Box Internet με αποκωδικοποιητή τηλεόρασης: Όλες οι προσφορές με τηλεοπτικά κανάλια, συγκρίνετε τα καλύτερα κουτιά τηλεόρασης τον Σεπτέμβριο του 2023

Συγκριτής των καλύτερων προσφορών Box Internet TV ��

Contents

Όλοι οι φορείς εκμετάλλευσης προσφέρουν το Canal+ στο μπουκέτο τηλεόρασής τους, αλλά μόνο ως επιλογή που πληρώνουν. Παρ ‘όλα αυτά, η επιλογή Canal+ ενσωματώνεται μερικές φορές σε προσφορές κουτιού χωρίς συμπλήρωμα. Αυτό είναι δυνατό όταν οι χειριστές κάνουν προωθητικές προσφορές για καθορισμένη περίοδο. Για να αποκτήσετε πρόσβαση στο Canal+ από το κουτί σας, πρέπει να μεταβείτε στην ενότητα επανάληψης και να επιλέξετε “Canal+ On Demand” από τον κατάλογο των υπηρεσιών και, στη συνέχεια, επιλέξτε μια αλυσίδα μεταξύ 152 και 156.

Κουτί Internet με αποκωδικοποιητή τηλεόρασης: Όλες οι προσφορές με τηλεοπτικά κανάλια

Συνδρομή στο Διαδίκτυο με αποκωδικοποιητή τηλεόρασης

Οι συνδρομές στο Διαδίκτυο δεν είναι η μόνη λειτουργία της παροχής πρόσβασης στο Διαδίκτυο. Από την αρχή, αυτές οι υπηρεσίες προσέφεραν επίσης σταθερή τηλεφωνία, με την οποία μοιράστηκαν ήδη το δίκτυο. Γρήγορα, Η τηλεόραση εντάχθηκε στις προσφορές. Χάρη στην ψηφιακή εκπομπή της, η τηλεόραση ήταν σε θέση να κερδίσει την ποιότητα με τη μετάβαση σε υψηλό ορισμό, στη συνέχεια σε 4K σε ορισμένες περιπτώσεις.

Πρέπει να γνωρίζετε για κουτιά στο διαδίκτυο με αποκωδικοποιητή τηλεόρασης που:

 • Οι περισσότεροι χειριστές στο Διαδίκτυο προσφέρουν κουτιά στο διαδίκτυο με αποκωδικοποιητή τηλεόρασης.
 • Επομένως, είναι σημαντικό να λάβετε υπόψη αυτήν την παράμετρο κατά την επιλογή του πλαισίου σας στο Διαδίκτυο.
 • Ο αριθμός των τηλεοπτικών καναλιών που προσφέρονται είναι η πρώτη παράμετρος που πρέπει να εξετάσουμε.
 • Πρόσθετες υπηρεσίες, όπως η πρόσβαση στο Netflix ή άλλες είναι επίσης σημαντικές.

Σύγκριση συνδρομής στο Διαδίκτυο με αποκωδικοποιητή τηλεόρασης

Κριτήρια αναζήτησης

 • Χωρίς δέσμευση
 • 12 -Μνθάρια δέσμευση
 • 24 -μηνών δέσμευση
 • Bouygues Telecom
 • Δωρεάν κινητό
 • Βορειοδυτικός
 • Κινητό NRJ
 • Πορτοκάλι
 • Κόκκινο με SFR
 • SFR
 • Ψαλιδώνω
 • Ινα
 • ADSL
 • Δορυφόρος
 • 4G / 5G
 • Κλήσεις σε σταθερό
 • Κλήσεις σε σταθερό + κινητό
 • Αποκωδικοποιητής τηλεόρασης
 • Τηλεόραση Android
 • Πολλαπλός τηλεόραση
 • Επαναλήφθημα WiFi
 • Wifi 6
 • Amazon Prime Video
 • Κανάλι+
 • Ντσενεία+
 • Ανοησία
 • OCS
 • RMC Sport

Το περιεχόμενο αυτής της σελίδας επαληθεύτηκε από έναν ειδικό συντακτικό κατά την ημερομηνία του 08/16/2023

Σήμερα, τα κουτιά με αποκωδικοποιητή τηλεόρασης διακρίνονται προσφέροντας πάντα περισσότερες νέες υπηρεσίες σύμφωνα με τις νέες συνήθειες κατανάλωσης των χρηστών του Διαδικτύου. Το μόνο TNT δεν είναι πλέον αρκετό για να φτιάξει ένα καλό μπουκέτο τηλεόρασης και κάθε πάροχος πρόσβασης στο Διαδίκτυο πηγαίνει εκεί με τις προσφορές του με περισσότερα και περισσότερα τηλεοπτικά κανάλια και υπηρεσίες όπως το Canal+, το Netflix, το Disney+ ή το Amazon Prime.

Ποια είναι τα πλαίσια στο διαδίκτυο με την τηλεόραση διαφορετικών FAI ?

Όλη η κύρια προσφορά FAIS, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο Επωφεληθείτε από την τηλεόραση με τις συνδρομές του Διαδικτύου τους. Εάν υπάρχουν επίσης κιβώτια Internet χωρίς τηλεόραση, παραμένουν σπανιότερα και αφορούν μόνο την είσοδο -προσφορές. Αυτές οι συνδρομές δεν αφορούν όλους τους ISP και η τηλεόραση είναι σχεδόν πάντα προσβάσιμη, σε περισσότερο ή λιγότερο κλίμακα.

Σύγκριση κουτιού Internet + αποκωδικοποιητής τηλεόρασης

Οι χειριστές του Διαδικτύου προσφέρουν συνδρομές με αποκωδικοποιητή τηλεόρασης για να επωφεληθούν από πολλά κανάλια.

SFR

SFR Box: Τρεις προσφορές Διαδικτύου με τηλεόραση σε καλή αξία για τα χρήματα

Το SFR προσφέρει μόνο συνδρομές στο Διαδίκτυο με τηλεοπτική αποκωδικοποιητή. Αυτό αφορά τα κουτιά ADSL και τα κουτιά οπτικών ινών με τον ίδιο τρόπο. Έτσι, με το SFR, είναι δυνατόν να αποκτήσετε πρόσβαση σε ένα Κουτί Internet με τηλεοπτικό αποκωδικοποιητή για την τιμή μόνο € 20.99/μήνα για ένα έτος με προσφορές που προσφέρονται τακτικά. Αυτή η τιμή αυξάνεται εάν οι συνδρομητές επιλέξουν το ασφάλιστρο ινών SFR.

Οι διαφορές μεταξύ των διαφόρων συνδρομών SFR Internet βρίσκονται στο επίπεδο ροών σύνδεσης ή ακόμη και προορισμών που περιλαμβάνονται στην προσφορά σταθερής τηλεφωνίας. Έτσι, Η προσφορά εκκίνησης SFR Fiber επιτρέπει λήψεις έως 500 MB/S Ενώ η ισχύς των ινών SFR σας επιτρέπει να απολαύσετε 2 κοινόχρηστο GB/S φθίνουσα ροή. Αυτή η δεύτερη προσφορά έχει επίσης το πλεονέκτημα ότι επιτρέπει κλήσεις σε κινητά τηλέφωνα.

Όσον αφορά την τηλεόραση, Το πρώτο πλαίσιο Internet SFR περιλαμβάνει 160 κανάλια Ενώ το πλαίσιο ισχύος παρέχει πρόσβαση σε 200 κανάλια συνολικά. Και στις δύο περιπτώσεις, το SFR παρέχει έναν αποκωδικοποιητή τηλεόρασης 4K, αλλά η επιλογή SFR Box 8 σε € 10/μήνα το πρώτο έτος προσφέρει το The 4K HDR Dolby Vision, εκτός από πολύ ταχύτερες ροές σύνδεσης.

από € 20.99 εκκινητής ινών SFR

Bouygues Telecom: Η επιλογή δύο προσφορών στο Διαδίκτυο με τηλεοπτικό αποκωδικοποιητή

Από τις τρεις κύριες συνδρομές στο Διαδίκτυο που προσφέρει η Bouygues Telecom, δύο επιτρέπουν την πρόσβαση σε έναν αποκωδικοποιητή τηλεόρασης: Το bbox must και το bbox ultym. Αυτές οι δύο συνδρομές προσφέρουν έναν πλούσιο κατάλογο εκκίνησης 180 καναλιών. Επιπλέον, και στις δύο περιπτώσεις, το Bouygues Telecom σας επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε έναν αποκωδικοποιητή τηλεόρασης 4K και παρέχει στους συνδρομητές μια εγγραφή τηλεόρασης 100 -hour. Υπάρχουν λίγες διαφορές σχετικά με την τηλεοπτική υπηρεσία μεταξύ των δύο συνδρομών, εκτός από την πρόσβαση σε μια επιλογή να διαλέξετε για 3 μήνες: μια συνδρομή Salto ή μια συνδρομή Box Youth TV Bouquet.

Εκτός από αυτό, το οποίο διαφοροποιεί τις δύο συνδρομές Box με Bouygues Telecom TV αποκωδικοποιητής, Αυτές είναι οι χρεώσεις της σύνδεσης στο Διαδίκτυο και οι προορισμοί που περιλαμβάνονται στη σταθερή τηλεφωνία. Το bbox πρέπει να προσφέρει 1 GB/s ροής έναντι 2 GB/s για το Box Ultym. Επιπλέον, το τελευταίο επιτρέπει κλήσεις σε σταθερά και κινητά τηλέφωνα της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της Ελβετίας, εκτός από απεριόριστες κλήσεις προς τα σταθερά και κινητά κινητά τηλέφωνα και τη σταθερή 110 προορισμούς.

από € 26.99 bbox πρέπει

Τι προσφέρει το κουτί με τον αποκωδικοποιητή τηλεόρασης που προσφέρει η Orange ?

Το Orange προσφέρει μόνο δύο κουτιά στο διαδίκτυο: Η προσφορά livebox και η προσφορά livebox. Και στις δύο περιπτώσεις, αυτή είναι μια συνδρομή με τηλεοπτικό αποκωδικοποιητή, εξασφαλίζοντας έτσι Πρόσβαση σε κατάλογο 140 τηλεοπτικών καναλιών σε όλους τους συνδρομητές του. Σημειώστε ότι το Orange σας επιτρέπει να εγγραφείτε χωρίς αποκωδικοποιητή, αλλά αυτό δεν έχει αντίκτυπο στην τιμή του πλαισίου Διαδικτύου. Από την άλλη πλευρά, η Orange διευκρινίζει σαφώς ότι χρειάζονται 40 € του κόστους ενεργοποίησης του αποκωδικοποιητή τηλεόρασης εκτός από την τιμή της συνδρομής.

Η διαφορά μεταξύ των δύο συνδρομών κουτιού με τον αποκωδικοποιητή Orange TV δεν είναι στον αριθμό των καναλιών. Οι δύο συνδρομές περιλαμβάνουν 140 τηλεοπτικά κανάλια Με αποκωδικοποιητή 4K. Ωστόσο, το livebox up σας επιτρέπει να απολαύσετε έναν δεύτερο αποκωδικοποιητή που προσφέρεται κατόπιν αιτήματος καθώς και ένας καταγραφέας με χωρητικότητα 100h. Οι άλλες διαφορές είναι σε ροές στο διαδίκτυο, ταχύτερα με το livebox και τηλεφωνικές επικοινωνίες.

από € 24,99 livebox

Τέσσερις συνδρομές στο Διαδίκτυο με τηλεοπτικό αποκωδικοποιητή από € 19.99/μήνα δωρεάν

Το Free είναι το FAI που προσφέρει σήμερα το μεγαλύτερο αριθμό κιβωτίων Internet με έναν αποκωδικοποιητή τηλεόρασης που περιλαμβάνεται. Αυτές οι συνδρομές είναι τέσσερις σε αριθμό, και Το φθηνότερο είναι από 19,99 ευρώ ανά μήνα για την προώθηση. Αυτή είναι η επανάσταση του FreeBox που σας επιτρέπει να απολαύσετε έναν αποκωδικοποιητή τηλεοπτικής τηλεόρασης 4K και 270 κανάλια. Το Delta Freebox σας επιτρέπει επίσης να επωφεληθείτε από 270 κανάλια χάρη στην τηλεόραση με το κανάλι, αλλά και το Netflix και το Prime Video περιλαμβάνονται.

Η Canal+ Series προσέφερε 12 μήνες

Η Canal+ Series προσέφερε 12 μήνες

Amazon Prime Video

Η υπηρεσία τηλεόρασης είναι η υπηρεσία στην οποία ο ελεύθερος δίνει έμφαση. Υπάρχουν πολλά κανάλια που περιλαμβάνονται, οι υπηρεσίες του SVOD επισημαίνονται σαφώς και οι παίκτες αποτιμώνται. Αυτό είναι ιδιαίτερα η περίπτωση του Devialet Player, ενός συνδεδεμένου ηχείου με ένα εξαιρετικά premium ήχο και το οποίο χρησιμεύει ως αποκωδικοποιητής τηλεόρασης για € 9.99 περισσότερο κάθε μήνα.

Ο ελεύθερος είναι επίσης πρωταθλητής στις θεωρητικές ροέςμικρό προτείνεται σε κάθε μία από τις συνδρομές του. Είναι το FAI με την ταχύτερη προσφορά, δηλαδή το Δέλτα Freebox και τα 8 GB/S της. Αυτές οι πολύ υψηλές ροές κάνουν περισσότερους συνδρομητές για να διατηρήσουν εξαιρετική ποιότητα βίντεο παρακολουθώντας κλασικά τηλεοπτικά κανάλια ή υπηρεσίες SVOD.

Από 19,99 €99 Freebox Revolution

Ένας προαιρετικός αποκωδικοποιητής τηλεόρασης με το μη δεσμευτικό πλαίσιο του Red by SFR

Από προεπιλογή, το Red από την προσφορά Internet της SFR δεν περιλαμβάνει κανένα τηλεοπτικό αποκωδικοποιητή. Ωστόσο, προσφέρει δωρεάν πρόσβαση στην τηλεόραση σε κινητά, tablet και υπολογιστή χάρη στην εφαρμογή Red TV. Στη συνδρομή, Είναι προφανώς δυνατό να ζητήσετε έναν προαιρετικό αποκωδικοποιητή. Το τελευταίο είναι σε τιμή € 3/μήνα. Πρόκειται για αποκωδικοποιητή τηλεόρασης Android 4K Connect. Ωστόσο, το προεπιλεγμένο μπουκέτο της συνδρομής περιλαμβάνει μόνο 35 κανάλια. Πρέπει να πληρώσετε 2 € το μήνα περισσότερο για να έχετε ένα μπουκέτο 100 καναλιών.

Αυτά τα ποσοστά πρέπει να εφαρμόζονται στην τιμή εκκίνησης τουΚόκκινο με συνδρομή SFR Internet. Αυτή η συνδρομή επιτρέπει Επωφεληθείτε από την ADSL και τις οπτικές ίνες από 19,99 € κάθε μήνα. Οι τιμές ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με τις διαθέσιμες προσφορές. Στην περίπτωση οπτικών ινών, το κόκκινο κουτί προσφέρει έως 1 GB/s με την επιλογή Wi-Fi.

Τα βασικά στοιχεία του πλαισίου Internet με κόκκινο από SFR TV αποκωδικοποιητής ::

 • Εκκίνηση συνδρομής σε € 19,99 για ADSL/VDSL και ίνες
 • Έως 500 MB/s της χρέωσης σε λήψη με οπτικές ίνες
 • Επιλογή αποκωδικοποιητή τηλεόρασης (Android TV 4K) σε € 3/μήνα
 • Bouquet τηλεόρασης 100 καναλιών σε 2 €/μήνα εξαιρουμένης της προώθησης
 • Κουτί χωρίς διάρκεια.

από 19,99 € Red Box

Ένα πλαίσιο Διαδικτύου χωρίς δέσμευση για 140 κανάλια με το κουτί SOSH

Η Orange έχει επίσης τη συνδρομή του στο Διαδίκτυο χωρίς δέσμευση διάρκειας: The Sosh Box. Αυτή η συνδρομή υπάρχει στο ADSL/VDSL (€ 20,99/μήνα) και με οπτικές ίνες (€ 20,99/μήνα το πρώτο έτος, στη συνέχεια € 30,99/μήνα). Από προεπιλογή, Η προσφορά άστεγους κουτιού της Orange περιλαμβάνει μόνο πρόσβαση σε μια εφαρμογή τηλεόρασης με 72 κανάλια. Ωστόσο, είναι προαιρετικό, είναι δυνατόν να βγάλετε έναν αποκωδικοποιητή τηλεόρασης.

Η επιλογή αποκωδικοποιητή SOSH TV είναι σε τιμή € 5 το μήνα και επιτρέπειΠρόσβαση σε 140 κανάλια με αποκωδικοποιητή τηλεόρασης 4K και τηλεοπτικό καταγραφέα Με χωρητικότητα 80 GB, σχεδόν 40 ώρες προσβάσιμα προγράμματα εγγραφής. Η τηλεόραση ωφελεί επίσης τις ροές ινών από το κουτί SOSH, ακόμη και αν αυτά περιορίζονται σε 300 MB/s για λήψη.

Τι να θυμάστε από το κουτί SOSH ::

 • € 20,99/μήνα σε ADSL/VDSL:
 • € 20.99/μήνα για 12 μήνες, τότε € 30.99/μήνα με οπτικές ίνες
 • ίνες έως 300 MB/s για λήψη
 • 4K TV TV Option σε 5 €/μήνα (140 τηλεοπτικά κανάλια)
 • Χωρίς δέσμευση διάρκειας.

από € 20.99 SOSH Box

Επωφεληθείτε από την ποιότητα της πορτοκαλί ίνες με SOSH

Ο Sosh έχει ένα σημαντικό πλεονέκτημα: χρησιμοποιεί το ίδιο δίκτυο ινών και ADSL με τη μητρική του εταιρεία, δηλαδή τον ιστορικό χειριστή πορτοκαλιού. Για τους πελάτες, αυτό είναι ένα πραγματικό πλεονέκτημα, δεδομένου ότι η Orange είναι γνωστή για την ποιότητα των εγκαταστάσεών του.

Ποια είναι τα κανάλια που προσφέρονται σε κουτιά με τηλεόραση ?

Ένα από τα κριτήρια του Επιλογή συνδρομής στο Διαδίκτυο με τηλεόραση κουτιού, Αυτές είναι οι αλυσίδες που περιλαμβάνονται σε αυτό. Όλες οι συνδρομές FAI προσφέρουν το ίδιο φάσμα δωρεάν προσβάσιμων καναλιών, καθώς και συναφείς υπηρεσίες. Ωστόσο, για να διακρίνουν τον εαυτό τους από τον ανταγωνισμό, μερικοί πηγαίνουν μέχρι και να συμπεριλάβουν συνδρομές στις πιο δημοφιλείς υπηρεσίες SVOD. Έτσι, εδώ είναι τα κανάλια που μπορούν να βρεθούν σε ένα πλαίσιο Internet με τηλεοπτικό αποκωδικοποιητή.

Όλα τα κανάλια TNT είναι συστηματικά παρόντα

Πρώτα απ ‘όλα, όλες οι συνδρομές στο Διαδίκτυο με αποκωδικοποιητή τηλεόρασης σας επιτρέπουν να απολαύσετε όλα τα κανάλια TNT. Αυτό συγκεντρώνει τις αλυσίδες της τηλεόρασης της Γαλλίας, TF1, M6 ή ακόμα και εξειδικευμένα κανάλια όπως LCI, BFM.Τηλεοπτική ή LCP Δημόσια Γερουσία. Συνολικά, 26 κανάλια υπάρχουν στο μπουκέτο TNT. Εκτός από τα 26 βασικά κανάλια TNT, πολλά περιφερειακά κανάλια είναι επίσης προσβάσιμα για την επέκταση αυτού του μπουκέτου.

Ιστορικά, το TNT (για ψηφιακή επίγεια τηλεόραση) είναι Μια λύση ανάπτυξης αλυσίδας για ολόκληρο τον πληθυσμό. Για να λάβετε TNT, απλά έχετε μια κατάλληλη θήκη ή ένα κουτί Internet με αποκωδικοποιητή τηλεόρασης. Πολλά μοντέλα τηλεοράσεων περιλαμβάνουν μια υπόθεση TNT για να καταστούν αυτά τα κανάλια όσο το δυνατόν πιο εύκολη στην πρόσβαση, συμπεριλαμβανομένου του HD.

Όλα τα δωρεάν κανάλια TNT
Κανάλι TNT Αλυσίδα Κανάλι TNT Αλυσίδα Κανάλι TNT Αλυσίδα Κανάλι TNT Αλυσίδα
1 TF1 8 C8 15 Γαλλία 4 22 6ER
2 Γαλλία 2 9 W9 16 Ειδήσεις BFM 23 Ιστορία RMC
3 Γαλλία 3 10 TMC 17 C Ειδήσεις 24 Ανακάλυψη RMC
4 Κανάλι+ 11 Tfx 18 CSTAR 25 Chérie 25
5 Γαλλία 5 12 NRJ12 19 Γουλάρι 26 LCI
6 Μ6 13 20 Σειρά ταινιών TF1 27 Πληροφορίες της Γαλλίας
7 Τέταρχος 14 Δημόσια Γερουσία LCP 21 Ομάδα 21

Εκτός από τα κανάλια TNT, οι περισσότεροι ISP προσφέρουν πολλές άλλες αλυσίδες που περιλαμβάνονται στις δικές τους Προσφορές Διαδικτύου με αποκωδικοποιητή τηλεόρασης. Αυτά τα κανάλια εξαρτώνται από τις συμφωνίες καθενός από τους παρόχους πρόσβασης στο Διαδίκτυο και είναι απαραίτητο να ρωτήσετε με όλους να αποκτήσουν πρόσβαση στον λεπτομερή κατάλογο των καναλιών με συνδρομή Box.

Αλλαγή του χειριστή και του πλαισίου Internet

Διαβάστε επίσης πώς να αλλάξετε τον χειριστή του Διαδικτύου ή την προσφορά χωρίς κοπή ?

Προαιρετικά μπουκέτα τηλεόρασης διαθέσιμα σε πλαίσια στο διαδίκτυο

Εκτός από τα συμπεριλαμβανόμενα κανάλια, κάθε χειριστής σας επιτρέπει να εγγραφείτε σε μια επιλογή από μπουκέτα τηλεόρασης. Από το ένα FAI στο άλλο, Τα μπουκέτα της τηλεόρασης που προσφέρονται και επισημαίνονται δεν είναι πάντα τα ίδια, Και όλοι δεσμεύονται να προσφέρουν αποκλειστικές προσφορές. Ωστόσο, τα κύρια θέματα είναι τα ίδια: ο αθλητισμός αφενός, ο κινηματογράφος και η τηλεοπτική σειρά από την άλλη.

Οι αθλητικές ανθοδέσμες μπορεί να περιλαμβάνουν κανάλια καναλιού+, αλλά επίσης Προγράμματα RMC ή Bein Sports. Η SFR υπογραμμίζει ιδιαίτερα το RMC Sport, τα κανάλια Altice, τα οποία οι συνδρομητές του μπορούν να έχουν σε πλεονεκτική τιμή.

Πορτοκαλί για τον προτιμάτό του Στοίχημα στον κινηματογράφο και τη σειρά με OCS (πρώην Orance Cinéma Séries). Ο Free τελικά δίνει έμφαση στις υπηρεσίες του SVOD, τις οποίες προσφέρει δωρεάν σε μερικές από τις συνδρομές του Διαδικτύου με τηλεοπτική αποκωδικοποιητή όπως το FreeBox Delta.

Τα κύρια μπουκέτα που πληρώθηκαν με την FAI
SFR Bouygues Telecom
RMC Sport Από 9 €/μήνα Οικογένεια Bbox € 14,99/μήνα
RMC Sport + Bein Sports 19 €/μήνα Νεολαία Box 9,99 €/μήνα
SFR Cinema 5 €/μήνα Κινηματογράφος € 14,99/μήνα
Netflix + SFR Entertainment 13,49 €/μήνα
Πορτοκάλι Ελεύθερος
Max Series Cinema 22,99 €/μήνα Netflix + Video Prime Περιλαμβάνεται στο Δέλτα Freebox
OCS + Netflix Pack 20,99 €/μήνα Τηλεόραση με κανάλι Περιλαμβάνεται στο FreeBox Revolution και Delta
Άθλημα 19 €/μήνα αθλήματα € 14,99/μήνα

Ποια είναι η καλύτερη προσφορά στο Διαδίκτυο με τον αποκωδικοποιητή τηλεόρασης ?

Ο αριθμός των τηλεοπτικών καναλιών δεν είναι το μόνο στοιχείο που πρέπει να ληφθεί υπόψη στην επιλογή μιας συνδρομής στο Διαδίκτυο με τον αποκωδικοποιητή τηλεόρασης. Πρέπει επίσης να εξετάσουμε το ζήτημα της τιμής, ή ακόμη και Χαρακτηριστικά του ίδιου του αποκωδικοποιητή τηλεόρασης από μόνη της. Δεν είναι όλοι οι ISP είναι ίσοι και δεν επικεντρώνονται όλοι στις ίδιες επιλογές.

Ποιος προσφέρει τη φθηνότερη συνδρομή τηλεοπτικού internet box ?

Βραχυπρόθεσμα, η φθηνότερη συνδρομή στο Διαδίκτυο είναι δωρεάν. Η συνδρομή του Το Freebox Revolution βρίσκεται σε τιμή 19,99 ευρώ/μήνα Και αυτή η τιμή παραμένει η ίδια για 12 μήνες δέσμευσης. Στο τέλος αυτής της πρώτης περιόδου, η τιμή της δωρεάν συνδρομής είναι 44,99 € €. Για αυτήν την τιμή, η Revolution FreeBox περιλαμβάνει έναν αποκωδικοποιητή τηλεόρασης 4K Android με πρόσβαση σε τουλάχιστον 270 τηλεοπτικά κανάλια και υπηρεσίες SVOD για μερικούς μήνες.

Για να έχετε μια υπηρεσία κιβωτίου Internet με μακροπρόθεσμο αποκωδικοποιητή τηλεοπτικής ποιότητας, η δωρεάν προσφορά παραμένει μία από τις πιο ενδιαφέρουσες λύσεις στην αγορά. Η μόνη φθηνότερη συνδρομή είναι αυτή του Red by SFR, χάρη στη συσσώρευση διαφόρων προωθήσεων. Έτσι, Η ίνα Red Box με 100 κανάλια είναι διαθέσιμη για € 34,99/μήνα, Χωρίς δέσμευση διάρκειας. Ωστόσο, πρέπει να νοικιάσετε τον αποκωδικοποιητή τηλεόρασης για 3 €/μήνα.

Φτηνές συνδρομές στο Διαδίκτυο

Διαβάστε επίσης φτηνό κουτί Internet: Σύγκριση προσφορών κάτω των 25 €

Ποιος είναι ο χειριστής που προσφέρει τα περισσότερα τηλεοπτικά κανάλια με το τηλεοπτικό του κουτί ?

Εάν πρόκειται για το ζήτημα της εξεύρεσης της συνδρομής του κουτιού με τον αποκωδικοποιητή τηλεόρασης που περιλαμβάνει τον μεγαλύτερο αριθμό τηλεοπτικών καναλιών, είναι και πάλι προς τα δωρεάν που πρέπει να γυρίσουμε. Το FreeBox Revolution περιλαμβάνει σήμερα 270 κανάλια Τηλεόραση με δωρεάν, Με τηλεοπτικά κανάλια με κανάλι. Επιπλέον, μερικές φορές προσφέρεται σειρές Canal+ για περίοδο 12 διαδοχικών μηνών. Εκτός από το FreeBox Revolution, το Delta FreeBox προσφέρει επίσης αυτές τις δύο μεγάλες ανθοδέσμες, εκτός από την πρόσβαση στο Netlix και το Amazon Prime Video περιλαμβάνονται.

Ακριβώς πίσω από τις δωρεάν προσφορές, πρέπει να αναφέρετε το πλαίσιο Power Fiber SFR με 200 κανάλια που περιλαμβάνονται, στη συνέχεια, οι συνδρομές στο Διαδίκτυο με Bouygues Telecom TV αποκωδικοποιητής, οι οποίοι προσφέρουν τουλάχιστον 180 κανάλια συμπεριλαμβανομένων. Το πορτοκαλί επιστρέφει μόνο με 140 κανάλια που υπάρχουν στο μπουκέτο εκκίνησης. Τέλος, οι μικρότερες προσφορές που παρέχονται κάτω από το κόκκινο από το SFR Internet μη -δεσμευτικά κουτιά (έως και 100 κανάλια με την επιλογή) και SOSH.

Πρέπει να επιλέξετε ένα κουτί τηλεόρασης με τηλεόραση Android ?

Σήμερα, πολλοί αποκωδικοποιητές τηλεόρασης συνεργάζονται με το λειτουργικό σύστημα Android TV. Το τελευταίο είναι μάλλον πρακτικό, δεδομένου ότι επιτρέπει για παράδειγμα να εγκαταστήσουν εφαρμογές απευθείας στο κουτί της τηλεόρασης για να επωφεληθούν από την τηλεόρασή του. Ωστόσο, για τους πελάτες που έχουν ήδη μια έξυπνη τηλεόραση, αυτή η λειτουργία δεν είναι απαραίτητη.

Επωφεληθείτε από εξειδικευμένα μπουκέτα τηλεόρασης με τον αποκωδικοποιητή του

Εάν οι χαμηλότερες τιμές ή ο αριθμός των καναλιών που περιλαμβάνονται είναι εύκολο να μετρηθούν, δεν είναι το ίδιο για την ποιότητα των ανθοδέσμες. Ωστόσο, δύο προμηθευτές Διαδικτύου διακρίνονται σε αυτό το σχέδιο: SFR και Orange.

Το SFR έχει πολλές τηλεοπτικές ανθοδέσμες επικεντρωμένες στον αθλητισμό, Με πιο πλεονεκτικές τιμές από τους ανταγωνιστές της στο RMC Sport. Η επιλογή SFR για αυτό το είδος προγράμματος μπορεί να κοστίσει έως και 10 ευρώ. Είναι επίσης δυνατή η εξεύρεση ενώσεων αθλητικών καναλιών με υπηρεσίες SVOD και ως εκ τούτου οι τύποι προσαρμοσμένοι σε κάθε ένα.

Το Orange προσφέρει έναν καλό αριθμό κεντρικών υπηρεσιών σε κινηματογράφο και τηλεοπτικές σειρές. Το ιστορικό FAI συχνά υπογραμμίζει πλεονεκτικές τιμές για μερικούς μήνες για να ανακαλύψετε OCS. Το Orange προσφέρει επίσης μπουκέτα για τη συσχέτιση OC με άλλα κανάλια που ειδικεύονται σε κινηματογραφικές ή τηλεοπτικές σειρές, όπως Cine+, Paramount ή TCM κανάλια.

Παρ ‘όλα αυτά, όλοι οι ISP προσφέρουν κοινά μπουκέτα. Οι κύριες υπηρεσίες SVOD είναι προσβάσιμες με όλες τις συνδρομές με τον αποκωδικοποιητή τηλεόρασης που περιλαμβάνονται. Ομοίως, για τον αθλητισμό, το Bein Sports μπορεί να εγγραφεί σε όλους τους προμηθευτές. Στην πραγματικότητα, η μεγάλη πλειοψηφία αυτών των υπηρεσιών μπορεί να εγγραφεί ανεξάρτητα από το FAI.

Προσφορά Διαδικτύου με Netflix

Διαβάστε επίσης την προσφορά στο Διαδίκτυο με το Netflix που περιλαμβάνεται ή προαιρετικό: Ποιο πλαίσιο θα επιλέξετε ?

Δωρετή τηλεόρασης: Τα διάφορα σημαντικά χαρακτηριστικά (Android, 4K …)

Στην επιλογή ενός πλαισίου Internet με αποκωδικοποιητή τηλεόρασης, πρέπει επίσης να εξετάσετε το ζήτημα του ίδιου του τηλεοπτικού αποκωδικοποιητή. Κάθε ISP διαθέτει τον δικό του εξοπλισμό και το μοντέλο μπορεί να ποικίλει ακόμη και από τη μία συνδρομή στην άλλη. Για παράδειγμα, Δωρεάν προσφορές όχι λιγότερο από τέσσερις διαφορετικούς τύπους αποκωδικοποιητή, ένα με συνδρομή.

Μεταξύ των χαρακτηριστικών που πρέπει να αναζητηθούν, πρέπει να τεθούν οι ακόλουθες ερωτήσεις ::

 • Ο αποκωδικοποιητής επιτρέπει την πρόσβαση σε 4Κ και HDR ?
 • Ποια διασύνδεση προσφέρει τον αποκωδικοποιητή τηλεόρασης ?
 • Ποιοι είναι οι σύνδεσμοι που προσφέρονται στον αποκωδικοποιητή τηλεόρασης ?
 • Ποιο είναι το μέγεθος του αποκωδικοποιητή τηλεόρασης ?

Επωφεληθείτε από το 4K με το κουτί της τηλεόρασης ?

Όλοι οι χειριστές σας επιτρέπουν να απολαύσετε ένα Αποκωδικοποιητής τηλεόρασης με 4K. Για να το εκμεταλλευτείτε, απλά έχετε μια επαρκώς γρήγορη σύνδεση στο Διαδίκτυο: τουλάχιστον 20 MB/S. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η οπτική ίνα επισημαίνεται ιδιαίτερα εδώ. Καμία συνδρομή στο Διαδίκτυο με τηλεοπτικό αποκωδικοποιητή προσφέρει λιγότερο από 300 MB/s της χρεωστικής. Για να επωφεληθείτε από την ADSL TV, είναι σημαντικό να βεβαιωθείτε ότι η σύνδεση είναι σταθερή και αρκετά γρήγορη (τουλάχιστον 8 MB/s για σταθερό HD).

Μάθετε περισσότερα σχετικά με τους συνδέσμους συνεργασίας

Είμαστε δώδεκα υπάλληλοι. Οι σύνδεσμοι που παρακολουθούνται στο περιεχόμενό μας μπορούν να παρέχουν εισόδημα σε όλα τα.Fr. Αυτό δεν σας κοστίζει περισσότερο, μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να σας προσφέρουμε ποιοτικό περιεχόμενο και να αναπτύξετε νέα έργα. Ορισμένα περιεχόμενα χρηματοδοτούνται και αναγνωρίζονται ως τέτοια. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τη λειτουργία, είναι εδώ.

Καλύτερος συγκριτής κουτιού Internet + τηλεόραση ��

Φόντο δικτύου

Fleche για προσφορές φιλτραρίσματος

Φιλτράρετε τις προσφορές

Φιλτράρετε τις προσφορές

Μέγιστος προϋπολογισμός. 50 € και περισσότερα
Πάροχος διαδικτύου :
Επαναφορά φίλτρων
12 μήνες τότε € 34,99/μήνα
Δέσμευση 12 μήνες
Εγώ θα. κινητός στίχος
12 μήνες τότε € 44,99/μήνα
Δέσμευση 12 μήνες
Bouygues Special Series Bbox Fiber
Εγώ θα. κινητός στίχος
12 μήνες τότε € 37,99/μήνα
Δέσμευση 12 μήνες
Εγώ θα. κινητός στίχος
12 μήνες τότε € 34,99/μήνα
Box Must + Prime και Universal+
Εγώ θα. κινητός στίχος
12 μήνες τότε € 41.99/μήνα
Δέσμευση 12 μήνες
Το κουτί τηλεοπτικής ίνας SOSH +
12 μήνες τότε € 35,99/μήνα
12 μήνες τότε € 42,99/μήνα
Δέσμευση 12 μήνες
SFR Power + Prime ή Netflix
Εγώ θα. κινητός στίχος
12 μήνες τότε € 39,99/μήνα
Δέσμευση 12 μήνες
Εγώ θα. κινητός στίχος
12 μήνες τότε € 39,99/μήνα
Κόκκινο κουτί ίνα + Disney+
Εγώ θα. κινητός στίχος
12 μήνες τότε € 41,98/μήνα
Εγώ θα. κινητός στίχος
12 μήνες τότε € 50,99/μήνα
Δέσμευση 12 μήνες
Εγώ θα. κινητός στίχος
12 μήνες τότε € 50,99/μήνα
Δέσμευση 12 μήνες
SFR Premium + Prime ή Netflix
Εγώ θα. κινητός στίχος
12 μήνες τότε € 46.99/μήνα
Δέσμευση 12 μήνες
Εγώ θα. κινητός στίχος
12 μήνες τότε € 55,99/μήνα
Δέσμευση 12 μήνες
Εγώ θα. κινητός στίχος
12 μήνες τότε € 49,99/μήνα
Samsung Smart TV + Box Must + Prime και Universal
Εγώ θα. κινητός στίχος
Δέσμευση 24 μήνες

Μάθετε περισσότερα για τον συγκριτή μας
Οι προσφορές που αντιστοιχούν στα κριτήρια του συγκριτή της σελίδας ταξινομούνται ανά τιμή και, σε ισοδύναμο διάστημα τιμών, ταξινομούνται αυθαίρετα από τον χειριστή. Οι σύνδεσμοι των προσφορών μπορούν να δημιουργήσουν μια προμήθεια για τη ζώνη ADSL & Fiber χωρίς να επηρεάσουν την τιμή της συνδρομής σας. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη λειτουργία του ιστότοπου.

Οι πληροφορίες σε αυτήν τη σελίδα εξετάστηκαν 05/30/2023 από τον Benjamin Gervais

Οι συμβουλές μας για την επιλογή του κουτιού σας με την τηλεόραση

Ποιο είναι το καλύτερο κουτί με την τηλεόραση της στιγμής ?

Οι προσφορές στο Διαδίκτυο με την τηλεόραση είναι πολλαπλές και η ταχύτητα με την οποία θα δικαιούστε το σπίτι σας παραμένει ένα βασικό κριτήριο για την επιλογή σας. Μάθετε σχετικά με τα μπουκέτα και τις προσφορές ροής που περιλαμβάνονται πριν κάνετε την επιλογή σας.

��Το Delta FreeBox, η επιλογή της ταινίας (και της σειράς) συντακτικής Philos

“Η Free έχει λειτουργήσει πάντα πολλά τηλεόραση, ταινία και σειρά κουτιών της. Με το Δέλτα, θα έχετε για τα χρήματά σας: Εκτός από 270 κανάλια και την τηλεόραση με κανάλι, Το Netflix και το Video Prime περιλαμβάνονται πλήρως στη συνδρομή σε 39.99 €/μήνα για 1 έτος τότε 49,99 €/μήνα.””

Οι συμβουλές μας για την επιλογή του πλαισίου σας με τηλεόραση

Σήμερα, όλοι οι φορείς εκμετάλλευσης προσφέρουν προσφορές συμπεριλαμβανομένων τηλεοπτικών καναλιών. Εάν έχετε ήδη επιλέξει τον χειριστή σας, μπορείτε να βρείτε το FreeBox με τηλεόραση, Box με τηλεόραση, τηλεόραση στο SFR ή LiveBox με τηλεόραση στην αφοσιωμένη τηλεόρασή μας.

Αν ψάχνετε Κουτί Internet με τηλεόραση χωρίς υποχρέωση, Στοίχημα σε προσφορές Red TV ή SOSH TV προσφορές.

Συγκρίνετε τα καλύτερα κουτιά στο διαδίκτυο με τηλεόραση και αποκωδικοποιητή

Προσφορές Διαδικτύου με τη φθηνότερη τηλεόραση το Σεπτέμβριο του 2023

Ποιο είναι το φθηνότερο τηλεοπτικό κουτί με την τηλεόραση της στιγμής ?

Το πλαίσιο Internet με τη φθηνότερη τηλεόραση αυτή τη στιγμή είναι η FreeBox Revolution – Canal + Series, Prime + ADSL + TV 280 κανάλια + κλήσεις σε κινητά μέχρι 50 MB/s από τον ελεύθερο χειριστή. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε τιμή 19,99 ευρώ για 12 μήνες, τότε € 44,99/μήνα.

Εγώ θα. κινητός στίχος
12 μήνες τότε € 44,99/μήνα
Δέσμευση 12 μήνες

Ποια τιμή για μια προσφορά στο Διαδίκτυο με τηλεόραση ?

Αυτή τη στιγμή, η πιο προσιτή τηλεοπτική προσφορά είναι η FreeBox Revolution – Canal + Series, Prime + ADSL + TV 280 Κανάλια + κλήσεις σε κινητά τηλέφωνα σε τιμή 19,99 ευρώ.

Ως σύγκριση, μπορούμε να βρούμε τα κανάλια SFR Starter Fiber + TV 160 του χειριστή SFR ως το 5ο φθηνότερο κουτί της στιγμής. Είναι σε τιμή 20,99 ευρώ για 12 μήνες και 34,99 €/μήνα.

Ποιος χειριστής προσφέρει το κουτί Internet με τη φθηνότερη τηλεόραση αυτή τη στιγμή ?

Ο φορέας εκμετάλλευσης που προσφέρει την προσφορά του Internet Box με τη φθηνότερη τηλεόραση της στιγμής είναι δωρεάν με την προσφορά Series της Freebox Revolution – Canal +, Prime + ADSL + TV 280 Conser + σε κινητά σε τιμή 19,99 ευρώ το μήνα.

Περίληψη των προσφορών κουτιού με τη φθηνότερη τηλεόραση το Σεπτέμβριο του 2023

Κιβώτιο διαδικτύου Τιμή 1ου έτους τηλεοπτικών καναλιών Ταχύτητα μεταφόρτωσης
FreeBox Revolution – Canal + Series, Prime + Fiber + TV 280 κανάλια + κλήσεις σε κινητά τηλέφωνα 19,99 €/μήνα 280 1 GB/S
Bouygues Special Series Bbox Fiber + TV 180 κανάλια + κλήσεις σε κινητά τηλέφωνα 19,99 €/μήνα 180 1 MB/S
SFR Starter Fiber + TV 160 κανάλια 20,99 €/μήνα 160 500 MB/s
Κόκκινο κουτί ίνα + τηλεόραση 100 κανάλια + κλήσεις σε κινητά τηλέφωνα 24,99 €/μήνα 100 500 MB/s
Orange Livebox Fiber + TV 140 κανάλια 24,99 €/μήνα 140 500 MB/s

Ποιο μπουκέτο τηλεόρασης θα επιλέξει ?

SFR, δωρεάν, Bouygues Telecom και Orange Operators προσφέρουν κάθε ένα από τα μπουκέτα της τηλεόρασης με τις δικές τους ιδιαιτερότητες. Είναι σημαντικό να μάθετε για κάθε μπουκέτο τηλεόρασης για να επιλέξετε αυτό που σας ταιριάζει καλύτερα.

Ποιες είναι οι Bouygues Telecom TV Bouquets ?

Κάθε bbox αποτελείται από περισσότερα από 180 τηλεοπτικά κανάλια προσβάσιμα στην τηλεόρασή σας με τον αποκωδικοποιητή ή από Εφαρμογή Β.τηλεόραση+. Θα επωφεληθείτε επίσης από έναν καταγραφέα τηλεόρασης 100 -hour. Εφαρμογή Β.Η τηλεόραση πληρώνεται σε πακέτο για κινητά και δεν είναι άμεσα προσβάσιμο στην τηλεόραση. Επιπλέον, υπάρχουν 3 προαιρετικά bouquets telecom telecom TV: Οικογένεια, νεολαία και κινηματογράφος.

Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με την έξυπνη τηλεόρασή σας, σας προσκαλούμε να παρακολουθήσετε αυτό το βίντεο που θα σας διδάξει πώς να εγκαταστήσετε την έξυπνη τηλεόρασή σας και να διαμορφώσετε την εφαρμογή Β.TV+:

Ποιες είναι οι μπουκέτες SFR TV ?

Οι προσφορές SFR Box περιλαμβάνουν 160 έως 200 τηλεοπτικά κανάλια που περιλαμβάνονται. Αλλά αρκετές μπουκέτες SFR TV είναι διαθέσιμα στον ιστότοπο του χειριστή. Πράγματι, ο χειριστής προσφέρει:

 • 14 αθλητικά μπουκέτα συμπεριλαμβανομένου του RMC και του Bein,
 • 17 Bouquets Cinemas and Series με κανάλια και SVOD (Netflix, Canal+. Ουσία,
 • 15 ψυχαγωγία και ανακαλύψεις από ανθοδέσμες,
 • 11 μπουκέτα νεολαίας,
 • 28 διεθνείς ανθοδέσμες.

Ποιες είναι οι κόκκινες μπουκέτες της τηλεόρασης ?

Κάθε κόκκινο κουτί αποτελείται από 35 έως 100 κανάλια (η επιλογή σας) προσβάσιμα από Η εφαρμογή κόκκινου τηλεόρασης. Για να δείτε τα κανάλια σας από την τηλεόρασή σας, θα πρέπει να εγγραφείτε στην πληρωμένη προσφορά με τον αποκωδικοποιητή. Το FAI προσφέρει επίσης διαφορετικές μπουκέτες κόκκινης τηλεόρασης:

 • 7 αθλητικά μπουκέτα,
 • 12 Cinema and Entertainment Bouquets με κανάλια και SVOD (Netflix, OCS κ.λπ.),
 • 4 ειδήσεις και ανθοδέσμες ανακάλυψης,
 • 26 διεθνείς ανθοδέσμες.

Ποιες είναι οι πορτοκαλί μπουκέτες τηλεόρασης ?

Οι προσφορές Orange LiveBox αποτελούνται από 140 τηλεοπτικά κανάλια προσβάσιμα στην τηλεόρασή σας χάρη στον αποκωδικοποιητή που περιλαμβάνεται. Παρ ‘όλα αυτά, ο ιστορικός χειριστής προσφέρει αρκετά προαιρετικά πορτοκαλί μπουκέτα:

 • Το μπουκέτο κινηματογράφου και σειράς (OCS, Netflix, Filmo, StarzPlay),
 • Le Bouquet Sport (Bein Sport, Sport Max),
 • Το πολυ -θεματικό μπουκέτο (οικογένεια, έντονη, επανάληψη Max, Youth, Disney+),
 • Το μπουκέτο καναλιού+,
 • Διεθνές ανθοδέσμη,
 • Το μουσικό μπουκέτο (μελωδία και κλασική μουσική),
 • Μπουκέτα ενηλίκων.

Ποιες είναι οι μπουκέτες SOSH TV ?

Όλα τα κουτιά SOSH περιλαμβάνουν μια επιλογή καναλιών που περιλαμβάνονται διαθέσιμα με την εφαρμογή Orange TV (που προσφέρεται κατόπιν αιτήματος). Αλλά με την επιλογή που πληρώθηκε αποκωδικοποιητής, θα μπορείτε να δείτε αυτά τα κανάλια από την τηλεόρασή σας. Ο Orange Low Cost Operator προσφέρει μπουκέτα SOSH TV παρόμοια με την τελευταία.

Ποιες είναι οι δωρεάν μπουκέτες τηλεόρασης ?

Όλες οι προσφορές δωρεάν πλαισίων προσφέρουν 220 έως 280 τηλεοπτικά κανάλια που περιλαμβάνονται στη συνδρομή. Αλλά αν το επιθυμείτε, μπορείτε επίσης να εγγραφείτε σε περίπου πενήντα δωρεάν μπουκέτα τηλεόρασης, μεταξύ τους:

 • Bouquets Cinema, σειρές και ψυχαγωγία με κανάλια και SVOD,
 • Διεθνές ανθοδέσμη,
 • Μπουκέτα νεολαίας,
 • Αθλητικές ανθοδέσμες (Bein),…

Προσφορές τηλεόρασης, σειρές, VOD of Internet Boxes

Ποιες είναι οι τηλεοπτικές ανθοδέσμες και τα πληρωμένα κανάλια ?

Εγγραφείτε σε μια προσφορά πλαισίου Internet με το Bouquet TV, μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε διαφορετικούς τύπους ανθοδέσμες:

 • Διεθνή μπουκέτα: Netflix, Amazon Prime Video, Disney+, OCS, Apple TV,
 • Γαλλικά μπουκέτα: Canal+, Salto.

Αυτά τα μπουκέτα μπορούν να συμπεριληφθούν στη συνδρομή σας στο Διαδίκτυο ή να προσφέρονται ως επιλογή πληρωμένης τηλεόρασης.

Πώς να έχετε Netflix με ή χωρίς πλαίσια Internet ?

Όλοι οι φορείς εκμετάλλευσης προσφέρουν συνδρομή Netflix μεταξύ των μπουκέτων της τηλεόρασης, αλλά είναι προσβάσιμο μόνο ως επιλογή που καταβάλλεται και στην ίδια τιμή με την αρχική πλατφόρμα Netflix. Επωφεληθείτε από την επιλογή Netflix μέσω του χειριστή σας θα σας δώσει πρόσβαση στην πλατφόρμα σας από την τηλεόρασή σας χάρη στον αποκωδικοποιητή.

Από την άλλη πλευρά, ορισμένοι χειριστές κάνουν μερικές φορές διαφημιστικές προσφορές όπου προσφέρεται η επιλογή Netflix για καθορισμένη περίοδο. Για να αποκτήσετε πρόσβαση στο Netflix, πρέπει να ξεκινήσετε την εφαρμογή από το μενού του πλαισίου ή του υπολογιστή σας/ tablet σας.

Πώς να έχετε το Amazon Video Prime με ή χωρίς πλαίσια Διαδικτύου ?

Όλοι οι φορείς εκμετάλλευσης προσφέρουν το Amazon Video Prime στα μπουκέτα τηλεόρασης τους, αλλά μόνο ως επιλογή που πληρώνεται. Για να αποκτήσετε πρόσβαση στο Amazon Prime Video από το κουτί, απλά κατεβάστε την εφαρμογή βίντεο Amazon Prime στην έξυπνη τηλεόρασή σας και στη συνέχεια εισαγάγετε τα αναγνωριστικά σας.

Πώς να έχετε OC με ή χωρίς πλαίσια Διαδικτύου ?

Orange, Sosh, Bouygues Telecom και SFR χειριστές προσφέρουν OCS προαιρετική Bouquet TV πληρωμένη. Για να αποκτήσετε πρόσβαση στο μπουκέτο OCS από το κουτί σας, σημασία που είστε ο χειριστής, έχετε τη δυνατότητα:

 • Μεταβείτε στο κανάλι της τηλεόρασης,
 • Καλέστε την εξυπηρέτηση πελατών του χειριστή σας,
 • Συνδεθείτε στην περιοχή του πελάτη σας.

Πώς να έχετε κανάλι+ με ή χωρίς πλαίσια διαδικτύου ?

Όλοι οι φορείς εκμετάλλευσης προσφέρουν το Canal+ στο μπουκέτο τηλεόρασής τους, αλλά μόνο ως επιλογή που πληρώνουν. Παρ ‘όλα αυτά, η επιλογή Canal+ ενσωματώνεται μερικές φορές σε προσφορές κουτιού χωρίς συμπλήρωμα. Αυτό είναι δυνατό όταν οι χειριστές κάνουν προωθητικές προσφορές για καθορισμένη περίοδο. Για να αποκτήσετε πρόσβαση στο Canal+ από το κουτί σας, πρέπει να μεταβείτε στην ενότητα επανάληψης και να επιλέξετε “Canal+ On Demand” από τον κατάλογο των υπηρεσιών και, στη συνέχεια, επιλέξτε μια αλυσίδα μεταξύ 152 και 156.

Πώς να εγκαταστήσετε το κουτί της τηλεόρασής σας ?

Πώς να συνδέσετε το πλαίσιο και την τηλεόραση ?

 • Εντοπίστε τη θύρα Ethernet στην τηλεόραση και στο κουτί και, στη συνέχεια, συνδέστε τα δύο με το καλώδιο RJ45,
 • Επιλέξτε την επιλογή “Wired Connection” από το μενού για να ξεκινήσετε τη σύνδεση.

Για να συνδέσετε την έξυπνη τηλεόρασή σας με WiFi στο κουτί σας, πρέπει:

 • Συμβουλευτείτε το μενού της τηλεόρασής σας (διαθέσιμα δίκτυα καλωδίων),
 • Επιλέξτε το κουτί σας,
 • Εισαγάγετε τον κωδικό WiFi του πλαισίου σας και στη συνέχεια ξεκινήστε τη σύνδεση.

Πώς να συνδέσετε αρκετές τηλεοράσεις σε ένα κουτί ?

Για να συνδέσετε αρκετές τηλεοράσεις σε ένα κουτί, θα χρειαστείτε έναν πρόσθετο αποκωδικοποιητή τηλεόρασης για να επωφεληθείτε από την τηλεόραση Multi. Θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αρκετούς αποκωδικοποιητές στο ίδιο δίκτυο Διαδικτύου και αυτό σε διαφορετικά δωμάτια στο σπίτι σας. Απλά πρέπει να συνδέσετε τους αποκωδικοποιητές σας στο κουτί σας. Σε ορισμένες περιπτώσεις, ο ISP σας παρέχει ένα κιτ CPL, το οποίο θα σας επιτρέψει να συνδέσετε τον 2ο αποκωδικοποιητή τηλεόρασης στο πλαίσιο Internet από το ηλεκτρικό δίκτυο.

Αρκετές οθόνες στο σπίτι: Πρέπει να είμαστε ίνες ?

Είναι απαραίτητο να έχετε επαρκή ταχύτητα στο Διαδίκτυο για να δείτε πολλές τηλεοράσεις ταυτόχρονα. Εδώ είναι οι ελάχιστες ροές για να επωφεληθείτε από την πολλαπλών τηλεόρασης:

 • Τυπικός ορισμός (SD) σε 2 οθόνες: Ελάχιστο 6 MB/S,
 • Υψηλής ευκρίνειας (HD) σε 2 οθόνες: Ελάχιστο 12 MB/S,
 • Ultra High Definition (4K) σε 2 οθόνες: τουλάχιστον 50 MB/S,
 • Από το HD προτείνουμε ίνες.

Χρειάζεστε ένα τηλεοπτικό πλαίσιο για να παρακολουθήσετε τηλεοπτικά κανάλια ?

Δεν χρειάζεστε απαραίτητα ένα κουτί τηλεόρασης για να παρακολουθήσετε τηλεοπτικά κανάλια στην τηλεόρασή σας. Πράγματι, μπορείτε να αγοράσετε ένα κλειδί Chromecast, το Apple TV ή το Amazon Fire TV Stick που θα σας επιτρέψει να συνδεθείτε στο Διαδίκτυο και να κατεβάσετε εφαρμογές για να απολαύσετε όλο το περιεχόμενο και τις αλυσίδες στην τηλεόρασή σας. Ωστόσο, μπορείτε πάντα να παρακολουθήσετε τα τηλεοπτικά σας κανάλια στους υπολογιστές, τα δισκία και τα smartphones σας από τηλεοπτικές εφαρμογές των χειριστών.

Τι ταχύτητα για τηλεόραση μέσω πλαισίου Διαδικτύου ?

 • 3 MB/S για χαμηλό ορισμό ή SD,
 • 5 MB/S για HD,
 • 25 MB/S για 4K.

Σημειώστε ότι αυτές οι θεωρητικές ροές συνιστώνται για ειδική χρήση. Εάν είστε αρκετοί στο σπίτι σας για να χρησιμοποιήσετε τη σύνδεσή σας στο Διαδίκτυο, σας συνιστούμε να επιλέξετε μια προσφορά ινών για να εξασφαλίσετε καλύτερη εμπειρία.