Κατεβάστε το Brave (δωρεάν) – Clubic, ένα ασφαλές, γρήγορο και ιδιωτικό πρόγραμμα περιήγησης ιστού με χαρακτηριστικά αποκλεισμού διαφήμισης | Γενναίος

Το καλύτερο από το online εμπιστευτικότητα

Contents

Όσον αφορά το τμήμα ασφαλείας, το Brave Wallet δεν απαιτεί καμία επέκταση ή πρόσθετη λήψη. Θα πρέπει μόνο να εισαγάγετε έναν κωδικό πρόσβασης για να προστατεύσετε τα περιουσιακά σας στοιχεία. Αυτό πρόκειται να οριστεί στην ενότητα “Χαρτοφυλάκιο” του προγράμματος περιήγησης. Προκειμένου να αποφευχθεί οποιαδήποτε απόπειρα απάτης, το εργαλείο προσφέρει ακόμη μια πρόταση ανάκτησης 12 λέξεων. Το τελευταίο θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε πρόσβαση στον λογαριασμό σας εάν έχετε ξεχάσει ποτέ τον κωδικό πρόσβασής σας, αλλά είναι εξίσου χρήσιμο σε περίπτωση κλοπής ή απώλειας της συσκευής σας.

Γενναίος

Πείτε αντίο σε ολοκληρωμένες διαφημίσεις με γενναίους, ασφαλές, γρήγορο και δωρεάν πρόγραμμα περιήγησης ιστού !

Windows, MacOS, Linux, Android, iOS

Star Star_Half Star
3.4 (1095 σημειώσεις)
File_download 34113 (30 μέρες)

  • Γενναίος για macos
  • Γενναίος για το Linux
  • Γενναίος για το Android
  • Γενναίος για iOS
  • Γενναίος για Windows

Η σύστασή σας έχει ληφθεί υπόψη, σας ευχαριστώ !

Δωρεάν antivirus που απονεμήθηκε για την αποτελεσματικότητά του

Ασφάλεια αντι-μαλλιού Το Avast σαρώνει το μηχάνημά σας σε πραγματικό χρόνο αναζητώντας πιθανές απειλές

Προστασία δικτύου Wi-Fi Το Avast εξασφαλίζει το δίκτυο Wi-Fi και όλες τις συσκευές που συνδέονται με αυτό

Ένα ελαφρύ antivirus Το Antivirus Avast έχει ελάχιστη επίδραση στην απόδοση του μηχανήματός σας

Η λήψη σας είναι έτοιμη !

Εάν η λήψη δεν ξεκινά αυτόματα, κάντε κλικ εδώ

Περιμένετε μέχρι να μεταφορτωθεί το πρόγραμμα

Ξεκινήστε το πρόγραμμα εγκατάστασης και ακολουθήστε τις οδηγίες

Επωφεληθείτε από το Avast

Προκειμένου να λάβετε υπόψη τη γνώμη σας, επιβεβαιώστε ότι δεν είστε ρομπότ:
Επιβεβαιώστε ότι δεν είστε ρομπότ

Τρεις φορές ταχύτερα από το Chrome, ο Brave είναι ένα πρόγραμμα περιήγησης στο Web που παρέχει καλύτερη προστασία των προσωπικών σας δεδομένων και ασφαλέστερη πλοήγηση. Με αυτό το εργαλείο, δεν θα διαταραχθείτε πλέον από ανεπιθύμητες διαφημίσεις στις ιστοσελίδες που συμβουλεύεστε. Συμβατό με σχεδόν όλα τα λειτουργικά συστήματα.

  • Γιατί να χρησιμοποιήσετε γενναία ?
  • Πώς να χρησιμοποιήσετε γενναία ?
  • Ποιες είναι οι εναλλακτικές λύσεις για τους γενναίους ?

Γιατί να χρησιμοποιήσετε γενναία ?

Ξεκίνησε το 2016, ο Brave είναι ένα πρόγραμμα περιήγησης που προσφέρει νέα εμπειρία περιήγησης χρήστη αλλάζοντας τη λειτουργία της διαδικτυακής διαφήμισης. Θα μπλοκάρει πάνω από όλα ενσωματωμένες ή εγγενείς διαφημίσεις που μερικές φορές κρύβουν ιχνηλάτες ή κακόβουλο λογισμικό. Αυτό το πρόγραμμα περιήγησης, εκτός από το ότι είναι γρήγορο στην ταχύτητα φόρτωσης, είναι λιγότερο ογκώδες. Πράγματι, είναι μόνο 1,24 MB, έναντι 1,8 MB για Chrome.

Μια πιο προσεκτική διεπαφή

Όπως οι κύριοι ανταγωνιστές της όπως το Chrome, το DDG, το Edge, το Safari ή ο Firefox, ο Brave αποπλανούν κυρίως για την αισθητική του. Επιπλέον, ανεξάρτητα από την πλατφόρμα που χρησιμοποιείτε, η σκοτεινή λειτουργία μπορεί πάντα να ενεργοποιηθεί. Όσον αφορά την εξατομίκευση, έχετε ακόμη και τη δυνατότητα να επιλέξετε μια ταπετσαρία πηγαίνοντας στο γενναίο κατάστημα ιστού.

Κερδίστε χρήματα χρησιμοποιώντας γενναία !

Αυτό το πρόγραμμα περιήγησης διαθέτει γενναίο πορτοφόλι, ένα πορτοφόλι που μπορείτε να συσσωρεύετε κρυπτοσυχνότητες (BAT: BASIC CAPE TOKEN) μηνιαίως όταν ταξιδεύετε στο διαδίκτυο. Βεβαίως, αυτό το πρόγραμμα περιήγησης αποκλείει ανεπιθύμητες διαφημίσεις, αλλά θέλει επίσης να προσφέρει μια άλλη εικόνα της λειτουργίας της διαδικτυακής διαφήμισης. Γι ‘αυτό προσφέρει στους χρήστες ένα σύστημα ανταμοιβής για την απεικόνιση των διαφημίσεων. Γενικά, οι πλατφόρμες που εκπέμπουν διαφημίσεις, όπως η επιχείρηση στο Facebook. Ο γενναίος, από την πλευρά του, θα διατηρήσει μόνο το 30 % των εισοδημάτων που παρέχονται από διαφημίσεις και θα αναδιανείμει το υπόλοιπο 70 % στους χρήστες του.

Όσον αφορά το τμήμα ασφαλείας, το Brave Wallet δεν απαιτεί καμία επέκταση ή πρόσθετη λήψη. Θα πρέπει μόνο να εισαγάγετε έναν κωδικό πρόσβασης για να προστατεύσετε τα περιουσιακά σας στοιχεία. Αυτό πρόκειται να οριστεί στην ενότητα “Χαρτοφυλάκιο” του προγράμματος περιήγησης. Προκειμένου να αποφευχθεί οποιαδήποτε απόπειρα απάτης, το εργαλείο προσφέρει ακόμη μια πρόταση ανάκτησης 12 λέξεων. Το τελευταίο θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε πρόσβαση στον λογαριασμό σας εάν έχετε ξεχάσει ποτέ τον κωδικό πρόσβασής σας, αλλά είναι εξίσου χρήσιμο σε περίπτωση κλοπής ή απώλειας της συσκευής σας.

Πώς να χρησιμοποιήσετε γενναία ?

Τα γενναία εργάζεται σε όλα τα λειτουργικά συστήματα, συμπεριλαμβανομένων των Windows, Mac, Linux, Fedora και Debian. Μπορείτε να το κατεβάσετε δωρεάν από τον επίσημο ιστότοπο της μάρκας. Στο κινητό, αυτό το πρόγραμμα περιήγησης απαιτεί τουλάχιστον Android 4.1 ή iOS 12.0. Όχι μόνο ενσωματώνει έναν διαφημιστή, αλλά είναι επίσης γρήγορο και ασφαλές, ενώ βελτιστοποιεί τα δεδομένα κινητής τηλεφωνίας σας. Η έκδοση για κινητά μπορεί να μεταφορτωθεί απευθείας από το Google Play ή το AppStore.

Ποιες είναι οι εναλλακτικές λύσεις για τους γενναίους ?

Ο γενναίος εκτιμάται ιδιαίτερα για την ταχύτητά του και το επίπεδο ασφάλειας που προσφέρει στους χρήστες του. Είναι τρεις φορές ταχύτερη από το πρόγραμμα περιήγησης Google και έχει κάποιες ομοιότητες με τον Firefox, ειδικά στη διαδικασία μπλοκάρισμα των συσκευών παρακολούθησης διαφήμισης. Όσον αφορά την εξατομίκευση, ο Brave δεν έχει τίποτα να ζηλεύσει το Safari του ανταγωνιστή του από την Apple.

Το καλύτερο από το online εμπιστευτικότητα

Πλοηγηθείτε σε ιδιωτικό. Κάνει ιδιωτική έρευνα. Απελευθερώστε τον εαυτό σας από τους Web Giants.

Τρεις φορές ταχύτερα από το Chrome. Καλύτερη προστασία από το Google και το Web Giants.

Στιγμιότυπο οθόνης γενναίου προγράμματος περιήγησης

Δεν ακολουθείται πλέον στο διαδίκτυο

Από προεπιλογή, οι γενναίοι μπλοκ ιχνηλάτες και δυσάρεστες διαφημίσεις σε όλους τους ιστότοπους που επισκέπτονται. Και αυτές οι διαφημίσεις που σας ακολουθούν σε ολόκληρο τον καμβά ? Τους εμποδίζουμε επίσης.

Απλοποιημένη εμπιστευτικότητα στο διαδίκτυο

Όλα τα πλεονεκτήματα της αποκλεισμού διαφήμισης, των ανώνυμων παραθύρων, της ιδιωτικής έρευνας και ακόμη και του VPN. Όλα σε μία λήψη.

Online εικονογράφηση απορρήτου

Αλλαγή σε 60 δευτερόλεπτα

Εισαγάγετε γρήγορα τα αγαπημένα σας, τις επεκτάσεις σας και ακόμη και τους καταγεγραμμένους κωδικούς πρόσβασής σας. Το καλύτερο από το παλιό σας πρόγραμμα περιήγησης, αλλά πιο ασφαλές. Λίγα δευτερόλεπτα αρκούν για να αλλάξετε.

Μεταβείτε σε ιδιωτική εικονογράφηση περιήγησης

Η νέα σούπερ εφαρμογή

Η γενναία προσφέρει πραγματικά ανεξάρτητες αναζητήσεις, δωρεάν κλήσεις βίντεο, λίστες ανάγνωσης εκτός σύνδεσης και ακόμη και μια προσαρμόσιμη ροή ειδήσεων. Όλα με πλήρη εμπιστευτικότητα και απευθείας στην αίτησή σας για σούπερ πλοήγησης.

Εικονογράφηση εφαρμογής ιδιωτικού προγράμματος περιήγησης

Εμπιστευτικότητα που είναι χωρίς αμφιβολία

Η απουσία δυσάρεστων διαφημίσεων και παρακολούθησης σημαίνει λιγότερα (ορατά ή κρυμμένα) στοιχεία στους ιστότοπους που συμβουλεύεστε. Αυτό οδηγεί επίσης σε ταχύτερη φόρτωση σελίδων, μεγαλύτερη αυτονομία της μπαταρίας σας και ακόμη και μείωση των καταναλωμένων δεδομένων κινητής τηλεφωνίας.

Ταχύτερη εικονογράφηση του προγράμματος περιήγησης

Προεπιλεγμένη ηλεκτρονική εμπιστευτικότητα: γενναίος σε σύγκριση με άλλα προγράμματα περιήγησης

Μπλοκαρισμένες διεισδυτικές διαφημίσεις

Μπλοκαρισμένοι ιχνηθέτες

Αποτυχία με μοναδικό ψηφιακό αποτύπωμα (ιχνηθέτες χωρίς μπισκότα)

Προστασία από κακόβουλο λογισμικό και phishing*

Προστασίες ενάντια στο ακόλουθο ριμπάουντ

Ανώνυμη δρομολόγηση δικτύου (λειτουργία TOR)

* Ασφαλής πλοήγηση σχετικά με την προστασία Google + έναντι του κακόβουλου λογισμικού και του phishing χάρη σε λίστες εμπλουτισμένες από τους χρήστες. Ο πίνακας περιγράφει τις προεπιλεγμένες διαμορφώσεις του προγράμματος περιήγησης.

Προχωρημένες λειτουργίες

Όλα αυτά που σας ενδιαφέρουν είναι εμπιστευτικότητα ? Κανένα πρόβλημα. Απλά κατεβάστε και απολαύστε
Ψάχνετε για μια προσαρμοσμένη εμπειρία ? Ο Brave προσφέρει επίσης εξαιρετικά χαρακτηριστικά εξατομίκευσης:

    Ασφαλής εικονογράφηση περιήγησης

Προηγμένη ασφάλεια

Γενναία εικονογράφηση ανταμοιβής

Ενσωμάτωση ολοκληρωμένων IPF, δρομολόγηση κρεμμυδιού με TOR, εξατομικευμένες λίστες φίλτρων και άλλα χαρακτηριστικά ασφαλείας.

Βραβεία

Εικονογράφηση πορτοφολιού Crypto

Συσσωρεύστε την κρυπτογράφηση για να σας ευχαριστήσω για την προσοχή σας επιλέγοντας άμεσες διαφημίσεις που διατηρούν την εμπιστευτικότητα σας.

Κρυπτογραφημένος

Περισσότεροι από 50 εκατομμύρια άνθρωποι (μια συνεχώς αυξανόμενη φιγούρα) εμπιστεύονται γενναία να περιηγηθείτε στον ιστό ταχύτερο και πιο ασφαλές: !

Εισαγάγετε τα αγαπημένα και επεκτάσεις του παλιού σας προγράμματος περιήγησης σε ένα κλικ.

Είναι ασφαλές το γενναίο πρόγραμμα περιήγησης ?

Ο γενναίος είναι ένα από τα πιο ασφαλή προγράμματα περιήγησης στην αγορά σήμερα. Αποκλείει τις διαφημίσεις και τους ιχνηλάτες που εισβάλλουν στο απόρρητό σας, εμποδίζει τους τρίτους να διατηρούν τα δεδομένα σας, προστατεύουν το πρόγραμμα περιήγησής σας έναντι του ψηφιακού εντοπισμού και αναγκάζει τη χρήση ασφαλούς σύνδεσης HTTPS σε κάθε ιστοσελίδα. Και όλα αυτά τα χαρακτηριστικά ενεργοποιούνται από προεπιλογή. Βασίζεται επίσης στον κινητήρα Chromium ανοιχτού κώδικα, ο οποίος βρίσκεται στο επίκεντρο των προγραμμάτων περιήγησης που χρησιμοποιούνται από δισεκατομμύρια ανθρώπους παγκοσμίως. Μπορούμε να πούμε ότι αυτός ο πηγαίος κώδικας έχει επαληθευτεί από περισσότερους εμπειρογνώμονες ασφαλείας από αυτόν οποιουδήποτε άλλου προγράμματος περιήγησης. Συνοψίζοντας: Ο γενναίος είναι ασφαλής και είναι ακόμη περισσότερο από σχεδόν όλα τα άλλα προγράμματα περιήγησης. Μάθε περισσότερα.

Πώς να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε γενναία ?

Το Brave είναι διαθέσιμο σε όλους σχεδόν τους υπολογιστές (Windows, MacOS και Linux) και σχεδόν όλες τις κινητές συσκευές (Android και iOS). Για να ξεκινήσετε, απλά κατεβάστε το γενναίο πρόγραμμα περιήγησης για υπολογιστή, για Android ή για iOS.

Ο γενναίος προσφέρει ένα VPN ?

Ναί ! Το Brave Firewall + VPN προστατεύει όλες τις δραστηριότητές σας στο διαδίκτυο σε όλη τη συσκευή σας, Ακόμα και έξω από το πρόγραμμα περιήγησης. Αυτή η λειτουργία είναι ήδη διαθέσιμη σε κινητές συσκευές Android και iOS και θα φτάσει πολύ σύντομα στον υπολογιστή.

Σε ποιες γενναίες γλώσσες είναι διαθέσιμες ?

Το γενναίο πρόγραμμα περιήγησης είναι διαθέσιμο σε σχεδόν 160 γλώσσες συνολικά, συμπεριλαμβανομένων τεσσάρων διαφορετικών κινεζικών διαλέκτων. Η Brave Research είναι επί του παρόντος διαθέσιμη στα αγγλικά, τα γαλλικά, τα γερμανικά, τα ιαπωνικά και τα ισπανικά και πολλές άλλες γλώσσες θα φροντιστούν σύντομα.

Γενναίος ?

Το γενναίο πρόγραμμα περιήγησης, η γενναία έρευνα και όλα τα χαρακτηριστικά τους κατασκευάζονται από τη Brave Software Inc, μια ανεξάρτητη και ιδιωτική εταιρεία. Ο γενναίος δεν ευθύνεται για οποιαδήποτε άλλη τεχνολογική επιχείρηση και εργάζεται καθημερινά για να καταπολεμήσει τις τρομερές καταχρήσεις της μεγάλης τεχνολογίας από την άποψη της εμπιστευτικότητας. Υπάρχει γενναίος για να βοηθήσουμε τους πραγματικούς ανθρώπους, όχι μια απρόσωπη τεχνολογική κοινωνία.

Είναι γενναία ανοιχτή πηγή ?

Ναί. Το γενναίο πρόγραμμα περιήγησης βασίζεται στον κινητήρα Chromium ανοιχτού κώδικα και ο ίδιος ο κώδικας πελατών δημοσιεύεται με την άδεια δημόσιας άδειας Mozilla 2.0.

Πόσο γενναίος είναι σε σχέση με το Chrome ?

Είναι απλό: το γενναίο πρόγραμμα περιήγησης είναι τρεις φορές πιο γρήγορα από το Google Chrome. Καθώς οι διαφημίσεις και οι ιχνηλάτες που εισβάλλουν στο απόρρητό σας είναι μπλοκαρισμένες από προεπιλογή, υπάρχουν λιγότερα στοιχεία για φόρτωση κάθε φορά που συμβουλεύεστε μια ιστοσελίδα. Επομένως, οι σελίδες φορτώνονται πιο γρήγορα, γεγονός που σας εξοικονομεί χρόνο, χρήματα και μπαταρία. Οι διαδικτυακές σας δραστηριότητες είναι επίσης πολύ πιο ασφαλείς. Μάθε περισσότερα.

Το γενναίο είναι δωρεάν ?

Ναι, ο γενναίος είναι εντελώς δωρεάν. Απλά κατεβάστε το πρόγραμμα περιήγησης για τον υπολογιστή, το Android ή για το iOS για να ξεκινήσετε. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε την αναζήτηση δωρεάν από οποιοδήποτε πρόγραμμα περιήγησης με πρόσβαση σε αναζήτηση.γενναίος.com, ή ορίζοντας το ως προεπιλεγμένη μηχανή αναζήτησης. Ο Brave προσφέρει επίσης ισχυρά χαρακτηριστικά στη συνδρομή, όπως το Brave Talk Premium και το Brave Firewall + VPN.

Τι είναι το ρόπαλο και πώς να το αποκτήσετε ?

Το ρόπαλο είναι ένα αρκτικόλεξο που σημαίνει βασικό συμβολικό στοιχείο προσοχής. Το ρόπαλο είναι μια κρυπτογράφηση (εντελώς προαιρετική) η οποία παίζει βασικό ρόλο στο οικοσύστημα Brave Rewards Rewards. Δείτε πώς λειτουργεί: Το Brave Rewards σας προσφέρει τη δυνατότητα απεικόνισης των διαφημίσεων σεβασμού της ιδιωτικής σας ζωής όταν περιηγείστε στον ιστό (αυτές οι διαφημίσεις δεν διαδίδονται από τρίτους, αλλά από το δίκτυο ιδιωτικών διαφημίσεων γενναίων). Εάν επιλέξετε να τα ενεργοποιήσετε, θα κερδίσετε νυχτερίδες μέσω του προγράμματος Brave Rewards. Μπορείτε να κρατήσετε τις νυχτερίδες σας όπως κάθε άλλη κρυπτογράφηση ή να τις χρησιμοποιήσετε για να στείλετε συνεισφορές σε δημιουργούς περιεχομένου που σας αρέσει. Ο Brave προσφέρει ακόμη και έναν ασφαλή τρόπο για να αποθηκεύσετε τις νυχτερίδες σας (και όλα τα άλλα σας κρυπτά) με το γενναίο πορτοφόλι. Θα θέλαμε να τονίσουμε το γεγονός ότι το πρόγραμμα Brave Rewards είναι εντελώς προαιρετικό. Άλλες εταιρείες στον τομέα του διαδικτύου κλέβουν τα δεδομένα σας για να πουλήσουν διαφημίσεις: για αυτούς, ΕΣΕΙΣ είναι το προϊόν. Ο γενναίος είναι διαφορετικός. Πιστεύουμε ότι η προσοχή σας είναι πολύτιμη (και ιδιωτική !), και ότι πρέπει να ανακτήσετε ένα λογικό μέρος του εισοδήματος που δημιουργούνται από τις διαφημίσεις που επιλέγετε να δείτε. Αυτό το λογικό μέρος σας δωρεά με τη μορφή νυχτερίδας.