Coyote Up Test: Τα καλύτερα κιβώτια βοήθειας οδήγησης πηγαίνουν στη φωνητική παραγγελία, τη γνώμη της Γαλλίας | Διαβάστε τις απόψεις του εμπόρου του

Coyote France Avis

Contents

Ημερομηνία εμπειρίας: 01 Αυγούστου 2023

Δοκιμή Coyote Up: Τα καλύτερα κιβώτια βοήθειας οδήγησης πηγαίνουν στον έλεγχο φωνής

Αντιμέτωποι με τον ανταγωνισμό από τους ηθοποιούς τόσο ισχυρούς όσο ο Waze ή το Mother House Google και οι χάρτες του, το γαλλικό κογιότ αντιμετωπίζει ένα απλό πρόβλημα: καινοτομία να υπάρξει. Μετά την προγνωστική ασφάλεια, κάντε δρόμο για φωνητική εντολή με μια νέα περίπτωση για να την ενσωματώσετε, το κογιότ.

Η γνώμη του 01NET.com

  • + Η φωνητική εντολή
  • + Η ποιότητα των ειδοποιήσεων
  • + Η ιδανική μορφή
  • – Η τιμή της υπηρεσίας

Σημείωμα γραφής

Σημείωση που δημοσιεύθηκε στις 01/29/2020

Τεχνικό δελτίο

Προειδοποίηση βραδύτερης περιοχής Ναί

Δείτε το πλήρες αρχείο

“Hey Coyote”, έτσι θα πρέπει τώρα να επικοινωνήσει. Η φωνητική εντολή φτάνει στο σύστημα οδήγησης, τουλάχιστον στο τελευταίο του προϊόν, Coyote Up. Βρίσκεται ανάμεσα στο “μίνι” ποδηλάτη και το “NAV+” με πλοήγηση, αυτός ο νεοφερμένος στον κατάλογο σκοπεύει να προσφέρει την υπηρεσία της κοινότητας Coyote, με πρόσθετη δόση ασφαλείας.

Αγνοήστε την πλοήγηση για να στοχεύσετε τα βασικά στοιχεία

Το Coyote είχε επιλέξει το NAV+Box, το μεγαλύτερο μοντέλο του, για να εγκαινιάσει τη λειτουργικότητα της προγνωστικής ασφάλειας. Είναι στο UP, το ενδιάμεσο περίβλημα, που αποφασίζει να προσφέρει την πιο φιλόδοξη καινοτομία του: The Voice Command. Ο μικρός συναγερμός με οθόνη 3,5 ιντσών περιλαμβάνει επομένως τα περισσότερα από τα γνωστά χαρακτηριστικά της κοινότητας Coyote (σηματοδότηση κινδύνου, εμφάνιση περιορισμού ταχύτητας ή ακόμα και πραγματικών ενδείξεων κυκλοφορίας) χάρη σε μια σύνδεση 4G. Σε αντίθεση με το NAV+, δεν περιλαμβάνει πλοήγηση, αλλά είναι ικανοποιημένη με μια πρόβλεψη για τα επόμενα 30 χιλιόμετρα. Δεδομένης της κακής απόδοσης πλοήγησης των μεγαλύτερων κιβωτίων κογιότ, αυτή η επιλογή φαίνεται η πιο κατάλληλη. Ακόμη και αν είναι απαραίτητο να διπλασιάσουμε την προειδοποίηση με μια εφαρμογή GPS, η συνάφεια των πληροφοριών που παρέχεται από την κοινότητα δικαιολογεί (ακόμα) τη χρήση αυτής της υπηρεσίας για μεγάλους κυλίνδρους ή επαγγελματίες του δρόμου. Για τα υπόλοιπα, το UP δεν καινοτομεί ιδιαίτερα, εκτός από αυτή την επιλογή φωνητικής παραγγελίας στην οποία θα ασχοληθούμε, παίρνει λειτουργίες που είναι ήδη γνωστές σε μορφή για να πούμε το λιγότερο ελεγχόμενο.

Φωνητική βοήθεια: Ως απόδειξη

Χρειάζονται μόνο λίγα χιλιόμετρα για να κατανοήσουμε το ενδιαφέρον της φωνητικής εντολής στις συσκευές οδήγησης. Είτε σε μια ειδική περίπτωση είτε σε μια εφαρμογή smartphone τύπου Waze, η ανάγκη εστίασης, αν μόνο λίγα δευτερόλεπτα, στο τερματικό και αφαιρώντας το χέρι σας από το τιμόνι για να αναφέρετε ή να επιβεβαιώσετε τον κίνδυνο αναγκαστικά συνεπάγεται μείωση. Η φωνητική εντολή αποφεύγει με ακρίβεια να κοιτάζει μακριά από το δρόμο ή να σηκώνει τα χέρια σας από το τιμόνι. Υπάρχουν βέβαια μερικές αποτυχίες όταν η μουσική είναι πολύ ισχυρή ή η συζήτηση ζωντανεύει μεταξύ των διαφόρων επιβατών, αλλά συνολικά η συσκευή καταφέρνει να συλλάβει τη φωνή του οδηγού μάλλον εύκολα και να την καταλάβει, τις περισσότερες φορές.

Υπάρχει επίσης μια ελαφρά πτώση στην προσοχή στο βαθμό που ο βοηθός έχει καταλάβει τις ενδείξεις που δίνονται, αλλά είναι χωρίς μέτρο με τα δευτερόλεπτα που χάθηκαν για τη συμβατική χειραγώγηση. Το όφελος είναι τέτοιο που είναι ακόμη δύσκολο να επιστρέψετε σε ένα κλασικό κιβώτιο κογιότ ή smartphone μόλις υιοθετηθεί η φωνητική εντολή. Στην πραγματικότητα, φαίνεται πιθανό ότι τους επόμενους μήνες, οι χάρτες Google, τα σχέδια της Apple και προφανώς η Waze ενσωματώνει αυτόν τον τρόπο αλληλεπίδρασης μεταξύ του οδηγού και της υπηρεσίας τους.

Για να ανακαλύψετε επίσης σε βίντεο:

Μιλήστε στο κογιότ ?

Κατά τη διάρκεια της ανακοίνωσης του νέου κογιότ το φθινόπωρο, η γαλλική μάρκα ανέφερε τη δυνατότητα αντιμετώπισης της υπόθεσης στη φυσική γλώσσα, χωρίς να χρειάζεται να προβλέψει τη διατύπωσή της. Στην πραγματικότητα, η αρχική φιλοδοξία αντιμετωπίζει μια πολύ περισσότερη γη στη γη. Επειδή αν το κογιότ είναι ικανό να κατανοεί προτάσεις όπως “υπάρχει ένα καπάκι” ή “αναφέρετε ένα ραντάρ”, το οποίο μεταφράζεται σε “επιβράδυνση” και “προσωρινό κίνδυνο”, είναι κατά τα άλλα ακριβείς προτάσεις. Έτσι, όταν θέλετε να αποτρέψετε την κοινότητα από την παρουσία μιας καταιγίδας, το “Hey Coyote, είναι βρέχει” ή “hey coyote, αναφέρει στη βροχή”, μετατρέπεται σε “μειωμένη ορατότητα” για την προειδοποίηση.

Όσο για την ομιλούμενη γλώσσα, η οποία μπορεί να γίνει κατανοητή από τους πιο σχετικούς φωνητικούς βοηθούς, όπως ο βοηθός, η Alexa ή η Siri, αντιμετωπίζει τον εαυτό του αρκετά τακτικά με μια φράση που μειώνεται με λίγα λόγια: «Δεν έχω συμπεριλαμβανομένου του αιτήματός σας “. Παρά τα πάντα, κατά τη διάρκεια των χιλιομέτρων, ο χρήστης μαθαίνει να μιλάει η γλώσσα του κογιότ κάνει “μόνιμες ζώνες κινδύνου” και άλλα “συλληφθέντα οχήματα”, αλλά αυτό θα ήταν πάρα πολύ για να προχωρήσει από το συμπέρασμα ότι πρόκειται για “οποιαδήποτε φυσική γλώσσα.

Τεχνικό δελτίο

Προειδοποίηση βραδύτερης περιοχής Ναί

Δείτε το πλήρες αρχείο

  • + Η φωνητική εντολή
  • + Η ποιότητα των ειδοποιήσεων
  • + Η ιδανική μορφή
  • – Η τιμή της υπηρεσίας

Η ετυμηγορία της δοκιμής

Ήδη εγκατεστημένη στην αγορά οδήγησης και με επενδυμένη και αντιδραστική κοινότητα, το Coyote έχει ήδη προσφέρει μια ενδιαφέρουσα ποιότητα υπηρεσίας. Η προσθήκη της φωνητικής εντολής είναι μια μικρή επανάσταση που θα πρέπει σύντομα να ληφθεί από όλους τους παίκτες του τομέα. Και για καλό λόγο, το κέρδος με άνεση και ασφάλεια είναι τέτοιο, όταν κάποιος αλληλεπιδρά με το φωνητικό σας κουτί, ότι είναι δύσκολο να εξεταστεί η επιστροφή στο touchdown όταν προσπαθείτε να φωνήσετε τον έλεγχο. Αλλά στον αγώνα μεταξύ Google Maps και Waze, το Coyote μπορεί να φέρει την τιμή του σαν σταυρός. Σε 199 ευρώ (ένα μήνα συνδρομής που προσφέρεται) στο οποίο πρέπει να προστεθεί 12,99 ευρώ μηνιαία, το κόστος της υπηρεσίας, όσο αξιοσημείωτο, φαίνεται απαγορευτικό σε εμάς.

Coyote France Avis

Συνδρομητής για πάνω από 4 χρόνια με Coyote S + Mensualities.
Μόλις συνειδητοποίησα ότι το παράθυρο της περίπτωσής μου αφαιρέθηκε και ότι στην πραγματικότητα προήλθε από την μπαταρία που διογκώθηκε.
Ήρθα σε επαφή με το κογιότ, για να τους ρωτήσω ή θα μπορούσα να αγοράσω μια μπαταρία, η απάντηση ήταν: η περίπτωση αυτή δεν έχει γίνει πλέον, και κανένα τεμάχιο αποσπασμένο. Μου δόθηκε μόνο ένα νέο κουτί σε υψηλότερη τιμή στα 200 € με μικρή έκπτωση πίστης.
Προς το παρόν, βρήκα τον εαυτό μου να πληρώνει μια συνδρομή που συνδέεται με μια περίπτωση που δεν λειτουργεί πλέον.
Το Coyote δεν προσέφερε καν να τερματίσει τη συνδρομή μου.
Θα γυρίσω τώρα στο waze, δωρεάν προειδοποίηση.

Ημερομηνία εμπειρίας: 23 Σεπτεμβρίου 2022

Η αναφορά διαφάνειας 2022 είναι διαθέσιμη

Είμαι πελάτης για πολύ καιρό και ..

Έχω περάσει για πολύ καιρό και το κουτί μου 5 -year -year -year -year άρχισε να δυσλειτουργεί που ήρθα σε επαφή με το Coyote και χωρίς να συζητήσω συμφώνησαν να αποκτήσουν ως εγγύηση που έχω εγκρατίσει, το έστειλα και λιγότερο από μία εβδομάδα Αργότερα είχα λάβει ένα νέο κουτί.
Σας ευχαριστούμε για την υπηρεσία After -sales

Ημερομηνία εμπειρίας: 07 Σεπτεμβρίου 2023

πολύ απογοητευμένος

Γεια σας, να είμαι χρήστης του Coyote για σχεδόν 7 χρόνια, το νέο μου κουτί μου μόλις μου κυκλοφόρησε, με λίγα λόγια το αγόρασα στο Le Lure Green και μου απαντούν ότι δεν μπορούν να κάνουν τίποτα για την εγγύηση, γι ‘αυτό κάλεσα στο Coyote που με απαντά Στείλτε τους και θα μου στείλουν ένα άλλο, έτσι μια εβδομάδα χωρίς κουτί στα 5.500 χλμ. την εβδομάδα, προσφέρθηκαν να κατεβάσουν την εφαρμογή στο τηλέφωνό μου .
Γιατί να κατεβάσετε μια πληρωμένη αίτηση ?
Το Waze είναι δωρεάν !

Ημερομηνία εμπειρίας: 25 Αυγούστου 2023

Πολιτική τιμολόγησης

Ήμουν συνδρομητής Coyote για αρκετά χρόνια, αλλά μόλις σταμάτησα, επειδή η υπηρεσία δεν είναι στο επίπεδο. Πράγματι, η εφαρμογή CarPlay υπόκειται σε υπερβολική τιμολόγηση. Πήγα στο Wae, Free και στο CarPlay. Μπορεί να είναι λιγότερο αξιόπιστο, αλλά παραμένει αποτελεσματικό, με την οθόνη ταχύτητας GPS.

Ημερομηνία εμπειρίας: 13 Αυγούστου 2023

Διαβάστε 1 ακόμη κριτική σχετικά με το Coyote France

Μικτή ανασκόπηση στο νέο κουτί Coyote Up

Μεγάλος πελάτης Coyote, ακολούθησα τη συμβουλή μιας εμπορικής τηλεόρασης για να πάω στο κουτί του κογιότ για να αντικαταστήσω το παλιό μου κουτί των 8 ετών κογιότ, το οποίο έχει κάποιες ανησυχίες για μπαταρία.
Γρήγορη παράδοση, γρήγορη λειτουργία, αλλά αδύνατη χρήση με το όχημά μου εξοπλισμένο με αθερμικό παρμπρίζ, ενώ λειτούργησε πολύ καλά με το κογιότ.
Η υπηρεσία After -sales είναι αντιδραστική και μου επιβεβαιώνει ότι αυτό το πρόβλημα είναι γνωστό και ότι περιμένουν την ανάλυση. Εν τω μεταξύ, ζήτησα να επανενεργοποιήσω το παλιό μου κουτί του κογιότ, το οποίο λειτουργεί πολύ καλά όταν συνδέεται με τροφοδοτικό USB.
Οι πρώτες μου εντυπώσεις σε αυτό το νέο κουτί είναι μικτές, αλλά δεν μπορούσα να το δοκιμάσω σε κανονική λειτουργία.
Πιο ολοκληρωμένο dashcam .
Μικρότερη οθόνη αφής .

Ημερομηνία εμπειρίας: 01 Αυγούστου 2023

Ενημερώθηκε στις 30 Αυγούστου 2023

Συχνά στο λιμάνι

Αρχίζω να κουράζομαι από αυτήν την εφαρμογή στο iPhone … στις 23 Ιουνίου, μετά από μια ενημέρωση, οι ειδοποιήσεις δεν λειτουργούσαν πλέον και τώρα στις αρχές Αυγούστου οι GPs και οι ειδοποιήσεις αντισταθμίζονται από περισσότερα από 250 μ.
Χωρίς ενημερώσεις τον Αύγουστο, σίγουρα προγραμματιστές σε άδεια.

Ημερομηνία εμπειρίας: 28 Αυγούστου 2023

Συνδρομή τερματισμού

Η συνδρομή τερματίστηκε στα τέλη Ιουνίου 2023, μου ζητείται να εγκατασταθώ τον Ιούλιο. Τι κάνω για την ειρήνη · αφού έρχομαι σε επαφή με το Coyote μέσω τηλεφώνου (να είστε πολύ υπομονετικοί).Το Coyote συνεχίζει να με διεκδικεί τον Αύγουστο.Με λίγα λόγια, αδύνατο να απαλλαγείτε από.

Ημερομηνία εμπειρίας: 27 Αυγούστου 2022

Άχρηστη συνδρομή

Άχυρη συνδρομή, παρά το αίτημα που υποβάλλεται απευθείας στην εξυπηρέτηση πελατών, επειδή η συνδρομή δεν λειτουργεί (Coyote Lit in the foreground in therefance) Έχω συνολικά 0 χλμ.
Εξηγώ όλα αυτά στην εξυπηρέτηση πελατών και οι τελευταίοι επιβεβαιώνουν ότι η συνδρομή δεν μπορεί να τερματιστεί.

Σας συμβουλεύω ευρέως, δωρεάν, αξιόπιστο.

Ημερομηνία εμπειρίας: 16 Αυγούστου 2023

Επικίνδυνος

Πήρα μια συνδρομή για να πάω σε διακοπές και επίπεδο ασφαλείας, ένα μεγάλο μηδέν.
Μόλις σχεδιάζω ένα δρομολόγιο, λαμβάνω κάθε 10 λεπτά, μια διαφήμιση ασφαλείας, όπως ένα χαρακτηριστικό = κίνδυνος, κλπ. Και αυτόματα onme ρωτάει αν συνεχίσω τη διαδρομή, οπότε λέω “ναι” και εκεί έχω την υποχρέωση να επιλέξω ένα από τα τρία μαθήματα που προσφέρονται τόσο υποχρεωμένα να αγγίξουν την οθόνη, στη συνέχεια, η οδική ασφάλεια ένα τεράστιο μηδέν.
Απάντηση Coyote, δεν είναι δυνατόν, είναι κάθε δύο ώρες και όχι δέκα.
Έτσι, θα φτιάξω ένα βίντεο και θα το μοιραστώ μέσω κοινωνικών δικτύων, YouTube κ.λπ. Όμορφη διαφήμιση.

Ημερομηνία εμπειρίας: 21 Ιουλίου 2023

Χρησιμοποιώ το κογιότ για περίπου 2…

Χρησιμοποιώ το κογιότ για περίπου 2 εβδομάδες και το συναίσθημα είναι πολύ μικτό βλέπε καταστροφικό όριο! Οι ταχύτητες συχνά δεν είναι δίκαιες, εκεί ή waze, κάνει σχεδόν άψογη ! Το τμήμα ραντάρ δεν ενημερώνεται, ζώνη 30 μερικές φορές ανύπαρκτη. Σηματοδοτώ την αλλαγή κάθε φορά, αλλά χωρίς αλλαγή. Δεν νομίζω ότι συνέχισε με αυτό το σύστημα τελικά αναξιόπιστο και πληρώνοντας! Το Waze είναι πολύ πιο ακριβές και δωρεάν!

Ημερομηνία εμπειρίας: 30 Ιουλίου 2023

Απαράδεκτος μετά από 17 χρόνια κογιότ σε κουτιά !

17 χρόνια Coyote στην υπόθεση (€ 2500 συνολικά τιμολόγια), σήμερα θέλω να πάω σε μια εφαρμογή για να επωφεληθώ από το CarPlay στο νέο μου αυτοκίνητο και στο iPhone 13 μου, αδύνατο να λειτουργήσω την εφαρμογή, 2 ώρες που ξοδεύονται στο διαδίκτυο με την Apple (Ras) 3 εβδομάδες ανταλλαγής με το Coyote (Tel and Mail) Δεν κάνουν τίποτα, δεν μου υπενθυμίζω, δεν με νοιάζει, αναλαμβάνουν να ανακαλέσουν αλλά ποτέ τίποτα, και το τιμολόγιο, αυτή, αυτή, αυτή, έχει ληφθεί καλά. Η αντιμετώπιση τέτοιων πιστών πελατών με αυτόν τον τρόπο είναι απαράδεκτη.
Θα έβαζα καλά 0 αστέρων, αλλά το ελάχιστο είναι 1.

Ημερομηνία εμπειρίας: 03 Αυγούστου 2023

Χωρίς σεβασμό για τους πελάτες του !

Πιστός πελάτης για πάνω από 10 χρόνια !

Δυστυχώς αναγκάστηκα να μην μπορώ να χρησιμοποιήσω το όχημά μου για 3 μήνες.
Ζητώ στη συνέχεια την αναστολή της συνδρομής μου για αυτήν την περίοδο.

Επιστροφή της εξυπηρέτησης πελατών:
Είμαι δεσμευμένος όταν δεν εγγραφώ τίποτα, πλήρωσα για τη συνδρομή μου μηνιαίως σαν ένα καλό πρόβατο και εκεί η εξυπηρέτηση πελατών με ζητά να πληρώσω για να ακυρώσω τη συνδρομή μου !

Ένα μεγάλο αστείο !
Δεν υπάρχει σεβασμός για τους πελάτες της..
Αφού ξόδεψε μια περιουσία σε μια συνδρομή και ένα κουτί (που πέφτουν γρήγορα στο λιμάνι χάρη στην προγραμματισμένη απαξίωση τους)
Περιμένω το τέλος της “συνδρομής” μου και αποσυρθώ από αυτήν την εταιρεία που δεν σέβεται τους πιο πιστούς πελάτες της ..

Ημερομηνία εμπειρίας: 01 Αυγούστου 2023

Ένας περισσότερο από απογοητευμένος ανεμιστήρας .

Πελάτης για πάνω από 10 χρόνια ήμουν ένας ανεμιστήρας άνευ όρων . Αλλά τα πράγματα έχουν αλλάξει από το τρέχον έτος . Δεν υπάρχει πλέον επικοινωνία, έμαθα από το Διαδίκτυο, ανησυχώντας για την αποκατάστασή μου ότι έγινε μόνη της . Έτσι, χωρίς να γνωρίζω ότι κράτησαν τους κωδικούς CB μου . Ένας διαχειριστής πάντα πολύ φροντίδα . Πριν . έπρεπε να μου θυμίζει . Περιμένω 2 ημέρες τώρα . Πότε για την υπόθεση άλλαξε πέρυσι, ο ίδιος ο ίδιος ο ίδιος ο ίδιος ο ίδιος ο ίδιος ο ίδιος ορίζει μόνος του ή δεν απαντά . Τέλος γίνεται μηδέν . ένα σούπερ κουτί έχει γίνει .

Ημερομηνία εμπειρίας: 17 Ιουλίου 2023

Απαράδεκτες επιχειρηματικές πρακτικές

Αυτόματη ανανέωση της συνδρομής μου χωρίς να ενημερώθηκε λίγες μέρες πριν, όπως είναι συνηθισμένο με άλλους οργανισμούς και άρνηση επιστροφής. Είναι κλοπή, σίγουρα θα είναι waze για μένα.

Ημερομηνία εμπειρίας: 04 Αυγούστου 2023

Συνδρομητής από το 2010

Εγγραφή από το 2010, η τιμή έχει περάσει από 10 ευρώ μηνιαία σε 13 ευρώ (ο σύμβουλος υποστηρίζει αύξηση της ενέργειας …) Έχω μια υπόθεση 2014, αδύνατο να ενημερωθεί κανείς από το Coyote σε υψηλή τιμή την εποχή εκείνη, αλλά και υποτίθεται Παλιά (ο ίδιος σύμβουλος μου προσφέρει ένα νέο κουτί που πωλείται σε τιμές χρυσού που θα είναι επίσης παρωχημένη σε 2 χρόνια .Ουσία
Οι περιορισμοί στα 80 δεν ήταν εκεί, οι τοποθεσίες ραντάρ, ωστόσο, ότι ανέφερα ότι δεν είναι ακόμα εκεί, αλλά η μηνιαία τιμή είναι εκεί ��
Έτσι τερμάτισα τη συνδρομή μου . Το Waze είναι πολύ καλύτερο και δωρεάν .
Είναι όριο της απάτης .

Ημερομηνία εμπειρίας: 02 Ιουνίου 2023

Καταχρηστική πρακτική

Καταχητική πρακτική: Η συνδρομή ανανεώνεται με σιωπηρή ανανέωση με αύξηση της τιμής (+15% ετησίως) χωρίς να ενημερώνει τον τελικό πελάτη. Δεν υπάρχει προσοχή για ανθεκτικότητα πριν από την επόμενη προθεσμία (χωρίς επιστροφή χρημάτων)

Ημερομηνία εμπειρίας: 01 Αυγούστου 2023

Αδύνατο να ανανεώσω τη συνδρομή μου ..

Αδύνατο να ανανεώσω τη συνδρομή μου στο υποσχεμένο επιτόκιο € 75,99 ετήσια. Και τίποτα δεν περιμένει από την εξυπηρέτηση πελατών εκτός από τα καταπραϋντικά σχόλια. Η τιμή δεν έχει σταματήσει να αυξάνεται τα τελευταία δύο χρόνια και το κυνήγι έχει ξεκινήσει μετά τους παλιούς συνδρομητές που εξακολουθούν να επωφελούνται από ελκυστικό επιτόκιο. Εάν η υπηρεσία βελτιώθηκε, κάτι που δεν συμβαίνει.
Να φύγω ! Μεταβείτε στο Waze, δωρεάν με αυξανόμενο αριθμό χρηστών και όλο και πιο αποτελεσματικό.

Ημερομηνία εμπειρίας: 15 Μαΐου 2023

Σιωπηρή συνδρομή ανανέωσης

Συνδρομή χωρίς σιωπηρή ανανέωση, το Coyote χρησιμοποίησε συντεταγμένες MTA CB για να με πάρει χωρίς τη συγκατάθεσή μου, το Coyote διατηρεί επομένως τις πληροφορίες CB, αλλά διατηρεί παράνομα τρία στοιχεία κρυπτογράφησης CB παρά το γεγονός αυτό δεν επιτρέπεται.
Πολλές υποσχέσεις δεν πραγματοποιήθηκαν, δεν πρέπει να εμπιστευτούν.
Είχα προγραμματίσει να πάρω Apli, αλλά θα χρησιμοποιήσω το Waze Free.

Ημερομηνία εμπειρίας: 03 Μαρτίου 2023

Όντας κάτοχος της κάμερας Coyote Dash

Όντας κάτοχος της κάμερας Coyote Dash. Άρχισε να φουσκώνει στο επίπεδο της μπαταρίας μετά από πέντε χρόνια χρήσης καμία αποδεκτή εμπορική προσφορά εκτός από τις προωθήσεις της στιγμής, ούτε προσφέρθηκε καμία πρόταση επισκευής πληρωμής σε μένα . Η εξυπηρέτηση πελατών με ενημέρωσε να αγοράσω μια νέα συσκευή.
Όντας εμπορικός, ήμουν σε θέση να συγκρίνω το πληρωμένο σύστημα Coyote και ένα δωρεάν σύστημα Waze, το Waze έχει μια πολύ μεγαλύτερη κοινότητα και είναι επίσης αποτελεσματική, ή ακόμα πιο πλήρες κογιότο

Ημερομηνία εμπειρίας: 09 Μαΐου 2023

ανέφικτη εξυπηρέτηση πελατών και πίστη

Ανέφικτη εξυπηρέτηση πελατών: ντροπή όταν μόλις περάσατε περίπου 250 ευρώ
Δεν είναι δυνατή η πρόσβαση στο τιμολόγιο χθες μου

Με τα μετρητά που εκπέμπουν θα πήγαιναν καλά αν θέλουν να επιβιώσουν για να βάλουν πραγματικά μέσα στην εξυπηρέτηση των πελατών και επίσης να ανταμείψουν την πίστη των καλών πελατών τους καλύτερα από αυτό που κάνουν .
Ντροπή !

Ημερομηνία εμπειρίας: 12 Φεβρουαρίου 2023

Αυτή η εταιρεία ανήκει σε εσάς ?

Διεκδικήστε το προφίλ σας για πρόσβαση στα δωρεάν εργαλεία TrustPilot και ενισχύστε τις σχέσεις των πελατών σας.

Επιχειρηματικές δραστηριότητες για προβολή

Μη μεταβαλλόμενο προφίλ

Χωρίς ίχνος αιτήσεων γνώμης

Οι πελάτες εγκαταλείπουν τις απόψεις της δικής τους πρωτοβουλίας

Η αναφορά διαφάνειας 2022 είναι διαθέσιμη

Αυτή η εταιρεία ανήκει σε εσάς ?

Διεκδικήστε το προφίλ σας για πρόσβαση στα δωρεάν εργαλεία TrustPilot και ενισχύστε τις σχέσεις των πελατών σας.

Σχετικά με το Κογιότ Γαλλία

Πληροφορίες που έγραψε η εταιρεία

Εφευρέτης της προειδοποίησης ραντάρ το 2006, το Coyote προσφέρει τώρα ένα πλήρες φάσμα βοηθών οδήγησης. Συμμετάσχετε στην κοινότητα 5 εκατομμυρίων μελών και μοιραστείτε ειδοποιήσεις και κυκλοφορία σε πραγματικό χρόνο.