Box Fit Fiber: Τιμή, Περιγραφή, Συγκριτικές Κριτικές, Box Fit: Το Bouygues TV Internet Box (Test and Reviews)

Box Fit: Δοκιμή και συμβουλές από το Bouygues TV Internet Box

FreeBox Revolution – Canal + Series, Prime + Fiber + TV 280 κανάλια + κλήσεις σε κινητά τηλέφωνα

FICT FICE BBOX

Η προσφορά FIC FIB BBOX είναι επί του παρόντος σε προώθηση σε € 18.99/μήνα έναντι 31.99 € Κανονικά με δέσμευση 12 μηνών. Επωφεληθείτε από τη μείωση των € 156 για τους πρώτους 12 μήνες της συνδρομής σας.
Η προσφορά είναι ένα κουτί από ίνες χωρίς τηλεόραση που προσφέρει μια μέγιστη ροή 400 MB/S και ρυθμό μεταφόρτωσης 400 MB/s.

Διαδίκτυο

Φθίνουσα ταχύτητα: έως 400 MB/s
Ποσοστό εκκίνησης: έως 400 MB/S
Ινα

Τηλεφωνία

Απεριόριστες κλήσεις για σταθερό

Τηλεόραση

Διαδίκτυο

 • Έως 400 Mbit/s για λήψη
 • Έως και 400 Mbit/s στην αποστολή
 • Εγκατάσταση ινών και box

Το τηλέφωνο του σπιτιού

 • Απεριόριστες κλήσεις προς τη Γαλλία και περισσότερες από 110 χώρες

Αυτά τα κουτιά θα μπορούσαν επίσης να σας ενδιαφέρουν

Έως 500 MB/S

SFR Starter Fiber + TV 160 κανάλια

Έως 1 GB/S

FreeBox Revolution – Canal + Series, Prime + Fiber + TV 280 κανάλια + κλήσεις σε κινητά τηλέφωνα

Box Fit: Δοκιμή και συμβουλές από το Bouygues TV Internet Box

Το Bbox Fit είναι η φθηνή προσφορά στο Διαδίκτυο από την Bouygues Telecom. Προσφέρει μια ευρυζωνική σύνδεση στο διαδίκτυο με ίνες ή ADSL, και μια σταθερή τηλεφωνική υπηρεσία, όλα με πολύ ανταγωνιστικό επιτόκιο. Ποιες είναι οι απόψεις των πελατών και οι ειδικοί μας στο Box Fit Bouygues ?

Συνοψίζοντας :

Σημείωση γραφής: 7/10

Ταιριάζει με το bbox

 • Ταχείες ταχύτητες (400 MB/s)
 • Εγγυημένες υπηρεσίες Διαδικτύου (άμεσο δάνειο ενός πλαισίου 4G σε περίπτωση κατανομής) και διάγνωσης WiFi
 • Καλή αξία για τα χρήματα
 • Χωρίς WiFi 6
 • Χωρίς τηλεόραση (ακόμη και προαιρετικά)
 1. Box Fit: Ένα πλαίσιο Internet χωρίς τηλεόραση σε ελκυστικές τιμές
 2. Bbox Fit: Δοκιμή εξοπλισμού και υπηρεσιών μας
 3. Ποιες είναι οι αναθεωρήσεις των πελατών Box ?
 4. Ποια είναι η αναθεώρηση του Box Fit του εμπειρογνώμονα Cablereview ?
 5. Πώς να εγγραφείτε στο bbox ταιριάζει ?
 6. Άλλες προσφορές στο Διαδίκτυο χωρίς τηλεόραση

Box Fit: Ένα πλαίσιο Internet χωρίς τηλεόραση σε ελκυστικές τιμές

18.99€/μήνα
για 1 έτος τότε 27.99 €/μήνα σε ADSL και 31.99 €/μήνα σε ίνες
12 -Μνθάρια δέσμευση

 • Ίνες έως 400 MB/s – ADSL
 • Συμβατό μόντεμ WiFi 5
 • Απεριόριστες κλήσεις για σταθερό

Box Fit: Καλύτερο φτηνό κουτί

Το Bbox Fit είναι ένα κουτί διπλής αναπαραγωγής, δηλαδή προσφέροντας αυτές τις δύο υπηρεσίες: το Διαδίκτυο και τη τηλεφωνία. Η τιμή του είναι διαθέσιμη: προς το παρόν, μπορείτε να επωφεληθείτε από το φθηνότερο πακέτο στο Διαδίκτυο του χειριστή Bouygues μόνο 18.99 €/μήνα το πρώτο έτος. Απαιτείται μια δέσμευση 12 μηνών. Στη συνέχεια, η τιμή της προσαρμογής Bbox είναι 27.99 €/μήνα σε ADSL και 31.99 €/μήνα σε οπτικές ίνες.

Ποιες είναι οι υπηρεσίες του bbox ?

 • Πολύ υψηλής ταχύτητας Internet με ίνες (400 MB/s φθίνουσα και 400 MB/S), υψηλή ταχύτητα με ADSL ή VDSL
 • Απεριόριστες κλήσεις προς τη Γαλλία και περισσότερους από 110 προορισμούς
 • Προαιρετικός επαναλήπτης WiFi 5

Bbox Fit: Δοκιμή εξοπλισμού και υπηρεσιών μας

Μια γρήγορη σύνδεση στο Διαδίκτυο με τις ίνες Bouygues

Χάρη στην απόδοση των ινών Bouygues, το Box Fit είναι σε θέση να παραδώσει πολύ γρήγορες ροές. Είναι από :

 • 400 MB/s κάτω
 • 400 MB/S UP

Εάν δεν είστε επιλέξιμοι για Bouygues Télécom Fiber, θα εξακολουθείτε να επωφελούνται από σύνδεση υψηλής ταχύτητας στο διαδίκτυο από ADSL ή VDSL.

Δοκιμή ταχύτητας Fit Fit Box

Έχουμε δοκιμάσει προσωπικά την ποιότητα της σύνδεσης bbox που έγινε χρησιμοποιώντας ένα δοκιμή ροής ινών. Σε πραγματικές συνθήκες, τα αποτελέσματα είναι πολύ ικανοποιητικά. Φτάνουμε λοιπόν στην πτώση ροής 230 MB/s σε ένα τζάκι όπου συνδέονται ταυτόχρονα αρκετές συσκευές ταυτόχρονα.

Είναι απαραίτητο να έχετε ένα μόντεμ για να επωφεληθείτε από τις υπηρεσίες Διαδικτύου της Bouygues Telecom. Ο χειριστής παραδίδει έτσι ένα λευκό internet bbox. Διαθέτει 4 θύρες Ethernet, 1 θύρα DSL, 1 θύρα ίνας και 2 θύρες τηλεφώνου. Έχει επίσης ένα WiFi 5 AC τελευταία γενιά.

“Εγγυημένη Υπηρεσία Διαδικτύου”

Παρόλο που η προσφορά Box Fit είναι η είσοδος -επίπεδη, δεν εμποδίζει την Bouygues Télécom να επικεντρωθεί στην ποιότητα της υπηρεσίας. Πράγματι, ο χειριστής προσφέρει τώρα την υπηρεσία σε όλες τις συνδρομές του ” Εγγυημένο Διαδίκτυο“” . Αυτή είναι μια δέσμευση από τον πάροχο υπηρεσιών Διαδικτύου για να προσφέρει μια σύνδεση σε όλες τις περιστάσεις, όπως σε μια κατανομή ή μια κίνηση.

Συγκεκριμένα, σε περίπτωση βλάβης ή κίνησης, ο χειριστής θα σας παρέχει ένα κλειδί 4G ή μια επαναφόρτιση 60 GB για εσάς σε ένα πακέτο κινητής τηλεφωνίας Bouygues Telecom σε λιγότερο από 24 ώρες. Θα είστε σε θέση να συνεχίσετε το σερφάρισμα στο Διαδίκτυο κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης του bbox σας.

Έτσι έχετε τη διαβεβαίωση ότι έχετε σύνδεση στο Διαδίκτυο και δεν μπλοκάρετε σε περίπτωση προβλημάτων. Πρακτικό εάν εργάζεστε στο σπίτι: Αυτό είναι ένα πολύ ενδιαφέρον πλεονέκτημα σε αυτήν την περίπτωση, το οποίο θα μπορούσε να σας ωθήσει να εγγραφείτε σε αυτήν την προσφορά.

Σταθερή τηλεφωνία με bbox fit

Η προσφορά Box Fit περιλαμβάνει Απεριόριστες κλήσεις προς τις διορθώσεις de france, DOM και προς περισσότερους από 110 προορισμούς (Ευρώπη, Ηνωμένες Πολιτείες, Καναδάς, Βραζιλία, Κίνα, Νότια Αφρική κλπ.) Καθώς και στα κινητά τηλέφωνα του Καναδά, της Κίνας, της Νότιας Κορέας, του Dom, των Ηνωμένων Πολιτειών και της Σιγκαπούρης. Για να επωφεληθείτε από απεριόριστες κλήσεις προς τα κινητά τηλέφωνα της Γαλλίας και της Ευρώπης, πρέπει να περάσετε από το bbox must ή bbox ultym προσφορά.

Εδώ είναι ο χάρτης των σταθερών προορισμών που περιλαμβάνονται στην προσφορά Box Fit. Για να δείτε τις τιμές κινητής τηλεφωνίας, μεταβείτε στην αφοσιωμένη σελίδα του ιστότοπου τηλεπικοινωνιών Bouygues.

Ποιες είναι οι αναθεωρήσεις των πελατών Box ?

Bboxe Fit θετικές κριτικές

Η πρώτη θετική πτυχή που προβάλλει Κριτικές Boxe Fit είναι η τιμή. Θυμηθείτε ότι το Box Fit είναι η φθηνότερη προσφορά στον κατάλογο Box του Bouygues και ένα από τα πιο ανταγωνιστικά φθηνά πακέτα Διαδικτύου στην αγορά. Για λιγότερο από € 10 το μήνα, το bbox σας επιτρέπει να επωφεληθείτε από μια ποιοτική σύνδεση στο διαδίκτυο και μια τηλεφωνική γραμμή.

Οι κριτικές Bbox Fit δείχνουν την ποιότητα της απόδοσης του κουτιού χαμηλού κόστους στο Bouygues. Οι περισσότερες από τις δοκιμές ροής που δημοσιεύθηκαν σε κοινωνικά δίκτυα και εξειδικευμένα φόρουμ επιβεβαιώνουν ότι οι συνδρομητές Bbox Fit επωφελούνται πραγματικά από τις ταχύτητες σύνδεσης που υποδεικνύεται από τον χειριστή.

Ένα άλλο θετικό σημείο: Οι συνδρομητές Bouygues είναι αρκετά ικανοποιημένοι με το WiFi του κουτιού τους. Το μόντεμ ενσωματώνει πράγματι ένα WiFi 5, της τεχνολογίας AC, η οποία είναι συμβατή με όλες τις συνδεδεμένες συσκευές.

Τέλος, οι αναθεωρήσεις Bbox Fit υπογραμμίζουν τα διάφορα πλεονεκτήματα τιμολόγησης που συνδέονται με την προσφορά τηλεπικοινωνιών Bouygues. Εκτός από το επιτόκιο προώθησης που εφαρμόζεται κατά τη διάρκεια του πρώτου έτους της συνδρομής, το Bouygues περιλαμβάνει το κόστος τερματισμού του παλιού προμηθευτή σας μέχρι τα € 100. Επιπλέον, με τα πλεονεκτήματα του Box + Mobile, το κινητό σχέδιο 5G Bouygues είναι από 10.Μόνο 99 €/μήνα.

Αρνητικές κριτικές Bboxe Fit

Ο Main Boxe Fit Αρνητικές κριτικές αφορά τηλεόραση. Παρά τις πολύ ελκυστικές τιμές και τις υπηρεσίες υψηλής ποιότητας στο Διαδίκτυο, ο χειριστής Bouygues δεν ήθελε πρόσβαση στην τηλεόραση. Ωστόσο, για την ίδια τιμή, η SFR προσφέρει πράγματι έναν αποκωδικοποιητή τηλεόρασης με το SFR Box 7. Χωρίς να παρέχει απαραιτήτως αποκωδικοποιητή, η Bouygues Telecom θα μπορούσε τουλάχιστον να δώσει στους πελάτες της πρόσβαση στην εφαρμογή του Β του.τηλεόραση. Αυτή δεν είναι η περίπτωση.

Το άλλο αρνητικό σημείο αφορά το μόντεμ. Σύμφωνα με τις κριτικές Bbox Fit, οι πελάτες θα ήθελαν να έχουν το τελευταίο WiFi 6 Fiber Bbox, που περιλαμβάνονται στην προσφορά Bbox Ultym. Το WiFi 6 είναι πράγματι η πιο αποτελεσματική και ελπιδοφόρα τεχνολογία WiFi. Ωστόσο, είναι σαφές ότι πολλές συσκευές δεν μπορούν ακόμα να υποστηρίξουν το WiFi 6. Η απουσία του στο Bbox Fit απέχει πολύ από το να είναι μειονέκτημα, αλλά μπορεί να θεωρηθεί ως τεχνολογική παραβίαση.

Τέλος, ορισμένοι συνδρομητές στο Bbox Fit Reviews αναφέρουν λίγη δυσλειτουργία της σύνδεσής τους στο Διαδίκτυο. Δεν είναι πράγματι αδύνατο να αντιμετωπίζετε τεχνικά προβλήματα με το κουτί σας, όπως αποτυχίες δικτύου. Αλλά να είστε σίγουροι, αυτά τα προβλήματα είναι πολύ σπάνια και κοινά σε όλους τους χειριστές. Σε περίπτωση προβλήματος, η εξυπηρέτηση πελατών Bouygues είναι εκεί για να σας υποστηρίξει.

Ποια είναι η αναθεώρηση του Box Fit του εμπειρογνώμονα Cablereview ?

Συνοψίζοντας :