Βοήθεια – Πώς να πληρώσετε με το Google Pay? Πληρωμή για κινητά: Google Pay – Οι υπηρεσίες μου – Boursorama, και αν ήταν η κατάλληλη στιγμή να μάθετε να πληρώνετε με το κινητό σας? 09/12/2020 έως 11: 31 – Boursorama

Και αν ήταν η κατάλληλη στιγμή για να μάθετε να πληρώνετε με το κινητό σας? Πληροφορίες που παρέχονται από τον Boursorama Banque • 09/12/2020 έως 11: 31

Contents

2. Κρατήστε το τηλέφωνό σας πίσω στην οθόνη του τερματικού για μερικά δευτερόλεπτα.

Πώς να πληρώσετε με το Google Pay ?

1. Ενεργοποιήστε την οθόνη του τηλεφώνου σας και στη συνέχεια ξεκλειδώστε το τελευταίο. Δεν χρειάζεται να ανοίξετε την εφαρμογή Google Pay.

2. Κρατήστε το τηλέφωνό σας πίσω στην οθόνη του τερματικού για μερικά δευτερόλεπτα.

3. Όταν πραγματοποιηθεί η πληρωμή, εμφανίζεται στην οθόνη ένα μπλε checkout.

Διαφορετικά, προχωρήστε ως εξής:

 • Προσπαθήστε να το κρατήσετε διαφορετικά. Η κεραία NFC μπορεί να βρίσκεται στο πάνω ή στο κάτω μέρος της συσκευής σας
 • Τοποθετήστε το τηλέφωνό σας πιο κοντά στην οθόνη του τερματικού
 • Κρατήστε το τηλέφωνό σας στην οθόνη του τερματικού για μερικά ακόμη δευτερόλεπτα

Εάν εμφανιστεί ένα checkout, αλλά ο ταμίας σας ενημερώνει ότι η πληρωμή δεν έχει λειτουργήσει:

 • Ελέγξτε ότι το κατάστημα δέχεται πληρωμές για κινητά
 • Ελέγξτε ότι η τραπεζική σας κάρτα λειτουργεί σωστά

Δεν υπάρχει συγκεκριμένος περιορισμός για πληρωμές με το Google Pay. Το ποσό που επιτρέπεται για την πληρωμή σας θα εξαρτηθεί από το διαθέσιμο ανώτατο όριο στην τραπεζική σας κάρτα και, για τις κάρτες Ultim και Welcome, το υπόλοιπο του λογαριασμού σας.

Ωστόσο, ενδέχεται να υπάρχει ένα συγκεκριμένο όριο σε ορισμένες ηλεκτρονικές πληρωμές (TPE), γενικά 300 ευρώ. Σε αυτή την περίπτωση, θα είναι απαραίτητο να εκτελέσετε τη λειτουργία σας σε αρκετές φορές.

Δεν υπάρχει επίσης περιορισμός καθημερινών συναλλαγών.

Παρόμοιες ερωτήσεις

 • Ποιος μπορώ να επικοινωνήσω σε περίπτωση ανωμαλίας με την υπηρεσία πληρωμής Google ?
 • Προγραμματίζω το κλείδωμα του τηλεφώνου μου για να χρησιμοποιήσω το Google Pay ?
 • Οι πληροφορίες της πληρωμής μου στο Google θα παραμείνουν στη συσκευή μου εάν έχουν επαναφερθεί ?
 • Τι είναι το Google Pay ?
 • Τι πρέπει να κάνω αν αντιτάχθηκα στην κάρτα πληρωμής μου που καταγράφηκε στο Google Pay και στη συνέχεια να λάβω μια κάρτα αντικατάστασης ?
 • Τι πρέπει να κάνω εάν η συσκευή μου έχει χαθεί ή κλαπεί για να μπλοκάρει το Google Pay ?

Και αν ήταν η κατάλληλη στιγμή για να μάθετε να πληρώνετε με το κινητό σας ?

Εγγραφή της τραπεζικής σας κάρτας για να πληρώσετε με το κινητό σας τηλέφωνο, είναι εύκολο με το Boursorama Banque (Credits: Adobe Stock)

Εκδότης. Με τον περιορισμό, πολλές συνήθειες της καθημερινής ζωής έχουν τροποποιηθεί, ειδικά για να πάνε για ψώνια. Σε αυτό το νέο πλαίσιο, η πληρωμή χωρίς επαφή με τραπεζική κάρτα είναι προνομιακή σε πολλές επιχειρήσεις, αλλά δεν είναι ο μόνος τρόπος να πληρώσετε για τις αγορές σας. Το κινητό σας τηλέφωνο μπορεί να γίνει ένα εργαλείο επιλογής για τη διευκόλυνση της πληρωμής κατά τη διάρκεια του Covid-19. Σας εξηγούμε πώς.

Το έχετε αναγκαστικά μάρτυρες, αφού η Γαλλία είναι σε περιορισμό, πολλές αφίσες θυμούνται ότι είναι τώρα απαραίτητο να σέβεστε τις χειρονομίες του φραγμού: πλύνετε τα χέρια σας, φτερνίζοντας στον αγκώνα σας και χρησιμοποιήστε ένα μαντήλι με ενιαία χρήση.

Τα καταστήματα που παραμένουν ανοιχτά κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου έπρεπε επίσης να προσαρμοστούν σε αυτό το νέο πλαίσιο: την είσοδο των πελατών σε μικρές ομάδες, σεβασμό σε απόσταση τουλάχιστον ενός μέτρου, την εφαρμογή προστατευτικών φραγμών μεταξύ των κουτιών του προσωπικού και των πελατών που διευθετήσουν τις αγορές τους.

Εάν οι κανονισμοί σε μετρητά είναι πάντοτε δυνατοί και μπορούν να απορριφθούν μόνο από έναν έμπορο σε συγκεκριμένες συνθήκες (1), “Είναι ουσιαστικά σκόπιμο να ευνοήσουμε τις πληρωμές χωρίς επαφή για τον περιορισμό της εξάπλωσης του ιού. Στη Γαλλία, η συντριπτική πλειονότητα των καρτών πληρωμών είναι εξοπλισμένη με αυτή τη λειτουργία “, θυμάται το Banque de France (2).

Ένα ανώτατο όριο που καταγράφηκε στα 50 ευρώ από τις 11 Μαΐου 2020

Η εφαρμογή του περιορισμού είχε ως αποτέλεσμα την αύξηση του αριθμού της πληρωμής με χωρίς επαφή κατά 4 % σύμφωνα με τις τελευταίες αναλύσεις της ομάδας CB (3) Τράπεζας Ομάδας (3). Σχεδόν 47 εκατομμύρια κάρτες στην κυκλοφορία είναι εξοπλισμένα με χωρίς επαφή (4).

Αυτές οι κάρτες είναι αναγνωρίσιμες από το λογότυπο με τη μορφή ραδιοφωνικού κύματος που κοσμεί το μέτωπο τους. Πριν από την κρίση COVVI-19, η πληρωμή χωρίς επαφή αυξήθηκε κατά 40% κατά μέσο όρο κάθε μήνα (3). Υπογράψτε ότι οι ιδιοκτήτες καρτών είναι όλο και λιγότερο απρόθυμοι να χρησιμοποιήσουν αυτόν τον τρόπο πληρωμής, αλλά το ανώτατο όριο των 30 ευρώ (4) περιορίζει αυτή την τεχνολογία σε μικρές αγορές μικρών αγορών.

Λόγω των εξαιρετικών περιστάσεων, η Ευρωπαϊκή Τραπεζική Αρχή ήταν ευνοϊκή για την αύξηση αυτής της οροφής στα 50 ευρώ. Στη Γαλλία, η αύξηση σε αυτό το ανώτατο όριο πρέπει να γενικευτεί σχεδόν από τις 11 Μαΐου, την ημερομηνία έναρξης.

Αλλά η πληρωμή χωρίς επαφή μέσω της τραπεζικής κάρτας δεν είναι ο μόνος τρόπος για να ορίσετε τις συναλλαγές σας περιορίζοντας τον κίνδυνο μετάδοσης του ιού και υπάρχει επίσης πληρωμή χωρίς επαφή χάρη στο τηλέφωνο.

Μια πιο ενδιαφέρουσα εναλλακτική λύση με την πρόσληψη της τραπεζικής κάρτας

Είναι πράγματι δυνατό να χρησιμοποιήσετε το κινητό σας τηλέφωνο για να πληρώσετε αγορές σε έναν έμπορο, χρησιμοποιώντας τη λειτουργία SO -Called “Wallet” (χαρτοφυλάκιο στα αγγλικά).

Πρόκειται για ένα εικονικό χαρτοφυλάκιο που επιτρέπει στα άτομα να πληρώνουν, να λαμβάνουν ή να στέλνουν χρήματα μέσω του κινητού τους τηλεφώνου (5). Αυτή η λύση καθιστά επίσης δυνατή την αποθήκευση καρτών πιστότητας, κουπόνια μείωσης, εισιτήρια τρένου στο τηλέφωνο. Για να παραμείνετε στις ειδήσεις του Covid-19, είναι για παράδειγμα η δυνατότητα να δημιουργήσετε και να αποθηκεύσετε στο smartphone σας ένα υποτιμητικό πιστοποιητικό ταξιδιού (6).

Και για να επιστρέψετε στα μέσα πληρωμής, με τον ίδιο τρόπο όπως ένα χαρτοφυλάκιο είναι το αντικείμενο από τη φύση στο οποίο βάζει την πιστωτική του κάρτα, το πορτοφόλι αποτελεί την ψηφιακή του απόκλιση και επομένως σας επιτρέπει να αποθηκεύσετε ουσιαστικά την κάρτα σας στο κινητό σας τηλέφωνο.

Στη γλώσσα των τραπεζών, μιλάμε για εγγραφή “της τραπεζικής κάρτας. Μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία εγγραφής, μπορείτε να πληρώσετε απευθείας τις αγορές σας με έναν έμπορο προσεγγίζοντας το τηλέφωνό σας από τον τερματικό διακανονισμού όπως θα κάνατε με μια συμβατική κάρτα. Επομένως, η πληρωμή παραμένει χωρίς επαφή, αλλά επωφελείται από ένα πιο σημαντικό ανώτατο όριο πληρωμής από ό, τι για μια πληρωμή χωρίς κάρτα με κάρτα, αφού το όριο πληρωμής μέσω πορτοφολιού είναι το ίδιο με αυτό που ισχύει για την κάρτα σας όταν πληρώνετε μια αγορά πληκτρολογώντας τον κωδικό PIN σας.

Το Boursorama Banque απλοποιεί τις διαδικασίες σας

Για να προσελκύσετε την κάρτα σας εάν είστε πελάτης ισορροπίας τραπεζών, είναι πολύ απλό, κατεβάστε απλώς την εφαρμογή Mobile Boursorama στο τηλέφωνό σας. Η εφαρμογή ανιχνεύει το εμπορικό σήμα της συσκευής σας και σας προσφέρει Apple Pay εάν ​​έχετε iPhone ή Google Pay εάν ​​το smartphone σας λειτουργεί στο Android.

Στη συνέχεια, η εφαρμογή θα σας προσκαλέσει να ενσωματώσετε την τραπεζική σας κάρτα στο πορτοφόλι σας. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επικυρώσετε τους γενικούς όρους χρήσης από το τηλέφωνό σας για να επιβεβαιώσετε την πρόσληψη της κάρτας.

Ακόμα καλύτερα, αν είστε ήδη πελάτης ή νέος εάν έχετε τοποθετήσει μια κάρτα, αλλά δεν το έχετε λάβει ακόμα, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε στο πορτοφόλι μετά από 3 ημέρες το μέγιστο και να το χρησιμοποιήσετε ως μέθοδο πληρωμής χωρίς επαφή μέσω του τηλεφώνου σας. Μια λειτουργικότητα που βρίσκει όλο το ενδιαφέρον της για μια περίοδο κατά την οποία οι ταχυδρομικές υπηρεσίες λειτουργούν σε αργή κίνηση (7).

Εφόσον ο αριθμός της κάρτας και το κρυπτογράφημα του δεν εμφανίζονται στην εφαρμογή, δεν θα μπορείτε να ορίσετε μια αγορά που γίνεται στο Διαδίκτυο με το πορτοφόλι σε έναν ιστότοπο που δεν είναι συμβατό με την Apple Pay ή με το Google Pay.

Εάν δεν έχετε πάρει ακόμα τη βύθιση, ήρθε η ώρα ή ποτέ να το κάνετε: μετά από μερικές πληρωμές που έγιναν με αυτόν τον τρόπο, θα είστε γρήγορα πεπεισμένοι από τη ρευστότητα και την απλότητα της διαδικασίας. Η πληρωμή με το κινητό σας θα γίνει αντανακλαστικό και πιθανότατα θα αναρωτηθείτε πώς κάνατε πριν !