο. Μπορούν στη συνέχεια να διαχειρίζονται απευθείας από την εφαρμογή Google Drive. Οι μορφές Microsoft και OpenOffice υποστηρίζονται.

Microsoft Office 365

Microsoft Office 365

Η πιο χρησιμοποιημένη σουίτα γραφείου στον κόσμο με λέξη, excel, powerpoint, προοπτικές, ομάδες, OneDrive.

Προδιαγραφές

Ημερομηνία ενημέρωσης 09/21/2023
Αδεια Δικαιούχος
Λειτουργικά συστήματα Android, iOS 15.0 ή αργότερα, macOS, παράθυρα
Κατηγορία επεξεργαστής κειμένου
Σημείωση αποθήκευσης εφαρμογών 4.7 • 64.930 ψήφοι
Σημείωμα αποθήκευσης 4.6 • 3,503,118 ψήφοι

Παρουσίαση του Microsoft Office 365

Το Microsoft 365 είναι μια σουίτα γραφείου. Παλαιότερα γνωστό ως Office 365, το λογισμικό σχεδιάστηκε από τη Microsoft πριν δει το φως της ημέρας το 2011. Αυτό περιλαμβάνει πολλά πολύ δημοφιλή εργαλεία όπως η σουίτα γραφείου με Word, Excel και άλλα, ενώ περιλαμβάνει επίσης ηλεκτρονικές υπηρεσίες όπως ομάδες.

Μέχρι σήμερα, η Microsoft 365 παραμένει η πιο δημοφιλής σουίτα γραφείου στον κόσμο, χρησιμοποιείται από εκατοντάδες εκατομμύρια ανθρώπους παγκοσμίως, είτε άτομα είτε επιχειρήσεις. Προκειμένου η προσφορά της να είναι σαφέστερη, η εταιρεία έχει μετονομαστεί στην τελευταία, προσφέροντας διάφορες συνδρομές που πληρώνουν ετησίως, αυτές τώρα απευθύνονται σε όλους τους χρήστες.

Πώς να χρησιμοποιήσετε το Microsoft 365 ?

Η λήψη της Microsoft 365 είναι απλή και αποτελεσματική. Πρέπει να επιλέξετε μια συνδρομή πριν εγκαταστήσετε κάθε εργαλείο στον υπολογιστή σας, ώστε να μπορείτε εύκολα να το απολαύσετε αργότερα.

Πρώτον, το Microsoft 365 συγκεντρώνει όλα τα εργαλεία σουίτας γραφείου, εδώ είναι το λογισμικό που βρίσκετε στη σουίτα Office.

 • Λέξη: επεξεργαστής κειμένου
 • Excel: υπολογιστικό φύλλο, υπολογισμοί και ανάλυση δεδομένων
 • PowerPoint: Δημιουργία παρουσίασης
 • Εκδότης: Παρουσίαση με υπολογιστή (ITP)
 • Πρόσβαση: σχεσιακή βάση δεδομένων
 • OneNote: Σημειώσεις λήψη
 • Προοπτικές: μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Επιπλέον, το Microsoft 365 περιλαμβάνει ηλεκτρονικό λογισμικό, εδώ είναι η λεπτομέρεια.

 • Ομάδες: VideoConferencing
 • OneDrive: Αποθήκευση σύννεφων
 • Defender: Ασφάλεια της συσκευής σας
 • Οικογενειακή ασφάλεια: Γονικός έλεγχος (στην οικογενειακή προσφορά)

Κάθε λογισμικό περιλαμβάνει στο Microsoft 365 παραμένει πολύ δημοφιλές, ειδικά για εργαλεία σουίτας γραφείου όπως το Word, το Excel και το PowerPoint. Αυτά τα εργαλεία είναι οι αναφορές στην κατηγορία τους, δεν χρειάζεται πλέον να παρουσιάζονται λεπτομερώς, καθώς έχουν βραβευτεί από το κοινό για πολλά χρόνια.

Εάν γνωρίζετε λιγότερο τα άλλα εργαλεία Microsoft 365, όπως ομάδες, γνωρίζετε ότι αυτό το λογισμικό σας επιτρέπει να κάνετε videoconferences ενώ έχετε μηνύματα. Χρησιμοποιείται ιδιαίτερα σε ένα επαγγελματικό περιβάλλον, ειδικά από την κρίση της υγείας του 2020. Αυτό λειτουργεί πολύ απλά, μπορείτε να κάνετε βίντεο κλήσεις που φέρνουν μαζί πολλούς χρήστες εκτός από χαρακτηριστικά όπως η πιθανότητα θολώματος του ιστορικού τους.

Πρόσφατα, το Microsoft 365 περιλαμβάνει το Defender, ένα τέλειο εργαλείο για την προστασία του υπολογιστή σας από μία μόνο εφαρμογή. Στην πραγματικότητα, έχετε μια κεντρική άποψη για να διαχειριστείτε την κατάσταση ασφαλείας των προσωπικών σας δεδομένων στους υπολογιστές σας καθώς και τα smartphones σας. Η υπηρεσία είναι σε θέση να σας στείλει σε πραγματικές ειδοποιήσεις καθώς και συστάσεις και συμβουλές για την ασφάλεια.

Κατεβάστε το Microsoft 365, πρέπει να επιλέξετε μια προσφορά εντός του εύρους για να αποκτήσετε πρόσβαση σε όλα τα εργαλεία της σουίτας γραφείου. Είναι διαθέσιμες αρκετές συνδρομές, ώστε να μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ εκδόσεων για άτομα ή για εταιρείες. Εδώ είναι οι λεπτομέρειες των διαθέσιμων τιμών και επιλογών.

Τα άτομα

 • Προσωπικό: 69 ευρώ συμπεριλαμβανομένου του φόρου ανά έτος για ένα άτομο και 1 TB αποθήκευσης
 • Οικογένεια: 99 ευρώ συμπεριλαμβανομένου του φόρου ανά έτος για έξι άτομα και 6 έως αποθήκευση (1 TB ανά άτομο)

Εταιρείες

 • Business Basic: 5.10 ευρώ εκτός φόρου ανά μήνα και ανά χρήστη
 • Εφαρμογές για επιχειρήσεις: 8.80 ευρώ excl
 • Standard Business: 10.50 ευρώ ht ανά μήνα και ανά χρήστη
 • Premium Business: 18,60 ευρώ ht ανά μήνα και ανά χρήστη

Εάν η Microsoft 365 σας δίνει πρόσβαση στην εγκατάσταση όλων των σουίτας γραφείου στον υπολογιστή σας, γνωρίζετε ότι έχετε άλλη επιλογή. Με το Microsoft Office Online δωρεάν, επωφελείται από μια ελαφριά έκδοση αυτού του ίδιου λογισμικού από την εφαρμογή για κινητά ή την ηλεκτρονική υπηρεσία.

Στην πραγματικότητα, το Microsoft Office Online Free είναι μια δωρεάν έκδοση του Microsoft 365, συγκεντρώνει το Word Online, το Excel Online, το PowerPoint Online και το OneNote OneNote OneNeote. Επωφεληθείτε από τα κύρια χαρακτηριστικά κάθε εργαλείου της εταιρείας, αυτά παραμένουν απλούστερα από την πληρωμένη προσφορά.

Ποια είναι η συμβατότητα της σουίτας γραφείου ?

Κατεβάστε το Microsoft 365 είναι δυνατή από έναν υπολογιστή, η σουίτα γραφείου παίρνει τη μορφή μιας εφαρμογής γραφείου που είναι συμβατή με τα Windows και MacOs.

Διαφορετικά, θυμόμαστε ότι η Microsoft 365, Ex -Office 365, είναι διαθέσιμη σε άλλες συσκευές. Για να το κάνετε αυτό, πρέπει να στραφείτε στο Microsoft Office Online Free Mobile Application, αυτό είναι συμβατό με το iOS και το Android. Μπορείτε επίσης να έχετε πρόσβαση από την ηλεκτρονική υπηρεσία χρησιμοποιώντας οποιοδήποτε πρόγραμμα περιήγησης στο διαδίκτυο. Ως υπενθύμιση, αυτό περιλαμβάνει διάφορα εργαλεία σε ελαφρύτερη έκδοση, Word Online, Excel Online, PowerPoint Online και OneNote OneNeote Online.

Ποιες είναι οι εναλλακτικές λύσεις για το Microsoft 365 ?

Το Microsoft 365 είναι η πιο δημοφιλής σουίτα γραφείου στον κόσμο. Μπορεί να καυχηθεί να συμπεριλάβει πολλά εργαλεία που προορίζονται να είναι ισχυρά και αποτελεσματικά ταυτόχρονα, γνωρίζοντας ότι κάθε ένα από αυτά δικαιούται τακτικές ενημερώσεις που σας επιτρέπουν να προσθέσετε λίγη νεωτερικότητα τα χρόνια με τα χρόνια. Παρ ‘όλα αυτά, γνωρίζετε ότι μπορείτε να κατευθύνετε τον εαυτό σας προς εναλλακτικές λύσεις, οι κύριοι που εκπροσωπούνται από το LibreOffice και το OpenOffice.

Εάν θέλετε να επιλέξετε τις συνέπειες του γραφείου ανοιχτού κώδικα αντί να κατεβάσετε το Microsoft 365 (ή το Office 365), το LibreOffice και το OpenOffice είναι καλές επιλογές. Πρώτον, πρόκειται για ελεύθερο λογισμικό που είναι εντελώς δωρεάν. Στη συνέχεια, μπορείτε να εγκαταστήσετε αυτά τα εργαλεία στον υπολογιστή σας, επειδή κάθε εφαρμογή επιφάνειας εργασίας είναι συμβατή με τα Windows, MacOS καθώς και Linux.

Το LibreOffice και το OpenOffice γεννήθηκαν από ένα κοινό έργο πριν από κάθε διαχωρισμό κάθε συνέχεια για να συνεχίσει την πρόοδό του ανεξάρτητα. Και στις δύο περιπτώσεις, θα βρείτε ισοδύναμα λογισμικού που επισημαίνονται στο Microsoft 365, IE Writer, Calc, Impress, Draw και Math στη θέση του Word, Excel, PowerPoint και άλλων.

Εάν θέλετε να ικανοποιήσετε μια σουίτα ηλεκτρονικού γραφείου, μπορείτε να επιλέξετε το χώρο εργασίας Google. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα λογισμικά από την εφαρμογή για κινητά ή την ηλεκτρονική υπηρεσία, είναι τέλειο εάν δεν χρειάζεστε εφαρμογές επιφάνειας εργασίας στον υπολογιστή σας. Τα υπόλοιπα είναι δωρεάν ως μέρος της προσωπικής χρήσης, μπορείτε να πάρετε μια συνδρομή πληρωμής εάν το χρησιμοποιείτε σε μια εταιρεία.

Με το χώρο εργασίας του Google, έχετε πρόσβαση στα έγγραφα, τα σεντόνια, τις διαφάνειες, το gmail, το ημερολόγιο, την οδήγηση και τη συνάντηση, δηλαδή τα ισοδύναμα Microsoft 365. Οι τελευταίοι ανταγωνίζονται απευθείας με το OneDrive για την αποθήκευση δεδομένων σε σύννεφο και ομάδες για βιντεοπαιχνίδια με μηνύματα.