Το Citroën My Ami Buggy Breaks Speed ​​Record

Το διάσημο citroën μου ami buggy είναι σύντομα πίσω, αλλά θα πρέπει να βιαστούμε

Αυτό ήταν εμπνευσμένο από την επώνυμη ιδέα, που αποκαλύφθηκε τον Δεκέμβριο του 2021. Συνολικά, μόνο 50 αντίτυπα προσφέρθηκαν για αυτή την κάπως ξεχωριστή έκδοση, η οποία είχε συναντήσει τεράστια επιτυχία. Και για καλό λόγο, η συνολική παραγωγή είχε πωληθεί σε μόλις 18 λεπτά. Σήμερα, είναι δυνατόν να αποκτήσετε ένα χρησιμοποιημένο μοντέλο στον ιστό, στο Τιμές που υπερβαίνουν τα 20.000 ή ακόμα και 25.000 ευρώ.

Citroën ami buggy breaks speed ρεκόρ

Αυτοκίνητο Για δεύτερη φορά, η περιορισμένη σειρά της Citroën Ami έχει δημιουργήσει μια σειρά χρονομετρημένων αρχείων. Αλλά προφανώς, δεν μιλάμε για την ταχύτητα του δρόμου, όπου το μοντέλο περιορίζεται πάντα σε 45 χλμ./

Δημοσιεύτηκε στις 06/26/23 στις 3:26 μ.μ. – Ενημερώθηκε στις 06/26/23 στις 3:26 μ.μ

  • Μοιραστείτε το Messenger
  • Μοιραστείτε στο Facebook
  • Μοιραστείτε στο Twitter
  • Μοιραστείτε στο flipboard
  • Μοιραστείτε στο Pinterest
  • Μοιραστείτε στο LinkedIn
  • Για εκτύπωση
  • ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
  • Αποθηκεύστε το άρθρο

Το Citroën μου ami buggy, μια τεράστια λαϊκή επιτυχία

Θυμηθείτε, πριν από ένα χρόνο, η Citroën ξεκίνησε την ηλεκτρονική πώληση 50 αντιγράφων του τι θα έπρεπε να είναι μόνο μια ιδέα, αλλά είχε πάει στο στάδιο παραγωγής υπό πίεση από τη δημοφιλή τρέλα. Αυτά τα αντίγραφα είχαν πωληθεί σε μόλις 18 λεπτά. Αυτή τη φορά έχουν προταθεί 800 αντίτυπα και όχι μόνο στη Γαλλία, αλλά στην Ιταλία, την Ισπανία, το Βέλγιο, την Πορτογαλία, τη Μεγάλη Βρετανία, το Λουξεμβούργο και την Ελλάδα. Σε ορισμένες χώρες, δεν μπορούσαμε προφανώς να περιμένουμε.

Citroën ami buggy μου, μια τεράστια δημοφιλή επιτυχία

Στη Γαλλία, πρώτα, ήταν διαθέσιμα 430 αντίτυπα. Έφυγαν σε δύο ώρες, με κορυφή 300 παραγγελιών σε μια ώρα. Δεν είναι το ρεκόρ, αφού οι Βέλγοι ήταν ακόμη πιο γρήγοροι. Είχαν δικαίωμα σε 65 αντίτυπα, που εξαντλήθηκαν σε μόλις εννέα λεπτά. Αλλά η παλάμη του ερασιτέχνη που απολύτως δεν ήθελε να αφήσει την ευκαιρία του να επιστρέψει σε έναν Ισπανό, ο οποίος ολοκλήρωσε ολόκληρη τη διαδικασία παραγγελίας online σε μόλις … 1’10 ” ! Όλα αυτά αρνείται την πεποίθηση ότι το αυτοκίνητο δεν είναι πλέον δημοφιλές. Είναι, αρκεί να προσφέρουμε κάτι που κάνει πραγματικά το κοινό ρωγμή.

Μια άλλη σειρά 200 φίλων μου Buggy θα προσφερθεί φέτος, αλλά μόνο στην Τουρκία, το Μαρόκο και το εξωτερικό εδάφη. Θα δούμε αν οι λάτρεις αυτών των περιοχών θα είναι τόσο γρήγοροι.

Το διάσημο citroën μου ami buggy είναι σύντομα πίσω, αλλά θα πρέπει να βιαστούμε

Πέρυσι, η Citroën ξεκίνησε μια ειδική σειρά βασισμένη στον φίλο του, βαπτισμένο buggy, το οποίο διακρίθηκε από ένα πιο περιπετειώδες στυλ. Μια περιορισμένη έκδοση 50 αντιγράφων που είχαν συναντηθεί με μεγάλη επιτυχία. Τόσο πολύ ώστε η επιχείρηση αποφάσισε να το επαναλάβει το 2023. Αλλά προσέξτε την τιμή του. Ειδικά επειδή δεν θα υπάρξει κανένα για όλους.

Ξεκίνησε το 2020, η Citroën Ami είναι ένα πραγματικό UFO στην αγορά αυτοκινήτων, αν και αρχίζει να έχει όλο και περισσότερο ανταγωνισμό, ειδικά με το νέο Ligier Myli. Πωλείται σε περισσότερα από 30.000 αντίτυπα από την έναρξή του, Το ηλεκτρικό αυτοκίνητο προσβάσιμο από 14 ετών συναντήθηκε με μια αρκετά εντυπωσιακή επιτυχία, ειδικά λόγω της τιμής της.

Μια νέα ειδική σειρά

Και φυσικά, η μάρκα Chevrons θέλει να επωφεληθεί από αυτή την τάση, ενώ το quadricyle έκανε πρόσφατα το buzz μετά από ένα εντυπωσιακό ατύχημα. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ο κατασκευαστής είχε αποκαλύψει πέρυσι Η ειδική σειρά My Friend Buggy, Μια πιο περιπετειώδης έκδοση, η οποία διακρίθηκε από ένα νέο στυλ.

Αυτό ήταν εμπνευσμένο από την επώνυμη ιδέα, που αποκαλύφθηκε τον Δεκέμβριο του 2021. Συνολικά, μόνο 50 αντίτυπα προσφέρθηκαν για αυτή την κάπως ξεχωριστή έκδοση, η οποία είχε συναντήσει τεράστια επιτυχία. Και για καλό λόγο, η συνολική παραγωγή είχε πωληθεί σε μόλις 18 λεπτά. Σήμερα, είναι δυνατόν να αποκτήσετε ένα χρησιμοποιημένο μοντέλο στον ιστό, στο Τιμές που υπερβαίνουν τα 20.000 ή ακόμα και 25.000 ευρώ.

Προκειμένου να τεθεί τέρμα σε αυτή την κερδοσκοπία και ειδικά να ευχαριστήσει τους πελάτες που δεν είχαν την ευκαιρία να μπορέσουν να παραγγείλουν το αντίγραφό τους, η Citroën ανακοίνωσε τον περασμένο Δεκέμβριο ότι θα ξεκινήσει μια νέα παρτίδα στις αρχές του 2023. Υποσχέθηκε πράγμα, πράγμα που οφείλεται, εδώ είναι ένα επίσημο δελτίο τύπου από τον κατασκευαστή επιβεβαιώνει τα καλά νέα για τους πελάτες.

Το τελευταίο πρέπει να είναι ακόμα πιο ευχαριστημένο, αφού δεν είναι πλέον 50 αλλά 1.000 μονάδες που θα προσφερθούν αυτή τη φορά προς πώληση. Δεν είμαι βέβαιος ότι υπάρχουν μερικοί για όλους, αλλά θα ήταν ακόμα λιγότερο δύσκολο να αποκτήσετε ένα αντίγραφο του Rivale des Microlino και άλλων εκτιμήσεων Birò. Και γνωρίζουμε λίγο περισσότερο για τις ιδιαιτερότητές του.

Επιστροφή στις σχολικές παραδόσεις

Ο κατασκευαστής, ο οποίος θα σχεδιάσει επίσης να ξεκινήσει μια αχαλίνωτη έκδοση του φίλου του ανακοινώνει ότι αυτή η έκδοση διατηρεί το εξωτερικό χρώμα Khaki της προηγούμενης έκδοσης. Αυτό σχετίζεται με μαύρα στοιχεία, Όπως και οι προφυλακτήρες, οι rockers καθώς και οι πτέρυγες και το μικρό spoiler, προκειμένου να δώσουν ένα ελαφρώς πιο δυναμικό στυλ. Οι πινελιές του κίτρινου συμπληρώνουν το σύνολο.

Νέες πόρτες προστέθηκαν στο περιπετειώδες αυτοκίνητο της πόλης,Εγκαταστήστε διαφανείς tarpaulins που λειτουργούν ως πόρτες. Έχει επίσης προστεθεί μια νέα συσκευή κλεισίματος οροφής, ενώ το σύστημα κλεισίματος έχει αναθεωρηθεί ελαφρώς. Επίσης, έχουν γίνει ορισμένες εξελίξεις, με Η άφιξη ενός νέου ακουστικού.

Αυτό δεν είναι όλα, επειδή ο κατασκευαστής προσφέρει ένα ολοκαίνουργιο συνδεδεμένο ηχείο, με μια αυτονομία 15 ετών και σχεδιάστηκε για να ενσωματώσει τον πίνακα ελέγχου του αυτοκινήτου. Μια κίτρινη γραμμή αποσκευών που ταιριάζει με το όχημα προσφέρεται επίσης. Από την άλλη πλευρά, η κινητοποίηση παραμένει αμετάβλητη, το ηλεκτρικό αυτοκίνητο που εμφανίζει δύναμη 6 kW, ή περίπου 8 ίππους. Η μικρή μπαταρία 5,5 kWh της επιτρέπει να ταξιδεύει μέχρι και 75 χιλιόμετρα WLTP.

Έτσι, Απαιτείται μόνο η άδεια AM Για να πάρετε τον τροχό. Οι παραγγελίες θα ανοίξουν στις 20 Ιουνίου στις 10 π.μ. σε ειδικό χώρο, που δημιουργήθηκε για την περίσταση, ενώ το αυτοκίνητο θα είναι διαθέσιμο σε 10 χώρες, όπως η Γαλλία, η Ισπανία, το Βέλγιο ή το DOM και το Ηνωμένο Βασίλειο, μεταξύ άλλων. Θα χρειαστεί να μετρήσετε 10.490 ευρώ για αυτήν την ειδική σειρά (έναντι 9.790 ευρώ πέρυσι), επιλέξιμο για το οικολογικό μπόνους των 900 ευρώ που θα μπορούσαν σύντομα να εξελιχθούν. Οι παραδόσεις προγραμματίζονται για τον Σεπτέμβριο.

Το μέλλον του Numerama έρχεται σύντομα ! Αλλά πριν από αυτό, οι συνάδελφοί μας χρειάζονται. Έχετε 3 λεπτά ? Απαντήστε στην έρευνά τους