Κατεβάστε το Avast Antivirus Free – CNET FRANCE, κατεβάστε το Avast Antivirus Free (FREE) – Clubic

Δωρεάν avast antivirus

Βρείτε αυτό το λογισμικό στις επιλογές μας:

Δωρεάν avast antivirus

Το Avast είναι μία από τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές προστασίας από ιούς, εν μέρει επειδή προσφέρει δωρεάν έκδοση και η απόδοσή της είναι αξιοσέβαστη. Διατίθεται για λήψη για υπολογιστές Windows, Mac, αλλά και κινητές συσκευές Android ή iOS (iPhone, iPad).

Η απλή διεπαφή του λογισμικού και η ικανότητά του να καθοδηγεί τους χρήστες στη χρήση του, καθιστούν κατάλληλο λογισμικό τόσο για άτομα που δεν γνωρίζουν τίποτα γι ‘αυτό (χάρη στα προηγμένα χαρακτηριστικά). Για να χρησιμοποιήσετε το Avast απλά κατεβάστε το και εγκαταστήστε το, στη συνέχεια ξεκινήστε την εφαρμογή.

Ποια είναι τα χαρακτηριστικά του δωρεάν antivirus ?

Κατά τη διάρκεια του πρώτου ελεύθερου antivirus start -up σας προσκαλεί να κάνετε το πρώτο σας σαρωτή συστήματος. Αυτό χωρίζεται σε τέσσερις διαφορετικές φάσεις. Στο τέλος κάθε φάσης, ο Avast θα σας ζητήσει να λάβετε απόφαση εάν ισχύει.

Πρώτα το λογισμικό σαρώνει το πρόγραμμα περιήγησης στο διαδίκτυο (ή σας, εάν έχετε πολλά) στο διαδίκτυο. Αυτό του επιτρέπει να επαληθεύσει ότι δεν έχετε εγκαταστήσει επικίνδυνες επεκτάσεις (οικειοθελώς ή χωρίς τη γνώση σας) που θα μπορούσαν να αποκαλύψουν τα δεδομένα σας σε τρίτους. Τότε η Avast θα εξετάσει εάν οι εγκατεστημένες σας εφαρμογές είναι ενημερωμένες. Εάν δεν συμβαίνει αυτό, θα δείτε τον κατάλογο του σχετικού λογισμικού να εμφανιστεί. Ελέγξτε αυτά που θέλετε να θεραπεύσετε και κάντε κλικ σε όλα, η Avast θα ξεκινήσει στη συνέχεια την ενημέρωση της ενημέρωσης των εφαρμογών. Τότε το λογισμικό θα ελέγξει ότι το σύστημά σας δεν περιέχει ιό ή κακόβουλο λογισμικό. Τέλος, η Avast κάνει μια προηγμένη μελέτη που σας προειδοποιεί για το είδος της ευπάθειας του εξοπλισμού σας. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με κάθε ευπάθεια, κάντε κλικ σε αυτό και θα εμφανιστεί μια εξήγηση.

Ευπάθεια του συστήματος Avast

Εάν κάνετε κλικ στο “Επίλυση όλων”, το λογισμικό θα σας προσφέρει να μεταβείτε στην πληρωμένη έκδοση. Αντιμετωπίζουμε αυτήν την χαμηλότερη έκδοση. Για να βγείτε από αυτό το παράθυρο, απλά κάντε κλικ στο σταυρό στο επάνω δεξιά. Στη συνέχεια, βρείτε τον εαυτό σας σε ένα παράθυρο πληροφοριών που σας λέει ότι ξεκινάτε μια δωρεάν δοκιμή ασφαλείας Avast Premium 60 ημερών, μπορείτε να ακυρώσετε και πάλι κάνοντας κλικ στο σταυρό στο επάνω δεξιά. Μόλις περάσουν όλες αυτές οι εσωτερικές πληροφορίες διαφήμισης, απλά πρέπει να κάνετε κλικ στο “Ignore για αυτή τη στιγμή”. Το Avast σας προσκαλεί να σχεδιάσετε έναν σαρωτή μία φορά το μήνα, αφήστε το να ολοκληρώσετε.

Εδώ βρίσκεστε στην κύρια ελεύθερη διεπαφή προστασίας από ιούς. Στα αριστερά είναι το κύριο μενού που περιλαμβάνει τέσσερις καταχωρήσεις: κατάσταση, προστασία, εμπιστευτικότητα (μόνο αμειβόμενη έκδοση), παραστάσεις. Στα δεξιά είναι η οθόνη πληροφοριών (η οποία αλλάζει ανάλογα με το επιλεγμένο μενού). Προς το παρόν είναι στην οθόνη της πολιτείας και σας λέει ότι ο υπολογιστής σας προστατεύεται. Υπάρχει επίσης ένα κουμπί που σας επιτρέπει να ξεκινήσετε τον σαρωτή (έξυπνη σάρωση) εάν δεν το έχετε κάνει για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Διασύνδεση

Όταν πηγαίνετε στο Μενού προστασίας Μπορείτε να ξεκινήσετε πέντε διαφορετικά εργαλεία. Το πρώτο είναι ένα ανάλυση προστασίας από ιούς. Από προεπιλογή, η έξυπνη σάρωση εκτελεί μια απλή ανάλυση προστασίας από ιούς. Από αυτό το μενού μπορείτε να πραγματοποιήσετε μια πλήρη ανάλυση ή την ανάλυση ενός συγκεκριμένου φακέλου, να διαχειριστείτε την έναρξη της ανάλυσης ταυτόχρονα με την έναρξη των Windows (προσέξτε ότι επιβραδύνει τον υπολογιστή) και ακόμη και να δημιουργήσετε εξατομικευμένες αναλύσεις.

Το δεύτερο εργαλείο είναι η οθόνη του πράκτορες ασφαλείας. Εκεί μπορείτε να επιλέξετε τους πράκτορες που θα χρησιμοποιήσετε κατά τη διάρκεια των σαρώσεων, από προεπιλογή, είναι όλοι επιλεγμένοι. Το τρίτο εργαλείο είναι το περιοχή καραντίνας. Εκεί μπορείτε να δείτε τη λίστα αρχείων που βρίσκονται σε καραντίνα, επειδή ο Avast ανίχνευσε ότι ήταν επικίνδυνα. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε αρχεία με μη αυτόματο τρόπο. Στη λίστα ελέγξτε τα αρχεία που θέλετε να επεξεργαστείτε: διαγραφή, επαναφορά, αποστολή για ανάλυση κ.λπ. Το τέταρτο εργαλείο είναι το Επιθεωρητής Wi-Fi. Αυτό το εργαλείο καθιστά δυνατή την επαλήθευση των πιθανών τρωτών σημείων του δικτύου στο οποίο είστε συνδεδεμένοι. Το τελευταίο εργαλείο είναι ένα Αντιπράτης προστασίας ransomware, Σας επιτρέπει να επαληθεύσετε ότι όλα τα αρχεία σας προστατεύονται καλά από το Avast. Από αυτήν τη διεπαφή μπορείτε να προσθέσετε φακέλους.

Ο Μενού εμπιστευτικότητας Δεν θα σας εξυπηρετήσει σε αυτήν την δωρεάν έκδοση (δείτε παρακάτω). Στο Μενού απόδοσης Έχετε πρόσβαση σε ένα μόνο εργαλείο και κυρίως δεδομένου ότι είναι το Updater λογισμικού, Δηλαδή το εργαλείο για την ενημέρωση των εφαρμογών που έχουν εγκατασταθεί στη συσκευή σας. Η ενημέρωση του λογισμικού και των εφαρμογών που έχετε κατεβάσει και εγκαταστήσει στο μηχάνημά σας είναι ένα ουσιαστικό βήμα για την ασφάλεια των δεδομένων σας. Πράγματι, οι χάκερ υπολογιστών είναι γνωστό ότι χρησιμοποιούν ελαττώματα σε προγράμματα για να εισέλθουν στους υπολογιστές, οπότε η διατήρηση όλων των προγραμμάτων σας ενημερώθηκε σας επιτρέπει να έχετε επικίνδυνα ελαττώματα.

Σημειώστε επίσης την παρουσία μιας λειτουργίας Μην ενοχλείτε (προσβάσιμο μέσω ΕκτέλεσηΟυσία. Μέσω αυτής της οθόνης μπορείτε να ορίσετε μια σειρά εφαρμογών οι οποίες, εάν χρησιμοποιούνται σε λειτουργία πλήρους οθόνης. Ιδανικό για να είστε ήσυχοι όταν παρακολουθείτε μια ταινία για παράδειγμα.

Για άτομα που είναι πολύ άνετα με το λογισμικό σημειώστε την παρουσία στο επάνω δεξιά της διεπαφής ενός μενού που σας επιτρέπει να διαχειρίζεστε τις ρυθμίσεις, τα στατιστικά στοιχεία κ.λπ.

Τι προσφέρει η πληρωμένη έκδοση του Avast ?

Όπως είδαμε στην προηγούμενη παράγραφο, ορισμένα εργαλεία από το κύριο μενού του Avast δεν είναι διαθέσιμα στην δωρεάν έκδοση. Θα δούμε εδώ ποια είναι αυτά τα εργαλεία και η χρησιμότητά τους. Η πληρωμένη έκδοση του Avast ονομάζεται Avast Premium Security και υπάρχει σε διάφορες προσφορές συνδρομής ανάλογα με τον αριθμό των συσκευών που θέλετε να προστατεύσετε.

Σχετικά με ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ Πρώτον, είναι διαθέσιμα τέσσερα νέα εργαλεία: τοπράκτορας έναντι απομακρυσμένης πρόσβασης (που σας προστατεύει από την πειρατεία της λειτουργίας του γραφείου), το πλαίσιο (που σας επιτρέπει να δοκιμάσετε ένα πρόγραμμα για να επαληθεύσετε ότι δεν είναι επικίνδυνο πριν το εγκαταστήσετε), τείχος προστασίας (που φιλτράρει τα δεδομένα που φτάνουν στον υπολογιστή σας από το Διαδίκτυο για να σας προστατεύσουν) και το εργαλείο Πραγματικός ιστότοπος Ποιος σας προστατεύει από πλαστά ιστότοπους των οποίων ο σκοπός είναι να ανακτήσετε τα δεδομένα σύνδεσης (όπως στην περίπτωση του phishing για παράδειγμα).

Με την ασφάλεια Avast Premium έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες μενού Εμπιστευτικότητα. Επομένως, έξι νέα εργαλεία εισέρχονται στον πίνακα ελέγχου προστασίας σας: τοΠράκτορας κωδικού πρόσβασης (που χρησιμεύει ως προστασία για κωδικούς πρόσβασης που αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας), το θραυστήρας αρχείου (που επιτρέπει μια τελική διαγραφή, τα αρχεία δεν μπορούν να ανακτηθούν ακόμη και με εξειδικευμένο λογισμικό), το VPN Secureline (ένα εικονικό ιδιωτικό δίκτυο για την κρυπτογράφηση της περιήγησής σας στο διαδίκτυο), πράκτορας κάμερας (που προστατεύει τις κάμερες σας από εξωτερική πειρατεία από κακόβουλους ανθρώπους), α Αντιγράφω (που σας επιτρέπει να αποκρύψετε την ηλεκτρονική σας ταυτότητα, ώστε να μην διευθύνεται από τους διαφημιζόμενους και τις στοχοθετημένες διαφημίσεις τους) και να ολοκληρώσετε ένα ευαίσθητος παράγοντας δεδομένων (που προστατεύει τα σημαντικά προσωπικά σας δεδομένα και τα ευαίσθητα έγγραφα).

Και, τέλος, στο μενού Εκτέλεση, Προσθέτετε επίσης δύο νέα εργαλεία: το Πριμοδότηση εκκαθάρισης (Καθαρίστε τον υπολογιστή σας, βελτιώστε την απόδοση κ.λπ.), και το Updater του οδηγού (Όσον αφορά το λογισμικό, αυτό το εργαλείο σας επιτρέπει να διατηρείτε τους οδηγούς σας ενημερωμένα). Σημειώστε επίσης ότι με αυτήν την έκδοση premium, μπορείτε να αυτοματοποιήσετε τις ενημερώσεις του λογισμικού σας (αντί να το κάνετε με το χέρι όπως στην δωρεάν έκδοση).

Εάν αυτά τα χαρακτηριστικά ενδιαφέρονται να θυμάστε ότι μπορείτε να τα δοκιμάσετε δωρεάν για 60 ημέρες (παρέχοντας έναν αριθμό πιστωτικής κάρτας).

Avast Premium Security Free Trial

Τι σκέφτεται η ελεύθερη ομάδα προστασίας από ιούς ?

Η Avast απέκτησε τον αντίπαλό του τον Σεπτέμβριο του 2016 και τώρα χρησιμοποιούν τον κινητήρα για να αναλύσουν το κακόβουλο λογισμικό από το Avast, αλλά οι ξεχωριστές προσωπικότητές τους παραμένουν. Εδώ είναι τα δυνατά σημεία της τελευταίας έκδοσης του Avast.

Για το

Εύχρηστος : Το Avast διαθέτει τέσσερα κύρια προστατευτικά στοιχεία: ασπίδα αρχείων, ασπίδα συμπεριφοράς, ασπίδα ιστού και αλληλογραφία. Εάν, για παράδειγμα, χρησιμοποιείτε το webmail και/ή αν διαπιστώσετε ότι η ασπίδα ιστού Avast παρεμβαίνει στην περιήγηση στο διαδίκτυο σας, μπορείτε να απενεργοποιήσετε τα δύο προστατευτικά στρώματα, διατηρώντας παράλληλα άλλα ενεργά. Κανονικά, μια εφαρμογή προστασίας από ιούς θα σας προειδοποιήσει συνεχώς για την επανενεργοποίηση αυτών των λειτουργιών. Αλλά αν δεν χρειάζεται πραγματικά να τα ενεργοποιήσετε, μπορείτε να πείτε στον Avast ότι θέλετε να αγνοήσετε αυτές τις προειδοποιήσεις και δεν θα σας ενοχλεί για αυτές τις ρυθμίσεις.

Στερεά προστασία: Σύμφωνα με ανεξάρτητα εργαστήρια, όπως τα AV-Test και τα AV-Comparatives, το Avast Free δεν είναι τόσο έντονο όσο οι ηγέτες του τομέα όπως το Trend Micro ή το Bitdefender, αλλά είναι αναμφισβήτητα η καλύτερη προστασία που θα βρείτε χωρίς να πληρώσετε μια δεκάρα.

Πολύ χαμηλές τιμές: Εάν αποφασίσετε να παραγγείλετε το Avast Pro, μπορείτε να το κάνετε από την εφαρμογή και η Avast προσφέρει μια συνδρομή ενός έτους για μια λογική τιμή αν αλλάξετε γνώμη, το Avast σας προσφέρει μια δοκιμαστική ασφάλεια 60 ημερών Avast Trial Internet Security. Η Avast Pro ισχυρίζεται ότι προσθέτει βελτιώσεις στην ασφάλεια των ηλεκτρονικών τραπεζικών υπηρεσιών και “έναν χώρο δοκιμής για την επαλήθευση των ύποπτων εφαρμογών”. Αυτή η τελευταία λειτουργία φαίνεται να είναι ένα sandbox (sandbox), στο οποίο μπορείτε να ανοίξετε μια εφαρμογή και να διερευνήσετε τη συμπεριφορά του χωρίς να διακινδυνεύσετε μια λοίμωξη.

Μια σχετικά διακριτική ομιλία πωλήσεων: Οι δωρεάν εφαρμογές προστασίας από ιούς έχουν τη φήμη ότι είναι μάλλον αλαζονικοί όσον αφορά την πληρωμή μιας συνδρομής, αλλά ο Avast ήταν το αντίθετο (και αυτό, για αρκετά χρόνια). Υπάρχουν μερικά κουμπιά ενημέρωσης στην κύρια κονσόλα και μια σειρά χαρακτηριστικών (τείχος προστασίας, επαληθευτής ασφάλειας URL και “ασπίδα κάμερας”, μεταξύ άλλων) που σας ανακατευθύνουν σε μια σειρά οθόνης όταν κάνετε κλικ σε αυτό, αλλά τίποτα δεν φαίνεται ιδιαίτερα λεπτό και η ομιλία των πωλήσεων δεν κάνει κατηγορηματικές δηλώσεις για το τι μπορεί να κάνει το πρόγραμμα.

Διαφάνεια της συλλογής δεδομένων: Η Avast σας λέει αμέσως ότι επιθυμεί να συλλέξει δεδομένα ανώνυμης χρήσης, μερικά από τα οποία μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να βοηθήσουν την ανάπτυξη της εφαρμογής, αλλά μπορείτε να απενεργοποιήσετε αυτή τη λειτουργία στις ρυθμίσεις απορρήτου. Ωστόσο, θα ήταν επιθυμητό να σας εξηγεί τι αυτές οι “ορισμένες” πληροφορίες επιθυμεί να συλλέξει.

Μια εφαρμογή πολλαπλών μορφών: Μπορείτε να κατεβάσετε το Avast για Windows, Mac, αλλά και Android (smartphone και tablet) και iOS (iPhone, iPad).

Κατά

Ορισμένες ρυθμίσεις θα χρειαζόταν περισσότερες εξηγήσεις: Τα μενού διαμόρφωσης Avast περιλαμβάνουν μια σειρά εικονιδίων που σημειώνονται με ένα θαυμαστικό στο οποίο μπορείτε να κάνετε κλικ για να λάβετε περισσότερες λεπτομέρειες. Αλλά η περιγραφή του cybercaputure δεν φαίνεται πολύ διαφορετική από αυτό που κάνει ήδη ένα antivirus: αναλύει τα μη αναγνωρισμένα αρχεία, υπερασπίζεται και σας προειδοποιεί για νέες απειλές και συμβάλλει στην ασφάλεια του συστήματός σας “. Και η σκληρή λειτουργία είναι εκεί “για να κλειδώσετε ακόμα περισσότερο την ασφάλεια αυτού του υπολογιστή”. Αλλά πως ?

Συμπερασματικά

Παρόλο που υπάρχουν κάποιες περίεργες στη διεπαφή, το Avast είναι μια αξιοσέβαστη και σεβαστή εφαρμογή προστασίας από ιούς συνολικά και η πληρωμένη έκδοση είναι ιδιαίτερα οικονομική.

Βρείτε αυτό το λογισμικό στις επιλογές μας:

 • Ποιο είναι το καλύτερο αντι-ιό ?
 • Το καλύτερο λογισμικό Windows για λήψη για υπολογιστή: βίντεο, εργαλεία, διαχείριση αρχείων κ.λπ
 • Το καλύτερο λογισμικό για λήψη για Mac

Δωρεάν avast antivirus

Συμβατό με πλατφόρμες Windows, MacOS και Android, το Avast Free Antivirus έχει πάντα σοβαρά επιχειρήματα για να διεκδικήσει τόσο από την άποψη των αμυντικών του ιδιοτήτων όσο και του λειτουργικού του πλούτου και της φιλικής προς το χρήστη διεπαφή του.

Το Avast Free Antivirus είναι η ελεύθερη λύση της οποίας ο στόχος είναι να παρέχει αποτελεσματική προστασία από τους ιούς, το κακόβουλο λογισμικό και άλλο λογισμικό κατασκοπείας. Αυτό είναι το λογισμικό προσβάσιμο σε υπολογιστή (Windows, Mac OS) και στην εφαρμογή Mobile (Android, iPhone και iPad).

Γιατί να χρησιμοποιήσετε δωρεάν antivirus ?

Σύλλογος

Πολύ δημοφιλές λόγω της περιφρονητικότητάς του καθώς και της συμβατότητάς του με πολλές διαφορετικές πλατφόρμες, το Avast Antivirus Free είναι ένας από τους ηγέτες της αγοράς. Συνολικά, αυτή η υπηρεσία και οι άλλοι τύποι της συγκεντρώνουν περισσότερα από 435 εκατομμύρια χρήστες παγκοσμίως. Ξεκίνησε στην Τσεχική Δημοκρατία το 1980, το Antivirus Avast είναι τώρα μέρος του ομίλου Nortonliflock από τον Σεπτέμβριο του 2022.

Παρά τα πάντα, το Free Antivirus Avast παραμένει προσβάσιμη σε όλους και διατηρεί τα κύρια χαρακτηριστικά της. Έτσι, ο σκοπός αυτού του λογισμικού είναι να αναλύσει όλα τα αρχεία μιας συσκευής, να ανιχνεύσει κακόβουλο λογισμικό και να καθαρίσει το λειτουργικό σύστημα όλων των ανεπιθύμητων αρχείων που μπορούν να το προκαλέσουν.

6 στρώματα προστασίας από ιούς

Παρά το γεγονός ότι είναι ελεύθερο λογισμικό, το Free Antivirus Avast προσφέρει ωραία προστασία από ιούς με 6 διαφορετικά στρώματα. Πρώτον, η υπηρεσία προσφέρει πρόσβαση στην έξυπνη σάρωση, η οποία αναλύει μια συσκευή για την ανίχνευση πιθανών τρωτών σημείων. Είναι επίσης δυνατή η αυτόματη αποστολή ύποπτων αρχείων στο σύννεφο προκειμένου να τα αναλύσει, τα οποία επιτρέπουν στους χρήστες να προστατεύουν (Avast κλήσεις που cybercomputure). Ο χρήστης εναλλάσσεται επίσης εάν μια από τις εφαρμογές συμπεριφέρεται ύποπτα ή εάν πρόκειται να ανοίξει ένα ύποπτο αρχείο (έτσι ώστε να μην το ανοίξει σε περίπτωση προβλήματος). Το Avast προσφέρει επίσης πρόσβαση σε μια περιοχή καραντίνας, προκειμένου να αποθηκεύσετε δυνητικά επικίνδυνα αρχεία και να τα απομονώσετε από το υπόλοιπο σύστημα. Τέλος, είναι δυνατόν να αναλυθεί μια συσκευή ακόμη και όταν το σύστημα σβήνει χάρη σε έναν δίσκο έκτακτης ανάγκης, προκειμένου να αφαιρέσετε το κακόβουλο λογισμικό χωρίς κίνδυνο.

Οι αμυντικές ενότητες που προσφέρονται από το Avast Antivirus Free είναι οι εξής:

 • Antivirus και Anti-spyware έναντι ιών και λογισμικού κατασκοπείας
 • Εξυπηρέτηση πράκτορα ενεργειών: Μονάδα ανάλυσης συμπεριφοράς λογισμικού
 • Αντιπρόσωπος αρχείων: Ανάλυση όλων των προστιθέμενων ή ανοιχτών αρχείων
 • Ευαίσθητος παράγοντας δεδομένων: ταυτοποίηση και προστασία ευαίσθητων δεδομένων όπως φορολογικά ή ιατρικά αρχεία
 • Πράκτορας αλληλογραφίας: Αποκλείει κακόβουλες συνημμένες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου
 • Πράκτορας Ιστού: Προστασία με τρόπο ενάντια στους ιστότοπους και τις επικίνδυνες λήψεις
 • Αντισυμβαλλόμενο
 • Αντι-spam
 • Τείχος προστασίας
 • VPN Secureline: Υπηρεσία VPN για την εξασφάλιση όλων των ανταλλαγών της και ανώνυμου της σύνδεσης (7 ημέρες δοκιμών)
 • Sandbox: Δοκιμές αρχείων σε ασφαλή εικονικό χώρο
 • Πραγματικός ιστότοπος: μπλοκ πλαστών τοποθεσιών

Μια εύκολη διεπαφή που πρέπει να ληφθεί στο χέρι

Το Free Ativirus Avast προσφέρει μια φιλική διεπαφή που καθιστά την υπηρεσία πολύ εύκολη στην πρόσβαση, είτε είστε βετεράνος χρήστης αυτού του τύπου λογισμικού είτε ένας συνολικός αρχάριος. Μόλις ξεκινήσει, η Avast προσφέρει στο χρήστη να ξεκινήσει μια γρήγορη ή σε -βαθιά επαλήθευση της συσκευής τους (εκτός από την ανίχνευση του λογισμικού που μπορεί να ενημερωθεί). Εάν οι περισσότερες από τις παράμετροι είναι προκαθορισμένες για να παρέχουν μια πλήρη εμπειρία, είναι δυνατόν να τους εξατομικεύσουν για να επωφεληθούν από τα χαρακτηριστικά που αντιστοιχούν καλύτερα στην απασχόληση που θέλουμε να φτιάξουμε antivirus.

Σύλλογος

Πολλά επιπλέον χαρακτηριστικά

Εκτός από τις κύριες λειτουργίες του ως κυνηγός ιών, το Avast Antivirus Free προσφέρει πρόσβαση σε διάφορα χαρακτηριστικά που θα μπορούσαν να θεωρηθούν πρωτότυπα για ένα εργαλείο αυτού του είδους. Μεταξύ αυτών, πιστεύουμε ιδιαίτερα στον ολοκληρωμένο διαχειριστή κωδικών πρόσβασης προκειμένου να συνδεθούμε σε όλους τους λογαριασμούς online χρησιμοποιώντας έναν μόνο κύριο κωδικό πρόσβασης. Με τον ίδιο τρόπο, αυτή η δωρεάν έκδοση του Avast προσφέρει ένα εργαλείο που ονομάζεται Wi-Fi Inspector που παρακολουθεί τη σύνδεση του χρήστη προκειμένου να εντοπίσει τα δυνητικά αδύναμα σημεία του δικτύου και την παρακολούθηση των πιθανών επισκεπτών του τελευταίου. Εάν αυτά τα χαρακτηριστικά δεν αναμένονται απαραιτήτως σε λογισμικό προστασίας από ιούς, λαμβάνουν την αίσθηση τους στο γεγονός ότι παρέχουν πρόσθετα στρώματα ασφαλείας στην παρακολούθηση δεδομένων χρήστη. Ο στόχος είναι πράγματι να απομακρυνθούν οι περισσότερες απειλές για την ασφάλεια που μπορούν να στοχεύσουν στο τελευταίο, ανεξάρτητα από τη φύση τους. Στο Mobile, η Avast Mobile Free Application Security προσφέρει ένα VPN για την προστασία της σύνδεσης χρήστη και την εξασφάλιση της πλοήγησης στο Διαδίκτυο.

Είναι επίσης σημαντικό να αναφέρουμε ότι το AAST antivirus διεξάγει επίσης μια ενότητα κατά του phishing που απαιτεί την εγκατάσταση της Avast Online Secure Extension. Πολλές πρόσθετες επιλογές προσφέρονται σε τακτά χρονικά διαστήματα για να παρέχουν ένα συνολικό επίπεδο προστασίας. Να είστε προσεκτικοί, ωστόσο, τα περισσότερα από αυτά τα πρόσθετα πληρώνονται, με τη μορφή συνδρομής.

Έτσι, μεταξύ των πρόσθετων χαρακτηριστικών που προτείνεται από το Avast Free, βρίσκουμε ειδικότερα:

 • Ασφάλεια κωδικού πρόσβασης
 • Προστασία αγοράς
 • Premium Cleanup: Εργαλείο μεταβολής συστήματος
 • Επιθεωρητής Wi-Fi: Παρακολούθηση δικτύου Wi-Fi
 • Η μόδα δεν ενοχλεί (εξέλιξη της λειτουργίας παιχνιδιού)
 • Ενημέρωση λογισμικού: Ενημερώσεις λογισμικού (αυτόματη λειτουργία που προορίζεται για πληρωμένες εκδόσεις)
 • Προστασία αρχείου
 • Αντιπρόσωπος Webcam: Προστασία κάμερας
 • Έλεγχος πρόσβασης σε πλήκτρα USB, κινητές σκληρές δίσκους, κάρτες μνήμης
 • Θραυστήρας αρχείου