Freebox mini 4k | Fiber & ADSL Προσφορές | Τι πλεονεκτήματα?, Το freebox mini 4k σε ημι-συνταξιοδότηση �� | Μακροπαθήρα

Το freebox mini 4k σε ημι-συνταξιοδότηση ��

15.99 € / μήνα 34.99 € / μήνα

Freebox Mini 4K: Προσφορά και χαρακτηριστικά του κουτιού τηλεόρασης Android

Το πακέτο Διαδικτύου Δωρεάν Mini 4K είναι μια ιδανική προσφορά τριπλού παιχνιδιού για μικρούς προϋπολογισμούς: επωφεληθείτε από μια προσφορά Internet, HD TV και τηλεφωνίας σε χαμηλότερη τιμή και πολλαπλές δωρεάν επιλογές από € 14.99/μήνα. Χαρακτηριστικά, κριτικές πελατών, επιλογές ή εγκατάσταση, ανακαλύψτε λεπτομερώς το freebox mini 4k του δωρεάν χειριστή. Δεδομένου ότι το Crystal Freebox δεν υπάρχει πλέον, είναι τώρα το Mini 4K το FreeBox Entry -Level Freebox.

Από την Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2022, το FreeBox Mini 4K δεν πωλείται πλέον στον δωρεάν ιστότοπο. Αντικαταστάθηκε από το FreeBox Revolution, η οποία είναι η φθηνότερη προσφορά από δωρεάν με τιμή το πρώτο έτος των € 19,99/μήνα.

Τιμή και υπηρεσίες της προσφοράς Mini 4K, ιδανική για μικρούς προϋπολογισμούς

Η προσφορά Mini 4K είναι η προσφορά FreeBox Ιδανικό για μικρούς προϋπολογισμούς. Είναι ένα τριπλάσιος που σας επιτρέπει να επωφεληθείτε από το Διαδίκτυο, την τηλεόραση και τη σταθερή τηλεφωνία. Αυτή είναι Διατίθεται από € 14.99/Μήνας για 1 έτος στη συνέχεια σε € 34,99/μήνα (1 έτος δέσμευση και ενοικίαση κουτιού περιλαμβάνονται).

Το Mini 4K είναι διαθέσιμο στο Έκδοση ινών ή ADSL, Ανάλογα με την επιλεξιμότητά σας. Εάν δεν είστε επιλέξιμοι για ίνες και επιλέγετε την έκδοση ADSL, θα επωφεληθείτε από μια προς τα κάτω ροή μεταξύ 1mbit/s και 15mbit/s, και μια ταχύτητα γενικά από 1mbit/s. Ωστόσο, οι ροές του Διαδικτύου ποικίλλουν Σύμφωνα με το μήκος της γραμμής σας.

Στην έκδοση ινών, Το Mini 4K σας προσφέρει ροές Έως και 10 φορές ταχύτερα από το ADSL/VDSL : έως 200 mb/s σε ταχύτητα προς τα κάτω και 100 mb/s στη ροή ενημέρωσης => δοκιμάστε τη ροή σας για σύγκριση

Η προσφορά τηλεφωνίας είναι μάλλον εκτεταμένη. Περιλαμβάνει αυτά Απεριόριστες κλήσεις για σταθερό Στην ηπειρωτική Γαλλία, προς τα σταθερά από 110 διεθνείς προορισμούς (DOM, Ευρώπη, Βόρεια Αμερική, Αφρική, Ωκεανία, Κεντρική Αμερική, Νότια Αμερική, Ασία) και σε κινητά τηλέφωνα 12 προορισμοί (συμπεριλαμβανομένων των ΗΠΑ και του Καναδά).

Η τηλεοπτική προσφορά με Το Android TV περιλαμβάνει 220 τηλεοπτικά κανάλια καθώς και πρόσβαση στην επανάληψη του FreeBox και στην υπηρεσία VOD (Netflix και Canal+ προαιρετική και χωρίς δέσμευση).

2 Επιλογές τηλεφωνίας είναι δυνατές με το MINI 4K: Η επιλογή Mobile France σε € 2,99/μήνα (απεριόριστες κλήσεις προς κινητά στην ηπειρωτική και DOM) και την επιλογή της Τυνησίας + Αλγερίας σε € 2,99/μήνα (επίσης (απεριόριστες κλήσεις για καθορισμένη στην Τυνησία και 5 ώρες κλήσεων σε σταθερό στην Αλγερία.Ουσία

Δοκιμή Mini 4K FreeBox: Χαρακτηριστικά και Χαρακτηριστικά

Το κιβώτιο Mini 4K είναι Το πιο συμπαγές κουτί του χειριστή δωρεάν: Η θήκη έχει πλάτος μόνο 15 cm, βάθος 11 cm και πάχος 3,4 cm.

Από την τεχνική πλευρά, το MINI 4K είναι συμβατό με το ευρυζωνικό Διαδίκτυο: ADSL2+, VDSL2 και οπτικές ίνες. Έχει επεξεργαστή διπλού πυρήνα A15 1,5 GHz, το WiFi 802.11 ac καθώς και 2GB μνήμης RAM και Αποθήκευση 8GB. Ενσωματώνει επίσης συνδετήρες HDMI. Για να διαβάσετε το περιεχόμενο πολυμέσων, το κουτί είναι εξοπλισμένο με 3 θύρες USB 2 2.0, Δύο πίσω και ένα στο μπροστινό. ΕΝΑ Αναγνώστης καρτών SD εγκαθίσταται επίσης στην πρόσοψη του κουτιού.

Μίνι 4K ελεύθερα χαρακτηριστικά

Έκδοση τηλεόρασης 4K

Το κιβώτιο Mini 4K είναι ένα κουτί Τηλεόραση Android με Συμβατία 4K σε 60 εικόνες ανά δευτερόλεπτο (3840 x 2160 pixels), για Πολύ υψηλές εικόνες ορισμού, Καθαρίστε και καλά σε αντίθεση με την τηλεόρασή σας. Συμμετέχει Bluetooth 4.0 καθώς και άμεσο έλεγχο και η πιθανότητα εγγραφής των αγαπημένων σας τηλεοπτικών προγραμμάτων. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε την επανάληψη του FreeBox για να δείτε τα καθυστερημένα προγράμματα σας. Ένα τηλεχειριστήριο φωνητικού ελέγχου είναι εφοδιασμένο με το κιβώτιο Mini 4K, το οποίο σας επιτρέπει να ελέγχετε την τηλεόρασή σας από απόσταση από τον ήχο της φωνής σας.

Το Mini 4K τώρα στο WiFi 5

Προηγουμένως διαμορφωμένο με τεχνολογία WiFi 4, το FreeBox Mini 4K Τώρα περιλαμβάνει WiFi 5 (802.11 AC). Μια σημαντική εξέλιξη από τη σύνδεση WiFi είναι πολύ πιο γρήγορα Στο WiFi 5 (802.11 AC): Μια ενημέρωση που επιτρέπει σε αυτό το freebox να διαχειρίζεται τα συσσωματώματα ροής MU-MIMO και τις ζώνες συχνοτήτων 2,4 και 5 GHz. Το Mini 4K είναι πλέον σε θέση να φτάσει σε ταχύτητες μεταφοράς ασύρματο της τάξης του 1,7 gbit/s.

Τηλεοπτικός

15.99 € / μήνα 34.99 € / μήνα

Παρακολουθήστε το Netflix στο freebox 4k σας

Όταν ξεκίνησε, το MINI 4K δεν περιλάμβανε το Netflix στη διεπαφή του. Από το τέλος του 2019, οι πελάτες Mini 4K μπορούν τώρα Βρείτε την εφαρμογή Netflix απευθείας στη διεπαφή της οθόνης τους. Εάν έχετε ήδη λογαριασμό Netflix, απλώς εισαγάγετε τα αναγνωριστικά απευθείας στην τηλεόρασή σας. Εάν δεν διαθέτετε λογαριασμό Netflix, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα απευθείας στην εφαρμογή μέσω του FreeBox σας. Επιλέξτε το πακέτο που σας ταιριάζει και επικυρώστε τη συνδρομή σας. Η χρέωση θα διαχειρίζεται δωρεάν.

Εάν έχετε ένα FreeBox Mini 4K, αλλά δεν έχετε ακόμη πρόσβαση στο Netflix στη διεπαφή σας, απλά κάντε μια ενημέρωση (Ενημέρωση 3.1.11) του κουτιού σας. Για να το κάνετε αυτό, απενεργοποιήστε και ενεργοποιήστε το freebox σας.

Το δωρεάν μπουκέτο τηλεόρασης του Mini 4K

Περιλαμβάνει FreeBox TV και τηλεόραση Android Χάρη στο δικό του Αποκωδικοποιητής τηλεόρασης. Η προσφορά σας επιτρέπει να απολαύσετε περισσότερα από 220 τηλεοπτικά κανάλια συμπεριλαμβανομένων 100 σε HD, από τον VOD Free Catalog και το Λειτουργία επανάληψης με περισσότερα από 50 τηλεοπτικά κανάλια Για να δείτε και να ελέγξετε την οθόνη σας. Η τηλεόραση FreeBox έχει επίσης ένα λειτουργία γονικού ελέγχου. Το Netflix και το Canal+ είναι προαιρετικά στην προσφορά Mini 4K. Με Η εφαρμογή FreeBox Mobile, Μπορείτε ακόμη να παρακολουθήσετε τα αγαπημένα σας τηλεοπτικά προγράμματα απευθείας στο τηλέφωνο ή το tablet σας.

Εάν επιθυμείτε να εγγραφείτε στην επιλογή πολλαπλών τηλεόρασης για € 4,99 περισσότερα ανά μήνα.

Εγκατάσταση του Mini 4K: Εγχειρίδιο χρήσης

Μόλις λάβατε το Mini 4K Box σας ? Η εγκατάσταση του κουτιού είναι απλή, σε λίγα λεπτά Μπορείτε να απολαύσετε ευρυζωνική πλοήγηση και όλες τις προσφορές από το FreeBox Mini 4K. εδώ είναι τα διαφορετικά βήματα Για να εγκαταστήσετε το freebox σας:

 • Συνδέστε το freebox σας στην υποδοχή τηλεφώνου τοίχου : Πάρτε το μαύρο καλώδιο RJ11 και το φίλτρο, συνδέστε το τετράγωνο σύνδεσμο RJ11 στη θύρα DSL τοποθετημένη στο πίσω μέρος του μόντεμ/δρομολογητή και συνδέστε την υποδοχή μόντεμ στην υποδοχή τηλεφώνου.
 • Συνδέστε το ελεύθερο κουτί με την ηλεκτρική πρίζα τοιχογραφίας : Συνδέστε το στρογγυλό άκρο στη θύρα 12V του πλαισίου και συνδέστε το καλώδιο τροφοδοσίας ρεύματος στην τοιχογραφία της τοιχογραφίας.
 • Αφήστε το freebox να εγκατασταθεί: Μόλις εμφανιστεί η ώρα στο κουτί σας, λειτουργεί. Στη συνέχεια, μπορείτε να μετακινηθείτε στην εγκατάσταση του Mini Player FreeBox, ώστε να μπορείτε να απολαύσετε όλες τις υπηρεσίες τηλεόρασης κουτιού.

Όλες οι εξηγήσεις για την εγκατάσταση και τη χρήση του freebox σας μπορούν να βρεθούν στο οδηγίες χρήσης Παρέχεται με το κουτί.

Εάν δεν έχετε t -picking στη διαμονή σας, αλλά μόνο μια πρόσληψη δικτύου RJ45, ο δωρεάν προμηθευτής έχει παράσχει έναν προσαρμογέα που παρέχεται στο πακέτο σας.

Ο εξοπλισμός που παρέχεται με το Mini 4K

Ο Παρεχόμενος εξοπλισμός Με το κουτί είναι τα εξής:

 • Ένα καλώδιο RJ11
 • Ένα καλώδιο RJ45 Ethernet
 • Ένας προσαρμογέας RJ 45 τοίχο
 • Ένα καλώδιο HDMI
 • ένα καλώδιο Ethernet
 • προσαρμογέας ανεξάρτητου
 • Εγχειρίδιο χρήστη

Έχετε επίσης το Freebox player mini (ο αποκωδικοποιητής της τηλεόρασης) που περιλαμβάνεται στην προσφορά σας, η οποία θα συνδεθεί απευθείας με την τηλεόρασή σας. Χάρη σε αυτόν, θα μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες πολυμέσων που περιλαμβάνονται στην προσφορά σας: Διαδίκτυο, κονσόλα παιχνιδιών, πρόσβαση σε καταλόγους ταινιών, VOD, SD Card Reader κ.λπ. Το FreeBox Player Mini διαθέτει Ένα κιτ που περιλαμβάνει:

 • Ένα κλάδο και η ηλεκτρική του έξοδος
 • Ένα καλώδιο RJ11 και το φίλτρο του (DSL)
 • Ένα καλώδιο Ethernet (RJ45)
 • προσαρμογέας ανεξάρτητου
 • Ένας προσαρμογέας ταπετσαρίας RJ45
 • οδηγίες εγκατάστασης.

Κριτικές πελατών: Το Mini 4K στην ακτή

Το FreeBox Mini 4K εκτιμάται μάλλον από τους χρήστες. Οι πελάτες τονίζουν η μίνι τιμή του για ένα Καλής ποιότητας προσφορά τριπλού παιχνιδιούμι. Οι πελάτες που έχουν επιλέξει μια προσφορά ινών είναι Μάλλον ικανοποιημένος με τη σύνδεση στο διαδίκτυο, ότι το βρίσκουν γρήγορα. Εκεί μέγεθος κατοικίας είναι επίσης ένα ισχυρό σημείο για τους δωρεάν πελάτες όπως ακριβώς πάνελ εξυπηρέτησης Προσφέρεται από το Mini 4K. Τέλος, εκτιμούν επίσης Προσφορά τηλεόρασης ότι βρίσκουν πλήρη, καθώς και το Τεχνολογία 4K Για να απολαύσετε υπέροχες εικόνες.

Πελάτες που επέλεξαν ένα Προσφορά ADSL/VDSL Ελάτε να αμαυρώσετε το τραπέζι αφού μερικοί δεν είναι Δεν είναι ικανοποιημένος με τη ροή Το Διαδίκτυο του Mini 4K στο ADSL και το βρίσκει πολύ αργό. Μερικοί λυπάνονται επίσης Η απουσία σκληρού δίσκου Στο Mini 4K, σε αντίθεση με την επανάσταση FreeBox, και την απουσία του Netflix που δεν συμπεριλήφθηκε άμεσα όταν το κουτί εκκινηθεί σε αντίθεση με το Freebox Pop και Delta προσφέρει. Από το τέλος του 2019, το Netflix είναι πλέον προσβάσιμο από τη διεπαφή FreeBox Mini 4K, η οποία θα πρέπει να ευχαριστήσει τους οπαδούς της πλατφόρμας ροής βίντεο.

Τηλεοπτικός

15.99 € / μήνα 34.99 € / μήνα

Το freebox mini 4k σε ημι-συνταξιοδότηση ��

Το FreeBox Mini 4K θα περάσει το χειμώνα ? Τίποτα δεν είναι λιγότερο σίγουρο. Ο πάροχος πρόσβασης αποσύρθηκε διακριτικά από τις προσφορές του στο κουτί και τον αποκωδικοποιητή του Android, που ξεκίνησε το 2015 και το οποίο είχε ήδη εξαφανιστεί προσωρινά το 2020 πριν επιστρέψει. Η συσκευή δεν είναι ορατή οπουδήποτε στον δωρεάν ιστότοπο, ενώ η δοκιμή επιλεξιμότητας δεν το προσφέρει πλέον.

Αυτή τη φορά, υπάρχει κάθε ανάγκη να πιστεύουμε ότι είναι συνταξιοδότηση, ή μάλλον ημι-συνταξιοδότηση: όπως σημειώνει FreeBox Universe, Είναι πάντα δυνατό να εγγραφείτε στην “Ιστορική Ελεύθερη Προσφορά” που προσφέρει το MINI 4K για € 29,99 το μήνα (ή την επανάσταση στα € 39,99). Πρέπει να περάσετε από αυτόν τον σύνδεσμο, αλλά πραγματικά πρέπει να το θέλετε !

Τον περασμένο Σεπτέμβριο, ο Xavier Niel είχε υπαινιχθεί ότι ένα νέο κουτί θα μπορούσε να κυκλοφορήσει το επόμενο έτος. Η τελευταία καινοτομία στον δωρεάν κατάλογο χρονολογείται από το 2020 με το Freebox Pop του οποίου ο αποκωδικοποιητής εργάζεται επίσης στην τηλεόραση Android.

Ένα νέο freebox θα μπορούσε να φτάσει το 2023

Ένα νέο freebox θα μπορούσε να φτάσει το 2023

Ενημέρωση – Ωχ, τα αποθέματα έχουν λιώσει γρήγορα, το Freebox Mini 4K είναι προφανώς δεν είναι πλέον διαθέσιμο !