Το Citroën Electric Car: Ο φίλος μεταμορφώνει το FNAC και το Darty σε έναν αντιπρόσωπο αυτοκινήτων – νεοζώνη, φίλος – 100 % επαναστατικό οχήμα

Φίλος, το 100 % ηλεκτρικό όχημα που θα αλλάξει την πόλη

Μπορεί να χρειαστεί λίγος χρόνος για να αποδεχτείτε την ιδέα να αγοράσετε ένα αυτοκίνητο από το FNAC αλλά γιατί όχι ? Προσφέροντας αυτήν την εναλλακτική λύση, η αλυσίδα καταστημάτων και η μάρκα Chevrons ελπίζουν να στοχεύσουν ένα νεότερο και περισσότερο κοινό της πόλης … που θα ζήσει θα δει !

Το Citroën Electric Car: Ο φίλος μεταμορφώνει το FNAC και το Darty σε έναν έμπορο αυτοκινήτου

Νεοζώνη

Η έξοδος από ένα αυτοκίνητο πηγαίνοντας στο FNAC ή στο Darty είναι τώρα δυνατή . Ο Citroën επιθυμεί να αναζωογονήσει την εικόνα του και να ξεκινήσει τον φίλο του, ένα ηλεκτρικό τετράκλινο στα ράφια των καταστημάτων FNAC !

Nathalie Kleczinski Στείλτε ένα email 25 Ιουνίου 2020 Τελευταία ενημέρωση: 24 Ιουνίου 2020
0 Χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτό

Citroën: Ο φίλος μεταμορφώνει το FNAC και το Darty σε έναν έμπορο αυτοκινήτου

Μετά την επανέναρξη των καταστημάτων και αν περιπλανηθείτε στα ράφια των καταστημάτων FNAC, ίσως έχετε εκπλαγεί … Πράγματι, για λίγες μέρες, ανάμεσα σε βιβλία, CD ή σχολικά προμήθειες, μπορείτε να ανακαλύψετε ενθουσιώδη αυτοκίνητο !

Όχι μικροσκοπική Majorette αλλά μάλιστα ένα αυτοκίνητο που κυλά … ή μάλλον ένα Ηλεκτρικό τετράκλινο : Ο διάσημος φίλος της Citroën ! Καλή ή κακή ιδέα, θα σας αφήσουμε να κρίνουμε, αλλά να παραδεχτούμε ότι για τη διαφήμιση, είναι μια επαναστατική ιδέα … αγοράστε ένα αυτοκίνητο καθώς θα αγοράζουμε το τελευταίο μυθιστόρημα της Virginie Grimaldi ή του Guillaume Musso, έπρεπε να το σκεφτείτε !

Εάν υπάρχει ένας στόχος που δηλώνεται από την Citroën, είναι αυτός του Επανάσταση των πωλήσεων αυτοκινήτων… Μην πηγαίνετε σε έναν έμπορο αλλά σε ένα πολιτιστικό κατάστημα ! Ποτέ δεν είδα ! Συγκεκριμένα ο φίλος είναι Ηλεκτρικό αυτοκίνητο χωρίς άδεια ότι μπορείτε να αποκτήσετε μόνο για € 20 το μήνα (με πρώτη πληρωμή € 3500) ! Μπορείτε επίσης να επωφεληθείτε από το οικολογικό μπόνους € 900 για αυτήν την αγορά !

Παρακαλώ σημειώστε ότι δεν είναι ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο όπως μπορούσαμε να ακούσουμε. Ο φίλος Pείχε πεθάνει από 14 χρονών και δεν θα υπερβαίνει τα 45 km/h των κανονισμών που ισχύουν για οχήματα χωρίς άδεια.

Διαβάστε επίσης: Ο Tesla εφευρίσκει το τερματικό υπερσυμπιεστή με πισίνα για να κάνει τους οδηγούς να περιμένουν

Φωτογραφική πίστωση: Neozone / FNAC Bellecour: Λυών

Citroën: Ο φίλος μεταμορφώνει το FNAC και το Darty σε έναν έμπορο αυτοκινήτου

Επομένως, είναι τώρα δυνατό να παραγγείλετε τον φίλο σας στον ιστότοπο FNAC Και να το παραδοθεί στο σπίτι σας… Όπως θα μπορούσατε να κάνετε για το τελευταίο παιχνίδι με υπολογιστή ή για τη λίστα των βιβλίων σας για να διαβάσετε για τις διακοπές !

Φωτογραφική πίστωση: Neozone / FNAC Bellecour: Λυών

Citroën: Ο φίλος μεταμορφώνει το FNAC και το Darty σε έναν έμπορο αυτοκινήτου

Μπορεί να χρειαστεί λίγος χρόνος για να αποδεχτείτε την ιδέα να αγοράσετε ένα αυτοκίνητο από το FNAC αλλά γιατί όχι ? Προσφέροντας αυτήν την εναλλακτική λύση, η αλυσίδα καταστημάτων και η μάρκα Chevrons ελπίζουν να στοχεύσουν ένα νεότερο και περισσότερο κοινό της πόλης … που θα ζήσει θα δει !

Φίλος, το 100 % ηλεκτρικό όχημα που θα αλλάξει την πόλη !

Μερίδιο

Χρειάζεστε ένα όχημα συμπλήρωσης ? Θέλετε να αποφύγετε τη δουλειά των δημόσιων συγκοινωνιών ? Χωρίς άδεια ? Η Citroën σχεδίασε φίλο, 100 % ηλεκτρικό, συνδεδεμένο και προσβάσιμο όχημα από 14 ετών. Ανακαλύπτουμε αυτή τη λύση αστικής κινητικότητας που θα μπορούσε να φέρει επανάσταση στην καθημερινή μας ζωή.

Μια πρωτότυπη μορφή

Φίλος, 100 % ηλεκτρικό

Από την άποψη του σχεδιασμού, το λιγότερο που μπορούμε να πούμε είναι ότι αυτό το όχημα είναι διαφορετικό από οποιοδήποτε άλλο: Αντίστροφες πόρτες ανοίγματος, απο πλαϊνά παράθυρα Όπως αυτά των 2CVs, α ηλιοροφή υαλώδης, ετικέτα για να το προσαρμόσετε … και πάνω απ ‘όλα μια εξαιρετικά συμπαγής μορφή : Μήκους 2,50 m, πλάτους 1,50 m, ύψους 1,50 m. Με τις μετρήσεις των ονείρων του, ο φίλος πρέπει να αποπλανήσει σαφώς όλους εκείνους που απελπίζονται από το πάρκο στην πόλη !

Ένα όχημα που πηγαίνει στα βασικά

Όπως οι δύο τροχοί, οι φίλοι μπορούν να καλωσορίσουν Ένας οδηγός και ένας επιβάτης στο μέγιστο. Μπορούμε ακόμη να προσθέσουμε το μέγεθος μιας βαλίτσας-καμπίνης στο χώρο του 64 -Λίτρο αποθήκευσης εμπρός. Ο φίλος διαθέτει εξοπλισμό που θα απαλλαγεί οικειοθελώς από το περιττό: Μια απλή οθόνη Για να δείτε το φορτίο, την αυτονομία και την ταχύτητα, α Παραγγελία αφιερωμένη σε δείκτες, προβολείς και υαλοκαθαριστήρες και τρία κουμπιά για τη διαχείριση εξαερισμός, έκρηξη ή φώτα κινδύνου. Τέλος, μπορείτε να κολλήσετε το smartphone σας στο ταμπλό για να απολαύσετε τη μουσική σας, τη συνδεδεμένη πλοήγηση ή την ειδική εφαρμογή που αναπτύχθηκε από την Citroën. Θα έχουμε καταλάβει ότι ο φίλος αποφάσισε να ευνοήσει τα βασικά στοιχεία με ελάχιστα αξεσουάρ για μέγιστη απλότητα !

Φίλος, μια μινιμαλιστική ιδέα

Πως δουλεύει ?

Ο φίλος είναι προσβάσιμο σε όλους, με ή χωρίς άδεια οδήγησης, από 14 ετών (μετά την επικύρωση του πιστοποιητικού οδικής ασφάλειας). 100 % ηλεκτρικό, Ο φίλος έχει αξιοσημείωτη ποιότητα για αυτό το είδος οχήματος: Δεν μολύνει !

Ο φίλος δεν μοιάζει με κανένα άλλο

Έτσι βόλτα έως 45 χλμ./ χωρίς να εκπέμπει το CO2, με ένα Αυτονομία 75 χλμ περίπου, που εγγυάται μερικά άνετα ταξίδια στην πόλη. Αυτός είναι Επαναφόρτιση σε 3 ώρες σε μια τυπική υποδοχή 220 V, ή, με προσαρμογέα, σε δημόσιο τερματικό σταθμό.

Εκκίνηση του εγχειριδίου χρήσης

Στην ακτίνα των λύσεων αστικής κινητικότητας, ο φίλος φέρνει μια νέα ιδέα, μη συμβατική, ασφαλή και οικονομική που ανταποκρίνεται αναμφισβήτητα στα τρέχοντα θέματα. Το μάρκετινγκ είναι επίσης πρωτοφανές από τότε που μπορείτε Παραγγελία online και να παραδοθείτε στο σπίτι σας ή στο σημείο αναμετάδοσης, λίγες εβδομάδες αργότερα. Δύο λύσεις είναι διαθέσιμες σε εσάς:

Μακροπρόθεσμη ενοικίαση : Μετά από μια πρώτη συνεισφορά € 3.941 (οικολογικό μπόνους € 900 συμπεριλαμβανομένου του φόρου που δεν συνάγεται), θα πληρώσετε 19,99 € ανά μήνα*.

Άμεση αγορά : από 7.300 € (Οικολογικό μπόνους ύψους € 900, συμπεριλαμβανομένου του φόρου που δεν συνάγεται).