Πληρωμές χωρίς επαφή – Βοήθεια πληρωμής Google, πληρωμή Google Pay

Πληρωμή πληρωμής Google

Για να πληρώσετε τα ψώνια σας στο κατάστημα με το τηλέφωνό σας, πρέπει πρώτα να βεβαιωθείτε ότι έχετε κατεβάσει και διαμορφώσει το Google Pay. Κατεβάστε την εφαρμογή Google Pay στο τηλέφωνό σας Android. Η διαμόρφωση του Google Pay στο τηλέφωνό σας διαρκεί μόνο λίγα λεπτά. Θα χρειαστείτε τα στοιχεία της πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας σας για να διαμορφώσετε την εφαρμογή. Επί του παρόντος, οι πληρωμές στο κατάστημα μέσω της Google Pay λειτουργούν μόνο σε επιλέξιμα τηλέφωνα Android. Λειτουργεί η εφαρμογή Google Pay στο τηλέφωνό σας ? Για να ρυθμίσετε τα ψώνια σας στο κατάστημα ..

Πληρωμές χωρίς επαφή

Γιατί να χρησιμοποιήσετε το Google Pay για να πληρώσετε για τα καταστήματα σας στα καταστήματα ?

Το Google Pay είναι ένας γρήγορος, απλός και ασφαλής τρόπος για να προσαρμόσετε τις ηλεκτρονικές σας αγορές, σε εφαρμογές και σε καταστήματα χρησιμοποιώντας αποθηκευμένες κάρτες στο λογαριασμό σας στο Google. Για να χρησιμοποιήσετε το Google Pay στο κατάστημα, πρέπει να έχετε τηλέφωνο Android. Εάν δικαιούστε πλεονεκτήματα με την πιστωτική σας κάρτα, διατηρείτε το όφελος που χρησιμοποιείτε την κάρτα σας με το Google Pay ή με παραδοσιακό τρόπο. Με το Google Pay, μπορείτε επίσης να καταγράψετε την πίστη σας, τις κάρτες δώρων και τα εισιτήρια και να πληρώσετε τους τίτλους μεταφοράς σας χρησιμοποιώντας το τηλέφωνό σας. Τι V ..

Είναι η πληρωμή με το Google Pay Secure ?

Η Google Pay προστατεύει τα στοιχεία και τον λογαριασμό πληρωμής σας με διάφορα επίπεδα ασφάλειας, χάρη σε μία από τις πιο προηγμένες υποδομές ασφαλείας στον κόσμο. Όλα τα εργαλεία που δημιουργούμε προστατεύονται από ισχυρές ολοκληρωμένες τεχνολογίες ασφαλείας που είναι ικανές να ανιχνεύουν και μπλοκάρουν απειλές όπως spam, κακόβουλο λογισμικό και ιούς. Θέλετε να μάθετε πώς η Google Pay προστατεύει τα στοιχεία σας ? Συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε τι συμβαίνει όταν προσθέτετε μια κάρτα και ρυθμίστε τα καταστήματα σας στα καταστήματα. Η προσθήκη μιας κάρτας εδώ είναι αυτό που ..

Εγκατάσταση του Google Pay στο τηλέφωνό σας

Για να πληρώσετε τα ψώνια σας στο κατάστημα με το τηλέφωνό σας, πρέπει πρώτα να βεβαιωθείτε ότι έχετε κατεβάσει και διαμορφώσει το Google Pay. Κατεβάστε την εφαρμογή Google Pay στο τηλέφωνό σας Android. Η διαμόρφωση του Google Pay στο τηλέφωνό σας διαρκεί μόνο λίγα λεπτά. Θα χρειαστείτε τα στοιχεία της πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας σας για να διαμορφώσετε την εφαρμογή. Επί του παρόντος, οι πληρωμές στο κατάστημα μέσω της Google Pay λειτουργούν μόνο σε επιλέξιμα τηλέφωνα Android. Λειτουργεί η εφαρμογή Google Pay στο τηλέφωνό σας ? Για να ρυθμίσετε τα ψώνια σας στο κατάστημα ..

 • © 2023 Google
 • Εμπιστευτικότητα
 • Οροι χρήσης

Πληρωμή πληρωμής Google

Η Πολιτική Απορρήτου της Google περιγράφει τον τρόπο επεξεργασίας προσωπικών πληροφοριών όταν χρησιμοποιείτε προϊόντα και υπηρεσίες Google. Εάν είστε χρήστης κάτω των 18 ετών, θα βρείτε άλλους πόρους στον οδηγό για την εμπιστευτικότητα των εφήβων Google. Οι πληρωμές Google προσφέρονται στους κατόχους ενός λογαριασμού Google και η χρήση που κάνετε υπόκειται στην πολιτική απορρήτου της Google. Επιπλέον, αυτή η ειδοποίηση απορρήτου περιγράφει τις πρακτικές εμπιστευτικότητας της Google ειδικά για τις πληρωμές Google.

Η χρήση των πληρωμών Google διέπεται από τους όρους χρήσης των πληρωμών Google, οι οποίες λεπτομερέστερα τις υπηρεσίες που καλύπτονται από την παρούσα ειδοποίηση απορρήτου. Οι όροι με κεφαλαία γράμματα που δεν ορίζονται στην παρούσα ειδοποίηση εμπιστευτικότητας των πληρωμών Google έχουν την έννοια που τους διατίθεται υπό τους όρους χρήσης των πληρωμών Google.

Η ειδοποίηση απορρήτου της Google Payments ισχύει για τις υπηρεσίες που προσφέρει η Google LLC ή οι θυγατρικές της σε αποκλειστική ιδιοκτησία, συμπεριλαμβανομένης της Google Payment Corp. (“GPC”). Συμβουλευτείτε τους όρους χρήσης των πληρωμών Google που είναι προσβάσιμοι σε εσάς από την υπηρεσία για να μάθετε ποια θυγατρική προσφέρει αυτήν την υπηρεσία. Για τους χρήστες (εκτός από εκείνους που πωλούν σε μια αγορά Google) που βρίσκεται στην ευρωπαϊκή οικονομική περιοχή (εκτός από το Ηνωμένο Βασίλειο), ο ελεγκτής δεδομένων που είναι υπεύθυνος για τις πληροφορίες σας είναι η Google Ireland Limited. Για τους χρήστες (εκτός από εκείνους που πωλούν σε μια αγορά Google) που βρίσκεται στο Ηνωμένο Βασίλειο, ο ελεγκτής δεδομένων που είναι υπεύθυνος για τις πληροφορίες σας είναι η Google LLC. Εάν βρίσκεστε στον ευρωπαϊκό οικονομικό χώρο, εκτός από το Ηνωμένο Βασίλειο, και πωλήστε σε μια αγορά Google, ο ελεγκτής δεδομένων που είναι υπεύθυνος για τις πληροφορίες σας είναι η Google Paying Ireland Limited. Εάν βρίσκεστε στο Ηνωμένο Βασίλειο και πωλείτε σε μια αγορά Google, ο ελεγκτής δεδομένων που είναι υπεύθυνος για τις πληροφορίες σας είναι η Google Payment Limited. Για τους χρήστες που βρίσκονται στη Βραζιλία, ο ελεγκτής δεδομένων που είναι υπεύθυνος για τις πληροφορίες σας είναι η Google LLC και, στο βαθμό που απαιτείται από τον βραζιλιάνικο νόμο, αυτό μπορεί να είναι το Google Brasil Pagamentos Ltda.

Συλλέγονται πληροφορίες

Εκτός από τις πληροφορίες που εμφανίζονται στην πολιτική απορρήτου της Google, μπορούμε επίσης να συλλέξουμε τα εξής:

 • Πληροφορίες για τις εγγραφές: Όταν εγγραφείτε για πληρωμές Google, δημιουργείτε έναν λογαριασμό πληρωμών Google που σχετίζεται με τον λογαριασμό σας στο Google. Ανάλογα με τις υπηρεσίες πληρωμών Google που χρησιμοποιείτε, εκτός από τις πληροφορίες που εμφανίζονται στην Πολιτική Απορρήτου της Google, μπορούμε να σας ζητήσουμε να παράσχουμε τις ακόλουθες πληροφορίες: πιστωτική κάρτα ή χρέωση και ημερομηνία λήξης, αριθμός λογαριασμού Τραπεζική και ημερομηνία λήξης, διεύθυνση, αριθμός τηλεφώνου , Ημερομηνία γέννησης, αριθμός εθνικής ασφάλισης ή αριθμός αναγνώρισης φόρου (ή οποιονδήποτε άλλο αριθμό αναγνώρισης που εκδίδεται από κυβέρνηση) και για τους εμπόρους ή τις εταιρείες ειδικότερα την κατηγορία των επιχειρήσεων σας και ορισμένες πληροφορίες σχετικά με τις πωλήσεις ή τις συναλλαγές σας. Σε ορισμένες περιπτώσεις, μπορούμε επίσης να σας ζητήσουμε να μας στείλετε πρόσθετες πληροφορίες ή να απαντήσετε σε πρόσθετες ερωτήσεις για να διευκολύνετε την επαλήθευση των πληροφοριών σας. Τέλος, εάν καταχωρήσετε έναν λογαριασμό χρέωσης για έναν πάροχο υπηρεσιών ή έναν χειριστή κινητού τηλεφώνου, θα σας ζητήσουμε να μας παράσχουμε ορισμένες πληροφορίες σχετικά με αυτόν τον λογαριασμό.
 • Πληροφορίες που λαμβάνονται από τρίτους: Μπορεί να χρειαστεί να λάβουμε πληροφορίες σχετικά με εσάς από τρίτους, συμπεριλαμβανομένων των υπηρεσιών επαλήθευσης τρίτου μέρους. Αυτό περιλαμβάνει πληροφορίες μετά τις συναλλαγές Google Payments που πραγματοποιούνται με εμπόρους, πληροφορίες σχετικά με τη χρήση των μεθόδων πληρωμής και τους λογαριασμούς σας που εκδίδονται από τρίτους που σχετίζονται με τις πληρωμές Google, την ταυτότητα του εκδότη της κάρτας σας ή του χρηματοπιστωτικού σας ιδρύματος, πληροφορίες σχετικά με την πρόσβαση στο υπόλοιπο του λογαριασμού πληρωμών Google, οι πληροφορίες από έναν πάροχο υπηρεσιών ή έναν φορέα κινητής τηλεφωνίας σε σχέση με την τιμολόγηση ενός παρόχου υπηρεσιών ή ενός φορέα εκμετάλλευσης κινητής τηλεφωνίας και εκθέσεις για τους καταναλωτές σύμφωνα με τον ορισμό του όρου “αναφορά καταναλωτών” που εμφανίζεται στο ” νόμος περί δίκαιων πιστωτικών αναφορών “των Ηνωμένων Πολιτειών. Επιπλέον, για τους εμπόρους, μπορούμε να λάβουμε πληροφορίες σχετικά με εσάς και την εταιρεία σας από ένα πιστωτικό γραφείο ή μια υπηρεσία πληροφοριών σε εταιρείες.
 • Πληροφορίες συναλλαγών: Όταν χρησιμοποιείτε τις πληρωμές Google για να πραγματοποιήσετε μια συναλλαγή, ίσως χρειαστεί να συλλέξουμε πληροφορίες σχετικά με αυτό, συμπεριλαμβανομένης της ημερομηνίας, του χρόνου και του ποσού της συναλλαγής, της θέσης και της περιγραφής του εμπόρου, μιας περιγραφής που παρέχεται από τον έμπορο αγαθών και υπηρεσιών που αγοράζονται, Οποιαδήποτε φωτογραφία που επιλέγετε να συσχετίσετε με τη συναλλαγή, το όνομα και τη διεύθυνση του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του εμπόρου και του αγοραστή (ή του αποστολέα και του παραλήπτη), του τρόπου πληρωμής που χρησιμοποιείται, της περιγραφής του λόγου για τη συναλλαγή και την προσφορά που σχετίζεται με η συναλλαγή, εάν ισχύει.

Χρήση των πληροφοριών που συλλέγονται

Εκτός από τις χρήσεις που εμφανίζονται στην πολιτική απορρήτου της Google, χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες που μας παρέχετε και ότι παρέχετε στην GPC ή σε οποιαδήποτε άλλη θυγατρική μας, καθώς και τις πληροφορίες που σας αφορούν από τρίτους, προκειμένου να σας παρέχουμε Πληρωμές Google στο πλαίσιο της εξυπηρέτησης πελατών και για να αποφευχθεί οποιαδήποτε ζημιά στα δικαιώματα, την ιδιοκτησία ή την ασφάλεια της Google, των χρηστών μας ή του κοινού, συμπεριλαμβανομένης της πρόληψης της απάτης,. Αυτές οι πληροφορίες μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για να βοηθήσουν τρίτους να παρέχουν προϊόντα ή υπηρεσίες που τους ζητάτε. Χρησιμοποιούμε επίσης αυτές τις πληροφορίες για να επαληθεύσουμε τον λογαριασμό πληρωμών Google για να διαπιστώσουμε εάν συνεχίζετε να συμμορφώνεστε με τους όρους χρήσης του λογαριασμού, για να λάβετε αποφάσεις σχετικά με τις μελλοντικές συναλλαγές πληρωμών Google και για άλλες νόμιμες εμπορικές ανάγκες που συνδέονται με τις συναλλαγές πληρωμών Google που θα σας έχει αρχίσει.

Τα στοιχεία εγγραφής σας διατηρούνται με τον λογαριασμό σας στο Google και η εγγραφή μιας μεθόδου πληρωμής θα αποθηκευτεί στους διακομιστές Google. Επιπλέον, ορισμένα στοιχεία δεδομένων μπορούν επίσης να αποθηκευτούν στην κινητή συσκευή σας. Μπορούμε να διατηρήσουμε τις πληροφορίες που παρέχετε για παρατεταμένες περιόδους για να συμμορφωθούν με νομικές διαδικασίες και κανονιστικές υποχρεώσεις.

Πληροφορίες που μοιραζόμαστε

Θα μοιραστούμε τα προσωπικά σας στοιχεία με άλλες εταιρείες ή άτομα εκτός της Google μόνο στις ακόλουθες περιπτώσεις:

 • Σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου της Google
 • Ως μέρος της επεξεργασίας των συναλλαγών σας και τη διαχείριση του λογαριασμού σας, συμπεριλαμβανομένης της παροχής βελτιώσεων ασφαλείας και της προστασίας του λογαριασμού απάτης σας
 • Για να επιτρέψετε στην εγγραφή σας σε μια υπηρεσία που παρέχεται από τρίτο μέρος
 • Για να ενημερώσετε έναν τρίτο εμπόριο, του οποίου ο ιστότοπος ή η αίτηση που έχετε συμβουλευτεί, εάν έχετε λογαριασμό πληρωμών Google που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την πραγματοποίηση πληρωμών μέσω του ιστότοπου ή της εφαρμογής αυτού του εμπόρου
 • Με τον εκδότη της κάρτας σας ή άλλου μέθοδο πληρωμής και με το δίκτυο πληρωμών, καθώς και με τους επεξεργαστές πληρωμών και άλλους οργανισμούς που εργάζονται για λογαριασμό τους, για να εξασφαλίσουν την ασφάλεια και την εγκυρότητα της μεθόδου πληρωμής και των συναλλαγών που ζητούν οι οποίοι τη χρησιμοποιούν

Για παράδειγμα, όταν πραγματοποιείτε μια αγορά ή μια συναλλαγή χρησιμοποιώντας πληρωμές Google, βάζουμε ορισμένα προσωπικά στοιχεία που σας αφορούν τη διαθέσιμη στην εταιρεία ή το άτομο με το οποίο κάνετε την αγορά ή τη συναλλαγή. Αυτό περιλαμβάνει την κοινή χρήση των προσωπικών σας στοιχείων με τον προγραμματιστή με τον οποίο πραγματοποιείτε αγορά όταν χρησιμοποιείτε πληρωμές Google στο κατάστημα Google Play Store. Αυτό μπορεί επίσης να περιλαμβάνει την αποστολή στον ιστότοπο ή την εφαρμογή ενός εμπόρου του ταχυδρομικού σας κώδικα ή του ταχυδρομικού σας κώδικα και των πληροφοριών σχετικά με τη μέθοδο πληρωμής όταν ξεκινάτε την πληρωμή χρησιμοποιώντας το “Buy with Google Pay” ή ένα παρόμοιο κουμπί. Έτσι, ο έμπορος μπορεί να ενημερώσει τις πληροφορίες σχετικά με την αγορά (όπως φόρους, έξοδα αποστολής και άλλες πληροφορίες σχετικά με την τιμή) και να υποδείξει όχι μόνο εάν μπορεί να δεχτεί τον τρόπο πληρωμής σας, αλλά και τα πλεονεκτήματα ή τους περιορισμούς για ορισμένες μεθόδους πληρωμής κατά την αγορά. Όταν προσθέτετε μια τρίτη μέθοδο πληρωμής με τον λογαριασμό σας στο λογαριασμό πληρωμών Google, ενδέχεται να μοιραστούμε ορισμένα προσωπικά στοιχεία σχετικά με εσάς, συμπεριλαμβανομένου του ονόματός σας, της εικόνας προφίλ, της διεύθυνσης email, της διεύθυνσης IP και της διεύθυνσης χρέωσης, του αριθμού τηλεφώνου, των πληροφοριών στη συσκευή σας, της τοποθεσίας και Πληροφορίες σχετικά με τη δραστηριότητα του λογαριασμού σας στο Google, με τον τρίτο πάροχο πληρωμών για την παροχή της υπηρεσίας.

Όταν επισκέπτεστε τον ιστότοπο ή την εφαρμογή ενός συμμετέχοντος εμπόρου, μπορεί να ελέγξει εάν έχετε λογαριασμό πληρωμών Google με έναν επιλέξιμο τρόπο πληρωμής που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την πραγματοποίηση αγορών μέσω του ιστότοπού του ή της αίτησής του για να μειώσει την πιθανότητα που βλέπετε άχρηστα χαρακτηριστικά Τοποθεσίες ή εφαρμογές.

Οποιεσδήποτε πληροφορίες παρέχετε απευθείας σε έναν έμπορο, μια αίτηση ή έναν τρίτο ιστότοπο -δεν καλύπτεται από την παρούσα ειδοποίηση απορρήτου. Δεν είμαστε υπεύθυνοι για την εμπιστευτικότητα ή τις πρακτικές ασφαλείας των εμπόρων και άλλων τρίτων με τα οποία επιλέγετε να μοιραστείτε απευθείας τα προσωπικά σας στοιχεία. Σας ενθαρρύνουμε να ελέγξετε την πολιτική απορρήτου οποιουδήποτε τρίτου με το οποίο επιλέγετε να μοιραστείτε απευθείας τα προσωπικά σας στοιχεία.

Οι πληροφορίες που συλλέγουμε, συμπεριλαμβανομένων των πληροφοριών που λαμβάνονται από τρίτους, μοιράζονται με τις θυγατρικές μας, δηλαδή άλλες εταιρείες που κρατούνται και ελέγχουν από την Google LLC. Οι θυγατρικές μας, οι οποίες μπορούν να είναι οικονομικές και μη χρηματοοικονομικές οντότητες, θα χρησιμοποιήσουν τέτοιες πληροφορίες στο πλαίσιο των καθημερινών εμπορικών δραστηριοτήτων τους.

Σας δίνουμε τη δυνατότητα απενεργοποίησης ορισμένων μετοχών μεταξύ της GPC και των θυγατρικών της. Συγκεκριμένα, μπορείτε να επιλέξετε να απενεργοποιήσετε:

 • Η κατανομή μεταξύ της GPC και των θυγατρικών της πληροφόρησης σχετικά με το βαθμό της φερεγγυότητας σας στο πλαίσιο των καθημερινών εμπορικών δραστηριοτήτων τους
 • Προώθηση προϊόντων ή υπηρεσιών από τις θυγατρικές μας σύμφωνα με τα προσωπικά στοιχεία που συλλέγουμε και μοιραζόμαστε μαζί τους. Αυτές οι πληροφορίες περιλαμβάνουν το ιστορικό του λογαριασμού που έχετε μαζί μας.

Μπορείτε επίσης να αρνηθείτε τη συγκατάθεσή σας στο ότι η Google LLC ή οι θυγατρικές της ενημερώνουν έναν τρίτο εμπόριο του οποίου ο ιστότοπος έχετε επισκεφτεί ή την εφαρμογή του γεγονότος εάν έχετε έναν λογαριασμό πληρωμών Google που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να πραγματοποιήσει πληρωμές από τον ιστότοπο Intermediary ή όχι ή την εφαρμογή αυτού του εμπόρου.

Εάν επιλέξετε να απενεργοποιήσετε αυτές τις επιλογές, οι επιλογές σας θα παραμείνουν σε ισχύ μέχρι να μας ζητήσετε να τις αλλάξετε.

Εάν δεν θέλετε να μοιραστούμε προσωπικά στοιχεία σχετικά με το βαθμό της φερεγγυότητας μεταξύ της GPC και των θυγατρικών της ή αν δεν θέλετε οι θυγατρικές μας να χρησιμοποιούν τα προσωπικά στοιχεία που έχουμε συλλέξει και μοιράζονται μαζί τους για να σας στείλουν επικοινωνίες μάρκετινγκ ή εάν Δεν θέλετε η Google LLC ή οι συνεργάτες της να ενημερώσουν έναν τρίτο εμπόριο του οποίου ο ιστότοπος έχετε επισκεφθεί ή την εφαρμογή του γεγονότος εάν έχετε λογαριασμό πληρωμών Google, αναφέρετε τις προτιμήσεις σας, συνδεθείτε στον λογαριασμό σας Η σελίδα Ρυθμίσεις Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων Google και Ενημέρωση των Προτιμήσεων σας.

Δεν θα μοιραστούμε τα προσωπικά σας στοιχεία με άτομα ή εταιρείες εκτός του GPC ή με τις θυγατρικές μας εκτός από τις περιπτώσεις που περιγράφονται στην παρούσα ειδοποίηση απορρήτου ή στην πολιτική απορρήτου της Google. Όπως εξηγήθηκε προηγουμένως, το Google Payments είναι ένα προϊόν που προσφέρεται στους κατόχους ενός λογαριασμού Google. Τα δεδομένα που παρέχετε στην Google LLC για τη δημιουργία λογαριασμού Google δεν επηρεάζονται από τις επιλογές απενεργοποίησης για αυτήν την ειδοποίηση απορρήτου.

Ασφάλεια πληροφοριών

Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις πρακτικές ασφαλείας μας, συμβουλευτείτε την πολιτική απορρήτου της Google.

Η ασφάλεια του λογαριασμού πληρωμών Google εξαρτάται από την ικανότητά σας να διατηρείτε τους κωδικούς πρόσβασης του λογαριασμού σας εμπιστευτικά, NIP και άλλες πληροφορίες πρόσβασης υπηρεσιών. Εάν μοιράζεστε τα στοιχεία του λογαριασμού σας με τρίτο μέρος, ενδέχεται να έχει πρόσβαση στον λογαριασμό σας και τα προσωπικά σας στοιχεία.

Αυτή είναι η δική σας ευθύνη για τον έλεγχο της πρόσβασης στην κινητή συσκευή σας και στην εφαρμογή πληρωμών Google στη συσκευή σας. Πρέπει να κρατήσετε τους κωδικούς πρόσβασης εμπιστευτικούς και το χτύπημά σας και να αποφύγετε να τις μοιραστείτε με οποιονδήποτε. Πρόκειται επίσης για την ευθύνη σας να ειδοποιήσετε την Google ή τον ενδιαφερόμενο συνεργάτη εάν νομίζετε ότι η ασφάλεια των πληροφοριών στην αίτηση πληρωμών Google έχει διακυβευτεί.