Box Must: Η δοκιμή και η γνώμη μας για την προσφορά, το Box πρέπει να παρατηρήσει: Διαβάστε πριν από την εγγραφή του!

Το Box πρέπει να γνώμη: όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε

Contents

Ωστόσο, οι μαρτυρίες αντιφάσκονται επειδή ορισμένοι χρήστες φαίνονται πολύ ικανοποιημένοι με ορισμένες υπηρεσίες του Bouygues Telecom, ενώ άλλοι είναι δυσαρεστημένοι με αυτές. Δύσκολο λοιπόν να κρίνουμε την ποιότητα της προσφοράς. Πάρτε το χρόνο για να διαβάσετε προσεκτικά τις απόψεις για το bbox πρέπει να είναι σχετικές πριν από την εγγραφή σε αυτό, ο στόχος είναι να προσδιορίσετε εάν η συνδρομή αντιστοιχεί ή όχι στις ανάγκες σας.

Box πρέπει: Η δοκιμή και η γνώμη μας

Αποτελεσματική χρέωση στο Διαδίκτυο, μάλλον λογική τιμή το πρώτο έτος και ένας αποκωδικοποιητής 4K: Το Box Must είναι μία από τις πιο ελκυστικές προσφορές στην αγορά, αλλά μερικές σκιές στο διοικητικό συμβούλιο επιμένουν … Η ανάλυση του Bbox πρέπει.

Τα αποτελέσματα του bbox μας πρέπει να δοκιμάσουν

Καλά σημεία

 • Τιμή προώθησης του 1ου έτους
 • Ο αποκωδικοποιητής Ultra HD 4K Android
 • Συμβατότητα Wi-Fi 6
 • Το Premium Video και το Universal+ περιλάμβαναν 6 μήνες

Αρνητικά σημεία

 • Η επιλογή Wi-Fi του αποκωδικοποιητή τηλεόρασης χρεώθηκε στα € 5/μήνα
 • Ο προαιρετικός επαναλήπτης Wi-Fi

Prime και Universal+ προσφέρονται για 6 μήνες

 • Ίνα 1 GB/S
 • 180 τηλεοπτικά κανάλια
 • Σταθερές και κινητές κλήσεις
 • Wi-Fi 6

για 12 μήνες, τότε € 41.99.

Prime και Universal+ προσφέρονται για 6 μήνες

 • Ίνα 1 GB/S
 • 180 τηλεοπτικά κανάλια
 • Σταθερές και κινητές κλήσεις
 • Wi-Fi 6

για 12 μήνες, τότε € 41.99.

Δεύτερη φθηνότερη προσφορά από την Bouygues Telecom, το bbox πρέπει να συγκεντρώνει όλες τις ιδιότητες ενός τριπλού κουτιού παιχνιδιού: μάλλον γρήγορη ροή, πλήρη τηλεφωνία και πολύ προσιτή τιμή το πρώτο έτος. Τι είναι αυτό το bouygues telecom internet box αξίζει πραγματικά ? Απαντούμε σε αυτήν την ερώτηση σε αυτό το bbox πρέπει να δοκιμάσει.

�� bbox πρέπει να ρέει: μια αποτελεσματική σύνδεση

Για να σας δώσουμε τη γνώμη μας για το bbox, πρέπει να ξεκινήσουμε με την ανάλυση της ροής του. Ποια ταχύτητα στο Διαδίκτυο μπορείτε να ελπίζετε σε ίνες όπως στο ADSL ? Και ποια είναι τα χαρακτηριστικά του από την άποψη του Wi-Fi ? ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ.

Το bbox οπτικών ινών πρέπει

Το δεύτερο ταχύτερο κιβώτιο από το Bouygues Telecom, το bbox πρέπει να υπερασπιστεί τον εαυτό του μάλλον καλά από την άποψη του προς τα κάτω και αυξήθηκε σε ροή οπτικών ινών. Εάν εγγραφείτε στο bbox, θα πρέπει να περιμένετε ένα Ρέει μέχρι 1 GB/s και μια ταχύτητα μέχρι 700 MB/s. Με το Box Optic Box, ο χειριστής εξασφαλίζει ότι η λήψη μιας ταινίας 2 GB θα διαρκέσει μόνο 16 δευτερόλεπτα και θα στείλει ένα αρχείο 500 MB σε 5 δευτερόλεπτα.

Εν ολίγοις, ένα αρκετά γρήγορο κουτί που θα ταιριάζει επομένως σε μια μεγάλη οικογένεια, η οποία χρησιμοποιεί συχνά multiusages και τα οποία εκτελούν τακτικά τηλεργασία. Οι μεταφορικές μεταφορές των οχημάτων, καθώς και οι λήψεις αρχείων δεν πρέπει να αποτελούν πρόβλημα με το Box Box !

Τώρα ας μιλήσουμε για τη ροή του bbox πρέπει να στο ADSL. Εάν δεν είστε ακόμη επιλέξιμοι για τις ίνες τηλεπικοινωνιών Bouygues, θα πρέπει να στραφείτε σε ένα bbox must στο ADSL. Σε αυτή την περίπτωση, μπορείτε να επωφεληθείτε από ένα Ροή 20 MB/s σε ADSL και έως 95 MB/S εάν είστε επιλέξιμοι για VDSL.

Αποτελεσματικό Wi-Fi… τώρα στο Wi-Fi 6 !

Το Box πρέπει να είναι μια προσφορά μεσαίας εμβέλειας, θα μπορούσαμε να περιμένουμε να επωφεληθούν από το τελευταίο πρότυπο Wi-Fi: Wi-Fi 6 ή ακόμα και Wi-Fi 6th. Εάν είναι ήδη παρούσα στο Box Ultym, έχει βρεθεί στο bbox από τον Νοέμβριο του 2022. Το Box Must είναι επίσης το φθηνότερο κουτί Wi-Fi 6 στην αγορά.

Ωστόσο, το bbox πρέπει να προσφέρει καλή σύνδεση Wi-Fi, μάλλον αποτελεσματική. Θα ικανοποιήσει εύκολα μεγάλες οικογένειες ή άτομα που εκτελούν τακτικά ταυτόχρονα σημεία όπως η λήψη ενός μεγάλου αρχείου, της τηλεργασίας ή ακόμα και της προβολής της σειράς.

Να προσφέρει μια βέλτιστη εμπειρία Wi-Fi, Το Bouygues Telecom προσφέρει με το Box Must (και όλες τις άλλες προσφορές του Διαδικτύου), μια εντελώς δωρεάν διάγνωση Wi-Fi. Μέσω μιας εφαρμογής, οι χρήστες μπορούν έτσι να εξετάσουν το Wi-Fi και να το προσαρμόσουν εάν είναι απαραίτητο. Διότι, δεν μπορούμε ποτέ να το πούμε αρκετά, αλλά η θέση του κιβωτίου Internet είναι πολύ σημαντική για την κατάλληλη εκπομπή Wi-Fi. Η εφαρμογή του Bouygues και η διάγνωση Wi-Fi μπορούν επομένως να είναι πολύ χρήσιμες. Ένα (πολύ) καλό σημείο που σας επιτρέπει να ολοκληρώσετε την ήδη πλήρη προσφορά του bbox πρέπει.

Το bbox πρέπει να σας απευθύνει έκκληση, αλλά δεν ξέρετε αν δικαιούστε τις ίνες τηλεπικοινωνιών Bouygues ? Ο καλύτερος τρόπος για να γνωρίζετε είναι να πραγματοποιήσετε μια δοκιμή επιλεξιμότητας.

�� Περιλαμβάνονται οι 4K τηλεόρασης και δύο πλατφόρμες ροής

Σε αντίθεση με το Box Fit, το Box πρέπει να έχει τηλεοπτική υπηρεσία, αφού είναι μια προσφορά τριπλού παιχνιδιού. Αλλά ποια τηλεοπτικά χαρακτηριστικά έχουν και ποια είναι τα πλεονεκτήματά τους ? Σας εξηγούμε.

Ένα κλασικό μπουκέτο αλλά βασικά χαρακτηριστικά

Με πάνω από 180 τηλεοπτικά κανάλια όπως το MCM, το Junal J ή το Ushuaia TV, το Box Must είναι ένα από τα πιο γαρνιρισμένα κουτιά στο διαδίκτυο από την άποψη των καναλιών. Αλλά δεν είναι τα τηλεοπτικά κανάλια του bbox που πρέπει να μας αποπλανήσει περισσότερο. Πράγματι, προτιμούμε να διατηρήσουμε τα όμορφα χαρακτηριστικά που προσφέρει ο αποκωδικοποιητής Bbox 4K, ο οποίος διευκολύνει την τηλεοπτική εμπειρία των χρηστών. Εάν εγγραφείτε στο bbox, θα επωφεληθείτε από τον αποκωδικοποιητή Bbox 4K που είναι εξοπλισμένος:

 • Ενός ενσωματωμένου δέκτη TNT
 • Έλεγχος της μόνιμης άμεσης (έως 1 ώρα καθυστέρηση) χάρη σε κάρτα SD 8 GB
 • Bluetooth
 • 40 κανάλια επανάληψης

Πέρα από αυτά τα όμορφα χαρακτηριστικά, Ο αποκωδικοποιητής Bbox 4K TV είναι πάνω απ ‘όλα ένας αποκωδικοποιητής της Google TV, δηλαδή ότι λειτουργεί κάτω από το λειτουργικό σύστημα Android που σας επιτρέπει να κατεβάσετε τις αγαπημένες του εφαρμογές μέσω του Play Store. Εξαιρετικά διαισθητική και υψηλή δυνατότητα απόδοσης που σας επιτρέπει να κάνετε το bbox πρέπει να προσφέρει μια πολύ ελκυστική προσφορά στο Διαδίκτυο.

Αυτό που αγαπάμε λίγο λιγότερο σε αυτό το bbox πρέπει να προσφέρει είναι το γεγονός ότι χρειαζόμαστε Πληρώστε 5 €/μήνα για να συνδέσετε τον αποκωδικοποιητή του στο πλαίσιο Internet στο Wi-Fi. Η Bouygues Telecom έχει εφαρμόσει πράγματι αυτό χωρίς επιλογή δέσμευσης το πρώτο τρίμηνο του 2022.

Προς το παρόν περιλαμβάνονται, το Video Premium και το Universal+. 6 μήνες !

Αυτό είναι, το Bouygues Telecom προσφέρει (τελικά) streaming στο bbox πρέπει ! Πράγματι, αυτή τη στιγμή, το κιβώτιο αστέρων του χειριστή διαθέτει δύο πλατφόρμες streaming: Premium Video καθώς και Universal+. Ακόμα κι αν το χωρίς αυτές τις δύο υπηρεσίες περιορίζεται σε έξι μήνες, Αυτό παίρνει πάντα !

�� καλέστε σε σταθερά και κινητά τηλέφωνα

Παρά την απουσία πλατφορμών ροής, το bbox πρέπει να είναι εξαιρετικά πλήρες από την άποψη της τηλεφωνίας. Για καλό λόγο, το Box Bouygues Telecom παίρνει απεριόριστες κλήσεις για να διορθωθεί από τη Γαλλία και περισσότερους από 110 προορισμούς όπως η Αγγλία, το Λουξεμβούργο ή η Πολωνία.

Σε αντίθεση με πολλούς από τους ανταγωνιστές του, είναι σημαντικό να τονίσουμε ότι το Το Bbox πρέπει να περιλαμβάνει κλήσεις σε κινητά τηλέφωνα από τη Μητροπολιτική Γαλλία και το DOM (εξαιρουμένων της Mayotte), των ΗΠΑ, του Καναδά, της Κίνας, της Σιγκαπούρης και της Νότιας Κορέας.

�� Ένας αποκωδικοποιητής 4K και ένα μάλλον αποτελεσματικό μόντεμ

Ας μιλήσουμε λίγο, ας μιλήσουμε για τον εξοπλισμό τηλεπικοινωνιών Bouygues ! Στο ADSL, το μόντεμ που παρέχεται με το bbox must είναι ο αποκωδικοποιητής bbox. Αυτό είναι ένα λευκό και μάλλον ογκώδες μόντεμ μόντεμ. Συμβαίνει επίσης ότι αυτό είναι το παλαιότερο μόντεμ του χειριστή σήμερα. Ωστόσο, επιτρέπει την πρόσβαση σε ποιοτικό Wi-Fi και ιδιαίτερα πολλά χαρακτηριστικά όπως Ρύθμιση χρονικών υποδοχών για την εξαφάνιση ή όχι του Wi-Fi. Να κάνω τι ? Ίσως για χάρη εξοικονόμησης ενέργειας ή ακόμα και για να αποφύγετε περιττά κύματα τη νύχτα για παράδειγμα.

Μέχρι τον Νοέμβριο του 2022, το μόντεμ για το bbox πρέπει να προσφέρει σε ADSL και οπτικές ίνες ήταν το ίδιο. Αλλά τώρα, για τους ανθρώπους που προσυπογράφουν το Box Optic Box, θα μπορούν να επωφεληθούν από Νέο Box Wi-Fi 6 Modem 6. Αυτό το μόντεμ Wi-Fi 6 έχει κατακόρυφο σχήμα, όπως αυτό του Bbox Ultym και είναι επομένως, όπως υποδηλώνει το όνομά του, συμβατό με Wi-Fi 6.

Το Bbox πρέπει να ενσωματώσει μια τηλεοπτική υπηρεσία, αν εγγραφείτε σε αυτήν την προσφορά τηλεπικοινωνιών Bouygues, θα επωφεληθείτε από την τηλεοπτική Box 4K 4K αποκωδικοποιητή. Πρέπει να γίνει δεκτό ότι τα χαρακτηριστικά του είναι μάλλον ελκυστικά. Για τι ? Πρώτα απ ‘όλα επειδή ο αποκωδικοποιητής είναι, όπως υποδηλώνει το όνομά του, συμβατό με την τεχνολογία 4K, η οποία σας επιτρέπει να παρακολουθείτε τηλεόραση σε πολύ υψηλό ορισμό. Παρέχονται φυσικά για να έχετε εξοπλισμό συμβατό με αυτήν την τεχνολογία. Εκτός από μια καλή ποιότητα εικόνας, ο αποκωδικοποιητής Bbox 4K έχει σκληρό δίσκο που σας επιτρέπει να καταγράψετε έως και 100 ώρες τηλεοπτικού προγράμματος.

Το box πρέπει να αποκωδικοποιήσει

Το Διαδίκτυο εγγυάται με την Bouygues Telecom

Αυτή είναι η δέσμευση του Bouygues Telecom, ώστε να παραμείνετε συνδεδεμένοι σε όλες τις περιστάσεις. Το Bouygues Telecom σας δίνει ένα κλειδί 4G (100 GB) Μόλις ο εξοπλισμός σας (PC, Mobile, Tablet, Excluding TV) παραμένει συνδεδεμένος πριν από την τοποθέτηση του κουτιού σας σε υπηρεσία. Ένα κλειδί 4G που μπορεί επίσης να σας εξυπηρετήσει σε περίπτωση περικοπής της σύνδεσής σας στο Διαδίκτυο, καθιστώντας έτσι δυνατή την ανάληψη μέχρι την αποκατάσταση της υπηρεσίας.

�� Τι πρέπει να γνωρίζετε πριν εγγραφείτε στο bbox πρέπει

Μπορεί να το έχετε ήδη δει, αλλά όταν εγγραφούμε ή να τερματίσουμε ένα πλαίσιο Διαδικτύου, ορισμένα έξοδα είναι αναπόφευκτα. Τα έξοδα ανάθεσης, τα έξοδα τερματισμού, η πληρωμή τηλεοπτικών αποκωδικοποιητών … αλλά, καλά νέα, όλοι οι φορείς εκμετάλλευσης προσφέρουν να επιστρέψουν τα έξοδα τερματισμού του παλιού χειριστή σας μέχρι ένα συγκεκριμένο ποσό. Απογραφή αυτών των υποχρεωτικών δαπανών στο Bouygues Telecom:

 • Τέλη ρύθμισης: 48 €
 • Τέλος τερματισμού: 59 €
 • Επιστροφή χρημάτων των τελών τερματισμού του πρώην φορέα: 100 €

Ποια είναι η τιμή των ινών και του ADSL Box ?

Prime και Universal+ προσφέρονται για 6 μήνες

 • Ίνα 1 GB/S
 • 180 τηλεοπτικά κανάλια
 • Σταθερές και κινητές κλήσεις
 • Wi-Fi 6

Το Box πρέπει να γνώμη: όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε !

Το bbox πρέπει να γνώμη

Ψάχνετε για ένα Το bbox πρέπει ? Βρίσκεστε στο σωστό μέρος ! ��

Ο χειριστής του Martin Bouygues έχει ένα πλήρες φάσμα κουτιών στο διαδίκτυο, μεταξύ τους: το box πρέπει. Εάν πρόκειται να εγγραφείτε σε αυτήν την προσφορά, η συντακτική ομάδα Matbe σας προσκαλεί να ανακαλύψετε τις απόψεις για το Box Must of Bouygues Telecom, τη δική μας όπως αυτή των πελατών, των ιδιαιτεροτήτων της, των πλεονεκτημάτων και των μειονεκτήματός της σε σύγκριση με άλλους τύπους της εμβέλειας και Κουτιά ανταγωνιστών.

Για να ξεκινήσετε, εδώ είναι ένας συνοπτικός πίνακας του Bbox πρέπει να αναθεωρήσει:

Το Box πρέπει να παρατηρήσει: Συνοπτικά

Το Box πρέπει να παρατηρήσει συνοπτικά

Η γνώμη για το bbox πρέπει να προσφέρει από την Bouygues Telecom είναι γενικά καλή από την πλευρά των πελατών, με βέβαια μερικές αποτυχίες για να δείτε. Το κουτί είναι μία από τις σειρές “high -end / high -end” στον τομέα, ενώ παραμένει προσβάσιμη όσον αφορά την τιμή. Οι θετικές απόψεις για το bbox πρέπει κυρίως να αφορούν την απόδοση των ροών και την υποστήριξη “Α έως Ζ” για το εμπορικό σήμα, συμπεριλαμβανομένης σε περίπτωση περικοπής. Οι αρνητικές απόψεις για το bbox πρέπει να προσφέρουν τα προβλήματα της εγκατάστασης ινών, την κακή σχέση με τους τεχνικούς και τη δυσκολία να φτάσουν στην εξυπηρέτηση πελατών.

Ωστόσο, οι μαρτυρίες αντιφάσκονται επειδή ορισμένοι χρήστες φαίνονται πολύ ικανοποιημένοι με ορισμένες υπηρεσίες του Bouygues Telecom, ενώ άλλοι είναι δυσαρεστημένοι με αυτές. Δύσκολο λοιπόν να κρίνουμε την ποιότητα της προσφοράς. Πάρτε το χρόνο για να διαβάσετε προσεκτικά τις απόψεις για το bbox πρέπει να είναι σχετικές πριν από την εγγραφή σε αυτό, ο στόχος είναι να προσδιορίσετε εάν η συνδρομή αντιστοιχεί ή όχι στις ανάγκες σας.

Η γνώμη μας για το bbox πρέπει ::

 • ✅ Δίκτυο Διαδικτύου και ποιοτικές ροές
 • ✅ Μια πλήρης προσφορά τριπλού παιχνιδιού
 • ✅ Εξοπλισμός υψηλής ποιότητας
 • ✅ 6 δωρεάν μήνες στην επιλογή Spotify Premium

Το Box πρέπει να αναθεωρεί: Η γνώμη και το πλήρες συντακτικό προσωπικό

Έχουμε μια γνώμη για το bbox πρέπει να είναι ινών και ADSL θετική προσφορά συνολικά. Αυτό είναι ένα οικογενειακό κουτί, που προσφέρεται σε προσβάσιμη τιμή και προσφέρει πλήρεις υπηρεσίες. Μάθετε γιατί κρίνουμε αυτήν την ποιοτική φόρμουλα στην παγκόσμια.

Εδώ είναι ένας συνοπτικός πίνακας των χαρακτηριστικών του bbox πρέπει να προσφέρει από την Bouygues Telecom:

Box Must: Παρουσίαση

19.99 € το μήνα και 32.99 € μετά από 1 έτος

19.99 € το μήνα και 34.99 € μετά από 1 έτος

Απεριόριστο σε σταθερά και κινητά τηλέφωνα στη Γαλλία και 110 χώρες

180 προσβάσιμα κανάλια

– 1 θύρα ADSL/VDSL
– 1 θύρα Wan Gigabit Ethernet για FTTH
– 4 θύρες Ethernet LAN
– 2 τηλεφωνικές θύρες
– 2 USB 2.0

12 -Μνθάρια δέσμευση

Το Box πρέπει να αναθεωρήσει: προσφορά ινών

Η γνώμη μας για το bbox πρέπει να είναι ευνοϊκή. Για εμάς, η σειρά προσφέρεται σε εξαιρετική αξία για τα χρήματα: 19.99 € το μήνα. Ωστόσο, είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι αυτή η τιμή έχει αυξηθεί στο τέλος της προώθησης, η οποία είναι 12 μήνες. Στη συνέχεια, η σταθερή συνδρομή χρεώνεται στις 34.€ 99, ​​τα οποία εξακολουθούν να αντιπροσωπεύουν μια σοβαρή αύξηση των τιμών. Ωστόσο, αυτό το πακέτο υπόκειται μόνο σε μια δέσμευση ενός έτους, η οποία σας αφήνει τη δυνατότητα τερματισμού της προσφοράς σας εάν δεν θέλετε να δείτε τον μηνιαίο σας λογαριασμό να αυξάνεται: ένα καλό πράγμα που πρέπει να τονίσετε κατά τη γνώμη μας σχετικά με το Bbox πρέπει.

Εδώ είναι ένας συνοπτικός πίνακας των χαρακτηριστικών, των πλεονεκτημάτων και των μειονεκτήματα του Box πρέπει να προσφέρει ίνες:

Box Must: Η προσφορά ινών

Βασικά σημεία

Χαρακτηριστικά

Εδώ είναι τα πλεονεκτήματα που πρέπει να θυμάστε από το bbox πρέπει να προσφέρουν Fiber de Bouygues:

 • Πλήρης τριπλή αναπαραγωγή ✅ Προσφορά : Σε αντίθεση με το Box Fit Bouygues Telecom, το bbox πρέπει να προσφέρει είναι ένας τύπος τριπλού παιχνιδιού. Με άλλα λόγια, περιλαμβάνει στην τιμή του Διαδικτύου, την τηλεφωνία και την τηλεόραση. Αυτό είναι επίσης ένα όμορφο πλεονέκτημα σε σύγκριση με τη μικρή του αδελφή και ένα σημείο που αυξάνει τη θετική μας γνώμη για το bbox πρέπει.
 • Η ποιότητα της εικόνας που ενισχύθηκε από τον αποκωδικοποιητή 4K περιελάμβανε ✅ : Περισσότερα από 180 κανάλια είναι προσβάσιμα, καθώς και ένας αποκωδικοποιητής 4K, η υπηρεσία Cast Google και ένας καταγραφέας 128GB. Επομένως, οι χρήστες μπορούν να απολαύσουν μια εμπλουτισμένη τηλεοπτική εμπειρία και μια υπέροχη ποιότητα εικόνας. Ο Βοηθός Google είναι επίσης ενσωματωμένος στο Bbox πρέπει να προσφέρει, έτσι ώστε η τηλεόρασή σας να κάνει απολύτως όλα όσα ζητάτε μέσω της φωνητικής εντολής.
 • Ισχυρή παροχή ροής για βέλτιστη ψηφιακή άνεση ✅ : Εκτός αυτού, ο τύπος συνδυάζει δυνατά σημεία, ξεκινώντας από την απόδοση της χρέωσης του Διαδικτύου: έως και 500MB/s για λήψη και 300MB/s στη μεταφόρτωση. Αυτή η σύνδεση είναι ιδανική για υποστηριζόμενες χρήσεις του Διαδικτύου και αν έχετε πολλά να το χρησιμοποιήσετε. Πράγματι, πολλές συσκευές μπορούν να συνδεθούν ταυτόχρονα, χωρίς κοπή ή επιβράδυνση, για παράδειγμα το smartphone σας, το φορητό υπολογιστή σας ή το tablet σας Touch.
 • Spotify Premium που προσφέρεται για 6 μήνες αξιοσημείωτο ✅ : Ως μπόνους, για οποιαδήποτε συνδρομή σε ένα bbox must, ο χειριστής του Martin Bouygues προσφέρει σήμερα δωρεάν την επιλογή Spotify Premium για 6 μήνες. Στη συνέχεια, αυτό χρεώνεται 9.99 € το μήνα.

Box Must: Κριτικές ινών

 • Επιστροφή επιστροφής καθησυχαστικών τελών τερματισμού ✅ : Θα πρέπει επίσης να σημειωθεί ότι οποιοσδήποτε νέος πελάτης επιστρέφεται για το κόστος τερματισμού με τον πρώην χειριστή μέχρι το όριο των € 100. Εάν αυτή η τελευταία επιλογή δεν είναι πραγματικά ένα δώρο επειδή οι περισσότερες φορές που προσφέρονται μεταξύ των ανταγωνιστών, το γεγονός ότι το Spotify Premium διατίθεται ευγενικά για 6 μήνες είναι ένα πραγματικό δώρο. Σε κάθε περίπτωση, αυτή είναι η γνώμη μας σχετικά με αυτό το κουτί πρέπει να είναι συνδρομές ινών.
 • Προσφορά σε απεριόριστες κλήσεις σε σταθερό και πλεονεκτικό κινητό ✅ : Η καλή μας γνώμη για το Box πρέπει να είναι η ίνες που ενισχύεται από το γεγονός ότι η Bouygues Telecom δίνει πρόσβαση σε απεριόριστες κλήσεις προς διορθώσεις στην ηπειρωτική Γαλλία και σε περισσότερους από 110 διεθνείς προορισμούς (κατάλογος χωρών που διατίθενται στον ιστότοπο της μάρκας). Επιπλέον, έχετε επίσης πρόσβαση σε απεριόριστες κλήσεις προς κινητά: πλεονέκτημα μεγέθους

Εδώ είναι τα μειονεκτήματα που πρέπει να θυμάστε από το bbox πρέπει να προσφέρουν Fiber de Bouygues:

 • Ζητήματα που συναντώνται στην εγκατάσταση ⚠️ : Εάν αυτό το Bouygues Telecom πρέπει να κάνει το Box Fiber, δυστυχώς, το κόστος πολλών αρνητικών απόψεων σχετικά με τις μεθόδους εγκατάστασης και τις περικοπές, ο προμηθευτής φαίνεται να καταβάλλει προσπάθειες. Ως απόδειξη, παρέχει στους πελάτες δωρεάν ένα πλήκτρο “εγγυημένο στο Διαδίκτυο”, ώστε να μπορείτε να παραμείνετε συνδεδεμένοι σε περίπτωση βλάβης.
 • Οι τιμές που αυξάνονται μετά από 12 μήνες ⚠️ : Πολύ κακές οι τιμές αυξάνονται στο τέλος της περιόδου προώθησης και δεν ισχύουν για τη ζωή, όπως συμβαίνει μερικές φορές με τον ανταγωνισμό, ειδικά επειδή η αύξηση των τιμών είναι σημαντική.

Από την άποψη του εξοπλισμού, το Bbox Miami δανείζεται σε εσάς (προς ενοικίαση). Αυτό έχει:

 • Ένας επεξεργαστής Marvell BG2Q (2GB μνήμης RAM και 16GB εσωτερικής μνήμης)
 • Ενός ενσωματωμένου δέκτη TNT
 • Μιας ποιότητας εικόνας υψηλής ευκρίνειας
 • Υψηλής ποιότητας ήχος (S/PDIF και HDMI Audio Extput)
 • Bluetooth για να συνδέσετε όλα τα αξεσουάρ σας (πληκτρολόγιο, ελεγκτής)
 • Νέο εξαιρετικά γρήγορο Wi-Fi (Wi-Fi 802.11 AC)
 • Μιας συνάρτησης ελέγχου πρόσβασης: για τις υποδοχές μέσω χρόνου η εξαφάνιση ή όχι του Wi-Fi σας
 • Πλήρης συνδεσιμότητα (1 θύρα ADSL/VDSL, 1 θύρα Wan Gigabit Ethernet για FTTH, 4 θύρες Ethernet LAN, 2 θύρες τηλεφώνου, 2 USB 2.0).

Για να καταλήξουμε στη θετική γνώμη μας σχετικά με το bbox πρέπει, Αυτή είναι μια καλή συνδρομή για εμάς αν θέλετε να επωφεληθείτε από μια πλήρη εμπειρία στην προσβάσιμη τιμή.

Το Box πρέπει να αναθεωρήσει: προσφορά ADSL

Η άποψή μας για το bbox must adsl είναι επίσης γενικά καλή, αν και η σειρά είναι λιγότερο πλεονεκτική από την προσφορά ινών. Δυστυχώς, δεν έχουμε όλοι την ευκαιρία να είμαστε επιλέξιμοι για οπτικές ίνες ή πολύ υψηλή ταχύτητα (THD). Για να μάθετε, η Bouygues Telecom προσφέρει σε όλους τους χρήστες του Διαδικτύου μια δοκιμή επιλεξιμότητας στον ιστότοπό του. Απλά υποδεικνύοντας την ταχυδρομική σας διεύθυνση ή τον τρέχοντα αριθμό τηλεφώνου, μπορείτε να μάθετε αν σας περιμένει μια συνδρομή ινών. Εάν αυτό δεν συμβαίνει, ο προμηθευτής σας στέλνει πίσω στο bbox του πρέπει να ADSL / VDSL.

Εδώ είναι ένας συνοπτικός πίνακας των χαρακτηριστικών, των πλεονεκτημάτων και των μειονεκτήματα του Box Must Must Adsl/VDSL προσφορά:

Box Must: Η προσφορά ADSL/VDSL

Βασικά σημεία

Χαρακτηριστικά

Εδώ είναι τα πλεονεκτήματα που πρέπει να θυμάστε από το bbox πρέπει να προσφέρει ADSL από Bouygues:

 • Άνετη ροή για την τιμή ✅ : Για να ξεκινήσετε, δεν προσφέρει τις ίδιες ροές στο διαδίκτυο. Είναι διαθέσιμη μόνο η ADSL Broadband (έως και 28,8 MB/S και ταχύτητα έως και 1,3 MB/s), καθώς και η ροή VDSL ενισχύθηκε (ταχύτητα προς τα κάτω έως και 100 Mb/s και ο ρυθμός αυξάνεται έως και 50 Mb/s). Αυτό δεν είναι ισοδύναμο με την οπτική ίνες, αλλά είναι εντελώς κατάλληλο για κλασική χρήση του Διαδικτύου. Για να ελέγξετε την ποιότητα της σύνδεσης ADSL / VDSL, μπορείτε να απευθυνθείτε στην κάρτα κάλυψης δικτύου Bouygues Telecom στον ιστότοπό της.
 • Εξοπλισμός υψηλής ποιότητας ✅: Το Box Miami, το τηλεχειριστήριο και το μόντεμ είναι εξοπλισμός καλής ποιότητας για να προσφέρουν μια υγρή και αποτελεσματική εμπειρία χρήστη.
 • Υπηρεσία ίση με τις ίνες με χαμηλότερο κόστος ✅: Με την επιφύλαξη μιας δέσμευσης ενός έτους, αυτό το bouygues adsl must internet box προσφέρεται στην ίδια τιμή με τις οπτικές ίνες, ακόμα 19.99 € το μήνα το πρώτο έτος, αλλά 32.99 € αργότερα, ή € 2 λιγότερο. Αυτό σίγουρα δεν είναι τεράστιο, αλλά θυμηθείτε ότι εκτός από την ποιότητα του δικτύου Διαδικτύου, λίγα στοιχεία διακρίνουν το bbox πρέπει να ινών και ADSL.
 • Η επιλογή Spotify Premium που προσφέρεται για 6 μήνες ✅ : Για οποιαδήποτε συνδρομή στο bbox must, ο ISP βάζει στη διάθεσή σας για 6 μήνες η επιλογή Spotify Premium για να ακούσετε όλους τους αγαπημένους σας απεριόριστους τίτλους.
 • Προσφορά σε απεριόριστες κλήσεις σε σταθερό και πλεονεκτικό κινητό ✅ : Οι πελάτες επωφελούνται πάντοτε από τις ίδιες προϋποθέσεις σχετικά με τις κλήσεις: είναι απεριόριστες για τη σταθερή στη Γαλλία και 110 χώρες, καθώς και για τα κινητά τηλέφωνα. Οι χρήστες μπορούν να φτάσουν στους αγαπημένους τους, ακόμη και αν οι τελευταίοι είναι έσωσαν στο εξωτερικό, χωρίς να χρειάζεται να πληρώσουν περισσότερα.

Το Box πρέπει να αναθεωρήσει: προσφορά ADSL

Εδώ είναι τα μειονεκτήματα που πρέπει να θυμάστε από το bbox πρέπει να προσφέρει ADSL από Bouygues:

 • Ο αποκωδικοποιητής 4K δεν περιελάμβανε λυπηρό ⚠* : Έτσι αυτό δεν αποτελεί έκπληξη αν δώσουμε γνώμη για το κάπως παρόμοιο bbox must adsl. Παρ ‘όλα αυτά, κάτι που είναι λυπηρό: ο αποκωδικοποιητής 4K δεν περιλαμβάνεται σε αυτή τη σειρά. Μπορείτε πάντα να επωφεληθείτε από την τηλεόραση και τα 180 κανάλια της, αλλά μόνο με υψηλή ποιότητα ορισμού. Η εγγραφή της τηλεόρασης, επιτρέποντάς σας να καταγράψετε τα προγράμματά σας και να αναλάβετε τον έλεγχο της άμεσης, είναι διαθέσιμος, όσο και οι εφαρμογές, τα παιχνίδια και η υπηρεσία Google cast.
 • Τιμή του κιβωτίου του Μαϊάμι Αγαπητέ αλλά ποιότητα ⚠️: Όσον αφορά την αρνητική γνώμη για το bbox πρέπει να ADSL, είναι πάνω απ ‘όλα η τιμή που μας θέτει μια ανησυχία. Το τελευταίο είναι αρκετά υψηλό μετά την περίοδο προώθησης για σύνδεση ADSL / VDSL. Αυτός ο μικρός κίνδυνος είναι παγιδευμένος από το γεγονός ότι, όπως και η προσφορά Box Must Fiber, το Box Must Must ADSL περιλαμβάνει στην τιμή του την ενοικίαση του Miami Box, ένα από τα πιο αποτελεσματικά στην αγορά, την επιλογή Free Spotify Premium για 6 Μήνες και “Εγγυημένο Διαδίκτυο”.
 • 12 -Μνημονική δέσμευση ⚠σετε : Αυτό το bbox πρέπει να υπόκειται σε μια δέσμευση ενός έτους. Αυτό σίγουρα δεν είναι πολύ μεγάλο και καθιστά δυνατή την τερματισμό των προωθήσεων, αλλά το στοιχείο συχνά επιστρέφει στις κριτικές πελατών στο bbox πρέπει.

Τι είναι η γνώμη του πελάτη για το bbox ?

Οι αναθεωρήσεις πελατών Bouygues στο bbox πρέπει να αναμειγνύονται σύμφωνα με τους ιστότοπους. Από αρνητική άποψη, είναι πάνω απ ‘όλα η εξυπηρέτηση πελατών του προμηθευτή και η εγκατάσταση των ινών που αναφέρονται. Ευτυχώς, άλλα σχόλια σχετικά με την υποστήριξη του φορέα εκμετάλλευσης σε περίπτωση κατανομής και οι ελκυστικές τιμές βελτιώνουν τη συνολική γνώμη για το bbox πρέπει. Είναι σημαντικό να συγκρίνετε τους προτεινόμενους τύπους τηλεπικοινωνιών Bouygues και να μάθετε με τη διαβούλευση με τις διάφορες μαρτυρίες.

Εδώ είναι τι να θυμάστε σχετικά με τις θετικές απόψεις για το bbox πρέπει να Bouygues Telecom:

 • Προσιτή τιμή με ποιοτικές υπηρεσίες ✅ : Οι ευνοϊκές απόψεις για το bbox must of bouygues telecom είναι πολυάριθμες. Υπογραμμίζουν τις διαθέσιμες υπηρεσίες για την προσιτή τιμή. Πράγματι, ο ISP προσφέρει πολύ ενδιαφέρουσες εκπτώσεις για 12 μήνες τόσο σε οπτικές ίνες και ADSL, που επιτρέπει στους χρήστες να κάνουν σοβαρές αποταμιεύσεις.
 • Σταθερότητα δικτύου στο διαδίκτυο με άνετες ροές ✅ : Άλλες θετικές απόψεις για το bbox πρέπει να υπογραμμίζουν την ποιότητα της σύνδεσης στο Διαδίκτυο με γρήγορες και σταθερές ροές. Σημειώστε ότι αυτά τα σχόλια προφανώς αφορούν περισσότερο την προσφορά ινών από τη σειρά ADSL / VDSL που προσφέρει λιγότερο αποτελεσματικές ροές.

Το bbox πρέπει να αναθεωρήσει τους πελάτες

 • Μια αξία για τα χρήματα που παρατηρήθηκαν σε ιστότοπους επιστροφής χρημάτων ✅ : Είναι κυρίως τοποθεσίες επιστροφής χρημάτων που δίνουν μια πολύ καλή γνώμη σχετικά με το box must of bouygues telecom. Μία από αυτές τις πλατφόρμες έχει το σημείωμα 4.5/5 για Bouygues Boxes με το 90% των χρηστών του Διαδικτύου που τους συνιστούν από άποψη αξίας για τα χρήματα, την προώθηση και την υπηρεσία μετά την πώληση. Εξηγούν για παράδειγμα ότι η προσφορά είναι “Φθηνότερο και δεν μείνει στην πλευρά της υπηρεσίας” Και ότι υπάρχει “Μερικά σφάλματα από καιρό σε καιρό, αλλά ras”.Ένας πελάτης εξηγεί ότι έχουν παραγγείλει το bbox πρέπει κατά τη διάρκεια της κρίσης υγείας και παραδίδει τη συνολική του θετική γνώμη: “Το κουτί έφτασε στην κρίση Covvi-19. Επομένως, είναι δύσκολο να γίνει αρνητική ή θετική κρίση σε αυτήν την υπηρεσία … Η υπηρεσία Bouygues είναι ίση με τον εαυτό της, είμαι επίσης πελάτης προσωπικά στο σπίτι και δεν έχω τίποτα να διαμαρτυρηθώ. Όλα τα ISP είναι ίσα αυτές τις μέρες. Απλά ξεχωρίζουν για τρέχουσες προσφορές ».
 • Αξιόπιστη απόδοση που σημειώνεται από τους συνδρομητές ✅ : Τέλος, άλλοι συνδρομητές εκφράζουν την ικανοποίησή τους στις απόψεις τους για το bbox, προκαλώντας τον αποτελεσματικό, αξιόπιστο και καλής ποιότητας εξοπλισμό του. Η υποστήριξη εξυπηρέτησης πελατών θεωρείται επίσης ποιοτική: “Εντάξει. Η εξυπηρέτηση πελατών είναι πάντα προσβάσιμη (ακόμη και κατά τη διάρκεια της πανδημίας), προσεκτική και η οποία προσφέρει κατάλληλες λύσεις “. Επιπλέον, ο χειριστής επέλεξε να υποστηρίξει τους πελάτες του μέχρι το τέλος προσφέροντάς τους μια εναλλακτική λύση σε περίπτωση κατανομής ή κίνησης: 100GB του Διαδικτύου σε ένα κλειδί 4G.

Εδώ είναι τι να θυμάστε στις αρνητικές απόψεις για το bbox πρέπει να Bouygues Telecom:

 • ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΕΛΑΤΕΣ ⚠* : Εάν υπάρχουν πολλά bbox πρέπει να είναι θετικές απόψεις, οι αρνητικές απόψεις είναι δυστυχώς να λυπηθούν και το λιγότερο που μπορεί να ειπωθεί είναι ότι οι δυσαρεστημένοι πελάτες “αφήνουν” στις μαρτυρίες τους, ειδικά στο φόρουμ του UFC que choisir όπου ορισμένοι συγγραφείς προκαλούν ένα “Αξιοσημείωτη εξυπηρέτηση πελατών”. Υπάρχουν επίσης πολλά παραδείγματα στο φόρουμ 60 εκατομμυρίων καταναλωτών. Οι χρήστες του Διαδικτύου εξηγούν ότι έπρεπε να αντιμετωπίσουν “Αμφιβολίες πρακτικές”, προς την “Μεγάλοι χρόνοι αποζημίωσης σε περίπτωση σφάλματος »».
 • Κατασκευασμένο από κακώς οργανωμένα ραντεβού ⚠σετε : Τα προβλήματα εγκατάστασης ινών φαίνεται να είναι μια πραγματική μάστιγα στο Bouygues Telecom. Πράγματι, οι απόψεις σχετικά με το bbox πρέπει να είναι κυρίως δυσαρέσκεια σχετικά με ραντεβού για την εγκατάσταση οπτικών ινών.
 • Αναποτελεσματικοί τεχνικοί ⚠️ : Οι τεχνικοί εξυπηρέτησης μετατοπίζουν ή αναβάλλουν τα ραντεβού με ξαφνικό τρόπο. Οι πελάτες προσθέτουν ότι τα περισσότερα από αυτά είναι αναποτελεσματικά και χαμηλά. Εδώ και πάλι, οι χρήστες πηγαίνουν μακριά με τα λόγια τους: “Ανύπαρκτες υπηρεσίες πελατών και τεχνικών”, μιλάμε για “Αποτυχία και έλλειψη επαγγελματισμού”, του “Καταστροφή”, και εξηγήστε “Αυτό σε περίπτωση κατανομής κουτιού, είναι πολύ περίπλοκο”. Ο ιστότοπος Custplace ολοκληρώνει αυτές τις δηλώσεις με συνολική σημείωση 1/5: “Χειρότερη εμπειρία πελατών”, “είναι πολύ άσχημα”, “πολύ κακό δεν είναι δυνατόν να διαπραγματευτεί μόλις περάσει η περίοδος δέσμευσης”.

Προκειμένου να περιοριστεί οι αρνητικές απόψεις για το bbox, ειδικά σε αυτό το σημείο, το Bouygues Telecom σας επιτρέπει τώρα να ακολουθήσετε την άφιξη του τεχνικού την ημέρα της συνάντησης σε πραγματικό χρόνο μέσω μιας εφαρμογής. Ωστόσο, τα σχόλια για το θέμα δεν φαίνεται να μειώνονται.

Μακριά από εμάς την ιδέα της ελαχιστοποίησης αυτής της ανησυχίας, αλλά θα πρέπει να υπενθυμίσουμε ότι τα προβλήματα εγκατάστασης της ίνας αποτελούν επαναλαμβανόμενο κίνδυνο, συμπεριλαμβανομένων και σε άλλους χειριστές, που χρησιμοποίησε για την υπεργολαβία του σταδίου της εγκατάστασης του THD σε τρίτο -εταιρείες μεθόδους. Άλλοι πελάτες εκφράζουν την απογοήτευσή τους στις απόψεις τους για το bbox πρέπει να αντιμετωπίζουν ροές που τελικά είναι λιγότερο σημαντικές από τις προκληθείσες και την υψηλή τιμή εκτός προώθησης.

Ο πιλοτικός χώρος εμπιστοσύνης δυστυχώς είναι γεμάτος αρνητικές αναθεωρήσεις για το box must of bouygues, η απόδειξη είναι με αυτά τα στοιχεία:

 • 85% “κακή” γνώμη
 • 4% “χαμηλές” κριτικές
 • Μέσος όρος “μέσος όρος” 3%
 • 3% “καλές” κριτικές
 • 5% “Εξαιρετική” γνώμη.

Εάν είναι απαραίτητο να ληφθούν υπόψη αυτές οι αρνητικές απόψεις για το box, ωστόσο, πρέπει να πληρούν τις λέξεις. Πράγματι, οι σε απευθείας σύνδεση απόψεις για το bbox δεν πρέπει πάντα να αποκαλύπτουν επειδή είναι γενικά ανικανοποίητοι καταναλωτές που παίρνουν το χρόνο να αφήσουν ένα σχόλιο.

Στο ίδιο σχήμα, είναι δύσκολο να βρεθούν συγκεκριμένες μαρτυρίες στο bbox, αφού οι περισσότερες απόψεις είναι γενικευμένοι και αφορούν τον χειριστή στο σύνολό του, μερικές φορές ακόμη και τα κινητά του πακέτα.

Ανασκόπηση του Box Must: Συμπερασματικά !

Η επιλογή του Box πρέπει να προσφέρει τηλεπικοινωνίες Bouygues κατά τη γνώμη μας είναι μια καλή επιλογή για να έχετε πλήρεις υπηρεσίες σε καλή αξία για τα χρήματα. Η προσφορά είναι ιδανική για να απολαύσετε μια καλή ταχύτητα στο διαδίκτυο, ειδικά χάρη στις ίνες (έως και 30 φορές ταχύτερα από ό, τι με το ADSL). Είναι ένας μέσος / high -end τύπος και η οποία δεν είναι υπερβολική πλευρά χαρακτηριστικά.

Πράγματι, ο πάροχος πρόσβασης στο Διαδίκτυο, μέσω του Box Must Fiber ή ADSL/VDSL, προσφέρει επίσης αποτελεσματικό εξοπλισμό, Μια εμπλουτισμένη τηλεοπτική προσφορά, απεριόριστες κλήσεις προς διορθώσεις στη Γαλλία και στο εξωτερικό και το Premium Spotify που προσφέρεται για 6 μήνες.

Κατά την ανάγνωση κριτικών πελατών σχετικά με το Android Bbox πρέπει, παρατηρούμε ότι κάτι αφορά: το γεγονός ότι οι τιμές αυξάνονται μετά από 12 μήνες. Ωστόσο, αυτή είναι μια σκόπιμη επιλογή εκ μέρους της μάρκας για να προσελκύσει νέους πελάτες. Τούτου λεχθέντος, η συνδρομή υπόκειται μόνο σε μια ετήσια δέσμευση, μια περίοδο μετά την οποία εξελίσσεται η τιμή, οι χρήστες έχουν επομένως την ευκαιρία να τερματίσουν τη συνδρομή τους εκείνη τη στιγμή.

Εκτός αυτού, το δίκτυο και η ροή θεωρούνται ποιοτικά συνολικά από τους συντάκτες των μαρτυριών. Αυτό που πραγματικά εκτιμάται είναι η επιλογή “Εγγυημένο Διαδίκτυο” σε περίπτωση περικοπής ή μετακίνησης χάρη στην παροχή 100GB σε ένα κλειδί 4G.

Ένα μικρό σχόλιο για να πω ? Μια μικρή άποψη για το bbox πρέπει των Bouygues ? Το πάτωμα είναι δικό σας ! ��