Εμφανίστε το ημερολόγιο Google στο Outlook – Υποστήριξη της Microsoft, Outlook Google Calendar Sync: Πώς να συγχρονίσετε το ημερολόγιό σας – Ionos

Outlook Google Calendar Sync: Συγχρονίστε τα online ραντεβού σας

Contents

Κάντε κλικ στην επιλογή Εισαγωγή/Εξαγωγή για να ανοίξετε τον βοηθό εισαγωγής και εξαγωγής αρχείου και τις ρυθμίσεις εξαγωγής.

Δείξτε το ημερολόγιο Google στο Outlook

Με σημαντικό στιγμιαίο από το ημερολόγιο Google στο Outlook, μπορείτε να το δείτε με άλλα ημερολόγια στην οθόνη ημερολογίου του Outlook. Για να ενημερώνετε το εισαγόμενο ημερολόγιο, εγγραφείτε στο ημερολόγιο Google στο Outlook. Εάν δεν έχετε εγγραφεί, ο μόνος τρόπος για να το ενημερώσετε θα είναι να εισαγάγετε ένα άλλο πιο πρόσφατο SNARE.

Συμβουλές: Εάν δεν σχεδιάζετε πλέον να χρησιμοποιήσετε το ημερολόγιο Google, αλλά θέλετε να διατηρήσετε τις εκδηλώσεις σας, μπορείτε να εισαγάγετε το ημερολόγιο Google στο Outlook, έτσι ώστε όλα τα ραντεβού σας να ενσωματώνονται σε ένα ενιαίο προοπτικό Displayer Ημερολόγιο.

Εγγραφείτε σε μια ημερήσια διάταξη Google

Μια συνδρομή ICAL (Ημερολόγιο Διαδικτύου) διατηρεί το αντίγραφο του Outlook του ημερολογίου σας στο Google.

 1. Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στο Google Agenda.
 2. Στην αριστερή στήλη, κάντε κλικ στο κουμπί Τα ημερολόγιά μου Για να το αναπτύξετε, στη συνέχεια, επισημάνετε το ημερολόγιο που θέλετε να προσθέσετε στο Outlook ως συνδρομή ημερολογίου στο Διαδίκτυο. Επιλέξτε τα τρία σημεία στα δεξιά του ονόματος ημερολογίου και, στη συνέχεια, επιλέξτε Ρυθμίσεις και κοινή χρήση :: Επιλέξτε Ρυθμίσεις στο ημερολόγιο Google
 3. Στο κάτω μέρος της σελίδας, κάτω Ενσωματώστε το ημερολόγιο, Αναζητήστε την περιοχή Μυστική διεύθυνση σε μορφή ICAL, Στη συνέχεια, επιλέξτε το κουμπί Κουμπί αντιγραφής στο πρόχειροΑντιγραφή στο Πρόχειρο .
 4. Στο Outlook, επιλέξτε Ρυθμίσεις λογαριασμού αρχείο >> Ρυθμίσεις λογαριασμού.
 5. Κάτω από την καρτέλα Ημερολόγια Διαδικτύου, κάντε κλικ στο Νέος. Νέο ημερολόγιο Διαδικτύου
 6. Επικολλήστε τη διεύθυνση που αντιγράψατε στο βήμα 3, πατώντας το Ctrl+V και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί ON Προσθήκη. Συνδρομή ημερολογίου στο Διαδίκτυο
 7. Στη ζώνη Ονομα αρχείου , Πληκτρολογήστε το όνομα του ημερολογίου, όπως πρέπει να εμφανίζεται στο Outlook, στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί Εντάξει. Επιλογές συνδρομής για ένα ημερολόγιο Διαδικτύου

Όταν ξεκινάτε το Outlook, ψάχνει για τις ενημερώσεις του ημερολογίου Google και κατεβάστε τις τροποποιήσεις. Αν και το Outlook είναι ανοιχτό, αναζητά και μεταφορτώνει τακτικά ενημερώσεις. (Ημερολόγιο Google υποδεικνύει τη συχνότητα του Outlook στην οποία πρέπει να αναζητήσετε ενημερώσεις.Ουσία

Παρατηρήσαμε: Οι αλλαγές που κάνετε στο Outlook δεν αποστέλλονται στο ημερολόγιο Google σας. Για να το ενημερώσετε, πρέπει να το ανοίξετε σε ένα πρόγραμμα περιήγησης.

Εισαγάγετε ένα ημερολόγιο από την ημερήσια διάταξη Google

Σπουδαίος : Το εισαγόμενο ημερολόγιο είναι ένα στατικό στιγμιότυπο. Δεν ενημερώνει αυτόματα. Για να το ενημερώσετε, πρέπει να εγγραφείτε σε αυτό (όπως περιγράφεται παραπάνω) ή να επαναλάβετε αυτή τη διαδικασία αργότερα για να εισαγάγετε ένα αντίγραφο της πιο πρόσφατης έκδοσης του ημερολογίου σας στο Google Calendar.

 1. Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στο Google Agenda.
 2. Στην αριστερή στήλη, κάντε κλικ στο κουμπί Τα ημερολόγιά μου Για να το αναπτύξετε, στη συνέχεια, επισημάνετε το ημερολόγιο που θέλετε να εισαγάγετε από το Ημερολόγιο Google.
 3. Επιλέξτε τα τρία σημεία στα δεξιά του ονόματος ημερολογίου και, στη συνέχεια, επιλέξτε Ρυθμίσεις και κοινή χρήση :: Επιλέξτε Ρυθμίσεις στο ημερολόγιο Google
 4. Παρακάτω Παράμετροι ημερολογίου, επιλέγω Εξαγωγή του ημερολογίου. Το αρχείο ημερολογίου στο Διαδίκτυο (.ICS) αποθηκεύεται αμέσως με τη μορφή συμπιεσμένου αρχείου (.zip) στο φάκελο λήψεων σας.
 5. Στο Explorer File, δεξιά -κάντε κλικ στο συμπιεσμένο αρχείο και, στη συνέχεια, επιλέξτε Εξαγάγετε τα πάντα. (Αυτή η επιλογή διαγράφει τη συμπίεση και αποθηκεύει το αρχείο .ICS; Στη συνέχεια, μπορείτε να το εισαγάγετε στο Outlook.Ουσία
 6. Στο Outlook, επιλέξτε Αρχείο >Ανοιχτό & Εξαγωγή >Εισαγωγή εξαγωγή.
 7. Στον βοηθό εισαγωγής και εξαγωγής, επιλέξτε Εισαγάγετε ένα αρχείο icalendar (.ICS) ή vcalendar (.VCS), Στη συνέχεια, επιλέξτε ΕΠΟΜΕΝΟ.
 8. Στο παράθυρο Ξεφυλλίζω , Πρόσβαση στο αρχείο .IC που αποθηκεύσατε στο βήμα 5, επιλέξτε το, τότε Επιλέξτε εντάξει.
 9. Επιλέγω Νέο ως νέο. Τα στοιχεία εισάγονται αυτόματα στο ημερολόγιό σας. Το ημερολόγιο ανοίγει δίπλα -δίπλα στο ημερολόγιο του Outlook. Προστίθεται επίσης στο παράθυρο πλοήγησης στην οθόνη ημερολογίου, κάτω Άλλα ημερολόγια. Ημερολόγιο Google που εισάγεται δίπλα -δίπλα στο Outlook

Ακόλουθα βήματα

Ακολουθούν άλλα πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να διαμορφώσετε το Outlook:

 • Εισαγωγή gmail e -mail στο Outlook
 • Εισαγάγετε την ατζέντα Google στο Outlook
 • Εισαγωγή επαφών στο Outlook για Windows: Εισαγωγές σχετικά με την εισαγωγή επαφών Gmail είναι διαθέσιμες εδώ.
 • Διαμορφώστε το Office 365 σε μια κινητή συσκευή: Ρύθμιση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή εφαρμογών γραφείου σε τηλέφωνο ή tablet.

Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τη χρήση του Microsoft 365, ανατρέξτε στο Κέντρο Εκπαίδευσης Office 365.

Συγχρονίστε τις προοπτικές της ημερήσιας διάταξης και το gmail

Ρυθμίσεις ημερολογίου Google: Εισαγωγή και εξαγωγή

Απλά πρέπει να αποσυμπιέσετε το εξαγόμενο αρχείο χρησιμοποιώντας το κατάλληλο λογισμικό (για παράδειγμα WinRar) για να το εισαγάγετε στο Outlook.

Κοινόχρηστο αρχείο εξαγωγής Google Calendar

Εισαγωγή ημερολογίων Google με πελάτη γραφείου γραφείου

Προκειμένου να εισαγάγετε την ατζέντα σας στο Google μέσω της αίτησης Office Office, ξεκινήστε το στο πρώτο βήμα. Μεταβείτε στην καρτέλα “Αρχείο” και επιλέξτε “Ανοίξτε και Εξαγωγή”.

Κάντε κλικ στην επιλογή Εισαγωγή/Εξαγωγή για να ανοίξετε τον βοηθό εισαγωγής και εξαγωγής αρχείου και τις ρυθμίσεις εξαγωγής.

Επιλέξτε ” Εισαγάγετε ένα αρχείο ICALENDAR (ICS) ή VCALENDAR (VCS) “Και κάντε κλικ στο” Επόμενο “.

Μετά την εισαγωγή, θα βρείτε την ατζέντα Google στην ενότητα ” Άλλα ημερολόγια », Όπου μπορείτε να το έχετε πρόσβαση και να το συμβουλευτείτε ανά πάσα στιγμή.

Πώς μπορώ να εισαγάγω την ατζέντα Google στην εφαρμογή Web Outlook (OWA) ?

Φυσικά, μπορείτε επίσης να εισαγάγετε την ατζέντα Google που εξάγεται στην εφαρμογή Web του Outlook. Αρχικά, καλέστε τη σελίδα Outlook Page Application Web: Σελίδα σύνδεσης και συνδεθείτε με τα δεδομένα σύνδεσης ως συνήθως. Στη συνέχεια, μεταβείτε στην οθόνη ημερολογίου κάνοντας κλικ στο Το μικρό ημερολογιακό εικονίδιο στα κάτω αριστερά.

App App Outlook: Κλήση του ημερολογίου

Προκειμένου να εισαγάγετε το αρχείο εξαγόμενου αρχείου Google, κάντε κλικ στο ” Προσθέστε ένα ημερολόγιο “Και επιλέξτε” Από ένα αρχείο »Στο μενού που εμφανίζεται.

Στο μενού εισαγωγής, επιλέξτε το αρχείο της ημερήσιας διάταξης Google που εξάγεται χρησιμοποιώντας τη λειτουργία Browse. Εδώ μπορείτε επίσης Καθορίστε σε ποιο ημερολόγιο του Outlook πρέπει να εισαχθεί το ημερολόγιο Google σας Εάν έχετε διαφορετικά ημερολόγια στις προοπτικές σας. Επιβεβαιώστε τη διαδικασία εισαγωγής κάνοντας κλικ στο “Αποθήκευση” για να εισαγάγετε το ημερολόγιο.

Εγγραφείτε στην ημερήσια διάταξη Google με το Outlook

Για να παρέχετε το δικό σας ημερολόγιο προοπτικών Τα τελευταία δεδομένα στο ημερολόγιό σας Google, Μπορείτε απλώς να εγγραφείτε στο ημερολόγιο Google. Εάν έχετε την ατομική διεύθυνση του ημερολογίου άλλου ατόμου, μπορείτε επίσης Εγγραφείτε για το ημερολόγιό του. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε, για παράδειγμα, να ενσωματώσετε το ημερολόγιο του συνεργάτη σας, τους συναδέλφους εργασίας σας ή μια ένωση για το οποίο είστε μέλος. Έχετε λοιπόν όλα τα ραντεβού με μια ματιά και μην χάσετε καμία συνάντηση ή εκδήλωση.

Εάν εγγραφείτε σε ένα ημερολόγιο, αυτό θα συνδεθεί με το ημερολόγιό σας. Βασικά, είναι σαν να εγγραφείτε σε κοινωνικά δίκτυα. Μόλις ο ιδιοκτήτης ενός ημερολογίου στο οποίο έχετε εγγραφεί τροποποιεί ή προσθέτει κάτι στο ημερολόγιό του, εμφανίζεται επίσης στο ημερολόγιό σας.

Πώς να εγγραφείτε στην ημερήσια διάταξη Google με την εφαρμογή Desktop Outlook ?

Για να εγγραφείτε στη δική σας ατζέντα Google από τον λογαριασμό σας στο Outlook, χρειάζεστε Η διεύθυνση ICAL κατάλληλος. Όπως θα βρείτε στις προτιμήσεις της ατζέντας Google, θα πρέπει πρώτα να αποκτήσετε πρόσβαση στην εφαρμογή Google και να ανοίξετε το μενού Προτιμήσεων κάνοντας κλικ στο ” Προτιμήσεις και κοινή χρήση »».

Ημερολόγιο Google:

Κάτω από το τμήμα ” Ενσωματώστε το ημερολόγιο “, Θα βρείτε τη διεύθυνση URL που απαιτείται σε μορφή Ilcal. Εάν θέλετε να εξάγετε μόνο το ημερολόγιο σε ιδιωτικούς σκοπούς, αντιγράψτε τη διεύθυνση URL με το όνομα ” Ιδιωτική διεύθυνση σε μορφή ical »». Εάν έχετε επιστρέψει το δημόσιο ημερολόγιό σας, μπορείτε επίσης να επιλέξετε και να αντιγράψετε τη δημόσια διεύθυνση.

Ημερολόγιο Google: Ρυθμίσεις

Τώρα μεταβείτε στον λογαριασμό σας στο Outlook. Αφού ρυθμίσετε την οθόνη ημερολογίου (1.), επιλέξτε ” Προσθέστε ένα ημερολόγιο ” Και ” Από το διαδίκτυο… “.

Outlook: Προσθέστε το ημερολόγιο από το Διαδίκτυο

Το παράθυρο ” Νέα συνδρομή ημερολογίου στο Διαδίκτυο Εμφανίζεται. Τώρα μπορείτε να κολλήσετε το url ical που αντιγράφηκε προηγουμένως από το ημερολόγιο Google πριν κάνετε κλικ στο “OK”.

Outlook Desktop Client: Προσθέστε μια νέα συνδρομή σε ένα ημερολόγιο του Διαδικτύου

Πριν επιβεβαιώσετε το αίτημα του Outlook, εάν θέλετε να εγγραφείτε στο ημερολόγιο, μπορείτε να διαμορφώσετε το ημερολόγιο (όνομα φακέλου, όριο λήψης κ.λπ.Ουσία. Απλά κάντε κλικ στο ” Προκαταβολή »». Ωστόσο, αυτό δεν είναι απαραίτητο για να εγγραφείτε για ένα ημερολόγιο.

Αίτημα επαλήθευσης συνδρομής Microsoft Outlook

Η ατζέντα της Google ήταν Εγγραφείτε με τον λογαριασμό σας στο Outlook. Θα πρέπει τώρα να μπορείτε να δείτε όλες τις τρέχουσες και μελλοντικές συναντήσεις της ατζέντας Google σας στο Outlook.

Ανακτήστε την ατζέντα Google από το ημερολόγιο του Outlook

Εγγραφείτε στο ημερολόγιο Google με τον πελάτη Web του Outlook

Για να εγγραφείτε στην ημερήσια διάταξη Google με την εφαρμογή Web του Outlook είναι βασικά πολύ παρόμοια με την εγγραφή στην εφαρμογή Desktop: Πρώτα απ ‘όλα, φυσικά, πρέπει να γνωρίζετε Η απαραίτητη διεύθυνση ICAL Ατζέντα Google πριν συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στο Outlook. Εκεί, πηγαίνετε στην οθόνη ημερολογίου όπως με τον πελάτη του γραφείου και κάντε κλικ στο ” Προσθέστε ένα ημερολόγιο »».

Επιλέγω “Από το διαδίκτυο” σε επιλογές.

Στο επόμενο πεδίο, Εισαγάγετε τη διεύθυνση ical url από το ημερολόγιο Google και υποδείξτε το επιθυμητό όνομα.

Μπορείς τώρα Πρόσβαση στην ημερήσια διάταξη Google ανά πάσα στιγμή Σε ποιες εγγραφές και συμβουλευτείτε τις συνεδριάσεις που κατασχέθηκαν στο Outlook. Ωστόσο, δεν μπορείτε να εισαγάγετε τα δικά σας ραντεβού σε ένα ημερολόγιο που έχει εγγραφεί.

Μπορείτε να μοιραστείτε το ημερολόγιο του Outlook, έτσι ώστε να είναι ορατό από τους φίλους και τους συναδέλφους σας.

Συγχρονίστε το ημερολόγιο Google με το Outlook χάρη στις τρίτες εφαρμογές

Για να συγχρονίσετε τις προοπτικές και τα ημερολόγια Google μεταξύ τους, μπορείτε επίσης να έχετε πρόσβαση σε ένα ξεχωριστό πρόγραμμα. Για αυτό, υπάρχουν δωρεάν προγράμματα όπως λογισμικό ανοιχτού κώδικα Συγχρονισμός ημερολογίου Outlook Google καθώς και αρκετές πληρωμένες λύσεις όπως Συγχρονισμός2. Θα σας δείξουμε ένα παράδειγμα συγχρονισμού αυτών των δύο στοιχείων.

Πώς λειτουργεί ο συγχρονισμός με τον συγχρονισμό ημερολογίου του Outlook Google

Βήμα 1 : Λήψη συγχρονισμού Outlook Google Calendar από την επίσημη ιστοσελίδα του έργου του Outlook Google.

Ιστοσελίδα του εργαλείου συγχρονισμού συγχρονισμού Google Google

2ο βήμα: Μπορείτε να ανοίξετε τον οδηγό συγχρονισμού απευθείας κάνοντας διπλό κλικ στο αρχείο λήψης. Ωστόσο, προτού μπορέσετε να ξεκινήσετε τη διαδικασία συγχρονισμού, πρέπει πρώτα να καθορίσετε τις προοπτικές σας και τους λογαριασμούς Google στις ρυθμίσεις. Πηγαίνετε στην καρτέλα ” Ρυθμίσεις “, Όπου εισάγετε για πρώτη φορά τη διεύθυνση για να συνδεθείτε με την υπηρεσία ανταλλαγής μηνυμάτων της Microsoft” Αποψη »». Στη συνέχεια, κάτω από το “Google”, δημιουργήστε μια σύνδεση με τον λογαριασμό σας στο Google κάνοντας κλικ στο “Ανάκτηση των ημερολογίων” και συνδέοντας με τον λογαριασμό σας.

Τέλος, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ” Επιλογές συγχρονισμού Για να ορίσετε τις παραμέτρους συγχρονισμού, για παράδειγμα τα διαστήματα στα οποία πρέπει να ενημερώνονται τα ημερολόγια ή τα χρώματα που πρέπει να χρησιμοποιηθούν για κάθε κατηγορία. Αυτές οι ρυθμίσεις μπορούν να τροποποιηθούν ανά πάσα στιγμή μετά.

Outlook Google Calendar Sync: Επιλογές συγχρονισμού

Βήμα 3: Αποθηκεύστε τις ρυθμίσεις και επιστρέψτε στην καρτέλα εκκίνηση “συγχρονισμού”. Κάντε κλικ στο “Ξεκινήστε τον συγχρονισμό” για να συγχωνεύσετε τελικά τις συναντήσεις των επιλεγμένων προοπτικών και ημερολογίων Google:

Συγχρονισμός ημερολογίου Google Outlook: Συγχρονισμός του ημερολογίου

Για να συγχρονίσετε τα ημερολόγια Google και Outlook με SYNC2

Βήμα 1 : Κατεβάστε το πρόγραμμα από το επίσημο εργαλείο ιστοσελίδας SYNC2.

Sync2-Website: Κατεβάστε χώρο

2ο βήμα: Εγκαταστήστε και ξεκινήστε το πρόγραμμα στον υπολογιστή σας. Ο βοηθός διαμόρφωσης συγχρονισμού θα προσφέρει στη συνέχεια διάφορες επιλογές ανάλογα με τους λογαριασμούς που θέλετε να συγχρονίσετε. Για να συνδέσετε τα ημερολόγια Outlook και Google, επιλέξτε την επιλογή ” Υπηρεσίες Google »».

Βήμα 3: Μετά την επιλογή της επιλογής “Google Services”, το Παράθυρο σύνδεσης Google εμφανίζομαι. Εδώ συνδέεστε ως συνήθως με τα δεδομένα πρόσβασης.

Βήμα 4: Μόλις συνδεθεί, το SYNC2 συγχρονίζει αυτόματα τον λογαριασμό σας στο Google στην ημερήσια διάταξη του Outlook.

Βήμα 5: Εάν ανοίξετε τώρα το ημερολόγιο του Outlook, θα βρείτε μια νέα καρτέλα που ονομάζεται “Caldav Synchronizer” στη γραμμή οθόνης:

Κάντε κλικ στο ” Προφίλ συγχρονισμού Για να προσθέσετε ένα ημερολόγιο. Ανοίγει ένα νέο παράθυρο (“Επιλογές”). Στη συνέχεια, μπορείτε να κάνετε κλικ στο πιο πράσινο σημάδι στην επάνω αριστερή γωνία.

Sync2: Προσθέστε το ημερολόγιο Google στο Outlook

Βήμα 6: Εμφανίζεται ένα νέο παράθυρο. Επιλέξτε εδώ την πύλη στην οποία βρίσκεται το ημερολόγιό σας. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να συνδέσετε όλους τους λογαριασμούς ανταλλαγής μηνυμάτων και ημερολογίου μεταξύ τους.

Sync2: Επιλογή του συστατικού συνδέσμου

Βήμα 7: Στη συνέχεια, συμπληρώστε τα πεδία “Όνομα”, “Διεύθυνση email” και “διάστημα συγχρονισμού” στο παράθυρο επιλογών. Χρησιμοποιήστε το διάστημα για να καθορίσετε τα διαστήματα στα οποία πρέπει να ενημερωθούν οι ψήφοι ημερολογίου. Μπορείτε να αλλάξετε αυτές τις ρυθμίσεις ανά πάσα στιγμή μετά.

Παράμετροι συγχρονισμού Sync2 στο Outlook

Η ατζέντα σας στο Google είναι τώρα συνδεδεμένο με την ατζέντα του Outlook. Για να το δοκιμάσετε, πάρτε ένα ραντεβού στην ατζέντα σας στο Google. Αυτή η συνάντηση θα πρέπει επίσης να εμφανίζεται στο ημερολόγιο του προοπτικού σας λίγο αργότερα. Προσέξτε τη στιγμή που έχετε εισαγάγει στο πεδίο “διαστήματος συγχρονισμού”.

 • 07/22/2019
 • Τεχνικές πτυχές

Παρόμοια άρθρα

Outlook: Μεταφορά ή ανακατεύθυνση αυτόματα ή ανακατεύθυνση των email σας

Shutterstock flashmovie

Outlook: Μεταφορά ή ανακατεύθυνση αυτόματα ή ανακατεύθυνση των email σας

 • 08/02/2019
 • Τεχνικές πτυχές

Αφήστε, ασθένεια ή επαγγελματικό ταξίδι: Δεν είναι πάντα εύκολο να ελέγχετε το κουτί υποδοχής σας τακτικά. Τα μηνύματα πελατών ή οι επιχειρηματικοί εταίροι δεν μπορούν να παραμείνουν αναπάντητοι. Ένα μήνυμα μπορεί να ενημερώσει τον αποστολέα για την απουσία σας, αλλά τι πρέπει να κάνετε εάν οι τρέχουσες διαδικασίες δεν επιτρέπουν καθυστέρηση ? Σε αυτή την περίπτωση, είναι σκόπιμο να μεταφέρετε τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας σε ..

Μοιραστείτε το ημερολόγιο του Outlook: Πώς να κάνετε τα ραντεβού σας ορατά;

Μοιραστείτε το ημερολόγιο του Outlook: Πώς να κάνετε τα ραντεβού σας ορατά ?

 • 09/09/2019
 • Τεχνικές πτυχές

Είναι ευκολότερο να συμφωνήσετε με ένα ραντεβού όταν γνωρίζετε το ημερολόγιο του συναδέλφου σας ή των επιχειρηματικών σας συνεργατών. Το Microsoft Outlook Groupware προσφέρει τη δυνατότητα ανταλλαγής πληροφοριών από το ημερολόγιό του με άλλους ανθρώπους ή ακόμα και την πλήρη προβολή του. Θα αποφασίσετε τις πληροφορίες που θέλετε να αποκαλύψετε. Εδώ είναι πώς να προχωρήσετε.

Θυμηθείτε μια προοπτική ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: Λειτουργία

Θυμηθείτε μια προοπτική ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: Λειτουργία

 • 07/12/2019
 • Τεχνικές πτυχές

Είναι μερικές φορές μια πολύ χρήσιμη λύση: η συνάρτηση υπενθύμισης του Outlook σάς επιτρέπει να ακυρώσετε τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή να τα αντικαταστήσετε. Ωστόσο, λειτουργεί μόνο υπό ορισμένες προϋποθέσεις. Σας λέμε εδώ πώς να ανακαλέσετε ένα μήνυμα Outlook που έχετε ήδη στείλει και ποιες είναι οι αιτίες της αποτυχίας της λειτουργίας ανάκλησης.

Outlook σε λειτουργία εκτός σύνδεσης

Outlook σε λειτουργία εκτός σύνδεσης

 • 08/25/2020
 • Τεχνικές πτυχές

Πιθανότατα γνωρίζετε ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το λογισμικό του Outlook χωρίς σύνδεση στο Διαδίκτυο. Ωστόσο, μπορεί να μην γνωρίζετε τη λειτουργία εκτός σύνδεσης. Σας εξηγούμε εδώ, βήμα προς βήμα, πώς να ξεκινήσετε και να απενεργοποιήσετε αυτήν τη λειτουργία και όλα αυτά που υποδηλώνουν η χρήση του.

Κοινή χρήση ημερολογίου στο Google: Πώς να μοιραστείτε εργασίες και ραντεβού χάρη στο ημερολόγιο Gmail

Κοινή χρήση ημερολογίου στο Google: Πώς να μοιραστείτε εργασίες και ραντεβού χάρη στο ημερολόγιο Gmail

 • 08/09/2020
 • Τεχνικές πτυχές

Μοιράζοντας το ημερολόγιο Google, επιτρέπετε σε άλλους ανθρώπους να διαβάσουν το πρόγραμμά σας. Αυτό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο σε ένα οικογενειακό πλαίσιο, αλλά και στην εργασία με τους συναδέλφους σας. Αυτό δίνει στους ανθρώπους που ενδιαφέρουν τη δυνατότητα να τροποποιήσουν το ημερολόγιό σας και να δημιουργήσουν συναντήσεις για εσάς. Ξαφνικά, η οργάνωση συναντήσεων γίνεται πολύ περισσότερο ..