Nakamura e -Crossover X: Το ποδήλατο υψηλής υψηλής ποιότητας στέλνει ξύλο -δοκιμές -picala, intersport nakamura e -cross σε: ένα προσιτό ηλεκτρικό VTC -Mobiwisy

Intersport Nakamura E-Cross XA Test: Ένα προσιτό ηλεκτρικό VTC

Μετά την ηλεκτρονική πόλη και το e-powerfit, το Intersport αποκαλύφθηκε το φθινόπωρο του 2021 μια νέα σειρά με το μοναδικό όνομα e-crossover. Ξεκινά με το S, απογυμνωμένο επιτρέποντας ένα ποσοστό πρόσβασης 999 ευρώ εκτός των προσφορών (συχνές). Οι διαμεσολαβητές Α και V, διαφορετικοί από τα στελέχη τους ανοιχτά ή όχι, στα 1.599 ευρώ. Στη συνέχεια, βρίσκουμε το πιο αποτελεσματικό, το XV με ανοιχτό πλαίσιο και το XA με ένα κλασικό ημι-ανοιχτό-ανοιχτό-που δοκιμάσαμε.

Nakamura E-Crossover X: Το ποδήλατο υψηλής ποιότητας στέλνει ξύλο

[Test] Η μάρκα Intersport – Nakamura – ξεκινά μια νέα σειρά ποδηλάτων που ονομάζονται “E -Crossover”, συμπεριλαμβανομένων, μεταξύ άλλων, του μοντέλου x. Ένας κύκλος που έχει εξοπλιστεί για ένα περιεχόμενο ποσοστού κάτω από 2000 ευρώ. Ήμασταν σε θέση να το δοκιμάσουμε.

Το νέο ηλεκτρικό ποδήλατο του Nakamura Ecrossover x

Δημοσιεύτηκε στις 19 Φεβρουαρίου 2022 | Ενημερώθηκε στις 19 Μαρτίου 2022 στις 12:28 | Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά

Ετικέτες: nakamura

Με το μοντέλο E-Crossover X, η μάρκα Nakamura καταφέρνει να προσφέρει ένα “premium” ποδήλατο (Pedal Engine, ενσωματωμένη μπαταρία, δισκόφρενα, έξυπνη βοήθεια κ.λπ.) λιγότερο από 2000 ευρώ. Η οδήγηση του είναι πολύ ευχάριστη. Το υγρό και η ισχυρή βοήθεια είναι μια πραγματική επιτυχία. Μόνο μειονέκτημα, ατελή τελειώματα (αντιληπτές συγκολλήσεις, φαινομενικά καλώδια).

Παρουσίαση
Μέχρι στιγμής συνώνυμο με το “χαμηλό κόστος”, η Nakamura – η μάρκα ποδηλάτου του δικτύου Intersport – διευρύνει το εύρος της με την εκτόξευση του “e -crossover”. Όπως υποδηλώνει το όνομά του, αυτή η νέα οικογένεια ηλεκτρικών κύκλων συγκεντρώνει τα ποδήλατα που κόβονται για να είναι τόσο εύπλαστα στην πόλη όπως στην ύπαιθρο. Αποτελείται από τα μοντέλα με τίτλο “S” (999 ευρώ), “A” (1599 ευρώ), “V” (1599 ευρώ) και “X” (1999 ευρώ).

Προσελκύεται από την υπόσχεση να προχωρήσουμε σε ένα ποδήλατο με υπερβολική εξοπλισμό σε χαμηλές τιμές, επιλέξαμε να δοκιμάσουμε αυτό το τελευταίο μοντέλο. Που αξιολογείται στο Machecoul, στο Loire -Atlantique -στον γαλλικό κύκλο κατασκευής (MFC) -αυτό το ηλεκτρικό ποδήλατο είναι μια αναδιατύπωση ενός προηγούμενου μοντέλου (το “SUV”). Διατίθεται σε δύο εκδόσεις: το XA (υψηλό πλαίσιο) και το XV (χαμηλό πλαίσιο).

Εργονομία/στυλ
Εξοπλισμένο με τροχούς ποδηλασίας βουνού, ένα μεγάλο τιμόνι και τηλεσκοπικό πιρούνι, το XA είναι ένα επιβλητικό ποδήλατο. Και αυτό, παρά την παρουσία μιας μπαταρίας ενσωματωμένη στη ρύθμιση που φωτίζει – λίγο – η σιλουέτα του. Η γενική εμφάνισή του είναι χαλασμένη από την ποιότητα των τελειωμάτων του: πολλά ορατά καλώδια, χονδροειδείς συγκολλήσεις ..

Άνεση/οδήγηση
Τηλεσκοπικό εμπρόσθιο πιρούνι, κρεμαστό seatpost, ευρύχωρα ελαστικά Hutchinson … σε χαρτί, όλα συγκεντρώνονται για μια χαλαρή οδήγηση. Μετά από μερικούς γύρους σε κατεστραμμένο έδαφος -μεταφέροντας τις ρίζες σε ημι -ξύλινες περιοχές -η ετυμηγορία πέφτει: η αλχημεία έργα, οι δονήσεις δεν ανεβαίνουν στα χέρια ή πίσω. Μόνο μειονέκτημα σε αυτήν την άνετη οδήγηση, την επιλογή μιας “αγωνιστικής” σέλας, στενή. Μια στενότητα που μας θυμίζει, μακροπρόθεσμα, την ύπαρξη των επιχειρήσεων μας.

Κινητήρας
Το x είναι εξοπλισμένο με σπιτικό κινητήρα. Συναρμολόγηση και βαθμονομημένη στη Γαλλία, το “naka e power max” προτείνει ένα ελαφρύ θόρυβο. Στις αστικές περιοχές, αυτό το μικρό buzz καλύπτεται γρήγορα από το περιβάλλον hubbub.

Το ηλεκτρικό ποδήλατο Nakamura Ecrossover είναι ένας κινητήρας που σχεδιάστηκε από το Intersport

Ταμπλό
Μεγάλο και μάλλον καθαρό, ο πίνακας ελέγχου παρουσιάζει τους τέσσερις τρόπους βοήθειας που προσφέρονται: Eco, Sport, Smart and Boost. Η βοήθεια είναι αναμφισβήτητα, το μεγάλο πλεονέκτημα αυτού του μοντέλου. Τίποτα δεν λέει εκεί, το ζευγάρι των 100 nm που ανακοινώθηκε από τον κατασκευαστή επισημαίνει γρήγορα: αυτό το ποδήλατο στέλνει ξύλο στην αρχή -up ! Αφήστε τα στοιχεία να μιλήσουν. Η αναχώρηση σταμάτησε και πιέζοντας τη βοήθεια στο μέγιστο, πήραμε λιγότερο από 7 δευτερόλεπτα για να φτάσουμε τα 25 km/h, κατώφλι από το οποίο ο κινητήρας Debray. Ένα πολύ, πολύ καλό σκορ.

“Έξυπνη” βοήθεια
Η λειτουργία “Smart” είναι ένα πραγματικό πλεονέκτημα για αυτό το ποδήλατο. “Είναι μια έξυπνη λειτουργία που παρέχει μόνο τη βοήθεια που χρειάζεστε, ανάλογα με την πλαγιά και το πεντάλ σας “Εξηγεί έναν εκπρόσωπο της μάρκας. DUBITATIVES Σχετικά με αυτό το είδος διαφημίσεων μάρκετινγκ, το δοκιμάσαμε. Και το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό. Δεν χρειάζεται να τοποθετήσετε εργαλεία για να συνοδεύσετε την άνοδο της βοήθειας. Με έξυπνη λειτουργία, η οδήγηση γίνεται εξαιρετικά ρευστό. Με την εξαίρεση, ωστόσο, από το κάπως βάναυσο ξεκίνημα που θα μπορούσε να αποσυμπιέσει τους αρχάριους του VAE. Αυτή η αρχική ώθηση είναι σκόπιμα ισχυρή, είμαστε σίγουροι στο Intersport. Στόχος: Για να κολλήσετε καλύτερα στην αστική πρακτική, η οποία απαιτεί γρήγορη έναρξη κόκκινου και φώτα διακοπής. Αυτή η νευρική συμπεριφορά μπορεί να διαγραφεί κάνοντας κάποιες ρυθμίσεις στον πίνακα ελέγχου.

Η οθόνη ελέγχου Nakamura X που δίνει πρόσβαση σε έναν επαναστατικό τρόπο βοήθειας το έξυπνο μοντέλο

Συγκριτής ποδηλάτων Σταματήστε να ψάχνετε για το καλύτερο ηλεκτρικό ποδήλατο στο διαδίκτυο: Βρείτε το !

Οδήγηση χωρίς βοήθεια
Μια άλλη καλή έκπληξη, η μετάβαση μεταξύ της λειτουργίας υποβοηθούμενης λειτουργίας και ταχύτητας μεγαλύτερη από 25 km/h είναι πολύ ρευστό. Δεν κουνιέται όταν ο κινητήρας κόβει. Ωστόσο, όπως και στα περισσότερα vaes, ένα είδος “φρένων κινητήρα” – μια βαρύτητα – γίνεται αισθητή όταν πετάτε χωρίς βοήθεια. Αυτό το αποτέλεσμα περιέχεται εδώ: το VAE μπορεί να χρησιμοποιηθεί, χωρίς πάρα πολλά προβλήματα, παλιά, χωρίς ηλεκτρική ενέργεια. Πρακτική σε περίπτωση επίπεδης μπαταρίας !

Φρένα
Οι τροχοί XA είναι εξοπλισμένοι με υδραυλικά δισκόφρενα. Διαβάστε το ταφί χωρίς να είστε πολύ απότομοι. Ωστόσο, δεν είχαμε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε την αποτελεσματικότητά τους στη βροχή.

ΕΛΕΓΧΟΣ/ταχύτητες
Οι εννέα ταχύτητες του οπίσθιου μεταφορέα επεκτείνονται από έναν ελεγκτή εξοπλισμένο με ενεργοποιητές. Για να ικανοποιήσετε ένα πιο “πριμοδότηση” και περισσότερο αστικό ακροατήριο, ένας εσωτερικός μεταφορέας στον κόμβο τύπου Nexus, πολύ πρακτικό για να αλλάξετε τα bracquets όταν σταμάτησαν, για παράδειγμα – θα ήταν πιο συνετό. Μια τεχνική επιλογή που έγινε, σύμφωνα με έναν εκπρόσωπο της μάρκας, να περιέχει την τελική τιμή του μηχανήματος κάτω από τα 2000 ευρώ.

αξεσουάρ
Σημειώστε την ευπρόσδεκτη παρουσία στο πίσω μέρος ενός ράφι ντουλάπας που εγκρίθηκε για να υποστηρίξει ένα φορτίο 40 kg. Σύμφωνα με το φύλλο προϊόντος μοντέλου, το τελευταίο είναι “συμβατό Mik® Fixing”, υποδεικνύοντας έτσι τη δυνατότητα εγκατάστασης καλάθων ή σακουλών μεταφοράς.

Τιμή
Το μοντέλο που δοκιμάστηκε διατιμάται το 1999 ευρώ. Εάν δικαιούστε ένα μπόνους της τοπικής σας κοινότητας από 400 έως 500 ευρώ, το καθαρό κόστος του μοντέλου Χ είναι περίπου 1500 ευρώ. Δύσκολο να βρεθεί ως φθηνή για ποδήλατο με αυτά τα τεχνικά χαρακτηριστικά υψηλής απόδοσης: υπερβολική κινητήρα πεντάλ, μπροστινό τηλεσκοπικό πιρούνι, υδραυλικά δισκόφρενα, μπαταρία ενσωματωμένη στο πλαίσιο.

Το ηλεκτρικό ποδήλατο Nakamura E-Cross-Rover X πωλείται για λιγότερο από 2000 ευρώ

Εισαγγελέας για ηλεκτρικά ταξίδια ποδηλάτων από το 2011, ο Boris Cassel έχει 40 ράβδους στο ρολόι, πάνω από 10.000 χλμ. Σε VAE, δύο κακοί και ένα κλεμμένο ποδήλατο ! Πήχθη ότι το ηλεκτρικό ποδήλατο μπορεί να βελτιώσει την καθημερινή ζωή εκατομμυρίων γαλλικών ανθρώπων, του αρέσει να δοκιμάζει μοντέλα και να λέει πίσω από τις σκηνές της βιομηχανίας ποδηλάτων. Ο δημοσιογράφος, ο Boris Cassel εργάστηκε, μεταξύ άλλων, στο Παρισιάν σήμερα στη Γαλλία για 13 χρόνια και είναι ο ιδρυτής της Picala.

Intersport Nakamura E-Cross XA Test: Ένα προσιτό ηλεκτρικό VTC

Intersport Nakamura e -Cross XA Test: Ένα προσιτό ηλεκτρικό VTC - © Mobiwisy

Το Intersport έχει κάποια εμπειρία στον κόσμο του ποδηλάτου. Ειδικά από το 2013 όπου ανέλαβε το γαλλικό εργοστάσιο κύκλου (MFC), καθιστώντας κατασκευαστή στη Γαλλία. Το να είναι σε θέση να ανταγωνιστεί με το υποκατάστημα B’twin του Decathlon, το εμπορικό σήμα του ποδηλάτου Maison Nakamura έφερε την εξουσία του πρώτα σε 90.000 ετήσιες μονάδες και στη συνέχεια πάνω από 300.000.

Παρουσίαση του ποδηλάτου

Μετά την ηλεκτρονική πόλη και το e-powerfit, το Intersport αποκαλύφθηκε το φθινόπωρο του 2021 μια νέα σειρά με το μοναδικό όνομα e-crossover. Ξεκινά με το S, απογυμνωμένο επιτρέποντας ένα ποσοστό πρόσβασης 999 ευρώ εκτός των προσφορών (συχνές). Οι διαμεσολαβητές Α και V, διαφορετικοί από τα στελέχη τους ανοιχτά ή όχι, στα 1.599 ευρώ. Στη συνέχεια, βρίσκουμε το πιο αποτελεσματικό, το XV με ανοιχτό πλαίσιο και το XA με ένα κλασικό ημι-ανοιχτό-ανοιχτό-που δοκιμάσαμε.

Το Intersport Nakamura E-Cross XA είναι ένα ποδήλατο στην κατηγορία VTC. Εξέλιξη του ποδηλάτου βουνού E-Summit 950 με λίγα πολιτικά χαρακτηριστικά, αυτό στοχεύει συνολικά μια πελατεία Velotaffers που θέλουν επίσης να κάνουν κάποιες αποδράσεις στον ελεύθερο χρόνο τους ή τα Σαββατοκύριακα. Όπως και οι μικροί αδελφοί του E-Cross, έχει επομένως ένα ασβεστωμένο πιρούνι, αλλά με πιο ουσιαστικά ταξίδια 130 mm (VS 65).

Intersport Nakamura E-Cross XA 2022 Πίσω

Πολύ επιβλητικό με τους τροχούς των 27,5 ιντσών, δεν είναι το πιο άνετο σε χώρους που υπολογίζονται στην πόλη, παράδειγμα να γλιστρήσουν ανάμεσα σε δύο αυτοκίνητα ή στο κατάστημα σε ένα κτίριο. Στοχεύει περισσότερο την εκστρατεία, με το φθινόπωρο καφέ πλαίσιο με κίτρινα μοτίβα που μπορούν να καμουφλάζουν στο δάσος.

Είναι επίσης το μόνο χρώμα, ενώ αυτό το intersport nakamura είναι μόνο λευκή ζωγραφική με μαύρες επιγραφές. Εάν η μπαταρία αναμειγνύεται στο πλαίσιο, το υπόλοιπο είναι λίγο βασικό με την απουσία ανάπαυσης του τιμονιού, τα μη ενσωματωμένα καλώδια, έναν απλό φωτισμό τοποθετημένο στο μπροστινό μέρος με το φως του φωτός πίσω φωτός. Οι πολλές συγκολλήσεις είναι επίσης λίγο αγενές. Αποζημίωση, το πίσω ράφι αποσκευών έχει εγκριθεί 40 κιλά, αρκετά για να λάβει μεγάλες αποσκευές.

Στο τιμόνι του E-Cross Ossover XA: 4/5

Η αρχιτεκτονική είναι επομένως για τους “Vttists” με την ελαφρώς ελαφριά σέλα της για μεγάλες διαδρομές. Από την άλλη πλευρά, η ανάρτηση των 130 mm που έχει σχεδιαστεί για διασταύρωση – ή υπερέχει – απορροφά κάθε αστικό και ομαλό εμπόδιο σε όλες τις επιστρώσεις. Η προέλευση επίσης ιδρώνει στις λαβές με πολύ καλή προσκόλληση, αλλά χωρίς ξεκούραση. Εξακολουθούμε να βλέπουμε τα όριά της για τα μεγάλα αστικά ταξίδια.

Intersport Nakamura E-Cross XA 2022 Χειροδρόμους

Στην ιδανική περίπτωση, ο κινητήρας βρίσκεται στο στρόφαλο. Αυτό έχει το πλεονέκτημα της μείωσης και του κεντραρίσματος του κέντρου βάρους του ποδηλάτου, ένα πλεονέκτημα για ένα αθλητικό δακτυλογραφημένο που είναι το E-Cross XA. House Made by MFC, είναι επίσης εξαιρετικά βελτιστοποιημένο για αυτό το μοντέλο. Το Intersport μας παρουσίασε επίσης αυτό το περασμένο φθινόπωρο λεπτομερώς με σχετικά περιορισμένο βάρος. Και ότι είναι pchalely. Μέσω των 100 nm του, στέλνει απλά το μεγαλύτερο ζευγάρι των VAES, ακόμη και μπροστά από το σειριακό 1 ή το iveech των 90 nm. Στο εγκεφαλικό επεισόδιο του πεντάλ που σχετίζεται με έναν αισθητήρα ροπής, όλα αποστέλλονται πολύ γρήγορα στον πίσω τροχό. Ξεχνάμε το σημαντικό βάρος του μηχανήματος.

Για να διαδώσει αυτή την ενέργεια, αυτό το Intersport Nakamura υιοθετεί 4 τρόπους: τρία κλασικά οικολογικά, αθλητισμός, ώθηση και έξυπνο. Το Eco είναι ήδη αρκετό στο πιάτο και στην πόλη. Αθλητισμός και ώθηση απαιτούνται μόνο σε περίπτωση χρήσης και κέρδος από την αρχική χρήση και την ανύψωση. Το Intersport έκανε την Ενεργοποίηση Εργονομική, μέσω μεγάλων κουμπιών “-” και “+”. Αυτό αφήνει μικρά σπυράκια για φωτισμό και βοήθεια. Η έξυπνη λειτουργία, που βρίσκεται στην υψηλότερη στην τέταρτη θέση, προσαρμόζει τη ροπή σε πραγματικό χρόνο στη δύναμη πεντάλ.

Intersport Nakamura E-Cross XA 2022 κινητήρα

Συνοπτικά, εάν ξεκινήσετε όπως στο καθημερινό μας ταξίδι στο πιάτο, το ποδήλατο θα αποκαταστήσει ένα επίπεδο κοντά στο Eco. Στη συνέχεια, κάποτε έφτασε μπροστά από το “The Wall” – ναι υπερβάλλουμε, που δεν υπερβαίνει το 15% – ο τρόπος περιλαμβάνει την ποινή μας και πηγαίνει στην ενίσχυση ή στον αθλητισμό όπως απαιτείται. Στην πραγματικότητα, αντισταθμίζει την τεμπελιά της αλλαγής ταχύτητας σε ορισμένες χρονικές στιγμές. Είναι καλό να θυμόμαστε ότι σε καλό VTC, το XA E-Cross συνθέτει με έναν μεταφορέα 9 ταχυτήτων, με σκανδάλη στο τιμόνι, που λειτουργεί χωρίς πάρα πολλά άγκιστρα.

Μπαταρία, αυτονομία και επαναφόρτιση: 4/5

Έχασε σε ένα δάσος των μοτίβων, η μπαταρία παντρεύεται τέλεια το πλαίσιο με το στρογγυλεμένο σχήμα της. Το βρίσκουμε πανομοιότυπο με ορισμένα άλλα ποδήλατα που παράγονται στο ίδιο εργοστάσιο: Shiftbikes ή ακόμα και το Mad Vélo. Εάν το ent-level e-crossover s Limits 375 WH, το A/V έδωσε ήδη χωρητικότητα 460 WH, την οποία το βιογραφικό XA/XV. Αυτό παρέχει θεωρητική αυτονομία περίπου 100 χιλιόμετρα με την ελαφρύτερη λειτουργία.

Θέλαμε να ελέγξουμε. Χρησιμοποιήστε κυρίως τη λειτουργία Boost για να δοκιμάσετε τις πολλές επιταχύνσεις, με λίγα υψόμετρα, έδωσε 60 χιλιόμετρα. Μόνο η αποτυχία που έχει ήδη παρατηρηθεί στην παρουσίαση του Τύπου, η μπαταρία έχει απομακρυνθεί ελαφρώς από τη βάση της. Όχι στο σημείο να πέφτουν από το ποδήλατο, αρκετά για να αποσυνδέσετε τη βοήθεια. Διαφορετικά, καμία ανησυχία για αξιοπιστία. Όσον αφορά την επαναφόρτιση, απαιτεί περίπου 5 ώρες για ολόκληρη την ενέργεια.

Nakamura E-Crossover XA οθόνη και εφαρμογή: 3/5

Το XV είναι το πρώτο – με το XA – για να επωφεληθείτε από τη νέα συνδεσιμότητα Intersport. Η εφαρμογή Naka E-Power έχει κάνει τη σύνδεση με το ποδήλατο από τις αρχές του 2022, με πολλά βασικά χαρακτηριστικά. Πρώτον, ο συγχρονισμός με το ποδήλατο είναι πολύ εύκολος, μόλις ένα λεπτό. Η εφαρμογή σας επιτρέπει κυρίως να κλειδώσετε και να ξεκλειδώσετε ηλεκτρική βοήθεια. Αυτό δεν θα αποτρέψει μια πτήση, αλλά θα φρενάρει την πτήση. Ακριβώς, κατανέμει τη δυνατότητα γεωγραφικής γραμμής του ποδηλάτου, χρήσιμο σε αυτή την περίπτωση, ή απλά ξεχνώντας αν είστε μακριά από το μηχάνημά σας.

Intersport Nakamura E-Crossover XA 2022 Οθόνη

Πιο δευτερεύον, μπορούμε να περιηγηθούμε στην ιστορία των ταξιδιών της, με λεπτομέρειες. Όλοι κατέχουν τη διάταξη στο χάρτη, την απόσταση τους, CO2 αποθηκεύτηκε, η ανύψωσή του, η μέση ισχύς του κινητήρα καθώς και αυτή του ποδηλάτη. Θυμηθείτε ότι το ποδήλατο είναι μια διαμεσολάβηση και παίζει την αθλητική κάρτα. Μπορείτε εύκολα να απολαύσετε τη μυϊκή συμβολή του μέρα με τη μέρα.

Ανεξαρτητικά, είναι δυνατόν να χρησιμοποιήσετε το smartphone σας ως οθόνη, δείχνοντας την ταχύτητα και την τρέχουσα διαδρομή. Η εφαρμογή διαχειρίζεται επίσης την πορεία της πορείας – έτσι ώστε να μην διαστρεβλώσει τα στατιστικά στοιχεία – και την τελική κρίση. Για να είμαι ειλικρινής, έχουμε χρησιμοποιήσει ελάχιστα αυτή τη λειτουργία και προτιμήσαμε την οθόνη ποδηλάτου είναι αρκετή για τον εαυτό της. Υπάρχουν όλες οι αθλητικές πληροφορίες σχετικά με τη διαδρομή (χρόνος, ταχύτητες, εξουσίες), απεικόνιση της σύγχρονης ταχύτητας και σε χρώμα των τρόπων λειτουργίας των τρόπων.

Intersport Nakamura E-Crossover XA Τιμή: 4/5

Επικεντρώνεται στον αθλητισμό, αλλά πολύ δημοφιλές επικεντρωμένο, το Intersport Nakamura εκπληρώνει το στόχο της. Το νέο E-Cross στο Electric VTC, αν και βασίζεται σε προηγούμενο μοντέλο, είναι τόσο καλή καθημερινή ποδήλατο όσο ένας σύντροφος Promenade. Ναι, πολύ εντυπωσιακό για χρήση στην πόλη, όχι αρκετά ευέλικτη και αποσβέθηκε για κατεστραμμένο έδαφος, έχει κάτι να αποπλανήσει όσους αναζητούν ένα καλύτερο αποσβεσμένο VAE και σας το στέλνουν τα σαββατοκύριακα τα σαββατοκύριακα.

Και δεν είναι ακριβό, αφού κάτω από τα 2.000 ευρώ, παρά τη μεγάλη μπαταρία και μια ροπή κινητήρα τέρας. Επομένως, τοποθετείται άνετα μπροστά σε μια rapon neomouv. Στο ίδιο πρότυπο, είναι μεγαλύτερο (522 WH), αλλά με έναν πιο σοφότερο κινητήρα (45 nm) και με πιο τυπικές αναστολές στα 50 mm Travel City. Μπορούμε επίσης να αναφέρουμε το NCM Milano Plus στα 1.799 ευρώ, επίσης σε χαμηλότερη ενέργεια και ταξίδια. Τέλος πάντων, το XA e-Cross βρίσκεται σε ένα πεδίο στα μισά του δρόμου που λίγοι έχουν δανειστεί.

Η παραγωγή ποδηλασίας, όπως εξηγείται στην αρχή της δοκιμής, είναι γαλλική. Τουλάχιστον η συναρμολόγηση στη θέση Machecoul (44), όχι μακριά από τη Νάντη, όπου το πλαίσιο εξακολουθεί να εισάγεται από την Κίνα.

Instport Nakamura E-Crossover XA Test

 • Εξαιρετικά δυναμικός κινητήρας
 • Αποδοτική αναστολή
 • Επάνω φρενάρισμα
 • Εφαρμογή
 • Όμορφη οθόνη
 • 40 kg ράφι αποσκευών
 • Το στυλ ελαφρώς τραχύ
 • Άβολη σέλα
 • Μέση άνεση
 • Επιβάλλοντας μπαταρία και συνεχώς αποσυνδέστε
 • Τρόποι αλλαγής αποκλειστικά κατά την εφαρμογή