Η προσφορά Freebox Mini 4K: Η δοκιμή μας και η γνώμη μας για την προσφορά, FreeBox Mini 4K Προσφορά: Το πλήρες τεχνικό φύλλο

Μεγέθυνση στην δωρεάν προσφορά FreeBox Mini 4K

Contents

Από την πλευρά του κινητού, θα χρειαστούν 17 προορισμοί όπως η Καμπότζη, η Χαβάη, το Χονγκ Κονγκ ή το Πουέρτο Ρίκο. μόνο ! Επειδή εξετάζοντας πιο προσεκτικά τις λεπτομέρειες της προσφοράς Mini 4K, παρατηρούμε ότι οι κλήσεις προς κινητά στη Γαλλία δεν περιλαμβάνονται. Οπότε προσέξτε αν εγγραφείτε σε αυτήν την προσφορά !

FreeBox Mini 4K: Η δοκιμή και η γνώμη μας

Από τις 3 Νοεμβρίου 2022, η προσφορά Internet Freebox Mini 4K δεν διατίθεται πλέον στην αγορά από το Free. Η γνώμη μας σχετικά με το πακέτο FreeBox Mini 4K διατίθεται παρακάτω για πληροφορίες.

Τα αποτελέσματα της δοκιμής Mini 4K FreeBox

Καλά σημεία

 • Η μικρή τιμή είναι το πρώτο έτος
 • Ο αποκωδικοποιητής τηλεόρασης Ultra HD 4K
 • Είναι μάλλον αποτελεσματική ροή

Αρνητικά σημεία

 • Το γηράσκοντάς του υλικό
 • Το βασικό του μπουκέτο τηλεόρασης

Το Freebox Mini 4K είναι μία από τις εμβληματικές προσφορές του χειριστή δωρεάν. Ακόμη και αν η τιμή του είναι μικρή, το Freebox Mini 4K έχει τα πάντα ! Wi-Fi, ροή, τηλεφωνία ή τηλεόραση … αποκρυπτογράφηση και δοκιμή του Freebox Mini 4K.

�� Freebox Mini 4K Flow: Μπορεί να κάνει καλύτερα !

Ποιος λέει ότι το κιβώτιο εισόδου σημαίνει επίσης μια ελαφρώς λιγότερο αποτελεσματική ροή από ένα premium κουτί … αλλά τι γίνεται με τη ροή του freebox mini 4k 4k ? Αποκρυπτογράφηση διαφορετικών τεχνολογιών διαδικτύου αυτού του δωρεάν κουτιού.

Το freebox mini 4k σε οπτικές ίνες

Ακόμη και αν το FreeBox Mini 4K δεν είναι τα πιο αργά κιβώτια Internet στην αγορά, η ροή οπτικών ινών είναι μία από τις λιγότερο γρήγορες συνδρομές στο Διαδίκτυο, δεμένα με την επανάσταση του FreeBox.

Με ταχύτητα μέχρι 1 GB/s και ένα ποσοστό αυξάνεται μέχρι 600 MB/s, το Freebox Mini 4K υπόσχεται μια μάλλον λογική ροή ινών. Μια ιδανική ταχύτητα σύνδεσης για οικογένειες που επιθυμούν να επωφεληθούν από πολλαπλά χρήστες, αλλά τα οποία μπορούν γρήγορα να επιβραδυνθούν από υπερβολικές πιέσεις. Είναι βέβαιο ότι σε σύγκριση με το freebox pop ή το delta freebox, το freebox mini 4k είναι λιγότερο ονειροπόλο από την άποψη της ροής. Αλλά για την εξαιρετικά λογική τιμή του, δύσκολο να γίνει καλύτερα !

Εάν συγκρίνουμε το FreeBox Mini 4K σε άλλα κουτιά του ίδιου εύρους τιμών, αυτό είναι ένα από αυτά που προσφέρει την καλύτερη ταχύτητα σε αυτό το τμήμα τιμών.

Το Freebox Mini 4K είναι προφανώς συμβατό με το ADSL. Ακόμη και αν αυτή η τεχνολογία οδηγείται να εξαφανιστεί οριστικά τα επόμενα χρόνια, πολλοί Γάλλοι έχουν μόνο πρόσβαση σε αυτήν την τεχνολογία ακόμα. Το Freebox Mini 4K σάς επιτρέπει να φτάσετε έως και 20 MB/s σε ADSL και έως και 95 MB/s σε VDSL2 για τις μικρότερες γραμμές (λιγότερο από 1 χλμ.).

Το Freebox Mini 4K είναι ικανοποιημένο με το Basic Wi-Fi

Όπως μπορούμε να φανταστούμε ενόψει της τιμής του FreeBox Mini 4K, όχι Wi-Fi 6 στο πρόγραμμα αυτής της δωρεάν προσφοράς ! Επομένως, θα πρέπει να είμαστε ικανοποιημένοι με το Wi-Fi 5, που είναι μάλλον αποτελεσματική, ακόμη και αν δεν είναι το τελευταίο πρότυπο Wi-Fi.

Ένα άλλο μικρό ελάττωμα για να εκδιώξει: Η απουσία ενός επαναλήπτη Wi-Fi που περιλαμβάνεται στην προσφορά. Εάν οι συνδρομητές FreeBox Mini 4K επιθυμούν κάποιον να επεκτείνει την κάλυψη Wi-Fi της διαμονής τους, θα πρέπει να πάτε στο δωρεάν κατάστημα και να πάρετε το Pop Wi-Fi Repeater, ο οποίος πωλείται σε τιμή 20 €.

Το Freebox Mini 4K σας σαγιέρει, αλλά δεν ξέρετε αν είστε επιλέξιμοι για δωρεάν ίνες ? Ο καλύτερος τρόπος για να γνωρίζετε είναι να πραγματοποιήσετε μια δοκιμή επιλεξιμότητας.

�� TV: 4K ποιότητα με αποκωδικοποιητή τηλεόρασης Android

Το πλαίσιο εισόδου απαιτεί, το FreeBox Mini 4K διαθέτει το ελάχιστο τηλεοπτικό και τηλεοπτικό κανάλι υπηρεσίες. Απογραφή τηλεοπτικών χαρακτηριστικών του FreeBox Mini 4K. Όπως τα περισσότερα δωρεάν κουτιά στο διαδίκτυο, το FreeBox Mini 4K διαθέτει πολλά τηλεοπτικά κανάλια. Πράγματι, για ένα κιβώτιο εισόδου, το μπουκέτο της τηλεόρασης του FreeBox Mini 4K είναι αρκετά καλά εφοδιασμένο: 220 τηλεοπτικά κανάλια, συμπεριλαμβανομένων 100 καναλιών HD, ακριβώς αυτό. Παιχνίδι ένα, χτυπήματα NRJ, τηλεόραση μόδας ή Automoto, όλα αυτά τα κανάλια είναι διαθέσιμα χάρη στην FreeBox TV, την πλατφόρμα που σχεδιάστηκε από τον χειριστή.

Όμορφα χαρακτηριστικά με τον αποκωδικοποιητή Mini 4K

Ο αποκωδικοποιητής Mini 4K έχει πολλά χαρακτηριστικά που διευκολύνουν την εμπειρία της τηλεόρασης χρήστη. Να είστε προσεκτικοί, ωστόσο, ορισμένα χαρακτηριστικά όπως η καταγραφή ενός προγράμματος απαιτούν την αγορά ενός σκληρού δίσκου, καθώς το Freebox Mini 4K στερείται. Εδώ είναι τα διαθέσιμα χαρακτηριστικά στο FreeBox Mini 4K:

 • Αμεσος έλεγχος
 • Καταγραφή προγράμματος
 • Η επανάληψη

Αυτό που μας αρέσει επίσης στο FreeBox Mini 4K είναι η πρόσβαση στο Google Play Store που σας επιτρέπει να κατεβάσετε όλες τις αγαπημένες του εφαρμογές όπως το YouTube, το Netflix ή το Prime Video.

μεγάλο

Υπηρεσίες ροής. Προαιρετικά χρεωμένο

Μπορούμε μόνο να λυπηθούμε την απουσία πλατφορμών ροής που περιλαμβάνονται. Για καλό λόγο, στο FreeBox Mini 4K, No Netflix, Amazon Video Prime ή Disney+. Εάν θέλετε να έχετε πρόσβαση σε αυτές τις πλατφόρμες, θα πρέπει να βγάλετε απευθείας λογαριασμός μέσω του FreeBox σας. Αυτό μπορεί να είναι, κατά τη γνώμη μας, ένα από τα κύρια σφάλματα του Freebox Mini 4K, σε μια εποχή που η ροή αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της γαλλικής καθημερινής.

Ένα μαύρο σημείο που έπρεπε να τονίσουμε σε αυτή τη γνώμη Freebox Mini 4K . Επειδή παρά τη χαμηλή τιμή του το πρώτο έτος, θα μπορούσαμε να ελπίζουμε για αυτήν την ελεύθερη προσφορά τουλάχιστον ένα χρόνο που περιλαμβάνεται από το Netflix ή τη Disney+.

�� Ενώ η εφαρμογή ήταν προσβάσιμη μόνο στο Δέλτα Freebox, το Freebox Pop και το Freebox Revolution, Το OQEE με δωρεάν εφαρμογή είναι τώρα διαθέσιμη στο FreeBox Mini 4K. Ο σκοπός αυτής της αίτησης ? Έχετε πρόσβαση σε 550 ζωντανά τηλεοπτικά κανάλια και πολλά κανάλια επανάληψης σε όλες τις συσκευές σας: smartphones, tablet, Apple TV και τηλεόραση συνδεδεμένη.

�� Σκεφτείτε οπουδήποτε θέλετε. Εκτός από κινητά τηλέφωνα στη Γαλλία

Όπως και οι συντρόφοι του, το FreeBox Mini 4K περιλαμβάνει κλήσεις για να καθοριστεί σε περισσότερους από 110 προορισμούς όπως η Αλάσκα, η Βραζιλία, η Ινδία ή η Μαλαισία.

Από την πλευρά του κινητού, θα χρειαστούν 17 προορισμοί όπως η Καμπότζη, η Χαβάη, το Χονγκ Κονγκ ή το Πουέρτο Ρίκο. μόνο ! Επειδή εξετάζοντας πιο προσεκτικά τις λεπτομέρειες της προσφοράς Mini 4K, παρατηρούμε ότι οι κλήσεις προς κινητά στη Γαλλία δεν περιλαμβάνονται. Οπότε προσέξτε αν εγγραφείτε σε αυτήν την προσφορά !

Αποτυχία να έχετε απεριόριστες κλήσεις προς κινητά στη Γαλλία, είναι δυνατόν να έχετε ένα πολύ φθηνότερο πακέτο κινητής τηλεφωνίας. Αυτό είναι ένα από τα πλεονεκτήματα του freebox mini 4k. Με το FreeBox Mini 4K, οι συνδρομητές έχουν ένα τεράστιο πλεονέκτημα: το πακέτο € 2 έρχεται συνήθως σε 0 €. Επίσης, μόνο για € 15.99/μήνα (αντί για € 19.99/μήνα), οι πελάτες Freebox Mini 4K ενθαρρύνονται έτσι να επιλέξουν το πακέτο κινητής τηλεφωνίας “All Unlimited” του χειριστή (κλήσεις και SMS/MMS Unlimited, αλλά κυρίως απεριόριστο Διαδίκτυο στο 4G /5G δίκτυο δωρεάν).

�� FreeBox Mini 4K: Ψάχνετε για τον σκληρό δίσκο

Τώρα ας πάμε στη δοκιμή Freebox Mini 4K στον εξοπλισμό που παρέχεται με τη συνδρομή. Κυκλοφόρησε τον Μάρτιο του 2015, το Freebox Mini 4K σημάδια πάνω απ ‘όλα από το εξαιρετικά συμπαγές σχέδιο: αυτή είναι μία από τις προσφορές με τον μικρότερο εξοπλισμό όλων των αποκωδικοποιητών και του Internet Box !

Ο διακομιστής μίνι μίνι 4K FreeBox

Ας μιλήσουμε πρώτα για το μόντεμ. Το Server Mini 4K μπορεί να προσαρμοστεί σε όλα τα περιβάλλοντα χάρη στο μικρό του μέγεθος. Μπορεί κανείς να φανταστεί ότι λόγω του μικρού μεγέθους του, το Mini 4K Box καταναλώνει λιγότερη ηλεκτρική ενέργεια.

Οι ίδιες παρατηρήσεις για το Mini 4K Player, που ονομάζεται διαφορετικά ο αποκωδικοποιητής Mini 4K TV Mini. Οι διαστάσεις του ζαλίζουν από το τόσο μικρό τους μέγεθος: μόνο 11 x 15 x 3,5 cm ! Ακόμη και αν το μέγεθός του μπορεί να έχει πολλά πλεονεκτήματα, όπως η τέλεια ενσωμάτωση σε οποιοδήποτε περιβάλλον, περιλαμβάνει επίσης μειωμένους συνδετήρες. Ο αποκωδικοποιητής Mini 4K TV έχει λιγότερες υποδοχές από τους συντρόφους του.

Ο παίκτης αποκωδικοποιητή τηλεόρασης Mini 4K

Εμείς Επίσης, λυπάται για τον παίκτη Mini 4K την απουσία ενός σκληρού δίσκου, ο οποίος αποτρέπει την εγγραφή προγραμμάτων. Αυτή η λειτουργία θα χρησιμοποιηθεί μόνο εάν ο συνδρομητής υποβιβάσει έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο ή εισάγει μια κάρτα SD στον αποκωδικοποιητή Mini 4K TV Mini. Μια πρόσθετη δαπάνη που πρέπει να ληφθεί υπόψη και ίσως ένας περιορισμός για άτομα που είναι συνηθισμένα να καταγράφουν τακτικά τα προγράμματά τους.

Θέλετε τη γνώμη μας για τα κιβώτια Mini 4K και τον αποκωδικοποιητή ? Παρά τις τακτικές ενημερώσεις για την αναβάθμιση του αποκωδικοποιητή τηλεόρασης, ο εξοπλισμός είναι παρ ‘όλα αυτά γήρανση και μερικές φορές αντιμετωπίζει ορισμένες δυσκολίες να ακολουθήσετε το επιτόκιο.

�� Τι πρέπει να γνωρίζετε πριν εγγραφείτε στο FreeBox Mini 4K

Αυτές είναι οι γραμμές που είναι γραμμένες σε πολύ μικρές και ότι δεν παρατηρούμε πάντα: πρόσθετο κόστος όταν εγγραφείτε σε μια συνδρομή στο Διαδίκτυο. Τα έξοδα ανάθεσης, τα έξοδα τερματισμού, η πληρωμή του αποκωδικοποιητή τηλεόρασης … εντοπίσαμε όλα τα αναπόφευκτα έξοδα για εσάς όταν εγγραφούμε το FreeBox Mini 4K.

 • Τέλη ρύθμισης: 49 €
 • Τέλος τερματισμού: 49 €
 • Επιστροφή χρημάτων των τελών τερματισμού του πρώην φορέα: 100 €

Ποια είναι η τιμή του FreeBox Mini 4K σε ίνες ή ADSL ?

Η άποψή μας για το freebox mini 4k

Για ένα κουτί εισόδου, το FreeBox Mini 4K υπερασπίζεται αρκετά καλά. Για λιγότερο από 20 €/μήνα, οι χρήστες επωφελούνται από ένα τριπλό κουτί παιχνιδιού που κρατά το δρόμο, έναν αποκωδικοποιητή συμβατό με εξαιρετικά υψηλό ορισμό, αλλά που έχει ορισμένα όρια. Σύνδεση σε ίνες που περιορίζεται στο μέγιστο 1 GB/S, γήρανση εξοπλισμού, απουσία σκληρού δίσκου στον αποκωδικοποιητή τηλεόρασης … είναι πράγματι μια φθηνή προσφορά στο Διαδίκτυο. Αλλά το Big Black Point κατά τη γνώμη μας για αυτό το κουτί και το οποίο ξεχωρίζει έντονα στην παρούσα γνώμη Freebox Mini 4K, είναι η απουσία υπηρεσιών ροής που περιλαμβάνονται και τα λίγα χαρακτηριστικά τηλεόρασης στον αποκωδικοποιητή. Για να ολοκληρώσετε το FreeBox Mini 4K Review, εδώ είναι οι διαφορετικές σημειώσεις που παρέχουμε στο Freebox Mini 4K στα σημαντικά κριτήρια μιας προσφοράς στο Διαδίκτυο:

Μεγέθυνση στην δωρεάν προσφορά FreeBox Mini 4K

Για να αποπλανήσει όλο και περισσότερους χρήστες, ο δωρεάν πάροχος υπηρεσιών Διαδικτύου προσφέρει πολλές πολύ ανταγωνιστικές προσφορές freebox στην αγορά. Μεταξύ των φθηνότερων, βρίσκουμε το FreeBox Crystal καθώς και την προσφορά FreeBox Mini 4K, διαθέσιμη σε χαμηλές τιμές για ένα χρόνο Χάρη σε ένα freebox promo.

Δωρεάν λογότυπο

�� Προσφορά FreeBox από € 29,99/μήνα !
Χωρίς δέσμευση για ελεύθερη

Δωρεάν υπηρεσία Jechange – Δωρεάν συνεργάτης

Δωρεάν λογότυπο

�� Προσφορά FreeBox από € 29,99/μήνα !
Χωρίς δέσμευση για ελεύθερη

Δωρεάν λογότυπο

�� Προσφορά FreeBox από € 29,99/μήνα !
Χωρίς δέσμευση για ελεύθερη

Δωρεάν υπηρεσία Jechange – Δωρεάν συνεργάτης

Δωρεάν λογότυπο

�� Προσφορά FreeBox από € 29,99/μήνα !
Χωρίς δέσμευση για ελεύθερη

 1. Η θήκη Freebox Mini 4K
 2. Η προσφορά Mini 4K FreeBox: Internet
 3. Η τηλεοπτική εμπειρία FreeBox Mini 4K
 4. Εφαρμογές Android
 5. Η προσφορά Mini 4K FreeBox: Τηλεφωνία
 6. Όροι της προσφοράς και τιμής του FreeBox Mini 4K

Το FreeBox Mini 4K, το πρώτο κουτί τριπλού παιχνιδιού στο Android TV, σας επιτρέπει να απολαμβάνετε πολλές υπηρεσίες σε λιγότερο από 15 ευρώ το μήνα το πρώτο έτος συνδρομής.

Πριν από την ένταξή σας δωρεάν, εκτός από τη διαβούλευση του FreeBox Mini 4K Κριτικές, Ανακαλύψτε το πλήρες τεχνικό φύλλο αυτής της δωρεάν προσφοράς στο Διαδίκτυο σε μίνι τιμή.

Η θήκη Freebox Mini 4K

Με το νέο πακέτο FreeBox Mini 4K, ο δωρεάν χειριστής σας παρέχει έναν δωρεάν διακομιστή για να συνδέσετε όλο τον εξοπλισμό σας στο Διαδίκτυο, έναν παίκτη για πρόσβαση σε τηλεοπτικές υπηρεσίες καθώς καιένα Το τηλεχειριστήριο Freebox Mini 4K ικανό να ελέγχει πλήρως τον αποκωδικοποιητή τηλεόρασης σας με τη φωνή.

Για την εγκατάσταση Freebox Mini 4K, σε περίπτωση δυσκολιών, έχετε με δωρεάν τηλεφωνική βοήθεια από μια γραμμή FreeBox. Για να επικοινωνήσετε δωρεάν, μακιγιάζ από τη γραμμή σας στις 3244.

Με αυτόν τον χειριστή του Διαδικτύου, απολαμβάνετε επίσης ηλεκτρονική βοήθεια με πολλά φύλλα συμβουλών στη διάθεσή σας.

Συνδετήρες

Για το συνδετικό τμήμα, ενσωματώνει το μόντεμ Mini 4K FreeBox:

 • Τέσσερις θύρες Ethernet Gigabit,
 • μια θύρα e-sata,
 • Δύο θύρες USB 2.0.

Όσον αφορά το FreeBox Player Mini 4K διαθέσιμο για την τηλεοπτική υπηρεσία, η υπόθεση αυτή έχει:

 • Τρεις θύρες USB 2.0,
 • Θύρα HDMI,
 • από μια θύρα SD-Card στο μπροστινό.

Προκειμένου να διευκολυνθεί η εγκατάσταση του δωρεάν εξοπλισμού σας στο σπίτι, αυτός ο χειριστής σας παρέχει CPL FreePlugs (Online Carrier).

⭐ Δωρεάν προσφορά 5 -star ⭐

Canal + που προσφέρεται για 6 μήνες

Με το freebox pop (δέσμευση 1 έτος)
01 82 88 25 07 Δείτε την προσφορά

Οροι και Προϋποθέσεις

Τεχνικά χαρακτηριστικά

Το μόντεμ Mini 4K Freebox είναι συμβατό με διαφορετικές τεχνολογίες, δηλαδή ADSL, VDSL και δωρεάν ίνες. Επιπλέον, αυτό το δωρεάν κουτί είναι εξοπλισμένο με τεχνολογία WiFi 802.11η.

Για το FreeBox Player Mini 4K, αυτός ο αποκωδικοποιητής TV Android είναι συμβατό με 4K και υψηλής ευκρίνειας (HD) 1080p. Άλλα τεχνικά χαρακτηριστικά, ο ελεύθερος παίκτης είναι προικισμένος:

 • ενός επεξεργαστή διπλού 1,5 GHz A15,
 • Λειτουργία Cast Google για Προβάλλετε τις φωτογραφίες ή τα βίντεό σας στην τηλεόρασή σας με απλή χειρονομία,
 • Bluetooth 4.0 για τη σύνδεση του τηλεχειριστηρίου Mini 4K FreeBox Mini 4K.

Τέλος, το τηλεχειριστήριο Mini 4K, διαθέσιμο με αυτή τη συνδρομή του πλαισίου, επωφελείται από τη λειτουργία φωνητικής αναζήτησης για τον έλεγχο του δωρεάν αποκωδικοποιητή τηλεόρασης με τη φωνή σας.

Η προσφορά Mini 4K FreeBox: Internet

Όποια και αν είναι η τεχνολογία που διατίθεται στη διαμονή σας, αυτή η δωρεάν τηλεοπτική προσφορά στο Διαδίκτυο προσφέρεται κάθε μήνα στην ίδια τιμή. Ανάλογα με την τεχνική επιλεξιμότητα της γραμμής σας, το νέο πακέτο Freebox Mini 4K είναι προσβάσιμο στο ADSL, VDSL ή οπτικές ίνες μέχρι 1 GB/S.

Το δίκτυο

Αυτός ο χειριστής έχει πάνω από 1,5 εκατομμύρια συνδρομητές ινών και 12 εκατομμύρια συνδεδεμένες υποδοχές στα τέλη Σεπτεμβρίου 2019 στην επικράτεια.

Όσον αφορά την ποιότητα των οπτικών ινών του, ο ελεύθερος χειριστής είναι Ο νούμερο ένα στις ροές FTTH (Fiber στο σπίτι ή “ίνες στο σπίτι”), σύμφωνα με το βαρόμετρο NPERF, το πρώτο εξάμηνο του 2019.

Δωρεάν είναι ο προμηθευτής Διαδικτύου που προσφέρει στην αγορά Οι ταχύτερες αυξανόμενες ροές ινών Με 600 MB/s (έναντι 500 MB/s για τους ανταγωνιστές του).

Ταχύτητα στο διαδίκτυο

Για να μάθετε τις διαθέσιμες τεχνολογίες στη διαμονή σας καθώς και τη μέγιστη θεωρητική σας ταχύτητα, πρέπει να δοκιμάσετε την δωρεάν επιλεξιμότητά σας.

 • Εάν δικαιούστε πολύ μεγάλη ταχύτητα στο σπίτι σας με οπτικές ίνες, επωφεληθείτε από αυτή τη συνδρομή Freebox Mini 4K, με θεωρητική ροή κατηφορίας 1 GB/S και μέχρι 600 MB/S Σε αύξηση των ποσοστών.
 • Σε υψηλή ταχύτητα με το ADSL, η ροή προς τα κάτω με το Mini 4K FreeBox ποικίλλει γενικά μεταξύ 1 MB/S και 15 MB/S. Το ποσό είναι με το ADSL γενικά χαμηλότερο 1 MB/S.
 • Σε ενισχυμένη ροή με το VDSL, η ροή προς τα κάτω με το Freebox Mini 4K ταλαντεύεται μεταξύ 15 MB/s και 50 MB/s Ανάλογα με το μήκος της γραμμής. Το ποσό προσβάσιμο σε VDSL με αυτό το πλαίσιο είναι 8 MB/S.

Η τηλεοπτική εμπειρία FreeBox Mini 4K

Όπως και η προσφορά FreeBox Revolution, έχετε με το FreeBox Mini 4K από το FreeBox TV Universe, με περισσότερα Περιλαμβάνονται 220 κανάλια. Σημείωση, ωστόσο, ότι σε αντίθεση με το νέο πακέτο Delta FreeBox ή το νέο πακέτο FreeBox One, η υπηρεσία Netflix με το FreeBox Mini 4K δεν περιλαμβάνεται.

Η τηλεόραση FreeBox

Με το FreeBox Mini 4K, επωφεληθείτε από την υπηρεσία FreeBox TV για να έχετε πρόσβαση σε περισσότερα από 220 κανάλια που περιλαμβάνουν 100 σε υψηλό ορισμό (HD). Για να επωφεληθείτε από το Netflix Free στο FreeBox Mini 4K, πρέπει να εγγραφείτε ως επιλογή στο πακέτο Netflix που διατίθεται από 7,99 ευρώ το μήνα (Netflix Subscription χωρίς δέσμευση).

Και για να επωφεληθείτε από την τηλεόραση FreeBox σε δεύτερη τηλεόραση, μπορείτε να εγγραφείτε στην δωρεάν εξυπηρέτηση πελατών Η επιλογή πολλαπλών τηλεοπτικών εκπομπών στα 4,99 ευρώ το μήνα. Το FreeBox Mini 4K Multi TV Connection μπορεί να επιτευχθεί αξιοσημείωτα χάρη στα FreePlugs CPL που περιλαμβάνονται στο FreeBox Mini 4K 4K.

Replay freebox και VOD

Με το FreeBox TV διαθέσιμο με τη συνδρομή FreeBox Mini 4K, έχετε πρόσβαση στην τηλεοπτική υπηρεσία Catch -UP, δηλαδή την υπηρεσία επανάληψης του FreeBox. Έχετε επίσης VOD, δηλαδή πρόσβαση Υπηρεσίες βίντεο κατόπιν ζήτησης. Σημειώστε ότι η υπηρεσία VOD χρεώνεται εκτός από το τιμολόγιο FreeBox.

Τηλεόραση Android

Το FreeBox Mini 4K του δωρεάν προμηθευτή είναι το πρώτο κουτί τριπλού παιχνιδιού κάτω από την τηλεόραση Android, δηλαδή ότι έχει ενσωματωθεί Η πλατφόρμα Google για τηλεόραση. Χάρη σε αυτήν τη λειτουργία, μπορείτε να βρείτε στην τηλεόρασή σας Ολόκληρο το σύμπαν Android : Περιεχόμενο, εφαρμογές

Η εφαρμογή FreeBox

Με την εφαρμογή FreeBox διαθέσιμη δωρεάν στο Google Play ή στο App Store, μπορείτε να παρακολουθήσετε τηλεόραση στο κινητό σας και Προγραμματίστε τις ηχογραφήσεις σας από απόσταση. Αυτή η εφαρμογή σάς επιτρέπει να διαχειρίζεστε εύκολα το freebox σας.

Εφαρμογές Android

Με αυτό το δωρεάν Mini 4K Box, έχετε πρόσβαση στο Google Play Κατεβάστε όλες τις εφαρμογές Google στο smartphone σας απευθείας από την τηλεόρασή σας (YouTube, Netflix…).

Μια άλλη διαθέσιμη λειτουργία, χάρη στην υπηρεσία Cast Cast Google, μπορείτε να Προγραμματίστε τα βίντεό σας ή τις φωτογραφίες σας σε μεγάλο βαθμό στην τηλεόρασή σας με μια απλή χειρονομία. Και τέλος, με τον βοηθό Google, έχετε την επιλογή να ελέγξετε το freebox σας με τη φωνή σας.

Η προσφορά Mini 4K FreeBox: Τηλεφωνία

Με το FreeBox Mini 4K, απολαμβάνετε μια υπηρεσία Απεριόριστη σταθερή τηλεφωνία Για να μείνετε σε επαφή με τους αγαπημένους σας. Πιο συγκεκριμένα, επωφεληθείτε από το FreeBox Mini 4K κλήσεις από απεριόριστες κλήσεις σε διορθώσεις περισσότερων από 110 προορισμών, συμπεριλαμβανομένης της Μητροπολιτικής Γαλλίας και DOM.

Εάν συγκρίνουμε το Freebox Mini 4K VS Freebox Revolution, αυτό το πλαίσιο δεν περιλαμβάνει απεριόριστες κλήσεις προς κινητά στην ηπειρωτική Γαλλία και DOM. Οι συνδρομητές Freebox Mini 4K πρέπει, στην πραγματικότητα, να προσθέσουν ένα “Επιλογή” Mobile Package “ Διατίθεται με μηνιαίο επιτόκιο 2,99 ευρώ από την περιοχή δωρεάν συνδρομητή. Αυτή η επιλογή FreeBox σάς επιτρέπει να επωφεληθείτε από απεριόριστες κλήσεις σε κινητά τηλέφωνα στην ηπειρωτική Γαλλία και DOM.

Όροι της προσφοράς και τιμής του FreeBox Mini 4K

Με το freebox mini 4k η τιμή συνδρομής αυξάνεται 14,99 ευρώ το μήνα για περίοδο 12 μηνών Αντί για 34,99 ευρώ. Αυτή η προσφορά ADSL ή Fiber FreeBox υπόκειται σε δέσμευση 12 μηνών.

Μια άλλη ένδειξη δασμών, το κόστος της ανάθεσης αυτού του ποσού της προσφοράς Freebox σε 49 ευρώ. Αυτή η δωρεάν συνδρομή Triple Play είναι επομένως ιδανική για μικρότερους προϋπολογισμούς ή για να απολαύσετε ένα Δωρεάν προσφορά στο Διαδίκτυο με χαμηλότερο κόστος.

Σε περίπτωση παραβίασης της σύμβασης, τα τέλη τερματισμού του Freebox των 49 ευρώ εφαρμόζονται στο τέλος της περιόδου δέσμευσης. Σε περίπτωση τερματισμού υπό δέσμευση, είστε χρεωμένοι επιπλέον, από τις υπόλοιπες μηνιαίες πληρωμές μέχρι την ημερομηνία λήξης της δέσμευσης με πλήρη επιτόκιο, δηλαδή 34,99 ευρώ το μήνα. Σημείωση, σε περίπτωση αλλαγής διεύθυνσης, απλά πρέπει να πλησιάσετε την δωρεάν εξυπηρέτηση πελατών για να κάνετε ένα δωρεάν αίτημα μετακίνησης.

Άλλες πληροφορίες, με αυτή τη συνδρομή FreeBox, μπορείτε να απολαύσετε ένα Μείωση συνδρομητών FreeBox Ως μέρος μιας δωρεάν προσφοράς Διαδικτύου και κινητής τηλεφωνίας. Συγκεκριμένα, μπορείτε να επωφεληθείτε από έκπτωση 4 ευρώ το μήνα σε δωρεάν πακέτο κινητής τηλεφωνίας (έως και 4 πακέτα με το πολυστρωματικό πλεονέκτημα) ή έκπτωση 2 ευρώ το μήνα στο δωρεάν πακέτο στα 2 ευρώ.

Για να σας βοηθήσουμε να βρείτε την προσφορά FreeBox που ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας και τον προϋπολογισμό σας (FreeBox ADSL, VDSL, Fiber ή 4G δωρεάν κουτί …), μην διστάσετε να αντιταχθείτε σε όλες τις δωρεάν συνδρομές που είναι διαθέσιμες χάρη στο Διαδίκτυο Συγκριτών.

Ελεύθερος

Όλα για δωρεάν

 • Επικοινωνήστε με δωρεάν εξυπηρέτηση πελατών
 • Τα χαρακτηριστικά του freebox pop
 • Το δωρεάν πακέτο στα € 19,99
 • Η επιλογή Bein Sports με το freebox του
 • Τερματίστε το freebox σας

Είστε επιλέξιμοι για ίνες ?
Δοκιμή Ελεύθερος την επιλεξιμότητά σας σε λιγότερο από 3 λεπτά Και ανακαλύψτε το Καλύτερες προσφορές Για την πρόσβαση στο Διαδίκτυο.

Καλέστε τους συμβούλους μας για τις διαδικασίες σας (επιλεξιμότητα, αλλαγή του χειριστή. Ουσία

Από τη Δευτέρα έως την Παρασκευή από τις 8 π.μ. έως τις 9 μ.μ. το Σάββατο από τις 9 π.μ. έως τις 7 μ.μ. την Κυριακή από τις 9 π.μ. έως τις 5 μ.μ