Κοινή χρήση σύνδεσης: Πώς λειτουργεί και τι είναι?, Διαμόρφωση μιας κοινής χρήσης σύνδεσης στο iPhone ή το iPad – Apple Assistance (CA)

Διαμόρφωση κοινής χρήσης σύνδεσης στο iPhone ή το iPad σας

Contents

Εάν η επιλογή κοινής χρήσης σύνδεσης δεν εμφανίζεται, επικοινωνήστε με τον χειριστή σας για να βεβαιωθείτε ότι το πακέτο σας είναι συμβατό με αυτή τη λειτουργικότητα.

Κοινή χρήση σύνδεσης: Πώς λειτουργεί και τι είναι ?

Πώς να κάνετε μια κοινή χρήση σύνδεσης ? Ποιο είναι το ενδιαφέρον των σημείων πρόσβασης κινητής τηλεφωνίας ? Εάν έχετε ήδη αντιμετωπίσει προβλήματα σύνδεσης στο διαδίκτυο, αυτό το άρθρο θα σας επιτρέψει να διορθώσετε αυτό το είδος της κατάστασης για να επωφεληθείτε από τον ιστό ακόμη και σε περίπτωση κατανομής ή χαμηλής ταχύτητας.

Ψάχνετε για ένα πακέτο κινητής τηλεφωνίας με απεριόριστα δεδομένα ?

 • Το ουσιώδες
 • Ο Κοινή χρήση της γραμμής, ή “Modem Mode” σας επιτρέπει να μετατρέψετε το δίκτυο 4G ή 5G ενός smartphone σε πομπό σήματος Internet (ασύρματο ή USB), το οποίο είναι χρήσιμο εάν η συμβατική σύνδεσή σας στο Διαδίκτυο δεν είναι διαθέσιμη.
 • Είναι δυνατόν να κάνετε μια κοινή χρήση σύνδεσης με 3 διαφορετικούς τρόπους: σε Wi-Fi, μέσω Bluetooth ή USB εάν η ένωση γίνει με υπολογιστή ή tablet.
 • Μπορεί να ενεργοποιηθεί η λειτουργία “Κοινή χρήση σύνδεσης” χειροκίνητος Ή αυτομάτως Σύμφωνα με μερικούς κριτήρια ότι είστε ελεύθεροι να ορίσετε στο smartphone σας.

Ορισμός της κοινής χρήσης σύνδεσης

Τι είναι η κοινή χρήση σύνδεσης, επίσης γνωστή ως Λειτουργία μόντεμ Ή σημείο πρόσβασης κινητής τηλεφωνίας ? Εάν δεν είστε εξοικειωμένοι με αυτούς τους κάπως τεχνικούς όρους, επειδή δεν είστε απαραίτητα μέρος έμπειροι χρήστες, Να είστε σίγουροι: Συνεχίζοντας την ανάγνωσή σας, δεν θα είστε πλέον μεταξύ των νεοφώτων και θα γνωρίζετε όλα όσα πρέπει να ξέρετε για να μετατρέψετε το smartphone σας σε σημείο πρόσβασης κινητής τηλεφωνίας. Αυτό θα σας επιτρέψει να βοηθήσετε έναν φίλο ή να μην έχετε πλέον να υποβληθείτε Οι ιδιοτροπίες του δικτύου Διαδικτύου σας, για παράδειγμα.

Η κοινή χρήση σύνδεσης, όπως υποδηλώνει το όνομά του, αποτελείται από Μοιραστείτε τη σύνδεση στο Διαδίκτυο του smartphone του με άλλους χρήστες. είναι μετατρέπω το κινητό του τηλέφωνο στο σημείο πρόσβασης, ώστε να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Διαδίκτυο οπουδήποτε. Είναι επίσης μια εξαιρετική λύση αν δεν έχετε Σταθερή και γρήγορη σύνδεση, Επειδή αυτή η μέθοδος μπορεί να σας επιτρέψει να επωφεληθείτε από ένα Καλύτερη κάλυψη 4G Για να κατεβάσετε γρήγορα μεγάλα αρχεία.

Πακέτο οξυγόνου 30GB έχω 7,99 €/μήνα ::
Επωφεληθείτε από ένα ευέλικτο πακέτο 30 έως 70GB

Κοινή χρήση σύνδεσης κινητής τηλεφωνίας

Ποια είναι η χρήση μιας κοινής χρήσης σύνδεσης ?

Αναρωτιέστε τώρα τι είναι πλεονεκτήματα μιας κοινής χρήσης σύνδεσης ? Σημειώστε ότι εάν η χρέωση σας στο Διαδίκτυο είναι φτωχή, ότι έχετε μόνο μια γραμμή ADSL ή το κουτί σας είναι κατεστραμμένο για τέτοιο ή τέτοιο λόγο, η κοινή χρήση σύνδεσης θα είναι η καλύτερη επιλογή σας για να περιηγηθείτε στον ιστό. Ακόμα κι αν υπάρχουν προϋποθέσεις Για να ελεγχθείτε πριν ενεργοποιήσετε τη λειτουργία μόντεμ του κινητού σας τηλεφώνου, κοινή χρήση σύνδεσης αντιπροσωπεύει μια εναλλακτική λύση επιλογής για να ξεπεράσει το καταστάσεις έκτακτης ανάγκης.

Έχετε πρόσβαση στο διαδίκτυο με κοινή χρήση σύνδεσης

Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, η κοινή χρήση σύνδεσης είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος για να αποκτήσετε πρόσβαση στο Διαδίκτυο όταν Παραδοσιακές μέθοδοι δεν είναι ή πιο διαθέσιμα. Φανταστείτε ότι ταξιδεύετε στο εξωτερικό και ότι ένας από τους αγαπημένους σας δεν έχει πακέτο με δεδομένα Διεθνές. Η γνώση των απαιτούμενων βημάτων για την εφαρμογή μιας κοινής χρήσης σύνδεσης μπορεί να είναι πολύ χρήσιμη προς τη μία κατεύθυνση όπως και στην άλλη (και εσείς θα χρειαστείτε Εγγραφείτε στη σύνδεση ένα άλλο smartphone).

Κάντε όσο το δυνατόν περισσότερη κοινή χρήση με ένα πακέτο απεριόριστων δεδομένων

Λήψη ή αποστολή δεδομένων

Εκτελέστε μια κοινή χρήση σύνδεσης 4G ή 5G με ένα smartphone θα σας δώσει τη δυνατότητα για ανταλλαγή ή λήψη δεδομένων. Με άλλα λόγια, εάν πρέπει να κάνετε αναζητήσεις στο διαδίκτυο, να κατεβάσετε ένα βίντεο ή οποιοδήποτε άλλο αρκετά βαρύ αρχείο, η κοινή χρήση σύνδεσης θα σας βοηθήσει να εκτελέσετε αυτές τις ενέργειες γρήγορα, ειδικά εάν δεν έχετε αξιόπιστη σύνδεση στο Διαδίκτυο ή η ροή σας δεν αρκεί.

Τα σημαντικότερα σημεία για να ελέγξετε πριν κάνετε μια κοινή χρήση σύνδεσης

Γνωρίζετε τώρα τις βασικές αρχές που καθορίζουν την κοινή χρήση σύνδεσης ή τη λειτουργία μόντεμ. Πριν περιγράψετε τη μέθοδο για να επιτευχθεί αυτό, πρέπει να το γνωρίζετε αυτό σύνεση Πρέπει να είναι ακόμα. Πρέπει να ελέγχεται διάφορα σημεία Πριν φτάσετε σε αυτή τη χειραγώγηση και αποφύγετε δυσάρεστες εκπλήξεις.

Χρήματα κινητής τηλεφωνίας

Το υπόλοιπο των δεδομένων κινητής τηλεφωνίας σας

Πρώτα απ ‘όλα, είναι σημαντικό να γνωρίζουμε καλά Τους όρους και τις προϋποθέσεις του κινητού σας σχεδίου. Πράγματι, πρέπει να γνωρίζετε ότι μια κοινή χρήση σύνδεσης μπορεί να είναι πολύ άπληστος στα δεδομένα κινητής τηλεφωνίας. Εάν το πακέτο σας δεν περιλαμβάνει αρκετά δεδομένα, η προσθήκη μπορεί να είναι αλμυρή ! Επομένως, αυτό είναι ένα από τα πρώτα κριτήρια που πρέπει να ληφθούν υπόψη πριν ενεργοποιήσετε τη λειτουργία μόντεμ του smartphone σας και τι θα σας επιτρέψει να αποφύγετε το πακέτο.

Χαίρομαι που είναι δυνατόν για βελτιστοποίηση Η κοινή χρήση σύνδεσης σας και ενεργοποιήστε το χειροκίνητα για περισσότερη ασφάλεια ή μόνο όταν δεν έχετε πρόσβαση Ένα δημόσιο δίκτυο Wi-Fi, μεταξύ άλλων.

Ένα επαρκές επίπεδο φορτίου

Ένα άλλο σημαντικό σημείο πριν επιτρέψετε την κοινή χρήση σύνδεσης στο smartphone σας: Η κατάσταση της μπαταρίας σας. Η λειτουργία μόντεμ, που καταναλώνει πολλά κινητά δεδομένα σε σύντομο χρονικό διάστημα, είναι εξίσου ενέργεια νόστιμο. Αυτό σημαίνει ότι η μπαταρία του τηλεφώνου σας θα αδειάσει με μεγάλη ταχύτητα κατά τη διάρκεια του μεταφορά δεδομένων. Έτσι βεβαιωθείτε ότι το τηλέφωνό σας έχει ένα Επαρκές επίπεδο φορτίου Για να διατηρήσετε την κοινή χρήση σύνδεσης με την πάροδο του χρόνου. Διαφορετικά, θα διαπιστώσετε ότι το smartphone σας έχει πεθάνει κατά τη μεταφορά. Χωρίς Φορτιστής Στο χέρι, αυτό μπορεί να είναι ένα πραγματικό πρόβλημα.

Η γενική κατάσταση του smartphone σας

Τέλος, απαιτείται η μετατροπή του κινητού σας τηλεφώνου σε σημείο πρόσβασης Ενέργεια. Ανάλογα με το αν έχετε ένα εξαιρετικά πρόσφατο smartphone ή ένα ελαφρώς πιο ξεπερασμένο μοντέλο, περιμένουν να δουν υπερθέρμανση υψηλότερη ή χαμηλότερη από τη συσκευή σας. Από μόνο του, αυτό δεν είναι ένα σημαντικό πρόβλημα και αποτελεί ακόμη και μια κανονική αντίδραση στην εντατική χρήση του smartphone σας. Ωστόσο, φροντίστε Μην παρατείνετε Κοινή χρήση σύνδεσης Εάν παρατηρήσετε μια μη φυσιολογική κάθαρση θερμότητας.

Μοιραστείτε την απεριόριστη σύνδεσή σας Ανακαλύψτε τις διαθέσιμες προσφορές και αφήστε τον εαυτό σας να καθοδηγηθεί για να επωφεληθείτε από την προσφορά του συνεργάτη που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Πώς να κάνετε μια κοινή χρήση σύνδεσης στο κινητό ?

Τώρα ας πάμε στην καρδιά του θέματος: Πώς να κάνετε μια κοινή χρήση σύνδεσης για πρόσβαση στο Διαδίκτυο ? Υπάρχουν πολλά, τα οποία περιγράφουμε λεπτομερώς.

Προχωρήστε σε κοινή χρήση σύνδεσης χρησιμοποιώντας Wi-Fi

Έτσι ώστε άλλες συσκευές (υπολογιστές, tablet ή smartphones) να μπορούν να συνδεθούν με το δικό σας σημείο πρόσβασης κινητής τηλεφωνίας, Είναι δυνατόν να χρησιμοποιήσετε το δίκτυο 4G του τηλεφώνου σας για να εκδώσετε ένα σήμα Wi-Fi. Αυτό το σήμα θα είναι στη συνέχεια ορατό με τη σύνδεση συσκευών, οι οποίες μπορούν να φτάσουν στο δίκτυό σας χρησιμοποιώντας έναν κωδικό πρόσβασης.

Συμβουλή έχετε τη δυνατότητα να εκχωρήσετε ένα όνομα στο δίκτυο Wi-Fi για να το εντοπίσετε πιο εύκολα στη λίστα των διαθέσιμων σημείων πρόσβασης.

Κοινή χρήση σύνδεσης μέσω Bluetooth

Τεχνολογία Bluetooth δεν πρέπει να υπερβείτε και μπορεί επίσης να σας επιτρέψει να κάνετε μια κοινή χρήση σύνδεσης από το κινητό σας. Σημειώστε ότι αυτή η λύση πρέπει να ευνοηθεί εάν είστε κοντά στο τηλέφωνο που πρέπει να έχει πρόσβαση στη σύνδεσή σας. Και εδώ, η ρύθμιση θα γίνει στο μενού Ρυθμίσεις.

Καλώδιο USB για να κάνετε μια κοινή χρήση σύνδεσης

Ο τρίτος και ο τελευταίος τρόπος δημιουργίας ενός σημείου πρόσβασης κινητής τηλεφωνίας μεταξύ του smartphone σας – αυτή τη φορά, όχι σε άλλο κινητό, αλλά σε έναν υπολογιστή – συνίσταται στη χρήση Καλώδιο USB. Ακόμη και αν αυτή η τεχνική μπορεί να φαίνεται κάπως αρχαϊκή, παραμένει αξιόπιστη και αποτελεσματική. Είναι επίσης η ευκολότερη λύση για τη δημιουργία, ειδικά αν δεν είστε πολύ άνετοι στην ιδέα της τροποποίησης τις ρυθμίσεις του κινητού σας τηλεφώνου.

Πακέτο οξυγόνου 30GB έχω 7,99 €/μήνα ::
Επωφεληθείτε από ένα ευέλικτο πακέτο 30 έως 70GB

Κάντε μια κοινή χρήση συνδέσεων Android στο Wi-Fi

Έχετε ένα τηλέφωνο που λειτουργεί κάτω από το λειτουργικό σύστημα Android ? Θα θέλατε να μάθετε Πώς να κάνετε μια κοινή χρήση σύνδεσης στη Samsung (μεταξύ άλλων) ? Ακολουθώντας τα βήματα που περιγράφονται παρακάτω, δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα να φτιάξετε το δικό σας Smartphone Android Ένα σημείο πρόσβασης κινητής τηλεφωνίας. Ωστόσο, θα σημειώσετε ότι, ακριβώς όπως ένα κινητό τηλέφωνο προστατεύεται από έναν κωδικό PIN, η σύνδεση με ένα σημείο πρόσβασης εξασφαλίζεται από Ένας κωδικός πρόσβασης, ότι θα είναι απαραίτητο να εισέλθετε στο τηλέφωνο για σύνδεση.

Κάντε μια κοινή χρήση σύνδεσης Samsung:

 1. Πηγαίνετε στο μενού ” Ρυθμίσεις “Από το smartphone της Samsung και, στη συνέχεια, επιλέξτε το” Δίκτυο και διαδίκτυο »»
 2. Αγγίξτε την επιλογή ” Σημείο πρόσβασης και κοινή χρήση σύνδεσης ” Επειτα ” Κινητό σημείο πρόσβασης Wi-Fi »».
 3. Ενεργοποιήστε την κοινή χρήση σύνδεσης και αγγίξτε την επιλογή ” Κωδικός πρόσβασης από το σημείο πρόσβασης »».
 4. Μπορείτε να προσαρμόσετε Ο κωδικός σας και επικυρώστε το πιέζοντας ” Εντάξει »».

Για να συνδέσετε τη συσκευή της επιλογής σας (τηλέφωνο, tablet, υπολογιστή. ) Στο σημείο πρόσβασης κινητής τηλεφωνίας Samsung στο Wi-Fi, εδώ είναι η διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσετε ::

 1. Πηγαίνετε στο μενού ” Ρυθμίσεις »Για να ξετυλίξετε τις επιλογές Wi-Fi.
 2. Επιλέγω το σημείο πρόσβασης που αντιστοιχεί στο τηλέφωνό σας.
 3. Πληροφορώ ο κωδικός που καθορίσατε λίγο πριν.
 4. Στη συνέχεια, αγγίξτε το κουμπί ” ΣυνδέωR “.

Σημαντικό οποιοδήποτε σημείο πρόσβασης κινητής τηλεφωνίας προστατεύεται γενικά από έναν κωδικό πρόσβασης. Εάν δεν θέλετε να το επιστρέψετε ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΣ, Επιλέξτε την καρτέλα ” Ασφάλεια “Στη συνέχεια, αγγίξτε την επιλογή” Κανένας »».

Κοινή χρήση σύνδεσης Wi-Fi και Huawei

Αναρωτιέστε πώς να φτιάξετε ένα Κοινή χρήση σύνδεσης Huawei ? Η προσέγγιση είναι παρόμοια, ακόμη και αν Οι τίτλοι Οι δεξιότητες μπορεί να διαφέρουν σε σύγκριση με εκείνες της Samsung:

 1. Πηγαίνετε στο μενού ” Ρυθμίσεις “Του smartphone σας για να επιλέξετε την ενότητα” Ασύρματα δίκτυα »».
 2. Αγγίξτε το κουμπί ” Κοινή χρήση σύνδεσης στο Διαδίκτυο “Στη συνέχεια, επιλέξτε” μέσω Wi-Fi »».
 3. Αγγίξτε την επιλογή ” Διαμορφώστε το σημείο πρόσβασης Wi-Fi Για να ορίσετε ένα όνομα και κωδικό πρόσβασης για το σημείο πρόσβασης σας.
 4. Επιβεβαιώστε τις ρυθμίσεις σας αγγίζοντας το ” Αποθηκεύσετε »Στη συνέχεια, ενεργοποιήστε το σημείο πρόσβασης για να μπορέσετε να το χρησιμοποιήσετε.

Στο τηλέφωνο για σύνδεση, ακολουθήστε Τα ίδια βήματα που περιγράφηκε παραπάνω.

Ψάχνετε για ένα πακέτο κινητής τηλεφωνίας με απεριόριστα δεδομένα ?

Κοινή χρήση σύνδεσης Android μέσω Bluetooth

Κάντε μια κοινή χρήση σύνδεσης Samsung χρησιμοποιώντας Bluetooth

 1. Πηγαίνετε στο μενού ” Ρυθμίσεις “Του smartphone σας για να επιλέξετε την ενότητα” Δίκτυο και διαδίκτυο »».
 2. Αγγίξτε το κουμπί ” Bluetooth Για να το ενεργοποιήσετε.
 3. Πηγαίνετε στο μενού ” Ρυθμίσεις “Και επιλέξτε την ενότητα” Δίκτυο και διαδίκτυο »».
 4. Αγγίξτε την επιλογή ” Σημείο πρόσβασης και κοινή χρήση σύνδεσης »Στη συνέχεια, ενεργοποιήστε την κοινή χρήση σύνδεσης Bluetooth.
 5. Στο άλλο smartphone, προχωρήστε στο Ζεύγος Bluetooth Επιλέγοντας το σημείο πρόσβασης για να ξεκινήσετε την κοινή χρήση σύνδεσης.

Κοινή χρήση σύνδεσης Bluetooth και Huawei

 1. Πηγαίνετε στο μενού ” Ρυθμίσεις “Του smartphone σας για να επιλέξετε την ενότητα” Ασύρματα δίκτυα »».
 2. Αγγίξτε το κουμπί ” Κοινή χρήση σύνδεσης στο Διαδίκτυο “Στη συνέχεια, επιλέξτε” μέσω Bluetooth »».
 3. Δίπλα στο όνομα της σχετικής συσκευής, αγγίξτε το εικονίδιο ℹ️ και στη συνέχεια ενεργοποιήστε ” πρόσβαση στο διαδίκτυο »Για να μοιραστείτε τη σύνδεσή σας.
 4. Στο τηλέφωνο για σύνδεση, προχωρήστε στο Ζεύγος Bluetooth Επιλέγοντας το σημείο πρόσβασης για να ξεκινήσετε την κοινή χρήση σύνδεσης.

Κοινή χρήση σύνδεσης iPhone

Κοινή χρήση σύνδεσης iPhone

Φτιάξω το δικό του Apple Smartphone Ένα κινητό σημείο πρόσβασης ή η προσέγγιση μιας κοινής χρήσης σύνδεσης δεν είναι πιο περίπλοκο από το Android. Μόλις η μέθοδος είναι γνωστή, δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα να την αναπαράγετε εάν είναι απαραίτητο:

Κοινή χρήση σύνδεσης iPhone σε Wi-Fi

 1. Στο iPhone σας, ανοίξτε το μενού του Ρυθμίσεις Ή Κέντρο ελέγχου.
 2. Στη συνέχεια, αγγίξτε την επιλογή ” Κυτταρικά δεδομένα ” Επειτα ” Κοινή χρήση της γραμμής »». Ενεργοποιήστε το αν δεν συμβαίνει.
 3. Στο τηλέφωνο για σύνδεση, μεταβείτε στο μενού ρύθμισης και επιλέξτε το ” Ασύρματος »Για να επιλέξετε το iPhone σας από τη λίστα.
 4. Παρεμποδίζω ο κωδικός αντίστοιχο (δημιουργείται στο iPhone).

Δηλαδή στο iPhone, η κοινή χρήση σύνδεσης ονομάζεται επίσης ” Τον στιγμιαίο hotspot »».

Bluetooth για να μοιραστεί τη σύνδεσή του στο iPhone

 1. Στο iPhone στο οποίο θέλετε να συνδεθείτε, ανοίξτε το μενού του Ρυθμίσεις.
 2. Στη συνέχεια, αγγίξτε την επιλογή ” Κυτταρικά δεδομένα ” Επειτα ” Κοινή χρήση της γραμμής »». Ενεργοποιήστε το αν δεν συμβαίνει.
 3. Στο τηλέφωνο για σύνδεση, μεταβείτε στο μενού ρύθμισης και επιλέξτε το ” Bluetooth »Για να επιλέξετε το iPhone σας από τη λίστα.
 4. Στα 2 smartphones, εξουσιοδοτήστε Ζεύγος Bluetooth Προκειμένου να ξεκινήσει η κοινή χρήση σύνδεσης.

Σημείο πρόσβασης κινητής τηλεφωνίας: Μπορούμε να μοιραστούμε μια σύνδεση με υπολογιστή ή tablet ?

Κοινή χρήση σύνδεσης υπολογιστή

Η κοινή χρήση σύνδεσης δεν πρέπει να πραγματοποιείται απαραιτήτως μεταξύ δύο κινητών τηλεφώνων. Είναι πράγματι δυνατό να συνδεθείτε ένα smartphone και έναν υπολογιστή, PC ή Mac. Η διαδικασία είναι παρόμοια με τις μεθόδους που περιγράφονται παραπάνω και είναι εύκολο να εφαρμοστούν επίσης.

Θα έχετε επίσης την επιλογή μεταξύ των τριών μεθόδων που αναφέρονται παραπάνω: Wi-Fi, Bluetooth (υπό την προϋπόθεση ότι ο υπολογιστής σας είναι συμβατός με αυτήν την τεχνολογία) και USB, για να δημιουργήσετε μια κοινή χρήση σύνδεσης μεταξύ δύο διαφορετικών συσκευών. Το μόνο που θα πρέπει να κάνετε διαφορετικά είναι, στην περίπτωση ενός Κοινή χρήση σύνδεσης Wi-Fi, για να μεταβείτε στο μενού ” Δίκτυο και διαδίκτυο »Από τον υπολογιστή σας, για να επιλέξετε το δίκτυο Wi-Fi που θέλετε να εγγραφείτε.

Ditto, για ενεργοποίηση Λειτουργία μόντεμ Χρησιμοποιώντας το Bluetooth, θα πρέπει να το ενεργοποιήσετε στον υπολογιστή σας. Σε περίπτωση κοινής χρήσης USB, θα πρέπει να συνδέσετε το smartphone σας με τον υπολογιστή σας χρησιμοποιώντας το καλώδιο φόρτωσης Παρέχεται με τη συσκευή σας. Σε κάθε περίπτωση, πιθανότατα θα πρέπει να εισαγάγετε τον κωδικό πρόσβασης που ορίζεται από το σημείο πρόσβασης στο οποίο θέλετε να συνδεθείτε.

Κάντε όσο το δυνατόν περισσότερη κοινή χρήση με ένα πακέτο απεριόριστων δεδομένων

IOS Κινητό σημείο πρόσβασης μέσω USB

 1. Συνδέω-συωδεομαι Το iPhone σας στον υπολογιστή σας χρησιμοποιώντας το καλώδιο φόρτωσης.
 2. Στον υπολογιστή σας, επιλέξτε το iPhone σας από Ο κατάλογος του εξοπλισμού δικτύου διαθέσιμος.

Το Android Mobile Point με καλώδιο USB

 1. Χρησιμοποιώντας ένα καλώδιο USB, Συνδέστε τις δύο συσκευές μεταξύ τους.
 2. ΕΝΑ παράθυρο ειδοποίησης Εμφανίζεται στην οθόνη.
 3. Σκουπίστε την οθόνη της επάνω σας στο κάτω smartphone για να εμφανίσετε το Κέντρο ελέγχου.
 4. Αγγίξτε την επιλογή ” Σημείο πρόσβασης και κοινή χρήση σύνδεσης “Στη συνέχεια, ενεργοποιήστε το” Κοινή χρήση σύνδεσης USB »».

Το πλεονέκτημα του να γνωρίζετε πώς να δημιουργήσετε μια κοινή χρήση σύνδεσης μέσω του smartphone σας είναι ότι η τεχνική μπορεί να εφαρμοστεί σε μια κατεύθυνση όπως στην άλλη: μπορείτε βοήθα κάποιον, Ακριβώς όπως ένα άλλο άτομο μπορεί να μοιραστεί μαζί σας τη σύνδεσή του και να σας επιτρέψει για πρόσβαση στο Διαδίκτυο Εάν το χρειάζεστε.

Ενημερώθηκε στις 09/21/2023

Η Floriane γράφει σε όλα τα θέματα που συνδέονται με το Διαδίκτυο και το κινητό.

Διαμόρφωση κοινής χρήσης σύνδεσης στο iPhone ή το iPad σας

Η λειτουργικότητα κοινής χρήσης σύνδεσης σάς επιτρέπει να μοιράζεστε τη σύνδεση κυτταρικών δεδομένων από το iPhone ή το iPad (Wi-Fi + Cellular) όταν δεν έχετε πρόσβαση σε δίκτυο Wi-Fi.

Σύνδεση της κοινής χρήσης σύνδεσης

 1. Ρυθμίσεις πρόσβασης> Κυτταρική κοινή χρήση ή Ρυθμίσεις σύνδεσης> Κοινή χρήση σύνδεσης.
 2. Πατήστε το δρομέα δίπλα για να επιτρέψετε σε άλλους χρήστες.

Εάν η επιλογή κοινής χρήσης σύνδεσης δεν εμφανίζεται, επικοινωνήστε με τον χειριστή σας για να βεβαιωθείτε ότι το πακέτο σας είναι συμβατό με αυτή τη λειτουργικότητα.

Χρήση κοινής χρήσης σύνδεσης με σύνδεση Wi-Fi, Bluetooth ή USB

Μπορείτε να συνδεθείτε σε σύνδεση Wi-Fi, Bluetooth ή καλώδιο USB. Επιπλέον, με το iOS 13 και τις επόμενες εκδόσεις, οι συσκευές που συνδέονται με μια κοινή χρήση σύνδεσης θα παραμείνουν συνδεδεμένες, ακόμη και αν η οθόνη είναι κλειδωμένη. Συνεπώς, αυτές οι συσκευές θα λαμβάνουν πάντα ειδοποιήσεις και μηνύματα.

Όταν μια συσκευή επωφελείται από την κοινή χρήση σύνδεσης, η γραμμή κατάστασης γίνεται μπλε και εμφανίζει τον αριθμό των συνδεδεμένων συσκευών. Ο αριθμός των συσκευών που μπορούν να χρησιμοποιήσουν τη σύνδεση σας ταυτόχρονα ποικίλλει ανάλογα με τον χειριστή σας και το μοντέλο του iPhone σας. Εάν άλλες συσκευές χρησιμοποιούν σύνδεση Wi-Fi για κοινή χρήση σύνδεσης, η συσκευή κεντρικού υπολογιστή πρέπει να χρησιμοποιεί σύνδεση κυτταρικών δεδομένων για πρόσβαση στο Διαδίκτυο.

Προχωρήστε ως εξής για να συνδεθείτε:

Οθόνη iPhone Εμφάνιση της γραμμής κοινής χρήσης σύνδεσης

Ασύρματος

Στη συσκευή στην οποία θέλετε να συνδεθείτε, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> Κυτταρικά Δεδομένα> Κοινή χρήση σύνδεσης ή Ρυθμίσεις> Κοινή χρήση σύνδεσης και, στη συνέχεια, ελέγξτε ότι αυτή η λειτουργία είναι ενεργοποιημένη. Στη συνέχεια, ελέγξτε τον κωδικό πρόσβασης Wi-Fi και το όνομα του τηλεφώνου. Μείνετε σε αυτήν την οθόνη μέχρι να συνδέσετε την άλλη συσκευή σας στο δίκτυο Wi-Fi.

Στη συσκευή που θέλετε να συνδεθείτε, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> Wi-Fi, στη συνέχεια, αναζητήστε το iPhone ή το iPad σας στη λίστα που εμφανίζεται. Στη συνέχεια, αγγίξτε το δίκτυο Wi-Fi στο οποίο θέλετε να συνδεθείτε. Εάν είστε προσκεκλημένοι, εισαγάγετε τον κωδικό πρόσβασης για την κοινή χρήση σύνδεσης.

Bluetooth

Για να βεβαιωθείτε ότι το iPhone ή το iPad σας είναι ανιχνεύσιμο, πρόσβαση σε ρυθμίσεις> Bluetooth και παραμείνετε σε αυτήν την οθόνη. Στο Mac σας, ακολουθήστε τις οδηγίες του κατασκευαστή για να διαμορφώσετε μια σύνδεση Bluetooth. Μάθετε περισσότερα σχετικά με την κοινή χρήση σύνδεσης από το Bluetooth.

Η λειτουργικότητα κοινής χρήσης σύνδεσης υποστηρίζει τις συνδέσεις Bluetooth με MAC και άλλες συσκευές τρίτων. Για να συνδέσετε άλλες συσκευές iOS, χρησιμοποιήστε Bluetooth.

USB

Βεβαιωθείτε ότι έχετε την τελευταία έκδοση του iTunes και του Finder στο Mac σας. Στη συνέχεια, συνδέστε το iPhone ή το iPad στον υπολογιστή σας χρησιμοποιώντας το καλώδιο USB που παρέχεται με τη συσκευή σας. Εάν μια ειδοποίηση “εμπιστευτείτε αυτόν τον υπολογιστή? “Υποθέσεις, αγγίξτε.

Επιτρέψτε στα μέλη της οικογένειάς σας να συμμετάσχουν αυτόματα

Μπορείτε να διαμορφώσετε την κοινή χρήση της οικογένειας έτσι ώστε η οικογένειά σας να μπορεί να φτάσει αυτόματα στην κοινή χρήση σύνδεσης, χωρίς να χρειάζεται να εισαγάγετε τον κωδικό πρόσβασης. Προχωρήστε ως εξής:

 1. Στη συσκευή σας με κοινή χρήση σύνδεσης, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> Κοινή χρήση σύνδεσης> Οικογενειακή κοινή χρήση.
 2. Ενεργοποιήστε την κοινή χρήση της οικογένειας. Εάν δεν βλέπετε αυτήν την επιλογή, μάθετε πώς να διαμορφώσετε την κοινή χρήση της οικογένειας.
 3. Πατήστε τα ονόματα κάθε μελών της οικογένειας και καθορίστε εάν πρέπει να ζητήσουν την έγκριση ή να συμμετάσχετε αυτόματα στην κοινή χρήση της σύνδεσής σας.

Αποσύνδεση συσκευών

Για να αποσυνδέσετε μια συσκευή, απενεργοποιήστε την κοινή χρήση σύνδεσης, απενεργοποιήστε το Bluetooth ή αποσυνδέστε το καλώδιο USB.

Δημιουργία ή τροποποίηση του κωδικού πρόσβασης Wi-Fi

Για να διαμορφώσετε μια κοινή χρήση σύνδεσης, πρέπει να δημιουργήσετε έναν κωδικό πρόσβασης Wi-Fi. Για να τροποποιήσετε τον κωδικό πρόσβασης Wi-Fi, Ρυθμίσεις πρόσβασης> Κυτταρικά δεδομένα> Κοινή χρήση ή Ρυθμίσεις σύνδεσης> Κοινή χρήση σύνδεσης και, στη συνέχεια, αγγίξτε τον κωδικό πρόσβασης Wi-Fi*.

Ο κωδικός πρόσβασης Wi-Fi πρέπει να έχει τουλάχιστον οκτώ χαρακτήρες σε μορφή ASCII. Η χρήση μη-ASCII χαρακτήρων εμποδίζει τη σύνδεση άλλων συσκευών. Οι χαρακτήρες μη-ASCII περιλαμβάνουν αυτούς που χρησιμοποιούνται σε ιαπωνικά, ρωσικά, κινεζικά και άλλες γλώσσες. Οι χαρακτήρες ASCII είναι:

 • Όλα τα γράμματα του λατινικού αλφαβήτου, των μικροσκοπικών και κεφαλαίων επιστολών
 • Σχήματα από 0 έως 9
 • Μερικά σημάδια στίξης

* Όταν αλλάζετε τον κωδικό πρόσβασής σας, αποσυνδέονται οι συσκευές που συνδέονται.

Μάθε περισσότερα

 • Ορισμένες εφαρμογές και χαρακτηριστικά που απαιτούν σύνδεση Wi-Fi ενδέχεται να μην λειτουργούν όταν χρησιμοποιείτε τη λειτουργικότητα σύνδεσης σύνδεσης. Για παράδειγμα, ενδέχεται να μην μπορείτε να εκτελέσετε αντίγραφο ασφαλείας iCloud ή να ορίσετε φωτογραφίες στη βιβλιοθήκη φωτογραφιών ή στη ροή φωτογραφιών iCloud ή στη ροή φωτογραφιών.
 • Μάθετε πώς να χρησιμοποιήσετε το άμεσο hotspot στο Mac, το iPhone, το iPad ή το iPod Touch.
 • Λάβετε βοήθεια με τη λειτουργικότητα κοινής χρήσης σύνδεσης στις συσκευές iOS και iPados.

Τι είναι η κοινή χρήση δεδομένων ?

Η ανταλλαγή δεδομένων είναι η διαδικασία της τοποθέτησης των ίδιων πόρων δεδομένων που είναι διαθέσιμοι σε διάφορες εφαρμογές, χρήστες ή οργανισμούς. Περιλαμβάνει τεχνολογίες, πρακτικές, νομικά πλαίσια και πολιτιστικά στοιχεία που διευκολύνουν την ασφαλή πρόσβαση σε δεδομένα για πολλαπλές οντότητες χωρίς να διακυβεύονται η ακεραιότητα των δεδομένων. Η ανταλλαγή δεδομένων βελτιώνει την αποτελεσματικότητα σε έναν οργανισμό και προάγει τη συνεργασία με τους προμηθευτές και τους συνεργάτες. Η συνειδητοποίηση των κινδύνων και των ευκαιριών που σχετίζονται με την ανταλλαγή δεδομένων αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της διαδικασίας.

Γιατί η ανταλλαγή δεδομένων είναι σημαντική για τις εταιρείες ?

Οι οργανισμοί έχουν μοιραστεί δεδομένα από την έλευση του Διαδικτύου. Ωστόσο, η πρόοδος της ψηφιακής κουλτούρας, της τεχνολογίας και της υιοθέτησης του σύννεφου οδήγησε στην ανταλλαγή δεδομένων σε μια πρωτοφανή κλίμακα. Εδώ είναι τρεις βασικοί παράγοντες που συνέβαλαν στην ανάπτυξη της ανταλλαγής δεδομένων:

 • Οι τεχνολογίες αποθήκευσης, επεξεργασίας, επεξεργασίας και μεταφοράς δεδομένων είναι όλο και πιο διαθέσιμες και προσιτές
 • Μια νέα κατάσταση του μυαλού στη βιομηχανία επεξεργάζεται τα δεδομένα ως πόρος και ένα περιουσιακό στοιχείο
 • Οι πολιτικές και οι κανονισμοί έχουν αλλάξει και στοχεύουν στη μείωση των κινδύνων που συνδέονται με την ανταλλαγή δεδομένων

Οι σύγχρονες εταιρείες κατανοούν ότι η ανταλλαγή δεδομένων είναι απαραίτητη για τη βελτίωση των σχέσεων με την κοινότητα και τη δημιουργία νέων εμπορικών ευκαιριών. Παρουσιάζουμε παρακάτω μερικά από αυτά τα πλεονεκτήματα.

Καλύτερη αξία για τους πελάτες

Ο συνδυασμός πληροφοριών από διαφορετικές πηγές δεδομένων έχει τη δυνατότητα να αυξήσει τόσο την αξία όσο και την απόδοση των Υπηρεσιών. Αυτή η προσέγγιση προάγει καλύτερη έρευνα και καλύτερη ανάπτυξη προϊόντων. Για παράδειγμα, WB Games, το τμήμα Warner Bros Video Games. Χρησιμοποιήστε την κοινή χρήση δεδομένων για να συμβάλλετε στη δημιουργική διαδικασία ανάπτυξης των παιχνιδιών της. Καταγράφει, καταπιεί, αναλύει και ενεργεί σε ιδέες για να βοηθήσει τους προγραμματιστές της να γίνουν πιο ευκαιριακοί και ευέλικτοι στην αφήγησή τους.

Απόφαση προσανατολισμένη σε δεδομένα

Μοιράζοντας με διαφάνεια τις πληροφορίες, οι ομάδες σπάζουν τα σιλό δεδομένων και συμβάλλουν στη βελτίωση των αναλύσεων. Αποφάση βελτιώνεται και τα ενδιαφερόμενα μέρη λαμβάνουν μακροπρόθεσμες επιρροές αποφάσεις. Για παράδειγμα, η GE Renewable Energy έχει εγκατασταθεί πάνω από 49.000 ανεμογεννήτριες και παράγει ηλεκτρικό ρεύμα σε όλο τον κόσμο. Οι στρόβιλοι GE είναι εξοπλισμένοι με αισθητήρες και συνδέονται με προηγμένα δίκτυα που συλλέγουν δεδομένα σχετικά με τη θερμοκρασία, την ταχύτητα του ανέμου, την ηλεκτρική ενέργεια και άλλους παράγοντες που σχετίζονται με την απόδοση του στροβίλου. Το αναλυτικό σύστημα δεδομένων GE διευκολύνει την απόφαση -τη δημιουργία για τη συντήρηση και την παραγωγικότητα των στροβίλων.

Θετική κοινωνική επίδραση

Οι δημόσιες αρχές και οι οργανισμοί μπορούν να μοιραστούν περισσότερα δεδομένα με ασφαλή, νομικό και σεβασμό τρόπο. Αυτό δημιουργεί νέες δυνατότητες συνεργασίας που ωφελούν ολόκληρη την κοινότητα. Για παράδειγμα, οι προσπάθειες ανταλλαγής δεδομένων στον τομέα της υγείας συμβάλλουν θετικά στην ιατρική έρευνα, γεγονός που οδηγεί σε γεγονότα όπως σημαντική πρόοδος στον τομέα της γονιδιωματικής έρευνας.

Ποιοι είναι οι κίνδυνοι που συνδέονται με την κοινή χρήση δεδομένων ?

Η αποκάλυψη δεδομένων περιλαμβάνει κινδύνους όσον αφορά τη ρύθμιση, τον ανταγωνισμό, τη χρηματοδότηση και την ασφάλεια. Τονίζουμε κάποιες κρίσιμες απειλές παρακάτω.

Αποκάλυψη εμπιστευτικότητας

Κάθε οργανισμός έχει τη νομική και ηθική υποχρέωση να προστατεύει την εμπιστευτικότητα των δεδομένων των πελατών που έχει. Πρέπει να λάβουν τα κατάλληλα μέτρα για να μοιράζονται δεδομένα χωρίς να διακυβεύονται η ιδιωτική ζωή. Οι τεχνολογίες διατήρησης της ιδιωτικής ζωής, όπως η κρυπτογράφηση και η λογοκρισία.

Διαφορετική ερμηνεία δεδομένων

Η έλλειψη επικοινωνίας μεταξύ παραγωγών και καταναλωτών δεδομένων μπορεί να προκαλέσει σφάλματα αναλυτικής ερμηνείας. Οι αναλυτές μπορούν να εκδίδουν λανθασμένες υποθέσεις όταν εξηγούν αναφορές και αποτελέσματα. Για παράδειγμα, η μείωση των παραγγελιών των πελατών κατά τη διάρκεια ενός συγκεκριμένου μήνα μπορεί να απονεμηθεί σε πτώση του προϋπολογισμού μάρκετινγκ, ενώ ο πραγματικός λόγος θα μπορούσε να είναι καθυστέρηση στη διαθεσιμότητα του προϊόντος.

Χαμηλή ποιότητα δεδομένων

Οι καταναλωτές δεδομένων ενδέχεται να έχουν περιορισμένο έλεγχο της ποιότητας και της διαθεσιμότητας δεδομένων. Μπορεί να χρειαστεί να αντιμετωπίσουν τα ελλείποντα ή διπλά δεδομένα, τις ερωτήσεις εγκυρότητας, την έλλειψη τεκμηρίωσης δεδομένων και άλλα παρόμοια προβλήματα. Οι κρυμμένες προκαταλήψεις προς ένα συγκεκριμένο είδος, μια φυλή, θρησκεία ή εθνοτική ομάδα μπορούν επίσης να υπάρχουν στο σύνολο δεδομένων.

Ποιες είναι οι τεχνολογίες κοινής χρήσης δεδομένων ?

Υπάρχουν πολλές τεχνολογίες που μειώνουν την τριβή μεταξύ παραγωγών και καταναλωτών, μειώνουν τους κινδύνους και βελτιώνουν την αξία ανταλλαγής δεδομένων. Δίνουμε μερικά παραδείγματα παρακάτω.

Αποθήκευση δεδομένων

Μια αποθήκη δεδομένων αποτελεί κεντρικό σημείο αναφοράς για την αποθήκευση δεδομένων από διάφορες λειτουργικές μονάδες. Η αρχιτεκτονική αποθήκης δεδομένων αποτελείται από διαφορετικά επίπεδα. Το ανώτερο επίπεδο αντιπροσωπεύει τον μπροστινό πελάτη που εμφανίζει τα αποτελέσματα μέσω εργαλείων για τη δημιουργία αναφορών, ανάλυσης και εξερεύνησης δεδομένων. Το ενδιάμεσο επίπεδο περιλαμβάνει τον κινητήρα ανάλυσης που χρησιμοποιείται για την πρόσβαση και την ανάλυση δεδομένων. Το χαμηλότερο επίπεδο της αρχιτεκτονικής αντιπροσωπεύει τον διακομιστή βάσης δεδομένων, τον τόπο όπου φορτώνονται και αποθηκεύονται τα δεδομένα. Οι ανώτερες και ενδιάμεσες εφαρμογές επιπέδου μπορούν να μοιράζονται κοινά παιχνίδια δεδομένων που αποθηκεύονται στο χαμηλότερο επίπεδο.

Οι αποθήκες δεδομένων είναι χρήσιμες για την ανταλλαγή εσωτερικών δεδομένων. Ο φόρτος εργασίας που έχουν πρόσβαση σε κοινόχρηστα δεδομένα μπορούν να απομονωθούν μεταξύ τους.

API

Ένα API είναι ένας μηχανισμός που επιτρέπει σε δύο στοιχεία λογισμικού να επικοινωνούν μεταξύ τους χρησιμοποιώντας ένα σύνολο ορισμών και πρωτοκόλλων. Η διεπαφή μπορεί να θεωρηθεί ως σύμβαση παροχής υπηρεσιών μεταξύ δύο εφαρμογών. Αυτή η σύμβαση καθορίζει τον τρόπο με τον οποίο τα δύο μέρη επικοινωνούν μέσω ερωτημάτων και απαντήσεων. Τα API κοινής χρήσης δεδομένων υποστηρίζουν ακριβείς ελέγχους πρόσβασης και καθορίστε ακριβώς τι μπορούν να ζητήσουν οι καταναλωτές δεδομένων.

Ομοσπονδιακή μάθηση

Η ομοσπονδιακή μάθηση είναι μια τεχνολογία μηχανικής μάθησης (ML) που επιτρέπει στα συστήματα τεχνητής νοημοσύνης να εκπαιδεύονται σε κατανεμημένα παιχνίδια δεδομένων. Οι παραγωγοί δεδομένων διατηρούν τον έλεγχο ενώ συμβάλλουν στη συνεργατική τεχνολογική πρόοδο. Για παράδειγμα, οι αλγόριθμοι ML που ανιχνεύουν το τρένο καρκίνου σε εικόνες ιστού καρκίνου από διάφορα ιατρικά ιδρύματα.

Τεχνολογία μπλοκ αλυσίδων ?

Η τεχνολογία blockchain είναι ένας προηγμένος μηχανισμός βάσης δεδομένων που επιτρέπει τη διαφανή ανταλλαγή πληροφοριών μέσα σε ένα επιχειρηματικό δίκτυο. Μια βάση δεδομένων blockchain αποθηκεύει δεδομένα σε μπλοκ που συνδέονται μαζί σε μια αλυσίδα. Τα δεδομένα είναι χρονολογικά συνεπή, καθώς δεν μπορείτε να διαγράψετε ή να τροποποιήσετε την αλυσίδα χωρίς τη συναίνεση του δικτύου. Ως εκ τούτου, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την τεχνολογία blockchain για να δημιουργήσετε ένα αμετάβλητο ή αμετάβλητο μητρώο για παραγγελίες παρακολούθησης, πληρωμές, λογαριασμούς και άλλες συναλλαγές. Επιπλέον, το σύστημα έχει ενσωματωμένους μηχανισμούς που επιτρέπουν τόσο στην πρόληψη των μη εξουσιοδοτημένων εισροών συναλλαγών όσο και στη δημιουργία συνέπειας στην κοινή άποψη αυτών των συναλλαγών.

Πλατφόρμες ανταλλαγής δεδομένων

Οι ανοιχτές πλατφόρμες δεδομένων επιτρέπουν σε διαφορετικές οντότητες να καταγράφουν τα σύνολα δεδομένων τους για σκοπούς δημόσιας κατανάλωσης. Απλά πρέπει να προετοιμάσετε και να υποβάλετε τα δεδομένα. Η πλατφόρμα παρέχει την υποδομή αποθήκευσης και πρόσβασης. Ο καθένας μπορεί να έχει πρόσβαση στα δεδομένα σας.

Πώς μπορεί η AWS να υποστηρίξει τη διαδικασία κοινής χρήσης δεδομένων ?

Όταν τα δεδομένα μοιράζονται στο AWS, όλοι μπορούν να το αναλύσουν και να δημιουργήσουν υπηρεσίες από αυτές χρησιμοποιώντας ένα ευρύ φάσμα υπολογισμών και αναλύσεων δεδομένων. Αυτά περιλαμβάνουν το Amazon Cloud Compute (Amazon EC2Ουσία, Amazon Athena, AWS Lambda και Amazon Emr. Η ανταλλαγή δεδομένων σύννεφων επιτρέπει στους χρήστες σας να ξοδεύουν περισσότερο χρόνο στην ανάλυση δεδομένων από την απόκτηση τους. Δίνουμε μερικά παραδείγματα τεχνολογιών παρακάτω.

 • Το Amazon Redshift είναι μια τεχνολογία αποθήκευσης δεδομένων που επιτρέπει άμεση, κοκκώδη και γρήγορη πρόσβαση σε δεδομένα χωρίς να χρειάζεται να αντιγράψετε ή να τα μετακινήσετε. Οι χρήστες σας βλέπουν πάντα τις πιο πρόσφατες και συνεπείς πληροφορίες, καθώς ενημερώνονται στην αποθήκη δεδομένων.
 • Το Blockchain Manage που διαχειρίζεται το Amazon είναι μια πλήρως διαχειριζόμενη υπηρεσία που διευκολύνει τη δημιουργία και τη διαχείριση των κλιμακωτών δικτύων blockchain και της τεχνολογίας μητρώου που διανέμεται.
 • Η AWS Data Exchange σάς επιτρέπει να βρείτε εύκολα σύνολα δεδομένων προσβάσιμα στο κοινό χάρη στις υπηρεσίες AWS.

Ξεκινήστε με την κοινή χρήση νέφους στο AWS δημιουργώντας έναν δωρεάν λογαριασμό σήμερα.