Bouygues Telecom στο App Store, Bouygues Telecom – Εφαρμογές στο Google Play

Bouygues Telecom

– Παρακολούθηση της κατανάλωσής σας
Είτε είστε στο εσωτερικό, κάπου στη Γαλλία, είτε στο εξωτερικό, με τη νέα εφαρμογή τηλεπικοινωνιών Bouygues ακολουθείτε την κατανάλωσή σας σε πραγματικό χρόνο, όπου κι αν βρίσκεστε. Μια πρακτική υπηρεσία κινητής τηλεφωνίας, η οποία σας επιτρέπει να προσθέσετε επαναφόρτιση και επιλογές, ανάλογα με τις παραλλαγές της κατανάλωσής σας.

Bouygues Telecom 4+

Μετακόμισα τον Απρίλιο, ζητήσατε μια αλλαγή κουτιού (Box Ultim 4K) από την εικόνα δεν είναι καλή . Τον Σεπτέμβριο ένας τεχνικός έρχεται στις 8, μετά από μια ώρα, 30 ελιγμούς και επιταγές που έγιναν από το τηλεχειριστήριο Tel . Ένα τέταρτο μιας ώρας πριν από την άφιξή του η σύνδεση στο Διαδίκτυο διακόπτεται, δεν μπορούσε να ελέγξει πριν φύγει αν η εικόνα ήταν τελικά καλή και συμμόρφωση . Το περιστατικό δεν επιλύεται όταν ήμουν σε θέση να ανάψω την τηλεόραση μετά την επιστροφή του Διαδικτύου το αρχικό πρόβλημα παραμένει . Υποτίθεται ότι θα απαντήσω σε ένα πιθανώς μοναδικό τηλεφώνημα από άλλη υπηρεσία για το υπόλοιπο αντιμετώπισης προβλημάτων την επόμενη εβδομάδα . Συνειδητοποιείτε την υπερβολική διαθεσιμότητα που ζητάτε από τον πελάτη . Φανταστείτε ότι πρέπει να επισκευάσετε ένα αυτοκίνητο υπό τις ίδιες συνθήκες . Σκέφτομαι σύντομα να αλλάξω την υπηρεσία και μπορώ να επιστραφεί στην εποχή της πέτρας του Free TNT: Αγοράζουμε μια κεραία 200 € και διαρκεί 30 χρόνια: 0,55 € το μήνα έχετε ένα αποξενωτικό, εύθραυστο σύστημα, χωρίς καμία αξιοπιστία που δεν το κάνει αξίζει το όνομα της υπηρεσίας που παρακολουθεί την τηλεόραση είναι μια στιγμή ξεκούρασης και η χαλάρωση δεν είναι αυτό?

Youssef Yassine Grimy, 20/04/2022

Εγκατάσταση Bbox 5G

Ο τεχνικός που για μένα στερείται δεξιοτήτων προσπαθώντας να αποσυναρμολογήσει την τηλεφωνική μου πρίζα σε ισχύ το καλό κατεστραμμένο, έτσι εξαρτάται από εσάς ότι θα είναι έτοιμο να επισκευαστεί τότε παράλληλα με αυτό δεν βλέπω γιατί ο τεχνικός μου είπε ότι αυτό πρόκειται να κάνει να αγοράσω μια υποδοχή για να αποκτήσω πρόσβαση στα τηλεοπτικά μου κανάλια, ενώ η εγκατάσταση του τμήματος σας σχετικά με το bbox είναι δωρεάν, μηδενικά ευρώ του κόστους εγκατάστασης .
Επίσης, είστε αποφασισμένοι να με επιστρέψετε για τα δύο τελευταία δωρεάν τιμολόγια έως και 100 ευρώ και ζήτησα τη δέσμευση να μου προσφέρει τους πρώτους δύο μήνες στην προσφορά bbox στην οποία έχω εγγραφεί και είμαι πάντα στην αναμονή για να δω την προσφορά σας να συνειδητοποιούν Και αυτό παρά τα λίγα προβλήματα που αντιμετωπίζετε για την εγκατάσταση των bbox bouygues μου, ελπίζοντας γρήγορα να μπορέσουν να επωφεληθούν από τα τηλεοπτικά κανάλια για τα οποία έχω εγγραφεί και τα οποία δεν είναι ακόμη νέα.
Αφού κατανοώ πολύ και είμαι ικανοποιημένος με το τηλέφωνο iPhone 8 Plus που έλαβα από τη δική σας για το συμβολικό ποσό των 1 ευρώ και γι ‘αυτό σας ευχαριστώ..
Εν τω μεταξύ, ελπίζω να μπορώ να απολαύσω όλες τις υπηρεσίες σας και μόλις υποστηρίξω μερικούς ανθρώπους στην οικογένειά μου και σε άλλους..
Με ειλικρίνεια, ο κ. Grimy Youssef που παραμένει στη διάθεσή σας για τη στιγμή της σύνδεσης

Φοβερός

Πολύ πλήρης και λεπτομερής εφαρμογή. Ειδική αναφορά στην επιλογή της δημιουργίας καλών εικονιδίων εκτός από τις διαφημιστικές προσφορές που υπόκεινται σε έμφαση που εμφανίζεται πάνω από την οθόνη που δίνει ζωή στο σύνολο. Οι πληροφορίες και το περιεχόμενο στο κινητό είναι επιδέξια αποσταγμένες και σαφείς και πολύ κοντά στον ιστότοπο.
Μπορείτε να εγγραφείτε και να ακυρώσετε υπηρεσίες χωρίς δυσκολία και να επωφεληθείτε από τα περιοδικά .
Όλα γίνονται για να κάνουν την πιο προσιτή εφαρμογή στην αγορά τοποθετώντας τον χρήστη/αυτόνομο πελάτη και στο επίκεντρο της εκδήλωσης των δυνατοτήτων που παρουσιάζονται σαν τα άρθρα και τα θέματα των ειδήσεων, το κόκκινο αρχείο που παρέχει πληροφορίες σχετικά με τη ζωή του Mobile, Οι σημαντικές καινοτομίες (σας ευχαριστώ στο 5G και τη συνεχή ανάπτυξη ινών) και την επαγρύπνηση που πρέπει να ανακληθεί σε περίπτωση phising, εγκληματικότητα στον κυβερνοχώρο.

Εμπιστευτικότητα της εφαρμογής

Ο προγραμματιστής Bouygues Telecom έδειξε ότι η επεξεργασία δεδομένων όπως περιγράφεται παρακάτω θα μπορούσε να είναι μεταξύ των πρακτικών της εφαρμογής από την άποψη της εμπιστευτικότητας. Για να μάθετε περισσότερα, συμβουλευτείτε την πολιτική απορρήτου του προγραμματιστή.

Δεδομένα που χρησιμοποιούνται για να σας ακολουθήσουν

Δεδομένα που δημιουργούν έναν σύνδεσμο μαζί σας

Τα παρακάτω δεδομένα μπορούν να συλλεχθούν και να συνδεθούν με την ταυτότητά σας:

 • Ψώνια
 • οικονομικές πληροφορίες
 • Στοιχεία επικοινωνίας
 • Περιεχόμενο χρήστη
 • Ιστορικό έρευνας
 • Αναγνωριστικά
 • Χρησιμοποιήστε δεδομένα
 • Διαγνωστικός

Δεδομένα που δεν καθορίζουν κανένα σύνδεσμο μαζί σας

Τα παρακάτω δεδομένα μπορούν να συλλεχθούν, αλλά δεν συνδέονται με την ταυτότητά σας:

 • Τοποθεσία
 • Αναγνωριστικά
 • Διαγνωστικός

Οι πρακτικές εμπιστευτικότητας ενδέχεται να διαφέρουν, ιδίως ανάλογα με τα χαρακτηριστικά που χρησιμοποιείτε ή την ηλικία σας. Μάθε περισσότερα

Πληροφορίες

Πώληση τηλεπικοινωνιών Bouygues

Η συμβατότητα του iPhone απαιτεί iOS 11.0 ή αργότερα. Το iPod Touch απαιτεί iOS 11.0 ή αργότερα. Το MAC απαιτεί MacOS 11.0 ή αργότερα και Mac με το τσιπ Apple M1 ή αργότερα έκδοση.

Θέση ακόμα και όταν δεν είναι ανοιχτή, αυτή η εφαρμογή μπορεί να χρησιμοποιήσει τη γεωγραφική σας θέση και να μειώσει την αυτονομία της συσκευής σας.

Πνευματικά δικαιώματα © 2023-Bouygues Telecom

 • Ιστοσελίδα προγραμματιστή
 • Βοήθεια
 • Συμφωνία εμπιστευτικότητας
 • Ιστοσελίδα προγραμματιστή
 • Βοήθεια
 • Συμφωνία εμπιστευτικότητας

Bouygues Telecom

Η νέα εφαρμογή τηλεπικοινωνιών Bouygues, all-in-one, εύκολη στη χρήση και κοντά σας.

Σταθερός, κινητός πελάτης ή και τα δύο ? Με τη νέα εφαρμογή Bouygues Telecom, μπορείτε γρήγορα να αναγνωρίσετε τον εαυτό σας με αναγνώριση προσώπου ή δακτυλικά αποτυπώματα.
Κατανάλωση, τιμολόγια, πακέτα και συνδρομές … Όλες οι βασικές σας πληροφορίες είναι ορατές στην αναλαμπή ενός ματιού και προσβάσιμα σε ένα κλικ στην προσαρμόσιμη αρχική οθόνη σας.

Αλλά η νέα εφαρμογή τηλεπικοινωνιών Bouygues είναι επίσης ..

– Παρακολούθηση της κατανάλωσής σας
Είτε είστε στο εσωτερικό, κάπου στη Γαλλία, είτε στο εξωτερικό, με τη νέα εφαρμογή τηλεπικοινωνιών Bouygues ακολουθείτε την κατανάλωσή σας σε πραγματικό χρόνο, όπου κι αν βρίσκεστε. Μια πρακτική υπηρεσία κινητής τηλεφωνίας, η οποία σας επιτρέπει να προσθέσετε επαναφόρτιση και επιλογές, ανάλογα με τις παραλλαγές της κατανάλωσής σας.

– Διαχείριση των πακέτων και των συνδρομών σας
Πρέπει να ξέρετε τι περιλαμβάνεται στο πακέτο σας ή σε αυτό των αγαπημένων σας ? Μεταβείτε στην ενότητα “My Lines” για να αποκτήσετε πρόσβαση στις λεπτομέρειες των προσφορών σας.

– Το νέο σας ηλεκτρονικό κατάστημα
Ψάχνετε για μια νέα συνδρομή, ένα πιο κατάλληλο πακέτο με νέο εξοπλισμό και προσαρμοσμένες επιλογές ? Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα σας προσφέρει μια ποικίλη και εξατομικευμένη επιλογή.

– Η προσαρμοστή σας -Βοήθεια
Χάρη στη νέα εφαρμογή Telecom Bouygues, επωφελείται από την άμεση πρόσβαση στις υπηρεσίες βοήθειας και τα άμεσα μηνύματα. Χαμένο τηλέφωνο ? Η κινητή βοήθεια είναι εκεί για να σας συνοδεύσει. Πρέπει να πιείτε, να εγκαταστήσετε ή να βοηθήσετε το bbox σας ? Ο βοηθός μου στο bbox είναι εκεί για να σας καθοδηγήσει.

– Μόνιμη πρόσβαση στα τιμολόγιά σας
Οπουδήποτε, οποτεδήποτε, μπορούν να μεταφορτωθούν ή να συμβουλευθούν. Και εάν είναι απαραίτητο, μπορείτε επίσης να πληρώσετε για τα τελευταία σας τιμολόγια.

– Διαχείριση του βελτιστοποιημένου WiFi σας
Ο χώρος “Διαχείριση του bbox” σας επιτρέπει να προσωποποιήσετε τον κωδικό πρόσβασης WiFi και να το μοιραστείτε με τους γύρω σας. Ο έλεγχος του δικτύου σας επιτρέπει επίσης να εξασφαλίσετε και να ελέγχετε πιο εύκολα την πρόσβαση στο Διαδίκτυο των παιδιών σας.

– Η γεωγραφική θέση του τεχνικού τηλεπικοινωνιακού σας Bouygues
Έχετε προγραμματισμένο ραντεβού με τεχνικό ? Με την υπηρεσία γεωγραφικής κατανάλωσης, μπορείτε να ακολουθήσετε την άφιξή σας σε πραγματικό χρόνο, να προειδοποιήσετε σε περίπτωση καθυστέρησης και να σημειώσετε την ποιότητα της παρέμβασης απευθείας από την αίτησή σας.