Tiktok Music της στιγμής: Οι πιο ακούστηκαν αυτή την εβδομάδα, Tiktok Music: Όλα σχετικά με τον νέο ανταγωνιστή του Spotify

Μουσική Tiktok: Όλα σχετικά με τον νέο ανταγωνιστή του Spotify

Contents

Οι χρήστες του Διαδικτύου μοιράζονται κυρίως στιγμές ζωής επειδή το τραγούδι προκαλεί ένα διαχρονικό συναίσθημα, δημιουργώντας μια σύνδεση μεταξύ των γενεών και υπενθυμίζοντας σε όλους ότι η ύπαρξη είναι φτιαγμένη από μοναδικές και αξέχαστες στιγμές.

Τα πιο δημοφιλή τραγούδια Tiktok αυτή την εβδομάδα

Το Tiktok όχι μόνο επανάσταση στον κόσμο του ψηφιακού μάρκετινγκ, αλλά έδωσε επίσης ένα νέο πρόσωπο στα κοινωνικά δίκτυα χάρη στις διάσημες προκλήσεις και τα μουσικά κλιπ του.

Η πλατφόρμα έχει τιμήσει τραγούδια μέσα στη δημιουργία περιεχομένου. Ως αποτέλεσμα, μερικοί έχουν γίνει ιογενείς, άλλοι έχουν αυξήσει την τέφρα τους, άλλοι έχουν αποκαλυφθεί στο ευρύ κοινό και έχουν μεγάλη επιτυχία.

Η μουσική στο Tiktok είναι απαραίτητη για να πετύχετε στα βίντεό σας και να αγγίξετε περισσότερα άτομα. Είναι ένας από τους τρεις πυλώνες του αλγόριθμου Tiktok.

Ωστόσο, ακολουθώντας τα τελευταία μουσικά νέα για το Tiktok είναι λίγο δύσκολη. Υπάρχουν πολλά τραγούδια και αλλαγές δημοτικότητας από μια μέρα στην άλλη.

Για να σας βρούμε εκεί και να σας εξοικονομήσουμε χρόνο, έχουμε σχεδιάσει αυτήν την εβδομαδιαία κατάταξη της μουσικής Tiktok της στιγμής.

#1. “Monkeshine” από τους Lt Fitzgibbons Men

Αυτή την εβδομάδα δεν είναι ένα τραγούδι, αλλά μάλλον σημειώσεις γνωστές στον ήχο του LT Fitzgibbons άνδρες που αναλαμβάνουν ηγετικό ρόλο στην ταξινόμηση μουσικής Tiktok της στιγμής.

Στο Tiktok, το “Monkeshine” έχει γίνει το αγαπημένο soundtrack για δημιουργούς χιουμοριστικών και πρωτότυπων βίντεο.

Οι χρήστες είναι εμπνευσμένοι από το τραγούδι για να κάνουν περίεργα σκίτσα, ξεκαρδιστικές παρωδίες και Χερσόνια κόμικς.

Η μουσική προσθέτει ένα άγγιγμα ζωντάνια σε αυτά τα βίντεο, δημιουργώντας έτσι ένα διασκεδαστικό και διασκεδαστικό χώρο έκφρασης. ����

#2. Οι “ξένοι” της Κένυας Γκρέις

Οι “ξένοι” της Κένυας Grace, που αποκαλύφθηκαν το 2022, αναμιγνύουν το Pop και το Electronic, όπου η φωνή του τραγουδιστή συγχωνεύεται με μαλακούς ήχους, δημιουργώντας μια μαγευτική μελωδία.

Στο Tiktok, το τραγούδι έχει γίνει το soundtrack της επιλογής για να επισημάνει το ταλέντο των δημιουργών. Οι χρήστες χρησιμοποιούν το τραγούδι για να συνοδεύουν τα πρωτότυπα βίντεο που υπογραμμίζουν τις καλλιτεχνικές τους δεξιότητες, είτε πρόκειται για χορό, τραγούδι, εικαστική τέχνη:

#3. “Present UFO” από τον Ιουλό

Το “UFO Present” του Ιουλ, που κυκλοφόρησε το 2021, είναι ένα εκρηκτικό κομμάτι ραπ που αντικατοπτρίζει το διακριτικό στυλ του Γάλλου καλλιτέχνη.

Στο Tiktok, αυτό το τραγούδι έχει γίνει το φόντο των βίντεο που μετατρέπουν την καθημερινή ζωή των χρηστών του Διαδικτύου σε πραγματικές ταινίες.

Οι Tiktkers χρησιμοποιούν ειδικά εφέ, δημιουργικά μοντάζ και μια μαγευτική στάση για να δώσουν τις συνήθεις στιγμές τους μια κινηματογραφική όψη.

Αυτή η μουσική προσθέτει μια δόση ενέργειας σε αυτά τα βίντεο, μετατρέποντας την εικονική ζωή των χρηστών του Διαδικτύου σε μια επική εμπειρία. ����

#4. “Wassup Gwayy” από το διάσημο & yb

Το “Wassup Gwayy” είναι ένα δυναμικό single του FamousSally & YB, που κυκλοφόρησε το 2023. Αυτό το τραγούδι hip-hop συγχωνεύει τους σύγχρονους ρυθμούς με στίχους που προσφέρονται, προσφέροντας έναν ξεχωριστό ήχο στον ακροατή.

Στο Tiktok, το “Wassup Gwayy” έχει γίνει μια από τις ιογενείς αισθήσεις της εβδομάδας, φτάνοντας στην τέταρτη θέση στην ταξινόμηση μουσικής Tiktok της στιγμής.

Οι χρήστες του Διαδικτύου μοιράζονται βίντεο, ανάμειξη χορού, χιούμορ και δημιουργικότητα. Η λαχτάρα χορογραφίες και διάφορες προκλήσεις προκαλεί τον ενθουσιασμό της κοινότητας, προωθώντας έτσι το τραγούδι στην κορυφή των τάσεων στην πλατφόρμα.

#5. “Η λιοντάρι μου” του φαινομένου του γκέτο

Το “My Lioness” είναι ένας εμβληματικός τίτλος του φαινομένου του γκέτο, που δημοσιεύθηκε το 2017. Αυτό το τραγούδι reggae με αστικές προθέσεις γιορτάζει την αγάπη και την πίστη, που μεταφέρεται από τη ζεστή φωνή του καλλιτέχνη.

Στο κινεζικό δίκτυο, αυτό το τραγούδι χρησιμοποιείται για τη σκηνή στιγμών ζωής.

Τα μέλη μοιράζονται ειδικές στιγμές και καθημερινές χαρές όπου το τραγούδι χρησιμεύει ως συνδετικό υλικό για να αναπτύξει μια ζεστή σύνδεση μεταξύ των δημιουργών και του ακροατηρίου τους.

#6. “Τραγούδι για την αστεία μου ζωή” από τον Véronique Sanson

Το “Song on My Funny Life” είναι ένας εμβληματικός τίτλος του Véronique Sanson, που κυκλοφόρησε το 1972. Αυτός ο μελωδικός περίπατος, αγκυροβολημένος στο γαλλικό τραγούδι, αντικατοπτρίζει τις ερωτήσεις και τις σκέψεις του καλλιτέχνη για τη ζωή του.

Το τραγούδι κάνει μια απροσδόκητη επιστροφή στην πλατφόρμα χάρη σε ένα κύμα βίντεο που επιτρέπουν στο τραγούδι να ανέβει στην έκτη θέση στη μουσική Tiktok της στιγμής.

Οι χρήστες του Διαδικτύου μοιράζονται κυρίως στιγμές ζωής επειδή το τραγούδι προκαλεί ένα διαχρονικό συναίσθημα, δημιουργώντας μια σύνδεση μεταξύ των γενεών και υπενθυμίζοντας σε όλους ότι η ύπαρξη είναι φτιαγμένη από μοναδικές και αξέχαστες στιγμές.

#7. “Νερό” από την Τύλα

Το “Water”, από την Tyla, κυκλοφόρησε το 2021 και σήμερα εμπνέει πολλούς εκκολαπτόμενους χορευτές στο Tiktok.

Οι πιασάρικοι ρυθμοί και οι ενεργειακές χορογραφίες του τραγουδιού έχουν γίνει ένα φαινόμενο στην πλατφόρμα.

Το τραγούδι ενθάρρυνε τους χρήστες να δημιουργήσουν τα δικά τους βίντεο χορού, αναλαμβάνοντας τα βήματα του καλλιτέχνη, βοηθώντας στη διάδοση της χαράς και του καλού χιούμορ στο δίκτυο.

#8. Το “Criminal” του Werenoi

Το “Criminal” του Werenoi, που κυκλοφόρησε το 2021, είναι ένα κομμάτι χτύπημα hip-hop.

Στην πλατφόρμα, αυτό το τραγούδι συνοδεύει βίντεο όπου οι χρήστες μοιράζονται τις σκέψεις και τις φιλοδοξίες τους.

Εκφράζουν τις επιθυμίες τους, τα όνειρά τους ή τις προσωπικές τους εμπειρίες. Βλέπουμε ακόμη και βίντεο όπου ένα tiktker ανταποκρίνεται σε ένα άλλο:

Δύο βίντεο για την τιμή ενός, είναι ένα δώρο ��

#9. “Sequênéncia da DZ7” από MC Menor Do Alvorada & Trashxrl

Το “Sequécéncia da DZ7” είναι μια ενεργητική συνεργασία μεταξύ MC Menor Do Alvorada & Trashxrl, που κυκλοφόρησε το 2022. Αυτό το βραζιλιάνικο τραγούδι αναμιγνύει ραπ και παγίδα, εξαπλώνεται αστικές δονήσεις.

Η μουσική έχει γίνει ο ύμνος για βίντεο που απεικονίζουν την προσπάθεια και ξεπερνώντας τον εαυτό του.

Οι χρήστες μοιράζονται τις εκπαιδευτικές τους συνεδρίες, τις αθλητικές επιτυχίες τους και τις στιγμές επιμονής τους.

Γίνεται λοιπόν πηγή έμπνευσης για την κοινότητα Tiktok, ενθαρρύνοντας την επιδίωξη προσωπικών στόχων με αποφασιστικότητα.

#10. “Αύριο” από τη Lyna Mahyde

Το “Tomorrow” είναι ένα κινούμενο τραγούδι της Lyna Mahyem, που κυκλοφόρησε το 2018. Με το μείγμα ραπ και ποπ, αντιμετωπίζει θέματα ονείρων και ελπίδας.

Στο Tiktok, έχει γίνει το αγαπημένο soundtrack για χαριτωμένα βίντεο. Οι χρήστες μοιράζονται στιγμές προσφορών, χειρονομίες καλοσύνης και παρηγορητικές σκηνές.

Προκαλεί ένα αίσθημα γλυκύτητας και καλοσύνης, δημιουργώντας ένα χώρο όπου η κοινότητα μοιράζεται τη χαρά και τη ζεστασιά της καθημερινής ζωής. ����

Εδώ είναι τα 10 κορυφαία πιο χρησιμοποιημένα τραγούδια στον κόσμο του Tiktok αυτή την εβδομάδα. Και εσείς, τι επιλέξατε για το τελευταίο σας βίντεο ? Σας διαβάζουμε σε σχόλια.

Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτό το κοινωνικό δίκτυο, συμβουλευτείτε τον οδηγό μας:

Μην διστάσετε να αποθηκεύσετε αυτό το άρθρο για να σας ενημερώσουμε για τη μουσική Tiktok της στιγμής.

Θα θέλατε επίσης να μάθετε πώς έχουν δουλέψει τα βίντεο στα οποία έχουν προσθέσει τα τραγούδια Tiktok ?

Με το Metricool, έχετε όλα τα στατιστικά στοιχεία του περιεχομένου σας και μπορείτε να συγκρίνετε τη διάρκεια, τις απόψεις και τις αλληλεπιδράσεις κάθε δημοσίευσης.

Απλά πρέπει να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό Metricool:

Μουσική Tiktok: Όλα σχετικά με τον νέο ανταγωνιστή του Spotify

Η Bytedance μόλις ξεκίνησε τη νέα εφαρμογή μουσικής ροής στη Βραζιλία και την Ινδονησία.

José Billon / Δημοσιεύθηκε στις 10 Ιουλίου 2023 στις 11:26 π.μ

Μουσική Tiktok Ινδονησία Βραζιλία

Σε λίγα μόνο χρόνια, η Tiktok έχει καθιερωθεί ως βασική εφαρμογή, ικανή να ανταγωνιστεί ορισμένους γίγαντες του τομέα των κοινωνικών δικτύων και της δημιουργίας περιεχομένου όπως το Instagram, το Snapchat ή το YouTube. Προφανώς, η μητρική του εταιρεία ByTeDance φαίνεται να θέλει να επεκτείνει τη δραστηριότητά του και τώρα επιτίθεται στην αγορά μουσικής ροής. Καταστρέφουμε !

Tiktok Lance Tiktok Μουσική στη Βραζιλία και την Ινδονησία

Σε μια ανάρτηση που δημοσιεύθηκε στον ινδονησιακό site της, η ByTeDance ανακοινώνει την έναρξη της νέας μουσικής πλατφόρμας: Tiktok Music. Η εφαρμογή εισήλθε στην Ινδονησία και τη Βραζιλία στο Apple Store και στο Google Play Store. Η υπηρεσία streaming ενσωματώνει έναν μεγάλο κατάλογο μουσικής από διάφορες δισκογραφικές εταιρείες, όπως η Universal Music Group, η Warner Music Group και η Sony Music.

Η μουσική Tiktok επιτυγχάνει στο Rereo, την τρέχουσα μουσική εφαρμογή του ByteDance, διαθέσιμη μόνο στη Βραζιλία, την Ινδονησία και την Ινδία (που είναι μία από τις λίγες χώρες που έχουν απαγορεύσει εντελώς το Tiktok) και που θα κλείσει στις 5 Σεπτεμβρίου στις 5 Σεπτεμβρίου. Έρχεται να αντιμετωπίσει τους πολλούς ηθοποιούς που έχουν ήδη στη θέση τους όπως η Spotify ή η Apple Music. Η συνδρομή στη μουσική Tiktok κοστίζει λιγότερο από 4 $, αλλά, σε αντίθεση με το Spotify, δεν προσφέρεται δωρεάν επιλογή διαφήμισης.

Μέχρι σήμερα, η Bytedance δεν ανακοίνωσε εκτόξευση σε άλλες χώρες.

Ποια είναι τα χαρακτηριστικά της μουσικής Tiktok ?

Επομένως, η μουσική Tiktok επιτρέπει στους χρήστες να ακούν, να κατεβάζουν και να μοιράζονται μουσικούς τίτλους. Η εφαρμογή παρέχει πρόσβαση στις ακόλουθες λειτουργίες ειδικότερα:

 • Κατεβάστε τη μουσική για να μπορέσετε να τα ακούσετε εκτός σύνδεσης, όπως συμβαίνει με τους συνδρομητές Spotify Premium,
 • Πρόσβαση στις λέξεις των τραγουδιών,
 • Ανταλλαγή με τη μουσική κοινότητα μέσω της ενότητας σχολίων,
 • Δημιουργήστε μια λίστα συνεργατικής ανάγνωσης με τους φίλους σας,
 • Εισαγάγετε μια εξωτερική λίστα ανάγνωσης και διαβάστε την από τη μουσική Tiktok,
 • Προσδιορίστε τη μουσική που ακούτε, μια λειτουργία παρόμοια με το Shazam.

Μια συνδεδεμένη εφαρμογή στο Tiktok

Όπως υποδηλώνει το όνομά του, η μουσική Tiktok συνδέεται με την εφαρμογή του περιεχομένου βίντεο. Στην ανάρτησή του, το blog του bytedance καθώς και “Αυτή η νέα κοινωνική ροή κοινωνικής υπηρεσίας θα βασίζεται στη δύναμη του Tiktok από την άποψη της μουσικής ανακάλυψης”.

Το Tiktok έχει ήδη αναγνωριστεί για την ικανότητά του να αυξάνει τους καλλιτέχνες, να δημιουργεί χτυπήματα και να προωθήσει την ανακάλυψη της μουσικής. Με την έναρξη της μουσικής Tiktok, οι χρήστες μπορούν τώρα να προχωρήσουν ακόμη περισσότερο με την ακρόαση, την κοινή χρήση και τη λήψη της μουσικής που ανακαλύφθηκε στο Tiktok, μοιράζοντας τα αγαπημένα τους τραγούδια και καλλιτέχνες με την κοινότητα Tiktok.

Στη λειτουργία της, η μουσική Tiktok μπορεί να συγχρονιστεί στο λογαριασμό Tiktok και σας επιτρέπει να ακούσετε τις πλήρεις εκδόσεις της μουσικής που ανακαλύφθηκε στην εφαρμογή ψυχαγωγίας. Επιπλέον, ο αλγόριθμος σύστασης – ένα από τα κύρια πλεονεκτήματα του Tiktok – θα λάβει μια σημαντική θέση στη νέα πλατφόρμα, αφού ο χρήστης θα είναι σε θέση “Brow πάνω και κάτω για να ανακαλύψετε εξατομικευμένα τραγούδια”.

Tiktok: Top 10 πιο δημοφιλής μουσική το 2023

Ανακαλύψτε την ταξινόμηση ήχων που έκαναν το Tiktok να δοθεί το 2023 !

Appoline Reisacher / δημοσιεύθηκε στις 30 Ιουνίου 2023 στις 11:13 π.μ

Βαλένθια, Ισπανία, Δεκέμβριος 2020: 3D Rendering of Tiktok App Icon

Η μουσική αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της εμπειρίας του χρήστη στο Tiktok και συνοδεύει την επιτυχία των μεγαλύτερων τάσεων στην πλατφόρμα. Ορισμένα τραγούδια γίνονται εικονικά και το κοινωνικό δίκτυο είναι σε θέση να προωθήσει έναν καλλιτέχνη στο μπροστινό μέρος της σκηνής !

Αλλά τότε, ποια είναι η πιο δημοφιλής μουσική το 2023 ? Το εργαλείο Social Listening Visibrain εξέτασε το θέμα, αναλύοντας τη μουσική που δημιουργεί τις περισσότερες προτιμήσεις μεταξύ Αυγούστου 2022 και Ιουνίου 2023. Ανακαλύψτε την κατάταξη !

Οι κορυφαίοι 10 αγαπημένοι ήχοι στο Tiktok

Εδώ είναι η ταξινόμηση της αγαπημένης μουσικής των χρηστών του Διαδικτύου στο Tiktok:

1. Σε αγαπώ, Από το Show King Khan & BBQ

Ρυθμική και πιασάρικη μουσική, η οποία προσαρμόζεται τέλεια σε καθημερινές καταστάσεις ! Φάρσες, χιουμοριστικά βίντεο, σεμινάρια…

 • Αριθμός βίντεο: 34 εκατομμύρια βίντεο
 • Αριθμός συμπαθειών: 302 εκατομμύρια αρέσει

2. Αισθητικός, από τον Tollan Kim

Μάλλον “ψύχρα” μουσική, που χρησιμοποιείται για χαλάρωση, μαλακή και καταπραϋντικά βίντεο: βραδινή ρουτίνα, περιοδεία στο σπίτι, Vlog Travel ..

 • Αριθμός βίντεο: 13,3 εκατομμύρια βίντεο
 • Αριθμός συμπαθειών: 23 εκατομμύρια αρέσει

3. Γειαίος, n0gitsxnes

Αυτή η επιταχυνόμενη έκδοση του τραγουδιού Bloody Mary της Lady Gaga, τοποθετημένος σε μια σκηνή από τη σειρά Τετάρτη Στο Netflix, ήταν μια τεράστια επιτυχία στο Tiktok !

 • Αριθμός βίντεο: 4,3 εκατομμύρια βίντεο
 • Αριθμός συμπαθειών: 16,2 εκατομμύρια αρέσει

4. Μουσικές συνεδρίες BZRP, Σακίρα

Η κυκλοφορία αυτού του τραγουδιού τον περασμένο Ιανουάριο έκανε μεγάλο θόρυβο ! Πράγματι, σε αυτό το τραγούδι σε συνεργασία με τον Bizarrap, ο Shakira διευθετεί τους λογαριασμούς του με το πρώην σύνθετο του πραξικοπεία δηλητηριώδης. Δεν χρειάστηκε περισσότερα για να αναφλεγεί ο Tiktok !

 • Αριθμός βίντεο: 4,5 εκατομμύρια βίντεο
 • Αριθμός συμπαθειών: 13,6 εκατομμύρια αρέσει

5. Να σε φτάσουμε στο φεγγάρι, Κίνα

Απαλή και χαλαρωτική μουσική, κατευθείαν από την Ιταλία. Αυτός ο ήχος μας βυθίζει σε μια στιγμή ισχυρή σε συναισθήματα, τα οποία συχνά αναμιγνύουν την ενσυναίσθηση και τη νοσταλγία !

 • Αριθμός βίντεο: 2,7 εκατομμύρια βίντεο
 • Αριθμός συμπαθειών: 13 εκατομμύρια αρέσει

6. Χιονόπτωση, από το Oneheart & Reidenshi

Εδώ είναι ένα άλλο κομμάτι γλυκιάς μουσικής που ήξερε πώς να κατακτήσει τη σφαίρα Tiktok. Ένας ήχος που χρησιμοποιείται ευρέως για ακολουθίες πλούσιες σε συναισθήματα !

 • Αριθμός βίντεο: 1,2 εκατομμύρια βίντεο
 • Αριθμός συμπαθειών: 11,1 εκατομμύρια αρέσει

7. Ξέρει, του J. Λάχανο

Αν και ο Αμερικανός ράπερ J.Ο Cole κυκλοφόρησε αυτό το τραγούδι πριν από 10 χρόνια, αυτή η μουσική αντιμετωπίζει μια αναβίωση της δημοτικότητας στο Tiktok. Ο ήχος χρησιμοποιείται συχνά για έναν χιουμοριστικό σκοπό, παίζοντας με την έννοια των λέξεων “Ξέρει” (“Ξέρει” στα γαλλικά).

 • Αριθμός βίντεο: 722.000 βίντεο
 • Αριθμός συμπαθειών: 10,8 εκατομμύρια αρέσει

8. Με αφήνει αργά, του Αλέκ Μπέντζαμιν

Η 8η θέση σε αυτή την κατάταξη καταλαμβάνεται και πάλι από έναν μάλλον μαλακό και νοσταλγικό ήχο, που κυκλοφόρησε το 2018. Χρησιμοποιείται συχνά για την απεικόνιση ιστοριών αγάπης.

 • Αριθμός βίντεο: 540.000 βίντεο
 • Αριθμός συμπαθειών: 9,2 εκατομμύρια αρέσει

9. Λουλούδια, από τη Miley Cyrus

Δύσκολο να χάσω αυτό το χτύπημα από την απελευθέρωσή του τον Ιανουάριο του 2023 ! Ο τίτλος Λουλούδια Ο De Miley Cyrus ήταν μια διεθνής επιτυχία, σε όλες τις πλατφόρμες. Στο Spotify, το τραγούδι έφτασε σε 1 δισεκατομμύριο ρεύματα σε μόλις 5 μήνες, ένα ρεκόρ. Στο Tiktok, ο ήχος χρησιμοποιείται συχνά για βίντεο γύρω από το ρομαντισμό ή την αγάπη.

 • Αριθμός βίντεο: 5,4 εκατομμύρια βίντεο
 • Αριθμός συμπαθειών: 8,5 εκατομμύρια αρέσει

10. Super Freaky Girl x πολυτελές, του Nicky Minaj, Gwen Stefani (Tiktok Remix)

Αυτό το remix προσφέρει έναν ήχο R & B που απευθύνεται ιδιαίτερα στο Tiktok, και κυρίως εμπνέει τους χρήστες του Διαδικτύου για βίντεο που μιλούν για μόδα, με θεαματικές μεταβάσεις.

 • Αριθμός βίντεο: 2,8 εκατομμύρια βίντεο
 • Αριθμός συμπαθειών: 8,2 εκατομμύρια αρέσει

Πώς να βρείτε μοντέρνα μουσική ?

Στο Tiktok περισσότερο από παντού, η μουσική έχει τώρα ένα ιδιαίτερο μέρος. Μια τέτοια επιτυχία, είναι επίσης δυνατό να ακούσετε τις λίστες αναπαραγωγής “χτυπήματα tiktok” σε πλατφόρμες streaming όπως Spotify ή Deezer !

Και αν θέλετε να βρείτε μουσική που θα κάνει το buzz για τα επόμενα βίντεό σας, ξέρετε ότι το Tiktok παρέχει ένα ειδικό τμήμα στο δημιουργικό του κέντρο.