2 Μέθοδοι για τη λήψη της μουσικής deezer στον υπολογιστή δωρεάν, όπου αποθηκεύονται η μουσική deezer?

Πού είναι η μουσική του Deezer

Εάν χρησιμοποιείτε το Deezer σε έναν υπολογιστή Windows, θα βρείτε τις λήψεις Deezer στο φάκελο:

Πώς να κατεβάσετε δωρεάν τη μουσική deezer ?

Ο Deezer είναι μια γαλλική πλατφόρμα που δημιουργήθηκε το 2007. Αυτό είναι αφιερωμένο στην ακρόαση μουσικής σε λειτουργία streaming. Σήμερα, είναι μια από τις πιο δημοφιλείς και αποτελεσματικές πλατφόρμες που επιτρέπουν την ελεύθερη πρόσβαση σε χιλιάδες τραγούδια, βιβλία ή ακόμα και podcasts.

Αυτό είναι πόσοι χρήστες το έχουν πρόσβαση από τις συσκευές τους για να ακούσουν Μουσική Deezer. Ωστόσο, παραμένει μια δυσκολία όταν ένας χρήστης θέλει να καταγράψει ή ακόμη και Λήψη μουσικής Deezer χωρίς εγγραφή συνδρομής.

Αυτός ο μίνι οδηγός θα προσπαθήσει να σας δώσει τις απαντήσεις σε διάφορες ερωτήσεις.

 • Μέρος 1. Είναι μουσική στο Deezer ?
 • Μέρος 2ο. 2 μέθοδοι για τη λήψη δωρεάν μουσικής στον υπολογιστή δωρεάν
 • Μέρος 3. Πώς να κατεβάσετε τη μουσική στο Deezer σε ένα κλειδί USB ?
 • Μέρος 4. 3 καλύτερα εργαλεία για λήψη μουσικής Deezer

Μέρος 1. Είναι μουσική στο Deezer ?

Διατίθεται σε διάφορες γλώσσες, η πλατφόρμα συνεχούς ροής Deezer προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία περιεχομένου με περισσότερους από 87 εκατομμύρια τίτλους σε όλο τον κόσμο. Ο Deezer έχει πολλά πλεονεκτικά χαρακτηριστικά, δηλαδή:

 • Η αναζήτηση μουσικής με βάση τις λέξεις -κλειδιά
 • Προσθήκη μουσικής Deezer
 • Η δημιουργία λιστών αναπαραγωγής σύμφωνα με τα αγαπημένα του Deezer Musique Free.

Σε αυτά προστίθενται οι εξατομικευμένες συστάσεις που συνδέονται με τα γούστα σας. Έτσι, για να έχετε πρόσβαση στη μουσική Deezer και να απολαύσετε μια καλή εμπειρία ακρόασης, ο χρήστης πρέπει πρώτα να κατεβάσει την εφαρμογή Deezer στο τηλέφωνό του ή να αποκτήσει πρόσβαση στην έκδοση ιστού του από τον υπολογιστή του.

Στη συνέχεια, ο τελευταίος πρέπει να εγγραφεί για να έχει λογαριασμό και να δημιουργήσει τις λίστες αναπαραγωγής του. Η πλατφόρμα μουσικής Deezer προσφέρει δύο τύπους ή προσφορές στους χρήστες για να ανακαλύψουν και να αποκτήσουν πρόσβαση στα εκατομμύρια των τραγουδιών διαθέσιμα.

Δωρεάν προσφορά deezer

Όταν ένας χρήστης καταχωρεί στην πλατφόρμα Deezer, η προσφορά στην οποία έχει υποδείξει αυτόματα είναι δωρεάν. Το τελευταίο του δίνει την ευκαιρία να ακούει τυχαία τραγούδια με τη λειτουργικότητα ροής, το Infinite Mix εξατομικευμένο και το Mix εμπνευσμένο από ένα τραγούδι ή έναν καλλιτέχνη. Η προσθήκη των αγαπημένων είναι διαθέσιμη από τη “αγαπημένη” διεπαφή όπου αποθηκεύεται η αγαπημένη μουσική του χρήστη.

Το δωρεάν deezer είναι συμβατό με τους υπολογιστές και τα περισσότερα δισκία και smartphones, προσφέρει τη λειτουργικότητα της οθόνης λέξεων. Σας επιτρέπει επίσης να ακούσετε και να κατεβάσετε τη μουσική deezer online.

Ωστόσο, η βασική προσφορά του Deezer είναι περιορισμένη. Πράγματι, ο χρήστης συχνά διακόπτεται στην ακρόασή του κάθε δεκαπέντε λεπτά από διαφημίσεις. που παρενοχλεί. Επίσης, είναι αδύνατο να κατεβάσετε και να ακούσετε μουσική εκτός σύνδεσης με δωρεάν deezer.

Η προσφορά Premium Deezer

Η δεύτερη προσφορά για να ακούσετε τη μουσική Deezer είναι η Premium Deezer. Αυτό προσφέρει απεριόριστη και χωρίς διακοπή πρόσβαση σε όλους τους τίτλους που διατίθενται στην πλατφόρμα. Προσφέρει επίσης τη δυνατότητα λήψης λήψεων σε λειτουργία με σύνδεση με ποιότητα ήχου υψηλής ευκρίνειας.

Ωστόσο, το Deezer Premium, έχει μηνιαίο κόστος. Αυτό αντιπροσωπεύει έναν περιορισμό για πολλούς χρήστες που εξακολουθούν να θέλουν να κατεβάσουν τη μουσική για να κάνουν δωρεάν. Για αυτά, η λύση παραμένει η χρήση λογισμικού ικανό να προσφέρει αυτή τη λειτουργικότητα, όπως συμβαίνει με το Uniconverter.

Μέρος 2ο. 2 Μέθοδοι για τη λήψη αρχείων audios δωρεάν στον υπολογιστή

Επιτρέπουν διάφορες μέθοδοι Λήψη αρχείων ήχου στον υπολογιστή Ελεύθερος. Εδώ, κυρίως δύο μέθοδοι θα επισημανθούν με το εργαλείο Wondershare Uniconverter. Στην πραγματικότητα, ο Uniconverter έχει πολλά χαρακτηριστικά. Εδώ είναι μερικά.

Πού είναι η μουσική του Deezer ?

Το Deezer είναι μια πολύ δημοφιλής υπηρεσία μουσικής ροής στον κόσμο. Υπάρχουν περισσότεροι από 16 εκατομμύρια ενεργοί χρήστες και περισσότεροι από 9 εκατομμύρια χρήστες πληρωμένων κάθε μήνα. Όπως και άλλοι προμηθευτές μουσικής ροής, ο Deezer προσφέρει μόνο τη λειτουργία λήψης στους πληρωμένους χρήστες της για ανάγνωση εκτός σύνδεσης για τη διάρκεια της συνδρομής. Αλλά πρέπει να έχετε δει ότι δεν μπορείτε να βρείτε τη μουσική σας deezer που κατεβάστηκε στον τοπικό σας υπολογιστή. ΕΤΣΙ Πού είναι η μουσική του Deezer? Διαβάστε αυτό το άρθρο για να βρείτε την απάντηση.

Πού είναι η μουσική του Deezer

 • Μέρος 1. Πού είναι η μουσική του Deezer ?
  • 1.1 όπου αποθηκεύεται η μουσική Deezer στα Windows ?
  • 1.2 όπου αποθηκεύεται η μουσική deezer στο Android ?

  Μέρος 1. Πού είναι η μουσική του Deezer ?

  1.1 όπου αποθηκεύεται η μουσική Deezer στα Windows ?

  Σε αυτό το μέρος, θα σας δείξουμε Πώς να βρείτε Deezer Λήψη μουσικής στα Windows. Και καθώς ο Deezer δεν είναι ακόμη διαθέσιμος στο Mac, δεν θα το δείξουμε εδώ.

  Εάν χρησιμοποιείτε το Deezer σε έναν υπολογιστή Windows, θα βρείτε τις λήψεις Deezer στο φάκελο:

  C: \ Users \*(το όνομα χρήστη σας) \ appdata \ Roaming \ deezer-desktop \ cache

  Deezer στον υπολογιστή

  1.2 όπου αποθηκεύεται η μουσική deezer στο Android ?

  Εάν χρησιμοποιείτε το Deezer με το τηλέφωνό σας Android, ανοίξτε την εφαρμογή Deezer, αποκτήστε πρόσβαση στην οθόνη Ρυθμίσεις και κάντε κλικ στο κουμπί Δεδομένα και αποθήκευση. Θα δείτε το μονοπάτι αποθήκευσης μουσικής κάτω από Αλλαγή αποθήκευσης ::

  Δεδομένα αποθηκευμένα στο/data/user/0/deezer.Android.εφαρμογή/ουρές

  Deezer στο Android

  Που μπορείτε να βρείτε Πού αποθηκεύεται η μουσική Deezer στη συσκευή σας Ή όχι, θα καταλήξετε να ανακαλύψετε ότι όλες οι λήψεις Deezer είναι κρυπτογραφημένες και αρχείων προσωρινής μνήμης. Δεν μπορείτε να αποκωδικοποιήσετε ή να τα εξαγάγετε, επειδή ο Deezer χρησιμοποιεί DRM και προηγμένες τεχνικές. Αλλά υπάρχουν πάντα τρόποι για να κατεβάσετε τη μουσική deezer στον υπολογιστή ή το τηλέφωνό σας με συγκεκριμένο τρόπο.

  Μέρος 2ο. Πώς να κατεβάσετε τη μουσική deezer σε τοπικό αρχείο ?

  Για να αποθηκεύσετε αρχεία μουσικής Deezer στον τοπικό σας υπολογιστή, χρειάζεστε το εργαλείο Deekeep Deezer Music Converter. Έχει σχεδιαστεί για τους πληρωμένους χρήστες της Deezer, ώστε να μπορούν να αξιοποιήσουν στο έπακρο τη μουσική Deezer. Το πρόγραμμα είναι αφιερωμένο σε Κατεβάστε τραγούδια, λίστες αναπαραγωγής, άλμπουμ και podcasts Deezer στον τοπικό υπολογιστή, στη μετατροπή της μουσικής Deezer σε αρχεία ήχου MP3, AAC, WAV, AIFF, Alac και Flac, που σας επιτρέπει να ακούσετε τη μουσική deezer οποτεδήποτε και οπουδήποτε. Επιπλέον, επιλύει το πρόβλημα της πληρωμής ακρόασης, μπορείτε πάντα Ακούστε τη μουσική Deezer που κατεβάστηκε μετά τη λήξη της συνδρομής σας στο Deezer.

  Μετατροπέας μουσικής Deekeep Deezer

  Βήμα 1 Εκτελέστε το deekeep για να συνδεθείτε στον λογαριασμό Deezer

  Πρώτον, κατεβάστε και εγκαταστήστε τον μετατροπέα μουσικής Deekeep Deezer στον υπολογιστή σας. Μετά την εκκίνηση του προγράμματος Deezer, ακολουθήστε τις οδηγίες σελίδας για να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας Deezer.

  Το Deekeep λειτουργεί με πρόσβαση στον επίσημο αναγνώστη ιστού της Deezer, οπότε οι χρήστες MAC μπορούν επίσης να κατεβάσουν τη μουσική του Deezer χωρίς να χρειάζονται την εφαρμογή Deezer.

  Εκτελέστε το deekeep για να συνδεθείτε στον λογαριασμό Deezer

  2ο βήμα Ορίστε τις προτιμώμενες ρυθμίσεις εξόδου

  Κάντε κλικ στο κουμπί Ρυθμίσεις Για να ανοίξετε ένα παράθυρο διαλόγου. Μπορείτε να δημιουργήσετε ρυθμίσεις όπως η μορφή εξόδου, ο φάκελος εξόδου, η δυαδική ροή, ο ρυθμός δειγματοληψίας και το όνομα του αρχείου εξόδου και να επιλέξετε μια οργανωτική λειτουργία για τα αρχεία εξόδου. Οι παράμετροι εφαρμόζονται μόλις κλείσετε το παράθυρο. Για να αποθηκεύσετε τα τραγούδια Deezer με την αρχική ποιότητα, απλά πρέπει να επιλέξετε Αυτοκίνητο ως μορφή.

  Ορίστε τις προτιμώμενες ρυθμίσεις εξόδου

  Βήμα 3 Επιλέξτε την επιθυμητή μουσική για λήψη

  Αποκτήστε πρόσβαση στο τραγούδι, τη λίστα αναπαραγωγής, το άλμπουμ ή το podcast Deezer που θέλετε να κατεβάσετε και κάντε κλικ στο εξώφυλλο για να το ανοίξετε. Θα δείτε το εικονίδιο Κάντε κλικ για προσθήκη Στη δεξιά πλευρά της σελίδας γκρι στο μπλε, κάντε κλικ σε αυτό. Στο αναδυόμενο παράθυρο, επιλέξτε το συγκεκριμένο κομμάτι στο οποίο θέλετε και κάντε κλικ στο κουμπί Μετατρέπω.

  Επιλέξτε την επιθυμητή μουσική για λήψη

  Βήμα 4 Αναζητήστε τα αρχεία deezer που κατεβάστηκαν στον υπολογιστή

  Μόλις ολοκληρωθεί η λήψη, κάντε κλικ στο κουμπί Εχει μετατραπεί Και θα κατευθύνετε το ιστορικό μετατροπής. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του Υπόθεση Τραγούδι για πρόσβαση στο αρχείο εξόδου. Ελέγξτε τα αρχεία μουσικής Deezer και θα δείτε ότι έχουν όλες τις ρυθμίσεις που θέλετε.

  Αναζητήστε τα αρχεία deezer που κατεβάσουν

  Ελέγξτε τα αρχεία μουσικής Deezer

  Περίληψη

  Αυτό το άρθρο σας λέει Πού είναι η μουσική του Deezer. Διαπιστώσαμε ότι ακόμη και αν βρείτε τη θέση αποθήκευσης για το Deezer, τα αρχεία που έχουν ληφθεί από το Deezer είναι κρυπτογραφημένα αρχεία προσωρινής μνήμης και δεν μπορείτε να τα εξαγάγετε σε αναγνωρίσιμη μορφή ήχου. Ωστόσο, μπορείτε Κατεβάστε τη μουσική deezer στον τοπικό σας υπολογιστή και αποθηκεύστε τα μουσικά αρχεία που έχουν ληφθεί σε φάκελο της επιλογής σας, Το μόνο εργαλείο που χρειάζεστε για να προετοιμάσετε είναι ο μετατροπέας μουσικής Deekeep Deezer. Επιπλέον, το πρόγραμμα σας επιτρέπει να μετατρέψετε τη μουσική Deezer σε αρχεία ήχου με τις πιο συνηθισμένες μορφές, διατηρώντας την ποιότητα ήχου και διατήρηση ετικετών ID3 κ.λπ. Κατεβάστε το και δοκιμάστε το, προσφέρει μια δοκιμαστική έκδοση.