Το Boursorama Banque σας προσφέρει € 100 κατά την έναρξη ενός τραπεζικού λογαριασμού, η ελευθερία Boursorama Bank προσφορά: € 80 προσφέρονται (έφηβοι)

Η προσφορά της Boursorama Bank “Freedom”: € 80 προσφέρεται

Οι πελάτες των γονέων του Boursorama Banque μπορούν να ανοίξουν έναν δωρεάν τραπεζικό λογαριασμό για το παιδί τους χρησιμοποιώντας την περιοχή του πελάτη τους για να έχουν πρόσβαση στην προσφορά ελευθερίας των € 80 και ξεκινώντας την ηλεκτρονική διαδικασία ανοίγματος. Η διαδικασία συνδρομής στον τραπεζικό λογαριασμό αφιερωμένη σε ανηλίκους ηλικίας 12 έως 17 ετών είναι εντελώς online, καθιστώντας τα βήματα ταχύτερα και απλά.

Κερδίστε έως και 100 € ανοίγοντας λογαριασμό στο Boursorama Banque !

Κερδίστε έως και 100 € ανοίγοντας λογαριασμό στο Boursorama Banque !

Χρειάζεστε λίγα χρήματα ? Όχι μόνο το Boursorama Banque σας προσφέρει 100 € για οποιοδήποτε πρώτο άνοιγμα του τρέχοντος λογαριασμού ! Τώρα είναι η ώρα να ανοίξετε έναν λογαριασμό ! Λεπτομέρεια των προϋποθέσεων για να λάβετε το μπόνους σας καλωσορίσματος στην ηλεκτρονική τράπεζα.

Μην ξεχάσετε να εισαγάγετε τον εμπορικό κώδικα ” BRS100 »»

Για να επωφεληθείτε από την προσφορά μέχρι € 100* που προσφέρεται όταν ανοίξει ο λογαριασμός στο Boursorama Banque, πρέπει να πραγματοποιήσετε το αποτελεσματικό άνοιγμα του λογαριασμού σας. Για αυτό, πρέπει:

 • Στείλτε το πλήρες αρχείο σας σε όλα τα απαραίτητα έγγραφα που ζητήσατε
 • Πραγματοποιήστε μια πρώτη πληρωμή ύψους € 300 τις τελευταίες 5 εργάσιμες ημέρες μετά τη λήψη του μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που σας προσκαλεί να το κάνετε (πρώτη πληρωμή € 100 για την προσφορά καλωσορίσματος και € 300 για την προσφορά Ultim)
 • Συμπληρώστε τον κωδικό “”BRS100“” . στο αίτημά σας

Το μέγιστο ποσό των € 100 θα πιστωθεί στον λογαριασμό σας την ημέρα του αποτελεσματικού του ανοίγματος !

Εκτός από το να είναι η φθηνότερη ηλεκτρονική τράπεζα στην αγορά, το Boursorama Banque δεν απαιτεί μηνιαίες συνθήκες εισοδήματος.

Περισσότερες συνθήκες εισοδήματος για να ανοίξετε λογαριασμό στο Boursorama Banque

Πριν από μερικούς μήνες, ο Boursorama Banque προσέφερε κάρτες Visa Classic και Visa Premier με κατάσταση εισοδήματος.

Σήμερα, η Online Bank δεν επιβάλλει πλέον κατάσταση εισοδήματος Σχετικά με τις προσφορές του άμεσης τραπεζικής κάρτας. Οι όροι εισοδήματος ενδέχεται να ισχύουν εάν επιθυμείτε να ζητήσετε τραπεζική κάρτα από αναβαλλόμενη χρέωση.

Επομένως, δεν θα έχετε όρους εισοδήματος στις ακόλουθες κάρτες

 • Η προσφορά καλωσορίσματος
 • Προσφορά Ultim
 • Η προσφορά Ultim Metal

Εγγραφείτε στην προσφορά Ultim του Boursorama Banque

Εάν ενδιαφέρεστε για την προσφορά Ultim Boursorama Banque Ultim, αυτή είναι μια κάρτα υψηλής ποιότητας Premier Type, χωρίς κόστος στο εξωτερικό σε πληρωμές και με 3 δωρεάν αποσύρσεις ανά μήνα εκτός της ζώνης του ευρώ !

Το Boyrama Banque Welcome Bonus ισχύει επίσης για την προσφορά Ultim και Welcome. Για να επωφεληθείτε από αυτό, απλά εισαγάγετε τον κωδικό “” BRS100“” . Κατά το άνοιγμα του λογαριασμού σας, στη συνέχεια, επιλέγοντας την κάρτα Ultim.

Ανακαλύψτε την προσφορά Ultim Metal !

Ο Boursorama Banque ξεκίνησε πρόσφατα μια νέα τραπεζική κάρτα. Η σωματετότητα του ? Αυτό του να είσαι Μέταλλο. Το Ultim Metal είναι μια πολύ υψηλής τραπεζικής κάρτας με συνολικά δωρεάν Όλες οι πληρωμές και οι αποσύρσεις στο εξωτερικό. Θα έχετε ένα ξεχωριστό σημάδι με αυτή τη νέα κάρτα και εκτεταμένη ασφάλιση σε περίπτωση προβλήματος.

Ένα μπόνους € 20 για το άνοιγμα ενός τραπεζικού λογαριασμού Boursorama Banque. Το ποσό των € 20 θα πιστωθεί στον τραπεζικό λογαριασμό την ημέρα του αποτελεσματικού του ανοίγματος.

Ένα πρωταρχικόE 80 € για την παραγγελία μιας κάρτας καλωσορίσματος ή Ultim: € 80 Premium για οποιαδήποτε εντολή καλωσορίσματος ή τραπεζικής κάρτας Ultim που πραγματοποιήθηκε ταυτόχρονα κατόπιν αιτήματος για ένα άνοιγμα τραπεζικού λογαριασμού και έγινε αποδεκτή από τον Boursorama Banque. Το ποσό των € 80 θα πιστωθεί στον τραπεζικό λογαριασμό την ημέρα του αποτελεσματικού του ανοίγμα.

Η προσφορά της Boursorama Bank “Freedom”: € 80 προσφέρεται

Η ελευθερία Boursorama προσφέρει 80 ευρώ

Θέλετε να μάθετε περισσότερα σχετικά με την προσφορά ελευθερίας των € 80? Βρίσκεστε στο σωστό μέρος ! Αυτό το μπόνους καλωσορίσματος προορίζεται για ανηλίκους ηλικίας 12 έως 17 ετών, ένας από τους γονείς των οποίων είναι πελάτης στο Boursorama Banque. Οι μη ανιχνευτές που επιθυμούν να ανοίξουν λογαριασμό ελευθερίας στο Boursorama Banque μπορούν να επωφεληθούν αυτόματα από ένα μπόνους καλωσορίσματος ύψους € 80, που πιστώνεται γρήγορα στον τραπεζικό τους λογαριασμό. Θα σας εξηγήσουμε πώς και πότε να αποκτήσετε το μπόνους καλωσορίσματος της ελευθερίας των 80 €.

Πώς να αποκτήσετε το ασφάλιστρο των € 80 ανοίγοντας έναν λογαριασμό Freedom Boursorama ?

 • Γίνετε ανήλικος (μεταξύ 12 και 17 και μισό)
 • Ανοίξτε έναν λογαριασμό για πρώτη φορά στο Boursorama Banque με κάρτα ελευθερίας
 • Έχετε τουλάχιστον έναν από τους δύο γονείς των πελατών στο Boursorama

Η προσφορά Freedom € 80 προορίζεται για ανηλίκους που δεν είναι πελάτες στο Boursorama Banque και που ανοίγουν έναν λογαριασμό για πρώτη φορά. Για να επωφεληθείτε από τα € 80 που προσφέρει ο Boursorama Banque, είναι απαραίτητο να ανοίξετε έναν τραπεζικό λογαριασμό με κάρτα ελευθερίας. Αυτή η προσφορά περιορίζεται σε μία προσφορά ανά άτομο και δεν μπορεί να συσσωρευτεί με άλλες προσφορές χρηματιστηριακών αγορών.

Για γονείς: πρόσβαση στην περιοχή πελάτη

Οι πελάτες των γονέων του Boursorama Banque μπορούν να ανοίξουν έναν δωρεάν τραπεζικό λογαριασμό για το παιδί τους χρησιμοποιώντας την περιοχή του πελάτη τους για να έχουν πρόσβαση στην προσφορά ελευθερίας των € 80 και ξεκινώντας την ηλεκτρονική διαδικασία ανοίγματος. Η διαδικασία συνδρομής στον τραπεζικό λογαριασμό αφιερωμένη σε ανηλίκους ηλικίας 12 έως 17 ετών είναι εντελώς online, καθιστώντας τα βήματα ταχύτερα και απλά.

Εάν δεν είστε ακόμα πελάτης στο Boursorama Banque, εδώ είναι οι διαδικασίες που πρέπει να ακολουθήσετε για να ανοίξετε έναν ηλεκτρονικό τραπεζικό λογαριασμό:

 • Εισαγάγετε τα προσωπικά σας στοιχεία
 • Επιλέξτε την τραπεζική σας κάρτα
 • Μεταφέρετε τα υποστηρικτικά σας έγγραφα
 • Πραγματοποιήστε μια πρώτη πληρωμή μεταξύ 50 € και 300 € ελάχιστο

Για να γίνετε πελάτης Bankrama Bankrama, είναι απαραίτητο να είστε ηλικίας, να κατοικείτε στη Γαλλία, να έχετε τραπεζικό λογαριασμό στην ΕΕ και να μην απαγορευτείτε στην τράπεζα. Δεν υπάρχουν όροι εισοδήματος για όλες τις τραπεζικές κάρτες σε άμεση χρέωση. Μόλις ο πελάτης είναι πελάτης, θα λάβετε τα αναγνωριστικά σας για να συνδεθείτε στην περιοχή του πελάτη σας και έτσι να ανοίξετε έναν τρέχοντα λογαριασμό για ανήλικα και να ξεκλειδώσετε την προσφορά ελευθερίας των € 80 €.

Συμπληρώστε τη φόρμα εγγραφής

Μόλις συνδεθείτε στην περιοχή του πελάτη σας, θα πρέπει να συμπληρώσετε μια ηλεκτρονική φόρμα για να ξεκλειδώσετε την ελευθερία 80 € της προσφοράς Boursorama Bank. Η φόρμα είναι απλό να συμπληρώσετε, θα σας ζητήσει κάποιες πληροφορίες σχετικά με την ταυτότητα του παιδιού σας, αυτό το βήμα θα διαρκέσει μόνο λίγα λεπτά. Μόλις ολοκληρώσετε τη συμπλήρωση της φόρμας, μπορείτε να φτάσετε στα απαιτούμενα έγγραφα υποστήριξης.

Για να επωφεληθείτε από το Freedom Prime 80 €, εδώ είναι μερικά παραδείγματα πληροφοριών που πρέπει να παρέχετε στο παιδί σας:

 • Πρώτο και επώνυμο
 • Συγγένεια
 • Ημερομηνια γεννησης
 • Διεύθυνση
 • Τηλεφωνικό νούμερο

Αποστολή εγγράφων υποστήριξης

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικτυακής φόρμας, θα είναι απαραίτητα για την ολοκλήρωση των εγγράφων υποστήριξης για να οριστικοποιήσετε το αίτημά σας Welcome Premium Freedom 80 Euros. Αυτά τα έγγραφα υποστήριξης θα επιτρέψουν στο Boursorama Banque να επαληθεύσει την επιλεξιμότητα του παιδιού σας για αυτήν την προσφορά ευπρόσδεκτη και να επαληθεύσει ότι είναι ανήλικος. Αυτά τα εξαρτήματα μπορούν να μεταδοθούν απευθείας από το smartphone σας, μέσω ψηφιοποίησης ή φωτογραφίας.

Τα υποστηρικτικά έγγραφα που απαιτούνται για την απόκτηση της προσφοράς ελευθερίας 80 ευρώ είναι τα εξής:

 • Μια εθνική ταυτότητα retrato/back ή ένα διαβατήριο, με τη σελίδα που περιέχει την υπογραφή και τη φωτογραφία του κατόχου.
 • Ένα αντίγραφο του οικογενειακού βιβλίου στη σελίδα που περιέχει τις πληροφορίες του ανήλικου αίτημα ή ένα εκχύλισμα πιστοποιητικού γέννησης που χρονολογείται από λιγότερο από 3 μήνες.

Άνοιγμα λογαριασμού

Το τελευταίο βήμα για να λάβετε την προσφορά ελευθερίας από 80 ευρώ είναι να ενεργοποιήσετε τον τραπεζικό λογαριασμό κάνοντας μια πρώτη κατάθεση € 10 στο λογαριασμό του παιδιού σας. Μόλις παραληφθεί η μεταφορά από το Boursorama Banque, το μπόνους των € 80 θα κυκλοφορήσει αυτόματα εντός ενός μηνός μετά το πραγματικό άνοιγμα του λογαριασμού ελευθερίας.

Προκειμένου να λάβετε το μπόνους καλωσορίσματος, ο μικρός τραπεζικός λογαριασμός πρέπει να διατηρηθεί για τουλάχιστον 12 μήνες, επειδή ο Boursorama Banque διατηρεί το δικαίωμα να συλλέξει € 80 από το ασφάλιστρο ελευθερίας σε περίπτωση τερματισμού πριν από την πρώτη επέτειο του τρεχούμενου λογαριασμού.

Θα πρέπει να παρέχουμε έναν κωδικό για την προσφορά της προσφοράς ελευθερίας 80 € ?

Ναι, πρέπει να παρέχεται ένας κωδικός προώθησης για να επωφεληθεί από την προσφορά ελευθερίας των € 80: ο κώδικας είναι Ελευθερία80.

Αυτός ο κωδικός πρέπει να αναφέρεται κατά τη διάρκεια του σταδίου του ερωτηματολογίου στο διαδίκτυο σε ένα ειδικό πεδίο. Οι ομάδες Bank Boursorama εξασφαλίζουν τους κωδικούς προώθησης για να αποφύγετε τη χρήση ενός κώδικα που έχει λήξει.

Πόσο καιρό να λάβετε τα € 80 της προσφοράς Freedom Boursorama ?

Το ασφάλιστρο ελευθερίας των 80 ευρώ πιστώνεται στον μικρό τραπεζικό λογαριασμό σε 30 ημέρες μετά το αποτελεσματικό άνοιγμα του λογαριασμού ελευθερίας στο Boursorama Banque, ταυτόχρονα. Η πληρωμή του καλωσορίσματος Premium Freedom 80 ευρώ είναι επομένως αρκετά γρήγορη, σε σύγκριση με άλλες εγκαταστάσεις όπου πρέπει να περιμένετε αρκετούς μήνες.

Η διαδικασία για την απόκτηση του καλωσορίσματος μπόνους Freepom 80 ευρώ είναι επομένως αρκετά γρήγορη:

 • 15 λεπτά για να ολοκληρώσετε τις διαδικασίες
 • Μελέτη του αρχείου σε 5 εργάσιμες ημέρες μέγιστο
 • Παραλαβή της μεταφοράς σε μέγιστο 48 ώρες
 • Λήψη της πριμοδότησης σε 30 ημέρες

Οικία-Σαλάιρ-Μπουρσόραμμάμα

Περίληψη Ανοίξτε τον λογαριασμό μου Boursorama Banque και αποκτήστε το μπόνους χορηγίας σας ! Αποφασίσατε να κατοικήσετε τον μισθό σας

Διασφάλιση-βέβα-Boursorama-200-Euros προσφορά

Περίληψη Ανοίξτε τον λογαριασμό μου Boursorama Banque και αποκτήστε το μπόνους χορηγίας σας ! Boursorama Life Insurance: Επωφεληθείτε από το 200

Όριο ορίων-ποτεράμα

Περίληψη Η χορηγία είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να αναπτύξετε τη δραστηριότητά σας στο Boursorama. Ωστόσο, είναι σημαντικό να γνωρίζετε το