Ακαταμάχητη “, η νέα πρωτότυπη γαλλική σειρά με την Camélia Jordana φτάνει από τις 20 Σεπτεμβρίου στο Disney, Daredevil: Η νέα σειρά αποκαλύπτει μια απάτη της Disney

Daredevil: Η νέα σειρά αποκαλύπτει μια απάτη της Disney

Σειρά ΑΚΑΤΑΜΑΧΗΤΟΣ φαντάστηκε και δημιουργήθηκε από Clémence madeleine-perdrillat, ο οποίος εξασφάλισε κυρίως τη διαχείριση γραφής της σεζόν 2 της σειράς “στη θεραπεία”. Σε ΑΚΑΤΑΜΑΧΗΤΟΣ, Επέλεξε να τοποθετήσει τη δράση στην καρδιά ενός ρεαλιστικού και αυθεντικού Παρισιού, μακριά από τουριστικές λήψεις, που γυρίζουν ιδιαίτερα σε σπάνια γειτονιές: εκείνες του 19ου και του 20ου arrondissements. Αντιμετωπίζει τα θέματα δέσμευσης στα σημερινά ζευγάρια και ασχολείται με τη φινέτσα, το χιούμορ και την ευαισθησία του χρόνου που απαιτείται για την εκμάθηση του εαυτού και του άλλου σε μια νέα ρομαντική σχέση.

Το “Intresistible”, η νέα πρωτότυπη γαλλική σειρά με την Camélia Jordana φτάνει από τις 20 Σεπτεμβρίου στη Disney+

Τα 6 επεισόδια αυτής της εκπληκτικής ρομαντικής κωμωδίας που δημιουργήθηκε από την Clémence Madeleine-Perdrillat και παράγεται από τους Antony Cordier και Laure de Butler θα είναι διαθέσιμα από τις 20 Σεπτεμβρίου, αποκλειστικά στη Disney+

Κατεβάστε την αφίσα: ΕΔΩ
Κατεβάστε τα γραφικά: ΕΔΩ

Παρίσι, 6 Ιουλίου 2023

Η Disney+ έχει αποκαλύψει την αφίσα της νέας αρχικής σειράς της σήμερα “Ακαταμάχητο” που θα είναι διαθέσιμο αποκλειστικά στην πλατφόρμα από το 20 Σεπτεμβρίου. Σε αυτή την τρυφερή και απροσδόκητη ρομαντική κωμωδία, Adèle (Camélia Jordana), δημιουργός ενός επιτυχημένου podcast, έχει ένα αμοιβαίο Thunderbolt για τον Arthur ( Théo Navarro-Mussy) , μαθηματικός. Αλλά μόλις είναι στην παρουσία της, κάνει πανικό και μάλιστα κινδυνεύει δυσφορία. Η διάγνωση είναι απλή: η Adèle έχει το μετατραυματικό σύνδρομο στρες, μια άμεση συνέπεια της προηγούμενης ιστορίας αγάπης της που τελείωσε άσχημα. Στη συνέχεια, η Adèle δεν έχει άλλη επιλογή παρά να κρατήσει τον εαυτό της μακριά από τον Άρθουρ. Αλλά η έλξη είναι πολύ δυνατή ..

Camélia Jordana (“Τα πράγματα που λέμε, τα πράγματα που κάνουμε”, “Η λαμπρότητα”, “Η νύχτα”) ενσωματώνει τον χαρακτήρα του Adèle. Αυτή είναι η πρώτη σειρά για τον τραγουδιστή και την ηθοποιό, που συνοδεύεται από την οθόνη Théo navarro-mussy (“Ιπποκράτης”), Corentin Fila (“Deadly”), Zinedine Soualem (“Στο σώμα”, “Το ecume of the Days”, “το spacesit και η πεταλούδα”), Salomé Dewaels (“Χαμένες ψευδαισθήσεις”), Zoé Schellenberg (Η ηρωίδα μου “,” η τελευταία μονομαχία “), Σίμον Ερλίσερ (“Plus Belle La Vie”, “Les Ghooms”), Marion Sechlin (“Χριστουγεννιάτικη ροή”, στούντιο bagel, χρυσό μουστάκι …), Alicia hava (“Ψυχική”), Estelle Meyer ή Jean Knight από τη γαλλική κωμωδία.

Σειρά ΑΚΑΤΑΜΑΧΗΤΟΣ φαντάστηκε και δημιουργήθηκε από Clémence madeleine-perdrillat, ο οποίος εξασφάλισε κυρίως τη διαχείριση γραφής της σεζόν 2 της σειράς “στη θεραπεία”. Σε ΑΚΑΤΑΜΑΧΗΤΟΣ, Επέλεξε να τοποθετήσει τη δράση στην καρδιά ενός ρεαλιστικού και αυθεντικού Παρισιού, μακριά από τουριστικές λήψεις, που γυρίζουν ιδιαίτερα σε σπάνια γειτονιές: εκείνες του 19ου και του 20ου arrondissements. Αντιμετωπίζει τα θέματα δέσμευσης στα σημερινά ζευγάρια και ασχολείται με τη φινέτσα, το χιούμορ και την ευαισθησία του χρόνου που απαιτείται για την εκμάθηση του εαυτού και του άλλου σε μια νέα ρομαντική σχέση.

Clémence madeleine-perdrillat Ήταν επίσης συν-δημιουργός της σειράς “Nona and Daughters” και συν-σειράς της σειράς “Nox”, “Ufo (s)”, “Οι σταγόνες του Θεού” και η ταινία μικρού μήκους “The Bad Boys” César Du Best Best μικρού μήκους ταινία 2022.

Τα πρώτα τρία επεισόδια τουΑΚΑΤΑΜΑΧΗΤΟΣ γίνονται από Αντώνης Κορδεριέ (“Ο Gaspard πηγαίνει στο γάμο”, “Happy λίγοι”), απονεμήθηκε το βραβείο Louis-Delluc για την καλύτερη πρώτη ταινία για “κρύα ντους” και πρόσφατα πολλαπλές ανταμοιβές για τη σειρά “UFO (s)”. Τα ακόλουθα τρία γίνονται από Laure de Butler (“Σύνδρομο Ε”, “Η υπόσχεση”, “Ο άνθρωπος που έχω καταδικάσει”).

Η αρχική μουσική συντάχθηκε από Γουκοκσεακός.

Η λήψη της σειράς ΑΚΑΤΑΜΑΧΗΤΟΣ έλαβε χώρα στο Παρίσι. Αυτή είναι η πρώτη σειρά που παράγεται από Arnaud de Crémiers Την πρώτη ημέρα παραγωγής, νέα θυγατρική της Gaumont.

Για τη Disney+
Η Disney+ είναι η πλατφόρμα ροής αναφοράς για τη Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic Films και Περιεχόμενα, αλλά και Star, ο κόσμος της γενικευμένης ψυχαγωγίας και άλλα. Η Disney+ είναι μια πλατφόρμα με μεγάλη ποικιλία από πρωτότυπες ταινίες μεγάλου μήκους, ντοκιμαντέρ, σειρές σε πραγματικές και ζωντανές λήψεις και ταινίες μικρού μήκους, εκτός από την άνευ προηγουμένου πρόσβαση στον ασύγκριτο κατάλογο των ταινιών και του τηλεοπτικού περιεχομένου Disney Group Studios.

Για την πρώτη ημέρα παραγωγής
Δημιουργήθηκε τον Οκτώβριο του 2022 από τους Arnaud de Crémiers και Gaumont, η πρώτη ημέρα παραγωγής είναι μια νέα θυγατρική της παραγωγής μυθοπλασίας. Παράλληλα με το “ακαταμάχητο”, η εταιρεία συνεργάζεται με το Gaumont “Kaiser Karl”, σειρές για την ανάβαση του Karl Lagerfeld στον κόσμο της μόδας, επίσης για τη Disney+.

Daredevil: Η νέα σειρά αποκαλύπτει μια απάτη της Disney

Η αρχική σειρά showrunner στο Netflix Tack Disney και οι πρακτικές της που αποσκοπούν στη μείωση των μισθών των εργαζομένων.

Charlie Cox στο Daredevil

Στην ανακοίνωση της επανεκκίνησης της σειράς Netflix Daredevil στο DAREDEVIL: BROND ξανά Στο Disney+, οι οπαδοί του Matt Murdock έχουν πηδήξει με χαρά. Η πλατφόρμα συνεχούς ροής μεγάλων αυτιών αποφασίστηκε τελικά να αποθηκεύσει τον χαρακτήρα που ερμηνεύτηκε κυριολεκτικά από τον Charlie Cox. Αυτό το νέο πρόγραμμα θα συμμετάσχει στη σειρά του Marvel που παράγει συνεχώς η Disney. Όπως μας έδειξε η σειρά Ερυθρός Και She-Hulk, Εκτός από την ταινία Spider-Man: No Way Home, το MCU ανακάμπτει όλο το αφηγηματικό έργο που δημιουργήθηκε στην πλατφόρμα με κόκκινο κόκκινο.

DAREDEVIL: BROND ξανά Συνεπώς, θα συνεχίσει τις περιπέτειες του ήρωα με τους ίδιους χαρακτήρες, το ίδιο backstory και δεν πρέπει να αρνηθεί το βαρέλι της αρχικής σειράς. Εάν υπάρχει αρκετό για να χαίρεστε, η ατμόσφαιρα δεν είναι τόσο παιχνιδιάρικη πίσω από τις σκηνές. Λαμβάνοντας την αρχική σειρά με ένα νέο όνομα, η Disney θα εκμεταλλευτεί τότε την ευκαιρία να μειώσει το εισόδημα των υπαλλήλων της: αλλά πώς είναι δυνατόν ? Το showrunner της έκδοσης Netflix Παλαβός Ο Steven DeKnight μόλις αποκάλυψε τις τρύπες του X (πρώην Twitter) αφού συνελήφθη από άλλο χρήστη. Εξηγούμε τις λεπτομέρειες αυτού του μικροσκοπικού σκάνδαλο σε εσάς.

Ένα παιχνίδι εξισορρόπησης με συμβόλαια

Η IATSE ή η Διεθνής Συμμαχία Σκηνών, Θεάτρου και Κινηματογράφου είναι ένα από τα μεγαλύτερα συνδικάτα της βιομηχανίας show, με SAG-AFTRA και WGA που είναι και τα δύο σε πλήρη απεργία. Η ίδια συμμαχία συμμετείχε κυρίως στην ανάπτυξη των κανόνων που διέπουν τις συμβάσεις και τα επαγγέλματα των μελών της σήμερα. Ωστόσο, φαίνεται ότι η Disney δεν διστάζει να εκμεταλλευτεί τα ελαττώματα αυτού του συστήματος που έχουν μεγάλη ανάγκη ενημέρωσης. Τα μέλη του IATSE επωφελούνται από σημαντικά προνόμια μόλις η παράσταση για την οποία εργάζονται έχουν φθάσει στην τρίτη σεζόν. Αυτό περιλαμβάνει πρόσθετη άδεια, καθώς και καλύτερο μισθό.

Μόνο, Ο νέος τρόπος της βιομηχανίας που αποσκοπεί στην ακύρωση της σειράς για την επανεκκίνηση σε άλλο κανάλι ή την ανάπτυξη μιας επανεκκίνησης βλάπτει σημαντικά αυτά τα προνόμια. “” “Πρόκειται για μια παλιά απάτη της Disney που στοχεύει να μετονομάσει ελαφρώς μια σειρά για να φέρει τους όρους της σύμβασης στην πρώτη σεζόν. Όλα τα συνδικάτα πρέπει να εξετάσουν το ζήτημα για να σταματήσουν αυτές τις καταχρήσεις !“Αναφωνεί ο Steven DeKnight στο x.

Φαίνεται ότι η Disney δεν είναι στην πρώτη του προσπάθεια. Τα προγράμματα της αλυσίδας καναλιών της Disney προσφέρουν ιδιαίτερα αρκετά προφανή παραδείγματα. Η ζωή του παλατιού του Zack και του Cody μετατράπηκε σε Η ζωή κρουαζιέρας του Zack και του Cody Μετά την τρίτη σεζόν του. Η ίδια παρατήρηση από την πλευρά της τέταρτης σεζόν της Hannah Montana μετονομάστηκε σε Hannah Montana για πάντα χωρίς προφανή λόγο.

Αυτή η επίδειξη του προβλήματος από τον παλιό showrunner του Παλαβός για άλλη μια φορά αποδεικνύει τις επικίνδυνες συνθήκες εργασίας που υποβάλλονται σε καθημερινή βάση οι ηθοποιοί και οι συγγραφείς. Η απεργία που βρίσκεται επί του παρόντος σε πλήρη εξέλιξη στο Χόλιγουντ δεν πρόκειται επομένως να φτάσει στο τέλος όσο τα στούντιο δεν θα αντιδράσουν σε συνδικάτα των συνδικάτων. Επιχείρηση.