Google Pixel Wait WiFi Test – Συνδεδεμένο ρολόι – UFC -Que Choisir, Pixel Watch Test: Τι μας άρεσε, το οποίο μας απογοητεύτηκε

Δοκιμή ρολογιών Pixel: Τι μας άρεσε, τι μας απογοητεύτηκε

Σημείωση που δημοσιεύθηκε στις 10/26/2022

Δοκιμή WIFI WIFI Google Pixel

Που αναμένεται πολύ, το Pixel Watch WiFi είναι το πρώτο συνδεδεμένο ρολόι του γίγαντα Google που ενσωματώνει τις υπηρεσίες Fitbit.

Ο κατασκευαστής υπογραμμίζει το στρογγυλεμένο και ελαφρώς καμπύλο σχέδιο του, την παρουσία του βοηθού φωνής και πολυάριθμων μέτρων υγείας.

Το Pixel Watch είναι διαθέσιμο σε έκδοση Wi-Fi ή 4G (+50 €) και λειτουργεί με το λειτουργικό σύστημα Wear OS 3.5. Είναι συμβατό μόνο με τα smartphones Android (από την έκδοση Android 8).

Έχει οθόνη 30 mm AMOLED με ανάλυση 450 × 450 εικονοστοιχείων, εσωτερικής μνήμης 32 GB και μπαταρία με χωρητικότητα 294 mAh.

Αυτό το αδιάβροχο ρολόι έχει πολλούς αισθητήρες (μετρητής καρδιοσυχνότητας, Podometer) επιτρέποντας μια μεγάλη ποσότητα μετρήσεων που πρέπει να γίνουν.

Η γνώμη του πλήρους δοκιμαστή προορίζεται για συνδρομητές

Αυτή η ενότητα προορίζεται για συνδρομητές του ιστότοπου Quechoisir.org

Εγγραφείτε !
Και άμεσα πρόσβαση σε όλο το περιεχόμενο του τόπου Quechoisir.org

Ήδη εγγραφεί στον ιστότοπο ?
Προσδιορίστε τον εαυτό σας για να εμφανίσετε όλο το περιεχόμενο του ιστότοπου

Δοκιμή ρολογιών Pixel: Τι μας άρεσε, τι μας απογοητεύτηκε

Ρολόι Google Pixel

Έχουν περάσει μερικές εβδομάδες από τότε που φορούμε το πρώτο συνδεδεμένο ρολόι από το Google στον καρπό. Μια νέα κατηγορία σημαντικού εξοπλισμού για τον Αμερικανό γίγαντα, η οποία έρχεται να παρεμβαίνει σε μια εξαιρετικά δυρισμένη αγορά από την Apple. Τι να σκεφτούμε αυτήν την πρώτη προσπάθεια ? Στοιχεία απόκρισης.

Η γνώμη του 01NET.com

Google Pixel Watch LTE

  • + Το σχέδιο, πολύ επιτυχημένο
  • + Ένα ρευστό, απλή και ευχάριστη διεπαφή
  • + Η εμπειρογνωμοσύνη του Fitbit, συμπεριλαμβανομένης της παρακολούθησης του ύπνου
  • – Πολύ χαμηλή αυτονομία
  • – Η οθόνη θα άξιζε να είναι μεγαλύτερη
  • – Η τιμή είναι πολύ υψηλή

Σημείωμα γραφής

Σημείωση που δημοσιεύθηκε στις 10/26/2022

Τεχνικό δελτίο

Google Pixel Watch LTE

Σύστημα Φορέστε το OS 3.5
Συμβατά συστήματα Android 8
Επεξεργαστής Samsung Exynos 9110
ΕΜΒΟΛΟ 2 GB
Διαθέσιμη χωρητικότητα αποθήκευσης 32 MB

Δείτε το πλήρες αρχείο

Είναι υποτιμητικό να πούμε ότι αναμενόταν το πρώτο συνδεδεμένο ρολόι της Google: σχεδόν δέκα χρόνια που η αμερικανική εταιρεία έχει ενδιαφερθεί για αυτήν την αγορά. Μέχρι στιγμής ήταν ικανοποιημένος να παρέχει ένα οστό στο οστό των κατασκευαστών της, χωρίς ποτέ να είναι σε θέση να προσφέρει ένα προϊόν τόσο πειστικό όσο αυτό της Apple. Οι λόγοι είναι πολλαπλοί … αλλά η Google είναι ο πρώτος υπεύθυνος γι ‘αυτό, καθώς γρήγορα δεν ενδιαφέρεται στις διαδοχικές πλατφόρμες του (Android Wear, στη συνέχεια Wear OS) πολύ σπάνια ενημερωμένο.

Αλλά όλα άλλαξαν το 2020, με την εξαγορά του Fitbit, ειδικού σε συνδεδεμένα αθλητικά αντικείμενα και γυμναστήριο. Λαμβάνοντας υπόψη την τεχνογνωσία και τις τεχνολογίες της, η Google έχει περάσει ένα καπάκι που της επιτρέπει σήμερα να προσφέρει μια παρακολούθηση πολύ σταθερών σωματικών δραστηριοτήτων. Ταυτόχρονα, ένωσε τα δυνατά του με τη Samsung, η οποία ποτέ δεν έριξε τη συνδεδεμένη αγορά ρολογιών, και κατάφερε, μόνος στη γωνία του, για να προσφέρει τα καλύτερα ρολόγια για το Android με το Tizen OS του.

Φρούτα όλων αυτών, το ρολόι pixel βρισκόταν στον καρπό μας για μερικές εβδομάδες. Και ήρθε η ώρα να μοιραστούμε μαζί σας τα δυνατά και αδυναμίες που έχουμε εντοπίσει.

Google Pixel Watch στην καλύτερη τιμή Βασική τιμή: € 379

Τι μας άρεσε

Ένα σχέδιο που δεν έχει τίποτα να ζηλέψει στο Apple Watch

Ξεκινάμε με τα σωστά σημεία. Και το πρώτο άλμα. Το ρολόι Pixel είναι πράγματι ένα όμορφο ρολόι, το οποίο δεν είναι τόσο συχνό στην αγορά συνδεδεμένων αντικειμένων. Δεν έχει καν πολλά να ζηλεύσει το Apple Watch, το οποίο είναι μια αναφορά στο θέμα. Πληρώνει ιδιαίτερα την πολυτέλεια να προσφέρει μια στρογγυλή οθόνη, την οποία η Apple αρνήθηκε πάντα να κάνει, παρά τα επίμονα αιτήματα ορισμένων πελατών. Μας αρέσει ιδιαίτερα ο τρόπος με τον οποίο η οθόνη συνδυάζεται στην υπόθεση, είναι πολύ οργανική και ιδιαίτερα επιτυχημένη.

Ρολόι Google Pixel

Αυτό το κομψό, μινιμαλιστικό μικρό βότσαλο, πηγαίνει παντού και μαρτυρεί τις επιλογές της Google: είμαστε εδώ μακριά από τα συνδεδεμένα αθλητικά ρολόγια, με το σχεδιασμό πολύ συχνά πολύ πιο έντονο και αρσενικό. Πρέπει να ειπωθεί ότι το ρολόι pixel είναι επίσης ένα μικρό ρολόι. Σε αντίθεση με τον ανταγωνιστή της από την Apple, είναι διαθέσιμη μόνο σε 41 mm. Έχει λοιπόν το πλεονέκτημα να προσαρμόζεται τέλεια στους περισσότερους καρπούς, συμπεριλαμβανομένων των καλύτερων. Το χαμηλό βάρος του (36 g χωρίς το βραχιόλι) σημαίνει επίσης ότι το ξεχνάμε πολύ γρήγορα και ότι είναι δυνατόν να το φορέσετε χωρίς κανένα πρόβλημα όλη την ημέρα … και όλη τη νύχτα.

Θα λυπούμε μόνο ένα πράγμα: το βραχιόλι που παρέχεται, σε σιλικόνη, δεν είναι το πιο ελκυστικό και σαφώς έρχεται σε αντίθεση με τη γοητεία που απελευθερώνει το ρολόι. Άλλα πιο επιτυχημένα βραχιόλια είναι διαθέσιμα, αλλά αντιπροσωπεύουν ένα επιπλέον κόστος τουλάχιστον 59 ευρώ για πληρωμή.

Ρολόι Google Pixel

Η ρευστότητα και η απλότητα της διεπαφής

Ας είμαστε ειλικρινείς, όταν διαβάζουμε το τεχνικό του φύλλο, είχαμε κάποιες αμφιβολίες για τη γενική ρευστότητα της διεπαφής και την άνεση της χρήσης αυτού του ρολογιού. Είναι πράγματι κινούμενο από ένα παλιό τσιπ Samsung Exynos 9110, το οποίο διατίθεται στο τέλος του 2018, σχεδόν μια αιωνιότητα στον κόσμο των νέων τεχνολογιών.

Είναι υποψήφιο να πούμε ότι επομένως εκπλήσσονταν από την απόδοση της συσκευής. Το μηχάνημα ανταποκρίνεται στο δάχτυλο και στο μάτι και είναι ευχάριστο να περπατάς στα μενού σας. Όπως αυτό του Samsung Galaxy Watch 5, η διασύνδεση Wear OS 3.5 μπορεί να φαίνεται σύγχυση στην αρχή … αλλά ετοιμαστούμε. Ειδικά επειδή, όπως και στα smartphones της, η Google επέλεξε την καθαρότητα: από τον πίνακα, χρειάζεται μόνο ένα σουφρώνω προς τα κάτω για να αποκτήσετε πρόσβαση στις ταχείες ρυθμίσεις, ενός σουφρώνω προς τα πάνω για ειδοποιήσεις και σαρωτική στα δεξιά και στα αριστερά για το ίδιο αποτέλεσμα: αποκαλύπτοντας “κάρτες”, δηλαδή widgets που δίνουν πρόσβαση στις κύριες λειτουργίες μιας εφαρμογής που έχει εγκατασταθεί.

Ρολόι Google Pixel

Όλα αυτά είναι μάλλον διαισθητικά και απλά, αλλά εξακολουθούμε να μετανιώσαμε μερικές εργονομικές ιδιορρυθμίες. Βεβαίως, το περιστροφικό στέμμα είναι πολύ πρακτικό και επιτρέπει, όπως στο Apple Watch, έναν λεπτότερο έλεγχο ορισμένων παραμέτρων (ρύθμιση ενός συναγερμού, κύλινδροςG σε ένα μακρύ μενού…) σύρετε το δάχτυλό σας εκεί. Αλλά και για να αποκτήσετε πρόσβαση στις εφαρμογές σας για την πίεση των δακτύλων, καθώς και τις κάρτες πληρωμής Google για μια γρήγορη διπλή βρύση. Το δευτερεύον κουμπί είναι από την άλλη πλευρά, στο κάτω μέρος της θήκης, κοντά στον καρπό – και όχι πολύ χρήσιμο, εκτός από το να επικαλεστεί βοηθός. Θα θέλαμε να μπορούμε να εξυπηρετήσουμε, για παράδειγμα, να διακόψουμε μια άσκηση ή σε άλλες συμφραζόμενες ενέργειες στις εφαρμογές.

Ύπνος, όχι, καρδιακή δραστηριότητα: Fitbit στους ελεγκτές

Η Google απέχει πολύ από το να έχει αγοράσει Fitbit για τίποτα ! Κατά τη διάρκεια της διαμόρφωσης, θα σας προσκληθείτε όχι μόνο να χρησιμοποιήσετε τον λογαριασμό σας στο Google, αλλά και να δημιουργήσετε ή να συνδεθείτε σε λογαριασμό Fitbit για τη συλλογή και ανάλυση των δεδομένων υγείας σας.

Το Pixel Watch κάνει σπουδαία δουλειά για να συλλάβει τη σωματική σας δραστηριότητα. Το GPS του αποδείχθηκε ακριβές σε αγώνες ή πεζοπορία, ακόμα κι αν έχουμε βιώσει διάφορες περιουσίες ανάλογα με τις εκδρομές που έχουμε πραγματοποιήσει. Επιπλέον, είναι μάλλον ενεργειακά αποδοτικό κατά τη διάρκεια μιας αθλητικής συνεδρίας: υπολογίσαμε 15 % λιγότερη μπαταρία κατά τη διάρκεια εξόδου 12 χλμ.

Και είναι ακόμα πιο αξιοσημείωτο, καθώς για τα υπόλοιπα, η συνολική αυτονομία της συσκευής δεν είναι ειλικρινά τρομερή (βλ. Παρακάτω). Το Pixel Watch έχει επίσης κάτι μοναδικό: δεύτερη παρακολούθηση ανά δευτερόλεπτο καρδιακής δραστηριότητας, ιδιαίτερα χρήσιμη κατά τη διάρκεια των φάσεων ανάκτησης. Είναι σχεδόν συναρπαστικό να βλέπετε την παρακολούθηση της συσκευής σε πραγματικό χρόνο τον καρδιακό παλμό !

Ρολόι Google Pixel

Αλλά αυτό που πραγματικά μας εκπλήσσει είναι η παρακολούθηση του ύπνου. Ο Fitbit έχει κάνει μια ειδικότητα όλα αυτά τα χρόνια, και είναι ιδιαίτερα επιτυχημένη εδώ. Το Pixel Watch και η εφαρμογή Fitbit σας προσφέρουν μια πολύ ακριβή περίληψη της νύχτας σας κάθε πρωί, περιγράφοντας λεπτομερώς με λεπτό τις φάσεις του αφύπνισης και του βαθύ ύπνου, του παράδοξου ή του φωτός. Καλύτερα ακόμα, το Pixel Watch μας εξέπληξε, ανιχνεύοντας ακόμη και τις μικρές μας ικανότητες μπροστά σε ένα βαρετό επεισόδιο του Δακτύλιες. Όχι κακός.

Τι μας απογοητεύτηκε

Μια οθόνη πολύ μικρή !

Το Pixel Watch είναι σίγουρα όμορφο, αλλά είναι μικρό, ίσως πολύ μικρό. Δεν το συνειδητοποιούμε απαραίτητα αμέσως, επειδή η οθόνη του φαίνεται να αρπάζει ολόκληρο τον μπροστινό πίνακα. Αλλά δεν είναι: η Google έχει αποκρύψει επιδέξια το παχύ περίγραμμα της από την επιλογή του σχεδιασμού και της διασύνδεσης. Όλοι οι πίνακες που προσφέρονται από προεπιλογή είναι σκοτεινές και επομένως δεν προτείνουν τα όρια της οθόνης. Αλλά απλώς συμβουλευτείτε τις ειδοποιήσεις σας για να κατανοήσετε: η επιφάνεια της οθόνης είναι περιορισμένη και αφήνει ελάχιστα περιθώρια για την εμφάνιση πληροφοριών στην οθόνη.

Ρολόι Google Pixel

Η μικρή οθόνη δεν βοηθά ούτε όταν πρέπει να εισαγάγετε κείμενο σε ένα πληκτρολόγιο (προτιμάτε τη φωνητική υπαγόρευση με τον βοηθό) ή επιλέξτε ένα παράθυρο διαλόγου, είναι σε ορισμένες χαμηλές περιπτώσεις. Δεν είναι απαράδεκτο να χρησιμοποιηθεί, αλλά μερικά δέκατα επιπλέον ίντσες δεν θα ήταν άρνηση. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα έχουμε δικαίωμα σε έκδοση 44 ή 45 mm το επόμενο έτος για να γεμίσουμε αυτό το ελάττωμα.

Ανεπαρκής αυτονομία

Αυτό είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα στο Pixel Watch και οφείλεται επίσης εν μέρει στις μειωμένες διαστάσεις του: η αυτονομία του ρολογιού δεν είναι ειλικρινά καλή. Η Google υπόσχεται 24 ώρες χρήσης. Μερικές φορές τα φτάνουμε, μερικές φορές, πηγαίνουμε πέρα ​​από αυτά, ακόμη και. Αλλά πιο συχνά, το ρολόι pixel θα σας εγκαταλείψει πριν περιηγηθείτε στο dial. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα εάν το χρησιμοποιείτε κατά τη διάρκεια της ημέρας για να κάνετε δύο ή τρεις κλήσεις και φυσικά όταν ενεργοποιείτε το GPS και τα ακουστικά Bluetooth σε jog μισή ώρα.

Αυτό είναι πολύ απογοητευτικό, ειδικά αν χρησιμοποιείτε το ρολόι σας τη νύχτα, για να ακολουθήσετε τον ύπνο σας. Επειδή πρέπει να βρείτε τη σωστή στιγμή για να το επαναφορτίσετε: το πρωί, κατά τη διάρκεια του ντους ? Είναι λίγο σύντομο, ακόμα κι αν επαναφορτίζεται μάλλον γρήγορα (μια ώρα, περίπου). Το βράδυ, επιστρέφοντας από τη δουλειά ? Εντάξει, αλλά αυτό σας εμποδίζει να το χρησιμοποιήσετε αν θέλετε να κάνετε jog. Ένας πραγματικός πονοκέφαλος.

Βεβαίως, τα περισσότερα συνδεδεμένα ρολόγια, συμπεριλαμβανομένου του Apple Watch, έχουν μια πολύ περιορισμένη αυτονομία. Αλλά θα μπορούσαμε να ελπίζουμε ότι η Google κάνει καλύτερα στο θέμα, και αυτό δεν συμβαίνει. Πολύ κακός.

Μια ολοκλήρωση μακριά από την ολοκλήρωση

Έτσι, ναι, επωφελούμε την τεχνογνωσία των δεδομένων υγείας όσον αφορά τα δεδομένα υγείας. Αλλά με τη χρήση του ρολογιού pixel, λέγεται ότι οι υπηρεσίες θα άξιζαν να ενσωματωθούν καλύτερα στο ρολόι και στο Android. Έχουμε συχνά την εντύπωση ότι δύο διαφορετικά σύμπαντα συνυπάρχουν μέσα στο ρολόι. Σύμβολο αυτού: Η εφαρμογή Fitbit, η οποία πρέπει προφανώς να μεταφορτωθεί για να συγχρονίσει το ρολόι … ενώ η Google προσφέρει ήδη μια ολοκληρωμένη εφαρμογή στο Android (FIT) που θα μπορούσε να έχει κάνει τέλεια αυτό το γραφείο. Η εφαρμογή Fitbit, λίγο άσχημη, απέχει πολύ από το να ανταποκριθεί στα σύγχρονα κανόνια σχεδιασμού του Android: Το Fit είναι πιο όμορφο και πιο εργονομικό.

Ρολόι Google Pixel

Ένα άλλο σύμπτωμα αυτού του προβλήματος: Εάν έχετε ένα κόμβο Nest, εξοπλισμένο με τη λειτουργία “ύπνου” και χρησιμοποιήστε το ήδη για να παρακολουθείτε τις νύχτες σας, μην μεταφέρετε τα δεδομένα των δύο συσκευών. Το Nest Hub θα στείλει τα δεδομένα του σχετικά με το Fit, το Pixel Watch στο Fitbit. Όχι πρακτικός.

Η εντύπωση της χρήσης ενός προϊόντος στο οποίο ο Fitbit ήταν “κολλημένος σε μια βιασύνη” είναι συχνή. Μερικές φορές προκαλεί διασκεδαστικές καταστάσεις. Για παράδειγμα, η εφαρμογή Fitbit του ρολογιού θα συνεχίσει να σας ενθαρρύνει να σηκωθείτε τακτικά … ακόμα κι αν οδηγείτε στον αυτοκινητόδρομο, αφού ξεκινήσετε ένα μακρύ ταξίδι στους Χάρτες Google !

Δοκιμή ρολογιών Google Pixel: Η πιο ελκυστική επιλογή για χρήστες Android

Δοκιμή ρολογιών Google Pixel: Η πιο ελκυστική επιλογή για χρήστες Android

Ανακοινώθηκε παράλληλα Εικονοστοιχείο 7 Και Pixel 7 Pro, Το Pixel Watch είναι το μεγάλο νέο προϊόν 2022 στο Google. ΕΝΑ Συνδεδεμένο ρολόι σκέψης και βελτιστοποιημένη για Android, που επωφελείται από την προηγμένη ενσωμάτωση των λειτουργιών υγείας Fitness και Fitbit, ένα εμπορικό σήμα που ανήκει τώρα στο Google.

Σχεδιασμός: Ένα κλασικό και κομψό στυλ ωρολογοποιίας

Η Google δεν προσπάθησε να ανακαλύψει τον τροχό τραβώντας το ρολόι των εικονοστοιχείων και αυτό είναι καλό. Με τον πολύ εκλεπτυσμένο κυκλικό σχεδιασμό, το κορώνα του και την καμπύλη του οθόνη, το ρολόι έχει ένα κλασικό στυλ εμπνευσμένο σε μεγάλο βαθμό από το Analog Tocantes. Εκπέμπει μια διακριτική κομψότητα, αλλά που προσελκύει το μάτι. Πράγματι, κατά τη διάρκεια της δοκιμής μας, πολλοί άνθρωποι μας αμφισβήτησαν για την προέλευση αυτού του ρολογιού που δημιουργεί μια αισθητική υπογραφή αναγνωρίσιμη και διακριτική σε σύγκριση με την τετραγωνική μορφή του Apple Watch και το πιο κοινό στυλ του Galaxy Watch 5.

Το Pixel Watch είναι διαθέσιμο μόνο σε κιβώτια ανοξείδωτου χάλυβα 41 mm. Ένα ενδιάμεσο μέγεθος που θα ταιριάζει στους περισσότερους θηλυκούς και αρσενικούς καρπούς. Αλλά θα μπορούσε να είναι λίγο μόνο για τα μεγάλα πρότυπα.

Ένα άνετο ρολόι για να φορέσετε

Αυτό Πολύ ομοιογενής σχεδιασμός εκπέμπει μια εντύπωση γλυκύτητας που βιώνουμε φυσικά όταν φορούμε το ρολόι. Από τις πρώτες στιγμές στον καρπό μας, μας φάνηκε Άνετο και εκπληκτικά οικείο. Λίγα λεπτά ήταν αρκετά για να ξεχάσουμε ότι φορούσαμε το ρολόι Pixel, το οποίο μαρτυρεί για ένα επιτυχημένο σχέδιο.

Το δοκιμαστικό μας αντίγραφο παραδόθηκε με βραχιόλι σιλικόνης πανομοιότυπο με αυτό του Fitbit Sense 2 Αλλά με ένα ελαφρώς διαφορετικό σύστημα γρήγορης στερέωσης. Το ευρύτερο τέλος του βραχιολιού έρχεται να μπει στην άκρη της θήκης, παντρεύοντας τέλεια το κυκλικό του σχήμα. Ξεχωρίζει πατώντας ένα κουμπί Flush στην περίπτωση που μόλις διακρίνουμε.

Είτε πρόκειται για τα χρησιμοποιούμενα υλικά είτε για συναρμολόγηση, Το Pixel Watch έχει εξαιρετικό επίπεδο φινιρίσματος. Έχουμε μόνο μια μικρή ταλαιπωρία για να εκδιώξει με το βραχιόλι σιλικόνης που διατηρεί την εφίδρωση, γεγονός που μπορεί να προκαλέσει ένα ελαφρώς δυσάρεστο συναίσθημα. Αλλά αυτό είναι ένα πρόβλημα που βρίσκουμε σε όλα τα ρολόγια χρησιμοποιώντας αυτόν τον τύπο βραχιολιού.

Οθόνη και διεπαφή: Fitbit στη σάλτσα Google

Το Pixel Watch χρησιμοποιεί μια οθόνη AMOLED που εμφανίζει 320 πόντους ανά ίντσα με φωτεινότητα 1000 NIT. Προστατεύεται από γρατζουνιές και σοκ από ενισχυμένο γυάλινο γορίλα. Συνολικά, είναι φωτεινές και απολύτως ευανάγνωστες ανεξάρτητα από τις συνθήκες φωτισμού. Ορισμένες επικρίσεις έχουν καταστρέψει την μερικές φορές ορατή παρουσία μιας αρκετά παχιάς άκρης οθόνης. Είναι αλήθεια ότι διακρίνεται σε ορισμένες περιπτώσεις, ειδικά όταν μετακινηθείτε στις ειδοποιήσεις, συμβουλευτείτε τον καιρό ή τους χάρτες Google. Ορισμένες σαφείς κλήσεις επισημαίνουν επίσης αυτά τα σύνορα. Αλλά δεν διαπιστώσαμε ότι ενοχλούσε την εμπειρία επειδή η επιφάνεια της οθόνης είναι πάντα ανάλογη με τις χρήσεις.

Το Pixel Watch προσφέρει μια μεγάλη επιλογή από επιλογές που διανέμονται σε 19 θέματα. Υπάρχουν πολλές κλήσεις κοινής ωφέλειας, με προσαρμόσιμες επιπλοκές για να επιλέξετε τον αριθμό επιλογής, τον καρδιακό ρυθμό, την ατζέντα, τις θερμίδες που καταναλώνονται, το επίπεδο της μπαταρίας … , στάδια, κ.λπ.). Τα πιο πρωτότυπα είναι αναμφισβήτητα τα vista dials, αλλά υπάρχουν μόνο τρεις προς το παρόν. Μας αρέσει ο επιλογέας που σας επιτρέπει να εμφανίζετε σε παρουσίαση έως και 30 προσωπικές φωτογραφίες από τις φωτογραφίες Google που μπορούν να επιλεγούν με το χέρι. Βρίσκουμε αυτό το περιεχόμενο στην εφαρμογή ρολογιού και μπορούμε επίσης να εξατομικεύσουμε τους κλήσεις απευθείας από το ρολόι.

Ο επιλογέας που σας επιτρέπει να εμφανίσετε μια παρουσίαση 30 προσωπικών φωτογραφιών από τη φωτογραφία Google. © Marc Zaffagni

Pixel Watch Works Under Wear OS 3.5 και ενσωματώνει τα κύρια χαρακτηριστικά υγείας και fitbit γυμναστήριο. Εκείνοι που είναι εξοικειωμένοι με τα ρολόγια Fitbit και τα βραχιόλια δεν θα αποπροσανατολιστούν . Επιπλέον, το Pixel Watch επικοινωνεί με την εφαρμογή Fitbit στην οποία μεταδίδει δεδομένα σχετικά με τις καθημερινές, αθλητικές δραστηριότητες καθώς και την παρακολούθηση του ύπνου και του καρδιακού ρυθμού.

Η πλοήγηση στη διασύνδεση ρολογιών συνδυάζει ολισθαίνουσες χειρονομίες προς τα αριστερά ή δεξιά για να μετακινηθείτε σε κάρτες (αριθμός βημάτων, φυσικών ασκήσεων, καρδιακού ρυθμού, ύπνου, πλύσης των χεριών κ.λπ.). Η σειρά των καρτών μπορεί να αλλάξει με την ανάπαυση σε ένα από αυτά και στη συνέχεια τη μετακίνηση μέσω των βέλη.

Η κατακόρυφη κύλιση, η οποία μπορεί να γίνει στο δάχτυλο ή με το στέμμα, σας επιτρέπει να ανοίξετε τον πίνακα ελέγχου και να συμβουλευτείτε τις ειδοποιήσεις. Το φυσικό κουμπί που βρίσκεται δίπλα στο στέμμα χρησιμοποιείται για να επιστρέψει στις πρόσφατα χρησιμοποιούμενες εφαρμογές και λειτουργίες. Πατώντας το στέμμα, έχουμε πρόσβαση στην πλήρη λίστα εφαρμογών. Μια διπλή υποστήριξη εγκαινιάζει την υπηρεσία πληρωμής χωρίς επαφή με την πληρωμή Google. Η γενική εργονομία είναι σαφής και αποτελεσματικός, διαισθητικός χειρισμός.

Το ρολόι σας επιτρέπει να λαμβάνετε και να πραγματοποιείτε τηλεφωνικές κλήσεις. Οι συνομιλητές μας βρήκαν τη συζήτηση σαφή όταν οι κλήσεις έγιναν σε ένα σχετικά ήρεμο περιβάλλον. Από την άλλη πλευρά, η ποιότητα ήχου του ηχείου είναι λίγο απογοητευτική, με σημαντικό αποτέλεσμα και κορεσμό και sizzle όταν ο όγκος ωθείται στο μέγιστο. Επίσης κρίμα που δεν μπορούμε να προσθέσουμε μια κάρτα πρόσβασης σε επαφές για να διευκολύνουμε τις κλήσεις.

Αποτελεσματικός καρδιακός αισθητήρας

Το ρολόι εικονοστοιχείων έχει την πανοπλία των αισθητήρων στους οποίους μας έχουν συνηθίσει: καρδιακός ρυθμός, ΗΚΓ, GPS, πυξίδα, υψόμετρο, επιταχυνσιόμετρο και γυροσκόπιο. Δυστυχώς, Η ενσωμάτωση των χαρακτηριστικών Fitbit δεν είναι τόσο προηγμένη όσο θα περίμενε κανείς. Έτσι, το Watch Google δεν ανιχνεύει αυτόματα την κατάρτιση και δεν εκπέμπει ειδοποιήσεις υψηλού και χαμηλού καρδιακού ρυθμού. Τόσες πολλές λειτουργίες που βρίσκονται στα βραχιόλια και τα ρολόγια Fitbit. Όπως και με το τελευταίο, είναι απαραίτητο να έχετε συνδρομή στην υπηρεσία Premium Fitbit για να επωφεληθείτε από τις πιο προηγμένες στατιστικές και αναλύσεις, ιδίως για τον ύπνο, την υγεία και το άγχος της καρδιάς. Η Google σχεδίαζε να προσθέσει τη μέτρηση του επιπέδου οξυγόνου στο αίμα (SPO2) καθώς και την πτώση των πτώσεων.

Ας υπογραμμίσουμε ένα καλό σημείο για το Ακρίβεια του αισθητήρα καρδιακού ρυθμού. Σύμφωνα με τη συγκριτική δοκιμή μας με μια θωρακική καρδιά (θεωρείται το πιο αξιόπιστο εργαλείο παρακολούθησης για τον αθλητισμό), το Pixel Watch προσφέρει πολύ στενές μετρήσεις. Γενικά, η χρήση του Watch Google για την παρακολούθηση των δραστηριοτήτων υγείας και αθλητικών είναι παρόμοια με την εμπειρία Fitbit. Αλλά προσθέτοντας πιο εκτεταμένες συνδεδεμένες λειτουργίες και ολοκληρωμένες υπηρεσίες όπως το Google Pay, το Google Maps και το Google Assistant, Το Pixel Watch προσφέρει μεγαλύτερη ευελιξία για καθημερινή χρήση.

Εξάλλου, Οι ιδιοκτήτες smartphone pixel επωφελούνται από αποκλειστικές λειτουργίες που επεκτείνουν τις δυνατότητες του Watch Google : Express Association Για γρήγορη εναλλαγή μεταξύ συσκευών pixel, ελέγχου ανάγνωσης πολυμέσων, τοποθεσίας των ακουστικών smartphone ή pixel, ελέγχου εξοπλισμού αυτοματισμού στο σπίτι μέσω της εφαρμογής Google Home. Εκτιμήσαμε ιδιαίτερα τη λειτουργία που σας επιτρέπει να ελέγχετε την κάμερα του smartphone για να τραβήξετε απομακρυσμένα πλάνα. Μπορείτε να αλλάξετε ανάμεσα στην πίσω μονάδα και την μπροστινή κάμερα, να προγραμματίσετε μια καθυστέρηση και να χρησιμοποιήσετε το στέμμα για μεγέθυνση. Το όλο θέμα είναι άψογη ρευστότητα.

Αυτονομία και απόδοση

Η Google ανακοινώνει έως και 24 ώρες αυτονομίας. Κατά τη χρήση, με τη διαχείριση του εαυτού σας με τη διαβούλευση των ειδοποιήσεων, για να λάβετε κάποιες σύντομες τηλεφωνικές κλήσεις, να ακολουθήσετε μια νύχτα ύπνου και χωρίς να χρησιμοποιήσετε τη μόνιμη οθόνη, μπορούμε εύκολα να υπερβούμε αυτή τη διάρκεια. Υπό αυτές τις συνθήκες, ήμασταν γενικά περίπου 30% μπαταρία μετά από 24 ώρες. Είναι αυτονόητο ότι η πιο εντατική χρήση που περιλαμβάνει GPS για εκπαίδευση ή καθοδηγούμενη πλοήγηση και μόνιμη οθόνη, θα έχει πολύ μεγαλύτερο αντίκτυπο στη διάρκεια ζωής της ζωής της μπαταρίας. Συνολικά, οι περιπτώσεις, μια καθημερινή επιπλέον επαναφόρτιση είναι απαραίτητη είναι απαραίτητη. Αυτό είναι αναμφισβήτητα το κύριο σημείο απογοήτευσης αυτού του ρολογιού pixel.

Το Pixel Watch χρησιμοποιεί έναν φορτιστή επαγωγής που αντιμετωπίζεται στο πίσω μέρος της θήκης. © Marc Zaffagni

Οι παραστάσεις είναι ικανοποιητικές, ο συνδυασμός του Exynos 9110 SoC από τη Samsung με έναν Coprocessor Cortex M33 εξασφαλίζοντας Τι είναι απαραίτητο για την αντιδραστικότητα και τη ρευστότητα για όλες τις λειτουργίες.

Κατά του ανταγωνισμού

Συγκρίνετε το ρολόι pixel στο Apple Watch δεν έχει πολύ νόημα στο βαθμό που αυτά τα ρολόγια εξυπηρετούν διαφορετικά οικοσυστήματα. Αν κολλήσουμε στο σύμπαν Android, το Galaxy Watch 5 εμφανίζεται ως ο κύριος αντίπαλος του ρολογιού pixel. Έχει το πλεονέκτημα ότι είναι διαθέσιμο σε δύο μεγέθη κουτιών (40 και 44mm) και να είναι πιο προσιτή από € 279. Αλλά το στυλ του είναι λιγότερο ελκυστικό και η αυτονομία του περισσότερο ή λιγότερο παρόμοια δεν του δίνει περισσότερα στο ρολόι Google. Οι αθλητές που αναζητούν πιο προχωρημένες λειτουργίες παρακολούθησης θα προτιμούν να στραφούν σε εξειδικευμένα smartwatch όπως το Garmin Epix (Gen 2) ή τα τελευταία μοντέλα από Polar και Suunto. Υπάρχει επίσης η επιλογή Fitbit με το Sense 2 (που δοκιμάζουμε σήμερα), η οποία έχει γι ‘αυτήν μια αυτονομία αρκετών ημερών, μια προηγμένη ακολουθία, αλλά λιγότερο περίπλοκα συνδεδεμένες λειτουργίες.

συμπέρασμα

Τη στιγμή του ισολογισμού, μπορούμε να το πούμε αυτό Το Pixel Watch είναι γενικά επιτυχία. Η Google ήταν σε θέση να του δώσει ένα στυλ που είναι τόσο διακριτικό όσο και passout που το καθιστά ένα πολύ ευχάριστο ρολόι για να φορέσει και να χρησιμοποιήσει καθημερινά. Η ισορροπία μεταξύ των συνδεδεμένων λειτουργιών και των εφαρμογών υγείας και φυσικής κατάστασης θα είναι κατάλληλη για χρήστες που αναζητούν την ευελιξία πάνω απ ‘όλα. Το Pixel Watch είναι μέχρι σήμερα η πιο ελκυστική επιλογή που διατίθεται στους χρήστες Android.

Διαβάστε την πλήρη δοκιμή

  • Σημείωμα γραφής