Εφαρμογή MYT από την Toyota | Οι υπηρεσίες Toyota Connected, CFAO Motors Togo στο LinkedIn: #ASTUCESTOYOTA #MYTOYOTA #TEAM228 #WEHUCULE #CheckList #Toyotafamily ..

Η θέση του CFAO Motors Togo

Contents

Για να δείτε ή να προσθέσετε στο πώς, συνδεθείτε

Υπηρεσίες συνδεδεμένων MYT

Είτε βρίσκεστε μέσα είτε εκτός του οχήματός σας, μπορείτε να διατηρήσετε τον συνολικό έλεγχό σας Toyota χάρη σε μια σουίτα συνδεδεμένων υπηρεσιών που διατίθενται μέσω μιας εφαρμογής smartphone. Αυτές οι υπηρεσίες έχουν σχεδιαστεί για να κάνουν την οδήγηση ασφαλέστερη και πιο ευχάριστη.

Ανάλογα με το μοντέλο Toyota που έχετε, επιλέξτε τη σωστή έκδοση της εφαρμογής σας.

Διατίθεται για τα ακόλουθα μοντέλα: Aygo X, Yaris και Yaris Cross Εξοπλισμένο με το σύστημα Smart Connect Multimedia.

Διατίθεται για τα ακόλουθα μοντέλα: Aygo X, Yaris και Yaris Cross εξοπλισμένα με το σύστημα Touch ή Touch & Go Multimedia. Aygo, Corolla, Toyota C-HR, RAV4, RAV4 επαναφορτιζόμενο υβριδικό, Toyota BZ4X, Mirai, Camry, Prius Hybrid Rechargable, Land Cruiser, Hilux, Highlander, Proace.

 1. Toyota Myt
 2. Μύγα

Η νέα εφαρμογή Toyota MYT

Διατίθεται για Aygo X, Yaris και Yaris Cross

Βελτιωμένη εμπειρία

Η νέα εφαρμογή Toyota MYT προσφέρει ακόμη πιο ρευστό πλοήγηση. Χάρη σε ένα βελτιωμένο περιβάλλον εργασίας χρήστη, μπορείτε να προσαρμόσετε την αρχική σας οθόνη και να εμφανίσετε χρήσιμες πληροφορίες, όπως το χιλιόμετρο του οχήματός σας ή το επίπεδο καυσίμου. Η νέα εφαρμογή σας δίνει επίσης πλήρη έλεγχο των ειδοποιήσεων που λαμβάνετε, ώστε να είστε πάντα ενημερωμένοι με την Toyota σας.

Ειρήνη σε ένα κλικ

Ιδανικό για αυτές τις στιγμές “Έχω κλειδώσει το αυτοκίνητο?”Η κατάσταση του οχήματος σας ειδοποιεί εάν ξεχάσατε να κλειδώσετε την Toyota και το απομακρυσμένο κλείδωμα/ξεκλείδωμα σας επιτρέπει να εξασφαλίσετε από απόσταση τις πόρτες με ξεκλειδωμένο ή να επιτρέψετε πρόσβαση σε άλλα άτομα.

Μεγιστοποιήστε την υβριδική χρήση σας

Μάθετε να αξιοποιείτε στο έπακρο το υβριδικό σας, να οδηγείτε πιο απαλά σε λειτουργία EV και να μειώσετε την κατανάλωση καυσίμου χάρη στην υβριδική προπόνηση οδήγησης. Ως μέρος των συνδεδεμένων υπηρεσιών που συνδέονται με την εφαρμογή, το Hybrid Coaching σας προσφέρει εξατομικευμένα σχόλια σχετικά με το πέδμα, την επιτάχυνση και την ταχύτητα σας, καθώς και συμβουλές για το πώς μπορείτε να βελτιώσετε το στυλ οδήγησης για να απολαύσετε πλήρως την αποτελεσματικότητα του υβριδίου Toyota σας.

Να είσαι έτοιμος, όποια ώρα

Περάστε λιγότερο χρόνο απόψυξης του αυτοκινήτου σας τα χειμερινά πρωινά ή ζεστό κάτω από το πέρασμα το καλοκαίρι. Ενεργοποιήστε τον κλιματισμό σας με την άνεση του ελεγκτή τηλεχειριστηρίου.

Τα στοιχεία σας στα χέρια σας !

Υπενθυμίσεις συντήρησης και συντήρησης

Ποτέ μην χάσετε μια σημαντική επίσκεψη χάρη στις υπενθυμίσεις συντήρησης και συντήρησης.

Υβριδική ασφάλιση

Προστατέψτε την Toyota σας και εξοικονομήστε ανανεώσεις με υβριδική ασφάλιση.

Ανάλυση δεδομένων

Ανακτήστε τα προηγούμενα ταξίδια και βελτιστοποιήστε το στυλ οδήγησης με ανάλυση δεδομένων.

Φώτα προειδοποίησης

Να ειδοποιηθεί από οποιεσδήποτε προειδοποιήσεις από την Toyota σας

Βρείτε το όχημά μου

Όπου κι αν βρίσκεστε, μπορείτε τώρα να εντοπίσετε γρήγορα την Toyota σας με την εύρεση του οχήματός μου.

Οι διαθέσιμες λειτουργίες ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με το μοντέλο. Ζητήστε περισσότερες πληροφορίες από τον αντιπρόσωπό σας.

Η εφαρμογή MYT είναι διαθέσιμη για οχήματα παρακάτω

*Ανησυχίες μόνο οχήματα EV

Διαχειριστείτε το σύστημα πολυμέσων της Toyota: Ανακαλύψτε νέες συναρπαστικές εφαρμογές, ανανεώστε τις κάρτες πλοήγησης και κατεβάστε τις τελευταίες ενημερώσεις λογισμικού.

Εφαρμογή MYT

Διατηρήστε τον έλεγχο της Toyota σας από το smartphone σας. Χρησιμοποιώντας την εφαρμογή MYT στο smartphone σας, όπου κι αν πάτε, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το αυτοκίνητό σας. Προγραμματίστε τα ταξίδια σας από το σπίτι, βρείτε το αυτοκίνητό σας, βελτιστοποιήστε την οδήγηση σας, λάβετε αναλύσεις οδηγών και ειδοποιήσεις συντήρησης.

Υβριδική προπόνηση
Χάρη στην εφαρμογή MYT, το Hybrid Coaching σας προσφέρει covernalized coaching για το πώς μπορείτε να βελτιώσετε την υβριδική οδήγηση σας, ανάλογα με τα προηγούμενα ταξίδια σας. Έτσι, μπορείτε να αξιοποιήσετε στο έπακρο τη λειτουργία EV για να μειώσετε την κατανάλωση καυσίμου και να ελαχιστοποιήσετε τις περιβαλλοντικές σας επιπτώσεις.

Λειτουργία τηλεχειριστηρίου Παρακολουθήστε την κατάσταση της μπαταρίας του αυτοκινήτου σας και σχεδιάστε το φορτίο κάθε φορά που σας ταιριάζει χάρη στο φορτίο με τηλεχειριστήριο. Χρησιμοποιήστε τον κλιματισμό για εύκολη απόψυξη του αυτοκινήτου σας κατά τους χειμερινούς μήνες, καθώς και για να προετοιμάσετε την επιθυμητή θερμοκρασία του εσωτερικού σας πριν από το ταξίδι σας, όλα στην άνεση του smartphone σας.

Τα στοιχεία σας στα χέρια σας !

Βρείτε το αυτοκίνητό μου

Ανεξάρτητα από τη διάρκεια της απουσίας σας. Που λειτουργούν από τους Χάρτες Google μέσω της εφαρμογής MYT Mobile, βρείτε το δικό μου γιατί σας βοηθά να εντοπίσετε την Toyota όπου κι αν είναι σταθμευμένη, επιτρέποντάς σας να μοιραστείτε την τοποθεσία της με την οικογένεια και τους φίλους σας.

Σχεδιασμός ταξιδιού απόστασης

Ο ευκολότερος τρόπος για να σχεδιάσετε τα ταξίδια σας για να σχεδιάσετε και να μοιραστείτε το ταξίδι σας με το αυτοκίνητο από την άνεση του σπιτιού σας ή εν κινήσει με την εφαρμογή Mobi Mobile και, στη συνέχεια, στείλτε την τοποθεσία απευθείας στην Toyota σας, για μια απαλή αναχώρηση.

Τέλος της καθοδήγησης της διαδρομής

Ανεπιθύμητη πλοήγηση της πόρτας του αυτοκινήτου στην μπροστινή πόρτα. Μοιραστείτε αυτόματα τις ενδείξεις στον προορισμό σας μεταξύ των πολυμέσων MYT, του δορυφορικού συστήματος πλοήγησης της Toyota και του κινητού σας τηλεφώνου, για τις εποχές που πρέπει να κάνετε το τελευταίο μέρος του ταξιδιού σας με τα πόδια.

Ανάλυση οδήγησης

Πάρτε τον έλεγχο της ιστορίας των ταξιδιών σας. Η εφαρμογή MYT λειτουργεί ως καταγραφέας δεδομένων αυτοκινήτου, επιτρέποντάς σας να ανακτήσετε τα προηγούμενα δεδομένα οδήγησης, συμπεριλαμβανομένης της ταχύτητας, της επιτάχυνσης και των χιλιομέτρων, για μια πρακτική ανάλυση της δραστηριότητάς σας και του στυλ οδήγησης γενικά.

Υπενθυμίσεις συντήρησης

Ποτέ μην χάσετε μια συνέντευξη. Το MYT σας βοηθά να διατηρήσετε την Toyota σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, χάρη στις υπενθυμίσεις συντήρησης με βάση την πραγματική απόσταση σε μίλια του οχήματός σας, έτσι ώστε να μην χάσετε ποτέ συντήρηση.

Επίπεδο μπαταρίας

Μείνετε πάντα ενημερωμένοι για το επίπεδο της μπαταρίας του οχήματός σας. Χάρη σε τρία επίπεδα ένδειξης (υψηλό, μεσαίο, χαμηλό), ποτέ δεν θα μπλοκαριστείτε ή δεν μπορείτε να ξεκινήσετε το αυτοκίνητό σας λόγω της μπαταρίας σας

Βοηθός ατυχήματος

Στείλτε ειδοποιήσεις σε περίπτωση ατυχήματος, οι αισθητήρες των κραδασμών ή των συγκρούσεων Toyota που έχουν IEU ενώ το όχημα βρίσκεται σε κίνηση ή σταμάτησε. Χάρη στην εφαρμογή MYT, μπορείτε να καλέσετε τον τοπικό αντιπρόσωπο της Toyota ή να ζητήσετε φορτηγό ρυμούλκησης, καθώς και να ενημερώσετε την οικογένεια ή τους φίλους σας σε περίπτωση ατυχήματος. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε φωτογραφίες στα δεδομένα ατυχημάτων για να διευκολύνετε ένα αίτημα αποζημίωσης.

Φώτα κινδύνου

Ανακαλύψτε με ασφαλέστερο τρόπο με την καλύτερη κατανόηση. Μείνετε ενημερωμένοι χάρη στην φιλική εξήγηση του χρήστη για την έννοια των διαφόρων προειδοποιητικών φώτων του οχήματός σας, καθώς και το επίπεδο έκτακτης ανάγκης και τα επόμενα δυνατά μέτρα που πρέπει να λάβετε.

Επίπεδο καυσίμου

Μείνετε ενημερωμένοι για το επίπεδο καυσίμου του οχήματός σας. Όπου κι αν βρίσκεστε, μπορείτε να ελέγξετε το επίπεδο καυσίμου της Toyota σας στην εφαρμογή MYT. Μπορείτε να κάνετε τις απαραίτητες στάσεις καυσίμου πριν από το ταξίδι σας.

Εξυπηρέτηση και συντήρηση

Πρακτική και διαφανής υπηρεσία. Κρατήστε την Toyota σας σε μια βέλτιστη κατάσταση – Κάντε κράτηση για μια ηλεκτρονική συντήρηση σε μερικά απλά βήματα στην εφαρμογή MYT και ενημερώστε για την επόμενη συνέντευξή σας ακολουθώντας την ιστορία των συνεντεύξεων της Toyota με μια επισκόπηση των προηγούμενων ενεργειών που πραγματοποιήθηκαν στο όχημα.

Έλεγχος παρακολούθησης

Μείνετε ενημερωμένοι για τη νέα σας παραγγελία. Ακολουθήστε την κατάσταση παράδοσης της νέας σας Toyota – από τη στιγμή που τοποθετείτε μια παραγγελία μέχρι να φτάσει στον αντιπρόσωπό σας, έτοιμο να ανακτηθεί.

Σημειώστε την τοποθεσία μου

Για να σας βοηθήσουμε να βρείτε το όχημά σας. Ακόμα κι αν το αυτοκίνητό σας δεν είναι συνδεδεμένο, μπορείτε να επισημάνετε την τοποθεσία σας για να σας βοηθήσουμε εύκολα να βρείτε τη διαδρομή του οχήματός σας.

Ρήτρες μη ευθύνης MYT

1. Λάβετε υπόψη ότι οι λειτουργίες τηλεχειρισμού παρουσιάζονται εδώ ως εικονογράφηση μόνο. Συμβουλευτείτε τον αντιπρόσωπο της Toyota για να μάθετε ποιες λειτουργίες είναι διαθέσιμες στη χώρα σας.

2. Ορισμένες λειτουργίες εξαρτώνται από το μοντέλο, συμβουλευτείτε τον αντιπρόσωπό σας Toyota για να μάθετε ποιες λειτουργίες είναι διαθέσιμες στο μοντέλο σας.

3. Λάβετε υπόψη ότι οι λειτουργίες απομακρυσμένης κλιματισμού ενδέχεται να μην είναι διαθέσιμες στην περιοχή σας σύμφωνα με τον τοπικό νόμο. Συμβουλευτείτε τον αντιπρόσωπο της Toyota για να μάθετε ποιες λειτουργίες είναι διαθέσιμες στη χώρα σας.

4. Όταν χρησιμοποιείτε [υπηρεσίες τηλεχειριστηρίου], βεβαιωθείτε ότι:

Το όχημα είναι πλήρως ακινητοποιημένο και θα ελέγχει την ασφάλεια του οχήματος. Βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχουν άτομα ή ζώα μέσα στο όχημα.

Μην χειρίζεστε το σύστημα εάν η κουκούλα είναι ανοιχτή ή εάν το όχημα είναι σταθμευμένο μέσα χωρίς εξαερισμό.

Χρησιμοποιήστε μόνο αυτήν την υπηρεσία. Να σέβεστε το περιβάλλον και να ελαχιστοποιήσετε κάθε υπερβολική ήχο ή ατμοσφαιρική ρύπανση.

Σεβαστείτε πάντα τους τοπικούς και εθνικούς νόμους που θα μπορούσαν να περιορίσουν τη χρήση αυτών των υπηρεσιών στην περιοχή σας (για παράδειγμα: σε ορισμένες περιοχές, αυτή η υπηρεσία μπορεί να προορίζεται για ηλεκτρικά οχήματα ή ιδιωτικούς δρόμους).

Η θέση του CFAO Motors Togo

#ASTUCESTOYOTA> https: // lnkd.in/er2vz6dp πόσο συχνά ελέγχει το όχημά σας ? Ακολουθούν μερικές συμβουλές γρήγορης συντήρησης που σας επιτρέπουν να πάρετε τον τροχό χωρίς να ανησυχείτε. #Mytoyota #Team228 #Dehule #CheckList #toyotafamily #securite #sointoyota

 • αντίγραφο
 • LinkedIn
 • Facebook
 • Κελάδημα

Για να δείτε ή να προσθέσετε στο πώς, συνδεθείτε

Δείτε άλλες δημοσιεύσεις από το CFAO Motors Togo

Χρειάζεστε νέα ελαστικά ? CFAO Motors – Το Τόγκο έχει αυτό που χρειάζεστε !! Βρείτε το ελαστικό προσαρμοσμένο στο όχημά σας και τις ανάγκες σας επικοινωνώντας μαζί μας τώρα. Οι ειδικοί μας είναι εκεί για να σας βοηθήσουν να κάνετε την καλύτερη επιλογή !! #Cfaoequipmenttogo #pneumatics #durability #bestchoose #cfaotogo #reliacor

 • αντίγραφο
 • LinkedIn
 • Facebook
 • Κελάδημα

Για να δείτε ή να προσθέσετε στο πώς, συνδεθείτε

#Leaviezvousstoyota γνωρίζατε ήδη αυτό το γεγονός σχετικά με το Land Cruiser ? Μοιραστείτε τις αντιδράσεις σας στα παρακάτω σχόλια !! #Reliability #landCruiser #Durability #toyota #4×4 #roblusttesse #passepartout #lesaviezvous #offroad4x4 #cfaotogo

 • αντίγραφο
 • LinkedIn
 • Facebook
 • Κελάδημα

Για να δείτε ή να προσθέσετε στο πώς, συνδεθείτε

➡ www.Cfaoequipment-togo.COM με ενισχυμένο σφάγιο και σχέδιο υψηλής πυκνότητας για καλύτερη αντίσταση φθοράς, το νέο ελαστικό ελαστικών TKAM II είναι σχεδιασμένο για μικτές οδικές εφαρμογές. Σας επιτρέπει να φορτώσετε περισσότερα σε σύγκριση με ένα συνηθισμένο ελαστικό. #TruckDriver #CFAOEQUIPMENTTOGO #CAMION #PNEUMATIQUE #RELIAVIALE #TECHKING #CFAOTOGO #Load #Marchandises

 • αντίγραφο
 • LinkedIn
 • Facebook
 • Κελάδημα

Για να δείτε ή να προσθέσετε στο πώς, συνδεθείτε

Το 2,5 -Τόν Toyota 8FB ανελκυστήρα είναι η ιδανική επιλογή για τις εργασίες χειρισμού σας. Χάρη στο σύστημα OPS (σύστημα ανίχνευσης παρουσίας χειριστή), εγγυάται τη βέλτιστη ασφάλεια ανίχνευση της παρουσίας του χειριστή. �� https: // lnkd.Επιπλέον, με το SAS 3 (σύστημα ενεργού σταθερότητας), επωφελείται από την αυξημένη σταθερότητα για ταξίδια εμπιστοσύνης, ακόμη και στα πιο απαιτητικά περιβάλλοντα. Επιλέξτε το 2,5 -TON 8FB και ανακαλύψτε την απόδοση και την ειρήνη του μυαλού που σας προσφέρει !! #Chariot #ToyotAmAnUacturing #Marchandises #usine #BTP #CFAOEQUIPMENTTOGO #ENTRY #RELIVILE #DevelopPementProfessional #INDUSTRIAPERAQUIPMENT #CFAOTOGO

 • αντίγραφο
 • LinkedIn
 • Facebook
 • Κελάδημα

Για να δείτε ή να προσθέσετε στο πώς, συνδεθείτε

➡ https: // lnkd.Στο/DN-Tysua Agile, αντιδραστικό και ευχάριστο για οδήγηση, το Swift είναι ιδανικό για ενθουσιώδες της πόλης !! #suzuki #CFAOTOGO #SWIFT #WayOfLife #CITADINE #RELIALE #Togolais

 • αντίγραφο
 • LinkedIn
 • Facebook
 • Κελάδημα

Για να δείτε ή να προσθέσετε στο πώς, συνδεθείτε

#C5airicross – ευελιξία στο δρόμο θα αισθανθείτε σαν να σέρφινγκ στο δρόμο χάρη στον προοδευτικό υδραυλικό αμορτισέρ που παρέχει ένα φαινόμενο “ιπτάμενου χαλιού”. #InsPiredByYou #Citroën #RaffinmentAbsolu #CFAOTOGO #SUV #Confortable #serenity #Elegance #Experience #tapisvolant

 • αντίγραφο
 • LinkedIn
 • Facebook
 • Κελάδημα

Για να δείτε ή να προσθέσετε στο πώς, συνδεθείτε

➡ https: // lnkd.Τα μηχανήματα JCB/DKXMHUWE JCB έχουν σχεδιαστεί για να υπερέχουν σε όλες τις περιοχές. Με τον εργονομικό τους σχεδιασμό, εξασφαλίζουν τη βέλτιστη άνεση για μέγιστη παραγωγικότητα. Ισχυρή και ανθεκτική, αντιστέκονται σε όλα τα γεγονότα. Εμπιστευθείτε την καινοτομία και την αριστεία της JCB για να οδηγήσετε τα έργα σας στην επιτυχία !! #JCB #CFAOTOGO #BTP #CHARIOT #PerFormance #CFAOEQUIPMENTTOGO #chantier #BusinessManager #Construction #Reliability #quality

 • αντίγραφο
 • LinkedIn
 • Facebook
 • Κελάδημα

Για να δείτε ή να προσθέσετε στο πώς, συνδεθείτε

 • αντίγραφο
 • LinkedIn
 • Facebook
 • Κελάδημα

Για να δείτε ή να προσθέσετε στο πώς, συνδεθείτε

5.127 οπαδοί 6d επεξεργασμένοι

 • αντίγραφο
 • LinkedIn
 • Facebook
 • Κελάδημα

Για να δείτε ή να προσθέσετε στο πώς, συνδεθείτε

 • αντίγραφο
 • LinkedIn
 • Facebook
 • Κελάδημα

Για να δείτε ή να προσθέσετε στο πώς, συνδεθείτε

Εξερευνήστε θέματα

 • Βρώμικος
 • Εμπορία
 • Δημόσια διοίκηση
 • Διοίκηση επιχειρήσεων
 • Διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού
 • Μηχανική
 • Δεξιότητες
 • Προβολή όλων
 • LinkedIn © 2023
 • Σχετικά με
 • Προσιτότητα
 • Συμφωνία Χρήστη
 • Πολιτική απορρήτου
 • Πολιτική μπισκότων
 • Πολιτική πνευματικής ιδιοκτησίας
 • Πολιτική επωνυμίας
 • Έλεγχοι επισκεπτών
 • Κοινοτικές κατευθυντήριες γραμμές
 • العربية (Αραβικά)
 • Čeština (Τσεχική)
 • Dansk (Δανέζικα)
 • Deutsch (Γερμανικά)
 • Αγγλικά (Αγγλικά)
 • Español (ισπανικά)
 • Γαλλικά (Γαλλικά)
 • हिंदी (Χίντι)
 • Bahasa Indonesia (Ινδονησιακή)
 • Italiano (Ιταλικά)
 • 日本語 (Ιαπωνικά)
 • 한국어 (Κορεάτικα)
 • Bahasa Malaysia (Μαλαισία)
 • Nederlands (Ολλανδικά)
 • Norsk (Νορβηγική)
 • Polski (Πολωνικά)
 • Πορτογαλικά (Πορτογαλικά)
 • Română (Ρουμανία)
 • (Ρωσικά)
 • Svenska (Σουηδικά)
 • ภาษา ไทย (Thai)
 • Tagalog (Tagalog)
 • Türkçe (τουρκικά)
 • У уїнροφ (Ουκρανία)
 • 简体 中文 (Κινέζικα (απλοποιημένα))
 • 正體 中文 (Κινέζικα (παραδοσιακά))