Cheerz photo album δοκιμή, η γνώμη του Cheerz | Διαβάστε τις απόψεις του εμπόρου του

Κριτικές Cheerz

Δημιουργήθηκε το 2012, ο Cheerz είναι ένας από τους ηγέτες της κινητής εκτύπωσης φωτογραφιών στην Ευρώπη. Με την εφαρμογή smartphone, είναι εύκολο να αποθανατίσει τις πιο όμορφες πεζοπορίες του. Είναι επίσης δυνατό να εκτυπώσετε τις αναμνήσεις πεζοπορίας σας μέσω του ιστότοπου. Δημιούργησα ένα άλμπουμ φωτογραφιών από τα πιο όμορφα πλάνα μου για την πεζοπορία μου στον Itineus που ελήφθη στο Corrèze στο Haute Vallée de la Dordogne από την ιστοσελίδα Cheerz.com επειδή οι φωτογραφίες μου είναι στο δίσκο μου.

Cheerz photo album δοκιμή

Δημιουργήθηκε το 2012, ο Cheerz είναι ένας από τους ηγέτες της κινητής εκτύπωσης φωτογραφιών στην Ευρώπη. Με την εφαρμογή smartphone, είναι εύκολο να αποθανατίσει τις πιο όμορφες πεζοπορίες του. Είναι επίσης δυνατό να εκτυπώσετε τις αναμνήσεις πεζοπορίας σας μέσω του ιστότοπου. Δημιούργησα ένα άλμπουμ φωτογραφιών από τα πιο όμορφα πλάνα μου για την πεζοπορία μου στον Itineus που ελήφθη στο Corrèze στο Haute Vallée de la Dordogne από την ιστοσελίδα Cheerz.com επειδή οι φωτογραφίες μου είναι στο δίσκο μου.

Η προσφορά εκτύπωσης Cheerz

Το Cheerz προσφέρει μια ευρεία γκάμα 70 εξατομικευμένων αναφορών που κυμαίνονται από φωτογραφία στη φωτογραφία στη φωτογραφία, συμπεριλαμβανομένων φωτογραφιών, καρτ -ποστάλ, ημερολογίων, μαγνήτη και με πιο πρωτότυπο τρόπο τα κουτιά φωτογραφιών (πολύ ωραία για ένα δώρο) και τα παζλ και τα παζλ και τα παζλ και τα παζλ και τα παζλ και τα παζλ και.

Όπου εκτυπώνονται τα προϊόντα cheerz

Το ήμισυ της παραγωγής Cheerz πραγματοποιείται στο εργαστήριο της στην περιοχή του Παρισιού στο Gennevilliers. Το άλλο μισό παρέχεται από τα ευρωπαϊκά εργοστάσια της ομάδας CEWE.

Η δοκιμή μου για το άλμπουμ Photo Cheerz

Επιλογή φωτογραφιών

Το Cheerz προσφέρει διάφορους τύπους φωτογραφικών βιβλίων: το μίνι άλμπουμ φωτογραφιών A5 Εύκολο να φτιάξετε, με ένα κάλυμμα παραθύρου (τύπος θύλακα), εύκαμπτο κάλυμμα, άκαμπτο κάλυμμα ή με επίπεδη άνοιγμα. Οι καλλιτέχνες ορείχαλκου θα μπορούν να επιλέξουν το scrapbooking τύπου άλμπουμ φωτογραφιών. Για καθένα από τα φωτογραφικά του βιβλία, υπάρχουν πολλές διαφορετικές μορφές.

Ο Cheerz προσφέρει επίσης άλμπουμ φωτογραφιών σύμφωνα με την περίσταση: Γενέθλια, γάμος, ταξίδια, βάπτισμα ..

Από την πλευρά μου, επέλεξα το επίπεδο άνοιγμα που σας επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε την ίδια φωτογραφία και στις δύο πλευρές των σελίδων.

Άλμπουμ φωτογραφιών με επίπεδη άνοιγμα

Το άλμπουμ φωτογραφιών με επίπεδη άνοιγμα

Αυτός ο τύπος βιβλίου φωτογραφιών μπορεί να περιέχει έως και 450 φωτογραφίες και 112 σελίδες και έχει πολλά πρότυπα διάταξης. Υπάρχουν πολλά να κάνουμε. Πολύ περισσότερο από τις ανάγκες μου από τότε που επέλεξα 42 φωτογραφίες της πεζοπορίας μου στο Corrèze.

Σημειώστε ότι αυτό το άλμπουμ είναι FSC® Mix 70 %Certified, ετικέτα που προωθεί την υπεύθυνη διαχείριση δασών.

Η τιμή του ξεκινά από € 39,90 (μορφή πορτρέτου).

Η δημιουργία του άλμπουμ μου

Επιλέγω τη μορφή του τοπίου (27,5 cm × 21 cm) και το υψηλής ποιότητας ματ χαρτί που περιλαμβάνεται στην τιμή. Το λαμπερό χαρτί είναι προαιρετικό (+7 €). Προτιμώ το ματ χαρτί για ένα άλμπουμ φωτογραφιών επειδή υποστηρίζει τα δάχτυλα πολύ καλύτερα και η απόδοση του είναι πιο μαλακή.

Αρχίζω επιλέγοντας τον τύπο μου. Επιλέγω ένα παριζιάνικο στυλ να έχει

Μια φωτογραφία και ένας τίτλος στο εξώφυλλο, αναφέρω τον τίτλο του άλμπουμ μου και έχω σημασία οι φωτογραφίες μου. Οι μικρογραφίες είναι άμεσα ορατές ακόμη και αν οι φωτογραφίες δεν έχουν ληφθεί πλήρως στον διακομιστή Cheerz. Ο χρόνος εισαγωγής των φωτογραφιών εξαρτάται από τον αριθμό των πυροβολισμών και την ταχύτητα της σύνδεσής σας στο Διαδίκτυο.

Δημιουργία άλμπουμ φωτογραφιών Cheerz

Προεπισκόπηση φωτογραφιών

Μόλις εισαχθούν όλες οι φωτογραφίες, ο Cheerz προσφέρει είτε να αφήσει το λογισμικό να κανονίσει το άλμπουμ φωτογραφιών είτε να το κάνει μόνοι σας. Έχω εμπιστοσύνη στο λογισμικό. Και το αποτέλεσμα ήταν πραγματικά πειστικό. Τροποποίησα ή διεξήγαγα τη σειρά μερικών φωτογραφιών, πρόσθεσα μερικούς θρύλους κάτω από τις φωτογραφίες και δύο φορές, επέλεξα έναν άλλο τύπο διάταξης. Το εργαλείο Cheerz είναι εύκολο στη χρήση και διαισθητικό.

Μπορείτε εύκολα να μεταβείτε από μια παγκόσμια προβολή σε προβολή σελίδας καθώς και στη λειτουργία προεπισκόπησης.

Ωστόσο, ορισμένες προτάσεις βελτίωσης:

  • Επιτρέψτε τη διαγραφή των εισαγόμενων φωτογραφιών. Σημειώστε ότι η διαγραφή των φωτογραφιών είναι αρκετά πιθανή κατόπιν αιτήματος από την εξυπηρέτηση πελατών. Επιπλέον, τα πρότυπα GDPR εποπτεύουν αυστηρά τα προσωπικά δεδομένα και οι φωτογραφίες διαγράφονται τακτικά από διακομιστές για εμπιστευτικότητα και ανησυχίες αποθήκευσης ειδικότερα.
  • Να είστε σε θέση να μετονομάσετε το αρχείο φωτογραφίας. Αυτή είναι η ημερομηνία που λειτουργεί ως τίτλος.
  • Ανακτήστε τα πεδία IPTC των φωτογραφιών (ο τίτλος για παράδειγμα) για να ενημερώσετε αυτόματα τους θρύλους.
  • Αναφέρετε τον τύπο του χαρτιού που διατίθεται στην εκτύπωση (μάρκα και αναφορά) για περισσότερη διαφάνεια.

Καλάθι και παράδοση

Τώρα είναι η ώρα να πάτε στο καλάθι. Ο Cheerz προσφέρει δύο επιλογές:

  • Το κουτί: Ωραίο για ένα δώρο
  • Λαμπερό χαρτί

Δεν τα παίρνω. Η συνολική τιμή είναι € 49,80: € 44,90 για το άλμπουμ φωτογραφιών και € 4,90 έξοδα παράδοσης. Επιλογή, παραδίδεται στο σπίτι ή σε σημείο αναμετάδοσης. Επιλέγω την παράδοση στο σπίτι. Ο Cheerz ανακοινώνει μια περίοδο 7 ημερών για να λάβει το φωτογραφικό βιβλίο. Θα φτάσει τελικά μετά από 5 ημέρες.

Το άλμπουμ φωτογραφιών παραδίδεται σε θήκη από χαρτόνι κατασκευασμένο από 100% ανακυκλωμένο και 100% ανακυκλώσιμα υλικά. Και παρόλο που μια γωνία είναι ελαφρώς καυλιάρης μετά τη μεταφορά, το φωτογραφικό βιβλίο είναι σε άριστη κατάσταση.

Κριτικές Cheerz

Οι παραγγελίες παραδίδονται στις εποχές που υποδεικνύονται κάθε φορά ή εκ των προτέρων ! Έχω παραγγείλει για αρκετά χρόνια και η εφαρμογή εξακολουθεί να είναι εξίσου εύκολη στη χρήση. Και η ποιότητα των τυπωμένων φωτογραφιών είναι απίστευτη ! Η ομάδα είναι πολύ ευχάριστη και πολύ ανταποκρίνεται στα δίκτυα (ειδικά Insta), ώστε να μπορούμε να δημιουργήσουμε πραγματικούς συνδέσμους. Εν ολίγοις, προτείνω 100%.

Ημερομηνία εμπειρίας: 05 Σεπτεμβρίου 2023

Η αναφορά διαφάνειας 2022 είναι διαθέσιμη

Καλής ποιότητας άλμπουμ φωτογραφιών

Καλής ποιότητας άλμπουμ φωτογραφιών
Παραδοθεί γρήγορα
Ωστόσο, θα μπορούσαν να υπάρξουν προτάσεις για τη διάταξη φωτογραφιών, λίγο πιο περίπλοκο.
Μερικοί ανταγωνιστές κάνουν όμορφες προτάσεις.
Παρ ‘όλα αυτά, μένω μαζί σας γιατί όλα τα άλμπουμ μου θα είναι στην ίδια μορφή.

Ημερομηνία εμπειρίας: 30 Αυγούστου 2023

Διαβάστε 1 ακόμη κριτική για το cheerz

Λατρεύω !

Δεύτερη φορά παραγγέλνω στον Cheerz και για άλλη μια φορά ήμουν ευτυχής !
Οι τιμές είναι σε μεγάλο βαθμό προσιτές ενόψει της ποιότητας. Παράδοση και γρήγορη, σε μια εβδομάδα έλαβα όλη μου την παραγγελία.
Ορκίζομαι από τον Cheerz να εκτυπώσω τις αναμνήσεις μου σε οποιαδήποτε μορφή (πλαίσιο, φωτογραφίες χαρτιού κ.λπ..), και συνιστώ ανεπιφύλακτα να κάνετε το ίδιο, δεν θα απογοητευτείτε !

Ημερομηνία εμπειρίας: 06 Σεπτεμβρίου 2023

Ήμουν δυσαρεστημένος με το πρώτο μου ..

Ήμουν δυσαρεστημένος με την πρώτη μου παραγγελία (εργασίες σε κατεστραμμένες σελίδες και καλύμματα), σε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, μου προσέφερα αμέσως μια νέα δωρεάν αποστολή.
Είμαι εξαιρετικά ικανοποιημένος με την ανταπόκρισή σας. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ!
Cheerz μια μέρα, πάντα cheerz!

Ημερομηνία εμπειρίας: 30 Αυγούστου 2023

Είμαι ικανοποιημένος με τις ευθυμίες

Έχω ήδη προκαλέσει ανησυχίες για την υποδοχή, παραδόθηκε, αλλά δεν παραδόθηκε στο γραμματοκιβώτιό μου, η Cheers ήταν πάντα φιλοξενία.
Οι εντολές είναι καλά κατασκευασμένες, αν σφάλμα, καλύπτουν το λάθος τους. Καλή επικοινωνία. Προϊόντα.

Ημερομηνία εμπειρίας: 06 Σεπτεμβρίου 2023

Αποκλεισμένη και κατεστραμμένη εντολή

Παραγγείλετε μπλοκαρισμένη για 15 ημέρες χωρίς πρότυπα. Δύο υπενθυμίσεις που είναι απαραίτητες για να λάβω τελικά τη νέα μου παραγγελία. Στο τέλος λαμβάνω τις δύο παραγγελίες τις ίδιες ημέρες (19 ημέρες μετά την αρχική μου παραγγελία) αποτέλεσμα: ένα κουτί με κουτί, πιεσμένο (σίγουρα αυτό που χάθηκε εντάξει) και το δεύτερο με σχισμένη όψη. Επομένως, αναμονή, διοικητικός χρόνος για να λάβετε δύο κατεστραμμένα κουτιά.
Τελευταία φορά παραγγέλνω στο Cheerz!

Ημερομηνία εμπειρίας: 30 Αυγούστου 2023

Καλημέρα,
Λυπάμαι που η εμπειρία παράδοσής σας δεν ήταν βέλτιστη. Να είστε βέβαιοι ότι κάνουμε το μέγιστο με τους μεταφορείς μας για να αποφύγουμε αυτό το είδος απογοήτευσης και ότι μια έρευνα άνοιξε με ιδιωτικά αγροτεμάχια για να καταλάβει τι συνέβη και να αποτρέψει την εμφάνισή του.
Όσον αφορά την κατάσταση του κουτιού μνήμης που το προστατεύουμε στην καλύτερη περίπτωση πριν την επαναφέρουμε στον μεταφορέα μας, λυπάμαι που κακοποιήθηκε.
Έτσι, για να ζητήσω συγνώμη για την αναστάτωση που προκλήθηκε, πραγματοποίησα τη ρητή ανάκαμψη του πλαισίου μνήμης σας και την επιστροφή των εξόδων αποστολής σας.
Ελπίζω να συνεχίσουμε να εκτυπώνουμε τα χαμόγελα και τις αναμνήσεις σας 🙂
Ωραία μέρα,