Δωρεάν κανάλι: Πώς να έχετε το κανάλι περισσότερο στο freebox σας?, Όλα για προσφορές καναλιών για – 26 ετών

Όλα για προσφορές καναλιών για – 26 ετών

Contents

Ανεξάρτητα από τη συνδρομή σας στο FreeBox, μπορείτε Εγγραφείτε στο Canal Plus για € 22,99 το μήνα για 12 μήνες τότε 27,99 €/μήνα. Κάνοντας αυτό, θα έχετε πρόσβαση Συν κανάλι, Canal+ μεγάλη οθόνη, Canal+ Sport 360, Κανάλι+έγγραφα, Κανάλι+ παιδιά Και Canal+ Series. Αυτή η προσφορά είναι δυνατή μόνο εάν είστε δεσμευμένοι 24 μήνες.

Δωρεάν κανάλι+: Πώς να έχετε κανάλι περισσότερο στο freebox σας ?

Είστε πελάτης FreeBox και σας ενδιαφέρει δωρεάν προσφορές καναλιών Plus με δωρεάν ? Αναρωτιέστε ποιες είναι οι υπάρχουσες προσφορές και πώς να επωφεληθείτε από αυτό ? Πόσο κοστίζει ? Ποια κανάλια ή προγράμματα θα έχετε πρόσβαση και πώς να εγγραφείτε ? Εδώ είναι ένα άρθρο που συγκεντρώνει όλες τις πληροφορίες που θα χρειαστείτε.

 • Το ουσιώδες :
 • Είναι δυνατόν να εγγραφείτε στο Canal Plus Με όλες τις προσφορές FreeBox.
 • Η βασική προσφορά ξεκινά στο 22,99 € το μήνα (για 1 έτος) και έχει πολλά κανάλια καναλιών+.
 • Διατίθενται τρεις άλλες προσφορές Canal+: Canal+ Sport, Canal+, Cinema Series και The Limited Series Canal+ Disney+ και Paramount+
 • Εάν έχετε συνδρομητή Επανάσταση του FreeBox Ή Δέλτα Freebox, Επωφεληθείτε από την επιλογή Τηλεόραση με πανοραμικό κανάλι που σας δίνει πρόσβαση σε 50 επιπλέον κανάλια.

Canal+Series που προσφέρεται με το FreeBox αυτήν τη στιγμή, η προσφορά Canal+Series είναι προσφέρεται για 1 έτος για το Δέλτα Δέλτα, Pop ή Revolution Συνδρομητές, ή για οποιαδήποτε νέα συνδρομή σε μία από αυτές τις προσφορές.

Δωρεάν Canal Plus: Ποιες είναι οι συνδρομές ?

τηλεόραση

Αν είστε Έχει ήδη εγγραφεί στο FreeBox, Ή ότι σκοπεύετε να εγγραφείτε στον χειριστή και ότι θα θέλατε να επωφεληθείτε από μια συνδρομή στο κανάλι Plus στο freebox σας, είναι πολύ πιθανό.

Πρέπει να το ξέρετε αυτό Μπορείτε να έχετε πρόσβαση στο κανάλι+ προαιρετικό σε απολύτως όλα τα δωρεάν κουτί (στην τηλεόρασή σας εάν έχετε δωρεάν αποκωδικοποιητή τηλεόρασης και/ή στις νομαδικές σας συσκευές μέσω της εφαρμογής MyCanal).

Για να το κάνετε αυτό, πρέπει να εγγραφείτε σε μια συνδρομή Canal+ που θα ολοκληρώσει την προσφορά σας από τηλεοπτικά κανάλια FreeBox. Χάρη σε αυτήν τη συνδρομή, θα μπορείτε να επωφεληθείτε από τα αποκλειστικά προγράμματα του καναλιού Canal+ Sport, Cinema, Series Channel. Ουσία.

Ως υπενθύμιση, υπάρχουν σήμερα αρκετές προσφορές freebox (τιμές και προϋποθέσεις που ισχύουν στις 18 Ιανουαρίου 2023):

 1. Η επανάσταση του Freebox στο 19.99€/μήνα (44.99€/μήνα εξαιρουμένων των προώθησης), με ένα έτος δέσμευσης. Περιλαμβάνει μια εκτεταμένη τηλεοπτική προσφορά με μπουκέτο καναλιού και η οποία περιλαμβάνει ένα Blu-ray player. Χωρίς τηλεοπτικές υπηρεσίες, κοστίζει € 35,98/μήνα.
 2. Το freebox pop που είναι το πιο πρόσφατο και το μικρότερο freebox, 29.99€/μήνα Για ένα χρόνο τότε 39.99€/μήνα, χωρίς δέσμευση. Περιλαμβάνει έναν επαναλήπτη WiFi και έναν παίκτη και την προσφορά FreeBox TV.
 3. Το Δέλτα Freebox, 39.99€/μήνα, χωρίς δέσμευση. Είναι το πρώτο freebox που μπορεί να συγκεντρώσει τις ροές ADSL και την ταχύτητα του 4G, προκειμένου να σας προσφέρει ισχυρές ροές. Μπορεί να έχει έως και 4 σκληρούς δίσκους.
 4. Το Δέλτα Freebox, στο 39.99€/μήνα Για ένα χρόνο τότε 49.99€/μήνα, χωρίς δέσμευση. Περιλαμβάνει την τηλεόραση Apple 4K (2.99 €/μήνα για 48 μήνες) ή ποπ της επιλογής σας και μπορεί να ξεκινήσει έως και 4 σκληρούς δίσκους.

Θέλετε να βγάλετε μια προσφορά FreeBox ?

Δωρεάν υπηρεσία Jechange

Θέλετε να βγάλετε μια προσφορά FreeBox ?

Τα πρόσφατα δωρεάν κουτιά προσφέρουν αρκετά προαιρετικά πλεονεκτήματα, όπως η πρόσβαση στο Netflix ή μερικές φορές μια συνδρομή που περιλαμβάνεται στο Amazon Prime Video. Ωστόσο, είναι σημαντικό να γνωρίζουμε ότι ό, τι συμβαίνει, Μπορείτε να εγγραφείτε στο Canal Plus, ακόμη και αν έχετε την επανάσταση FreeBox Ποιο είναι το μοντέλο καταχώρησης.

Plus Free Canal Προσφορά: Ποια είναι τα διαφορετικά θεματικά πακέτα ?

Θεματικό κανάλι περισσότερα πακέτα με δωρεάν

Ανάλογα με τα ενδιαφέροντά σας και τα κέντρα προϋπολογισμού, μπορείτε να εγγραφείτε σε πολλά θεματικά πακέτα για να προσθέσετε ανθοδέσμες αλυσίδας στην προσφορά σας.

Υπάρχει 3 θεματικά πακέτα στο οποίο μπορείτε να εγγραφείτε με το να είστε συνδρομητής Freebox. Μερικές φορές ένα περιορισμένη σειρά είναι διαθέσιμο μόνο για λίγες μέρες ή εβδομάδες, με αποκλειστικά μπουκέτα και ενδιαφέρουσες εκπτώσεις.

Περίληψη των πακέτων Canal+ με δωρεάν 18 Σεπτεμβρίου 2023

Όνομα προσφοράς Περιεχόμενο Τιμή
Κανάλι+ Canal+, Canal+ Series, Canal+ Sport 360, Canal+ Docs, Canal+ Kids, Canal+ Μεγάλη οθόνη 22,99 € ανά μήνα για 1 έτος τότε 27,99 €/μήνα (Εάν η δέσμευση 24 μηνών, αν όχι € 27,99/μήνα χωρίς υποχρέωση)
Canal+ Ciné Séries Βασικό Canal+ Pack καθώς και Disney+, Netflix, OCS, Paramount+, Canal+ Cinema, Ciné+ 34,99 € ανά μήνα για 1 έτος τότε 45,99 €/μήνα (Εάν η δέσμευση 24 μηνών, διαφορετικά € 45,99/μήνα χωρίς υποχρέωση)
Canal+ Sport Basic Canal+ Pack καθώς και Canal+ Sport, Canal+ Sport 360, Canal+ Foot, Bein Sports, Eurosport, Golf+, Rugby+ και Foot+ 25,99 € ανά μήνα για 1 έτος τότε 39,99 €/μήνα (Εάν η δέσμευση 24 μηνών, διαφορετικά € 39,99/μήνα χωρίς υποχρέωση)

Δωρεάν προσφορές καναλιών. Προσφέρει ταξινομημένες με αύξουσα τιμή της τιμής εξαιρουμένων των πρώτων 12 μηνών.

Plus Free Canal και το πακέτο σειράς Ciné+

Ciné Séries

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα του πακέτου Ciné Séries+ ?

Η προσφορά σειράς Canal+ Ciné είναι αναμφισβήτητα η πιο εικονική προσφορά στο κανάλι+.

Για 45,99 €/μήνα (με δέσμευση 12 μηνών, ή 34,99 € για 1 χρόνο τότε 45,99 € Με τη δέσμευση 24 μηνών), έχετε τη δυνατότητα να εγγραφείτε στο πακέτο Ciné Séries+. Αυτό το πακέτο προορίζεται για Οι λάτρεις της μυθοπλασίας, οι κινηματογραφιστές και οι Seriesphiles, και συγκεντρώνει όλα τα αποκλειστικά που μπορείτε να βρείτε στην αγορά.

Αυτό το πακέτο σας δίνει έτσι το δικαίωμα και στα δύο Κατάλογος πρωτότυπων ταινιών και καναλιού δημιουργίας+, αλλά επίσης Disney+, στο Netflix ή στο Lionsgate+.

Το κύριο πλεονέκτημα αυτής της προσφοράς είναι ότι συγκεντρώνει όλες αυτές τις αλυσίδες και πλατφόρμες στον ίδιο τόπο, με μία μόνο πρόσβαση, αντί να πολλαπλασιάσουν συνδρομές και όλα Για συνολικά € 45,99 το μήνα.

Εκτός αυτού, εάν έχετε εγγραφεί στο FreeBox Delta, έχετε πρόσβαση Amazon Prime Video Περιλαμβάνεται στο Freebox σας, το οποίο θα σας επιτρέψει να έχετε απολύτως όλα όσα γίνονται στην αγορά ταινιών και σειρών που προσελκύουν το τηλεχειριστήριο σας.

Σημείωση χάρη σε αυτό το πακέτο, έχετε επίσης πρόσβαση Canal+ Series (Η ψηφιακή πλατφόρμα που συγκεντρώνει τη σειρά Canal+) και μια συνδρομή περιοδικών Τηλάμα.

Περιορισμένος+ ?

Από την πλευρά του κινηματογράφου, θα έχετε πρόσβαση εξαιρετικά πρόσφατο κινηματογράφο αποκλειστικά, τόσο γαλλικά όσο και διεθνή, και κάθε είδος, μέχρι επάνω 500 ταινίες (συμπεριλαμβανομένων 350 αδημοσίευτων) ανά έτος (οι τελευταίοι blockbusters, οι δημοφιλείς επιτυχίες ή ο συγγραφέας κινηματογράφου).

Θα έχετε επίσης πρόσβαση σε έναν κατάλογο περισσότερων από 6.500 ταινίες ετησίως Από όλα τα είδη και για όλα τα γούστα: κωμωδία, δράση, φανταστικό, θρίλερ, μεγάλο κλασικό, καθώς και Όλο το περιεχόμενο της Disney+ Με τις ταινίες που παράγονται από τα στούντιο Disney, Pixar, Marvel και Star Wars και Star Wars, και Ολόκληρος ο κατάλογος κινηματογράφου του Netflix.

Από την πλευρά της σειράς, το πακέτο σας δίνει πρόσβαση σε όλα αυτά της στιγμής: το Disney Originals+ (όπως ο μανταλοριανός), το Net flix series (Stranger Things, Orange είναι το νέο μαύρο, la casa de papel. ) καθώς και όλοι Αρχικό κανάλι δημιουργίας+ (Επικυρωμένη, ο νέος Πάπας, το γραφείο Legends. Ουσία.

Τα κανάλια που περιλαμβάνονται στη σειρά Ciné+ Canal+ Cinema Pack, Canal+ Series, Ciné+ Premier, Ciné+ Frisson, Ciné+ Emotions, Ciné+ Famiz, Ciné+ Club, Ciné+ Classic, Disney+, Netflix, Lionsgate+

Plus Free Canal και Canal+ Sport προσφορά

άθλημα

Για 25,99 € το μήνα (Ή 39,99 €/μήνα Με συνδρομή 24 μηνών, για 1 έτος τότε 25,99 €/μήνα), έχετε πρόσβαση στο Canal+ Sport, με δέσμευση ενός ή δύο ετών της επιλογής σας. Η προσφορά Canal+ Sport απευθύνεται, όπως υποδηλώνει το όνομά της, Αθλητικοί και αθλητικοί λάτρεις.

Σας δίνει πρόσβαση:

 • Τα καλύτερα ποδόσφαιρο, Με μέρος της Ligue 1 και του Champions League, ολόκληρη η Premier League, η Liga, η Σειρά Α και η Bundesliga ή το Euro 2024.
 • Τα καλύτερα ράγκμπι, Με το σύνολο των κορυφαίων 14 ζωντανών, το pro D2, τις ευρωπαϊκές περικοπές και τα μεγαλύτερα διεθνή πρωταθλήματα.
 • Προς την Μεγαλύτερες αθλητικές εκδηλώσεις Όπως το Grand Prix της Formula 1, τα τουρνουά Grand Slam και το Masters 1000 τένις.

Με την εγγραφή στο Canal+ Sport, επωφελείται επίσης από την πρόσβαση σε Καφερό και ένα Συνδρομή στην εφημερίδα L’Equipe.

 • Τα κανάλια που περιλαμβάνονται στο Canal+ Sport Pack:
 • Canal+ Sport
 • Bein Sports 1
 • Bein Sports 2
 • Bein Sports 3
 • Bein Sports Max
 • Ευρώ 1
 • Eurosport 2
 • Eurosport max
 • Πληροφορία+
 • Καναλιό+ πόδι

Για να γνωρίζετε για κάθε μία από αυτές τις προσφορές, μπορείτε επίσης Για να επιλέξετε μια προσφορά μη δεσμευτικής. Ωστόσο, πρέπει να έχει κατά νου ότι εάν αυτή η φόρμουλα συνδρομής είναι λιγότερο δαπανηρή, δεν έχει τα ίδια πλεονεκτήματα, αφού η πρόσβασή σας στα κανάλια του καναλιού+ δεν θα είναι σε θέση να γίνει από την τηλεόρασή σας. Η λήψη γίνεται μόνο μέσω της ηλεκτρονικής εφαρμογής ή πλατφόρμας MyCanal.

Τι μέσα χρησιμοποιούνται για την ενεργοποίηση του Canal Plus στο FreeBox ?

Για να πάρετε το κανάλι Plus στο freebox σας, έχετε δύο διαφορετικές δυνατότητες.

Εγγραφείτε στα πακέτα Plus Canal

Ανεξάρτητα από τη συνδρομή σας στο FreeBox, μπορείτε Εγγραφείτε στο Canal Plus για € 22,99 το μήνα για 12 μήνες τότε 27,99 €/μήνα. Κάνοντας αυτό, θα έχετε πρόσβαση Συν κανάλι, Canal+ μεγάλη οθόνη, Canal+ Sport 360, Κανάλι+έγγραφα, Κανάλι+ παιδιά Και Canal+ Series. Αυτή η προσφορά είναι δυνατή μόνο εάν είστε δεσμευμένοι 24 μήνες.

Για να γνωρίζετε, εγγραφείτε στο Canal Plus με δωρεάν, αυτό σας δίνει το δικαίωμα σε πλεονέκτημα. Έχετε πρόσβαση στοΕφαρμογή τύπου Cafey (που σας επιτρέπει να συμβουλευτείτε εκατοντάδες απεριόριστες τίτλους τύπου) και Η επιλογή TV+ που προσφέρεται για 2 μήνες.

Το Premium TV Bouquet by Canal Panorama

Χωρίς να επιλέξετε μια συνδρομή Canal Plus, μπορείτε να επωφεληθείτε από μια επιλογή Τηλεόραση με κανάλι Με το freebox σας. Αυτό είναι ένα μπουκέτο ασφάλιστρο, του οποίου η πρόσβαση προορίζεται για ορισμένους συνδρομητές FreeBox και η οποία προσφέρει μια επιλογή από 50 κανάλια. Μόνο το κόστος των € 25.99/μήνα (με δέσμευση 12 μηνών) ή € 20.99/μήνα για 1 έτος τότε € 25.99/μήνα (24 -month δέσμευση). Με δωρεάν, αυτό το μπουκέτο περιλαμβάνεται σε δύο προσφορές:

Θέλετε να εγγραφείτε στο FreeBox Revolution ή στο Δέλτα FreeBox ?

Δωρεάν υπηρεσία Jechange

Θέλετε να εγγραφείτε στο FreeBox Revolution ή στο Δέλτα FreeBox ?

Η τηλεόραση με το κανάλι ολοκληρώνει το βασικό μπουκέτο των δωρεάν τηλεοπτικών καναλιών (περίπου 220 κανάλια), με περίπου εξήντα κανάλια που προορίζονται για όλη την οικογένεια, συμπεριλαμβανομένης 25 είναι αποκλειστικά για την ομάδα του καναλιού+. Και αν είστε πελάτης μιας άλλης προσφοράς FreeBox, όπως το FreeBox Mini 4K ή το πρόσφατο Freebox Pop, είναι επίσης δυνατό να εγγραφείτε σε αυτό το μπουκέτο για 25,99 ευρώ ανά μήνα με δέσμευση ενός έτους.

Τα τηλεοπτικά κανάλια από το Canal Paris Première, το Eurosport 1 και 2, το Teva, το Planete+ Channels (Crime and Adventure), την τηλεόραση Ushuaïa, την ιστορία της τηλεόρασης, το Weather Channel, το M6 Music, το Trace Urban, το RFM TV, την TV Breizh, την Comedy+, το Serieclub, το MCM, το MCM, Manga, Disney Channels (Disney Junior, Disney Channel), Nickelodeon Channels (Junior and Mynickelodeon), Tiji, Piwi+, Boomerang, Cartoon Network, Canal J, Teletoon και Teletoon +1, Boing, Infosport+, Warner TV, Thriller+, Novelas TV, κανάλι μουσείου.

Τηλεοπτικά προγράμματα με κανάλι μπορεί να παρακολουθηθεί σε όλες τις οθόνες σας (Τηλεόραση, υπολογιστής, smartphone, tablet).

Με αυτήν την επιλογή, έχετε πρόσβαση Μυκανικός. Αυτή η εφαρμογή σάς επιτρέπει να περιηγηθείτε στα κανάλια σας, απεικονίζοντας τα με θέμα ή με κανάλια. Έχετε τη δυνατότητα να επαναλάβετε ένα ζωντανό πρόγραμμα από την αρχή ή ακόμα και να πλοηγηθείτε στην εφαρμογή χωρίς να χρειάζεται να αφήσετε το πρόγραμμά σας. Εχετε ένα Εξωτερική λειτουργία σύνδεσης που σας επιτρέπει να κατεβάσετε ορισμένα προγράμματα ανάντη και να τα παρακολουθήσετε χωρίς να έχετε πρόσβαση σε δίκτυο WiFi.

Πώς να εγγραφείτε σε μια πιο δωρεάν προσφορά καναλιού ?

Έχετε διάφορους τρόπους για να βγάλετε το Canal Plus με δωρεάν. Μπορείς να το κάνεις απευθείας από το freebox σας : Απλά πηγαίνετε στο Αριθμός αλυσίδας 4. Εάν δεν έχετε ακόμη εγγραφεί στο Canal +, εμφανίζεται ένα ένθετο και σας προσφέρει να εγγραφείτε.

Απλά πατήστε “Εντάξει», Στη συνέχεια, επιλέξτε την προσφορά σας και τις θεματικές ανθοδέσμες εάν θέλετε ποτέ να ολοκληρώσετε την προσφορά σας με συγκεκριμένα κανάλια (κανάλια+κανάλια, αθλητισμός+ή συσκευασία Séries+Pack).

Μπορείτε επίσης να εγγραφείτε στο διαδίκτυο, πηγαίνετε στον ιστότοπο Canal+:

 1. μεταβείτε στο Ιστοσελίδα καναλιών+ κατάστημα.
 2. Δείτε τις διάφορες διαθέσιμες προσφορές και κάντε κλικ στο Επιλέγω, Τότε επικυρώστε.
 3. Στη συνέχεια θα ανοίξει μια νέα καρτέλα, ζητώντας σας να επιλέξετε τη φόρμουλα δέσμευσής σας. Επιλέξτε τη φόρμουλα 24 μηνών: αυτή είναι Προσβάσιμο με δωρεάν κουτί.
 4. Συμπληρώστε τις πληροφορίες που σας ζητούνται για να προσδιορίσετε τον δωρεάν λογαριασμό σας (οικογενειακό επώνυμο και σταθερό αριθμό τηλεφώνου)).
 5. Δημιουργήστε έναν λογαριασμό καναλιού+.
 6. Εισαγάγετε τα τραπεζικά σας στοιχεία και εγγραφείτε.

Αυτά τα δύο αποθηκευμένα μέσα δεν έχουν ένα πλεονέκτημα όχι τουλάχιστον: είναι γρήγορο, αφού επωφελείται αμέσως από τα κανάλια σας μόλις πραγματοποιηθεί η συνδρομή. Έχετε επίσης μια περίοδο απόσυρσης 14 ημέρες Εάν αλλάξετε ποτέ γνώμη.

Μπορείτε επίσης να μεταβείτε στο κατάστημα για να εγγραφείτε σε ένα Δωρεάν προσφορά Canal Plus, Εάν προτιμάτε να ανταλλάσσετε προφορικά με έναν συνομιλητή. Είναι πράγματι αρκετά εφικτό να πραγματοποιηθεί αυτή η συνδρομή στο Ελεύθερα κέντρα και να εποπτεύεται από έναν δωρεάν σύμβουλο.

Δωρεάν Canal Plus: Πώς να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή MyCanal

Μυκανικός, Διατίθεται για όλους τους συνδρομητές στην προσφορά FreeBox από την Canal Panorama, και για όλους τους συνδρομητές μιας πιο δωρεάν προσφοράς καναλιών, είναι ένα Πλατφόρμα που επιτρέπει την πρόσβαση σε όλα τα κανάλια και την επανάληψη που καλύπτεται από τη συνδρομή του καναλιού σας, Προσβάσιμο από υπολογιστή ή tablet/smartphone (μέσω της εφαρμογής MyCanal). Εάν επωφεληθείτε από μια συνδεδεμένη τηλεόραση ή ένα chromecast, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή στην τηλεόρασή σας.

Για να γνωρίζετε εάν η συνδρομή σας δεν σας επιτρέπει να έχετε πρόσβαση σε ολόκληρη την προσφορά MyCanal, θα έχετε ακόμα πρόσβαση στο βασικό μπουκέτο που προσφέρει το κανάλι (Clear Chains κ.λπ.Ουσία

Έτσι, είναι δυνατόν να επωφεληθείτε, απρόβλεπτος, Από όλες τις αλυσίδες του μπουκέτου σας σε διάφορες οθόνες.

Για να αποκτήσετε πρόσβαση στον χώρο του MyCanal από οποιονδήποτε υπολογιστή συνδεδεμένο στο Διαδίκτυο, είναι πολύ απλό:

 1. Μεταβείτε στον ιστότοπο Canaplus.com από το πρόγραμμα περιήγησής σας και Κάντε κλικ στο λογότυπο που βρίσκεται στο επάνω δεξιά για να σας ταυτοποιήσετε.
 2. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί Έκταση πελάτη, Ένας νέος σύνδεσμος θα ανοίξει, κάντε κλικ στο κουμπί Για να συνδεθείς.
 3. Στο πρόσφατα ανοιχτό ένθετο, κάντε κλικ στο Δωρεάν λογότυπο Παρακάτω, τότε εισαγάγετε τα αναγνωριστικά σύνδεσης συνδρομητή FreeBox.
 4. Μόλις συνδεθεί, για να αποκτήσετε πρόσβαση στη ζωντανή απεικόνιση της αλυσίδας της επιλογής σας, κάντε κλικ στο κουμπί Ζωντανή μετάδοση.
 5. Έχετε τώρα πρόσβαση στα κανάλια σας. Για να αναθεωρήσετε τα προγράμματα των καναλιών σας (επανάληψη), περιηγηθείτε στο τμήμα Κατα παραγγελια.

Για να αποκτήσετε πρόσβαση στο MyCanal από συνδεδεμένο tablet ή smartphone:

 • Εάν διαθέτετε συσκευή Apple (iOS), αναζητήστε και στη συνέχεια εγκαταστήστε το MyCanal στο AppStore.
 • Εάν έχετε συσκευή Android, αναζητήστε και, στη συνέχεια, εγκαταστήστε το MyCanal στο PlayStore.

Στη συνέχεια, ακολουθήστε τα βήματα που αναφέρονται παρακάτω:

 1. Ξεκινήστε την εφαρμογή MyCanal.
 2. Από το μενού, πατήστε Τηλεόραση με κανάλι Εάν ανησυχείτε. Εμφανίζεται η σελίδα ελέγχου ταυτότητας για το FreeBox.
 3. Πιέζω Αναγνωρίζω.
 4. Ενημερώστε τα αναγνωριστικά σας FreeBox έπειτα πατήστε Για να συνδεθείς.
 5. Πλοηγηθείτε μεταξύ των καναλιών σας μέσω της καρτέλας Ζωντανή μετάδοση

Για να μάθετε αν είστε ο κάτοχος του Η επιλογή της τηλεόρασης με κανάλι, Η επιλογή της τηλεόρασης πρέπει να ενεργοποιηθεί στον χώρο των συνδρομητών σας για να επωφεληθείτε από την πρόσβαση σε MyCanal.

Ψάχνετε για μια προσφορά Freebox με τηλεόραση με κανάλι ? Ανακαλύψτε τις διαθέσιμες προσφορές και αφήστε τον εαυτό σας να καθοδηγηθεί για να επωφεληθείτε από τον συνεργάτη προσφέρονται πιο κατάλληλα για τις ανάγκες σας.

Ενημερώθηκε στις 08/21/2023

Ο Magali εντάχθηκε στο Selectra το 2020 ως ανεξάρτητος επεξεργαστής. Φροντίζει κυρίως άρθρα σχετικά με θέματα που συνδέονται με θέματα κινητής τηλεφωνίας και διαδικτύου.

Όλα σχετικά με τις προσφορές Canal+ για – 26 ετών

Για όσους κάτω των 26 ετών, το Canal+ προσφέρει πακέτα σε πολύ ελκυστικές τιμές. Ανακαλύψτε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τις προσφορές Canal+ για νέους ηλικίας 18 έως 26 ετών.

Όλα σχετικά με τις προσφορές Canal+ για - 26 ετών

François Le Gall – Τροποποιήθηκε στις 08/24/2023 στις 5:10 μ.μ

 1. Αλυσίδες καναλιού+ και ανθοδέσμες σε χαμηλή τιμή
 2. Πώς να επωφεληθείτε από ένα κανάλι+ κάτω των 26 ετών ?
 3. Πώς να παρακολουθήσετε το Canal+ στην τηλεοπτική ροή ?
 4. Πόσα άτομα μπορούν να συνδεθούν ταυτόχρονα με λογαριασμό “- 26 ετών” ?
 5. Τι συμβαίνει για τους συνδρομητές μετά την 26η επέτειό τους ?

Αλυσίδες καναλιού+ και ανθοδέσμες σε χαμηλή τιμή

Είστε οπαδός των ταινιών, των σειρών ή ακόμα και του αθλητισμού ? Όλες οι προσφορές Canal+, είναι σχεδόν προσβάσιμες σε μειωμένες τιμές για όσους κάτω των 26 ετών . Πράγματι, εάν είστε κάτω των 26 ετών, μπορείτε να απολαύσετε ένα 50% έκπτωση στην τιμή των προσφορών χωρίς υποχρέωση. Κατά συνέπεια, ποιες είναι οι συνδρομές του καναλιού+ για όσους κάτω των 26 ετών και σε ποια τιμή ?

 • Κανάλι+ (Με Canal+, Canal+ Series, Canal+ Docs, Canal+ Kids και Canal+ Offbeat): € 13,99/μήνα
 • Canal+ Ciné Séries (Με τα κανάλια του Canal+, Disney+, Netflix, OCS, StarzPlay, Canal+ Series και Canal+ Cinema: € 22,99/μήνα
 • Αρουραίος+ αθλητισμός (Με τα κανάλια της προσφοράς Canal+, Canal+ Sport, Canal+ Foot, Canal+ Sport 360, Foot+, Bein Sports, Eurosport, Dazn, Multisports): € 19.99/μήνα

Σχετικά με τα τέσσερα πακέτα Canal+, επομένως μόνο ένα δεν είναι συμβατό με τη μείωση του 50% που προορίζεται για κάτω των 26 ετών: η προσφορά Canal+ Friends & Family. Επί πλέον, Ορισμένες περιορισμένες σειρές είναι επίσης επιλέξιμες για promo για όσους κάτω των 26 ετών.

Είστε κάτω των 26 ετών ? Μια ευκαιρία ! Η συνδρομή Canal+ είναι μισή τιμή.

Όλες οι συνδρομές Canal+ που προορίζονται για κάτω από 26s είναι διαθέσιμες Χωρίς δέσμευση διάρκειας. Παρ ‘όλα αυτά, αυτές είναι 100% ψηφιακές προσφορές, δηλαδή ότι το περιεχόμενο είναι προσβάσιμο μόνο στη ροή, μέσω του ιστότοπου Canal+ ή της εφαρμογής MyCanal Σε όλες τις συσκευές Apple ή Android.

Πώς να επωφεληθείτε από ένα κανάλι+ κάτω των 26 ετών ?

Για να επωφεληθείτε από μια προσφορά έως μειωμένη τιμή Προορίζεται για παιδιά κάτω των 26 στο Canal+, είναι απαραίτητο:

 • Επιλέξτε το πακέτο σας στον ιστότοπο Canal+ στην ενότητα “Προσφορά -26 ετών”
 • Επιλέξτε μια προσφορά Canal+ και κάντε κλικ στο κουμπί “Επιλογή” για εγγραφή
 • Και επικυρώστε την προσφορά σας -26 χρόνια επιβεβαιώνοντας την ηλικία σας με τη λήψη της ταυτότητας, του διαβατηρίου, της άδειας διαμονής ή της άδειας οδήγησης.

Εάν έχετε ήδη εγγραφεί στο Canal+, για να επωφεληθείτε από μια προσφορά που προορίζεται για τους νέους ηλικίας 18 έως 26 ετών, πρέπει να τερματίσετε την τρέχουσα σύμβασή σας πριν λάβετε ένα νέο “Canal+ Young” προσφορά “. Σημειώστε, εάν εξακολουθείτε να είστε αφοσιωμένοι, θα πρέπει να περιμένετε μέχρι το τέλος της περιόδου δέσμευσής σας, ώστε να μην πληρώσετε τα τέλη τερματισμού.

Και αν έχετε μια προσφορά Canal+ χωρίς υποχρέωση, μπορείτε να αναστείλετε τον τρέχοντα τύπο σας από την περιοχή του πελάτη του καναλιού σας. Μόλις τερματιστεί η συνδρομή σας, μπορείτε στη συνέχεια να εγγραφείτε σε μια νέα προσφορά καναλιού+.

λογότυπο

Πώς να παρακολουθήσετε το Canal+ στην τηλεοπτική ροή ?

Με την Συνδρομές καναλιών+ 100% ροή, Είναι δυνατόν να παρακολουθήσετε τα προγράμματα σε ζωντανή ή επανάληψη στην τηλεόραση συνδέοντας τη MyCanal Application σε Apple TV, Android TV, Xbox One, PlayStation 4 & 5. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε ένα σύστημα chromecast ή airplay για να προβάλλετε περιεχόμενο Canal+ στην τηλεόρασή σας.

Πόσα άτομα μπορούν να συνδεθούν ταυτόχρονα με λογαριασμό “- 26 ετών” ?

Οι νέες προσφορές χωρίς υποχρέωση που προορίζονται για παιδιά ηλικίας 18-26 ετών περιλαμβάνουν από προεπιλογή 2 χρήστες MyCanal. Ωστόσο, μπορείτε να προσθέσετε έναν επιπλέον χρήστη MyCanal για 5 ευρώ περισσότερα ανά μήνα. Και αν θέλετε να μοιραστείτε τον λογαριασμό σας με αρκετούς χρήστες, μπορείτε επίσης να προσθέσετε 3 επιπλέον χρήστες MyCanal για 10 ευρώ περισσότερα ανά μήνα.

Τι συμβαίνει για τους συνδρομητές μετά την 26η επέτειό τους ?

Η προσφορά Young Canal+ που προσφέρεται στο Canal+ Subscriptions προορίζεται για άτομα ηλικίας 18 έως 25 ετών μέχρι την 26η επέτειο. Έτσι, Από τα 26α γενέθλιά σας, η συνδρομή Canal+ θα χρεωθεί αυτόματα με ισχύ με ισχύ.

Εάν δεν θέλετε να πληρώσετε την υψηλή τιμή, μπορείτε να τερματίσετε τη συνδρομή του καναλιού σας+. Θυμηθείτε ότι οι προσφορές “-26 ετών” είναι διαθέσιμες χωρίς ελάχιστη περίοδο δέσμευσης. Για να τερματίσετε την προσφορά Canal+, μεταβείτε στην περιοχή του πελάτη σας στην ενότητα “Συνδρομή”, στη συνέχεια στο “Διαχείριση της συνδρομής μου” και κάντε κλικ στο “Τερματίστε τη συνδρομή μου”.

Μοιραστείτε αυτές τις πληροφορίες κάνοντας κλικ εδώ

Αυτά τα αρχεία μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρουν:

 • Canal+ σε 4K: Πώς λειτουργεί ?
 • MyCanal: Αρκετά ξέρετε για πρόσβαση στο κανάλι+ παντού και όλη την ώρα
 • Canal+ Vs Netflix Series: Σύγκριση των δύο πλατφορμών βίντεο ροής
 • Πώς να παρακολουθήσετε το Canal+ σε όλες τις οθόνες σας ?
 • Canal+ Series: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την υπηρεσία SVOD DE Canal+
 • Η καλύτερη σειρά καναλιών+