Μπόνους μετατροπής: Προσφορές και προϋποθέσεις – Citroën Recovery, Αγορά ηλεκτρικού αυτοκινήτου Renault με ανάκαμψη

Αγορά ηλεκτρικού αυτοκινήτου Renault με ανάκαμψη

Η Renault αναλαμβάνει το παλιό σας όχημα μετά από δωρεάν αξιολόγηση της τιμής, στη συνέχεια σας προσφέρει νέες και δεύτερες προσφορές προώθησης.

Το μπόνους μετατροπής στο Citroën

Citroën-Berlingo

Το ασφάλιστρο για τη μετατροπή της κυβέρνησης: Η λειτουργία

Το Premium Conversion στοχεύει στην επιτάχυνση της ανανέωσης του γαλλικού στόλου αυτοκινήτων.
Η αρχή του Premium (πρώην παρατσούκλι ένα ασφάλιστρο απορριμμάτων) είναι να βοηθήσει στην απόκτηση ενός νέου οχήματος, νέου ή χρησιμοποιούμενου, περισσότερο σεβασμού των σημερινών περιβαλλοντικών προτύπων από το παλαιότερο μοντέλο που θα απαλλαγείτε από. Τα άτομα και οι επαγγελματίες μπορούν να επωφεληθούν από αυτό, εφόσον το ενδιαφερόμενο αυτοκίνητο ή το φορτηγό δεν υπερβαίνει τους 3,5 τόνους υπεύθυνες.
Στο πλαίσιο της ασφάλιστης μετατροπής του 2022, τα ενδιαφερόμενα οχήματα είναι:
• Τα οχήματα ντίζελ που έχουν καταχωρηθεί πριν από το 2011
• Τα οχήματα βενζίνης που έχουν καταχωρηθεί πριν από το 2006

Συγκεκριμένα, το μπόνους μετατροπής 2022 ισχύει για το σπίτι σας, φορολογητέο ή όχι.

Να γνωρίζετε ότι ισχύουν άλλοι όροι σχετικά με το παλιό όχημα. Το ασφάλιστρο για μετατροπή πράγματι ως γενικό στόχο της μείωσης της εκπομπής ρυπογόνων αερίου αντικαθιστώντας τους παλιούς κινητήρες με νέους. Επομένως, οι αρχαίοι πρέπει να καταστραφούν, πράγμα που είναι δυνατό εάν:
• Το όχημα είναι εγγεγραμμένο στη Γαλλία
• Ο ιδιοκτήτης είναι πράγματι ο δικαιούχος της πριμοδότησης
• Έχει το όχημα για τουλάχιστον ένα χρόνο
• Το όχημα διαθέτει έγκυρη σύμβαση και δεν έχει δηλωθεί “ναυάγιο”. Από την άλλη πλευρά, μπορεί να μην έχει περάσει τεχνικό έλεγχο.
Έχετε περίοδο 6 μηνών από την ημερομηνία χρέωσης του νέου σας οχήματος για να υποβάλετε το αίτημά σας.

Citroen C3 Aircross εσωτερικό

Σε ποιο ποσό ανέρχεται στο ασφάλιστρο ?

Το ποσό της βοήθειας είναι σταθερό χάρη σε μια συγκεκριμένη κλίμακα που λαμβάνει υπόψη:
• Ο τύπος του αγοραστή: φυσικό ή νομικό άτομο
• Το φορολογικό εισόδημα του αιτούντος
Εάν είναι λιγότερο από € 13.489, το ασφάλιστρο είναι υψηλότερο
• Ο τύπος του οχήματος που αγοράστηκε
Το μπόνους μετατροπής ισχύει μόνο σε οχήματα των οποίων το ποσοστό εκπομπών CO2 είναι μικρότερο ή ίσο με 137G/km.

Στο τέλος, η βοήθεια είναι πιο γενναιόδωρη από την προηγούμενη έκδοση και πηγαίνει από 1.500 € έως 5.000

Η κλίμακα είναι διαθέσιμη στον ιστότοπο Primealaconversion.γούβ.Fr

Με την Citroën, όταν σας κάνουμε μια προσφορά ανάκαμψης και θέλετε να αποκτήσετε σε μία από τις παραχωρήσεις μας ένα άλλο όχημα που πληροί τα κριτήρια επιλεξιμότητας, προσθέτουμε το ασφάλιστρο στην εκτίμηση που κάνουμε για την αξία του παλιού σας αυτοκινήτου.

Σημειώστε ότι το ασφάλιστρο για τη μετατροπή και το οικολογικό μπόνους είναι 2 διαφορετικά και σωρευτικά πράγματα μέχρι € 12.000 για την αγορά ενός νέου ηλεκτρικού αυτοκινήτου. Πράγματι, το ασφάλιστρο αφορά την επανάληψη ενός παλιού οχήματος, ενώ το οικολογικό μπόνους δεν εξαρτάται από την ανάκαμψη, αλλά απλώς από τη συμμόρφωση με τα περιβαλλοντικά πρότυπα ενός οχήματος που αγοράστηκε νέα ή για μακροχρόνια ενοικίαση (2 χρόνια και άλλα).

Η Citroën φροντίζει όλα τα βήματα για να σας δώσει το ασφάλιστρο μετατροπής και προωθεί το ποσό ή την έκπτωση από το ενοίκιο εάν επιλέξετε ένα LOA ή LDD. Θα είστε σε θέση να αποκτήσετε ένα πιο φιλικό προς το περιβάλλον όχημα και πιθανώς λιγότερο γκουρμέ στο καύσιμο, το οποίο θα σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα.

Picto Citroen Computer

Εκτιμήστε το αυτοκίνητό σας σε λίγα λεπτά.

Ενοικίαση Picto Citroen

Ολοκληρώστε την ανάκαμψή σας σε ένα σημείο πώλησης Citroën.

Picto Citroen Serenite

Γρήγορη και ασφαλής πληρωμή εντός 8 ημερών.

Τα βήματα στην ανάκτηση του αυτοκινήτου σας

Τα πλεονεκτήματα της ανάκτησης αυτοκινήτων από την Citroën

Στο χώρο αποκατάστασης αυτοκινήτων Citroën, μπορείτε να κάνετε μια ακριβή εκτίμηση του ποσού της ανάκαμψης. Για να ξεκινήσετε την αυτόματη εκτίμηση, ξεκινήστε αναφέροντας το εμπορικό σήμα, το μοντέλο, το έτος παραγωγής, την κινητοποίηση και το τερματισμό του αυτοκινήτου για να αναλάβετε. Μπορείτε επίσης να εισαγάγετε την εγγραφή για να καθορίσετε γρήγορα τις διαφορετικές παραμέτρους της. Όλα αυτά τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν για τη δημιουργία της διάστασης του οχήματός σας. Στη συνέχεια, θα προσκληθείτε να καθορίσετε το έργο αγοράς σας και να επιλέξετε τον πλησιέστερο αντιπρόσωπο που θα επικοινωνήσει μαζί σας για να καθορίσετε τους όρους της ανάκαμψης. Η εμπειρογνωμοσύνη θα πραγματοποιηθεί από ειδικό σε μεταχειρισμένα οχήματα και η ανάκαμψη μπορεί να είναι αμέσως.

Η πώληση του αυτοκινήτου σας γρήγορα και στην καλύτερη τιμή δεν είναι πάντα εύκολη. Η Citroën Recovery θα σας εξοικονομήσει τις δυσάρεστες εκπλήξεις που μπορούν να έχουν κατά την πώληση οχημάτων μεταξύ ατόμων. Η τιμή ανάκτησης υπολογίζεται σύμφωνα με συγκεκριμένα κριτήρια βάσει της αγοράς και την κατάσταση του οχήματός σας. Μπορείτε να επιλέξετε έναν μεταπωλητή κοντά σας για να περιορίσετε τα ταξίδια. Τέλος, θα αναλάβουμε τις διοικητικές διαδικασίες.

Πληροφορικός

  • Πώς να λάβετε μια εκτίμηση ανάκτησης του οχήματός σας ?
  • Πώς να πουλήσετε γρήγορα το αυτοκίνητό σας ?
  • Πώς να επωφεληθείτε από το μπόνους μετατροπής ?
  • Πώς να επωφεληθείτε από την ανάκαμψη ?
  • Ποιες είναι οι διαθέσιμες προσφορές με βοήθεια ανάκτησης ?
  • Ποια είναι η βαθμολογία του αυτοκινήτου μου ?
  • Ανακαλύψτε τη βαθμολογία του αυτοκινήτου σας.

Αγορά ηλεκτρικού αυτοκινήτου Renault με ανάκαμψη

εικόνα

Τι προσφέρει η ανάκαμψη για την αγορά ενός ηλεκτρικού αυτοκινήτου Renault ?

Σχεδιάζετε να πουλήσετε το τρέχον όχημά σας για να αποκτήσετε ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο ?

Η Renault αναλαμβάνει το παλιό σας όχημα μετά από δωρεάν αξιολόγηση της τιμής, στη συνέχεια σας προσφέρει νέες και δεύτερες προσφορές προώθησης.

Λάβετε δωρεάν προσφορά ανάκτησης

Με βάση τις πληροφορίες που θα μας παρέχετε μέσω της ηλεκτρονικής μας φόρμας, η Renault κάνει μια δωρεάν εκτίμηση στην ακτή του αυτοκινήτου σας.

Αυτή είναι μια συνάρτηση τόσο των κριτηρίων που είναι συγκεκριμένα για το όχημά σας όσο και της αξίας των τελευταίων συναλλαγών που παρατηρούνται στην αγορά αυτοκινήτων.

Μόλις ληφθεί η προσφορά ανάκαμψης, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κλείσετε ραντεβού με τον αντιπρόσωπο της Renault Auto πιο κοντά σε εσάς, για να ολοκληρώσετε την πώληση του αυτοκινήτου σας.