Λογαριασμός Disney Μοιραστείτε πιο φθηνότερα – Οι μετοχές, μετά την Netflix, η Disney θα μπορούσε επίσης να απαγορεύσει την κοινή χρήση λογαριασμών

Μετά το Netflix, η Disney θα μπορούσε επίσης να απαγορεύσει την κοινή χρήση λογαριασμών

2 υπόλοιπα μέρη

Ντσενεία

Με τη συμμετοχή σε έναν λογαριασμό Disney+, επωφελείται από το περιεχόμενο της Disney, αλλά και εκείνα από το Pixar, το Marvel, το Star Wars Universe, το National Geographic and Star Docternains. Όλα αυτά είναι διαθέσιμα σε υψηλό ορισμό και σε 4 ταυτόχρονες οθόνες. Η κοινή χρήση του λογαριασμού Disney + μπορεί να μειώσει το λογαριασμό σε 75% να μην διστάζει πλέον !

Όλα τα Disney + Disney + Hostar Super Disney + Hostar Premium
Θα λάβετε αμέσως τα αναγνωριστικά σύνδεσής σας.
Αυτός ο χρήστης έχει παράσχει πρόσθετες πληροφορίες για να εγγυηθεί την ταυτότητά του
Η Disney+ δημιουργήθηκε στις 09/24/2023
Συνδρομή που μοιράζεται από Ανάγνωση.
Εγγεγραμμένος από τον Ιουλό. 2023

4 υπόλοιπα μέρη

Η Disney+ δημιουργήθηκε στις 09/24/2023
Συνδρομή που μοιράζεται από Lylian l.
Saint-Pierre-de-Boeuf, Γαλλία
Εγγεγραμμένος για επτά. 2023

2 υπόλοιπα μέρη

Η Disney+ δημιουργήθηκε στις 09/24/2023
Συνδρομή που μοιράζεται από Το Rachid έχει.
Εγγεγραμμένος για επτά. 2021

3 υπόλοιπα μέρη

Η Disney+ δημιουργήθηκε στις 09/21/2023
Συνδρομή που μοιράζεται από Sacha g.
Εγγεγραμμένος από τον Μάιο του 2023

1 υπόλοιπο μέρος

Η Disney+ δημιουργήθηκε στις 08/09/2023
Συνδρομή που μοιράζεται από ΘΩΜΑΣ Η.
Walshut-Tiengen, Γερμανία
Εγγεγραμμένος από τον Μάιο του 2023

2 υπόλοιπα μέρη

Η Disney+ δημιουργήθηκε στις 08/09/2023
Συνδρομή που μοιράζεται από ΘΩΜΑΣ Η.
Walshut-Tiengen, Γερμανία
Εγγεγραμμένος από τον Μάιο του 2023

4 υπόλοιπα μέρη

Η Disney+ δημιουργήθηκε στις 08/05/2023
Συνδρομή που μοιράζεται από Maxime p.
Εγγεγραμμένος από τον Αύγουστο του 2023

1 υπόλοιπο μέρος

Η Disney+ δημιουργήθηκε στις 08/03/2023
Συνδρομή που μοιράζεται από Maxime p.
Εγγεγραμμένος από τον Αύγουστο του 2023

2 υπόλοιπα μέρη

Η Disney+ δημιουργήθηκε στις 07/31/2023
Συνδρομή που μοιράζεται από Elian F.
Εγγεγραμμένος από τον Ιούνιο του 2023

1 υπόλοιπο μέρος

Η Disney+ δημιουργήθηκε στις 07/11/2023
Συνδρομή που μοιράζεται από Ρεκελά β.
Verneuil Sur Avre, Γαλλία
Εγγεγραμμένος από τον Μάιο του 2023

1 υπόλοιπο μέρος

Για τη Disney

Οι χώρες όπου η Disney+ είναι φθηνότερη����

Γνωρίζατε ότι η τιμή αυτής της πλατφόρμας ποικίλλει ανάλογα με τη χώρα στην οποία ζείτε? Παρακάτω, σας δείχνουμε τις χώρες όπου η Disney+ είναι λιγότερο ..

Μετά το Netflix, η Disney+ θα μπορούσε επίσης να απαγορεύσει την ανταλλαγή λογαριασμών

Κακά νέα… Η Disney+ θα ήταν επί του παρόντος σε συνομιλίες για να αναθεωρήσει την πολιτική της ανταλλαγής λογαριασμών. Με την επιτυχία της Netflix, η πλατφόρμα θα είχε ξεκινήσει μια δοκιμαστική φάση στην Ινδία, μία από τις πιο προσοδοφόρες αγορές της.

Η Disney+ θα προγραμματίσει να τερματίσει την κοινή χρήση λογαριασμών

Δημοσιεύτηκε: 7 Αυγούστου 2023 στις 1:55 μ.μ. Τροποποιημένη: 7 Αυγούστου 2023 στις 1:55 μ.μ

κόκκινος συναγερμός . Εμπνευσμένο από την οικονομική επιτυχία του Netflix, η Disney+ θα μπορούσε επίσης να τερματίσει την ανταλλαγή λογαριασμών … ΕΗ όχι, αυτό δεν είναι αστείο. Εάν πιστεύουμε ότι οι πληροφορίες που αποκαλύφθηκαν από το βρετανικό πρακτορείο ειδήσεων Reuters, Οι συζητήσεις ήταν στη διαχείριση της Disney+ και μια φάση δοκιμής θα έχουν ήδη ξεκινήσει στην Ινδία, πιο συγκεκριμένα στη Disney+ Hotstar, την ινδική παραλλαγή της πλατφόρμας. Μια επιλογή που απέχει πολύ από την ασήμαντη από τότε, με περισσότερους από 50 εκατομμύρια συνδρομητές, αυτή η χώρα είναι μία από τις πιο προσοδοφόρες για την αμερικανική εταιρεία. Σύμφωνα με την ερευνητική εταιρεία μέσων μαζικής ενημέρωσης, η αγορά συνεχούς ροής στην Ινδία θα μπορούσε να ζυγίσει 7 δισεκατομμύρια δολάρια μέχρι το 2027.

Ωστόσο, εάν ορισμένοι άνθρωποι πρέπει να ενθαρρυνθούν να εγγραφούν σε λογαριασμό, η Disney+ θα πρέπει επίσης να είναι λιγότερο αυστηρή από την Netflix για την κοινή χρήση λογαριασμών. Πράγματι, για να τερματίσει αυτή την πρακτική, η επιχείρηση με το κόκκινο λογότυπο έχει επιλέξει να σχεδιάσει τις διευθύνσεις IP των χρηστών της καθώς και τα αναγνωριστικά τους. Η Disney+, από την πλευρά της, απλά σκοπεύει να περιορίσει τον αριθμό των ατόμων που έχουν εξουσιοδοτηθεί να χρησιμοποιήσουν τον ίδιο λογαριασμό. Σήμερα, σήμερα, ένας χρήστης Disney+ Hotstar Premium μπορεί να συνδεθεί με τον λογαριασμό του μέσω δέκα διαφορετικών συσκευών. Στην πραγματικότητα, μπορεί λοιπόν να μοιραστεί τα αναγνωριστικά του δέκα φορές, με δέκα διαφορετικά άτομα. Έτσι, η επιθυμία της Disney θα ήταν να περιορίσει την ανταλλαγή λογαριασμού σε δύο συσκευές μέγιστο. Επί του παρόντος, η εταιρεία Big Ears δεν έχει σχολιάσει τις πληροφορίες που αποκαλύφθηκαν από Reuters Και κανείς δεν ξέρει αν, ούτε πότε, αυτό το νέο μέτρο θα μπορούσε να συμβεί στο ευρωπαϊκό έδαφος.

Ένα νικηφόρο στοίχημα για το Netflix

Αυτό που είναι βέβαιο, από την άλλη πλευρά, είναι ότι η οικονομική επιτυχία του Netflix μετά το τέλος της ανταλλαγής λογαριασμών έχει εμπνεύσει πολύ τη Disney. Σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσιεύθηκαν στις 19 Ιουλίου από την Netflix, το δεύτερο τρίμηνο του 2023, η εταιρεία κατέγραψε μια έκρηξη των συνδρομών της με 6 εκατομμύρια λογαριασμούς που δημιουργήθηκαν σε μόλις τρεις μήνες. Ο γίγαντας streaming έχει επομένως 238 εκατομμύρια συνδρομητές σε όλο τον κόσμο μέχρι σήμερα, 238 εκατομμύρια συνδρομητές. Όσον αφορά το κέρδος, η πλατφόρμα κατέγραψε έσοδα ύψους 1,5 δισεκατομμυρίων δολαρίων μεταξύ Απριλίου και Ιουνίου 2023: “Τα έσοδα σε κάθε περιοχή είναι πλέον υψηλότερα από ό, τι πριν από την αλλαγή, με περισσότερες συνδρομές από τις ακυρώσεις”, είχε καθορίσει την εταιρεία σε δελτίο τύπου. Τι κάνει τον ανταγωνισμό να σκέφτεται !