Πώς να αποκτήσετε πρόσβαση στην υπηρεσία Netflix με τη συνδρομή του καναλιού μου? Με την απάντηση, το Canal προσφέρει συνδρομή, συμπεριλαμβανομένης της Disney & Netflix σε μίνι Τιμή

Το Canal προσφέρει μια συνδρομή, συμπεριλαμβανομένης της Disney & Netflix σε μίνι τιμές

Contents

Τιμή δεν πρέπει να χάσετε τη συνδρομή του καναλιού+ !

Πώς να αποκτήσετε πρόσβαση στην υπηρεσία Netflix με τη συνδρομή του καναλιού μου+ ?

Ανοησία είναι μια υπηρεσία εκπομπής ροής που επιτρέπει την πρόσβαση σε μια μεγάλη ποικιλία απεριόριστων σειρών, ταινιών και ντοκιμαντέρ.

Γρήγοροι σύνδεσμοι:

Πώς να αποκτήσετε πρόσβαση στην υπηρεσία Netflix με τη συνδρομή του καναλιού μου+ ?

Η υπηρεσία Netflix περιλαμβάνεται στο Πακέτο σειράς CINE Και στην προσφορά Αναπόσπαστο+.

Έχω ήδη εγγραφεί στο πακέτο καναλιών σειράς CINE:

Μπορείτε να εγγραφείτε στο νέο πακέτο σειράς CINE, στην προνομιακή τιμή που διατίθεται στην περιοχή του πελάτη σας. Αυτό το αποκλειστικό πακέτο περιλαμβάνει την υπηρεσία Netflix Standard και τα 20 κανάλια κινηματογράφου και σειράς που υπάρχουν ήδη στα τρέχοντα κανάλια σειράς πακέτων CINE.

Έχω ήδη εγγραφεί στη φόρμουλα L’Entutrale:

Μπορείτε να εγγραφείτε στη νέα προσφορά ενσωμάτωσης+, στην προνομιακή τιμή που διατίθεται στην περιοχή του πελάτη σας. Αυτή η προσφορά περιλαμβάνει την υπηρεσία Netflix Standard και όλα τα προγράμματα, τα κανάλια και τις επιλογές του καναλιού+ της τρέχουσας προσφοράς Integrale σας.

Έχω ήδη εγγραφεί σε προσφορά μη δεσμευτικής:

Μπορείτε να εγγραφείτε στο νέο πακέτο σειράς CINE. Αυτό το αποκλειστικό πακέτο περιλαμβάνει την τυπική υπηρεσία Netflix και πάνω από 20 κανάλια κινηματογράφου και σειράς.

Εάν έχετε ήδη εγγραφεί στο πακέτο καναλιών CINE Series, μπορείτε να τροποποιήσετε τον τύπο σας μεταφέροντας το νέο πακέτο σειράς CINE στην προνομιακή τιμή που διατίθεται στην περιοχή του πελάτη σας.

Σε ποιες μέθοδοι υποδοχής μπορώ να αποκτήσω πρόσβαση στο Netflix ?

  • On MyCanal: Βρείτε τα προγράμματα της στιγμής στη συλλογή Netflix. Η προβολή περιεχομένου Netflix γίνεται στην αίτησή τους
  • Στο κανάλι+ αποκωδικοποιητής μέσω του Canal 18
  • Στην εφαρμογή Netflix του τηλεοπτικού σας πλαισίου που παρέχεται από τον χειριστή σας στο Διαδίκτυο (αν είναι διαθέσιμη)
  • Σε PC, Mac, Tablet, Smartphone, Apple TV, Android TV και Smart TV με την εφαρμογή Netflix

Βρείτε τη σύνοψη όλων των υλικών που είναι συμβατά σε αυτόν τον σύνδεσμο.

Δεν έχω τον αποκωδικοποιητή Canal+, μπορώ να έχω πρόσβαση στην υπηρεσία Netflix στην τηλεόρασή μου ως μέρος της συνδρομής του καναλιού μου+ ?

Ναι, μπορείτε να έχετε πρόσβαση στην εφαρμογή Netflix στο πλαίσιο τηλεόρασης που παρέχεται από τον χειριστή σας στο Διαδίκτυο (εάν είναι διαθέσιμος) ή να επιλέξετε τον αποκωδικοποιητή της τελευταίας γενιάς+ ή για την Apple TV σε 2η οθόνη, η σύνδεση στο Internet είναι αρκετή.

Ποιο είναι το πακέτο Netflix που περιλαμβάνεται στο νέο πακέτο σειράς Cine ή με την ολοκληρωμένη προσφορά+ ?

είναι Πρότυπο Netflix, Ενσωματώνοντας 2 ταυτόχρονες οθόνες και HD.

Είναι δυνατόν να μεταβείτε στην προσφορά Netflix Premium (4 οθόνες και 4K-UHD) ?

Ναι, μπορείτε να μεταβείτε στην προσφορά Netflix Premium (4 οθόνες και 4K-UHD) πληρώνοντας 4 επιπλέον €, τη διαφορά τιμής μεταξύ του Netflix Standard και Premium Premium Netflix.

Μπορείτε να επιστρέψετε στον τυπικό τύπο Netflix ανά πάσα στιγμή.

Πώς να ενεργοποιήσω τον λογαριασμό μου Netflix με τη συνδρομή μου στο κανάλι+ ?

Μεταβείτε στην καρτέλα “Συνδρομή” της περιοχής του πελάτη σας “.

Στιγμιότυπο οθόνης της επάνω ράβδου της περιοχής πελατών και της καρτέλας συνδρομής

Στην ενότητα “Οι εφαρμογές μου και οι συνεργάτες μου”, κάντε κλικ στο κουμπί “Διαχείριση των εφαρμογών μου”.

Στιγμιότυπο οθόνης της κεφαλής

Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο “Διαχείριση Netflix”.

Στιγμιότυπο οθόνης της σελίδας

Θα μεταφέρετε αυτόματα στον ιστότοπο Netflix για να ενεργοποιήσετε την επιλογή σας.

Στιγμιότυπο οθόνης της σελίδας ελέγχου ταυτότητας Netflix όπου είναι γραμμένο

Εισαγάγετε τη διεύθυνση email σας, κάντε κλικ στην επιλογή “Συνέχεια” και, στη συνέχεια, δημιουργήστε έναν νέο κωδικό πρόσβασης. Εάν έχετε ήδη λογαριασμό Netflix, εισαγάγετε τα αναγνωριστικά σας που σχετίζονται με αυτόν τον λογαριασμό.

Επιλέξτε την προσφορά σας.

Η τυποποιημένη προσφορά περιλαμβάνεται στη συνδρομή σας, αλλά μπορείτε να επιλέξετε 2 επιπλέον οθόνες και την προβολή των προγραμμάτων σας σε 4K για 4.50 € περισσότερα.

Premium ή τυπική επιλογή επιλογής

Είναι καλό, είσαι εκεί ! Απαντήστε μερικές ερωτήσεις από το Netflix για να προσαρμόσετε την εμπειρία σας και να αρχίσετε να απολαμβάνετε τη συνδρομή σας !

Θα ληφθεί από το Canal+ ή το Netflix ?

  • Έχω το πακέτο Cine Serie ή την ολοκληρωμένη προσφορά+: Η τιμολόγηση εξασφαλίζεται από το κανάλι+. Θα ληφθούν στις 04, 10 ή 15 του μήνα που βρίσκεται σε εξέλιξη ανάλογα με την επιλεγμένη ημερομηνία.
  • Έχω εγγραφεί στην επιλογή Netflix à la carte : Θα χρεωθείτε από την επιλογή Netflix με κανάλι+. Η επιλογή Netflix θα ληφθεί από το λογαριασμό σας περίπου 15 ή 25 του μήνα ανάλογα με την ημερομηνία συνδρομής στην επιλογή.

Έχω πάρει 2 φορές, από το Canal+ και από το Netflix. Γιατί ?

Εάν κρατάτε το Netflix με τη συνδρομή σας Canal+ και έχετε δείξει κανάλι+ και δείγμα Netflix, είναι ότι δεν έχετε συνδέσει σωστά τον λογαριασμό σας Canal+ στον λογαριασμό σας Netflix.

Μεταβείτε στον ιστότοπο https: // netflix.κανάλιο.COM/Activate για να συνδέσετε τον λογαριασμό σας Netflix στον λογαριασμό του καναλιού σας+.

Η τιμή του νέου πακέτου Cine Serie ή της προσφοράς ενσωμάτωσης+ θα αυξηθεί εάν η Netflix αυξάνει τις τιμές της ?

Η τιμή της προσφοράς ή της συνδρομής σας δεν θα ποικίλει και θα παραμείνει σταθερή για τη διάρκεια της δέσμευσής σας (12 ή 24 μήνες της επιλογής σας).

Αντίθετα, η επιλογή à la carte θα υπόκειται στις πιθανές αυξήσεις των τιμών από το Netflix, αλλά θα παραμείνει χωρίς δέσμευση.

Δεν είμαι ακόμα συνδρομητής, πώς μπορώ να επωφεληθώ από το Canal+ και το Netflix ?

Μεταβείτε στο κατάστημα Canal+ και αφήστε τον εαυτό σας να καθοδηγηθεί προς την προσφορά Canal+ Netflix.

Το Canal+ προσφέρει συνδρομή συμπεριλαμβανομένης της Disney+ & Netflix σε μίνι τιμές

Αν ψάχνετε για μια προσφορά που επιτρέπει πρόσβαση στις αγαπημένες σας υπηρεσίες και ειδικά σε πλήθος περιεχομένου, η προσφορά RAT + του Canal + σε λιγότερο από 20 ευρώ γίνεται για εσάς !

Μέχρι τις 3 Ιουλίου, έχετε την ευκαιρία να επωφεληθείτε από την προσφορά RAT+ μόνο 19,49 ευρώ το μήνα. Αυτή η προσφορά αφιερωμένη σε κάτω των 26 ετών δίνει πρόσβαση σε ένα πλήθος περιεχομένου, για να μην χρειαστεί ποτέ να θέσω την ερώτηση “Τι κοιτάζω απόψε ?».

Τιμή δεν πρέπει να χάσετε τη συνδρομή του καναλιού+ !

Η προσφορά RAT+ επιτρέπει σε δύο χρήστες να φαίνονται ταυτόχρονα με τον ίδιο λογαριασμό. Οι ταινίες, οι σειρές και τα ντοκιμαντέρ μπορούν να παρακολουθούνται στον υπολογιστή σας, στο smartphone σας, στην έξυπνη τηλεόρασή σας ή στην κονσόλα παιχνιδιών.

RAT+ Η ιδανική προσφορά ψυχαγωγίας του καναλιού σε τιμές Cannon !

Το RAT+ είναι η προσφορά του καναλιού+ της στιγμής που πρέπει να χάσετε ! Με το τελευταίο, έχετε πρόσβαση στο Canal+, αλλά και στην Canal+ Grand Screen, Canal+ Sport 360, Canal+ Series ή Canal+ Cinema, Apple TV+, Disney+, Netflix, Paramount+.

Αυτή η προσφορά σας δίνει έτσι πρόσβαση σε μια μεγάλη βιβλιοθήκη περιεχομένου για να καταλάβετε τις μέρες και τα βράδια σας.

Μεταξύ των περιεχομένων της στιγμής που δεν πρέπει να χάσετε, μπορούμε να παραθέσουμε τη βασίλισσα Charlotte, τον Black Adam, την Indiana Jones: Οι τυχοδιώκτες της χαμένης αψίδας, το εισιτήριο στον παράδεισο και πολλοί άλλοι. Εκτός από τις ταινίες και τις σειρές, έχετε πρόσβαση σε όλα τα κανάλια TNT: TF1, Γαλλία 2, Γαλλία 3, M6 και πολλά άλλα. Επιπλέον, χιλιάδες εφημερίδες και περιοδικά είναι προσβάσιμα με το Cafey.

Εάν είστε κάτω των 26 ετών και αναζητείτε την πιο πλεονεκτική προσφορά για να διασκεδάσετε, η προσφορά RAT+ Canal+ είναι ιδανική. Το τελευταίο δίνει πρόσβαση στις αγαπημένες σας πλατφόρμες, για λιγότερο από 20 ευρώ το μήνα.

Η γραφή του BFMTV δεν συμμετείχε στην πραγματοποίηση αυτού του περιεχομένου. Το BFMTV είναι πιθανό να λάβει αμοιβή όταν ένας από τους αναγνώστες μας προχωρά σε μια αγορά μέσω των συνδέσμων που ενσωματώνονται σε αυτό το άρθρο.