Πώς να κατεβάσετε ταινίες στο Disney Plus σε φορητό υπολογιστή, επιφάνεια εργασίας ή κινητό?, Disney: Οι συμβουλές και τα κόλπα μας για να επωφεληθούν πλήρως από την πλατφόρμα streaming

Disney: Οι συμβουλές και τα κόλπα μας για να επωφεληθούν πλήρως από την πλατφόρμα streaming

Contents

Για να κατεβάσετε μια ταινία ή ένα επεισόδιο μιας σειράς, απλά κάντε κλικ στο αρχείο σας, πρώτα, στη συνέχεια στο εικονίδιο λήψης. Όλο το περιεχόμενο που είναι ορατό εκτός σύνδεσης, βρίσκονται στην ενότητα λήψης της εφαρμογής σας. Η Disney+ δεν δείχνει, προς το παρόν, τη διάρκεια κατά τη διάρκεια της οποίας είναι διαθέσιμες. Προφανώς, αυτή η λειτουργία είναι διαθέσιμη σε smartphone και tablet αλλά όχι σε υπολογιστή.

Πώς να κατεβάσετε ταινίες στο Disney Plus σε φορητό υπολογιστή, επιφάνεια εργασίας ή κινητό ?

Περίληψη : Όταν τα όνειρά σας, το φόρεμά σας και οι επιθυμίες σας ξεκινούν με ταινίες της Disney, πώς να κατεβάσετε ταινίες στο Disney Plus είναι κάτι που πάντα θέλετε. Διαβάστε αυτό το άρθρο για να μάθετε πώς να κατεβάσετε τις ταινίες Disney Plus σε διαφορετικές συσκευές.

 • • Λήψη βίντεο ροής σε 1080p από Netflix, Disney +, Max, Hulu και Amazon Prime
 • • Κατεβάστε βίντεο 4K/8K από περισσότερους από 1000 ιστότοπους, συμπεριλαμβανομένου του YouTube, Facebook και πολλά άλλα
 • • Λήψη από πολλά βίντεο YouTube ή λίστες ανάγνωσης σε μορφή MP3 σε 320 kbit/s

Εγγύηση επιστροφής 30 ημερών

Περιεχόμενα

 • Τι μπορείτε να έχετε στο ρολόι της Disney εκτός σύνδεσης+ ?
  • Υπάρχουν περιορισμοί λήψης στη Disney+ ?
  • Πώς να κατεβάσετε τη Disney Plus σε ένα κινητό ή tablet ?
  • Πώς να κατεβάσετε ταινίες Disney Plus σε φορητό υπολογιστή: με το Streamfab Disney Plus Downloader
   • Βήματα λήψης
   • Συχνές ερωτήσεις
    • Πώς να παρακολουθήσετε τις λήψεις της Disney+ στην τηλεόραση ?
    • Πώς να παρακολουθήσετε τις λήψεις της Disney+ ?
    • Πώς να διαγράψετε τις λήψεις της Disney+ ?
    • Τελευταίο κομμάτι

    Ακόμα κι αν η Disney έχει εισέλθει στον φανταστικό σας κόσμο όταν έχετε αρχίσει να ομοιοτάζετε “D” με τη Disney, η Disney+ σας επιτρέπει να μείνετε στη φαινομενική φαντασία της μόνιμα, υποδεικνύοντας πώς να κατεβάσετε ταινίες στο Disney Plus. Με 152,1 εκατομμύρια συνδρομητές και περισσότερα από 200 εκατομμύρια λήψεις από την εφαρμογή Disney+, είναι προφανές ότι πρέπει να ξέρετε πώς να κατεβάσετε ταινίες Disney Plus στο φορητό υπολογιστή σας, στο τηλέφωνό σας ή σε άλλες πλατφόρμες. Ωστόσο, ήρθε η ώρα να καταλάβετε τι πρόκειται να κατεβάσετε στον κόσμο της Disney σας+.

    Τι μπορείτε να έχετε στο ρολόι της Disney εκτός σύνδεσης+ ?

    Όντας μια από τις πιο διάσημες αμερικανικές πλατφόρμες SVOD, η Disney+ είναι γνωστή για τα Disney, Marvel, Pixar, Star Wars, National Geographic, Studios του 20ου αιώνα, εικόνες touchstone και πολλούς άλλους παρόχους περιεχομένου των παρόχων περιεχομένου. Ωστόσο, εκτός από αυτές τις ατελείωτες λίστες αποκλειστικού περιεχομένου, πολλές άλλες ενδιαφέρουσες αναλαμπές από το Disney+ World κάνουν το Disney+ καταναγκαστικές και παρορμητικές λήψεις. Ας δούμε τι είναι:

    • Η Disney+ διαθέτει 500 ταινίες και 7.500 τηλεοπτικά επεισόδια στη βιβλιοθήκη περιεχομένου της.
    • Με τα 14,5 δισεκατομμύρια λεπτά, το “Mandalorian” έχει γίνει η πιο δημοφιλής τηλεοπτική σειρά.
    • Ο Mulan ανέφερε 35,5 εκατομμύρια δολάρια κατά το πρώτο του Σαββατοκύριακο.
    • Η Disney+ σχεδίαζε να επενδύσει 14 έως 16 δισεκατομμύρια δολάρια σε περιεχόμενο ροής μέχρι το 2024.
    • Πολλά spin-offs Star Wars είναι διαθέσιμα στη Disney+.
    • Η Disney+ αποφασίζει να προσθέσει 4-5 πρωτότυπες ταινίες και 4 πρωτότυπα τηλεοπτικά προγράμματα αξίας 25 έως 100 δολαρίων.
    • Το 2022, το αρχικό αστέρι “Snowdrop” μεταδόθηκε στη Disney+ ως το πρώτο διεθνές περιεχόμενο.
    • Το “Dancing with the Stars” θα είναι διαθέσιμος στο Disney+ από το ABC.
    • Η Disney+ προσφέρει την προεπισκόπηση των ταινιών την ίδια μέρα με την τραπεζαρία τους.
    • Προσφέρει την προεπισκόπηση των επεισοδίων μιας σειράς πριν από την τηλεοπτική εκπομπή τους με την υπηρεσία Broadcasting Disney Network+.
    • Συνεργάζεται επίσης με τους προμηθευτές περιεχομένου τρίτου μέρους για να εγγυηθεί την ευελιξία του περιεχομένου.

    Υπάρχουν περιορισμοί λήψης στη Disney+ ?

    Ευτυχώς, δεν υπάρχει όριο στη λήψη της Disney+ στις κινητές σας συσκευές. Ωστόσο, υπάρχουν ορισμένα όρια ή συνθήκες που πρέπει να συμμορφώνεστε με την επιλογή μιας επιλογής για λήψη ταινιών στο Disney+ Mac ή σε άλλες πλατφόρμες. Και μερικοί θέτουν πάντα μια ερώτηση Disney+.Com/Ξεκινήστε όταν χρησιμοποιείτε αυτήν την υπηρεσία ροής . Η γνώση αυτών των ορίων Disney+ Download θα σας βοηθήσει να εξατομικεύσετε και να δώσετε προτεραιότητα στην εμπειρία της Disney+ Offline με πολύ οργανωμένο τρόπο.

    • Εάν θέλετε να μάθετε πώς να κατεβάσετε ταινίες Στο Disney+ A Laptop, Ντσενεία+ Μην σας επιτρέπετε να κατεβάσετε περιεχόμενο σε τηλεόραση, υπολογιστή ή άλλη συσκευή.
    • Μπορείτε να κατεβάσετε έναν απεριόριστο αριθμό περιεχομένου Disney+ από την εφαρμογή Disney+ Mobile σε κινητά τηλέφωνα και tablet.
    • Για να εγγυηθείτε την προσβασιμότητα των λήψεων Disney+, πρέπει να είστε ενεργά συνδεδεμένοι με τον λογαριασμό σας μία φορά κάθε 30 ημέρες.
    • Μπορείτε να μεταδώσετε το περιεχόμενο Disney+ σε μεγαλύτερη οθόνη.
    • Επωφεληθείτε από τις λήψεις της Disney+ σε 10 συσκευές.
    • Μπορείτε να επωφεληθείτε από το περιεχόμενό σας που κατεβάστηκε ακόμη και μετά την κατάργησή σας από την πλατφόρμα Disney+, αλλά όσο συνεχίζετε τη συνδρομή σας στο Disney+, μπορείτε να επωφεληθείτε από το περιεχόμενό σας που κατεβάσουν.

    Πώς να κατεβάσετε τη Disney Plus σε ένα κινητό ή tablet ?

    Ακόμα κι αν γνωρίζετε ότι μπορείτε να κατεβάσετε το περιεχόμενο Disney+ από οποιοδήποτε από τα Android, iPhone, Tablets και Amazon Fire Tablets, πρέπει να γνωρίζετε τα χαρακτηριστικά, τις επιλογές, τις λειτουργίες και τα βήματα για τη λήψη ταινιών Disney Plus. Αφού μάθετε αυτά τα βήματα, μπορείτε να αποφασίσετε πώς να αξιοποιήσετε στο έπακρο τις επιλογές λήψης της Disney+.

    Βήμα 1 : Πριν ξεκινήσετε τη διαδικασία λήψης, πρέπει να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις για να προσαρμόσετε τη σύνδεση στο διαδίκτυο, την ποιότητα βίντεο και τις επιλογές λήψης.

    2ο βήμα: Μεταφέρετε στην “εικόνα προφίλ” στην κάτω δεξιά γωνία, κάντε κλικ στο “Ρυθμίσεις εφαρμογής”. Για να επιλέξετε τις επιθυμητές ρυθμίσεις, μεταβείτε στην κεφαλίδα “λήψεις”. Αντί να χρησιμοποιείτε δεδομένα κινητής τηλεφωνίας, εάν θέλετε να ενεργοποιήσετε τη σύνδεση Wi-Fi, ενεργοποιήστε την επιλογή “Λήψη μόνο Wi-Fi”.

    Βήμα 3: Για να ρυθμίσετε την ποιότητα του βίντεο, μεταβείτε στην κεφαλίδα “Λήψη ποιότητας” και επιλέξτε την επιλογή “Haute”, “Meedic” ή “Standard”. Η υψηλή ποιότητα απαιτεί περισσότερη αποθήκευση στη συσκευή σας και η χαμηλή ποιότητα απαιτεί λιγότερη αποθήκευση.

    Βήμα 4: Για να επιλέξετε το “εσωτερικό” ή “εξωτερικό” χώρο αποθήκευσης των λήψεων σας, πρέπει να πάτε στο “Λήψη τοποθεσίας”.

    Βήμα 5: Μεταβείτε στην ταινία ή στη σειρά που θέλετε να κατεβάσετε. Επιλέξτε την επιλογή “Λήψη” για την ταινία με ένα βέλος κάτω. Για όλη τη σεζόν, κάντε κλικ στο εικονίδιο “Λήψη” δίπλα στη σεζόν και επιλέξτε τη γραμμή επιβεβαίωσης. Για τηλεοπτικές σειρές ή εκπομπές, μετακινηθείτε στα “επεισόδια” και επιλέξτε το εικονίδιο “Λήψη” που βρίσκεται δίπλα σε κάθε επεισόδιο.

    Βήμα 6: Μπορείτε να κάνετε άλλες δραστηριότητες στη συσκευή σας ενώ απομακρύνεστε από την εφαρμογή Disney+, αλλά η διαδικασία λήψης θα συνεχιστεί στο παρασκήνιο. Μόλις ολοκληρωθεί η λήψη, θα λάβετε μια ειδοποίηση.

    Πώς να κατεβάσετε ταινίες Disney Plus σε φορητό υπολογιστή: με το Streamfab Disney Plus Downloader

    Το Streamfab Disney Plus Downloader μπορεί να είναι ο Σωτήρας του Disney Disney Content Download Travel. Ακόμα κι αν μπορείτε να κατεβάσετε ολόκληρο το Disney+ Universe για να το παρακολουθήσετε εκτός σύνδεσης, δεν μπορείτε να το απολαύσετε σε περισσότερα από 10 κινητά τηλέφωνα ή δισκία. Ωστόσο, για να επωφεληθείτε από το αγαπημένο σας περιεχόμενο στη μέση του ρολογιού εκτός σύνδεσης, πρέπει να το κατεβάσετε στο φορητό υπολογιστή/επιφάνεια εργασίας σας. Έτσι, όταν θέλετε να μάθετε πώς να κατεβάσετε ταινίες στο Disney Plus σε έναν υπολογιστή, το streamfab disney plus downloader είναι η απάντηση.

    Ακολουθώντας τα βήματα λήψης για αυτό το Disney Downloader, θα μάθετε πώς να κατεβάσετε ταινίες στο Disney Plus στο Mac. Έτσι, μετά τη λήψη του περιεχομένου Disney+ σε Windows ή Mac PC, μπορείτε να τα μεταφέρετε σε οποιαδήποτε συσκευή, από το iPod στο iPod. Ας δούμε λοιπόν πώς να κατεβάσετε ταινίες Disney Plus σε Mac ή Windows ενώ εξερευνάτε τα καλύτερα προσαρμόσιμα χαρακτηριστικά αυτού του λογισμικού. Επιπλέον, εάν θέλετε να κατεβάσετε τη ροή του Χάρι Πότερ, αυτό το εργαλείο είναι επίσης σε θέση να σας ικανοποιήσει.

    Καθώς προσφέρει δωρεάν δοκιμαστική περίοδο 30 ημερών, κατά τη διάρκεια της οποίας μπορείτε να επωφεληθείτε από όλα τα πληρωμένα χαρακτηριστικά χωρίς να πληρώσετε. Μην διστάσετε να δοκιμάσετε.

    Χαρακτηριστικά

    • Λάβετε περιφερειακές λήψεις χωρίς διαφήμιση, από οποιαδήποτε χώρα, και απολαύστε τις όσο θέλετε.
    • Αποθηκεύστε τις λήψεις σας σε ποιότητα 720p και ήχου EAC3 5.1.
    • Αποθηκεύστε τις λήψεις σας σε μορφή MP4/MKV για να τις μοιραστείτε σε οποιαδήποτε συσκευή και σε πολλές συσκευές όπως θέλετε.
    • Οι υπότιτλοι και οι επιλογές δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας μεταδεδομένων για ευέλικτη προβολή εκτός σύνδεσης.
    • Ταυτόχρονη λήψη ενός απεριόριστου αριθμού περιεχομένου σε ένα go και σε λιγότερο χρόνο.
    • Το προγραμματισμένο περιεχόμενο θα μεταφορτωθεί αυτόματα.

    Βήματα λήψης

    Βήμα 1: VIP Service για να ξεκινήσετε

    Ξεκινήστε τη διαδικασία λήψης με αυτό το λογισμικό πηγαίνοντας στην υπηρεσία VIP μετά από διπλά κλήρωση στο εικονίδιο streamfab.

    Βήμα 2: Επιλογή βίντεο στον ιστότοπο

    Επιλέξτε το αγαπημένο σας περιεχόμενο Disney+ στην ιστοσελίδα της Disney+ αφού συνδεθείτε στον επίσημο λογαριασμό της Disney+.

    Βήμα 3: Ολοκληρώθηκε η λήψη

    Στη συνέχεια, ξεκινήστε να παίζετε το βίντεο που έχετε επιλέξει και επιλέξτε την επιλογή “Λήψη” στην οθόνη όταν εμφανίζεται.

    Συχνές ερωτήσεις

    Πώς να παρακολουθήσετε τις λήψεις της Disney+ στην τηλεόραση ?

    Με τη μετάδοση των λήψεων σας από την κινητή συσκευή σας μέσω Chromecast ή χρησιμοποιώντας το AirPlay στην τηλεόρασή σας, μπορείτε να παρακολουθήσετε Disney+ Downloads στην τηλεόρασή σας.

    Πώς να παρακολουθήσετε τις λήψεις της Disney+ ?

    Στο κάτω μενού, μεταβείτε στο υπάρχον εικονίδιο “Λήψη” και εδώ θα δείτε όλες τις λήψεις σας.

    Πώς να διαγράψετε τις λήψεις της Disney+ ?

    Μεταβείτε στο “EDITION”> Επιλέξτε τη λήψη για να διαγράψετε> Εικονίδιο “σκουπίδια”> Για να διαγράψετε τα πάντα ταυτόχρονα, επιλέξτε το εικονίδιο “Carré”.

    Τελευταίο κομμάτι

    Εάν δεν ξέρετε πώς να κατεβάσετε δωρεάν Disney Movie Plus στο φορητό υπολογιστή, θα ανακουφιστείτε για να μάθετε την καλύτερη λύση με το Streamfab Disney Downloader. Αφού διαβάσετε αυτό το άρθρο, ξέρετε πώς να κατεβάσετε το Disney Plus στο φορητό υπολογιστή/επιφάνεια εργασίας/κινητό σας χρησιμοποιώντας τα λίγα κλικ σας. Με τη λήψη από διάφορες πλατφόρμες Windows/Mac/Android/iOS, μπορείτε να το απολαύσετε στη συσκευή της επιλογής σας ανά πάσα στιγμή και οπουδήποτε.

    Η Amber, απόφοιτος του Πανεπιστημίου PSL (Επιστήμες και Επιστολών του Παρισιού) με μεταπτυχιακό δίπλωμα σε τεχνική γραφή. Εντάχθηκε στο DVDFAB εδώ και χρόνια ως αρχισυντάκτης στα γαλλικά και έχει γράψει εκατοντάδες άρθρα για τους χρήστες μας. Με περισσότερα από 10 χρόνια εμπειρίας γραπτώς, πιστεύει ότι τα λόγια είναι ένα εργαλείο για τη σύνδεση των ανθρώπων και αφιερώνει τον εαυτό της να γράφει τεχνικά άρθρα σχετικά με τις εφαρμογές λογισμικού, με την ελπίδα να βοηθήσουμε τους ανθρώπους να λύσουν ορισμένα προβλήματα λογισμικού που αντιμετωπίζουν. Μέχρι στιγμής, τα στοιχεία του καλύπτουν πολλές εφαρμογές, όπως DVD, UHD, Blu-ray, Downloader, κλπ. Λογισμικό κ.λπ.

    Το καλύτερο anime στο Netflix αυτή τη στιγμή

    Ως συνδρομητής ανεμιστήρα anime και Netflix, αναζητούν την καλύτερη σειρά anime στο Netflix αυτή τη στιγμή? Από τη Μέκκα έως τα μαγικά κορίτσια, τα αξιολάτρευτα pandas σε τρομακτικούς δαίμονες, η Netflix συνεχίζει να αναπτύσσει τη βιβλιοθήκη του anime, ειδικά κατά τη διάρκεια αυτής της δύσκολης περιόδου του Covvi-19 όταν η λήψη άλλων ταινιών γνωρίζει μεγάλες δυσκολίες. Ωστόσο, με το καλύτερο anime στο Netflix που ρέει καθημερινά, μπορεί μερικές φορές να είναι δύσκολο για εσάς να αποφασίσετε ποιο anime θα φροντίσει αργότερα, οπότε διαβάστε αυτό το άρθρο, δεν θα συγχέετε πλέον, γιατί θα επιλέξουμε το καλύτερο anime στο Netflix για εσάς. Βουτιά για να τα ανακαλύψετε. Μάθετε περισσότερα>

    Amazon 4K | Καλύτερες ταινίες 4K στο Amazon Prime

    Το Amazon 4K είναι ίσως η καλύτερη ποιότητα βίντεο που μπορείτε να ελπίζετε. Εάν έχετε ένα smartphone ή tablet από την έκδοση Android που υποστηρίζει αυτόν τον τύπο ανάλυσης, είστε ευτυχείς. Συμβουλευτείτε αυτό το άρθρο για να δείτε πόσες συσκευές μπορείτε να παρακολουθήσετε ταινίες Amazon 4K και ποιες είναι οι καλύτερες ταινίες 4K στο Amazon Prime Current. Μάθετε περισσότερα>

    Λήψη βίντεο Disney+ Streaming με ευκολία

    Το Streamfab Disney Plus Downloader μπορεί να σας βοηθήσει να κατεβάσετε το Disney+ Favored Tel και Films και να τις αποθηκεύσετε ως βίντεο υψηλής ποιότητας MP4 1080P για απεριόριστη απεικόνιση εκτός σύνδεσης, ανά πάσα στιγμή και όπου θέλετε. Με τις λειτουργίες λήψης με παρτίδες και επιτάχυνση υλικού, μπορείτε να κατεβάσετε ταυτόχρονα έως και 5 βίντεο κάθε φορά με ταχύτητα 2 φορές ταχύτερα από το κανονικό.

    Disney+: Οι συμβουλές και τα κόλπα μας για να επωφεληθούν πλήρως από την πλατφόρμα συνεχούς ροής

    Η Disney+ είναι τελικά διαθέσιμη στη Γαλλία. Πολλά περιεχόμενα Marvel, Pixar και Star Wars είναι προσβάσιμα σε όλους τους συνδρομητές, αλλά είναι δυνατόν να επωφεληθούν από την πλατφόρμα τροποποιώντας μερικές από τις παραμέτρους του. Εξηγούμε πώς να απολαύσουμε πλήρως τη νέα υπηρεσία.

    Κατεβάστε το περιεχόμενό σας Disney+ στην ποιότητα της επιλογής σας, αλλάξτε το χρώμα ή το μέγεθος των υπότιτλων ή ενεργοποιήστε ένα προφίλ αφιερωμένο στον νεότερο, είναι δυνατόν να κάνετε πολύ περισσότερα στη νέα υπηρεσία SVOD παρά να δείτε τα επεισόδια του Simpsons One μετά το άλλα. Πράγματι, αν και πολύ νέος, η πλατφόρμα έχει ήδη κάποιες επιλογές που βελτιώνουν την εμπειρία του χρήστη. Αυτό το άρθρο προορίζεται να εξηγήσει κάθε ένα από αυτά τα χαρακτηριστικά και να σας βοηθήσει να το εκμεταλλευτείτε.

    Αυτό το αρχείο οδηγείται φυσικά για να εξελιχθεί καθώς η Disney προσθέτει χαρακτηριστικά στην πλατφόρμα του. Εν τω μεταξύ, είναι ήδη δυνατό να διασκεδάσετε και να εμπλουτίσετε την εμπειρία των θεατών σας με μερικά πολύ χρήσιμα χαρακτηριστικά.

    Διαβάστε επίσης:

    Κατεβάστε ένα επεισόδιο για να το εκμεταλλευτείτε

    Όπως το Netflix, η Disney+ είναι μια ηλεκτρονική υπηρεσία ροής. Αυτό σημαίνει ότι όταν βρίσκεστε σε λειτουργία αεροπλάνου ή χωρίς σύνδεση στο διαδίκτυο, η πλατφόρμα μπορεί να μην χρησιμοποιηθεί ? ΟΧΙ ακριβως. Εφόσον παρέχετε, είναι δυνατόν να κατεβάσετε το περιεχόμενό του εκ των προτέρων, ώστε το τελευταίο να είναι προσβάσιμο εκτός σύνδεσης, ανά πάσα στιγμή.

    Για να κατεβάσετε μια ταινία ή ένα επεισόδιο μιας σειράς, απλά κάντε κλικ στο αρχείο σας, πρώτα, στη συνέχεια στο εικονίδιο λήψης. Όλο το περιεχόμενο που είναι ορατό εκτός σύνδεσης, βρίσκονται στην ενότητα λήψης της εφαρμογής σας. Η Disney+ δεν δείχνει, προς το παρόν, τη διάρκεια κατά τη διάρκεια της οποίας είναι διαθέσιμες. Προφανώς, αυτή η λειτουργία είναι διαθέσιμη σε smartphone και tablet αλλά όχι σε υπολογιστή.

    Επιλέξτε την ποιότητα των ταινιών και των σειρών που κατεβάζονται

    Η Disney+ δεν είναι ικανοποιημένη για να προσφέρει τη λήψη του περιεχομένου της. Σας επιτρέπει επίσης να επιλέξετε την ποιότητα που θέλετε να τις δείτε και επομένως ο τόπος που θα καταλάβουν στον αποθηκευτικό χώρο σας.

    Πράγματι, η πλατφόρμα καθιστά δυνατή την επιλογή μεταξύ τριών επιπέδων ποιότητας βίντεο (τυποποιημένο, μεσαίο ή υψηλό), χωρίς μεγαλύτερη ακρίβεια ως προς τη συμπίεση ή ακόμα και την τελική ποιότητα της εικόνας. Έτσι, το μέγεθος ενός επεισοδίου του Mandalorian, σχεδόν ίσης διάρκειας, μπορεί να κυμαίνεται από 302 MB (τυπική ποιότητα) έως 1,12 GB (υψηλής ποιότητας) μέσω 631 MB (μέση ποιότητα).

    Από την άλλη πλευρά, το θετικό σημείο είναι ότι η Disney+ υπολογίζει αυτόματα τον αριθμό των επεισοδίων που μπορείτε να κατεβάσετε σύμφωνα με την χωρητικότητα αποθήκευσης και την επιλεγμένη ποιότητα που επιλέξατε.

    Δημιουργήστε ένα παιδικό προφίλ

    Μια πλατφόρμα ροής τόσο αφιερωμένη στην οικογένεια πρέπει να έχει επιλογές γονικού ελέγχου. Σε αυτή την περίπτωση, τα εργαλεία διαχείρισης που είναι αφιερωμένα στους γονείς απουσιάζουν από τη Disney+. Το τελευταίο προσφέρεται μόνο μια απλή λειτουργία παιδιών που εφαρμόζει ένα αρκετά χονδροειδές φίλτρο για την επιλογή περιεχομένου. Ωστόσο, αν και υπάρχει έλλειψη επιλογών για την ταξινόμηση του περιεχομένου ή για τον περιορισμό του χρόνου οθόνης, αυτό το προφίλ παιδιού παραμένει χρήσιμο και μπορεί να ενεργοποιηθεί πολύ εύκολα.

    • Κάντε κλικ στο εικονίδιο του προφίλ και επιλέξτε την επιλογή “Προσθήκη προφίλ”.

    • Μόλις επιλέξετε το εικονίδιο σας και το όνομα του χρήστη κάντε κλικ στο “Πρότυπο Παιδιού” για να ενεργοποιήσετε την προεπιλεγμένη προστασία.

    Κατά συνέπεια, η εμφάνιση της Disney+ θα αλλάξει για αυτό το προφίλ με την απουσία του πιο ώριμου περιεχομένου (Marvel και Star Wars μεταξύ άλλων). Τέλος, σημειώστε ότι προς το παρόν δεν επιτρέπουν σε έναν χρήστη ενός προστατευμένου προφίλ να αντικρούσει σε ένα άλλο κλασικό προφίλ.

    Απενεργοποιήστε τα αυτόματα επεισόδια

    Όπως και με το Netflix στην εποχή του, μια προεπιλεγμένη επιλογή σας επιτρέπει να ξεκινήσετε ένα νέο επεισόδιο μιας σειράς σε εξέλιξη, αμέσως ολοκληρώθηκε το προηγούμενο. Η αυτόματη ανάγνωση δεν είναι κατάλληλη για όλους και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η Disney+ καθιστά δυνατή την απενεργοποίηση αυτής της λειτουργικότητας. Για να επιτύχετε αυτό, απλά κάντε κλικ στο εικονίδιο του προφίλ σας και επιλέξτε την επιλογή “Τροποποίηση προφίλ”.

    Αρκεί τότε για να κάνετε κλικ στο προφίλ για να τροποποιήσετε και να απενεργοποιήσετε την επιλογή “αυτόματη ανάγνωση” που είναι ένα από τα δύο χαρακτηριστικά που προσφέρονται σε αυτό το τμήμα.

    Αλλάξτε το μέγεθος και το χρώμα των υπότιτλων

    Αυτή η πολύ διασκεδαστική επιλογή, η οποία μπορεί επίσης να τσιμπήσει τα μάτια, είναι δυστυχώς διαθέσιμη μόνο στην έκδοση του προγράμματος περιήγησης της Disney+.

    Πράγματι, μόλις διαβάσετε ένα περιεχόμενο που ξεκίνησε, είναι δυνατόν να αλλάξετε τη γλώσσα και τους υπότιτλους με έναν αρκετά κλασικό τρόπο κάνοντας κλικ στις ρυθμίσεις στο επάνω δεξιά της οθόνης σας.

    Αλλά αν κοιτάξετε το Disney+ στο πρόγραμμα περιήγησής σας, είναι διαθέσιμο ένα άλλο μενού επιλογών. Αυτό σας επιτρέπει να τροποποιήσετε τη γραμματοσειρά, το μέγεθος αλλά και το χρώμα των υπότιτλων. Είναι επίσης δυνατό να προσθέσετε ένα έγχρωμο φόντο για να κάνετε τη συνεδρία σας λίγο περισσότερο kitch. Δυστυχώς, αυτές οι τροποποιήσεις δεν εμφανίζονται πλέον μόλις ξεκινήσει η Disney+ μέσω άλλης συσκευής, είτε στην τηλεόραση είτε στο smartphone.

    Επωφεληθείτε από τα μπόνους

    Αυτό είναι ένα από τα “κρυμμένα” πλούτα της Disney+. Η πλατφόρμα δεν είναι ικανοποιημένη για να παρέχει μια μεγάλη ποικιλία περιεχομένου, προσφέρει επίσης να έχει πρόσβαση σε μια σειρά επιπλέον βίντεο, τα ίδια που βρίσκονται στα μενού των DVD και άλλων Blu-ray.

    Οι διάφορες ταινίες που προσφέρονται στην πλατφόρμα είναι γεμάτες από κομμένες σκηνές και make-of-offs πολύ απλά. Απλά μεταβείτε στο περιεχόμενο και κάντε κλικ στην καρτέλα “Μπόνους”. Στην περίπτωση μιας σειράς όπως ο Mandalorian, αυτή η κατηγορία περιορίζεται σε ένα τρέιλερ, αλλά απλά βουτήξτε στα μπόνους των κινούμενων ταινιών Pixar, για να το πάρετε πλήρη εικόνα του.

    Disney+: Πώς να κατεβάσετε τις ταινίες και τις σειρές σας στο smartphone σας

    Η Disney+ προσφέρει ένα σύστημα για τη λήψη σειράς και ταινιών σε Android, iPhone και iPad. Έτσι, είναι δυνατό να παρακολουθήσετε διαθέσιμο περιεχόμενο χωρίς να χρειάζεται να συνδεθείτε στο Διαδίκτυο. Εδώ είναι πώς να κατεβάσετε το περιεχόμενο Disney+, και ειδικά πώς να διαμορφώσετε αυτές τις λήψεις.

    Disney+

    Η Disney+ είναι διαθέσιμη στη Γαλλία από τις 7 Απριλίου 2020, προσφέροντας πρόσβαση σε πολλές ταινίες, σειρές και άλλα vintage κινούμενα σχέδια. Όπως σε άλλες υπηρεσίες του ροή Όπως το Netflix, το Amazon Prime και ακόμη και το Premium YouTube, είναι δυνατό να κατεβάσετε περιεχόμενο για να το εξετάσετε εκτός γραμμής.

    Η υπηρεσία συνεχούς ροής Disney προσφέρει αρκετές ρυθμίσεις για να διαχειριστείτε καλύτερα τη λήψη σας, εδώ είναι πώς να κυριαρχήσετε όλα αυτά !

    Διαμορφώστε τις λήψεις στην εφαρμογή Disney+

    Πρώτον, η λήψη περιεχομένου είναι διαθέσιμη μόνο σε iOS και Android. Για υπολογιστές, smartTV ή κονσόλες, θα πρέπει να είστε ικανοποιημένοι με ροή Σε σύνδεση.

    Στην αίτηση, μεταβείτε στο Ρυθμίσεις κάνοντας κλικ στη φωτογραφία του προφίλ σας στο κάτω δεξιά και πηγαίνετε στο Ρυθμίσεις εφαρμογής.

    Κατεβάστε το DisneyPlus 1

    Κατεβάστε το DisneyPlus 2

    Σε αυτό το παράθυρο, η κατηγορία Λήψεις σας επιτρέπει να τροποποιήσετε διάφορες ρυθμίσεις. Μπορείτε ήδη να επιλέξετε εάν οι λήψεις περιορίζονται σε σύνδεση WiFi ή όχι και ειδικά στην ποιότητα του περιεχομένου που θα αποθηκευτεί. Προσφέρονται τρεις επιλογές: Κανονικός, ΜΕΣΗ ΤΙΜΗ Και Μαθητής.

    Μπορείτε να αλλάξετε αυτές τις ρυθμίσεις για να εξοικονομήσετε χώρο, αλλά και να κατεβάσετε πιο γρήγορα εάν έχετε ελαφρώς αργή ή περιορισμένη σύνδεση. Τέλος, μπορείτε να επιλέξετε πού θα αποθηκευτούν οι ταινίες και τα επεισόδια: στην εσωτερική αποθήκευση του smartphone ή σε μια κάρτα microSD εάν έχετε.

    Κατεβάστε το DisneyPlus 3

    Κατεβάστε το DisneyPlus 10

    Δυστυχώς, δεν είμαστε πολύ καλά ενημερωμένοι για τον ορισμό των τριών προσφέρονται. Μπορεί μόνο να υποτεθεί ότι η τυπική ποιότητα είναι κλασική SD, ο μέσος όρος HD και το υψηλό του Full HD. Η Disney+ είναι ικανοποιημένη για να πείτε πόσο καιρό μπορείτε να κατεβάσετε πριν συμπληρώσετε τη μνήμη σας.

    Αυτές οι ρυθμίσεις που έχουν ρυθμιστεί, μπορείτε να κατεβάσετε την ταινία ή τη σειρά σας.

    Κατεβάστε μια ταινία ή μια σειρά στο Disney+

    Για να κατεβάσετε περιεχόμενο στο Disney+, μεταβείτε στην επιθυμητή σελίδα ταινίας ή σειράς. Θα πρέπει να εμφανιστεί ένα εικονίδιο λήψης, για μια σειρά θα υπάρχει ένα δίπλα σε κάθε επεισόδιο, αλλά και για όλη τη σεζόν. Κάντε κλικ σε αυτό και μεταβείτε στο μενού λήψης που αντιπροσωπεύεται από το εικονίδιο στη γραμμή στο κάτω μέρος της διεπαφής.

    Από αυτό το μενού, μπορείτε να ακολουθήσετε την πρόοδο των λήψεων σας και, όταν τελειώσετε, θα πρέπει να κάνετε κλικ στο περιεχόμενο για να παρακολουθήσετε για να το ρίξετε, ακόμη και χωρίς σύνδεση.

    Για να διαγράψετε λήψεις, απλά κάντε κλικ στο Για τροποποίηση πάνω αριστερά, για να επιλέξετε τα επεισόδια που θα διαγραφούν και κάντε κλικ στο Καλάθι. Είναι ακόμη δυνατό να το κάνετε για την πλήρη σειρά στη λήψη μενού στο σπίτι.

    Κατεβάστε το DisneyPlus 8

    Κατεβάστε το DisneyPlus 9

    Οι ταινίες ή τα επεισόδια σας θα παραμείνουν διαθέσιμα, εφόσον συνδέεστε στο Διαδίκτυο με την εφαρμογή σε χρονικό διάστημα 30 ημερών. Από την άλλη πλευρά, ακόμη και διαγράφεται από την πλατφόρμα, το περιεχόμενο που κατεβάστηκε θα παραμείνει διαθέσιμο.

    Για να μας ακολουθήσετε, σας προσκαλούμε να κατεβάσετε την εφαρμογή μας Android και iOS. Μπορείτε να διαβάσετε τα άρθρα, τα αρχεία μας και να παρακολουθήσετε τα πιο πρόσφατα βίντεο του YouTube.