New Zoe – Electric City Car – Renault, ποιο θα είναι το μελλοντικό ηλεκτρικό Renault μέχρι το 2025?

Ποιο θα είναι το μελλοντικό ηλεκτρικό Renault μέχρι το 2025

Το Renault Austral δεν θα δικαιούται μια ηλεκτρική έκδοση, αλλά σε μια παραλλαγή με επτά θέσεις για να σκιάσει το Peugeot 5008.

Από 01/09 έως 30/09/2023

Παράδειγμα για 100% Ηλεκτρική Zoe E-Tech Balance R110, εξαιρουμένων των επιλογών.

Μακροπρόθεσμα ενοικιάσεις, εξαιρουμένων των προαιρετικών ασφάλισης, για 37 μήνες και μέγιστο ύψος 30.000 χλμ. Με 1ο ενοίκιο € 9.500 μειώθηκε σε € 2.000 μετά την έκπτωση 5.000 ευρώ σε οικολογικά μπόνους και € 2.500 σε μπόνους μετατροπής. Με την επιφύλαξη της μελέτης και της αποδοχής από τη DIAC που ενεργεί στο πλαίσιο της εμπορικής μάρκας κινητοποιεί τις χρηματοπιστωτικές υπηρεσίες, SA στην πρωτεύουσα των € 415 100.500 – έδρα: 14 Avenue du Pavé New 93168 Noisy -Le -Grand Cedex – Siren 702 002 221 RCS Bobigny. Επιστροφή του οχήματος στον αντιπρόσωπό σας στο τέλος της σύμβασης με την πληρωμή τυποποιημένων εξόδων επισκευής και πρόσθετων χιλιομέτρων.

Η αφαίρεση της πριμοδότησης για μετατροπή € 2.500 υπό την έκπτωση ενός συγκεκριμένου οχήματος ή ενός φορτηγού ντίζελ που κυκλοφόρησε πριν από το 2011 ή η βενζίνη κυκλοφορούν πριν από το 2006 (σύμφωνα με το διάταγμα 2022-1761 της 30ης Δεκεμβρίου 2022) και την επιλεξιμότητα, Δείτε λεπτομέρειες σχετικά με το www.πρωταθλήματα.γούβ.Fr.

Μη-καταμετρητικές προσφορές, προοριζόμενες για άτομα και έγκυρες στο δίκτυο Renault που συμμετέχει για οποιαδήποτε σειρά 100% νέου ηλεκτρικού ηλεκτρικού Zoe από 01/09/2023 έως 30/09/2023, στα όρια των διαθέσιμων αποθεμάτων.

100% Electric Zoe E-Tech Range: Min/Max Consumption (WH/KM): 174/177. Εκπομπές CO2: 0 Κατά την οδήγηση, εξαιρουμένων των τμημάτων φθοράς. Έως 395 χιλιόμετρα WLTP (παγκοσμίως εναρμονισμένες διαδικασίες δοκιμής ελαφρού οχήματος), ανάλογα με την έκδοση και τον εξοπλισμό.

Ποιο θα είναι το μελλοντικό ηλεκτρικό Renault μέχρι το 2025 ?

R5 Electric Concept-Car 3/4 Μπροστά

Μετά την παρουσίαση του νέου στρατηγικού σχεδίου που ονομάζεται “Renaulution”, η εταιρεία Tricolor θα προσβληθεί στον τομέα της ηλεκτροδότησης με την άφιξη πολλών ηλεκτρικών Renault μέχρι το 2025.

Καθώς είστε σίγουρα χωρίς να το γνωρίζετε αν ακολουθήσετε επιμελώς την Automotive News, η Renault παρουσίασε τη νέα στρατηγική της που ονομάζεται “Renaulution” λίγο περισσότερο από ένα χρόνο πριν, με σημαντικές επενδύσεις στο πεδίο ηλεκτρικής ενέργειας.

Στην περιοχή, Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα τη νέα ηλεκτρική Renault. Η ευκαιρία να αναθεωρήσετε Όλα τα ηλεκτρικά νέα χαρακτηριστικά που θα φτάσουν στο πλάι της επιχείρησης στο διαμάντι μέχρι το 2025.

Τα νέα Renault Electric το 2022

2022 Αυτό είναι τώρα, και η Renault ξεκίνησε τα καπέλα των τροχών με την άφιξη ενός νέου σημαντικού ηλεκτρικού μοντέλου: το Renault Mégane E-Tech. Έχουμε τώρα τις τιμές, οι πρώτες δοκιμές έχουν ήδη πραγματοποιηθεί, το μόνο που λείπει είναι το επίσημο άνοιγμα των παραγγελιών που θα πραγματοποιηθούν τον επόμενο Μάρτιο.

Μάρτιος, θα είναι επίσης η παρουσίαση της αντικατάστασης του Kadjar, δηλαδή της Renault Austral. Στο πρόγραμμα, χωρίς εκδόσεις ντίζελ και Χωρίς ηλεκτρική έκδοση ! Μια αρκετά εκπληκτική επιλογή από τη Renault, αλλά Μια προσφορά υβριδικών και επαναφορτιζόμενων υβριδικών κινητήρων θα πρέπει να επιτρέψει στο Austral να προσελκύσει πολλούς πελάτες.

Κατά τη διάρκεια του τρέχοντος έτους, η Renault θα παρουσιάσει επίσης την Kangoo E-Tech Electric και την ηλεκτρική κυκλοφορία e-tech, δύο ηλεκτρικές επιχειρήσεις 100 % που θα επιτεθούν στην επιχειρηματική αγορά.

Τα νέα Renault Electric το 2023

Το 2023 θα είναι, όπως το 2022, ένα σημαντικό έτος για τη Renault. Θα είναι η χρονιά RESTYLING CLIO V, Ακόμα κι αν δεν έχει προγραμματιστεί η ηλεκτρική έκδοση 100 %. Το Clio θα διατηρήσει την απλή υβριδική έκδοση στον κατάλογο και θα πρέπει να καθαρίσει σε αυτό του Thermal.

Το Renault Austral δεν θα δικαιούται μια ηλεκτρική έκδοση, αλλά σε μια παραλλαγή με επτά θέσεις για να σκιάσει το Peugeot 5008.

Όσον αφορά την ηλεκτρική ενέργεια, Υπάρχει ένα εσωτερικό έργο που ονομάζεται επί του παρόντος “HCB”, Ένα 100 % ηλεκτρικό SUV που θα έρθει στην παραγωγή στο εργοστάσιο Douai στο τέλος του καλοκαιριού 2023. Θα πρέπει να είναι ο τεχνικός ξάδερφος της Nissan Ariya και θα πρέπει επίσης να αντικαταστήσει το Scenic στην περιοχή. Αυτό το μοντέλο θα τοποθετηθεί πάνω από το megane e-tech.

Τα νέα Renault Electric το 2024

Το 2024, το Austral θα έχει το δικαίωμα στην εκδοχή της, ενώ ο Captur θα επαναφέρει. Μια κοπή της Captur θα μπορούσε να δει το φως της ημέρας. Για να επιστρέψουμε στη νότια περικοπή μας, θα πρέπει να εγκαινιάσει μια νέα ομάδα μοτοσικλετών στη Renault: Μια επαναφορτιζόμενη υβριδική έκδοση 280 ίππων 4 × 4. Τι πηγαίνει να παίξει με το Peugeot 3008 Hybrid4 και τα 300 ίππους του.

Αλλά η πιο σημαντική εκτόξευση, Θα είναι η επιστροφή του διάσημου R5 ! Η παραγωγή στο εργοστάσιο Douai θα έχει ξεκινήσει στο τέλος του προηγούμενου έτους και το 100 % ηλεκτρικό αυτοκίνητο θα ξεκινήσει το μάρκετινγκ στο 2024 έχω Τιμή κοντά σε 20.000 ευρώ στην είσοδο. Θα γεννήσει επίσης μια πιο σπορ παραλλαγή αλπικού.

Τα νέα Renault Electric το 2025

Το 2025 είναι ακόμα πολύ μακριά, αλλά η Renault θα αναβιώσει ακόμα ένα εικονίδιο, Σε αυτή την περίπτωση το 4L. Το αυτοκίνητο, 100 % ηλεκτρικό, θα πρέπει να διατίθεται στο εμπόριο κάτω από δύο αμάξωμα: ένα crossover και ένα φορτηγό.

Το μέλλον 4L θα στηρίζεται στην πλατφόρμα CMF-B EV του R5. Αυτό το μοντέλο θα πρέπει να γίνει στο ίδιο εργοστάσιο με το μικρό ηλεκτρικό R5.

Διαβάστε επίσης:

  • Renault: Ένα νέο αυτοκίνητο ιδέας υδρογόνου
  • Το Renault Mégane E-Tech εκτέθηκε στα Champs élysées
  • Η Renault ενώνει τις δυνάμεις του με τον Valeo για την ανάπτυξη 100 % γαλλικού ηλεκτρικού κινητήρα

Renault Electric και Hybrid οχήματα

εικόνα

Η καινοτομία ήταν πάντα αναπόσπαστο μέρος του Renault DNA. Συνδυάστε την περιβαλλοντική ευθύνη και την οδηγική ευχαρίστηση επιλέγοντας το Renault Electric Range, αποτελούμενο από 100% ηλεκτρικά οχήματα ή το υβριδικό εύρος, το οποίο συνδυάζει θερμικά και ηλεκτρικά έλικα. Έτοιμος να εισέλθει σε ένα νέο σύμπαν ?

Συγκρίνετε δύο μοντέλα 3D περισσότερα κριτήρια

Τύποι αυτοκινήτων

εμπορικά οχήματα
Εξοικονομήστε μπόνους € 5.000
Twingo e-Tech 100% ηλεκτρικό αυθεντικό
Ανακαλύψτε τη διαμόρφωση
Εξοικονομήστε μπόνους € 5.000
100% Ηλεκτρική Ζωή E -Τεχ -ισορροπία R110 -my22

Ηλεκτρική ζωή με ευκολία

Ανακαλύψτε τη διαμόρφωση
Εξοικονομήστε μπόνους € 5.000
Megane e -Tech 100% ηλεκτρική ισορροπία EV40 130CH Standard -B
Ανακαλύψτε τη διαμόρφωση
Νέο Clio E-Tech Full Hybrid Evolution E-Tech Full Hybrid 145
Ανακαλύψτε τη διαμόρφωση
Captur E-Tech Full Hybrid Evolution E-Tech Full Hybrid 145
Ανακαλύψτε τη διαμόρφωση
New Arkana E-Tech Full Hybrid Evolution E-Tech Full Hybrid 145 -23
Ανακαλύψτε τη διαμόρφωση
Νέο Austral E-TECH Full Hybrid Techno E-Tech Full Hybrid 200-23
Ανακαλύψτε τη διαμόρφωση
Νέο πλήρες e-tech ESPACE E-TECH FULL HYBRID 200
Ανακαλύψτε τη διαμόρφωση
το Eco Bonus ύψους € 900 αφαιρέθηκε
Twizy e-tech 100% ηλεκτρική έντονη μαύρη 45 πλήρη αγορά
Ανακαλύψτε τη διαμόρφωση
Εξοικονομήστε μπόνους € 5.000
Kangoo E-Tech 100% ηλεκτρική ισορροπία EV45 11kW
Ανακαλύψτε τη διαμόρφωση
Το οικολογικό μπόνους των 4.000 ευρώ που αφαιρέθηκε
Kangoo van E-Tech 100% Ηλεκτρική άνεση EV45 11KW
Ανακαλύψτε τη διαμόρφωση
Το οικολογικό μπόνους των 4.000 ευρώ που αφαιρέθηκε
Master E-Tech 100% Electric Van EV52 F3100 L1H1
Ανακαλύψτε τη διαμόρφωση
Συγκρίνετε δύο μοντέλα 3D
Αγορά ή ενοικίαση, ποια χρηματοδότηση γίνεται για εσάς ?

Μια ευρεία επιλογή ηλεκτρικών αυτοκινήτων

Ένα φορτηγό μηδενικής εκπομπής για να κάνετε τις παραδόσεις σας ή ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο 2 θέσεων για μια υπεύθυνη περίοδο αγοράς. Τα ηλεκτρικά μας οχήματα ανακαλύπτουν την αστική κινητικότητα για να ανταποκριθούν στις προσδοκίες των ατόμων και των επαγγελματιών. City Car, Truck, Quadricycle, Van. Επιλέξτε το μοντέλο Renault Electric που γίνεται για εσάς.
Τα μοντέλα μας ηλεκτρικών αυτοκινήτων

Βελτιώστε την ποιότητα των ταξιδιών σας χάρη στα ηλεκτρικά μας οχήματα

Υγρό, σιωπηλό και μηδενικό εκπομπή, επιταχύνσεις Frank, θόρυβο ακίνδυνο ή ταχύτητα για να περάσετε … Βελτιστοποιήστε την ποιότητα των ταξιδιών σας και ανακαλύψτε μια ανανεωμένη οδηγική ευχαρίστηση χάρη στα περιουσιακά στοιχεία των ηλεκτρικών μας οχημάτων. Κάντε ένα βήμα προς το μέλλον και ανακαλύψτε έναν νέο τρόπο διαβίωσης του αυτοκινήτου με τη Renault.
Τα πλεονεκτήματα της ηλεκτρικής ενέργειας

Υβριδική κινητοποίηση

Ένα υβριδικό αυτοκίνητο χρησιμοποιεί δύο τύπους κινητήρα: θερμικός κινητήρας και ηλεκτρική κινητήρια. Σας λέμε τα πάντα για τη λειτουργία, τελικά πολύ δεσμευτικό, αυτού του τύπου οχήματος.
Ορισμός και λειτουργία υβριδικών οχημάτων

Επιλέξτε μεταξύ δύο τύπων υβριδίων

Η γκάμα μας σας επιτρέπει να επιλέξετε μεταξύ μη επαναλαμβανόμενων απλών υβριδικών και επαναφορτιζόμενων υβριδίων. Αλλά ποιες διαφορές και πώς να επιλέξετε ?
Το επαναφορτιζόμενο υβριδικό: ορισμός και οι διαφορές με το πλήρες υβρίδιο