Πώς να κάνετε μια δοκιμή απόδοσης των Windows 10 PC και να το επιταχύνετε?, Δοκιμή απόδοσης του υπολογιστή. Δοκιμάστε το ηλεκτρονικό σύστημα υπολογιστή. Ηλεκτρονικές υπηρεσίες για να ελέγξετε την κάρτα βίντεο. Ελεγχος

Δοκιμή απόδοσης του υπολογιστή. Δοκιμάστε το ηλεκτρονικό σύστημα υπολογιστή. Ηλεκτρονικές υπηρεσίες για να ελέγξετε την κάρτα βίντεο. Ελεγχος

Contents

Το κύριο και πιο δημοφιλές πρόγραμμα για τον εντοπισμό των επεξεργαστών, των μητρικών πλακέτας (συμπεριλαμβανομένης της έκδοσης BIOS UEFI), της μνήμης (συμπεριλαμβανομένων των καρτών SPD) ή των γραφικών. Λαμβάνουμε μια ακριβή επισκόπηση των δεδομένων εξοπλισμού.

Πώς να κάνετε μια δοκιμή απόδοσης των Windows 10 PC και να το επιταχύνετε ?

Πώς να κάνετε μια δοκιμή απόδοσης Windows 10, 11 PC ? Σε αυτό το άρθρο, θα παρουσιάσουμε δύο εργαλεία για να αναλύσουμε την απόδοση του υπολογιστή και 6 μεθόδους για την επιτάχυνση του υπολογιστή.

Από την EVA/LAST UPDATE: 05/17/2023

Χρειάζεστε δοκιμή απόδοσης Windows 10, 11 PC

Μετά τη χρήση ενός υπολογιστή για αρκετά χρόνια, πολλοί χρήστες θα έχουν την εντύπωση ότι ο υπολογιστής επιβραδύνεται και ότι η απόδοση του υπολογιστή δεν είναι πλέον τόσο καλή όσο πριν. Έτσι, αν μπορείτε να ελέγξετε την απόδοση του υπολογιστή σας, μπορείτε να βρείτε αυτό που επιβραδύνει τον υπολογιστή σας και να λύσει το πρόβλημα για να το επιταχύνει.

Σε αυτό το άρθρο, θα σας δείξουμε πώς να χρησιμοποιήσετε ένα εργαλείο ενσωματωμένο στα Windows και ένα τρίτο εργαλείο για την εκτέλεση της ανάλυσης απόδοσης των PC Windows 10,11. Τότε θα σας απαριθμήσουμε μερικές λύσεις. Μπορείτε να επιλέξετε μερικούς για να αναβαθμίσετε τον υπολογιστή και να κάνετε τον υπολογιστή σας γρηγορότερο και πιο ρευστό.

Πώς να κάνετε μια δοκιμή απόδοσης Windows 10, 11 PC ?

Σε αυτό το μέρος, μπορείτε να δείτε πώς να ελέγξετε την απόδοση και την ταχύτητα του υπολογιστή με 2 εργαλεία.

1. Αναλύστε την απόδοση του υπολογιστή με το ενσωματωμένο εργαλείο Windows

Βήμα 1. Πατήστε το πλήκτρο Windows + r και πληκτρολογήστε: υπερφορτωμένος και πατήστε Είσοδος, ή κάντε κλικ στο κουμπί Εντάξει.

Υπερφορτωμένος

2ο βήμα. Στο αριστερό στοιχείο του προγράμματος Αναλυτής απόδοσης, ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Σύνολο συλλεκτών δεδομένων > Σύστημα > Απόδοση συστήματος. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στην απόδοση του συστήματος και κάντε κλικ στο κουμπί Για να ξεκινήσετε.

Απόδοση συστήματος

Βήμα 3. Η επαλήθευση θα πρέπει να διαρκεί μόνο περίπου. Κατά τη διάρκεια της εκτέλεσης, θα δείτε ένα εικονίδιο δίπλα στην απόδοση του συστήματος. Μόλις τελειώσετε, στο αριστερό κλείστρο, πηγαίνετε στο Αναφορές> Σύστημα> Απόδοση συστήματος.

Αναφορές

Βήμα 4. Κάντε διπλό κλικ στην αναφορά για να την ανοίξετε και θα διαπιστώσετε ότι παρέχει μια παγκόσμια περίληψη του συστήματος και μπορείτε να εμβαθύνετε τα εξαρτήματα όπως ο δίσκος, ο επεξεργαστής και το δίκτυο. Κάθε ενότητα παρέχει πληροφορίες για όλες τις πτυχές του υπολογιστή σας.

2. Εκτελέστε μια δωρεάν δοκιμή απόδοσης ηλεκτρονικού υπολογιστή με το τρίτο λογισμικό

Το ενσωματωμένο εργαλείο Windows δεν ελέγχει την λεπτομερή απόδοση του δίσκου, οπότε αν θέλετε να ελέγξετε προσεκτικά την ταχύτητα ανάγνωσης και γραφής των δίσκων σας, μπορείτε να επιλέξετε το Aomei Standard Assistance Parttion, ένα δίσκο και δωρεάν διαχειριστή διαμερισμάτων δωρεάν για Windows 11/10 /8/8.1/7/xp/vista.

Λειτουργικότητα Δοκιμή ταχύτητας δίσκου Παρέχει απλές λειτουργίες δοκιμής και δοκιμής για να βοηθήσουν τους χρήστες να δοκιμάσουν την ταχύτητα δίσκου για διαφορετικές απαιτήσεις. Και μετά τη δοκιμή, μπορείτε να εξαγάγετε το αποτέλεσμα της δοκιμής για να διαβάσετε όλες τις λεπτομέρειες.

Κατεβάστε

Βήμα 1. Λήψη και εκτελέστε βοηθός διαμερισμάτων AOMEI. Κάντε κλικ στο Δοκιμή -> Δοκιμή ταχύτητας δίσκου.

Δοκιμή ταχύτητας δίσκου

2ο βήμα. Στο νέο παράθυρο, μπορείτε να επιλέξετε ένα διαμέρισμα για να δοκιμάσετε και να κάνετε κλικ στο κουμπί Για να ξεκινήσετε.

Για να ξεκινήσετε

Βήμα 3. Μόλις ολοκληρωθεί η δοκιμή ταχύτητας, μπορείτε να εξαγάγετε τα αποτελέσματα.

Εξαγωγή

Βήμα 4. Εάν χρειάζεστε μια πιο ολοκληρωμένη δοκιμή, μεταβείτε στην επαγγελματική έκδοση και χρησιμοποιήστε το Λειτουργία Pro. Στη διεπαφή Pro Mode, θα εμφανιστούν περισσότερες πληροφορίες:

Λειτουργία Pro

Εάν διαπιστώσετε ότι το αποτέλεσμα της δοκιμής δείχνει πράγματι ότι η ταχύτητα του δίσκου επηρεάζεται από την ενημέρωση του λειτουργικού συστήματος, πρέπει να λάβετε μέτρα για την επίλυση του προβλήματος.

Πώς να βελτιώσετε την απόδοση των Windows 10, 11 PC PC ?

Μετά τον έλεγχο της απόδοσης του υπολογιστή και της ταχύτητας του δίσκου, ίσως έχετε βρει το πρόβλημα που μειώνει την απόδοση του υπολογιστή. Σε αυτό το μέρος, απαριθμούμε μερικές πρακτικές μεθόδους για να σας βοηθήσουμε να βελτιώσετε την απόδοση του υπολογιστή.

Μέθοδος 1. Ελέγξτε τις ενημερώσεις των Windows και τα προγράμματα οδήγησης συσκευών

Ελέγξτε ότι είναι εγκατεστημένη η πιο πρόσφατη έκδοση των Windows. Όταν ψάχνετε για ενημερώσεις, ο υπολογιστής σας θα αναζητήσει επίσης τα πιο πρόσφατα προγράμματα οδήγησης συσκευών, τα οποία μπορούν να βοηθήσουν στη βελτίωση της απόδοσης του υπολογιστή σας.

Βήμα 1. Επιλέξτε το κουμπί Για να ξεκινήσετε, Στη συνέχεια, επιλέξτε Ρυθμίσεις > Ενημέρωση και ασφάλεια > Ενημερωμένη έκδοση για Windows > Αναζήτηση ενημερώσεων.

2ο βήμα. Εάν η κατάσταση υποδεικνύει “είστε ενημερωμένοι”, συνεχίστε και αναζητήστε προαιρετικές ενημερώσεις. Εάν η κατάσταση υποδεικνύει “Οι ενημερώσεις είναι διαθέσιμες”, μόλις ληφθούν, επιλέξτε Εγκατάσταση τώρα.

Βήμα 3. Επιλέξτε τις ενημερώσεις που θέλετε να εγκαταστήσετε και, στη συνέχεια, επιλέξτε Εγκατάσταση, επανεκκίνηση του υπολογιστή σας και δείτε αν φαίνεται να λειτουργεί καλύτερα.

Μέθοδος 2. Απενεργοποιήστε ορισμένες εφαρμογές στις ρυθμίσεις εκκίνησης

Μπορείτε να περιορίσετε τον αριθμό των προγραμμάτων που εκτελούνται στην αρχή -.

Βήμα 1. Ανοιξε Ρυθμίσεις > Αιτήσεις > Ξεκίνα.

2ο βήμα. Κάντε κλικ στο μενού Είδος από και επιλέξτε την επιλογή Αντίκτυπο στην αρχή -up.

Βήμα 3. Απενεργοποιήστε τα περιττά προγράμματα με υψηλό αντίκτυπο.

Ξεκίνα

Μέθοδος 3. Απεγκαταστήστε μερικές περιττές εφαρμογές

Ο υπολογιστής σας παραδίδεται προεγκατεστημένος με πλήθος λογισμικού που η πλειοψηφία των χρηστών δεν θα χρησιμοποιήσει ποτέ, αλλά που μπορεί να καταναλώσει πολλούς πόρους συστήματος και χώρο δίσκου.

Βήμα 1. Πρόσβαση Ρυθμίσεις > Αιτήσεις > Εφαρμογές και λειτουργίες . Μπορείτε να δείτε όλες τις εφαρμογές που είναι εγκατεστημένες στη λίστα εφαρμογών και λειτουργιών.

2ο βήμα. Για να απεγκαταστήσετε τις ελάχιστες ή περιττές εφαρμογές, κάντε κλικ σε αυτήν την εφαρμογή και επιλέξτε Απεγκαθιστώ.

Απεγκαθιστώ

Μέθοδος 4. Χρησιμοποιήστε εφαρμογή τρίτου μέρους για να μετακινήσετε εφαρμογές

Εάν δεν θέλετε να διαγράψετε οποιοδήποτε λογισμικό, μπορείτε να αναβαθμίσετε στον βοηθό διαμερίσματος Aomei Préffessional για να μετακινήσετε ογκώδη προγράμματα σε άλλο αναγνώστη/δίσκο, απελευθερώνοντας έτσι χώρο στον αναγνώστη του συστήματός σας.

Η Pro Publishing έχει μια λειτουργία Εφαρμογή μετακίνησης που σας επιτρέπει να μεταφέρετε τα προγράμματα που έχουν εγκατασταθεί αφού έχετε σαρώσει το δίσκο για τον εντοπισμό εφαρμογών και αρχείων για κινητά. Μόλις ολοκληρωθεί η λειτουργία, μπορείτε να εκτελέσετε τις εφαρμογές σας από τη νέα διαδρομή αποθήκευσης και τα δεδομένα σας θα αποθηκευτούν στο νέο μέρος.

Παρατηρημένος : Βεβαιωθείτε ότι ο παίκτης προορισμού έχει αρκετό ελεύθερο χώρο για να καταγράψει όλα όσα μετακινείτε. Εάν μια γνώμη σας λέει ότι ο χώρος είναι ανεπαρκής, μπορείτε πρώτα να επεκτείνετε το διαμέρισμα.

Βήμα 1. Κάντε κλικ στο μεγάλο ber πάνω, στη συνέχεια επιλέξτε τη λειτουργία Εφαρμογή μετακίνησης.

Όλα τα εργαλεία

Σε αυτό το παράθυρο, επιλέξτε Μετακίνηση εφαρμογών. Η επιλογή Μετακίνηση των αρχείων Μπορεί να μετακινήσει οποιαδήποτε αρχεία εγγραφής άλλο δίσκο, όπως μετακίνηση του φακέλου εγγράφων.

Μετακίνηση εφαρμογών

2ο βήμα: Στο αναδυόμενο παράθυρο, θα δείτε όλα τα διαμερίσματα των δίσκων, τις ικανότητές τους και τον αριθμό των κινητών εφαρμογών. Επιλέξτε το διαμέρισμα προέλευσης και κάντε κλικ στο ΕΠΟΜΕΝΟ.

Επιλέξτε ένα διαμέρισμα

Βήμα 3: Βρείτε και ελέγξτε τις εφαρμογές για μετακίνηση, επιλέξτε τη θέση προορισμού και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί Κίνηση.

Επιλεγμένες εφαρμογές

Βήμα 4: Στο παράθυρο συμφραζομένων, πρέπει να επιβεβαιώσετε ότι έχετε κλείσει τις επιλεγμένες εφαρμογές. Κάντε κλικ στο Εντάξει Για να ξεκινήσετε τη διαδικασία.

Comfirm τις πληροφορίες

Βήμα 5 : Περιμένετε μια στιγμή, αυτό το λογισμικό θα μετακινηθεί στη θέση προορισμού.

ΤΕΛΟΣ

Μέθοδος 5. Αναβαθμίζω

Εάν χρησιμοποιείτε έναν παραδοσιακό σκληρό δίσκο ως δίσκο συστήματος για τον υπολογιστή σας, σας προτείνουμε να το αντικαταστήσετε με SSD. Το SSD προσφέρει καλύτερη απόδοση, ταχύτερη ταχύτητα επεξεργασίας δεδομένων και πιο σταθερή φυσική δομή. Και τώρα, το SSD με την ίδια ικανότητα ενός σκληρού δίσκου δεν είναι τόσο ακριβό όσο πριν. Μπορείτε να επωφεληθείτε από την καλύτερη απόδοση του δίσκου στον υπολογιστή σας με προσαρμοσμένο SSD.

Για να αντικαταστήσετε σωστά το δίσκο σας, σας συνιστούμε να το κλωνοποιήσετε αντί να επανεγκαταστήσετε το σύστημα και όλα τα προγράμματά σας. Ο βοηθός διαμερίσματος AOMEI έχει επίσης μια επιλογή Βοηθός κλωνοποίησης δίσκων που μπορεί να κλωνοποιήσει έναν σκληρό δίσκο σε άλλο και προσφέρει δύο μεθόδους κλωνοποίησης.

Πρέπει να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας σημαντικών δεδομένων σχετικά με το SSD Target επειδή θα διαγραφεί κατά τη διάρκεια της διαδικασίας κλωνοποίησης.

Βήμα 1. Εκτελέστε το λογισμικό. Στην κύρια διεπαφή, επιλέξτε Κλώνος -> Κλωνοποιήστε τον σκληρό δίσκο.

Κλωνοποίηση δίσκου

2ο βήμα. Εμφανίζεται ένα παράθυρο στο οποίο πρέπει να επιλέξετε ένα μέσο κλωνοποίησης.

 • Γρήγορα κλωνοποιήστε το δίσκο : Θα κλωνοποιήσει μόνο το χώρο που χρησιμοποιείται στον δίσκο πηγής και σας επιτρέπει να ρυθμίσετε τα διαμερίσματα στο δίσκο προορισμού. Μπορείτε να κλωνοποιήσετε ένα μεγάλο δίσκο σε μικρότερο δίσκο μέσω αυτής της μεθόδου.

Κλάδος κλώνου από τον τομέα : Όλοι οι τομείς θα κλωνοποιηθούν. Παίρνει χρόνο.

Γρήγορα κλωνοποιήστε το δίσκο

Βήμα 3. Επιλέξτε τον παραδοσιακό σκληρό δίσκο ως δίσκο πηγής και κάντε κλικ στο κουμπί ΕΠΟΜΕΝΟ.

Δίσκο προέλευσης

Βήμα 4. Επιλέξτε το SSD ως δίσκο προορισμού. Ελεγχος Βελτιστοποιήστε την απόδοση για το SSD Για να ευθυγραμμίσετε το 4K SSD. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί ΕΠΟΜΕΝΟ.

Στόχος δίσκου

Βήμα 5. Σε αυτό το παράθυρο, μπορείτε Αλλάξτε το μέγεθος του διαμερίσματος στο δίσκο προορισμού εάν επιλέξετε να επεξεργαστείτε τα διαμερίσματα. (Φυσικά, μπορείτε επίσης να επιλέξετε τις άλλες δύο επιλογές. Η επιλογή κλωνοποίησης χωρίς αλλαγή μεγέθους θα είναι γκρίζα όταν το μέγεθος του δίσκου στόχου είναι χαμηλότερο από το μέγεθος του δίσκου πηγής.Ουσία

Τροποποιήστε το δίσκο

Θα δείτε μια σημείωση για το πώς να ξεκινήσετε από έναν κλωνοποιημένο δίσκο μετά τη λειτουργία. Λάβετε υπόψη και κάντε κλικ στο Να τελειωσει.

Σημειώσεις εκκίνησης

Βήμα 6. Θα επιστρέψετε στην κύρια διεπαφή. Κάντε κλικ στο Ισχύουν μετά από αυτό Εκτέλεση Για επικύρωση της λειτουργίας.

Ισχύουν

Συμβουλή: Εάν θέλετε να μετακινήσετε μόνο το λειτουργικό σύστημα, μπορείτε να επιλέξετε τη λειτουργικότητα του Migrate OS στο SSD/HDD.

Μέθοδος 6. Καθαρίστε περιττά αρχεία

Τα περιττά αρχεία θα επηρεάσουν την απόδοση του σκληρού δίσκου. Εάν δεν έχετε διαγράψει περιττά αρχεία για μεγάλο χρονικό διάστημα, ο καθαρισμός των περιττών αρχείων μπορεί να βελτιώσει ελαφρώς την απόδοση του υπολογιστή.

Βήμα 1. Πιέζω Windows + S, ψάχνω Δίσκο καθαρισμός και κάντε διπλό κλικ στο αποτέλεσμα αναζήτησης για να ανοίξετε αυτό το εργαλείο.

2ο βήμα. Στο παράθυρο συμφραζομένων, επιλέξτε τον αναγνώστη που θέλετε να καθαρίσετε από το μενού μενού και κάντε κλικ στο κουμπί Εντάξει.

Βήμα 3. Περιμένετε υπομονετικά ότι το εργαλείο έχει ολοκληρώσει την ανάλυση αυτού του αναγνώστη. Στη συνέχεια, στο νέο παράθυρο, επιλέξτε τα αρχεία που θέλετε να καθαρίσετε και κάντε κλικ στο Εντάξει. Ή μπορείτε να κάνετε κλικ στο Καθαρή αρχεία συστήματος Για να αναζητήσετε περισσότερη προσωρινή μνήμη συστήματος.

Αρχεία για διαγραφή

Μπορείτε επίσης να καθαρίσετε αυτόματα περιττά αρχεία, να αποκτήσετε πρόσβαση στο ΡυθμίσειςΣύστημαΑποθήκευση, Ενεργοποιήστε τοΒοηθός αποθήκευσης.

0

Εάν θέλετε βαθύ καθαρισμό, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία Cleaner PC του Aomei Partition Assistant.

συμπέρασμα

Αυτό το άρθρο σας δείχνει πώς να κάνετε μια δοκιμή απόδοσης των Windows 10, 11 PC και παρουσιάζει 6 μεθόδους για να το επιταχύνετε. Για να διατηρήσετε την απόδοση του υπολογιστή σε καλό επίπεδο, πρέπει να διατηρήσετε καλή καθημερινή συντήρηση. Ο βοηθός διαμερίσματος Aomei είναι πρακτικός συνεργάτης για να σας βοηθήσει να διαχειριστείτε τα αρχεία σας. Εκτός από τις λειτουργίες που αναφέραμε παραπάνω, αυτό το εργαλείο μπορεί επίσης να μετατρέψει ένα δίσκο σε MBR/GPT χωρίς διαγραφή διαμερισμάτων, μετατρέψτε τα συστήματα αρχείων μεταξύ NTF και FAT32 χωρίς μορφοποίηση, διαγράψτε εντελώς έναν σκληρό δίσκο κ.λπ.

Και αν το χρειάζεστε, μπορείτε να επιλέξετε την έκδοση διακομιστή ειδικά σχεδιασμένο για χρήστες Windows Server (Windows Server 2022/2019/2012 (R2)/2008 (R2)/2003) χρήστες (R2)/2003).

Δωρεάν διαχειριστής διαμερίσματος

 • Επέκταση/μετακίνηση του διαμερίσματος
 • Κλωνοποιήστε το σύστημα/δίσκο
 • Μετατρέψτε ένα δίσκο MBR/GPT
 • Ελέγξτε τα σφάλματα δίσκου

Κατεβάστε την αξιολόγηση.com

Ακόμα χρειάζονται βοήθεια?

Το πρόβλημά σας έχει λυθεί? Διαφορετικά, εισαγάγετε την ερώτησή σας στο πεδίο αναζήτησης παρακάτω.

Δοκιμή απόδοσης του υπολογιστή. Δοκιμάστε το ηλεκτρονικό σύστημα υπολογιστή. Ηλεκτρονικές υπηρεσίες για να ελέγξετε την κάρτα βίντεο. Ελεγχος

Πώς να ορίσετε εξαρτήματα που βρίσκονται μέσα στον υπολογιστή και να εμφανίσετε τις ρυθμίσεις τους? Πώς να ελέγξετε την κάρτα επεξεργαστή ή βίντεο για την απόδοση και χωρίς υπερθέρμανση? Αρκετά για χρήση Δοκιμαστικό και διαγνωστικό πρόγραμμα.

Εναλλακτικά προγράμματα: Catzilla, Supportsition Unigine, Heaven Unigine, 3d 11 Brand

Το PCMARK είναι με τη σειρά του ένα δημοφιλές εργαλείο για την επαλήθευση της συνολικής απόδοσης του υπολογιστή. Οι δοκιμές περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, τέτοιες εφαρμογές όπως η εργασία σε φύλλα γραφείου, 2D Graphics Operations, Πλοήγηση σε απευθείας σύνδεση σελίδες, καθώς και videoconferencing.

Στην τελευταία έκδοση, ωστόσο, αρνήθηκαν από τη δοκιμή μέσων (SSD ή HDD). Δωρεάν έκδοση μόνο βασικών.

Εάν θέλετε να ελέγξετε πώς ο υπολογιστής σας οδηγεί σε μια εργασία εικονικής πραγματικότητας και εξυπηρετεί παιχνίδια για τα Oculus Rift ή HTC Vive Glasses, το VR Mark θα είναι χρήσιμο για εσάς. Όπως και στην περίπτωση άλλων προγραμμάτων FutureMark, μόνο η βασική έκδοση είναι δωρεάν.

Το εργαλείο είναι εξοπλισμένο με τρεις δοκιμές, συμπεριλαμβανομένης μιας βάσης (πορτοκαλί), για παιχνίδια VR χρησιμοποιώντας το DirectX 12 (Cyan) και το πιο απαιτητικό (μπλε).

Εναλλακτικό πρόγραμμα: Δοκιμή επιδόσεων SteamVR

CPU -Z – για να προσδιορίσετε τον εξοπλισμό

Το κύριο και πιο δημοφιλές πρόγραμμα για τον εντοπισμό των επεξεργαστών, των μητρικών πλακέτας (συμπεριλαμβανομένης της έκδοσης BIOS UEFI), της μνήμης (συμπεριλαμβανομένων των καρτών SPD) ή των γραφικών. Λαμβάνουμε μια ακριβή επισκόπηση των δεδομένων εξοπλισμού.

Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε τον επεξεργαστή σε εφαρμογές μονοπαραγωγών και να συγκρίνετε τα αποτελέσματα με άλλους επεξεργαστές της βάσης δεδομένων. Εάν θέλετε να μάθετε τι είναι ακριβώς στον υπολογιστή σας και πώς λειτουργεί, αυτή είναι η πρώτη εφαρμογή που πρέπει να εγκαταστήσετε.

Χάρη στο CPU-Z, μπορείτε εύκολα να ελέγξετε, για παράδειγμα, από ποια συχνότητα και καθυστερημένη λειτουργία της μνήμης RAM, καθώς και η συχνότητα ρολογιού επεξεργαστή σε πραγματικό χρόνο. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η έκδοση για το Android είναι διαθέσιμη.

Εναλλακτικά προγράμματα: CPU Crystal, Speccy

Το GPU-Z είναι το κύριο πρόγραμμα για τον ορισμό των καρτών βίντεο και των χαρακτηριστικών τους, συμπεριλαμβανομένης της τρέχουσας συχνότητάς τους. Η εφαρμογή έχει μια βασική δοκιμή που σας επιτρέπει να “γρήγορα” βεβαιωθείτε ότι η κάρτα βίντεο λειτουργεί σωστά.

Αυτό αξίζει, ωστόσο, πρέπει να σημειωθεί ότι η δοκιμή αυτού του προγράμματος δεν θα δώσει εμπιστοσύνη σε αυτό, για παράδειγμα, όταν έγινε αποδεκτή, η κάρτα βίντεο θα είναι εντελώς σταθερή. Για να γίνει αυτό, αξίζει να χρησιμοποιήσετε πιο προηγμένα προϊόντα, όπως μια δοκιμή αντίστασης στο πρόγραμμα 3D Mark.

Εναλλακτικό πρόγραμμα: GPU Caps Viewer

Το Cinebench είναι ένα εργαλείο δοκιμής που βασίζεται στον κινητήρα κινηματογράφου 4D και προορίζεται να επαληθεύσει την απόδοση του επεξεργαστή. Δημιουργεί μια 3D σκηνή – η δοκιμή μπορεί να πραγματοποιηθεί χρησιμοποιώντας όλες τις ροές του κεντρικού επεξεργαστή ή μία ροή. Αυτό δίνει μια καλή ιδέα για τις ικανότητες του επεξεργαστή.

Το Cinebench διαθέτει επίσης μια ολοκληρωμένη δοκιμή κάρτας βίντεο που χρησιμοποιεί μια σύνθετη τριών διαστάσεων σκηνή, η οποία, στο παράδειγμα της δίωξης στα οχήματα (κατασκευασμένο Renderraron), μετρά την απόδοση της κάρτας γραφικών Σε λειτουργία OpenGL.

Εναλλακτικά προγράμματα: Luxmark (3D γραφικών απόδοσης χρησιμοποιώντας CPU ή GPU), Copbench (3D γραφική απόδοση με GPU)

Occt 4.5.1 – Ελέγξτε τη σταθερότητα και τη θερμοκρασία

Εναλλακτικά προγράμματα: Furmark, Premium95 ή Speedfan, RealTemp και CoretEmp Θερμοκρασία.

Το MemTest86 είναι ένα εξαιρετικό πρόγραμμα για να ελέγξετε τη σωστή λειτουργία της μνήμης RAM. Αυτό είναι ένα από αυτά τα εξαρτήματα των οποίων η σταθερή εργασία είναι πολύ σημαντική για την απόδοση του υπολογιστή.

Το πρόγραμμα ξεκινά από τον αναγνώστη Flash Starter (ή CD / DVD εάν κάποιος άλλος τα χρησιμοποιεί).

Εναλλακτικό πρόγραμμα: Premium95

Prime95 – Δοκιμή σταθερότητας ή θερμοκρασίας υπό φορτίο

Ένα άλλο εξαιρετικό πρόγραμμα για τη δοκιμή της σταθερότητας ή της θερμοκρασίας των εξαρτημάτων του υπολογιστή υπό υψηλό φορτίο. Μπορούμε να επιλέξουμε μεταξύ των πιο πολυάσχολων δοκιμών, όπως ο RAM ή ο επεξεργαστής.

Προγράμματα, εναλλακτική λύση: Occt, memtest86

Είναι δύσκολο να προσδιοριστεί ένα, το καλύτερο πρόγραμμα για την επαλήθευση της απόδοσης των μέσων δεδομένων (HDD και σκληρούς δίσκους SSD), αλλά αν πρέπει να κάνετε ήδη, το αγαπημένο θα είναι crystaldmarkmark. Σας επιτρέπει να ελέγξετε την απόδοση των μέσων, τόσο στην περίπτωση δεδομένων / γραφής σειριακά δεδομένα όσο και σε μικρά αρχεία.

Αυτό δίνει μια καλή ιδέα για τα πραγματικά χαρακτηριστικά του δοκιμασμένου κόμβου. Εάν δεν ενδιαφέρεστε μόνο για την απόδοση (και, για παράδειγμα, για έξυπνες αναγνώσεις, τη δυνατότητα λήψης ενός νέου υλικολογισμικού ή για ασφαλή διαγραφή), είναι χρήσιμο να ζητήσετε από τις εφαρμογές που συνδέονται με τους κατασκευαστές. Για παράδειγμα, στην περίπτωση του Sandisk, ο πίνακας ελέγχου SANDISK SSD είναι διαθέσιμος και η Samsung – Samsung Magicician.

Εναλλακτικά προγράμματα: Όπως το SSD, το SSD, το λογισμικό του κατασκευαστή περιλαμβάνεται

Η ανάγκη να ελέγξετε αυτό ή ότι το στοιχείο του συστήματος του υπολογιστή μπορεί να εμφανιστεί για διάφορους λόγους. Μερικοί απλά θέλουν να ελέγξουν τη σταθερότητα του σιδήρου, άλλοι αναζητούν τις αιτίες της δυσλειτουργίας της συσκευής ή φτάνουν τη μέγιστη ταχύτητα. Για να το κάνετε αυτό, χρειάζεστε ένα πρόγραμμα για να δοκιμάσετε έναν υπολογιστή.

Δοκιμή υπολογιστή για online απόδοση

Η επαλήθευση του εξοπλισμού πρέπει πάντα να αρχίζει να συλλέγει πληροφορίες σχετικά με αυτό το θέμα. Εάν δεν γνωρίζετε ακριβώς ποια εξαρτήματα έχουν εγκατασταθεί ποιο λογισμικό χρησιμοποιείται, θα είναι πιο δύσκολο για εσάς να πραγματοποιήσετε μια δοκιμή απόδοσης υπολογιστή. Αυτές οι παράμετροι μπορούν να το πω αυτό για να διορθώσουν το πρόβλημα, απλώς τροποποιήστε τη λειτουργία λειτουργίας (συχνά σε φορητούς υπολογιστές) ή ενημερώστε τον πιλότο.

Για τη συλλογή δεδομένων, δεν είναι απαραίτητο να κατεβάσετε τα βοηθητικά προγράμματα, στο πρώτο βήμα, μπορείτε να ελέγξετε online. Για να γίνει αυτό, η υπηρεσία Ma-Config.Το COM είναι πολύ κατάλληλο, το οποίο μπορεί επίσης να κάνει διαγνωστικά του απομακρυσμένου υπολογιστή. Για να εργαστείτε στον δοκιμαστή, πρέπει πρώτα να κατεβάσετε και να ορίσετε την προσθήκη στο πρόγραμμα περιήγησης. Ανάλογα με τη λειτουργικότητα, αυτή η ηλεκτρονική υπηρεσία είναι παρόμοια με τη δημοφιλή Sisoft Sandra. Η αναφορά θα παρέχει πλήρη δεδομένα:

 • στον κατασκευαστή και στο μοντέλο της μητρικής πλακέτας
 • τύπος chipset?
 • την ποσότητα της μνήμης RAM, τη συχνότητα λειτουργίας του
 • μοντέλα επεξεργαστών ·
 • Δεδομένα BIOS
 • Σχετικά με την περιφέρεια που συνδέεται με το λεωφορείο USB.

Είναι επίσης χρήσιμο να επαληθεύσετε την απόδοση του υπολογιστή στο δίκτυο, για παράδειγμα εύρος ζώνης. Για να το κάνετε αυτό, μεταβείτε στον ιστότοπο SpeedTest.NET, στον ιστότοπο, πατήστε το κουμπί δοκιμής BEGK και η υπηρεσία θα σας δώσει δεδομένα σχετικά με την ταχύτητα εκφόρτωσης δεδομένων στο δίκτυο και τη λήψη. Αυτός είναι ένας από τους απλούς τρόπους για να ελέγξετε τον προμηθευτή “ειλικρίνεια”, που σας κόβει. Πρέπει να συμπίπτει με τα αποτελέσματα των δοκιμών με τα δεδομένα στην υπηρεσία ηλεκτρονικού σας πακέτου.

Πώς να ελέγξετε τον υπολογιστή για απόδοση

Όταν εμφανίζονται σφάλματα στον υπολογιστή με πλευρά υλικού, ένα άτομο αντιμετωπίζει δυσλειτουργίες με τη μορφή “οθόνης μπλε θανάτου”, αυθόρμητες επανεκκινήσεις, εναιώρημα και “πέδηση” του συστήματος. Μερικές φορές αυτή η κατάσταση προκαλεί έναν ιό και μια πλήρη επαλήθευση της αναζήτησης απειλών, αλλά στη χειρότερη περίπτωση, συνδέεται με καταστροφές στον εξοπλισμό. Καταρχάς, πρέπει να ανακαλυφθεί ότι το στοιχείο προκαλεί προβλήματα και στη συνέχεια καθορίστε τι προκάλεσε τέτοια συμπεριφορά.

Επαλήθευση RAM

Ο εξαερισμός αυτού του τμήματος του υπολογιστή είναι εξαιρετικά σπάνιος, αλλά με την επιτάχυνση του συστήματος συμβαίνει πάντα ότι καίγονται. Η δοκιμή RAM μπορεί να πραγματοποιηθεί χρησιμοποιώντας το πρόγραμμα MemTest + 86. Δοκιμαστικό διάγραμμα:

 1. Κατεβάστε το βοηθητικό πρόγραμμα.
 2. Δημιουργήστε ένα κινούμενο flash player.
 3. Εκτελέστε το πρόγραμμα από τη μονάδα flash USB και ελέγξτε τη μνήμη RAM.
 4. Η δοκιμή θα διαρκέσει απείρως πολύ καιρό. Εάν, μετά από διάφορα σφάλματα δεν ανιχνευθούν, αυτό σημαίνει ότι η RAM λειτουργεί σωστά.

Πώς να δοκιμάσετε την κάρτα βίντεο

Πιο συχνά, η επιθυμία να δοκιμαστεί ο προσαρμογέας βίντεο εμφανίζεται όταν είναι απαραίτητο για να αναγνωριστεί η μέγιστη ισχύς του. Είναι απαραίτητο να αυξήσει τους δείκτες του στις παραμέτρους του εργοστασίου σε περίπτωση αναπηριών πόρων για νέα παιχνίδια. Μερικές φορές μια τέτοια “επιτάχυνση” οδηγεί σε εξαερισμό, αλλά παραμένει ήδη στη συνείδηση ​​του ιδιοκτήτη. Εάν αγοράσετε ένα στοιχείο που χρησιμοποιείται, είναι απαραίτητο να γνωρίζετε πώς να ελέγξετε την κάρτα βίντεο. Αυτό θα αποφύγει την απόκτηση ψευδών, οι οποίες είναι πολύ. Επιπλέον, η δοκιμή θα βοηθήσει στον εντοπισμό κρυφών αποτυχιών στο τσιπ κατά τη διάρκεια της λειτουργίας.

Για να δοκιμάσετε την κάρτα βίντεο στην κατάσταση φόρτωσης, το Furmark σας ταιριάζει. Υποστηρίζει όλα τα σύγχρονα λειτουργικά συστήματα, μοντέλα προσαρμογέα, παρέχουν τα πιο ολοκληρωμένα δεδομένα από κάθε άποψη. Για να ξεκινήσετε, να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε το ίδιο το βοηθητικό πρόγραμμα, μόλις αρχίσει να ανοίγει το παράθυρο, στο οποίο πρέπει να πραγματοποιηθούν αυτά τα επόμενα στοιχεία:

 1. Κάνοντας κλικ στο κουμπί CPU-Z, μπορείτε να λάβετε πλήρη δεδομένα κάρτας βίντεο: Η ημερομηνία κυκλοφορίας, η συχνότητα εργασίας, η μνήμη βίντεο και το λειτουργικό μοντέλο.
 2. Η καρτέλα Sensors εμφανίζει το φορτίο και τη θερμοκρασία της συσκευής αυτή τη στιγμή – αυτές είναι δείκτες σε ένα απλό.
 3. Για να δοκιμάσετε τον προσαρμογέα, πατήστε το πλήκτρο Burn στη δοκιμή και, στη συνέχεια, μεταβείτε.
 4. Ένα γράφημα θα εμφανιστεί με τα δεδομένα θερμοκρασίας και το “Hairy Bagel” θα τρέξει στην κύρια οθόνη.
 5. Τουλάχιστον αξιολόγηση της απόδοσης της κάρτας θα πρέπει να περιμένει 15 λεπτά. Ελλείψει Geles, η επανεκκίνηση μπορεί να θεωρηθεί ότι έχει περάσει η δοκιμή.
 6. Δώστε προσοχή στη θερμοκρασία, δεν πρέπει να υπερβαίνει τους 80 βαθμούς Κελσίου. Εάν ο δείκτης είναι υψηλότερος, είναι πιθανό το στοιχείο να συμπεριφέρεται ασταθές και σε μια δεδομένη στιγμή μπορεί να ξεπεράσει. Το πρόβλημα είναι είτε σε κακή ψύξη των οπαδών, είτε στη λανθασμένη λειτουργία chipsets.

Επεξεργαστής δοκιμών στρες

Για να ελέγξετε την απόδοση του επεξεργαστή, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το πρόγραμμα CPU Test Pro. Αυτό το πρόγραμμα βοηθά στη δοκιμή όχι μόνο της CPU, αλλά και άλλων λεπτομερειών του συστήματος. Χρησιμοποιείται για να ελέγξετε στο σπίτι και σε εμπορικούς οργανισμούς. Το πρόγραμμα περιέχει αρκετές ενότητες που ελέγχουν την CPU, τη μνήμη, τη μνήμη, το chipset.

Η δοκιμή καταπόνησης του υπολογιστή δημιουργεί βαριά φορτία. Αυτό γίνεται για να επαληθευτεί η σταθερότητα των ορίων των τμημάτων και η ανίχνευση ελαττωματικών θραυσμάτων. Το πρόγραμμα μπορεί να δοκιμάσει για 6 ώρες εάν το σύστημα είναι απαραίτητο για όλες τις δοκιμές, απλά αποκλείεται με τη συνήθη χρήση του. Πριν δοκιμάσετε τον υπολογιστή, σκεφτείτε και αν το χρειάζεστε πραγματικά. Το φορτίο τάσης δεν είναι φυσιολογικό για οποιονδήποτε επεξεργαστή και μπορεί να προκαλέσει κατανομή του.

Πώς να ελέγξετε τον σκληρό δίσκο

Μια άλλη σημαντική λεπτομέρεια του συστήματος του υπολογιστή είναι ένας σκληρός δίσκος ή ένας σκληρός δίσκος. Όταν σπάει, καμία χρησιμότητα δεν θα είναι πλέον χρήσιμη, διότι δεν θα είναι δυνατό να ξεκινήσετε το “αυτοκίνητο”. Κατά κανόνα, χρησιμοποιείται χρησιμοποιώντας προγράμματα όταν πρέπει να δοκιμάσετε το τμήμα που χρησιμοποιείται ή να αποκαλύψετε τις πιθανές αιτίες της βλάβης του λειτουργικού συστήματος. Το πιο δημοφιλές είναι το βοηθητικό πρόγραμμα Victoria HDD. Μετά την εκκίνηση του προγράμματος, χρειάζεστε:

 1. Εάν έχετε περισσότερους από έναν σκληρούς δίσκους, επιλέξτε αυτό που πρέπει να δοκιμαστεί στο σωστό παράθυρο.
 2. Για να ξεκινήσετε, η έξυπνη κατάσταση ελέγχεται στη δεύτερη καρτέλα επάνω μενού. Πατήστε το κουμπί GET SMART. Τα αποτελέσματα πρέπει να είναι μια καλή λέξη. Ο δείκτης θερμοκρασίας σκληρού δίσκου δεν πρέπει να υπερβαίνει τους 40 μοίρες.
 3. Στη συνέχεια, πρέπει να επιλέξετε την καρτέλα Tests. Στη δεξιά πλευρά της οθόνης, επιλέξτε το στοιχείο “Read” για να τοποθετήσετε ένα εμπορικό σήμα στο Ignore και πατήστε το κουμπί Έναρξης.
 4. Το πρόγραμμα έχει ορθογώνια διαφορετικών χρωμάτων. Δεν πρέπει να υπάρχει καθόλου κόκκινο, το πορτοκαλί μπορεί να βρεθεί από 5 έως 10, αλλά ότι είναι καλύτερο. Καλύτερα αν όλοι οι τομείς είναι γκρίζοι.

Μόλις καταφτάτε να δοκιμάσετε τον υπολογιστή για την παρουσία σπασμένων τομέων, μπορείτε να τα εκτελέσετε για να αντικαταστήσετε, να επαναφέρετε ή να διαγράψετε. Αυτό θα παρέχει ένα πιο σταθερό σύστημα του συστήματος. Για να το κάνετε αυτό, επιλέξτε την απαραίτητη ενέργεια αντί του στοιχείου αγνοίας.

γεια σε όλους! Πολλοί ιδιοκτήτες υπολογιστών συχνά χαλαρώνουν για να πιστεύουν ότι το αυτοκίνητό τους δεν λειτουργεί αρκετά γρήγορα, έτσι ώστε να μιλούν “έξω”.

Σε αυτή την περίπτωση, είναι απαραίτητο να δοκιμάσουμε τον “φίλο του σιδήρου” και να προσδιορίσουμε την αιτία αυτής της συμπεριφοράς. Σήμερα θα σας πω πώς να ελέγξετε την ταχύτητα του υπολογιστή. Αλλά πρώτα, ας αποφασίσουμε γιατί πρέπει να γίνει.

Γιατί πρέπει να ελέγξετε?

Περάστε πολύτιμο χρόνο σε δοκιμές ακολουθεί για διάφορους λόγους:

 • Ο έλεγχος θα σας επιτρέψει να κατανοήσετε τις εργασίες που ο υπολογιστής σας είναι σε θέση να λειτουργήσει εύκολα και ποιο είναι δύσκολο για αυτό.
 • Εάν πρόκειται να αγοράσετε ένα νέο υπολογιστή ή ένα νέο φορητό υπολογιστή, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τα αποτελέσματα του ελέγχου, μπορείτε να επιλέξετε το καταλληλότερο μοντέλο που θα ανταποκριθεί σε όλα τα αιτήματά σας.
 • Θα μάθετε ποια εξαρτήματα λειτουργούν αργά και κατά τη διάρκεια της αναβάθμισης θα μπορούν να τα αντικαταστήσουν.
 • Μπορείτε να συγκρίνετε τα χαρακτηριστικά του υπολογιστή σας με τον υπολογιστή σας ένα άτομο των φίλων σας και να μάθετε ποιος υπολογιστής είναι ο πιο ισχυρός.

Πώς να το κάνουμε?

Λοιπόν, ο έλεγχος ταχύτητας είναι πολύ απαραίτητος και σημαντικός, αλλά πώς να γνωρίζετε την ταχύτητα, πώς μπορεί να μετρηθεί? Για να βρείτε την ταχύτητα του υπολογιστή, θα χρειαστείτε έναν υπολογιστή με ένα σύστημα Windows που είναι εγκατεστημένο σε αυτό, το συνηθισμένο σύνολο εφαρμογών αυτού του λειτουργικού συστήματος και τις οδηγίες μου που θα περιγράψω παρακάτω.

Μπορείτε να ελέγξετε με τρεις απλούς τρόπους:

 1. Χρησιμοποιώντας δείκτη επιπέδου απόδοσης των Windows
 2. Χρήση του Windows Task Manager, το οποίο πρέπει να είναι ήδη εξοικειωμένο με εσάς
 3. με βάση τη χρήση ειδικών προγραμμάτων.

Εξετάστε λεπτομερώς το καθένα από αυτά.

Πρώτη μέθοδος

Κάτω από τα Windows, υπάρχει ένα εξαιρετικά χρήσιμο πρόγραμμα εξυπηρέτησης που ονομάζεται ” Δείκτης παραγωγικότητας“Αυτή η εφαρμογή επιτρέπει τη μέτρηση των δεικτών του υπολογιστή σας, δείχνει την εκτίμηση του καθενός και, φυσικά, αξιολογεί η απόδοση του συστήματος. Σε αυτή την περίπτωση, το μέγεθος του γενικού δείκτη δεν υπερβαίνει τον μικρότερο δείκτη μεταξύ των στοιχείων.

Σε 7, 8 εκδόσεις των Windows και WASTA στον πίνακα διαμόρφωσης, χρειάζεστε μια ενότητα “Counter and Performance” (κάτω από τα Windows XP, είναι αδύνατο να ελέγξετε με αυτόν τον τρόπο).

Αν μιλάμε για την 7η έκδοση: Μέγιστη βαθμολογία 7.9, μέσος όρος – από 3,5 έως 5. Εάν ο δείκτης απόδοσης είναι μεγαλύτερος από πέντε, δεν μπορείτε να ανησυχείτε για τίποτα. Ωστόσο, εάν οι δείκτες είναι χαμηλότεροι από την εκτίμηση “3.5 “, ο υπολογιστής σας πρέπει να αντικατασταθεί από ένα νέο ή να παράγει μια παλιά αναβάθμιση (η οποία θα είναι πολύ φθηνότερη).

Σε απόβλητα, το μέγιστο είναι 5,9 και σε 8 -ke – 9.9.

Στα Windows 8.1 και 10, οι δοκιμές απόδοσης πραγματοποιούνται χρησιμοποιώντας το κέλυφος λογισμικού PowerShell. Για να το ανοίξετε στην γραμμή αναζήτησης οθόνης εκκίνησης, γράψτε “PowerShell”, στα αποτελέσματα αναζήτησης, κάντε κλικ στο δεξί κουμπί του ποντικιού για να μάθετε το εικονίδιο του “βοηθητικού προγράμματος” και επιλέξτε τη γραμμή “Εκτέλεση από τον διαχειριστή” στο κατάλογος συμφραζόμενων.

Στο Windows PowerShell, γράψτε Winsat Formal και Press Entrance. Ακολουθώντας αυτές τις ενέργειες, θα δείτε τα εξής:

Υπάρχει ένα μικρό χαρακτηριστικό: Εάν κάνετε μια δοκιμή φορητού υπολογιστή, είναι απαραίτητο να είναι συνδεδεμένο με το δίκτυο 220V, διαφορετικά το πρόγραμμα θα δώσει ένα σφάλμα.

Η όλη διαδικασία μπορεί να διαρκέσει λίγα λεπτά και το αποτέλεσμα θα καταγραφεί εδώ:
C: \\ Windows \\ performance \\ winsat \\ datastore \\ . επίσημος.Αξιολόγηση (πρόσφατο) .Σφυρήλατο.XML.

Στο πρόγραμμα Windows PowerShell χωρίς δικαιώματα διαχειριστή, η δοκιμή συστήματος δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί, μπορείτε να δείτε μόνο τις εκτιμήσεις απόδοσης που εκδίδονται μετά την προηγούμενη δοκιμή. Για αυτό, εγγραφείτε “Get-Ciminstance win32_winsat” Και πατήστε Enter. Κατά συνέπεια, θα δείτε:

Δεύτερος τρόπος

Εάν θέλετε να έχετε μια εξαιρετικά ακριβή ιδέα για την ταχύτητα του συστήματός σας, αυτή η μέθοδος θα είναι η πιο πρακτική για εσάς. Το κύριο πλεονέκτημα του πλεονεκτήματός του είναι ότι είναι σε θέση να αποδείξει όχι μόνο την ταχύτητα με την οποία ο ίδιος ο υπολογιστής είναι γρήγορη, αλλά και ποια ταχύτητα έχει ξεχωριστά στοιχεία.

Για να καθορίσετε την ποιότητα του έργου με αυτόν τον τρόπο, πρέπει να εκτελέσετε τις ακόλουθες ενέργειες:

 1. Ταυτόχρονα, πατήστε τα πλήκτρα ALT, CTRL, διαγραφή.
 2. Κάντε κλικ στο “Manager Task”.
 3. Στο Manager Task, επιλέξτε την καρτέλα που ονομάζεται “Performance”.

Στην “απόδοση”, θα δείτε πόσο πλήρως λειτουργεί ο υπολογιστής σας. Εάν το επίπεδο ποιότητας της εργασίας του είναι ανεπαρκές, μπορείτε να προσπαθήσετε να αναβαθμίσετε το αυτοκίνητό σας.

Τα γραφικά σας επιτρέπουν να προσδιορίσετε με το οποίο είναι συνδεδεμένο το αργό έργο του υπολογιστή: με φορτίο επεξεργαστή ή με έλλειψη μνήμης RAM. Η πράσινη γραμμή μαρτυρεί την εξαιρετική δουλειά, κίτρινο – στο παραδεκτό επίπεδο, αλλά αν η γραμμή είναι κόκκινη, πρέπει να ενεργεί επειγόντως.

Τρίτος τρόπος

Αυτή η μέθοδος είναι να χρησιμοποιήσετε ειδικά προγράμματα. Υπάρχουν ειδικές εφαρμογές που δημιουργήθηκαν ειδικά για τη συλλογή δεδομένων υπολογιστή.

Υπάρχει μόνο ένα μάτσο όλων των ειδών δοκιμών, αριθμών και πληροφοριών. Χρησιμοποιώντας αυτά τα προϊόντα, μπορείτε να λάβετε τα πιο ολοκληρωμένα δεδομένα στην ταχύτητα του υπολογιστή σας. Ποια είναι αυτά τα προγράμματα? Ακολουθεί μια λίστα με εκείνους που τουλάχιστον μία φορά χρησιμοποίησα:

Everest.. Δημιουργήθηκε κυρίως για την ανάλυση της διαμόρφωσης του υπολογιστή, ωστόσο, δίνει μεγάλο αριθμό διαφορετικών δοκιμών.

Sisoftware Sandra.. Προς το παρόν, η πιο βέλτιστη επιλογή, αν θέλετε να δοκιμάσετε το επίπεδο υγείας.

Τρισδιάστατος.. Η κύρια εξειδίκευσή του είναι να το δοκιμάσετε κάρτες βίντεο. Αποτελείται από μεγάλο αριθμό διαφορετικών δοκιμών υφής, που εργάζονται με 3 -διαστάσεων μοντελοποίηση κ.λπ. Υπάρχει μια πλήρης δοκιμαστική έκδοση που μοιάζει με ένα βιντεοπαιχνίδι στο οποίο δεν παίζετε, αλλά ένα πρόγραμμα. Κατά τη διάρκεια της δουλειάς του, αυτό δίνει μια αξιολόγηση της σταθερότητας της κάρτας βίντεο κατά τη διάρκεια μεγάλων χρεώσεων, μετρά το ρυθμό καρέ.

Υπολογιστής PC.. Αυτό είναι ελαφρύ λογισμικό σχεδιασμένο για περιορισμένη χρήση. Χρησιμεύει μόνο για τον έλεγχο της ταχύτητας. Σας επιτρέπει να εκτελείτε ολοκληρωμένες δοκιμές από οποιοδήποτε στοιχείο PC. Το κύριο χαρακτηριστικό είναι η παρουσία της ικανότητας σύγκρισης της απόδοσης της δικής σας επιχείρησης με έναν μέσο συντελεστή του κόσμου.

Μπορείτε να κατεβάσετε αυτά τα προγράμματα στους επίσημους πόρους του Διαδικτύου των ηλεκτρονικών προγραμματιστών τους.

Στην πραγματικότητα, όλοι, αγαπητοί φίλοι! Στο τέλος, θα ήθελα να σας πω για το μάθημα μάθησης, την αποτελεσματικότητα που θα μπορούσα να “ελέγξω” στον εαυτό μου. Μιλάμε για το μάθημα “Επιτυχημένα μυστικά εργασίας στον υπολογιστή”.

Ενός μεγάλου αριθμού άλλων παρόμοιων μαθημάτων, που παρουσιάζονται διαφέρει κυρίως από τον υψηλό επαγγελματισμό του συγγραφέα και την απλότητα της παρουσίασης. Όλες οι λεπτότητες των εργασιών στον υπολογιστή περιγράφονται τόσο απλές και είναι σαφές ότι ακόμη και οι ηλικιωμένοι ηλικίας, είναι γνωστό ότι αντιμετωπίζουν τη σύγχρονη τεχνολογία, σε λίγους μήνες μελετών μετατρέπονται σε έμπειρους χρήστες.

Θέλω να είσαι γραμματέας στην επιστήμη των υπολογιστών και θα σε βοηθήσω να βοηθήσεις το ιστολόγιό μου. Επομένως, μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στις ενημερώσεις και να ακολουθήσετε τη δημοσίευση του νέου άρθρου.

Μοιραστείτε πληροφορίες στο κοινωνικό. Δίκτυα, θα τα δούμε!

Δικά σας πιστά! Αμπντουλάχ Ρουσλάν

Εάν ενδιαφέρεστε για ερωτήσεις όπως ο έλεγχος της ταχύτητας της σύνδεσης στο διαδίκτυο, δοκιμάστε την οθόνη ή με τη φροντίδα του στερεοφωνικού ήχου της συσκευής με ηχεία, το άρθρο μας θα σας βοηθήσει να κάνετε τις απαραίτητες δοκιμές γρήγορα και χωρίς να εγκαταστήσετε λογισμικό!

Όλα για τον υπολογιστή σας – είναι πολύ σημαντικό. Πρώτον, σας επιτρέπει να κατανοήσετε καλύτερα τις δυνατότητες του υπολογιστή σας και από την άλλη πλευρά να συγκρίνετε τα αποτελέσματα του συστήματός σας με τα αποτελέσματα άλλων χρηστών.

Προκειμένου να δοκιμάσετε πλήρως τους υπολογιστές σας, μπορείτε να επωφεληθείτε από ειδικές πολύπλοκες επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας, κατά κάποιο τρόπο, και σε αυτό. Κάτι στο σύστημα μπορεί να βρεθεί στις ιδιότητες του υπολογιστή, αλλά υπάρχουν αρκετοί ευκολότεροι, ταχύτεροι και πιο πρακτικοί δείκτες για να αναγνωρίσουν με τη βοήθεια ειδικών ηλεκτρονικών υπηρεσιών. Είναι αυτοί που θα συζητηθούν σε αυτό το άρθρο.

Που δεν μπορεί να δοκιμάσει και γιατί

Κάποιοι δεν θα μπορούσαν να είναι σύγχρονοι πόροι στο Διαδίκτυο, το γεγονός ότι εργάζονται μόνο στο περιβάλλον του προγράμματος περιήγησης επιβάλλει έναν αριθμό περιορισμών σε αυτά. Συγκεκριμένα, με τη βοήθειά τους, δεν μπορούμε να αποκτήσουμε άμεση πρόσβαση στο σύστημα και τις παραμέτρους του. Κατά συνέπεια, δεν υπάρχουν, για παράδειγμα, λειτουργικές υπηρεσίες δοκιμής μνήμης ή σε απευθείας σύνδεση κάρτες βίντεο.

Είναι αλήθεια ότι αρκετές πύλες έχουν βρει πώς να ξεπεράσουν αυτόν τον περιορισμό. Προσφέρουν να εγκαταστήσουν μια ειδική οθόνη οθόνης, η οποία συλλέγει δεδομένα στον υπολογιστή σας, τα μεταδίδει στο διακομιστή όπου επεξεργάζονται και εκδίδονται με τη μορφή έτοιμου για χρήση που προκύπτει στο παράθυρο του προγράμματος περιήγησης. Δεν είναι μια καθαρή ηλεκτρονική υπηρεσία, αλλά πάντα. Τέτοιες ρωσικές τοποθεσίες, προτείνω το DriverCloud.com:

Αφού κάνετε κλικ στο κουμπί “ΑΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ”, ο φορτιστής εκκίνησης πρέπει να μεταφορτωθεί αυτόματα, το οποίο βρίσκεται στο καθιερωμένο έντυπο που διαρκεί μόλις 11 μεγα-τύπους (εάν η λήψη δεν έχει ξεκινήσει, μπορείτε να κατεβάσετε χειροκίνητα το σελίδα “Πώς μπορώ να διαγράψω το plugin? “). Εάν όλα έχουν ήδη εγκατασταθεί, οι δοκιμές θα ξεκινήσουν, το αποτέλεσμα των οποίων θα προέρχεται περίπου από αυτόν τον ενοποιημένο πίνακα:

Θα λάβουμε γενικευμένες πληροφορίες σε σχεδόν όλα τα στοιχεία του υπολογιστή. Ωστόσο, αυτό δεν είναι όλα τα δεδομένα! Στα δεξιά κάθε μονάδας περιγραφής, υπάρχει ένα περισσότερο κουμπί πατώντας το οποίο μπορείτε να επιλέξετε ένα συγκεκριμένο αριθμό πρόσθετων χαρακτηριστικών σε κάθε κατηγορία.

Αλλά αυτό δεν είναι όλα 🙂 Πώς να μαντέψετε από το όνομα, το driverscloud επιτρέπει σε όλους τους κύριους κόμβους του υπολογιστή σας! Για να εξοικειωθείτε με την πρόταση της λίστας ενημέρωσης, κάντε κλικ στο κουμπί “Αναζήτηση για πιλότους” κάτω από τα χαρακτηριστικά του πίνακα υπολογιστή σας.

Εν ολίγοις, η υπηρεσία DriverCloud είναι μάλλον συνετή, αλλά, δυστυχώς, δεν είναι εντελώς ανεξάρτητη από το τρίτο λογισμικό Party. Πλήρως σε απευθείας σύνδεση χρησιμοποιώντας ένα συμβατικό πρόγραμμα περιήγησης, μπορούμε να δοκιμάσουμε μόνο τις ικανότητες πολυμέσων ή τις ρυθμίσεις δικτύου:

 • Λειτουργία του μικροφώνου (απαιτεί διαθεσιμότητα) και ηχεία
 • Ρυθμίσεις παρακολούθησης (Διαστάσεις οθόνης, παράμετροι χρώματος, φωτεινότητα, αντίθεση κ.λπ.)
 • Εργαστείτε με αρχεία
 • Ρυθμίσεις σύνδεσης δικτύου (ταχύτητα, χρησιμοποιούμενο πρόγραμμα περιήγησης, διεύθυνση IP κ.λπ.Ουσία.

Προτείνω όλα όσα κατάφερα να βρω :).

Έλεγχος ταχύτητας στο Διαδίκτυο

Πιθανώς η πρώτη και πιο λογική, η οποία απαιτεί επιθεώρηση, είναι η ταχύτητα της σύνδεσης στο Διαδίκτυο. Δεν θα σπάσουμε τη λογική 🙂

Για να δοκιμάσετε την ταχύτητα του Διαδικτύου, υπάρχουν πολλές διαφορετικές υπηρεσίες. Κάθε ένα από αυτά μπορεί να παράγει διαφορετικά αποτελέσματα, προκειμένου να αποκτήσετε πιο ακριβή δεδομένα, θα σας συμβουλεύω να ελέγξετε τις αναγνώσεις σε διαφορετικούς ιστότοπους και να υπολογίσετε τη μέση τιμή που θα είναι όσο το δυνατόν ακριβέστερη.

Εδώ είναι ο κατάλογος των πιο αποτελεσματικών υπηρεσιών δοκιμής ταχύτητας στο Διαδίκτυο:

Η ουσία όλων είναι ένα: Ο υπολογιστής σας συνδέεται με οποιοδήποτε διακομιστή, κατεβάστε μερικά αρχεία δοκιμών από εκεί και, στη συνέχεια, επιστρέφει. Με βάση την ταχύτητα με την οποία λαμβάνονται και εκφορτώνονται τα δεδομένα, η μέση ταχύτητα της σύνδεσης στο διαδίκτυο υπολογίζεται στον διακομιστή. Τα δεδομένα που λαμβάνονται εμφανίζονται με τη μορφή όμορφων εικόνων ή απλού κειμένου.

Από την παραπάνω λίστα, μία από τις πιο ακριβείς και πιο όμορφες υπηρεσίες ελέγχου ταχύτητας στο διαδίκτυο είναι το speedtest.Καθαρά:

Ένα χαρακτηριστικό αυτής της υπηρεσίας είναι ότι πριν από τη δοκιμή, μπορείτε να επιλέξετε από οποιοδήποτε διακομιστή διαθέσιμο σε οποιαδήποτε πόλη της κάρτας! Εάν δεν το κάνετε, το speedtest θα επιλέξει το πιο πλησιέστερο στην τρέχουσα τοποθεσία σας, που υπολογίζεται από τη διεύθυνση IP.

Για να ξεκινήσετε τις δοκιμές, απλά κάντε κλικ στο κουμπί “Start the Check” και περιμένετε για λήψη και αποστολή δεδομένων. Παρεμπιπτόντως, ολόκληρη η διαδικασία είναι κινούμενη και μπορείτε να δείτε την πρόοδο της μετάδοσης των δοκιμαστικών αρχείων. Στο τέλος της δοκιμής, θα ανοίξει το αποτέλεσμα στο οποίο θα αντικατοπτρίζεται ο χρόνος ping, καθώς και η ταχύτητα λήψης και μεταφοράς δεδομένων σε megabits ανά δευτερόλεπτο:

Το πιο ενημερωτικό, κατά τη γνώμη μου, είναι η δοκιμή ταχύτητας στο Διαδίκτυο του Yandex:

Ωστόσο, δεν υπάρχει διακόσμηση, υπάρχουν μερικές αποχρώσεις που έχουν διακεκριμένο μετρητή Διαδικτύου από άλλες υπηρεσίες. Πρώτον, τα αποτελέσματα μέτρησης εμφανίζονται όχι μόνο στα bits, αλλά και σε bytes, τα οποία σας επιτρέπουν να εκτιμήσετε γρήγορα την πραγματική χρήση της λήψης δεδομένων στη συνήθη φόρμα. Δεύτερον, αν μετακινηθείτε στη σελίδα, θα δούμε μια ολόκληρη ενότητα με διάφορες τεχνικές και πληροφορίες αναφοράς!

Οι υπόλοιπες υπηρεσίες λειτουργούν σχεδόν ταυτόσημες. Δώστε προσοχή στο γεγονός ότι το ταχύτερο είναι inetzamer.Ru, χειρόγραφο.Το RU σας επιτρέπει να δείτε τη δυναμική των αλλαγών ταχύτητας σε διαφορετικά στάδια των δοκιμών και 2ip.Η RU διαθέτει πολλές χρήσιμες και ομοιόμορφες υπηρεσίες. που μπορείτε να αγαπήσετε.

Οθόνη δοκιμής

Όταν αγοράζουν έναν εκπαιδευτή, πολλοί χρήστες δεν πιστεύουν καν ότι μπορεί να εξατομικευτεί. Συνήθως, το έργο του εκπαιδευτή εκτιμάται από εμάς από το κριτήριο: “δείχνει, δεν δείχνει” 🙂 Έτσι κοστίζει χρόνια χωρίς χρωματισμό στο χρώμα, τη φωτεινότητα κ.λπ. Και, ελέγξτε τις ρυθμίσεις της οθόνης, όπως, συνιστάται δύο φορές το χρόνο!

Όπως και στην προηγούμενη περίπτωση, σας προσφέρω μια σειρά δοκιμών και υπηρεσιών διόρθωσης για τις παραμέτρους εμφάνισης:

Κάθε υπηρεσία μας επιτρέπει να καθορίσουμε:

 1. Η ομοιογένεια της αναπαραγωγής χρώματος και η έλλειψη “σπασμένων” εικονοστοιχείων.
 2. Συχνότητα ενημέρωσης οθόνης (ιδιαίτερα σχετική με οθόνες ELT).
 3. Καθαρότητα.
 4. Φωτεινότητα και αντίθεση της οθόνης.
 5. Η ακρίβεια των γεωμετρικών αναλογιών της οθόνης.

Πριν προχωρήσουμε στην εξέταση των ίδιων των υπηρεσιών, ας αποφασίσουμε λίγο με τον αλγόριθμο των ενεργειών μας. Για τις οθόνες σε ηλεκτρονικούς ακτινικούς σωλήνες, πρέπει να ξοδέψετε όλες τις δοκιμές με τη σειρά του και να διόρθωσε κάθε μειονέκτημα του ανεπαρκούς χρησιμοποιώντας το μενού στην οθόνη που ονομάζεται από την οθόνη της οθόνης.

Ωστόσο, για τις οθόνες της LCD των δοκιμών, είναι γενικά απαραίτητο λιγότερο, επειδή δεν υπόκεινται σε σχέση με τις ρυθμίσεις όπως τα ανάλογα τους ELT. Πρώτα απ ‘όλα, θα πρέπει να δώσετε προσοχή στην ομοιογένεια της αναπαραγωγής χρώματος όταν η οθόνη ρέει σε ένα χρώμα. Εάν σε μονοφωνικό υπόβαθρο, θα βρείτε ένα ή περισσότερα σημεία άλλου χρώματος – αυτά είναι “σπασμένα” εικονοστοιχεία .

Μερικές φορές μπορείτε να απαλλαγείτε από τη μήτρα “ζεστό -up” από μια δυναμική εικόνα αλλαγής (για παράδειγμα, λευκό θόρυβο) κατά τη διάρκεια ενός ζεύγους ρολογιού. Για σπασμένα εικονοστοιχεία του σημείου “θεραπείας”, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία JScreenFix.Com.

Το δεύτερο κοινό σφάλμα στις ρυθμίσεις οθόνης LCD είναι μια εσφαλμένη ρύθμιση της φωτεινότητας και της αντίθεσης. Για τη διόρθωσή του, οι εικόνες δοκιμής χρησιμοποιούνται γενικά με βαθμούς γκρίζου επιπέδων στα πιο λαμπερά, σχεδόν λευκά κινούμενα αντικείμενα. Εάν βλέπετε όλες τις διαβαθμίσεις, αυτό σημαίνει ότι όλα είναι αληθινά, αν όχι, προσπαθήστε να αλλάξετε τη φωτεινότητα και τις παραμέτρους αντίθεσης.

Νομίζω ότι θα είναι ευκολότερο για εσάς να καθορίσετε γιατί και πώς να χρησιμοποιήσετε τις δοκιμές παρακολούθησης που προσφέρονται σε απευθείας σύνδεση δοκιμές. Επομένως, ας μιλήσουμε για καθένα από αυτά τώρα. Και το πρώτο στη λίστα είναι η υπηρεσία Monteon.RU:

Πρόκειται για μια ρωσική υπηρεσία που περιέχει όλες τις κλασικές δοκιμές παρακολούθησης. Όλες οι δοκιμές εκτελούνται καλύτερα σε λειτουργία πλήρους οθόνης πατώντας το πλήκτρο F11 πληκτρολογίου ή ένα ειδικό κουμπί που βρίσκεται στο κάτω μέρος της γραμμής εργαλείων. Για τις οθόνες ELT, συνιστάται να δαπανήσετε όλες τις δοκιμές. Και για την οθόνη LCD, μπορείτε να ελέγξετε επιλεκτικά την αναπαραγωγή χρώματος και τις ρυθμίσεις φωτεινότητας / αντίθεσης.

Οι φίλοι να κάνουν τα πάντα γρήγορα, καθώς και οπαδοί των γάτων για την ψυχή, μια άλλη ρωσική υπηρεσία για τους online δημιουργούς Catlair θα έχουν:

Ωστόσο, δεν υπάρχουν τόσες πολλές δοκιμές, όπως και στον προηγούμενο πόρο, σε όλες τις δοκιμές, υπάρχουν εικόνες γάτων στα εικονογράμματα των σπυριών :). Για να αποκρύψετε τις γάτες και όλα τα πάνελ με προτροπές που απλά κάντε κλικ στην οθόνη. Το νέο κλικ θα επιστρέψει στο μέρος του. Φυσικά, οι δοκιμές είναι καλύτερες σε λειτουργία πλήρους οθόνης.

Η τελευταία υπηρεσία στη λίστα μας είναι τα αγγλικά, ωστόσο, προσφέρει μια σειρά από πολύ ενδιαφέρουσες και χρήσιμες δοκιμές στη διάθεσή μας (ειδικά για ηλεκτρικές οθόνες):

Όλες οι δοκιμές χωρίζονται σε τρεις μεγάλες υποομάδες: “Εύρος χρώματος” (αναπαραγωγή χρώματος), “διαρροή” (δυναμισμός) και “ομοιογένεια” (ομοιογένεια). Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει το δεύτερο διαμέρισμα που σας επιτρέπει να ελέγξετε τις ικανότητες της οθόνης για να τροποποιήσετε δυναμικά τη θέση των αντικειμένων στην οθόνη χωρίς να παραμορφώσετε το σχήμα τους. Υπάρχουν παράμετροι για χρώματα και αντικείμενα φόντου, καθώς και ταχύτητες ταξιδιού.

Το μόνο μειονέκτημα στην υπηρεσία είναι να εργαστεί στον υπολογιστή θα πρέπει να υπάρχει ένας αναγνώστης flash όχι χαμηλότερο από την 8η έκδοση.

Ελεγχος ήχου

Φαίνεται ότι μπορείτε να καταγράψετε τον ήχο σας: αυτό είναι, είτε δεν είναι 🙂 Ωστόσο, οι αρμόδιοι άνθρωποι που εργάζονται με ήχο ή απλά ακουστικοί μπορούν να σας πουν ότι υπάρχουν πολλές δοκιμές που σας επιτρέπουν να προσδιορίσετε τον εξοπλισμό ανταπόκρισης της συχνότητας ήχου, τα επίπεδα θορύβου και άλλες παραμέτρους.

Όλη η θεωρία δεν είναι ιδιαίτερα σημαντική για τον συνηθισμένο χρήστη. Ωστόσο, υπάρχουν πρακτικές περιπτώσεις πραγματικής ζωής. Για παράδειγμα, αγοράσατε ακουστικά, αλλά δεν υπάρχουν σημάδια, όπου η αριστερά και όπου το σωστό κανάλι . Προσδιορίστε το σωστό διαδικτυακό στερεοφωνικό θα βοηθήσει την υπηρεσία Audiocheck θα βοηθήσει.καθαρά:

Απλώς πηγαίνουμε στον ιστότοπο, συνδέουμε τα ακουστικά στον υπολογιστή και κάντε κλικ στο κουμπί ελέγχου καναλιού (για παράδειγμα, “Αριστερά” για τα αριστερά). Εάν ακούσετε τον ήχο στο αριστερό κράνος, αυτό σημαίνει ότι τα βάζετε σωστά στα αυτιά, διαφορετικά πρέπει να τα αλλάξετε σε μέρη 🙂

Η υπηρεσία, δυστυχώς, τα αγγλικά, αλλά οι αρμόδιοι άνθρωποι μπορούν να βρουν πολλή χρήση. Εδώ συγκεντρώνονται και δοκιμές για τον προσδιορισμό των χαρακτηριστικών συχνότητας και τη δοκιμή του δυναμικού εύρους και ακόμη και της διαδικτυακής δοκιμής ακρόασης! Η λίστα όλων των δοκιμών είναι διαθέσιμη στη σελίδα https: // www.ήχος.net/soundtestsaudiostones_index.PHP.

Ελεγχος

Το τελευταίο πράγμα που μπορείτε να ελέγξετε στο διαδίκτυο στον υπολογιστή μας είναι αρχεία. Είναι gigabytes που βρίσκονται στους σκληρούς δίσκους του υπολογιστή μας και μερικά από αυτά μπορεί να είναι αρκετά επικίνδυνα! Εάν έχετε κατεβάσει κάτι στο διαδίκτυο και δεν εμπιστεύεστε τον εαυτό σας, ελέγξτε το χρησιμοποιώντας έναν ηλεκτρονικό σαρωτή προστασίας από ιούς που αναγνωρίζεται Virusto.com:

Αυτή η υπηρεσία σάς επιτρέπει να δοκιμάσετε όλους τους τύπους δεδομένων έως και 128 mega-typing με περισσότερους από 50 κινητήρες αντι-ιού με τις τελευταίες βάσεις δεδομένων. Όλα όσα θέλετε μαζί σας, επιλέξτε ένα αρχείο δοκιμής στον υπολογιστή, μεταφέρετε το στην ανάλυση και περιμένετε τα αποτελέσματα. Εάν το αρχείο σας έχει ήδη δοκιμαστεί προηγουμένως, τα αποτελέσματα μπορεί να είναι πρακτικά στιγμιαία!

Ομοίως, εξακολουθούν να υπάρχουν αρκετές δημοφιλείς υπηρεσίες, όπως η Virusscan.Jotti.Org (μέχρι 5 αρχεία όχι περισσότερο από 50 MB ταυτόχρονα), virscan.Org (έως 20 αρχεία όχι περισσότερο από 20 MB) ή online metascan (1 αρχείο έως 140 MB). Ωστόσο, ο συνολικός ιός είναι ο πιο διάσημος και εξουσία. Ανόητο, ωστόσο, λένε ότι το 100% λέει εάν το αρχείο δεν μπορεί να είναι επικίνδυνο. Οι σαρωτές ιών προτείνουν μόνο μια απειλή, αλλά για να σας επιλύσει 🙂

Εάν θέλετε να σαρώσετε ολόκληρο τον υπολογιστή, όχι μόνο συγκεκριμένα αρχεία, δηλαδή μια τέτοια ευκαιρία. Είναι αλήθεια ότι θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε τον Internet Explorer και μια ειδική επέκταση. Ωστόσο, αν αυτό δεν σας συγχέει, φέρνω την προσοχή σας στο Eset Onlie Scanner:

Πρόκειται για μια υπηρεσία για τους προγραμματιστές του δημοφιλούς antivirus nod32. Σας επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε την πραγματική βάση δεδομένων ESET για να ανιχνεύσετε επικίνδυνο λογισμικό στον υπολογιστή σας χρησιμοποιώντας ένα ειδικό plug-in για το IE. Όλα όσα έχετε να κάνετε είναι μια ανοιχτή υπηρεσία, κάντε κλικ στο κουμπί “Εκτέλεση του ESET Onlie Scanner” και επιβεβαιώστε την εγκατάσταση της προσθήκης και, στη συνέχεια, ξεκινήστε το.

Αξίζει να πείτε αμέσως ότι δεν μπορείτε να θεραπεύσετε τους ιούς που βρέθηκαν χρησιμοποιώντας την υπηρεσία, δυστυχώς, δεν θα μπορείτε να το κάνετε. Ο σαρωτής ορίζει μόνο την παρουσία του και προσφέρει να κατεβάσει και να εγκαταστήσει μια δοκιμαστική έκδοση του πακέτου αντι-ιού ESET Smart Security. Ωστόσο, ο κατάλογος των επικίνδυνων αρχείων που παίρνετε και τίποτα δεν σας εμποδίζει να διαγράψετε με μη αυτόματο τρόπο όλα όσα κρίνετε απαραίτητα!

συμπεράσματα

Σύγχρονες υπηρεσίες Διαδικτύου, όπως θα μπορούσαμε να διασφαλίσουμε ότι έχουν φτάσει στο όριο των δυνατοτήτων τους, τα οποία περιορίζονται μόνο στα χαρακτηριστικά του έργου των προγραμμάτων περιήγησης. Και μερικοί προσπαθούν ακόμη και να “παραλείψουν” καθιερωμένους περιορισμούς λόγω της χρήσης πελατών και plug-in online.

Φυσικά, όσον αφορά τα πλήρη προγράμματα σε ορισμένες περιπτώσεις, προφέρονται σε απευθείας σύνδεση υπηρεσίες. Ωστόσο, για την επίλυση ενός ορισμένου κύκλου εργασιών, είναι ακόμη καλύτεροι από το συνηθισμένο λογισμικό, επειδή δεν εξαρτώνται από τη δύναμη του υπολογιστή σας και μπορούν να λειτουργήσουν καθόλου σε οποιαδήποτε συσκευή όπου υπάρχει πρόγραμμα περιήγησης!

Π.μικρό. Εξουσιοδοτείται να αντιγράφει ελεύθερα και να παραθέτει αυτό το άρθρο εάν καθορίσετε μια ενεργή αναφορά ανοιχτή στην πηγή και για να διατηρήσετε την πατρότητα του Ruslana Trader.

Απόδοση Αυτή είναι σήμερα ένας από τους σημαντικούς δείκτες της συνάφειας και της ταχύτητας του υπολογιστή, σας επιτρέπει να κατανοήσετε τη συνάφεια του υπολογιστή σας ή να μην προσδιορίσετε τα αδύναμα σημεία, τα οποία στο μέλλον τροποποιούν τους κόμβους υπολογιστών ή αγοράζουν νέο υπολογιστή. Ελέγξτε τους υπολογιστές απόδοσης μπορούν να προγραμματιστούν χρησιμοποιώντας προγράμματα ενσωματωμένων ή τρίτων μερών.

Ολοκληρωμένα προγράμματα.

Τα Windows 7 διαθέτουν ένα πρόγραμμα που έχει σχεδιαστεί για να ελέγχει την απόδοση, να μεταβείτε στην εκκίνηση και να εισάγετε “μετρητές και ταμεία απόδοσης”.

Ξεκινάμε το πρόγραμμα στο παράθυρο που ανοίγει, αξιολογούμε (Προσοχή! Κλείστε όλα τα προγράμματα πριν ελέγξετε και εάν δοκιμάσετε το φορητό υπολογιστή, συνδέστε τον φορτιστή.Ουσία, Μετά από 3 έως 5 λεπτά, παίρνουμε μια φωτογραφία για την ομοιότητα αυτού.

Εάν η αξιολόγηση είναι 3, 7 και κάτω πρέπει να σκεφτεί να αντικαταστήσει τον υπολογιστή ή τους πιο πρόσφατους και παραγωγικούς κόμβους του . Η μέγιστη αξιολόγηση που μπορεί να ληφθεί στα Windows 7 είναι 7, 9.

Στα Windows 8, 1 και 10 Αξιολόγηση απόδοσης χρησιμοποιώντας το PowerShell. Ανοίξτε την περιοχή αναζήτησης οθόνης εκκίνησης που γράφουμε στην αναζήτηση “PowerShell”, εκτελέστε το στο όνομα του διαχειριστή. Ένα μπλε παράθυρο θα ανοίξει, στο οποίο εισέρχονται στο Winsat Formal και πατήστε “Εισαγωγή”. Μετά από τον οποίο ο έλεγχος θα ξεκινήσει τη διάρκεια της απόδοσης του υπολογιστή 5 έως 10 λεπτά. Αφού ολοκληρώσετε το αποτέλεσμα, μπορείτε να δείτε το C: \\ Windows \\ Performance \\ Winsat \\ Datastore \\ File θα ονομάζεται Formal .Σφυρήλατο .XML μπορεί να ανοίξει με προγράμματα: λέξη, σημειωματάριο, σημειωματάριο ++.

Προγράμματα τρίτου μέρους.

Everest. – Έχει πολύ μεγάλο αριθμό διαφορετικών δοκιμών απόδοσης CPU, μνήμης, δοκιμής σταθερότητας δοκιμής, δοκιμής δίσκου και σας επιτρέπει επίσης να δείτε όλα τα χαρακτηριστικά του υπολογιστή.

Τρισδιάστατος – Σχεδιασμένο για τη δοκιμή καρτών βίντεο, περιλαμβάνει μεγάλο αριθμό δοκιμών που δοκιμάστηκαν από μια κάρτα βίντεο απόδοσης και δίνει το έργο μετά την ολοκλήρωση, το πρόγραμμα δίνει μια αξιολόγηση της σταθερότητας και της απόδοσης της κάρτας απόδοσης.