Αυτόνομη έξυπνη συνδεδεμένη θερμοστατική κεφαλή | Danfoss, θερμοστατικές κεφαλές ή συνδεδεμένες βαλβίδες: Τι είναι αυτό?

Θερμοστατικές κεφαλές ή συνδεδεμένες βαλβίδες: Τι είναι αυτό

Contents

Επομένως, οι συνδεδεμένες θερμοστατικές βαλβίδες φέρνουν όλα τα πλεονεκτήματα των θερμοστατικών βαλβίδων και πολλά άλλα, όπως είδαμε Παραδείγματα βαλβίδων tado ° και βαλβίδων netatmo.

Συνδεδεμένη θερμοστατική κεφαλή για καλοριφέρ

Οι ευφυείς και αυτόνομες συνδεδεμένες και αυτόνομες θερμοστατικές κεφαλές Danfoss Eco ™ και Ally ™ σας προσφέρουν τη δυνατότητα εύκολα και μεμονωμένα ελεγχόμενα κάθε ψυγείο του σπιτιού σας.

Το Danfoss Ally ™ εργάζεται στο σύννεφο, το οποίο σας επιτρέπει να ελέγχετε τη θερμοστατική βρύση του καλοριφέρ σας όπου κι αν βρίσκεστε. Το DanFoss Eco ™ συνεργάζεται με την τεχνολογία Bluetooth, επιτρέποντάς σας να έχετε εύκολο έλεγχο της θέρμανσης σας όταν είστε στο σπίτι. Εάν προτιμάτε να ρυθμίσετε τις θερμοστατικές σας κεφαλές με το χέρι, ο τροχός COUS σας επιτρέπει να επιλέξετε την επιθυμητή θερμοκρασία.

Η προστασία των δεδομένων μεταξύ του smartphone σας και των Danfoss Eco ™ και Ally ™ Intelligent Connected Thermostatic Heads εξασφαλίζεται με το υψηλότερο επίπεδο ασφάλειας. Παρακολουθούμε συνεχώς και βελτιώνουμε τα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα ασφαλείας μας για να κάνουμε τη ζωή σας πιο ήσυχη.

Χαρακτηριστικά και πλεονεκτήματα

Απλοποιημένος πιλότος κάθε καλοριφέρ μέσω μιας ειδικής εφαρμογής που είναι εγκατεστημένη στο smartphone σας. Λειτουργεί στο Διαδίκτυο για το Ally ™ και μέσω της τεχνολογίας Bluetooth για το Eco ™.

Έως 30 % εξοικονόμηση ενέργειας Χάρη στις συνδεδεμένες και έξυπνες λύσεις ρύθμισης θέρμανσης

Χαμηλός θόρυβος Eco ™ και Ally ™ έξυπνες συνδεδεμένες θερμοστατικές κεφαλές < 30 dB

Θερμοστατικές κεφαλές ή συνδεδεμένες βαλβίδες: Τι είναι αυτό ?

Θερμοστατικές κεφαλές και συνδεδεμένες βαλβίδες

Οι θερμοστατικές βαλβίδες έχουν υπάρξει για μεγάλο χρονικό διάστημα και δεν έχουν γηράσσει ! Αλλά με την άφιξη του οικιακού αυτοματισμού και της υπερκεψιμότητας στη ζωή μας, κατέληξαν να προσαρμόσουν και χρησιμοποιούσαν κάπως διαφορετικά για να γίνουν συνδεδεμένες βαλβίδες, που ονομάζονται επίσης συνδεδεμένες θερμοστατικές κεφαλές ! Το Selectra αποκαλύπτει τα πάντα στο συνδεδεμένο καλοριφέρ.

Καλό συνδεδεμένο σχέδιο θερμοστάτη: 20 € προσφέρονται Στο Ecojoko
Εξοικονομήστε ενέργεια και παρακολουθείτε την κατανάλωσή σας

Θερμοστατικές βαλβίδες, οι βάσεις που πρέπει να γνωρίζουν πριν από το συνδεδεμένο καλοριφέρ

Πριν μιλήσετε για συνδεδεμένες βαλβίδες, είναι σημαντικό Καθορίστε ποιες είναι οι θερμοστατικές βαλβίδες – ονομάζονται επίσης θερμοστατικές βαλβίδες.

Θερμοστατικές βρύσες, τι είναι αυτό ?

Συνδεδεμένο ψυγείο, θερμοστατικές βαλβίδες, βαλβίδα netatmo, συνδεδεμένη βαλβίδα, συνδεδεμένες θερμοστατικές βαλβίδες, συνδεδεμένες θερμοστατικές κεφαλές, βαλβίδα Tado

Η θερμοστατική βρύση, ή η θερμοστατική κεφαλή, επιτρέπει Πάρτε τη θερμοκρασία περιβάλλοντος μιας περιοχής ή ενός τμήματος. Με το χειρισμό του, μπορείτε να αλλάξετε τη ροή νερού του καλοριφέρ στο οποίο είναι συνδεδεμένο και επομένως η θερμοκρασία του.

Η θερμοστατική βρύση είναι ένα βοηθητικό στοιχείο, το οποίο επιτρέπει ανεξάρτητο έλεγχο της θέρμανσης σας. Ποτέ, Η θερμοστατική βρύση δεν μπορεί να ελέγξει τον λέβητα σας.

Επομένως, μια θερμοστατική βρύση είναι ανεξάρτητη παράμετρος. Σας επιτρέπει να ελέγχετε τη θερμοκρασία δωματίου στην οποία είναι εγκατεστημένη. Οι θερμοστατικές βρύσες επιτρέπουν αυτό που ονομάζεται πολλαπλός : διαφορετική θερμοκρασία ανά ζώνη ή ανά δωμάτιο, ελεγχόμενη μία προς μία.

Για τη βέλτιστη λειτουργία των θερμοστατικών βρύων σας – συνδεδεμένες ή όχι – δεν πρέπει να ντρέπονται από τίποτα. Προσέξτε λοιπόν τις κουρτίνες, τα έπιπλα και άλλα δυνητικά ενοχλητικά πράγματα.

Θερμοστατικές βαλβίδες και θερμοστάτες δωματίου, ποια διαφορά για το συνδεδεμένο καλοριφέρ μου ?

Οι θερμοστατικές βρύσες δεν είναι θερμοστάτες χώρου, Δεν είναι σε θέση να απενεργοποιήσουν το λέβητα σας, για παράδειγμα. Μόνο ένας θερμοστάτης – συνδεδεμένος ή όχι – μπορεί να σας επιτρέψει.

Ενδεικτική αντιστοιχία των αποφοίτων μιας θερμοστατικής βαλβίδας στον ° C

Θέση Θερμοκρασία
* Πάγωμα
1 12 ° C
2 16 ° C
3 20 ° C
4 24 ° C
5 Ανοικτή θερμοστατική βαλβίδα

Πρέπει να αναφερθούν γενικά σημεία αναφοράς για όλες τις θερμοστατικές βαλβίδες που παρουσιάζονται παραπάνω. Κλασικά, κάθε αποφοίτηση, ένα κόστος που πηγαίνει από 1 έως 5, σηματοδοτεί κανονικά 4 ° C διαφορά. Λογικά, η θέση 3 είναι επομένως αυτή της ιδανικής θερμοκρασίας δωματίου: 20 ° C. Το συνδεδεμένο ψυγείο και Οι συνδεδεμένες βαλβίδες αναστάτωσαν αυτό το συμβατικό σύστημα αποφοίτησης Επιτρέποντάς σας να επιλέξετε τη θερμοκρασία απευθείας στις συνδεδεμένες θερμοστατικές κεφαλές.

Συνδεδεμένες βαλβίδες ή συνδεδεμένες θερμοστατικές κεφαλές, πώς λειτουργεί ?

Αυτοματοποίηση

Συνδεδεμένοι θερμοστάτες – συνδρομή πληροφοριών

Θέλετε να εξοικονομήσετε ενέργεια και να παρακολουθείτε την κατανάλωσή σας ? Επικοινωνήστε με το Selectra για να βρείτε μια κατάλληλη συνδεδεμένη λύση

δωρεάν κλήση

Καλό συνδεδεμένο σχέδιο θερμοστάτη – € 20 που προσφέρονται στο EcoJoko

Θέλετε να εξοικονομήσετε ενέργεια και να παρακολουθείτε την κατανάλωσή σας ? Ανακαλύψτε τον βοηθό EcoJoko που συνδέεται με το 25% της ηλεκτρικής σας ενέργειας.

Θερμοστατικές βαλβίδες με συνδεδεμένες βαλβίδες, οι οποίες έχουν αλλάξει στη λειτουργία αυτού του εξοπλισμού ? Μήπως η συνδεσιμότητά τους αναστάτωσε τον μηχανισμό τους ?

Μέσα σε θερμοστατικές βρύσες και συνδεδεμένες βαλβίδες

Το πρώτο ουσιαστικό πράγμα που πρέπει να γνωρίζετε είναι αυτό Οι θερμοστατικές κεφαλές – συνδεδεμένες ή όχι – δουλεύουν με όλους τους τύπους καλοριφέρ νερού, Ανεξάρτητα από τον τύπο ισχύος του λέβητα: Αέριο, καύσιμο, ξύλο, αντλία θερμότητας.

Οι θερμοστατικές βρύσες είναι γενικά κατασκευασμένες ως εξής:

 • Το θερμοστατικό κεφάλι : είναι θερμοσταθμιζόμενο και επομένως καταγράφει τη θερμοκρασία δωματίου,
 • Το σώμα της βρύσης : όπου περνά το νερό, το οποίο, ανάλογα με τη θέση του στελέχους που καθορίζεται από τη διαστολή του υγρού, θα μειώσει ή θα αυξήσει την εκπομπή θερμότητας του καλοριφέρ σας.

Οι συνδεδεμένες βαλβίδες ολοκληρώνουν αυτό με:

 • Απο αναπτύχθηκαν εξαιρετικά αναπτυγμένοι αισθητήρες Στη θερμοστατική κεφαλή: είναι φυσικά θερμοσταθμιζόμενο, αλλά συχνά συλλαμβάνει υγρασία και φως,
 • Το σώμα της βρύσης είναι εξοπλισμένο με το ίδιο σύστημα περιστροφής, δεν πρέπει πλέον να ρυθμίζει την αποφοίτηση αλλά Ρυθμίστε τη θερμοκρασία απευθείας με περιστροφή,
 • ΕΝΑ Γέφυρα Internet που παρέχεται σε ένα κιτ εκκίνησης Για να επικοινωνήσετε τη βαλβίδα σας που συνδέεται με το Διαδίκτυο από απόσταση μέσω του δρομολογητή,
 • ΕΝΑ Εφαρμογή για κινητά για να συνδεθείτε και να ελέγξετε τις συνδεδεμένες βαλβίδες σας σε πραγματικό χρόνο και σε απόσταση.

Ορισμένοι σύγχρονοι θερμαντήρες ζεστού νερού είναι τώρα προ -εξοπλισμένοι από το σώμα της θερμοστατικής βρύσης. Σταδιακά, οι κατασκευαστές αναμένουν τις απαιτήσεις του συνδεδεμένου καλοριφέρ.

Ας αναλύουμε τη συνδεδεμένη βαλβίδα

Συνδεδεμένο ψυγείο, θερμοστατικές βαλβίδες, βαλβίδα netatmo, συνδεδεμένη βαλβίδα, συνδεδεμένες θερμοστατικές βαλβίδες, συνδεδεμένες θερμοστατικές κεφαλές, βαλβίδα Tado

Ο Συνδεδεμένος θερμοστατικός μηχανισμός κεφαλής δεν είναι πολύ περίπλοκο, αλλά είναι απαραίτητο να το κατανοήσουμε μερικά βασικά στοιχεία. Μόλις είναι γνωστές αυτές οι πληροφορίες, η συνδεδεμένη βαλβίδα δεν θα έχει μυστικά για εσάς !

Όπως φαίνεται σε αυτή τη θερμοστατική βρύση στην απεικόνιση, τα κεντρικά στοιχεία είναι:

 1. Ο ανιχνευτής θερμοκρασίας (αέριο ή υγρή τσέπη)
 2. Τη λαβή ρύθμισης για να επιλέξετε τις οδηγίες
 3. Η ράβδος μετάδοσης
 4. Η ανάκληση άνοιξη
 5. Η βαλβίδα ρύθμισης

Τα βασικά στοιχεία μιας συνδεδεμένης βαλβίδας παραμένουν τα ίδια με μια θερμοστατική βρύση όπως παρουσιάζεται παραπάνω: Ο ανιχνευτής θερμοκρασίας, που ονομάζεται επίσης θερμοστατικός λαμπτήρας – Η διάσημη τσέπη υγρού ή αερίου -, η λαβή ρύθμισης για να επιλέξει το σημείο ρύθμισης, τη ράβδο μετάδοσης, το ελατήριο ανάκλησης και τη βαλβίδα ρύθμισης.

Γενικά, η κεφαλή μιας συνδεδεμένης θερμοστατικής βρύσης λειτουργεί επίσης σε ένα ψυγείο νερού χάρη στην παρουσία ενός υγρού ένα πήκτωμα ή ένα SO -που ονομάζεται ασυμπίεστο αέριο. Επειδή ναι, εάν συνδέονται οι θερμοστατικές βαλβίδες, Η κεφαλή ρύθμισης είναι πολύ συχνά μηχανική. Ανάλογα με τη θερμοκρασία δωματίου, το υγρό, τον παγετό ή το αέριο θα επεκταθεί περισσότερο ή λιγότερο. Αυτές οι αλλαγές στη διαστολή επιτρέπουν στη λειτουργία της θερμοστατικής βρύσης σας.

Συνδεδεμένο ψυγείο, θερμοστατικές βαλβίδες, βαλβίδα netatmo, συνδεδεμένη βαλβίδα, συνδεδεμένες θερμοστατικές βαλβίδες, συνδεδεμένες θερμοστατικές κεφαλές, βαλβίδα Tado

Το σώμα της βρύσης είναι εξοπλισμένο με βαλβίδα και ένα στέλεχος που θα καθορίσει την στεγανοποίηση και θα μετακινηθεί σύμφωνα με την επέκταση του αισθητήρα. Αυτό είναι επίσης αυτό που επιτρέπει την εξατομικευμένη χρήση, δεδομένου ότι ο κανονισμός είναι ειδικός για κάθε δωμάτιο, το οποίο γενικά πηγαίνει από 1 έως 5 στα κλασικά μοντέλα θερμοστατικών βρύων. Ένα σύστημα που δεν ισχύουν πλέον οι συνδεδεμένες βαλβίδες, οι οποίες σας επιτρέπουν να επιλέξετε απευθείας τη θερμοκρασία !

Χάρη στον ανιχνευτή και τους αισθητήρες – θερμοκρασία, υγρασία, φως – που παίρνει τη θερμική κατάσταση του δωματίου, Οι συνδεδεμένες βαλβίδες μπορούν να συμφωνήσουν μεταξύ της πραγματικής θερμοκρασίας και των ρυθμίσεων σας.

Οι συνδεδεμένες θερμοστατικές βαλβίδες μπορούν εύκολα να αντικαταστήσουν τις παλιές θερμοστατικές βαλβίδες και να σας προσφέρουν συνδεδεμένο καλοριφέρ ! Εάν διστάσετε να μεταβείτε στον συνδεδεμένο θερμοστάτη, μην διστάσετε να συμβουλευτείτε τον πρακτικό μας οδηγό.

Συνδεδεμένες βαλβίδες για τον συνολικό έλεγχο της κατανάλωσής σας

Επομένως, μια θερμοστατική βρύση έχει την πρώτη λειτουργία: Έλεγχος της κατανάλωσης ενέργειας. Και, σε ένα δεύτερο βήμα, επιτρέπει την πραγματοποίηση σημαντικών αποταμιεύσεων. Αποστολές που είναι επίσης εκείνες των συνδεδεμένων βαλβίδων, που ονομάζονται επίσης συνδεδεμένες θερμοστατικές κεφαλές, οι οποίες προσπαθούν να προχωρήσουν ακόμη περισσότερο. Αλλά η λειτουργία για την επίτευξη αυτών των αποταμιεύσεων παραμένει η ίδια βασικά: Η βαλβίδα ανοίγει εάν η θερμοκρασία μειωθεί, έτσι ώστε το ψυγείο σας να αυξήσει τη θέρμανση.

Είναι σημαντικό να καθαρίσετε τα καλοριφέρ σας πριν εγκαταστήσετε τις συνδεδεμένες βαλβίδες. Βεβαιωθείτε ότι έχετε κόψει την παροχή νερού του σπιτιού πριν. Χωρίς αυτό, η βέλτιστη απόδοση των συνδεδεμένων θερμοστατικών βαλβίδων σας δεν είναι εγγυημένη. Εξυπηρετώντας τα καλοριφέρ, τους επιτρέπετε να ρυθμίζουν σωστά τη ροή του νερού κατά την ανάφλεξη.

Συνδεδεμένο ψυγείο, θερμοστατικές βαλβίδες, βαλβίδα netatmo, συνδεδεμένη βαλβίδα, συνδεδεμένες θερμοστατικές βαλβίδες, συνδεδεμένες θερμοστατικές κεφαλές, βαλβίδα Tado

Εάν αυξήσετε τη ρύθμιση της συνδεδεμένης θερμοστατικής βρύσης σας, η θερμοκρασία δεν θα ανεβαίνει. Αυτό συνδέεται με διαφορετικές παραμέτρους: το μέγεθος του δωματίου και του καλοριφέρ και τη διαμόρφωση του λέβητα σας, αλλά και τους αισθητήρες και τις λειτουργίες ειδικά για το μοντέλο σας. Η θερμοστατική βρύση και οι συνδεδεμένες βαλβίδες επιτρέπουν τη συνολική ελευθερία δράσης.

Σε περίπτωση που αυξάνεται η θερμοκρασία ενός δωματίου, για παράδειγμα από τον ήλιο που χτυπά σε ένα παράθυρο ή ένα τζάκι που θερμαίνει τον τοίχο, Οι συνδεδεμένες θερμοστατικές βαλβίδες θα μειώσουν αυτόματα τη ροή του νερού του καλοριφέρ σας και επομένως της θερμοκρασίας. Οι συνδεδεμένες θερμοστατικές κεφαλές δεν είναι οι ίδιες με τους διακόπτες. Επομένως, είναι απαραίτητο να διευθετήσετε την επιθυμητή εντολή των συνδεδεμένων βαλβίδων σας και να αφήσετε το έργο να γίνει χωρίς εσάς.

 • Να θυμηθω :
 • Ο κεντρικός θερμοστάτης του σπιτιού Πρέπει να ενεργοποιήσει τον λέβητα, Όχι οι συνδεδεμένες βαλβίδες,
 • Συνδεδεμένες θερμοστατικές βαλβίδες Δεν έχετε έλεγχο στον λέβητα σας, Σε αντίθεση με έναν συνδεδεμένο θερμοστάτη,
 • Η έναρξη του λέβητα Επιτρέπει την παροχή νερού στο συνδεδεμένο καλοριφέρ, και επομένως θερμαίνετε το σπίτι σας χρησιμοποιώντας συνδεδεμένες βαλβίδες.

Συνδεδεμένος θερμοστάτης και θερμοστατικές βαλβίδες, παραδείγματα tado ° και netatmo

Εξοπλίζετε με θερμοστατικές βρύσες είναι ένα καλό πράγμα, αλλά για να επιτύχετε ακόμα περισσότερες αποταμιεύσεις, το ιδανικό είναι ακόμα Συνδέστε επίσης τη χρήση συνδεδεμένου θερμοστάτη με θερμοστατικές βαλβίδες.

Έτσι, λοιπόν, έχετε ένα πραγματικό συνδεδεμένο καλοριφέρ. Οι ενέργειες των συνδεδεμένων βαλβίδων και των συνδεδεμένων θερμοστάτη είναι συμπληρωματικοί. Δύο παραδείγματα θα σας επιτρέψουν να καταλάβετε με ποιον τρόπο: Βαλβίδες Tado ° Και Βαλβίδες netatmo.

Συνδεδεμένο καλοριφέρ: Tado ° συνδεδεμένες θερμοστατικές κεφαλές

Αυτοματοποίηση

Συνδεδεμένοι θερμοστάτες – συνδρομή πληροφοριών

Θέλετε να εξοικονομήσετε ενέργεια και να παρακολουθείτε την κατανάλωσή σας ? Επικοινωνήστε με το Selectra για να βρείτε μια κατάλληλη συνδεδεμένη λύση

δωρεάν κλήση

Καλό συνδεδεμένο σχέδιο θερμοστάτη – € 20 που προσφέρονται στο EcoJoko

Θέλετε να εξοικονομήσετε ενέργεια και να παρακολουθείτε την κατανάλωσή σας ? Ανακαλύψτε τον βοηθό EcoJoko που συνδέεται με το 25% της ηλεκτρικής σας ενέργειας.

 • Ευφυής θερμοστατική βαλβίδα, κιτ εκκίνησης : 199 €
 • Έξυπνη θερμοστατική βαλβίδα : 79 €

Το 2016, Το Tado ° ξεκίνησε τις συνδεδεμένες θερμοστατικές κεφαλές του. Ο Γερμανός κατασκευαστής κατέστησε έτσι δυνατή η ολοκλήρωση της χρήσης του συνδεδεμένου θερμοστάτη Tado χρησιμοποιώντας πρόσθετο εξοπλισμό. Το Tado ° δίνει νόημα στον τύπο “συνδεδεμένου ψυγείου”, Εμφανίζοντας χάρη στα χαρακτηριστικά των συνδεδεμένων θερμοστατικών βαλβίδων Tado ° Οι νέες διαθέσιμες επιλογές με το Διαδίκτυο.

Όπως και με τον θερμοστάτη του, ο Tado ° επέλεξε την οθόνη LED για να δώσει τις ενδείξεις για χρήση. Η Μεγάλη Επανάσταση του Αυτές οι βαλβίδες Tado ° είναι επομένως που επικοινωνούν μεταξύ τους και σε απόσταση. Έτσι, πρέπει να τα συνδέσετε για να γεφυρώσετε στο κουτί σας στο Διαδίκτυο, μέσω WiFi ή Ethernet. Ένα ραδιοφωνικό σήμα εκδίδεται από τη γέφυρα, η οποία μεταδίδει τις πληροφορίες.

Tado ° συνδεδεμένες θερμοστατικές κεφαλές: Πώς μετατρέπουν το ψυγείο σας σε συνδεδεμένο καλοριφέρ ? Μπορούν ειδικότερα:

 • Ανιχνεύουν Κατοίκους στο σπίτι,
 • Προσαρμόστε τη θερμοκρασία Ανάλογα με τις συνήθειες του καθενός και όλοι χάρη στη γεωγραφική θέση του smartphone σας. Η συνδεδεμένη θερμοστατική βαλβίδα θα μειώσει αυτόματα τη θερμοκρασία εάν κανείς δεν υπάρχει στο σπίτι και θα ανεβεί για την επιστροφή σας,
 • Εξ αποστάσεως ελεγχόμενος Χάρη στην εφαρμογή Tado ° με έξυπνα προγράμματα, ειδικά,
 • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΩ, Μέχρι 25 βαλβίδες που συνδέονται με το Bridge Internet,
 • Υπολογίστε την ιδανική θερμοκρασία Χάρη στις προβλέψεις του καιρού,
 • Λάβετε υπόψη τα χαρακτηριστικά του σπιτιού και οι κάτοικοι του σπιτιού για να σας θερμαίνουν έξυπνα.

Κάθε συνδεδεμένη θερμοστατική βαλβίδα Tado ° έχει εκτιμώμενη αυτονομία σε 2 χρόνια χάρη στις μπαταρίες και μπορεί να ρυθμιστεί με το χέρι.

Οι συνδεδεμένες βαλβίδες Tado είναι συμβατές με την Apple HomeKit, το Amazon Alexa, το Google Home και το IFTTT Assistant. Το συνδεδεμένο καλοριφέρ χρησιμοποιείται και επομένως προσαρμόζεται σε όλο το σπίτι και τον εξοπλισμό σας !

Συνδεδεμένο ψυγείο: θερμοστατικές βαλβίδες συνδεδεμένες με netatmo

Αυτοματοποίηση

Συνδεδεμένοι θερμοστάτες – συνδρομή πληροφοριών

Θέλετε να εξοικονομήσετε ενέργεια και να παρακολουθείτε την κατανάλωσή σας ? Επικοινωνήστε με το Selectra για να βρείτε μια κατάλληλη συνδεδεμένη λύση

δωρεάν κλήση

Καλό συνδεδεμένο σχέδιο θερμοστάτη – € 20 που προσφέρονται στο EcoJoko

Θέλετε να εξοικονομήσετε ενέργεια και να παρακολουθείτε την κατανάλωσή σας ? Ανακαλύψτε τον βοηθό EcoJoko που συνδέεται με το 25% της ηλεκτρικής σας ενέργειας.

Συνδεδεμένο ψυγείο, θερμοστατικές βαλβίδες, βαλβίδα netatmo, συνδεδεμένη βαλβίδα, συνδεδεμένες θερμοστατικές βαλβίδες, συνδεδεμένες θερμοστατικές κεφαλές, βαλβίδα Tado

 • Κιτ εκκίνησης βαλβίδων Netatmo για καλοριφέρ : € 199.99
 • Netatmo Πρόσθετη συνδεδεμένη βαλβίδα για ψυγείο : € 79.99

Χάρη στα θερμοστατικά κεφάλια που συνδέονται με το Netatmo, το εμπορικό σήμα σας υπόσχεται έως 37 % εξοικονόμηση ενέργειας. Η προτεραιότητά τους: να σας αποθηκεύσετε μειώνοντας το αποτύπωμα άνθρακα σας. Δημιουργούν, όπως οι θερμοστατικές βαλβίδες που συνδέονται με το Tado °, Θέρμανση πολλαπλών και δημιουργήστε στο σπίτι σας διάφορα συνδεδεμένα καλοριφέρ που θα χρησιμοποιούνται ανεξάρτητα.

Οι βαλβίδες Netatmo έχουν πλευρά σχεδιασμού, αφού μπορούν να εξατομικευθούν σε τέσσερα διαφορετικά χρώματα και εναλλάξιμα. Όπως και με τις βαλβίδες Tado °, οι βαλβίδες Netatmo λειτουργούν με μπαταρίες και έχουν διάρκεια ζωής περίπου 2 ετών.

Οι βαλβίδες Netatmo σας επιτρέπουν να απεικονίσετε τη θερμοκρασία δωματίου ζωντανά και να πάρετε το ρελέ στη ρύθμιση της θερμοκρασίας εάν είναι απαραίτητο χειροκίνητα. Η λειτουργία τους βελτιστοποιείται συνδυάζοντας το στο Netatmo Connected Thermostat.

Βαλβίδες Netatmo: Πώς λειτουργεί ? Αυτοί μπορούν :

 • Εξ αποστάσεως ελεγχόμενος Χάρη στην εφαρμογή μου Netatmo,
 • Διαμορφώστε με ένα κατάλληλο πρόγραμμα, περιοχή ανά περιοχή ή δωμάτιο ανά δωμάτιο,
 • Εντοπίστε εάν ένα παράθυρο είναι ανοιχτό Για να απενεργοποιήσετε τη θέρμανση,
 • Έξυπνα Με την ανάλυση του περιβάλλοντος καθ ‘όλη τη διάρκεια της ημέρας και της νύχτας, και προσαρμόζοντας τη θέρμανση σύμφωνα με,
 • Θερμάνετε στιγμιαία ένα μέρος Με τη χειροκίνητη ώθηση για να αυξήσετε τη θερμοκρασία κατά ένα μόνο δωμάτιο για 3 ώρες,
 • Σταματά σε διαφορετικούς τρόπους : Night Mode, η οποία εξοικονομεί ενώ κοιμάται, λειτουργία άνεσης, λειτουργία οικολογικού +.

Οι βαλβίδες Netatmo είναι πολύ εύκολο να εγκατασταθούν, αντικαθιστώντας παλιές θερμοστατικές βαλβίδες ή όχι.

Οι βαλβίδες Netatmo είναι συμβατές με την Apple HomeKit και το Google Home Assistant.

Συνδεδεμένες θερμοστατικές βαλβίδες και συνδεδεμένο θερμοστάτη: ένα δίδυμο σοκ

Συνδεδεμένο ψυγείο, θερμοστατικές βαλβίδες, βαλβίδα netatmo, συνδεδεμένη βαλβίδα, συνδεδεμένες θερμοστατικές βαλβίδες, συνδεδεμένες θερμοστατικές κεφαλές, βαλβίδα Tado

Επομένως, οι συνδεδεμένες θερμοστατικές βαλβίδες φέρνουν όλα τα πλεονεκτήματα των θερμοστατικών βαλβίδων και πολλά άλλα, όπως είδαμε Παραδείγματα βαλβίδων tado ° και βαλβίδων netatmo.

Ο συνδυασμένος ρόλος των συνδεδεμένων θερμοστατικών κεφαλών και των συνδεδεμένων θερμοστάτη σας επιτρέπει επομένως Ρυθμίστε και περιορίστε οποιαδήποτε υπερβολική κατανάλωση ενέργειας. Αυτό βελτιώνει τόσο την άνεση όσο και τον λογαριασμό σας, το οποίο θα μειωθεί χάρη στο συνδεδεμένο καλοριφέρ σας. Περισσότερα απόβλητα ή περιττά έξοδα. Αν και οι θερμοστατικές βαλβίδες ή οι έξυπνες θερμοστατικές κεφαλές μπορούν να λειτουργούν ανεξάρτητα, είναι δυνατόν, προκειμένου να ελέγξετε καλύτερα τη θέρμανση σας, για να τις συσχετίσετε με συνδεδεμένο θερμοστάτη.

Ενώ Ο συνδεδεμένος θερμοστάτης σας επιτρέπει να ρυθμίσετε τις μέγιστες και ελάχιστες θερμοκρασίες του σπιτιού σας και η ενεργοποίηση ή η απενεργοποίηση ορισμένων προγραμμάτων, οι συνδεδεμένες θερμοστατικές βαλβίδες σας επιτρέπουν να διαχέετε μια διαφορετική θερμοκρασία κατάλληλη για κάθε μέρος ή ζώνη.

Μην συσσωρεύετε στο ίδιο δωμάτιο τη χρήση μιας συνδεδεμένης βαλβίδας και ενός συνδεδεμένου θερμοστάτη. Ο εξοπλισμός θα μπορούσε να στέλνει συνεχώς αντιφατικές οδηγίες.

Συνδεδεμένο ψυγείο, θερμοστατικές βαλβίδες, βαλβίδα netatmo, συνδεδεμένη βαλβίδα, συνδεδεμένες θερμοστατικές βαλβίδες, συνδεδεμένες θερμοστατικές κεφαλές, βαλβίδα Tado

Η αποτελεσματικότητα των θερμοστατικών βρύων είναι καλά καθιερωμένη. Ο Ademe σημείωσεΜέσος όρος μείωσης 5 % στο λογαριασμό ενέργειας χάρη σε αυτόν τον εξοπλισμό. Και η εξοικονόμηση ενέργειας που έγινε χάρη στην εξατομίκευση του κόστους θέρμανσης εκτιμάται στο 15% από το ADEME. Έτσι, σε συνδυασμό με έναν συνδεδεμένο θερμοστάτη και όλα καλά εγκατεστημένα, οι συνδεδεμένες θερμοστατικές κεφαλές είναι πολύ αποτελεσματικές. Οι αποταμιεύσεις σας μπορούν πάντα να ανεβαίνουν με εξοπλισμό αυτοματισμού στο σπίτι.

Οι συνδεδεμένες βαλβίδες είναι επομένως μακριά από απλά αξεσουάρ. Έχουν αποφασιστικό ρόλο και ζητούν μια πραγματική συνέντευξη. Οι συνδεδεμένες θερμοστατικές βαλβίδες είναι πραγματικοί ρυθμιστές.

Ο συνδεδεμένος θερμοστάτης χρησιμοποιείται για να δοκιμάσει το λέβητα σας, εάν ζείτε σε μια μεγάλη περιοχή, ο εξοπλισμός των συνδεδεμένων θερμοστατικών βαλβίδων μπορεί γρήγορα να γίνει απαραίτητος από τότε που σας επιτρέπει να διαμορφώσετε και να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις του δωματίου σας ανά δωμάτιο και επομένως να κερδίσετε άνεση.

Μείωση της θερμοκρασίας σε εσάς μπορεί να σας εξοικονομήσει έως και 7 % στον ετήσιο λογαριασμό θέρμανσης.