Το πακέτο B & You De Bouygues: ένα φτηνό πακέτο κινητής τηλεφωνίας χωρίς υποχρέωση |, ειδικό σειριακό πακέτο B & You de Bouygues

Ειδική σειρά B & You 200GB

200 2 δεδομένα

Το πακέτο B & You De Bouygues: ένα φτηνό πακέτο κινητής τηλεφωνίας χωρίς υποχρέωση

Ο B & You Mobile Packages είναι φθηνά και μη δεσμευτικά πακέτα τηλεπικοινωνιών Bouygues. Διατίθενται στο εμπόριο σε πιο ελκυστικές τιμές από ό, τι οι Mobile Bouygues Telecom Sensation Sensation, οι οποίες έχουν αναγκαστικά μια περίοδο δέσμευσης. Ο B & You Προσφορές Ελάτε σε τρεις μορφές, αλλά όλα επιτρέπουν να καλέσετε, στείλτε SMS/MMS ή χρησιμοποιήστε το Διαδίκτυο στο κινητό σας.

Τα κύρια πλεονεκτήματα των πακέτων B & You

 • Τα πακέτα B & You είναι χωρίς δέσμευση : Μπορείτε να τερματίσετε και να αλλάξετε τον χειριστή ανά πάσα στιγμή χωρίς να πληρώνετε πρόσθετα έξοδα απλώς φέρνοντας τον κωδικό RIO σας.
 • Οι τιμές αυτών των πακέτων είναι πολύ επωφελείς και επωφελούνται από το επίπεδο εισόδου του Απεριόριστες κλήσεις, SMS και MMS στη Γαλλία και το DOM.
 • Επωφεληθείτε από την ποιότητα των υπηρεσιών τηλεπικοινωνιών Bouygues, συμπεριλαμβανομένου του Δίκτυο 3G/4G, το δίκτυο των καταστημάτων και την ποιότητα της εξυπηρέτησης πελατών της.
 • Εκεί Η κάρτα SIM των πακέτων B & You ενεργοποιεί τον ίδιο τρόπο όπως το Sim Bouygues.

Οι τιμές των πακέτων B & You κυμαίνονται από 7,99 €/μήνα σε € 24,99/μήνα Εξαιρουμένων των εξαιρετικών ή αποκλεισμένων προσφορών ιστού:

 • B & You 20MB πακέτο στο 7,99 €/μήνα
 • B & You 20GB πακέτο στο 19,99 €/μήνα
 • B & You 50GB πακέτο στο 24,99 €/μήνα

Count 10 € για να αποκτήσετε την κάρτα SIM, παραγγέλλοντας την στον ιστότοπο Bouygues Telecom.

Σαφώς, το κύριο πλεονέκτημα του B & που προσφέρετε είναι να είστε σε θέση να απολαύσετε ένα Φτηνές πακέτο Bouygues.

Ενδιαφέρεστε για το πρόγραμμα κινητής τηλεφωνίας B & You ? επικοινωνήστε μαζί μας στο 09 87 67 55 23 Για να εγγραφείτε στο νέο σας πρόγραμμα για κινητά ή να ζητήσετε να ανακληθείτε δωρεάν από έναν από τους συμβούλους μας.

Οι κλήσεις περιλαμβάνονται στο B & You Προσφέρετε

Γυναικείες

Είτε στο πακέτο B & You 20mo είτε στο πακέτο B & You 50go, οι κλήσεις είναι Απεριόριστο 24 ώρες την ημέρα από τη Γαλλία έως την ηπειρωτική Γαλλία και το DOM.

Από το Πακέτο B & You 20GB, Οι κλήσεις είναι Απεριόριστο από ολόκληρο τον κόσμο στην ηπειρωτική Γαλλία σε Wi-Fi και 3G/4G από την Ευρώπη, τις Ηνωμένες Πολιτείες και τον Καναδά χάρη στοWorld & You Application Διάταξη από την Bouygues Telecom.

Με την Πακέτο B & You 50GB, Οι κλήσεις είναι Απεριόριστο από τη Γαλλία σε σταθερό σε 120 προορισμούς και στα κινητά των Ηνωμένων Πολιτειών, του Καναδά και της Κίνας.

Σε όλα τα σχέδια B & You, οι κλήσεις είναι Απεριόριστο για τη Γαλλία, την Ευρώπη και τα γαλλικά υπερπόντια τμήματα από την Ευρώπη και το DOM.

Μέσα στο Bouygues Telecom Mobile προσφέρει, οι Doms συγκεντρώνουν τις ακόλουθες χώρες: η Γκουαντελούπη (και το αρχιπέλαγος La Désirade, Les Saintes, Marie Galante), Γαλλική Γουιάνα, Ρουουνιόν, Μαρτινίκα, Μάιο + Άγιος Pierre-et-Miquelon.

Επιπλέον, η Ευρώπη λαμβάνει υπόψη όλες αυτές τις χώρες: Azores (LES), Γερμανία, Ανδόρα, Αγγλία, Αυστρία, Baléares (LES), Βέλγιο, Βουλγαρία, Κανάρια (LES), Κύπρος, Κέρδη, Κρήτη, Κροατία, Κυκλάδες (LES), Δανία, Σκωτία, Ισπανία, Εσθονία, Φινλανδία, Γιβραλτάρ, Ελλάδα, Γκέρνσεϊ, Ουγγαρία, Αλάντες, Νησί του Ανθρώπου, Νησί Wight, Νήσοι Φαριανών, Ile Rhodes, Ιρλανδία, Ιρλανδία, Ισλανδία, Ιταλία, Τζέρσεϋ, Λετονία, Λιχτενστάιν, Λιθουανία, Λουξεμβούργο, Μάπιρα, Μάλτα, Νορβηγία, Ουαλία , Πολωνία, Πορτογαλία, Τσεχική Δημοκρατία, Ρουμανία, Άγιος-Μάρριν, Σαρδηνία, Σικελία, Σλοβακία, Σλοβενία, Σουηδία, Βατικανό.

B & προσφέρετε: Quid SMS και MMS ?

Σε όλες τις προσφορές B & You, το Το SMS και το MMS είναι απεριόριστα Στη Γαλλία στη Μητροπολιτική Γαλλία και τα γαλλικά υπερπόντια τμήματα και από το DOM και από την Ευρώπη και το DOM έως τη Μητροπολιτική Γαλλία επίσης, την Ευρώπη και το DOM.

Το SMS είναι επίσης απεριόριστο από ολόκληρο τον κόσμο στη Γαλλία σε Wi-Fi και 3G/4G από την Ευρώπη, τα γαλλικά υπερπόντια τμήματα, τις Ηνωμένες Πολιτείες και τον Καναδά μέσω τουWorld & You Application.

Ο κόσμος και η εφαρμογή σας, τι είναι ? Η εφαρμογή World & You σας επιτρέπει να επωφεληθείτε από Απεριόριστες κλήσεις και SMS από το εξωτερικό στη Γαλλία με τη σύνδεση με Wi-Fi. Η εφαρμογή είναι συμβατή με συσκευές Android (έκδοση μεγαλύτερη από 2.2) και iOS (έκδοση μεγαλύτερη από 5.0). Τα άτομα που ψάχνετε για επικοινωνία δεν χρειάζονται την εφαρμογή και λαμβάνουν τις κλήσεις και τα SMS απευθείας στο τηλέφωνό τους. Αυτή η εφαρμογή δεν απαιτεί να συνθέσετε την ενδεικτική της χώρας όταν συνθέτετε τον αριθμό του συνομιλητή σας. Σημείωση: Οι κλήσεις περιορίζονται σε μέγιστη διάρκεια 3 ωρών. Πέρα από, κόβεται η επικοινωνία.

Ποιος όγκος κινητού διαδικτύου με τη συσκευασία B & You ?

B Και προσφέρετε πακέτα προσαρμοσμένα σε όλους τους τύπους δεδομένων σε δεδομένα. Έτσι, το B & You Προσφορές Συμπεριλάβετε τους ακόλουθους φακέλους δεδομένων:

 • Πακέτο σε € 7.99/μήνα: 20MO
 • Πακέτο σε € 19,99/μήνα: 20GB
 • Πακέτο σε € 24,99/μήνα: 50GB

Σε όλους αυτούς τους φακέλους δεδομένων, Το όλο ή μόνο μέρος μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο εξωτερικό. Για το πακέτο 20MB, ολόκληρα τα δεδομένα μπορούν να χρησιμοποιηθούν στη Γαλλία, στην Ευρώπη και στα γαλλικά υπερπόντια τμήματα. Για το B & You 20 GB πακέτα και 50GB, Τα 10GB και 20GB μπορούν να χρησιμοποιηθούν στην Ευρώπη και τα γαλλικά υπερπόντια τμήματα.

Πέρα από το πακέτο του Διαδικτύου, οι επικοινωνίες χρεώνονται 0,05 €/mo στην ηπειρωτική Γαλλία για το πακέτο 20MB και 0,01 €/mo Για πακέτα B & You 20 GB και 50GB.

Για να εγγραφείτε α Bouygues Mobile προσφορά Πραγματικά προσαρμοσμένο στις ανάγκες σας, καλέστε το 09 87 67 55 23 Ή ζητήστε να ανακληθείτε δωρεάν.

Υπάρχει τηλέφωνο που περιλαμβάνεται στη συνδρομή B & You ?

τηλέφωνο

Ο B & You Packages δεν είναι διαθέσιμα με επιδοτούμενο τηλέφωνο. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα σας προσφερθεί καμία προτιμησιακή τιμή για την απόκτηση νέου τηλεφώνου ή ανακατασκευασμένου. Επομένως, θα αναγκαστείτε Πληρώστε την υψηλή τιμή Ειδικά αν θέλετε Αποκτήστε ένα smartphone high-end.

Εάν θέλετε να επωφεληθείτε από ένα τηλέφωνο σε μια πιο πλεονεκτική και προσβάσιμη τιμή, θα είναι καλύτερο να επιλέξετε ένα πακέτο αίσθησης του οποίου οι τιμές είναι πιο ελαφρώς υψηλότερες και οι οποίες απαιτούν αυτό Είστε αφοσιωμένοι σε 24 μήνες. Στη συνέχεια θα επωφεληθείτε από “Πλεονεκτήματα smartphone“Που θα σας επιτρέψει Ανανεώστε το κινητό σας κάτω από 12, 18 ή 24 μήνες Σύμφωνα με τη συνδρομή σας, αξιοποιώντας ένα προτιμησιακό επιτόκιο.

Ποιες υπηρεσίες περιλαμβάνονται στη συσκευασία B & You ?

Στα σχέδια B & You, κατανοούνται διάφορες λειτουργίες, όπως διαχείριση διπλών κλήσεων, κλήσεις ανώνυμων, φιλτράρισμα και κλήση, απάντηση σε μηχάνημα αλλά και κινητό γονικό έλεγχο.

Δύο από τα B & You, το Πακέτο B & You 20mo και το Πακέτο B & You 20GB, έχουν επίσης ένα Δωρεάν επιλογή αποκλεισμού που σας επιτρέπει να αποφύγετε την ofform στο τέλος του μήνα εάν έχετε καταναλώσει όλα τα δεδομένα σας. Αυτή η επιλογή είναι ιδανική αν θέλετε Ελέγξτε την κατανάλωση για τα παιδιά σας για παράδειγμα. Παρά την επιλογή αποκλεισμού, μπορείτε να συνεχίσετε να καλείτε και να στέλνετε SMS χωρίς όριο ακόμη και αν έχετε καταναλώσει όλο το φάκελο δεδομένων σας.

Προσοχή ! Σε αντίθεση με τους περισσότερους φορείς κινητής τηλεφωνίας, η Bouygues Telecom δεν έχει πλέον το δικό του Hotspot Wi-Fi Network. Επομένως, δεν υπάρχει ζήτημα να είστε σε θέση να συνδεθείτε με Wi-Fi έξω από το σπίτι σας σε ένα δίκτυο τηλεπικοινωνιών Bouygues. Από το 2016, η Bouygues Telecom έχει διακόψει το κοινοτικό δίκτυο hotspot με ενημερώσεις στα κουτιά του και έχει δικαιολογήσει αυτήν την ενέργεια από το Ανάπτυξη 4G παντού στη Γαλλία (2η κάλυψη δικτύου όσον αφορά τον πληθυσμό το 2018).

B & προσφέρετε: πληρωμένες επιλογές

χρήματα

Πληρωμένες επιλογές που πρέπει να αφαιρεθούν εκτός από το δικό σας B & προσφέρετε είναι σχετικά περιορισμένα. Μεταξύ των πιο ενδιαφέρων, βρίσκουμε ιδιαίτερα τοΕπιλογή Σαββατοκύριακου για 5 €/μήνα που σας επιτρέπει να απολαύσετεΑπεριόριστο Διαδίκτυο τα Σαββατοκύριακα. Αυτή η επιλογή είναι διαθέσιμη μόνο για περίσσεια πακέτων 20GB 20GB.

Προαιρετική πρόσβαση στοΕφαρμογή Β.τηλεόραση προσφέρεται επίσης στα πακέτα B & You 5GB και 20GB. Αυτό σας επιτρέπει να απολαύσετε μια επιλογή από περισσότερα από 70 τηλεοπτικά κανάλια σε smartphone, υπολογιστή και tablet. Η επιλογή προσφέρεται επίσης για € 5/μήνα.

Υπάρχουν επίσης επιλογές για να συμπεριλάβετε περισσότερα Διαδίκτυο στο πακέτο σας κάθε μήνα. Για 1 €/μήνα, παίρνετε 100MB του Διαδικτύου επιπλέον με το πακέτο 20MB. Έτσι, για € 8,99/μήνα, το πακέτο σας περιλαμβάνει 120MB του Διαδικτύου. Για 3 €/μήνα, προσθέτετε 500MB στο πακέτο των 20MB και έχετε το φάκελο δεδομένων σας να ανεβείτε στα 520MB.

Εκτός από αυτά Φτηνές και μη δεσμευτικά πακέτα κινητής τηλεφωνίας, Μπορείτε να εγγραφείτε σε ένα περιοδικό Η ομάδα Για 9,99 €/μήνα.

Το Bouygues Telecom προσφέρει μια προσφορά κινητής τηλεφωνίας Bouygues με δέσμευση ?

Ναι, η Bouygues Telecom προσφέρει τα πακέτα αίσθησης που συγκεντρώνουν Δύο τύποι τύπου με δέσμευση. Το πρώτο είναι εμπλέκονται σε 24 μήνες Εάν θέλετε να κάνετε τοΑπόκτηση ενός νέου smartphone. Αυτό θα σας πωληθεί στη συνέχεια σε ένα προτιμησιακή τιμή. Θα επωφεληθείτε επίσης από τα “πλεονεκτήματα smartphone” που έχουν πολλά πλεονεκτήματα:

 • Ευκολία πληρωμής : Για την απόκτηση του κινητού σας, το Bouygues Telecom σας επιτρέπει να κλιμακώσετε πληρωμές σε διάστημα 24 μηνών και σας προσφέρει το τηλέφωνο σε προτιμησιακή τιμή,
 • Δωρεάν δάνειο από ένα τηλέφωνο ισοδύναμο σε περίπτωση βλάβης,
 • Ανανέωση του τηλεφώνου σας Σε μια πλεονεκτική τιμή: Επωφεληθείτε από τα ίδια προτιμησιακά ποσοστά όπως κατά τη διάρκεια της συνδρομής σας, υπό την προϋπόθεση ότι θα επαναλάβετε για 24 μήνες. Η ανανέωση είναι δυνατή από 24 μήνες για τα πακέτα 50MB και 5GB, από 18 μήνες με τα πακέτα 50GB και 70GB και από 12 μήνες με τα πακέτα 100GB.

Μπορείτε επίσης να εγγραφείτε α Πακέτο αίσθησης χωρίς κινητό. Σε αυτή την περίπτωση, το Η περίοδος δέσμευσης μειώνεται σε 12 μήνες Και η τιμή τιμής είναι επίσης χαμηλότερη.

Ενημερώθηκε στις 05/10/2021

Καλό κινητό σχέδιο

Πακέτο 100GB έχω 9,99 € ::
Επωφεληθείτε από ένα πλήρες πακέτο με Διεθνείς κλήσεις

Ειδική σειρά B & You 200GB

Bouygues Telecom

Η ειδική σειρά B & You περιλαμβάνει απεριόριστες κλήσεις και SMS/MMS στην ηπειρωτική Γαλλία.

Οι κλήσεις στη Γαλλία αφαιρούνται στο δεύτερο από το πρώτο δευτερόλεπτο. Τα MMs περιορίζονται σε 600ko ανά αποστολή.

Κινητό διαδίκτυο

200 2 δεδομένα

τότε 0,01 € / 1,00 1

4G (Πορτοκάλι)

Η ειδική σειρά Bouygues B & You 200GO περιλαμβάνει 200GB κινητής τηλεφωνίας που χρησιμοποιείται στην ηπειρωτική Γαλλία. Μόλις εξαντληθεί το πακέτο, είναι δυνατές 2 λειτουργίες, σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας.

 • Προεπιλεγμένη λειτουργία: Μπορείτε να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε το κινητό Διαδίκτυο χωρίς να μειώσετε τον ρυθμό ροής. Τα δεδομένα που καταναλώνονται είναι Χρεώνεται στην εξαίρεση του πακέτου σε € 0,01/MB, Με προσγείωση € 10.
 • Ενεργοποιήσιμη/απενεργοποιημένη επιλογή δωρεάν: το μειώνεται η χρέωση, Δεν χρεώνεται κανένα πακέτο.

Αυτό το πακέτο είναι συμβατό με τη λειτουργία μόντεμ και το VoIP.

Η Bouygues Telecom χρησιμοποιεί το δικό της κινητό δίκτυο. Ο χειριστής έχει μια ευρεία κάλυψη 4G και ήδη καλύπτει αρκετές πόλεις 4G+. Ανάλογα με την κάλυψη του δικτύου της περιοχής, το πακέτο B & You 200GB Mobile σας επιτρέπει να σερφάρετε στο Διαδίκτυο στο κινητό σας σε 4G+, σε 4G ή σε χαμηλότερο δίκτυο. Μάθετε περισσότερα για τα δίκτυα κινητών τηλεφώνων (4G, 4G+, κ.λπ.).

Διεθνές

Στο εξωτερικο

Δεν συμπεριλαμβάνεται κανένας προορισμός

Το ειδικό πακέτο B & You περιλαμβάνει κλήσεις και SMS στο DOM. Άλλες επικοινωνίες στο εξωτερικό χρεώνονται από το πακέτο σύμφωνα με το τρέχον επιτόκιο. Δείτε τις λεπτομερείς συνθήκες στον οδηγό τιμών Bouygues.

Από το εξωτερικό

Περιλαμβάνονται 266 προορισμοί

Το πακέτο περιλαμβάνει περιαγωγή στην Ευρώπη/DOM: Οι κλήσεις και τα SMS που λαμβάνονται ή εκδίδονται είναι απεριόριστα, το κινητό Διαδίκτυο αφαιρείται από το πακέτο εντός του ορίου του φακέλου δεδομένων, τα MMs υπολογίζονται από το φάκελο κινητής τηλεφωνίας. Σε περίπτωση καταχρηστικής χρήσης, μπορεί να εφαρμοστεί πρόσθετο κόστος. Είναι επίσης δυνατή η χρήση του πακέτου από αλλοδαπούς εκτός Ευρώπης/DOM: Αυτές οι διεθνείς επικοινωνίες (εκδοθείσες/ληφθείσες) χρεώνονται στην αντιστάθμιση σύμφωνα με την τιμή που ισχύει. Με τον κόσμο και την εφαρμογή, οι κλήσεις και οι SMS από ολόκληρο τον κόσμο στη Γαλλία είναι απεριόριστες, αλλά η χρήση του μπορεί να αφαιρεθεί από το κινητό Διαδίκτυο. Δείτε τις λεπτομερείς συνθήκες στον οδηγό τιμών Bouygues.

Στον παγκόσμιο χάρτη παρακάτω, οι προορισμοί που περιλαμβάνονται αναφέρονται με μπλε. Οι μη συμπεριλαμβανόμενοι προορισμοί είναι γκρι. Κάτω από την κάρτα, μπορείτε να τροποποιήσετε την υπηρεσία που λαμβάνεται υπόψη: σε σταθερή ή σε κινητά τηλέφωνα. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους προορισμούς που περιλαμβάνονται στο πακέτο και οι τιμές για τους προορισμούς που δεν περιλαμβάνονται, κάντε κλικ στη χώρα της επιλογής σας ή αναζητήστε το χρησιμοποιώντας το πεδίο της έρευνας. Στη συνέχεια, οι πληροφορίες της χώρας θα εμφανιστούν μετά την κάρτα (εάν οι πληροφορίες είναι διαθέσιμες).

Σχεδιασμός Σχεδιασμός Προορισμοί: 18/12/2019

Αλλες υπηρεσίες

 • Κοινή χρήση μόντεμ / σύνδεσης: Αυτό το πακέτο είναι συμβατό με τη λειτουργικότητα του μόντεμ, η οποία σας επιτρέπει να μοιραστείτε τη σύνδεση κινητού διαδικτύου του τηλεφώνου σας με άλλες συσκευές (υπολογιστής, tablet, κινητό).
 • σι.ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ: Το κινητό σχέδιο του Bouygues δίνει πρόσβαση στην εφαρμογή Β.TV, η οποία επιτρέπει ειδικότερα να παρακολουθεί μια επιλογή τηλεοπτικών καναλιών στην κινητή συσκευή της.
 • Άλλες υπηρεσίες κινητής τηλεφωνίας: Αυτό το πακέτο περιλαμβάνει ιδιαίτερα το οπτικό φωνητικό ταχυδρομείο, την κατανάλωση Ακολουθήστε -up, Double Call, Conference at 3 και Mobile γονικό έλεγχο.
 • Υπηρεσίες για οπτικά ελλιπή άτομα: Με αυτό το πακέτο, το Bouygues προσφέρει τις κινητές λύσεις sealtm και mobile magnifier.
 • Spotify Premium: Επωφεληθείτε από αυτήν την υπηρεσία μουσικής ροής που προσφέρεται για 3 μήνες και στη συνέχεια στις € 9.99/μήνα.
  Το Spotify Premium είναι μια λειτουργία εκτός σύνδεσης που σας επιτρέπει να συγχρονίσετε τη μουσική σας για να ακούσετε τα τραγούδια σας χωρίς το Διαδίκτυο ή στο εξωτερικό.
  Υψηλότερη ποιότητα ήχου σε όλο τον εξοπλισμό σας (smartphones, tablet, υπολογιστές. ) και χωρίς διακοπή.