Η BMW IX3 αποκαταστάθηκε στη δίκη: τα μέτρα αυτονομίας και κατανάλωσης του ηλεκτρικού SUV, ο χρόνος φόρτισης, η αυτονομία και το κόστος της BMW IX3 | Εξελίξιμο

Η αυτονομία BMW IX3

Στα 130 km/h:

Η BMW IX3 αποκαταστάθηκε στη δίκη: τα μέτρα αυτονομίας και κατανάλωσης του ηλεκτρικού SUV

Το ηλεκτρικό αυτοκίνητο, πάνω απ ‘όλα προσαρμοσμένο στην πόλη και τα ταξίδια της καθημερινής ζωής, βλέπει όλο και περισσότερο τις ικανότητες των μπαταριών που ενσωματώνει. Αρκετά για να προσφέρουμε μεγαλύτερες αυτόνομες και κέρδος σε ευελιξία. Έτσι, παράλληλα με τα αστικά μοντέλα που περιορίζουν το μέγεθος των συσσωρευτών τους, τα μεγαλύτερα οχήματα, περισσότερο ή λιγότερο οικογενειακά και πάντα 100 % ηλεκτρικά, αναδύονται. Αυτά πρέπει να είναι σε θέση να κάνουν τα πάντα, μικρά αστικά μαθήματα της εβδομάδας με μακρά ταξίδια αυτοκινητοδρόμων από αναχωρήσεις διακοπών, προκειμένου να μπορέσουν να εκπληρώσουν τη λειτουργία του σπιτιού του σπιτιού. Συχνά ανακοινώνουν άνετες μέγιστες αυτόνομες, αλλά αναγκαστικά ανώτερες από την πραγματικότητα ενός πλήρους ταξιδιού σε ένα γρήγορο κομμάτι. Στην ενότητα “Polyvalent Electric”, μετράμε τις αυτόνομες τους σε πραγματικές συνθήκες με σήμερα το RESTELED BMW IX3.

Zapping Autoesews Green Opel Corsa (2023): Νέα χαρακτηριστικά, κινητήρες, τιμές και ημερομηνία κυκλοφορίας του γερμανικού αυτοκινήτου της πόλης

Από ολόκληρη την τρέχουσα ηλεκτρική περιοχή της BMW, αντιπροσωπεύει το παλαιότερο μοντέλο αλλά δεν έχει περισσότερα από δύο χρόνια. Η BMW IX3 που κυκλοφόρησε τον Μάρτιο του 2021 έλαβε πολύ γρήγορα μια αναστολή για να ακολουθήσει την αισθητική εξέλιξη των θερμικών και υβριδικών επαναφορτιζόμενων υβριδίων X3. Τεχνικά στη σελίδα έναντι του πιο πρόσφατου I4 και IX, το οικογενειακό SUV είχε το πρώτο που ήταν εξοπλισμένο με την τελευταία γενιά ηλεκτρικής μηχανής, το πέμπτο στον γερμανικό κατασκευαστή, έναν πιο συμπαγή κινητήρα με βελτιστοποιημένη ισχύ ενοποίησης και μειωτήρα ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΕΙΔΗ. Στο IX3, είναι τοποθετημένο στο πίσω μέρος για να κάνει μια πρόωση 286 ίππων.

Για το facelift του, τα εσωτερικά και εξωτερικά στοιχεία που έχουν υπογράψει το μηχανοκίνητο αθλητισμό περιλαμβάνονται αυτόματα, οι μπροστινοί του προβολείς είναι βελτιωμένοι και τα πίσω φώτα του υιοθετούν μια πολύ εκφραστική υπογραφή φωτός σε τσίμπημα αγκίστρια, προσανατολισμένα προς τα μέσα. Οι διαστάσεις του διατηρούνται μήκους 4,73 μ. Η μπαταρία στεγάζεται κάτω από το πάτωμα, για χρήσιμη χωρητικότητα 74 kWh (80 kWh Gross). Η μέγιστη αυτονομία που ανακοινώθηκε σύμφωνα με τον κύκλο έγκρισης WLTP είναι 461 χλμ.

Το BMW IX3 διατίθεται στο εμπόριο από € 69.950 στο “Inspiring” Finish. Το κύριο πράγμα περιλαμβάνεται σε αυτή την τιμή, του οποίου το πανοραμικό άνοιγμα της οροφής γυαλιού, ο πλήρης προσαρμοστικός φωτισμός LED, η πίσω κάμερα με αυτόματη αντίστροφη ανάλογα με την μπροστινή διαδρομή, το προσαρμοστικό κρουαζιερόπλοιο, την πίσω πόρτα και τα καθίσματα ηλεκτρικά. Κλιματισμός, αντλία θερμότητας, μεταλλικό χρώμα, 19 “ζάντες, προσαρμόσιμο φωτισμό δωματίου και κατώτατα όρια θυρών ή ακόμα και η δερμάτινη ταπετσαρία απομίμησης που προσθέτει σε αυτή την αναστροφή της επιλογής του χρώματος (μαύρο ή ανοιχτό καφέ), καθώς και τη δυνατότητα τροποποίησης του Υλικό των ένθετων dressing (ξύλο, μέταλλο, λαμπερό μαύρο).

Το “εντυπωσιακό” ανώτερο φινίρισμα, από € 78.050, προσθέτει τους περισσότερους άλλους εξοπλισμούς καταλόγου, συμπεριλαμβανομένης της δερμάτινης ταπετσαρίας (μπεζ, σκοτεινή ή μαύρη καφέ), 20 “ζάντες, χειροκίνητες, Harman Audio System Kardon, Επαναλάβετε το τηλέφωνο Recharge, up-and-on- UP οθόνη, κάμερα 360 °, θερμαινόμενα μπροστινά καθίσματα, διπλά τζάμια, χειρονομία για ορισμένες λειτουργίες του συστήματος πολυμέσων ή των μπροστινών καθισμάτων με εκτεταμένες ρυθμίσεις, συμπεριλαμβανομένου του πλάτους της πλάτης του οδηγού.

Το μοντέλο δοκιμής μας ήταν ένα εντυπωσιακό IX3 με σύζευξη ρυμουλκούμενου, νόστιμα πίσω παράθυρα και εσωτερικά αλουμινένια ένθετα σκοτεινή, που πωλούνται επί του παρόντος σε τιμή € 79.900.

Κατά τη διάρκεια των μετρήσεων μας, η εξωτερική θερμοκρασία που εμφανίζεται μεταξύ 34 ° C και 36 ° C και ο κλιματισμός ρυθμίστηκε στους 21 ° C. Η κανονική λειτουργία οδήγησης ήταν αφοσιωμένη.

Μέτρα

Με γρήγορους τρόπους:

 • Μέση κατανάλωση μεταξύ του πρώτου ποδιού και του ταξιδιού επιστροφής για συνολικά περίπου 45 χλμ. Σε 110 km/h και 130 km/h στον αυτοκινητόδρομο A4.

Στην πόλη :

 • Η μέση κατανάλωση σε μια διασταύρωση του Παρισιού περίπου 16 χλμ. Μεταξύ της πόρτας του Bercy και του Issy-les-Moulineaux (île Saint-Germain) μέσω του Κήπου του Λουξεμβούργου.

Η ζωή στο πλοίο

BMW IX3 RESTYLED

BMW IX3 RESTELD Credit Photo – Autoews

Το γερμανικό SUV δεν έλαβε τη μεγάλη καμπύλη απτική επιφάνεια των άλλων ηλεκτρικών μοντέλων που απελευθερώθηκαν μετά από αυτόν, αλλά εξακολουθεί να εξετάζει τον πίνακα ελέγχου του κατά τη διάρκεια αυτής της αποκατάστασης. Η κεντρική οθόνη πηγαίνει από 10,25 “έως 12,3”, το ίδιο μέγεθος με τα ψηφιακά όργανα. Το μπλοκ κλιματισμού ενσωματώνει τώρα κεντρικούς αερομεταφορείς των οποίων ο σχεδιασμός εκσυγχρονίζεται. Η Κεντρική Κονσόλα αναδιοργανώνει τις εντολές της, τα πλήκτρα πλήκτρων κλειδιών μείγμα στην επιφάνεια που το καλωσορίζει, ο μοχλός κουτιού γίνεται πιο συμπαγής και το κουμπί εκκίνησης (μπλε) μεταναστεύει από τον πίνακα ελέγχου από τον πίνακα ελέγχου.

Αυτό που δεν αλλάζει καθόλου είναι το επίπεδο φινιρίσματος και συναρμολόγησης, κολακευτικό. Πλαστικά ποιότητας μοιράζονται τα έπιπλα με δερμάτινα στοιχεία, λαμπερές επιφάνειες και πολλές μεταλλικές πινελιές στα κουμπιά ανοίγματος παραθύρου. Λεπτομερώς, μόνο το κάτω άκρο του κεντρικού ένθετου, κάτω από την οθόνη, είναι σχετικά απότομη αλλά κρυμμένη. Καταφεύγει μια τσάντα του φωτισμού δωματίου.

Το κυβικό σχήμα του σώματος προσφέρει ένα σημαντικό χώρο διαβίωσης στο πίσω. Από την άλλη πλευρά, το προσκέφαλο στερείται ύψους και είναι μάλλον σταθερό. Ο σχεδιασμός του IX3, που στηρίζεται στην πλατφόρμα Clar που εξυπηρετεί επίσης το θερμικό και το υβριδικό X3, οδηγεί στην παρουσία κεντρικής σήραγγας στο πάτωμα. Παρά τον άνετο όγκο σε ύψος, μήκος και πλάτος, ο μεσαίος επιβάτης δεν θα είναι πραγματικά άνετος. Το κάθισμα έχει μια ενοχλητική γωνία στο πίσω μέρος και είναι πολύ σταθερή και στενή, όπως η πλάτη.

Η περιοχή φόρτωσης επωφελείται επίσης από τους ευθείες τοίχους για να εκμεταλλευτεί σωστά τα 510 λίτρα χωρητικότητας, με δεξαμενή κάτω από το δάπεδο του κορμού, ενάντια στην πίσω ασπίδα, ειδικότερα για την αποθήκευση του αφαιρού δίχτυ διαχωρισμού που είναι σταθερό στο επίπεδο των αρχείων στην οροφή , εξουσιοδότηση φόρτωσης στην κορυφή του περίπτερο.

Η διασταύρωση του Παρισιού

BMW IX3 RESTYLED

BMW IX3 RESTELD Credit Photo – Autoews

Το υψηλό και ευρύ προφίλ του IX3 δεν είναι ιδανικό στην πόλη στα στενά δρομάκια, αλλά είναι πολύ άνετο και βοηθά με μια ελαφριά κατεύθυνση για να αντισταθμίσει το πρότυπο που προτιμά τα ευρεία περιγράμματα. Η κατανάλωσή του στο παρασκήνιο από το ένα άκρο της πρωτεύουσας δεν είναι προς όφελός της, με μέσο όρο 22,5 kWh/100 km. Η αυτονομία κάτω από αυτές τις συνθήκες θα ήταν τότε 329 χλμ.

Αρκετή διαχείριση του αναγεννητικού φρένου προσφέρονται από τα μενού της κεντρικής οθόνης. Ο προσαρμοστικός τρόπος συνεχίζει συνεχώς τη δύναμη της επιβράδυνσης στο πόδι της άνοδας του δεξιού πεντάλ, που κυμαίνεται από την απουσία συγκράτησης σε μια ειλικρινή πέδηση ανάλογα με τα προηγούμενα οχήματα, τις στροφές ή την ανακούφιση. Οι άλλες τρεις λειτουργίες είναι σταθερές και κυμαίνονται από μια δεξαμενή φωτός σε ένα ισχυρό επίπεδο, η ενδιάμεση θέση είναι πιο κοντά στο τελευταίο. Διατηρούν μια σταθερή κούρσα πεντάλ, σε αντίθεση με τον προσαρμοστικό τρόπο που αλλάζει το συναίσθημα από το ένα φρενάρισμα στο άλλο. Ένας τρόπος οδήγησης σχεδόν “σε ένα πεντάλ” επεκτείνεται μετατοπίζοντας το μοχλό από την κεντρική κονσόλα προς τα αριστερά, στη θέση του “Β”. Όποια και αν είναι η δύναμη που έχει ρυθμιστεί στη θέση “D”, η ανάκτηση αυξάνεται στη συνέχεια στο μέγιστο επίπεδο της και προσθέτει τη δυνατότητα να σταματήσει εντελώς χωρίς να αγγίζει το φρένο, αλλά μερικές φορές συνεπάγεται μια ορισμένη πρόβλεψη.

Η άνεση στην πόλη είναι ευαίσθητη εκτός των αστικών περιοχών, με το χέρι με κάποιες μετρητά σε μικρές αλλαγές στην κατεύθυνση. Οι πιο σκοτεινές καμπύλες στη δυναμική οδήγηση δεν έχουν ως αποτέλεσμα την ενίσχυση αυτών των κινήσεων, γεγονός που υπογραμμίζει το μειωμένο κέντρο βάρους και στροφές χωρίς να λαμβάνει σημαντικούς κυλίνδρους για αυτό το οικογενειακό όχημα. Παρά την αρχιτεκτονική της πρόωσης, το IX3 είναι μάλλον υπο-κούρνος ακόμη και όταν είναι απότομη. Τα 2.260 κιλά με οδηγό γίνεται αισθητή και η κατεύθυνση, καθορίζει, ωστόσο στερείται αίσθημα όπως και σε μια εντυπωσιακή πλευρά, ειδικά γύρω από το μεσαίο σημείο. Δεν είναι ιδιαίτερα βολικό στην πόλη, με 12,1 μ. Σε διάμετρο ληστείας, παρά τον πίσω κινητήρα που θα μπορούσε να απελευθερώσει υψηλότερη γωνία περιστροφής των μπροστινών τροχών.

Δεδομένα πόλης

 • Μέση κατανάλωση: 22,5 kWh/100 km
 • Μέση ταχύτητα: 19,9 km/h
 • Εκτίμηση της αυτονομίας στην πόλη: 329 χλμ

Αυτοκινητόδρομος

BMW IX3 RESTYLED

BMW IX3 RESTELD Credit Photo – Autoews

Ο φιλόξενος εσωτερικός χώρος και η διήθηση της ανάρτησης το καθιστούν πιο ελκυστικό στον αυτοκινητόδρομο, όπου μπορεί να αφήσει την ελπίδα για μακρά βήματα χωρίς επαναφόρτιση. Σύμφωνα με τους μέσους όρους που αναφέρθηκαν, 420 χιλιόμετρα είναι δυνατά με ένα GO υπό την προϋπόθεση ότι δεν υπερβαίνουν τα 110 km/h. Το αποτέλεσμα μιας πολύ λογικής κατανάλωσης 17,6 kWh/100 km. Στα 130 km/h, η αύξηση είναι σημαντική, 23,7 kWh/100 km, αλλά θα επέτρεπε να ταξιδεύει 312 χιλιόμετρα.

Επιπλέον, το μοντέλο μας με παράθυρα ζαχαροπλαστικής αποτελεσματικά ηχομονωτικά εξωτερικούς θορύβους, ενώ δύο ηχογραφήσεις που σχετίζονται με το άγχος του ηλεκτρικού κινητήρα μπορούν να επιλεγούν για να ζωντανέψουν την οδήγηση. Περισσότερο ή λιγότερο παρόν ανάλογα με το επιλεγμένο επίπεδο (“ισορροπημένο” ή “αθλητικό”), κυρίως σε επιτάχυνση, προκαλώντας ένα ιπτάμενο και απενεργοποιημένο πιατάκι, αναπτύχθηκαν από τον γερμανό συνθέτη Hans Zimmer. Αυτά είναι τα “BMW Iconicsounds Electric”, εκτός από τον εξοπλισμό του υψηλού “εντυπωσιακού” φινιρίσματος.

Σε όλες τις περιπτώσεις, οι μηχανικοί ανταποκρίνονται αντιδραστικά, όπως αποδεικνύεται από 80 έως 120 km/h σε 2,5 δευτερόλεπτα. Η ροπή 286 hp και 400 nm του μπλοκ ωθεί το IX3 από 0 έως 100 km/h σε 6,8 δευτερόλεπτα, ηλεκτρονικά περιορισμένο σε 180 km/h.

Γρήγορη διαδρομή δεδομένων

Στα 110 km/h:

 • Μέση κατανάλωση: 17,6 kWh/100 km
 • Εκτίμηση της αυτονομίας στα 110 km/h: 420 km

Στα 130 km/h:

 • Μέση κατανάλωση: 23,7 kWh/100 km
 • Εκτίμηση της αυτονομίας στα 130 km/h: 312 km

Εργαστήρια ερωτήσεων

BMW IX3 RESTYLED

BMW IX3 RESTELD Credit Photo – Autoews

Το IX3 παρουσιάζει την κατακόρυφη φόρτιση στην δεξιά πίσω πτέρυγα του, που περιέχει ένα combo CCCS τύπου 2 +. Ο φορτιστής ON -board περιορίζει την ισχύ με εναλλασσόμενο ρεύμα σε 11 kW, ενώ το φορτίο γρήγορου ρεύματος μπορεί να φτάσει τα 150 kW. Τα δύο καλώδια φόρτισης (Mode 2 για εγχώρια και λειτουργία 3 για το Wallbox και τα δημόσια τερματικά) παραδίδονται σε σειρά. Η BMW προσφέρει επίσης ένα έτος συνδρομής στην “ενεργή” προσφορά της για να επωφεληθεί από τα προτιμησιακά ποσοστά σε συμβατά δημόσια τερματικά “BMW χρέωση” στην Ευρώπη (€ 4.99/μήνα τότε). Προστέθηκε σε αυτό είναι ένα έτος δωρεάν απεριόριστη επαναφόρτιση στους τερματικούς σταθμούς γρήγορου φορτίου του δικτύου ιονότητας για τους Γάλλους πελάτες που έχουν παραγγείλει το IX3 τους (ή άλλη ηλεκτρική BMW) το 2022.

 • Με 74 kWh καθαρής χωρητικότητας, θα χρειαστούν περίπου 40 ώρες* για φορτίο 0 έως 100 % σε εγχώρια υποδοχή.
 • Σε 3,7 kW και 7,4 kW single -shaped wallboxes, θα χρειαστείτε περίπου 10 μ.μ. και 11 μ.μ.
 • Σε ένα Wallbox τριών φάσεων (ηλεκτρική εγκατάσταση τριών φάσης) 11 kW, θα χρειαστείτε περίπου 7:30 π.μ.*.
 • Σε ένα τερματικό Fast Load 150 kW, θα χρειαστείτε 32 λεπτά* για να πάτε από 10 % σε 80 %.

Δεν χρειάζεται να υπολογίζετε σε ένα τερματικό με ισχύ μικρότερη από 7,4 kW στο σπίτι για να απολαύσετε την ευελιξία του IX3. Κάτω από αυτήν την ισχύ, τα ξαναγέμισμα πρέπει να είναι σχεδόν καθημερινά, έτσι ώστε να μην αφήσουμε το επίπεδο της μπαταρίας να πέσει πολύ χαμηλά. Αυτό θα μείωνε την ικανότητα αντιμετώπισης της απροσδόκητης, για παράδειγμα, της ανάγκης για μέγιστη αυτονομία την ημέρα μετά από μια ημέρα που κατανάλωσε τα περισσότερα αποθεματικά.

Σε έναν αυτοκινητόδρομο, με ισχύ 150 kW, ο χρόνος αναμονής για να πάει από 10 % σε 80 % είναι στο χαμηλό μέσο όρο. Σεβασμό σε αυτό το εύρος των επιπέδων φορτίου και σύμφωνα με την κατανάλωσή μας, μετά την πρώτη στάση, θα πρέπει να σταματήσουμε κάθε 294 χλμ. (110 km/h) και 219 km (130 km/h) αντίστοιχα) αντίστοιχα) αντίστοιχα) και 219 χλμ.

Φύλλο ισολογισμού

BMW IX3 RESTYLED

BMW IX3 RESTELD Credit Photo – Autoews

Τόσο η πρώτη όσο και η μια από τις τελευταίες BMWs για να προέρχονται από ένα μοντέλο που έπρεπε να προσαρμοστεί στην ηλεκτροδότηση, χωρίς να έχει αναπτυχθεί για να λάβει αρχικά μια ηλεκτρική κινητοποίηση 100 %, το IX3 επιτυγχάνει να κρύψει αποτελεσματικά αυτή την πτυχή του σχεδιασμού του. Μόνο η κεντρική του σήραγγα στα πόδια των πίσω επιβατών και η απώλεια 40 λίτρων αποθήκευσης κάτω από το πάτωμα του κορμού μαρτυρεί. Το αυξημένο SUV του ανυψωμένου σώματος συμμετέχει σε αυτή την καλή ολοκλήρωση, διευκολύνοντας την προσθήκη της μπαταρίας κάτω από το σασί. Και αυτό επιτρέπει ταυτόχρονα να προσφέρει ένα ηλεκτρικό όχημα το οποίο είναι ικανό για πολλές χρήσεις από τον μεγάλο εσωτερικό του όγκο.

Σε αντάλλαγμα, αυτό προσθέτει δυναμικούς περιορισμούς κατά την απόκτηση της μεγαλύτερης δυνατής αυτονομίας. Το X3 και το υψηλό και ορθογώνιο προφίλ του περιπλέκουν τη ροή του αέρα ενώ το μέγεθός του περιλαμβάνει ένα σημαντικό βάρος αρχικά. Προκειμένου να προσφέρει αυτονομία που σχετίζεται με την αναμενόμενη ευελιξία ενός οικογενειακού SUV, η μπαταρία στο σκάφος πρέπει να λαμβάνει υπόψη αυτά τα στοιχεία και να έχει επαρκή ελάχιστη χωρητικότητα. Εδώ, έχει 74 kWh δίχτυα, 80 kWh Gross, που αυξάνει το αυτοκίνητο 518 kg.

Η υπέρβαση των 2,2 τόνων με οδηγό και η χρήση μεγάλων ελαστικών σε 20 ζάντες “, πρέπει μόνο να βελτιωθεί όσο μπορεί η αεροδυναμική. Πλήρης μάσκα, επανασχεδιασμένη βάση, διάχυτο, στόμιο στέγης … μετράει επίσης πολύ στον κινητήρα του για να εμφανίσει την καλύτερη δυνατή απόδοση.

Εάν η προκύπτουσα κατανάλωση δεν είναι εξαιρετική, εκτός από την πολύ καλή αξία στα 110 km/h, ο συμβιβασμός που βρέθηκε στο μέγεθος του συσσωρευτή του οδηγεί σε αξιόλογες ακτίνες δράσης μέχρι 420 χλμ. ακολουθώντας το πρώτο από ένα μακρύ μάθημα. Που σχετίζονται με πολύ ευχάριστες υπηρεσίες όσον αφορά την έγκριση, που καθιστά το IX3 να αποκαταστήσει μια ρεαλιστική πρόταση ως το κύριο όχημα του σπιτιού.

Ένας αρκετά ισχυρός τερματικός σταθμός στο σπίτι πρέπει να είναι μέρος της εξίσωσης για άνετη καθημερινή χρήση. Μια συνεκτική επένδυση όσον αφορά την ζητούμενη τιμή για αυτό το μοντέλο premium. Η γενναιόδωρη δωρεά του και ο αριθμός των επιλογών που περιορίζονται για ένα γερμανικό σημείο το IX3 σε καλή τιμή/εξοπλισμό εντός της παγκόσμιας σειράς X3, αλλά απευθύνεται σε έναν πελάτη σε αναζήτηση ενός υπερ -εξοπλισμένου οχήματος και διακεκριμένου, βλέποντας την ηλεκτρική ενέργεια ως πρόσθετη συνεισφορά στην έγκριση οδήγησης πριν από την εύρεση οποιουδήποτε οικονομικού κέρδους σε αυτό.

Η αυτονομία BMW IX3

Εταιρείες τερματικά

Evbox troniq Υψηλή δύναμη

Evbox troniq Υψηλή δύναμη
Φόρτωση DC / έως 400 kW

Evbox troniq modular

Evbox troniq modular
Φόρτωση DC / έως 240 kW

Evbox liviqo

Φόρτωση AC / έως 22 kW

Evbox BusinessLine

Φόρτωση AC / έως 22 kW

Τερματικά για άτομα

Evbox Livo

Φόρτωση AC / έως 22 kW

Evbox Elvi

Φόρτωση AC / έως 22 kW

Μάθε περισσότερα

Εξερευνώ

Εταιρείες τερματικά

 • AC για επαγγελματίες
 • DC για επαγγελματίες
 • Διαχείριση επαναφόρτισης
 • Υπηρεσίες
 • Αξεσουάρ

Τερματικά για άτομα

 • Όλοι οι φορτιστές στο σπίτι
 • Διαχείριση επαναφόρτισης
 • Αξεσουάρ
 • Συνδεθείτε στο Evbox Everon

Εταιρικές σχέσεις

 • Συνεργασία μαζί μας
 • Μαρτυρίες πελατών
 • Ιστορίες επιτυχίας
 • Συνδεθείτε στην πύλη συνεργατών

Εξερευνώ

Ακολουθησε μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο μας

Λάβετε τα τελευταία νέα και εμπειρογνώμονες από εμπειρογνώμονες στον κόσμο της ηλεκτρικής κινητικότητας.

 • Πολιτική απορρήτου
 • Οροι χρήσης
 • Συνδρομές
 • Οροι και Προϋποθέσεις