Συγχρονίστε τη λίστα αναπαραγωγής Deezer με την Apple Music, πώς να μεταφέρετε μουσική σε Deez στην Apple Music?

Πώς να μεταφέρετε τη μουσική στο Deez στην Apple Music

Βασικά χαρακτηριστικά του μετατροπέα μουσικής Deezer

Συγχρονίστε το Deezer με την Apple Music

Πώς να συγχρονίσετε μια λίστα αναπαραγωγής Deezer στην Apple Music ?

Η παρακάτω σκηνή θα σας επιτρέψει να δημιουργήσετε συγχρονισμό αναπαραγωγής μεταξύ Deezer και Apple Music. Μόλις δημιουργηθεί ο συγχρονισμός, η λίστα αναπαραγωγής Deezer θα αντικαταστήσει αυτόματα στη λίστα αναπαραγωγής προορισμού στην Apple Music.

Δωρεάν (1 SYNC) Premium Playlists συγχρονίζονται

 1. Επιλέξτε το εργαλείο συγχρονισμού στο Soundiiz
 2. Επιλέξτε τη λίστα αναπαραγωγής πηγής στο Deezer και την αντίστοιχη λίστα αναπαραγωγής στην Apple Music
 3. Διαμορφώστε τις επιλογές συχνότητας και συγχρονισμού
 4. Επιβεβαιώστε την επιλογή σας και έχει ολοκληρωθεί !

Μεταβείτε στη λεπτομερή σελίδα μας εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για το εργαλείο συγχρονισμού, αυτοματοποιήστε τις λίστες αναπαραγωγής σας σε όλες τις διαδικτυακές πλατφόρμες μουσικής.

Πώς να διατηρήσετε το Synchro μια μεταφορά deezer στην Apple Music ?

Πρόσφατα μετατρέψατε μια λίστα αναπαραγωγής Deezer στην Apple Music και τώρα θέλετε να τα κρατήσετε συγχρονισμένα ? Τα παρακάτω βήματα μπορούν να σας βοηθήσουν:

Δωρεάν (1 SYNC) Premium Playlists συγχρονίζονται

 1. Στο Soundiiz; Μεταβείτε στη διεπαφή “πρόσφατων μεταφορών”
 2. Αναζητήστε τη μεταφορά Deezer στην Apple Music που έχετε φτιάξει και επιλέξτε “συγχρονίστε”
 3. Διαμορφώστε τις επιλογές συχνότητας και συγχρονισμού
 4. Επιβεβαιώστε την επιλογή σας και έχει ολοκληρωθεί !

Τι είναι ο Direezer ?

Ο Deezer είναι ο πρώτος ιστότοπος ακρόασης μουσικής κατόπιν αιτήματος στη Γαλλία. Ανακαλύψτε περισσότερους από 56 εκατομμύρια τίτλους, δημιουργήστε τις λίστες αναπαραγωγής σας, μοιραστείτε τους αγαπημένους σας τίτλους.

Τι είναι η Apple Music ?

Η Apple Music έχει περισσότερα από 45 εκατομμύρια τραγούδια. Επωφεληθείτε από τους αγαπημένους σας τίτλους σε διαφορετικές απεριόριστες συσκευές !

Τι είναι το Soundiiz ?

Το Soundiiz είναι το πιο πλήρες ηλεκτρονικό εργαλείο για τη διαχείριση της μουσικής βιβλιοθήκης σας μεταξύ πλατφορμών ροής. Είναι δυνατό να εισαγάγετε και να εξάγετε τις λίστες αναπαραγωγής σας, αλλά και τα αγαπημένα σας άλμπουμ, τους τίτλους και τους καλλιτέχνες.

Πώς να μεταφέρετε τη μουσική στο Deez στην Apple Music ?

Η Deezer και η Apple Music είναι και οι δύο εξαιρετικές πηγές μουσικής ροής, Κάθε υπηρεσία έχει τα δικά της πλεονεκτήματα. Αλλά με την εγγραφή στις δύο υπηρεσίες ροής μουσικής, θα ξοδέψετε δύο φορές περισσότερα χρήματα ανά μήνα για τη μουσική και το μεγαλύτερο μέρος της μουσικής στις βιβλιοθήκες των δύο πλατφορμών διπλασιάζεται. Η Deezer προσφέρει σήμερα ένα αρχικό ασφάλιστρο € 10,99/μήνα, ενώ η Apple Music είναι € 9,99/μήνα. Επιπλέον, τα δύο προγράμματα προσφέρουν εκπτώσεις για τους μαθητές. Εάν είστε φοιτητής, μπορείτε να επωφεληθείτε από το Deezer για € 5,99/μήνα, έναντι € 4,99/μήνα για την Apple Music. Και οι δύο έχουν ένα οικογενειακό σχέδιο που φροντίζει έως και 6 μέλη της οικογένειας. Όσον αφορά την τιμή, ο Deezer είναι 17,99 €/μήνα και η Apple Music είναι 14,99 €/μήνα. Είναι σαφές ότι η Apple Music είναι σχετικά προσιτή σε σύγκριση με το Deezer.

Αν ψάχνετε να εξοικονομήσετε έξοδα κάθε μήνα και να κυκλοφορήσετε λίγο περισσότερο χώρο αποθήκευσης στο τηλέφωνό σας, τότε η Apple Music θα σας ταιριάζει καλύτερα από το Deezer. Αλλά αν θέλετε να διατηρήσετε τη λίστα αναπαραγωγής που έχετε δημιουργήσει στο Deezer στην Apple Music, αυτό το άρθρο θα σας δείξει τον καλύτερο τρόπο Μεταφέρετε μουσική από το Deezer στην Apple Music.

Μεταφέρετε τη μουσική Deezer στην Apple Music

Μέρος 1. Πώς να κατεβάσετε τη μουσική deezer στον υπολογιστή μου ?

Για Μεταφέρετε τη μουσική Deezer στην Apple Music, Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να κατεβάσετε τη μουσική Deezer ως τρέχον αρχείο μουσικής που μπορεί να αναγνωριστεί από την Apple Music. Deekeep Deezer Music Converter είναι ένα καλά σχεδιασμένο πρόγραμμα που Αφιερώνει τη λήψη και τη μετατροπή της μουσικής Deezer σε συνηθισμένες μορφές ήχου στον υπολογιστή σας, ιδίως MP3, AAC, FLAC, WAV, AIFF ή ALAC, Διατήρηση ετικετών ID3, κ.λπ. Εφαρμόζει την προηγμένη τεχνολογία αποκωδικοποίησης μουσικής για να διασφαλίσει ότι κάθε κομμάτι Deezer καταγράφεται στον τοπικό υπολογιστή στο πλαίσιο στόχου με την πλησιέστερη ποιότητα ήχου του HIFI. Κάτω από τα λεπτομερή βήματα για τη μετατροπή της μουσικής deezer σε κανονική μορφή.

Μετατροπέας μουσικής Deekeep Deezer

Βήμα 1 Εγκαταστήστε τον μετατροπέα μουσικής Deekeep Deezer στον υπολογιστή

Πρώτον, πρέπει να κατεβάσετε το πρόγραμμα από τα παραπάνω κουμπιά. Εγκαταστήστε και ξεκινήστε το deekeep στον υπολογιστή σας. Στη συνέχεια, συνδεθείτε στον πληρωμένο λογαριασμό σας στο παράθυρο Deezer Web Reader που εμφανίζεται.

Εγκαταστήστε το Deekeep Deezer Music Converter στο L

2ο βήμα Ρυθμίστε τις ρυθμίσεις σύμφωνα με τις ανάγκες σας

Το επόμενο βήμα μετά τη σύνδεση είναι η διαμόρφωση. Κάντε κλικ στο κουμπί Ρυθμίσεις Για να ανοίξετε ένα παράθυρο διαλόγου. Επιλέξτε τη μορφή εξόδου, τη δυαδική ροή, τον ρυθμό δειγματοληψίας και τον φάκελο εξόδου, επεξεργαστείτε την επιλογή Όνομα αρχείου εξόδου και επιλέξτε τον τρόπο ταξινόμησης των αρχείων εξόδου.

Εάν θέλετε να βγάλετε τη μουσική deezer με την αρχική ποιότητα, επιλέξτε Αυτοκίνητο ως μορφή εξόδου. Εάν θέλετε να πάρετε μουσική Deezer Hifi, επιλέξτε Φλόγα.

Ρυθμίστε τις ρυθμίσεις σύμφωνα με τις ανάγκες σας

Βήμα 3 Επιλέξτε και κατεβάστε τις λίστες αναπαραγωγής/άλμπουμ/podcasts deezer

Αυτό είναι το βήμα λήψης. Αποκτήστε πρόσβαση στα τραγούδια, τις λίστες αναπαραγωγής, τα άλμπουμ ή τα podcasts deezer και κάντε κλικ στο εξώφυλλο για να το ανοίξετε εάν είναι απαραίτητο. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο εικονίδιο Κάντε κλικ για προσθήκη Στη δεξιά πλευρά για να ανοίξετε ένα παράθυρο διαλόγου. Όλα τα τραγούδια που είναι διαθέσιμα στη σελίδα επιλέγονται, μπορείτε να αποφασίσετε τα τραγούδια που πρέπει να διατηρούνται ή να ακυρώσετε κάνοντας κλικ στο πλαίσιο δίπλα στον τίτλο. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί Μετατρέπω.

Επιλέξτε και κατεβάστε τις λίστες αναπαραγωγής/άλμπουμ/podcasts deezer

Βήμα 4 Ελέγξτε τα μουσικά αρχεία

Μόλις ολοκληρωθεί η μετατροπή, κάντε κλικ στο εικονίδιο Εχει μετατραπεί Και θα δείτε όλη τη μουσική σας. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του αρχείου και κατευθύνετε στο φάκελο εξόδου. Εκεί μπορείτε να ελέγξετε τα αρχεία εξόδου. Και όπως μπορείτε να δείτε, όλα τα αρχεία έχουν μετατραπεί σύμφωνα με τις ρυθμίσεις σας.

Ελέγξτε τα μουσικά αρχεία

Μέρος 2ο. Πώς να μεταφέρετε τη μουσική στο Deez στην Apple Music ?

Θα χρειαστεί να τοποθετήσετε το αρχείο ήχου Deezer στη βιβλιοθήκη σας χρησιμοποιώντας το iTunes, το οποίο στη συνέχεια θα συγχρονίσει αυτόματα τα αρχεία με τη μουσική της Apple.

Βήμα 1. Ανοίξτε το iTunes στον υπολογιστή σας και συνδεθείτε στον λογαριασμό σας Apple ID.

2ο βήμα. Κάντε κλικ στο Αρχείο > Νέα λίστα αναπαραγωγής Για να δημιουργήσετε μια λίστα αναπαραγωγής Deezer.

Δημιουργήστε μια λίστα αναπαραγωγής Deezer

Βήμα 3. Επιλέγω Αρχείο > Προσθέστε ένα αρχείο στη βιβλιοθήκη, Slide και τοποθετήστε όλα τα τραγούδια Deezer που μετατράπηκαν στη λίστα αναπαραγωγής Deezer που δημιουργήθηκε.

Προσθήκη μουσικής Deezer

Περίληψη

Εδώ είναι η πιο πρακτική μέθοδος για Μεταφέρετε τη μουσική Deezer στην Apple Music. Μόλις ξεκλειδωθεί η προστασία DRM της μουσικής DEEZER, η μουσική Deezer μπορεί να χρησιμοποιηθεί για διάφορους σκοπούς. Εκτός από τη μεταφορά deezer στη μουσική Apple Music, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε την ίδια μέθοδο για να την μεταφέρετε σε άλλους μουσικούς ραδιοτηλεοπτικούς φορείς όπως το Spotify. Ελάτε και δοκιμάστε αυτό το καταπληκτικό εργαλείο !

Πώς να μεταφέρετε τις λίστες αναπαραγωγής του Deezer στην Apple Music ?

Πολλοί άνθρωποι επιθυμούν να ακούσουν μουσική με Deezer και Apple Music Ensemble, έτσι ώστε η μουσική βιβλιοθήκη να είναι μεγαλύτερη και η μουσική μπορεί να ακουστεί είναι πιο ολοκληρωμένη. Ωστόσο, οι χρήστες πρέπει να πληρώσουν υψηλά τέλη συνδρομής, τόσοι πολλοί χρήστες καταλήγουν Επιλέγοντας μόνο μία από τις υπηρεσίες μουσικής ροής !

Deezer στην Apple Music

Θα θέλατε να μάθετε πώς Μεταφέρετε το Deezer στη μουσική της Apple σας για να μην χάσετε τα τραγούδια ή τις λίστες αναπαραγωγής σας ? Πράγματι, Ο Deezer δεν μπορεί να κατεβάσει τραγούδια στη συσκευή ως τοπικά αρχεία μουσικής. Έτσι, όταν σταματάτε τη ροή υπηρεσίας συνδρομής Deezer, η τεράστια μουσική βιβλιοθήκη εξαφανίζεται και δεν μπορείτε πλέον να διαβάσετε και να μεταφέρετε τα τραγούδια σας Deezer προηγουμένως. Αυτό το άρθρο θα σας παράσχει Μια λεπτομερής λύση για τη μεταφορά deezer στην Apple Music σας.

Μέρος 1: Κατεβάστε τη μουσική deezer

Για να κατεβάσετε τα τραγούδια Deezer στον τοπικό σας υπολογιστή, πρέπει να μετατρέψετε τη μουσική σε μια τρέχουσα μορφή χρησιμοποιώντας ένα εργαλείο (δηλαδή, έναν μετατροπέα μουσικής), στη συνέχεια, κατεβάστε τα ως τοπικά αρχεία.

Απαιτείται εργαλείο – μετατροπέας μουσικής Deezer

Ο μετατροπέας μουσικής Deezer είναι ένας απλός αλλά ισχυρός μετατροπέας μουσικής Deezer και μετατροπέας μουσικής. Δεν χρειάζεται να εγκαταστήσετε την εφαρμογή Deezer, μπορείτε να μετατρέψετε απευθείας τα τραγούδια, τα άλμπουμ και τις λίστες ανάγνωσης Deezer σε MP3, AAC, WAV, FLAC, AIFF και ALAC με ταχύτητα 10x γρηγορότερα Μετατροπή, έξοδος ποιότητας ήχου χωρίς απώλεια, διατηρώντας παράλληλα τις ετικέτες ID3 μετά τη μετατροπή.

Επιπλέον, ο μετατροπέας μουσικής Deezer είναι επίσης εξοπλισμένος με λειτουργία λήψης υψηλής ταχύτητας. Τα λήψη τραγουδιών μπορούν να αντιμετωπιστούν γρήγορα και να μετατραπούν σε τοπικά αρχεία.

Βασικά χαρακτηριστικά του μετατροπέα μουσικής Deezer

Deezer Music Converter

Deezer Music Converter

 • ΕντάξειΛήψη τραγουδιών Deezer.
 • ΕντάξειΜετατρέψτε τα τραγούδια σε μορφή MP3/AAC/FLAC/WAV/AIFC/ALAC.
 • ΕντάξειΔιατηρήστε την ποιότητα ήχου HI-FI.
 • ΕντάξειΚρατήστε τις ετικέτες ID3.
 • Εντάξει100% χωρίς ιούς και plugins.

Βήματα για λήψη μουσικής Deezer

Βήμα 1 Λειτουργία μετατροπέα μουσικής Deezer.

Μετά τη λήψη και τον εγκατεστημένο μετατροπέα μουσικής Deezer σύμφωνα με το λειτουργικό σύστημα του υπολογιστή σας, ξεκινήστε αυτό το πρόγραμμα και Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας Deezer.

Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας Deezer

Βήμα 2 Επιλέξτε τις ρυθμίσεις

Κάντε κλικ στο εικονίδιο Ρυθμίσεις στην επάνω δεξιά γωνία. Εδώ μπορείτε να επιλέξετε τη μορφή εξόδου (MP3/AAC/WAV/FLAC/AIFF/ALAC), δυάδικη ροή (320kbps, 256 kbps, 192kpbs και 128kbps), Το αρχείο εξόδου και κλπ.

Επιλέξτε τις ρυθμίσεις

Βήμα 3 Προσθέστε μουσική από το Deezer

Ανοίξτε τη λίστα ανάγνωσης ή το άλμπουμ, κάντε κλικ στην επιλογή Προσθήκη στη λίστα και επιλέξτε τραγούδια που θέλετε να μετατρέψετε.

Προσθέστε μουσική από το Deezer

Βήμα 4 Ξεκινήστε τη μετατροπή τραγουδιών σε τοπικό υπολογιστή

Κάντε κλικ στο κουμπί Μετατροπή και ξεκινήστε σύντομα την εξαγωγή της μουσικής Deezer στον τοπικό αναγνώστη.

Ξεκινήστε τη μετατροπή τραγουδιών deezer σε τοπικό υπολογιστή

Βήμα 5 Ελέγξτε το ιστορικό

Η μετατροπή τελείωσε. Ελέγξτε το ιστορικό μετατροπής στο κάνοντας κλικ στο εικονίδιο του ρολογιού Στην επάνω δεξιά γωνία.

Έλεγχος l

Μέρος 2: Μεταφέρετε το Deezer σε λίστες αναπαραγωγής της Apple Music

Σε αυτό το μέρος, θα μεταφέρουμε τα τραγούδια που μόλις έχετε κατεβάσει στην Apple Music σας. Τα συγκεκριμένα βήματα είναι τα εξής.

Βήμα 1: Ξεκινήστε το iTunes σας.

Βήμα 2: Κάντε κλικ στο Αρχείο> Προσθήκη αρχείου στη βιβλιοθήκη

Βήμα 3: Βρείτε τη θέση των τραγουδιών που έχουν μετατραπεί προηγουμένως, επιλέξτε τραγούδια και κάντε κλικ στο Ανοιξε Για να προσθέσετε τραγούδια deezer στη βιβλιοθήκη σας iTunes.

Τώρα μπορείτε να μεταδώσετε με επιτυχία την ανάγνωση Deezer και τα τραγούδια σας στην Apple Music !

συμπέρασμα

Μεταξύ όλων των εργαλείων μετατροπής Deezer, Deezer Music Converter είναι σίγουρα το καλύτερο, το οποίο μπορεί να σας βοηθήσει να κατεβάσετε και να μετατρέψετε εύκολα τα τραγούδια Deezer σε διάφορες μορφές ήχου διατηρώντας παράλληλα τις ετικέτες ID3 και την υψηλή ποιότητα ήχου. Όχι μόνο μπορείτε να μεταφέρετε το Deezer που μετατράπηκε σε τραγούδια στην υπηρεσία διάχυσης μουσικής που χρησιμοποιείτε αυτή τη στιγμή, αλλά μπορείτε επίσης να τα μεταφέρετε σε διάφορες άλλες συσκευές. Απλά κατεβάστε και ξεκινήστε τη δωρεάν δοκιμή σας.

Σημείωση : Η δωρεάν δοκιμαστική έκδοση του Deezer Music Converter σας επιτρέπει μόνο να μετατρέψετε 1 λεπτό για κάθε αρχείο ήχου, μπορείτε να ξεκλειδώσετε αυτόν τον περιορισμό αγοράζοντας την πλήρη έκδοση.

Σύσταση

Μετατροπέας μουσικής Apple

Μετατροπέας μουσικής Apple

Το Apple Music Converter είναι ένας εξαιρετικός downloader μουσικής Apple Music για χρήστες των Windows που μπορούν να κατεβάσουν την Apple Music ή τις λίστες αναπαραγωγής, το M4P Music και το iTunes Audio Books σε μορφές ήχου MP3 υψηλής ποιότητας, AAC, WAV, AIFF, FLAC και ALAC.