Θερμοστάτης για ηλεκτρικό ψυγείο & μεταφορέα, θερμοστάτες και ηλεκτρικά ελέγχους θέρμανσης – Delta Dore

Θερμοστάτης ηλεκτρικού καλοριφέρ

Θέλετε να θερμάνετε τη διαμονή σας ενώ εξοικονομείτε ενέργεια ? Η εγκατάσταση ενός θερμοστάτη στα καλοριφέρ σας επιτρέπει την επίτευξη έως 25% ενέργεια, Χάρη στη δυνατότητα ελέγχου της θερμοκρασίας στο σπίτι σας.

Θερμοστάτης για συσκευή θέρμανσης

Θέλετε να θερμάνετε τη διαμονή σας ενώ εξοικονομείτε ενέργεια ? Η εγκατάσταση ενός θερμοστάτη στα καλοριφέρ σας επιτρέπει την επίτευξη έως 25% ενέργεια, Χάρη στη δυνατότητα ελέγχου της θερμοκρασίας στο σπίτι σας.

Για ποιο θερμοστάτη ?

Ο Ο θερμοστάτης μιας συσκευής θέρμανσης ρυθμίζει τη θερμότητα ενός τμήματος. Απλά εισάγετε τη θερμοκρασία δωματίου που θέλετε να φτάσετε και τα καλοριφέρ σας θα κάνουν αυτόματα τα υπόλοιπα. Εάν είναι ψυχρότερο από το επιθυμητό, ​​τα καλοριφέρ σας θα ξεκινήσουν, αλλά αν είναι πιο ζεστό, στην περίπτωση αυτή θα σταματήσουν.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα ενός θερμοστάτη ψυγείου ?

Η προσθήκη ενός θερμοστάτη στους θερμαντήρες σας σας προσφέρει πιο άνετη καθημερινή άνεση. Πράγματι, Οι θερμοστάτες επιτρέπουν να προγραμματιστούν τα καλοριφέρ έτσι ώστε να ανάβουν και να βγαίνουν σε ορισμένες χρονικές στιγμές της ημέρας ή της νύχτας. Με αυτόν τον τρόπο, συνειδητοποιείτε Εξοικονόμηση ενέργειας πιο εύκολα, Χωρίς να μεταβάλλετε την ποιότητα της θέρμανσης σας.

Ποιοι είναι οι διαφορετικοί τύποι θερμοστάτες ?

Υπάρχουν δύο τύποι θερμοστάτη για τα θερμαντικάτά σας:

 • Ο θερμοστάτης του δωματίου : Σας επιτρέπει να ελέγχετε τη θερμοκρασία σε ολόκληρο το σπίτι σας, προσαρμόζοντας τη δημιουργία ή την ανακατανομή της θερμότητας.
 • Ο προγραμματιζόμενος θερμοστάτης : έρχεται εκτός από τον θερμοστάτη του δωματίου. Ο προγραμματιζόμενος θερμοστάτης σάς επιτρέπει να ρυθμίσετε τη θερμοκρασία των θερμαντικών παρακολούθησης σύμφωνα με τις στιγμές της ημέρας ή τις ημέρες της εβδομάδας.

Ο θερμοστάτης του καλοριφέρ μου δεν λειτουργεί πλέον: τι να κάνω ?

Εάν ο θερμοστάτης σας είναι κατεστραμμένος, η συσκευή θέρμανσης δεν θα είναι πλέον σε θέση να ξεκινήσει ή να ρυθμίζει σωστά τη θερμοκρασία. Θα μπορούσατε τότε να καταλήξετε με ένα σπίτι είτε κρύο είτε πολύ ζεστό. Εάν παρατηρήσετε προβλήματα θερμοκρασίας από την άποψη των θερμαντικών σας, είναι επειδή το δικό σας Ο θερμοστάτης δεν πληροί πλέον τις λειτουργίες του και είναι καιρός να το αλλάξετε.

Δεν έχετε βρει έναν θερμοστάτη προσαρμοσμένο στα καλοριτάνια σας ? Καλέστε την ομάδα τεχνικών μας στις 03 88 18 15 15.

Ηλεκτρική θέρμανση

Εικόνισμα

Το κατάλυμα σας είναι εξοπλισμένο με ηλεκτρική θέρμανση ? Οι πείροι, τα ακτινοβολούμενα πάνελ, το θερμαινόμενο δάπεδο, Ή τη θέρμανση συσσώρευσης …, οι λύσεις Delta Dore σας επιτρέπουν να διαχειρίζεστε και να προγραμματίζετε τη θέρμανση σύμφωνα με τον τρόπο ζωής σας για να εξοικονομήσετε τον λογαριασμό σας στον ηλεκτρικό ρεύμα διατηρώντας παράλληλα την άνεση στο σπίτι σας. Για να ελέγξετε την κατανάλωσή σας, ανακαλύψτε τα καινοτόμα χαρακτηριστικά των σειρών των διαχειριστών ενέργειας μας, Θερμοστάτες και προγραμματιστές αφιερωμένοι στην ηλεκτρική θέρμανση.

Βελτιώστε την οικογένεια προϊόντων:

 • Modular Thermostats & ρυθμιστές
 • Διαχειριστές ενέργειας
 • Προγραμματιστές
 • Δέκτες θέρμανσης
 • αξεσουάρ
 • Θρόμβος
 • Πακέτα
 • Θερμοστάτες δωματίου και προγραμματιζόμενους θερμοστάτες
 • Ανιχνευτές θερμοκρασίας