Intersport Nakamura e -Crossover V (2022): Τιμή, Τεχνικό Φύλλο, Ειδήσεις και Δοκιμή – Ηλεκτρικά Ποδήλατα – Numerama, Nakamura E -Crossover V (2022): Ένα ευπροσάρμοστο VAE, αλλά πολύ ακριβό – Numerama

Nakamura E-Crossover V Test (2022): Ένα ευπροσάρμοστο VAE, αλλά πολύ ακριβό

Το Nakamura E-Crossover V ισχυρίζεται ως ένα λεγόμενο ευπροσάρμοστο ηλεκτρικό ποδήλατο, δηλαδή ένα ποδήλατο ικανό να πηδήξει στην πόλη όπως σε μικρά μονοπάτια και άλλα πεπατημένα κομμάτια. Δεν είχαμε την ευκαιρία να πάμε σε τέτοιου είδους δρόμους, ευνοώντας τα αστικά ταξίδια πάνω από όλα.

Intersport Nakamura E-Crossover V (2022)

Nakamura E-Crossover V // Πηγή: Louise Audry για Numerama

Intersport Nakamura E-Crossover V (2022) στην καλύτερη τιμή

1.599 € Στο διαδίκτυο

Το Nakamura E-Crossover V του Intersport είναι ένα ποδήλατο πόλης εισόδου μάλλον καλά εξοπλισμένο. Ο κινητήρας στο στροφαλοθάλαμο, οθόνη στο τιμόνι, τα υδραυλικά δισκόφρενα, τα πολυάριθμα αξεσουάρ (ράφια αποσκευών, λάσπη, φωτισμός που συνδέεται με μπαταρίες κ.λπ.) και οι μπροστινές αναστολές το καθιστούν ένα τέλειο εργαλείο για την αντιμετώπιση των ημερήσιων διαδρομών. Σε χαρτί, αυτό το ποδήλατο Intersport που μπορεί να ταξιδέψει περίπου πενήντα χιλιόμετρα στον υψηλότερο τρόπο ελέγχου βοήθειας όλα τα κουτιά των αστικών προδιαγραφών. Μπορούμε να λυπούμε για το γεγονός ότι στα € 1.600, τα τελειώματα και η ισχύς του κινητήρα δεν είναι ελαφρώς υψηλότερα. Για να παρακολουθήσετε κατά τη διάρκεια περιόδων προώθησης !

Intersport Nakamura E-Crossover V (2022) στην καλύτερη τιμή

1.599 € Στο διαδίκτυο

Η ετυμηγορία μας στο Intersport Nakamura E-Crossover V (2022)

Μας άρεσε

 • Καλά εξοπλισμένος
 • Ευχάριστη φυσική οδήγηση
 • Ευχάριστο σε κατεστραμμένες αστικές περιοχές

Μας άρεσε λιγότερο

 • Μελάσο
 • Τελειώνει για επανεξέταση
 • Προσχέδιο

Intersport Nakamura E-Crossover V (2022): Τα χαρακτηριστικά

Ζευγάρι 60 nm
Κινητήρας Ananda (λευκή ετικέτα)
Αισθητήρας Δύναμη
Ταχύτητα 8
Υλικά Αλουμίνιο
Στυλ Αστικός
Επιτραπέζιος υπολογιστής Ananda (λευκή ετικέτα)
Τρόποι βοήθειας 4
Μεγέθη S, m, l
Αφαιρούμενη μπαταρία Ναί
Εξουσία 250 W
Μπαταρία 460 WH
Αυτονομία 50 χλμ
Βάρος 20.3 kg
Ημερομηνία κυκλοφορίας 03/01/2022

Nakamura E-Crossover V Test (2022): Ένα ευπροσάρμοστο VAE, αλλά πολύ ακριβό

Nakamura E-Crossover V Test: Είναι το ποδήλατο Intersport πολύ ακριβό;

Το Intersport Sport Giant προσφέρει με το Nakamura E-Crossover V (2022) το όραμά του για το ποδήλατο της πόλης. Ένα καλά εξοπλισμένο ποδήλατο, αλλά η τιμή του φαίνεται πολύ υψηλή σε σύγκριση με τις υπηρεσίες της στο δρόμο.

Είτε είμαστε Team Décathlon είτε Team Intersport, στη Γαλλία, πρέπει να αναγνωρίσουμε ότι έχουμε την επιλογή στον αθλητικό εξοπλισμό σε μειωμένες τιμές. Οι δύο γίγαντες έχουν από καιρό προσφέρει σειρές ηλεκτρικών ποδηλάτων που έχουν εξελιχθεί από έτος σε έτος και που καλύπτουν πολλές χρήσεις. Στη σειρά Nakamura που προσφέρει η Intersport, το E-Crossover V είναι ένα κομμάτι A Do Everything: ένα προϊόν σχεδιασμένο για την πόλη, γενναιόδωρη σε αξεσουάρ και που έχει όλο τον εξοπλισμό που απαιτείται για να είναι ένας ειλικρινής κύκλος.

Αλλά ίσως το Inteersport θα πρέπει να το συγκρίνει με τον τομέα του: σε € 1.600, το ποδήλατο είναι ένα απογοητευτικό μαλλιά. Για τι ? Διαβάστε τη δοκιμή μας !

Nakamura E-Crossover V // Πηγή: Louise Audry για Numerama

1.599 € Στο διαδίκτυο

Δυνατά σημεία

 • Καλά εξοπλισμένος
 • Ευχάριστη φυσική οδήγηση
 • Ευχάριστο σε κατεστραμμένες αστικές περιοχές

Αδύναμα σημεία

 • Μελάσο
 • Τελειώνει για επανεξέταση
 • Προσχέδιο

Nakamura E-Crossover V // Πηγή: Louise Audry για Numerama

Σε αυτό το μάλλον ειλικρινές τεχνικό φύλλο, το Intersport προσθέτει μερικές μικρές λεπτές αποχρώσεις. Για παράδειγμα, υπάρχουν αναστολές στο μπροστινό.Ουσία. Ο ενσωματωμένος υπολογιστής μπορεί να συνδεθεί σε Bluetooth σε ένα smartphone, στην ειδική εφαρμογή Naka E-Power και να απενεργοποιήσει τον κινητήρα. Πρακτικό για να προσθέσετε μια κλειδαριά λογισμικού σε ένα U ή μια αλυσίδα, αλλά οδυνηρή σε χρήση: πρέπει να βγάλετε το smartphone σας και να πληκτρολογήσετε έναν κωδικό Α για να ξεκλειδώσετε το μηχάνημα. Μια τριβή που δεν θέλουμε απαραίτητα να έχουμε ένα ποδήλατο.

Για περαιτέρω

Η μπαταρία του Nakamura E-Crossover V είναι αφαιρούμενη και αφαιρείται με πολύ απλά κλειδί. Κατατίθεται απευθείας στο πλαίσιο και δεν είναι εμφανές, το οποίο λίγο από τις γραμμές του ποδηλάτου. Τούτου λεχθέντος, οι αρθρώσεις του θύλακα δεν είναι τέλεια ευθυγραμμισμένες και κάποιος έχει την εντύπωση, ψευδής, ότι η μπαταρία δεν είναι καλά αφοσιωμένη: τα τελειώματα μπορεί να έχουν άξιζαν λίγο περισσότερη προσοχή από το τμήμα του κατασκευαστή.

Nakamura E-Crossover V // Πηγή: Louise Audry για Numerama

Πιο προβληματικό, πιστεύουμε ότι το Inteersport δεν καταφέρει πλήρως την αλυσίδα κατασκευής του και χρησιμοποιεί τα εξαρτήματα που αγοράζονται στο White Marque: ο κύκλος για να ξεκινήσει το ποδήλατο είναι αρκετά ενοχλητικό. Πρέπει πρώτα να ξεκινήσετε την μπαταρία και στη συνέχεια να ξεκινήσετε την οθόνη. Δύο κουμπιά που κάνουν ακριβώς το ίδιο πράγμα, είναι ένα κουμπί πάρα πολύ. Απενεργοποιήστε το ποδήλατο περνάει από τον ίδιο χορό. Και όταν το ενεργοποιείτε ξανά, χάνετε τις ρυθμίσεις σας: Εάν είχατε ενεργοποιήσει τον φάρο σας, θα απενεργοποιηθεί στην επανεκκίνηση. Λίγο ντροπή, επειδή προσθέτει τριβή ότι ανεχόμαστε σε λιγότερο δαπανηρά ποδήλατα, αλλά όχι απαραίτητα όταν εισάγετε το πεδίο των αντικειμένων που πωλούνται πάνω από 1.500 €. Ως υπενθύμιση, ένα μουστάκι Σάββατο 28.1 (η δοκιμή μας) δεν έχει αυτά τα ελαττώματα και πωλείται για € 2.099.

Nakamura E-Crossover V // Πηγή: Louise Audry για Numerama

Ο κινητήρας που προσφέρεται από το Nakamura σε αυτό το μοντέλο V είναι ένας κεντρικός κινητήρας που είναι χτισμένος στην Κίνα, την οποία το Inteersport ανακοινώνει μερικές φορές σε ροπή 80 nm (φύλλο προϊόντων στην περιοχή) και 60 nm ροπής (δελτίο τύπου εκτόξευσης). Μην μπερδεύετε: είναι μάλλον η δεύτερη πληροφορία που είναι η σωστή. Στο συναίσθημα, ειδικότερα, είμαστε πολύ μακριά από αυτό που έχει κάνει ένας κινητήρας που θα έπρεπε να είχε 80 nm ροπής, αλλά πολύ πιο κοντά στο επίπεδο εισόδου αυτού του είδους διαμόρφωσης. Το ίδιο πράγμα στον αισθητήρα: Το Nakamura δεν δίνει αυτές τις πληροφορίες. Εάν τα ποδήλατα κινητήρα στο Hub είναι εξοπλισμένα με αισθητήρα περιστροφής, με το συναίσθημα, θα ειπωθεί ότι αυτό το E-Crossover V είναι εξοπλισμένο με αισθητήρα αντοχής. Σε κάθε περίπτωση, η αίσθηση οδήγησης δεν θυμάται εκείνη ενός αισθητήρα περιστροφής (που χαρακτηρίζεται από ένα κενό μεταξύ του πεντάλ και της ενεργοποίησης του κινητήρα).

Εν ολίγοις, καταλήγουμε τελικά σε ένα προϊόν που είναι δύσκολο να κρίνουμε: ο εξοπλισμός του είναι αρκετά καλός, αλλά η λειτουργική του καρδιά (κινητήρας, ηλεκτρονικός υπολογιστής) ανήκει στο επίπεδο εισόδου … που δεν κοστίζει αυτή την τιμή του συνηθισμένου.

Nakamura E-Crossover V // Πηγή: Louise Audry για Numerama

Στο δρόμο με το Intersport Nakamura E-Cross

Τα εξαρτήματα που ανακαλύφθηκαν στο ποδήλατο δεν μας εκπλήσσουν τουλάχιστον σε χρήση. Το Intersport E-Cross είναι ακριβώς το ηλεκτρικό ποδήλατο που φανταζόμασταν ότι θα ήταν: άνετα στην οδήγηση, αλλά όχι συντριπτική. Οι πύργοι του πεντάλ στο πιάτο και τα ψεύτικα πιάτα καθιστούν σαφές ότι ο κινητήρας δεν θα είναι αστραπή, αλλά μπορεί να σας συνοδεύσει στα 25 km/h (επιβεβαιώνοντας το πέρασμα ότι το φύλλο προϊόντων στην ιστοσελίδα του κατασκευαστή είναι λάθος όταν προκαλεί 80 nm ζευγάρι). Ο χειρισμός είναι καλός, οι δονήσεις μεταδίδονται μόνο στον οδηγό, χάρη στα ευπροσάρμοστα ελαστικά και στο μπροστινό σύστημα ανάρτησης.

Μπορούμε να θέλουμε να οδηγήσουμε με μια τέτοια διαμόρφωση ποδηλάτου, η οποία ανταποκρίνεται καλά στα αιτήματα ενός ακροατηρίου που θα επιδιώξει να κάνει σύντομα ταξίδια (5-10 χλμ.) Για να μεταβεί στο γραφείο και θα ήθελε να επωφεληθεί από την απόκτηση του για να πάει σε μονοπάτια που δεν έχουν υποστεί βλάβη τα σαββατοκύριακα. Από την άλλη πλευρά, ένα σημάδι ότι το Inteersport δεν κατέχει τέλεια τα ηλεκτρονικά του, είναι απολύτως αδύνατο να γίνει διάκριση μεταξύ της λειτουργίας turbo (το 3ο υψηλότερο) και της λειτουργίας ώθησης (μέγιστη ισχύς) σε αυτό το ποδήλατο. Η οθόνη σηματοδοτεί τη διαφορά, αλλά καθόλου τον κινητήρα, που μας αφήνει άφωνους. Θα πίστευα ότι η δύναμη θα ήταν σταδιακή, από μακριά για να ενισχύσει, αλλά αυτό δεν είναι καθόλου η περίπτωση. Οι πιο οικονομικοί τρόποι είναι σαν αυτό που γίνεται σε ανταγωνισμό: τρόποι αποζημίωσης για το βάρος του ποδηλάτου (λίγο πάνω από 20 κιλά) και προσαρμοσμένες στους επίπεδες δρόμους. Στην πράξη, είναι ελάχιστα χρήσιμα σε αυτόν τον τύπο κύκλου.

Nakamura E-Crossover V // Πηγή: Louise Audry για Numerama

Η οθόνη έχει πολλές πληροφορίες προσβάσιμες από τον αντίχειρα: αυτονομία, ταχύτητα, μέγιστη ταχύτητα, ισχύ του κινητήρα σε πραγματικό χρόνο, πραγματική δύναμη πεντάλ κ.λπ. Είναι πρακτικό να έχουμε συγκεκριμένες πληροφορίες για το τι συμβαίνει κάτω από τα πόδια μας. Από την άλλη πλευρά, ο υπολογισμός της αυτονομίας δεν είναι πολύ προηγμένη: Εάν πέσετε στο 0 και επαναφορτίζετε στο 100 %, το ποδήλατο δεν θα καταλάβει ότι η μπαταρία επαναφορτίζεται αμέσως και θα σας εμφανίσει μια μέγιστη γελοία αυτονομία … η οποία θα αναπτυχθεί καθώς οι τροχοί στρέφονται.

Μπορείτε να πάτε από λιγότερο από 10 χιλιόμετρα αυτονομίας σε περισσότερα από 50 σε λίγα λεπτά πεντάλ. Δεν είναι πολύ ενοχλητικό αφού λαμβάνεται υπόψη η απόλυτη τιμή της επαναφόρτισης (η μπαταρία εμφανίζεται πλήρης και επομένως δεν θα στηρίξει τον κινητήρα όπως όταν εισέρχεται σε λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας), αλλά και πάλι δείχνει την πλευρά καταχώρησης – Εμπειρία που προσφέρει ο Nakamura, για την οποία οι λεπτομέρειες δεν μετράνε πολλά σε ένα τέτοιο μοντέλο.

Nakamura E-Crossover V // Πηγή: Louise Audry για Numerama

Είμαστε όμως απογοητευμένοι ? Όχι πραγματικά. Το ποδήλατο είναι πολύ καλά εξοπλισμένο για αυτό το εύρος, κυλά καλά, είναι ευχάριστο να χρησιμοποιήσετε τις περισσότερες φορές, ειδικά αν δεν υπάρχει πολύ δύσκολη ανάβαση στο δρόμο σας. Απλά λυπούμαστε για την τοποθέτηση των τιμών που βρίσκουμε ελαφρώς πολύ υψηλή για την εμπειρία. Σημειώστε ότι δεδομένου ότι είχαμε αυτό το ποδήλατο στα χέρια μας, το έχουμε ήδη δει στην προώθηση. Αυτό αλλάζει σαφώς την κατάσταση αν μιλάμε για ένα VAE που πωλείται μεταξύ 1.300 ή € 1.400: Εάν το μοντέλο είναι αυτό που θέλετε, μπορεί να περιμένει μια περίοδο προώθησης για να σπάσει.

Nakamura E-Crossover V Test: ευπροσάρμοστο, εξοπλισμένο και διαρκές

Το Nakamura E-Crossover V είναι ένα ηλεκτρικό ποδήλατο από το εμπορικό σήμα Intersport που κατηγοριοποιείται ως ένας ευέλικτος κύκλος: κατανοήστε από αυτό ότι μπορεί να οδηγήσει στην πόλη και σε μικρά μονοπάτια. Το δοκιμάσαμε πάνω από εκατό χιλιόμετρα, εδώ είναι η ετυμηγορία μας.

Πηγή: Anthony Wonner - Frandroid

Πού να αγοράσετε το
Nakamura e-crossover v στην καλύτερη τιμή ?

Δεν υπάρχουν προσφορές αυτή τη στιγμή

Αυτή η δοκιμή πραγματοποιήθηκε στις 03 Ιουλίου 2022 και η αγορά μπορεί να έχει εξελιχθεί από τότε. Συμβουλευτείτε τη σύγκρισή μας για να ανακαλύψετε πιο πρόσφατα προϊόντα ενδεχομένως πιο συναφή με εσάς.

Η πλήρης γνώμη μας
Nakamura e-crossover v

03 Ιουλίου 2022 03/07/2022 • 20:00

Ενημερωμένο άρθρο στις 12/21/2020 : Μετά την επανεξέταση της αγοράς και ενόψει των ιδιοτήτων και των ελαττωμάτων του ηλεκτρικού ποδηλάτου Nakamura E-Crossover V, αποφασίσαμε να ενισχύσουμε το σημείωμα αυτού του μοντέλου 1 σημείου: από 7/10 έως 8/10. Η προτεινόμενη εμπειρία, ο εξοπλισμός που παρέχεται (κεντρικός κινητήρας, αισθητήρας ροπής, υδραυλικά δισκόφρενα, ανασταλτικά πιρούνια) και υπηρεσίες κύκλου (πολύ καλή αυτονομία) καθιστούν μια σημαντική εναλλακτική λύση για “μόνο” 1600 ευρώ.

Αρχικό άρθρο από την 1η Ιουλίου 2022:

Έχει ήδη περάσει περίπου 30 χρόνια από τότε που η μάρκα Nakamura Bicycle συνυπάρχει μαζί με άλλες αθλητικές οντότητες στο Intersport (Tecnopro, McKinley, Firefly, για να αναφέρουμε μερικά). Με την πάροδο του χρόνου, η σειρά έχει διαφοροποιηθεί με έναν κατάλογο ηλεκτρικών κύκλων με διάφορες και ποικίλες χρήσεις (Mountain Bike, Road, City, Foldable).

Σήμερα, η προσφορά της ταλαντεύεται μεταξύ ενός εύρους τιμών από 800 έως 2000 ευρώ, με περισσότερες ή λιγότερο τακτικές προσφορές. Για την πρώτη μας δοκιμασία ενός Nakamura, θέσαμε τα βλέμματά μας στο E-Crossover V (1.599,99 ευρώ), ένα ευπροσάρμοστο ηλεκτρικό ποδήλατο της οποίας η αυτονομία είναι μέρος των δυνατοτήτων της.

Τεχνικό δελτίο

Μοντέλο Nakamura e-crossover v
Ισχύς 250 Watts
Αριθμός βοήθειας 4
Ανακοινωθείσα αυτονομία 100 χλμ
Αφαιρούμενη μπαταρία Ναί
Bluetooth Οχι
Γγώνας Οχι
Οθόνη Ναί
Βάρος 24,3 kg
Χρώμα Γκρί
Μέγιστο υποστηριζόμενο βάρος 120 kg
Προβολείς Ναί
Οπίσθιο φώς Ναί
Τιμή 1599.99
Φύλλο προϊόντων

Αυτή η δοκιμή πραγματοποιήθηκε από ένα μοντέλο που δανείστηκε από το εμπορικό σήμα.

Σχέδιο

Ένα ασήμαντο στυλ

Οπτικά, το Nakamura E-Crossover V δεν είναι εξαιρετικό ή καταστροφικό. Ας πούμε ότι δείχνει τον εαυτό του, χωρίς να προσελκύει την προσοχή, αλλά χωρίς να είναι άγευστο. Οι πολυάριθμες πτυχές των συγκολλήσεων που παρατηρούνται παντού στο ποδήλατο δεν παρακαλούνται πολύ υπέρ του όσον αφορά τα τελειώματα.

Το ίδιο τραγούδι για τα ειλικρινά ορατά καλώδια φρένων, τα οποία στη συνέχεια βιάζονται στα χέρια του πιρουνιού και του επιβλητικού διαγώνιου σωλήνα στον οποίο βρίσκεται η μπαταρία. Περίως, αυτό το Nakamura E-Crossover V επιβάλλει ένα ελάχιστο με γενναιόδωρες διαστάσεις και υψηλό βάρος 24,3 kg.

Nakamura e-crossover v

Πηγή: Anthony Wonner – Frandroid

Nakamura e-crossover v

Πηγή: Anthony Wonner – Frandroid

Nakamura e-crossover v

Πηγή: Anthony Wonner – Frandroid

Nakamura e-crossover v

Πηγή: Anthony Wonner – Frandroid

Nakamura e-crossover v

Πηγή: Anthony Wonner – Frandroid

Λάβετε υπόψη αυτά τα δεδομένα, καθώς θα είναι εξαιρετικά δύσκολο να φορέσετε το βουνό σας σε ένα κτίριο χωρίς ανελκυστήρα. Προτιμήστε ένα δωμάτιο ποδηλάτων, μια εσωτερική αυλή ή ένα ανελκυστήρα. Εάν δεν έχετε τίποτα από αυτά, η προσάρτηση του στο δρόμο είναι μία από τις τελευταίες επιλογές που πρέπει να λάβετε υπόψη: θα πρέπει να εξασφαλίσετε το όχημά σας όσο το δυνατόν περισσότερο.

Σε ένα μεσαίο ανελκυστήρα, είναι απαραίτητο να αλλάξετε τον κύκλο προς τα πίσω για να το εισαγάγετε μέσα: ο ελιγμός απαιτεί δύναμη δύναμης, αλλά παραμένει σε όλους. Στους στενούς και πρώην ανελκυστήρες του Παρισιού, η υπόθεση φαίνεται πολύ πιο δύσκολο να οδηγήσει λόγω της έλλειψης χώρου.

Μια αξιοσέβαστη άνεση

Όσον αφορά την άνεση, το Nakamura E-Crossover V προσφέρει μια ειλικρινά αξιοπρεπή υπηρεσία. Τα ελαστικά του Hutchinson Huston Huston 28, καταφέρνουν να διαγράψουν την τραχύτητα του δρόμου. Αλλά είναι πάνω απ ‘όλα το ανασταλτικό πιρούνι (ταξίδι 65 mm) που βρίσκεται μπροστά που ενισχύει αυτό το ευχάριστο συναίσθημα.

Η μετάβαση σε ένα ελαφρώς ανυψωμένο πεζοδρόμιο ή η οδήγηση σε μια φωλιά με κότα δεν σας κάνει να τρέμει με ολόκληρο το σώμα σας χάρη σε αυτόν τον συνδυασμό εξοπλισμού. Εάν το μπροστινό μέρος του ποδηλάτου είναι γενικά καλά αποσβεσμένο, το πίσω.

Nakamura e-crossover v

Πηγή: Anthony Wonner – Frandroid

Nakamura e-crossover v

Πηγή: Anthony Wonner – Frandroid

Nakamura e-crossover v

Πηγή: Anthony Wonner – Frandroid

Η σέλα Comfort Sport είναι στην πραγματικότητα ο κακός μαθητής της ημέρας, καθώς σαφώς δεν φέρνει ικανοποίηση κατά τη διάρκεια σχετικά σύντομων ταξιδιών – ακόμη λιγότερο σε μεγαλύτερα ταξίδια. Η αλλαγή του με μια πιο άνετη σέλα ίσως μια σοφή επιλογή εάν η άνεση είναι ένα σημαντικό κριτήριο αγοράς στα μάτια σας.

Εξοπλισμός: Ακριβώς τι χρειάζεται

Το Intersport δεν είναι τσιγκούνης στον εξοπλισμό. Το Nakamura E-Crossover V προσφέρει μια ομάδα αξεσουάρ ό,.

Το ποδήλατο αποτελείται από δύο προβολείς LED: Στο μπροστινό. Θα χρησιμοποιηθεί πάνω απ ‘όλα για να σας δείξει από άλλους χρήστες του δρόμου και όχι για να φωτίσει το μονοπάτι σας που βρίσκεται περισσότερο στη μέση των τεχνητών φώτων.

Nakamura e-crossover v

Πηγή: Anthony Wonner – Frandroid

Nakamura e-crossover v

Πηγή: Anthony Wonner – Frandroid

Nakamura e-crossover v

Πηγή: Anthony Wonner – Frandroid

Nakamura e-crossover v

Πηγή: Anthony Wonner – Frandroid

Nakamura e-crossover v

Πηγή: Anthony Wonner – Frandroid

Το μικρό επιπλέον από το Nakamura E-Crossover V είναι στα νυχτερινά ένθετα του, τα οποία ενισχύουν την ορατότητα σας με τους αυτοκινητιστές ειδικότερα. Μια έξυπνη ιδέα και πάντα καλό να παίρνετε, η οποία έχει την αξία να ξεχωρίζει από άλλα ποδήλατα.

Εφαρμογή για κινητά και στον υπολογιστή

Μια απλοϊκή εφαρμογή

Η εφαρμογή Naka E-Power είναι τόσο περίληψη όσο είναι απλή, αλλά πάνω απ ‘όλα διαθέσιμη αν δεν θέλετε να γεμίσετε με μια συνδεδεμένη εφαρμογή. Εγγραφείτε στο ηλεκτρικό σας ποδήλατο γίνεται σε λίγα μόνο βήματα:

 • Ανοίξτε την εφαρμογή και επιλέξτε το μοντέλο Nakamura
 • Επικυρώστε, ενεργοποιήστε το ποδήλατό σας και συνδέστε το όταν εμφανίζεται το όνομά του στην οθόνη
 • Εδώ είστε συνδεδεμένοι με το βουνό σας.

Εφαρμογή Nakamura

Εφαρμογή Nakamura

Εφαρμογή Nakamura

Τα χαρακτηριστικά που υπάρχουν είναι λίγα: είναι δυνατόν να εντοπίσετε το ποδήλατο (εκτός από το πότε είναι απενεργοποιημένο), να κλειδώσετε την ηλεκτρική βοήθεια εξ αποστάσεως μέσω ενός τροποποιήσιμου κώδικα PIN και να συμβουλευτείτε την υπόλοιπη αυτονομία (ποσοστό), τα χιλιόμετρα και το ποσό του CO2 που αποθηκεύονται.

Εφαρμογή Nakamura

Εφαρμογή Nakamura

Εφαρμογή Nakamura

Εφαρμογή Nakamura

Ωστόσο, η πρόσβαση στο ιστορικό των ταξιδιών σας είναι επίσης δυνατή, με την προϋπόθεση ότι, ωστόσο, για να ξεκινήσετε με μη αυτόματο τρόπο ένα ταξίδι στην εφαρμογή. Δεν είστε σίγουροι ότι είναι ένα αντανακλαστικό κάθε φορά που θάβετε την καταστροφή σας.

Στον υπολογιστή: θα μπορούσε να ήταν πιο έξυπνη

Ο υπολογιστής ON -board τοποθετημένος στα αριστερά του τιμόνι παίζει επίσης την κάρτα απλότητας και ενεργοποιείται αυτόματα αμέσως μόλις ξυπνήσετε το ποδήλατο (μέσω ενός κουμπιού στην μπαταρία). Αποτελείται μόνο από δύο κουμπιά: το επάνω χρησιμεύει για να αλλάξει την ηλεκτρική βοήθεια στους πιο ισχυρούς τρόπους και επίσης καθιστά δυνατή την ενεργοποίηση των προβολέων με μεγάλη υποστήριξη.

Nakamura e-crossover v

Πηγή: Anthony Wonner – Frandroid

Nakamura e-crossover v

Πηγή: Anthony Wonner – Frandroid

Nakamura e-crossover v

Πηγή: Anthony Wonner – Frandroid

Αντίστροφως, Το χαμηλότερο σας κάνει να μεταβείτε στις λιγότερο ισχυρές λειτουργίες και να ενεργοποιεί μια λειτουργία περπατήματος όταν τρέχετε δίπλα στο ποδήλατό σας, με τα πόδια. Στην οθόνη, εμφανίζονται η ταχύτητά σας, τα χιλιόμετρα και η λειτουργία βοήθειας. Ένα μικρό μπαρ υποδεικνύει τελικά το επίπεδο αυτονομίας σας.

Αυτό που είναι κρίμα από την άλλη πλευρά είναι η αδυναμία του υπολογιστή on -board να θυμηθεί τον τρόπο βοήθειας που επιλέχθηκε στην προηγούμενη διαδρομή σας. Κάθε νέα αρχή, είναι απαραίτητο να αναδιαμορφώσετε το επίπεδο βοήθειας σας. Λίγο ενοχλητικό μακροπρόθεσμα. Ένα πιο έξυπνο σύστημα δεν θα ήταν άρνηση.

Συμπεριφορά

Ένα vae που θέλει να είναι ευπροσάρμοστο

Το Nakamura E-Crossover V ισχυρίζεται ως ένα λεγόμενο ευπροσάρμοστο ηλεκτρικό ποδήλατο, δηλαδή ένα ποδήλατο ικανό να πηδήξει στην πόλη όπως σε μικρά μονοπάτια και άλλα πεπατημένα κομμάτια. Δεν είχαμε την ευκαιρία να πάμε σε τέτοιου είδους δρόμους, ευνοώντας τα αστικά ταξίδια πάνω από όλα.

Αυτό το VAE σας κάνει να υιοθετήσετε μια πολύ ευθεία και μη -υποτιθέμενη στάση όπου το σώμα σας τείνει να κλίνει προς τα εμπρός. Ο καθένας έχει τις προτιμήσεις τους σε αυτό το κριτήριο. Για την πόλη, αυτό το nakamura δεν είναι το πιο passout vae στην ιστορία, από το μέγεθός της και το μήκος που χωρίζει τα δύο άκρα του τιμονιού της.

Nakamura e-crossover v

Έχουμε υπολογίσει ένα μήκος 65 εκατοστών, ένα μέτρο πανομοιότυπο με εκείνο του μουστάκι 27.3 και καθαρή ροή. Ας πούμε ότι θα πρέπει να είστε προσεκτικοί και ευκίνητοι εάν θέλετε να γλιστρήσετε ανάμεσα σε δύο αυτοκίνητα. Σε κάθε περίπτωση είναι ζήτημα προσαρμογής και συνηθισμένου: Κάθε ποδήλατο έχει τις δικές του εξειδικεύσεις οδήγησης, εξαρτάται από εμάς να τους δαμάσουμε.

Αυτό το μοντέλο απολαμβάνει ελεγχόμενη σταθερότητα χάρη σε μια καλή κατανομή βάρους σε ολόκληρο τον κύκλο. Προσέξτε, ωστόσο, από ριπές ανέμου που τείνουν να φέρουν ελαφρώς τον μπροστινό τροχό. Όσον αφορά την ελιγμών, θυμηθείτε να ξεκινήσετε με μία από τις μικρές αναφορές για να σας δώσουμε μια ωραία ορμή και ταχύτητα.

Κινητήρας, αισθητήρας και μετάδοση

Το E-Crossover V βασίζεται σε έναν κεντρικό κινητήρα σφραγισμένο Nakamura, του οποίου η ροπή είναι 80 nm. Όπως σημείωσε οι συνάδελφοί μας από το Numerama, το φύλλο προϊόντων και το δελτίο τύπου κατά την αποστολή δεν έδειξαν την ίδια τιμή ροπής: 80 nm στη μία πλευρά, 60 nm από την άλλη.

Η μάρκα μας επιβεβαίωσε ότι ένα σφάλμα – δεδομένου ότι διορθώθηκε – είχε βυθιστεί στο κιτ τύπου: είναι επομένως μερικά από τα 80 nm, μια σχετικά υψηλή τιμή που μας βοηθά κατά τη διάρκεια των αρχικών, επαναλαμβανόμενων και πλευρών. Στις ενδιάμεσες νευρώσεις ακριβώς, δεν αντιμετωπίσαμε κανένα πρόβλημα να τους ανεβούμε χωρίς να πέσουμε κάτω από 20 χλμ./. Συνήθως διατηρείτε ταχύτητα 24 ή 25 km/h.

Γενικότερα, οι αισθήσεις που λαμβάνονται με το ποδήλατο δεν φαίνεται να αντιστοιχούν σε ροπή 80 nm. Εδώ συμμετέχουμε τη γνώμη του Numerama. Ειδικά επειδή ένα προηγούμενο φαράγγι: μας προσφέρθηκαν πολύ περισσότερες αιχμές με μερικά 85 nm.

Nakamura e-crossover v

Αυτό το Nakamura καλεί έναν αισθητήρα αντοχής (ή ζευγάρι), πάντα πιο σχετικό από έναν αισθητήρα περιστροφής. Χάρη σε αυτό το σύστημα, η ηλεκτρική βοήθεια αποστέλλεται ανάλογη με τη δύναμη που βάζετε στα πεντάλ. Η ηλεκτρική συμπεριφορά ποδηλάτου είναι τόσο ευχάριστη όσο είναι φυσική.

Απλά σκεφτείτε τη μείωση των αναφορών – η μετάδοση έχει οκτώ ταχύτητες – για επανεκκίνηση σε κόκκινο φως. Με υψηλή ταχύτητα, η μίνι λανθάνουσα κατάσταση μπορεί να γίνει αισθητή πριν από τη δοκιμή βοήθειας. Με χαμηλή ταχύτητα, έχουμε την εντύπωση ότι ο κινητήρας είναι ένα πιο αντιδραστικό μαλλιά. Αλλά είναι πολύ ελαφρύ και ελάχιστα αξιοσημείωτο.

Η μετάδοση οκτώ -ταχύτητας – μέσω μιας αλυσίδας, όχι ένας ιμάντας που βρίσκεται σε υψηλότερο – end vae – σας επιτρέπει να παίζετε με τον ληστή. Μόλις φτάσετε στην ταχύτητα πλεύσης σας, υψηλότερες αναφορές είναι σχετικές για να μειώσετε το ρυθμό πεντάλ σας. Όλοι θα βρουν ένα παπούτσι στο πόδι τους.