Μεγάλη κατανομή στο δίκτυο τηλεπικοινωνιών Bouygues., Bouygues Telecom: Μεγάλη κατανομή στο πλάι του δικτύου κινητής τηλεφωνίας, τίποτα δεν πάει καλά

Ανιχνευτής Bouygues Down

Έχουμε δει την ανησυχία σε διάφορα συντακτικά smartphones εξοπλισμένα με συνδρομή Bouygues (ένα πακέτο B & You Light 30 GB στα € 9.99/μήνα, πιο συγκεκριμένα). Εάν οι κλήσεις και τα δεδομένα λειτουργούν σωστά, είναι πραγματικά αδύνατο να συνδεθούμε με το Δίκτυο 4G του χειριστή από σήμερα το πρωί. Στο λογαριασμό του στο Twitter, υποστηρίζει επίσης ο Bouygues Απενεργοποιήστε 4G, Προκειμένου να συνδεθείτε στο δίκτυο 2G/3G.

Μεγάλη κατανομή στο δίκτυο τηλεπικοινωνιών Bouygues

Αρκετές εκατοντάδες περιστατικά καταγράφηκαν στο δίκτυο του τηλεφωνικού φορέα μόνο την ημέρα τη Δευτέρα, 8 Φεβρουαρίου 2021.

Δημοσιεύτηκε στις 08/02/2021 στις 6:51 μ.μ

Εάν έχετε εγγραφεί στο Bouygues Telecom, ίσως έχετε γνωρίσει κάποιες δυσκολίες τις τελευταίες ημέρες με το δίκτυο κινητής τηλεφωνίας ή τη σύνδεσή σας στο Διαδίκτυο. Όπως αναφέρει το Phonandroid, ο χειριστής φαίνεται να έχει συναντήσει μια γενικευμένη αποτυχία. Οι καταγγελίες συνδρομητών πολλαπλασιάστηκαν τη Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου στο χώρο του ανιχνευτή Down τη Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου. Και όλες οι περιοχές φαίνεται να ανησυχούν παρά την τελευταία ανακοίνωση της εταιρείας στο Twitter, η οποία έδειξε ότι δεν ήταν εθνική αποτυχία, αλλά μάλλον “εντοπίστηκε”.

Στη Μασσαλία, στο Μονπέλλιερ, στην Τουλούζη, στο Παρίσι, στη Νάντη, στη Λυών ή στο Dijon, οι συνδρομητές τηλεπικοινωνιών Bouygues έχουν αναφέρει σημαντικές διαταραχές του δικτύου για κινητά και διαδικτύου. Οι δυσκολίες στις συνδέσεις που πέφτουν ιδιαίτερα άσχημα, ενώ πολλοί Γάλλοι βρίσκονται επί του παρόντος σε τηλεργασία λόγω της πανδημίας του Covvi-19. “Γεια σας, Box Ultym Breakdown από σήμερα το πρωί στο Auvergne. Είμαι μηχανικός τηλεργασίας. Θα μπορούσατε να μας ενημερώσετε για την περίοδο πρόβλεψης καθώς και για τη γεωγραφική έκταση του προβλήματος ? Σας ευχαριστώ “, γράφει για παράδειγμα το Smaest στο Twitter.

Μια κορυφή περιστατικών σημειώθηκε κυρίως στην περιοχή Auvergne τη Δευτέρα. Περίπου στις 11 π.μ., 432 αναφορές καταγράφηκαν σε όλη τη Γαλλία σύμφωνα με τον ιστότοπο του ανιχνευτή Down. Η εξυπηρέτηση πελατών του φορέα εκμετάλλευσης ήταν επίσης συγκλονισμένη με κατά μέσο όρο 20 λεπτά αναμονής για να φτάσει σε τηλεόραση. Και σύμφωνα με αρκετές μαρτυρίες, μια περίοδος επιστροφής κανονικής που βρίσκεται μεταξύ 72 ωρών και 12 ημερών επικοινωνήθηκε σε αυτούς. Τι ενοχλεί πολύ για τους πελάτες Bouygues.

Bouygues Telecom: Μεγάλη κατανομή στο πλάι του δικτύου κινητής τηλεφωνίας, τίποτα δεν πάει καλά

Ενημέρωση από τις 17 Μαρτίου 2020 στις 11:35 π.μ.: Τα προβλήματα συνεχίζονται στο δίκτυο Bouygues Mobile Network. Οι καταγγελίες συσσωρεύονται στους χρήστες Twitter και DownDetector αναφέρουν πάντα δυσκολίες σύνδεσης. Φαίνεται πάντα αδύνατο να συνδεθούμε στο δίκτυο Bouygues σε 4G, όπως είδαμε και πάλι στο πλευρό μας. Επιπλέον, έχουμε λάβει ένα μήνυμα από τον χειριστή στον οποίο υποδεικνύει να κάνει ό,. Αυτό σημαίνει ότι το εργατικό δυναμικό μειώνεται περισσότερο από το συνηθισμένο και ότι η αποκατάσταση του δικτύου μπορεί να απαιτεί περισσότερο χρόνο από το συνηθισμένο. Ακολουθεί ένα απόσπασμα από το εν λόγω μήνυμα:

“Στο σημερινό πλαίσιο υγείας, η Bouygues Telecom κινητοποιείται για να επιτρέψει σε όλους να παραμείνουν σε επαφή με τους αγαπημένους τους και το επαγγελματικό τους περιβάλλον. Αντιμέτωποι με την επιδημία του κοροναϊού Ποιος μας έχει αγγίξει για αρκετές εβδομάδες, γνωρίζουμε τις δυσκολίες που πολλοί από εσάς αντιμετωπίζετε καθημερινά και κατανοούν τις ανησυχίες που θα μπορούσαν να είναι δικές σας. Όλοι μας ανησυχεί και όλοι πρέπει να δράσουμε μαζί για να διατηρήσουμε την υγεία του καθενός. Σε αυτό το πλαίσιο, γνωρίζετε αυτό Όλοι οι υπάλληλοι του Bouygues Telecom κινητοποιούνται Έτσι ώστε να μπορείτε να επικοινωνείτε με τις καλύτερες συνθήκες, με τους αγαπημένους σας, τους φίλους και τους συναδέλφους σας και για να επωφεληθείτε από τις υπηρεσίες σας στο Διαδίκτυο και την τηλεόραση για να σας αποσπάσουν και να μοιραστούν στιγμές με την οικογένεια. Πρέπει επίσης να διασφαλίσουμε την ασφάλεια των υπαλλήλων μας στο πλαίσιο των σημερινών συστάσεων των αρχών. Οι τεχνικές μας ομάδες οργανώνονται με κύλιση Για να διασφαλίσουμε τη μόνιμη εποπτεία του δικτύου μας προκειμένου να διατηρηθεί η ποιότητα των σταθερών και κινητών υπηρεσιών, κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.»

Αρχικό άρθρο της 16ης Μαρτίου 2020:

Δίκτυο Bouygues 4G

Ένας πολύ μεγάλος αριθμός συνδρομητών στο κινητό δίκτυο των Bouygues Telecom συναντά ταυτόχρονα τα μεγάλα προβλήματα σύνδεσης. Από σήμερα το πρωί, δεν φαίνεται δυνατή καμία σύνδεση με το δίκτυο 4G.

Από σήμερα το πρωί 9 π.μ., οι χρήστες του κινητού δικτύου του Bouygues Telecom αντιμετωπίζουν σοβαρότητα προβλήματα σύνδεσης. Η ανησυχία φαίνεται να αγγίζει πόλεις όπως η Λυών, η Λιλ, η Ντιζόν, η Μασσαλία, το Παρίσι και ορισμένες περιοχές του île-de-france (Les Hauts-de-Seine, Seine-Saint-Denis και Val-de-Marne πιο συγκεκριμένα)). Επιπλέον, παρά τη μικρή παραλλαγή λίγο πριν τις 4:00 μ.μ.

Μια γενικευμένη κατανομή του δικτύου 4G μόνο ?

Έχουμε δει την ανησυχία σε διάφορα συντακτικά smartphones εξοπλισμένα με συνδρομή Bouygues (ένα πακέτο B & You Light 30 GB στα € 9.99/μήνα, πιο συγκεκριμένα). Εάν οι κλήσεις και τα δεδομένα λειτουργούν σωστά, είναι πραγματικά αδύνατο να συνδεθούμε με το Δίκτυο 4G του χειριστή από σήμερα το πρωί. Στο λογαριασμό του στο Twitter, υποστηρίζει επίσης ο Bouygues Απενεργοποιήστε 4G, Προκειμένου να συνδεθείτε στο δίκτυο 2G/3G.

Bouygues Downdetector Breakdown

Ο ίδιος ο ιστότοπος DownDetector αναφέρει αυτές τις ανησυχίες σχετικά με τη σύνδεση και επίσης αναφέρει προβλήματα τηλεφωνίας. Τέλος, πρέπει να σημειωθεί ότι το πρόβλημα φαίνεται να αφορά μόνο τη σύνδεση κινητής τηλεφωνίας / 4G και ότι ολόκληρο το πλαίσιο σταθερής τηλεφωνίας / internet δεν φαίνεται να επηρεάζεται από αυτό το πρόβλημα.

Ως συνήθως, δεν θα αποτύχουμε Σας ενημερώνονται για την εξέλιξη της κατάστασης. Εάν μπορούσαμε να πιστέψουμε ότι το πρόβλημα επρόκειτο να βρει μια λύση μεταξύ 3:00 μ.μ. και 4:00 μ.μ.

  • Μοιραστείτε μετοχή ->
  • Tweeter
  • Μερίδιο
  • Αποστολή σε έναν φίλο