Best GPS 2023 Tracers – Οδηγός αγοράς και σύγκρισης, GPS Tracker, Anti -Flight Tracker, SPY TAG – Mochard GPS

Ο ειδικός σας στον ιχνηλάτη GPS για άτομα και επαγγελματίες

Contents

Ο ιχνηλάτης Το GPS είναι μία από τις πιο επαναστατικές εφευρέσεις τα τελευταία χρόνια από την άποψη του εξοπλισμού αυτο-κίνησης. Μόλις ξεκινήσει στην αγορά, αυτή η συσκευή έχει κάνει σημαντικές αλλαγές. Εταιρείες, άτομα … ο καθένας έχει βρει το λογαριασμό τους. Ποια είναι η χρησιμότητα του GPS Tracker ? Πώς λειτουργεί το τελευταίο ? Πώς να το επιλέξετε ? Μοιραζόμαστε ό, τι πρέπει να το γνωρίζετε, ώστε να μπορείτε επίσης να απολαύσετε αυτό το μικρό τεχνολογικό κόσμημα.

Οι 6 καλύτεροι ιχνηλάτες GPS 2023

Στο παρελθόν, οι πυξίδες χρησιμοποιήθηκαν από τα προγράμματα περιήγησης για να προσανατολιστούν και να βρουν το δρόμο τους. Αλλά με τις εξελίξεις που καταγράφηκαν στο ψηφιακό πεδίο, οι πυξίδες έδωσαν τη θέση τους σε πιο σύγχρονα και πιο εξελιγμένα εργαλεία. Αυτός είναι ο τρόπος που γεννήθηκε ο ιχνηλάτης GPS. Όπως υποδηλώνει το όνομά του, είναι ένα εργαλείο που είναι κυρίως εγκατεστημένο σε ένα αυτοκίνητο. Χρησιμοποιείται για την απόκτηση των γεωγραφικών συντεταγμένων της πιο ακριβώς από ό, τι με τα εργαλεία του παρελθόντος. Εάν έχετε ένα αυτοκίνητο, η εγκατάσταση ενός GPS αυτοκινήτου είναι μια αναγκαιότητα, ειδικά αν ζείτε σε μια μεγάλη πόλη. Η επιλογή του αυτοκινήτου σας ζητά να λάβει υπόψη ορισμένα κριτήρια ότι θα πάρουμε το πρόβλημα να σας παρουσιάσουμε. Αλλά πριν μπορέσετε να ανακαλύψετε τη σύγκριση των 7 καλύτερων μοντέλων του φορέα GPS αυτοκινήτων της στιγμής.

Κατάλογος ιχνηθέτη GPS των καλύτερων προϊόντων 2023

Κατάλογος ιχνηθέτη GPS των καλύτερων προϊόντων 2023

Τελευταία ενημέρωση: 04.09.2023

Έμπειρος δοκιμαστής με περισσότερα από 20 smartphones και 50 φορητούς υπολογιστές στην πίστωσή του.
Παθιασμένος με τη φωτογραφία και τη σειρά Netflix. “Σε καθημερινή βάση, αντιμετωπίζω τις πιο πρόσφατες τεχνολογίες. Μοιράζομαι τον καρπό της εμπειρίας μου μέσω των άρθρων μου.””
[Ο Gabriel δεν αποτελεί μέρος του συντακτικού προσωπικού του BFMTV.com]

Αξιολογήσεις Διαβάστε 4381

Τι είναι ένας ιχνηλάτης GPS ?

Το ακρωνύμιο GPS μεταφράζεται κυριολεκτικά σε Παγκόσμιο Σύστημα Τοποθεσίας. Με άλλα λόγια, αυτό είναι ένα εργαλείο ενσωματωμένο στην πλοήγηση αυτοκινήτων. Προκειμένου να επιτρέψει στον αυτοκινητιστή να αποκτήσει ακριβή δεδομένα σχετικά με τη γεωγραφική θέση του οχήματός του, αυτή η συσκευή χρησιμοποιεί μια δορυφορική συσκευή πλοήγησης. Αυτά τα δεδομένα που συλλέγονται θα επισυνάπτονται στη θέση τους στο δρόμο, προκειμένου να παρέχει στον χρήστη τη θέση του και να του δώσει την κατεύθυνση που θα ακολουθήσει. Αποτελείται από έναν πομπό και έναν δέκτη, ο Tracer GPS λειτουργεί με έναν μάλλον συγκεκριμένο τρόπο. Ο δέκτης καταγράφει το σήμα που εκδίδεται από το δορυφορικό δίκτυο και στη συνέχεια το μεταδίδει στον επόπτη σε πραγματικό χρόνο. Το τελευταίο θα το απεικονίσει μέσω της τοποθέτησης λογισμικού διαχείρισης δεδομένων.

Το GPS είναι μια πολύ δημοφιλής συσκευή μέχρι σήμερα. Σας επιτρέπει να προσανατολίζετε τον εαυτό σας πιο εύκολα και να καταλήξετε σε άγνωστες πόλεις. Σύμφωνα με κριτικές, ο ιχνηλάτης GPS είναι απαραίτητος για να βρεθεί η συντομότερη διαδρομή από το ένα σημείο στο άλλο. Θα πρέπει ακόμα να είναι σε θέση να επιλέξει το καλύτερο GPS ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Οφέλη και τομείς εφαρμογής

Εξοπλισμός GPS σε ένα αυτοκίνητο

Αρχικά, το Συστήματα γεωγραφικής γραμμής GPS προορίζονταν για στρατιωτικές χρήσεις. Με τα χρόνια, η χρήση του έχει επεκταθεί σε άλλους τομείς δραστηριότητας, κυρίως εκείνου του αυτοκινήτου. Σήμερα, οι GPs μπορούν να βοηθήσουν στον εντοπισμό οτιδήποτε από τα ανθρώπινα όντα σε ζώα χωρίς να ξεχνάμε τα οχήματα και άλλα αντικείμενα όπως τα κλειδιά.

Λόγω των πολλών χρήσεών του, το GPS προσφέρει το πλεονέκτημα της ύπαρξης πολύπλευρος. Χρησιμοποιείται επίσης για να βρει ένα χαμένο ζώο για να γνωρίζει το δρόμο του με το αυτοκίνητο. Παρέχει ακριβείς και ακριβείς πληροφορίες σχετικά με τη γεωγραφική θέση του οχήματος που περιορίζουν έτσι τους κινδύνους σφάλματος.

Σε ένα δεύτερο βήμα, καθιστά επίσης δυνατή την ελαχιστοποίηση του κινδύνου κλοπής των οχημάτων, ειδικά σε εταιρείες. Οικονομικά, ο ιχνηλάτης GPS είναι επίσης ευεργετικός εξοπλισμός. Σας επιτρέπει εξοικονόμηση καυσίμων Χάρη στην ανάλυση δεδομένων οδήγησης. Αυτό το εξάρτημα επιτρέπει επίσης στους οδηγούς να βελτιστοποιούν την οδήγησή τους, ιδίως όσον αφορά τις υπηρεσίες παράδοσης ή μεταφοράς ανθρώπων.

Ποιοι είναι οι διαφορετικοί τύποι GPs αυτοκινήτων ?

Σε γενικές γραμμές, υπάρχουν δύο μορφές GPs αυτοκινήτων, ειδικότερα:

Ενσωματωμένο GPS

Τις περισσότερες φορές, αυτές στις μονάδες που κατασκευάζονται στο εργοστάσιο, ταυτόχρονα με το όχημα που θα τους φιλοξενήσει. Εγκαθίστανται γενικά στο σύστημα πλοήγησης οχημάτων. Το κύριο πλεονέκτημα αυτών των ολοκληρωμένων μονάδων έγκειται στη συμπαγής τους. Επειδή αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του οχήματος, αυτός ο τύπος συσκευής δεν γεμίζει τον πίνακα ελέγχου. Χωρίς πρόσθετο καλώδιο δεν χρειάζεται να το συνδέσετε. Επιπλέον, αυτές οι μονάδες στο σκάφος είναι πολύ πιο πρακτικές από τις Κινητά ιχνηθέτες GPS. Σύμφωνα με τις δοκιμές, είναι αρκετά ακριβά και μερικές φορές δύσκολα, ακόμη και αδύνατο να αντικατασταθούν.

Κινητό GPS

Εναλλακτικά Ενσωματωμένο GPS, Οι κινητές μονάδες είναι επίσης διαθέσιμες. Προσφέρουν το πλεονέκτημα ότι είναι λιγότερο ακριβό. Μεταφέρονται εύκολα από το ένα όχημα στο άλλο. Αλλά σύμφωνα με τις απόψεις, αυτές οι μονάδες είναι πιο ογκώδεις.

Τώρα που γνωρίζετε περισσότερα για τους διαφορετικούς τύπους GPs αυτοκινήτων, μπορείτε να κάνετε την καλύτερη επιλογή ανάλογα με τις ανάγκες σας και τον προϋπολογισμό σας. Για να σας βοηθήσουμε, έχουμε δοκιμάσει διάφορα μοντέλα συστημάτων πλοήγησης αυτοκινήτων. Τώρα ανακαλύψτε τη σύγκριση των καλύτερων GPs του αυτοκινήτου της στιγμής.

Παραδείγματα αξιολόγησης των ιχνηθέτη GPS

Λόγω του πλήθους των εμπορικών σημάτων και των μοντέλων των ιχνηθέτη GPS που είναι διαθέσιμα στην αγορά, η ιδανική επιλογή μπορεί πολύ γρήγορα να είναι το ταξίδι ενός μαχητή. Για να σας βοηθήσουμε, δοκιμάσαμε διαφορετικά μοντέλα αντικειμένου τοπικά και τοποθετήσαμε τα αποτελέσματα της δοκιμής μας σε αυτόν τον συγκριτικό οδηγό.

Zeerkeer GPS Tracker με κάρτα SIM

Συσκευή τοποθεσίας εξοπλισμένη με χώρο κάρτας SIM

Για να εντοπίσετε εύκολα το αυτοκίνητό σας και όλα τα σημαντικά αντικείμενα σας, δοκιμάσαμε Zeerkeer, Ο ιχνηλάτης GPS με κάρτα SIM. Έχει επιλογές όπως η ρύθμιση του χρόνου ελέγχου τοποθέτησης και το ιστορικό των διαδρομών. Με αυτό το ντουλάπι αντικειμένου, μπορείτε να ορίσετε μια περίμετρο ασφαλείας. Ο συναγερμός ασφαλείας είναι χρήσιμος σε περίπτωση σοκ, επιφάνειας, χαμηλής μπαταρίας κ.λπ. Εκεί Μπαταρία 5000 mAh Ολοκληρωμένες προσφορές πολύ καλή αυτονομία.

 • Έχει πρόσθετα χαρακτηριστικά
 • Καλή αξία για τα χρήματα
 • Παρακολούθηση πραγματικού χρόνου
 • Καλή ακρίβεια GPS
 • Εύκολη εγκατάσταση ασύρματης χρήσης
 • Διαδραστικός συναγερμός.
 • Μια μικρή επιβλητική συσκευή
 • Ασθενώς αυτόνομη μπαταρία.

Tkmars Tracker GPS μαγνητοποιήθηκε

Συμπαγής συσκευή για τη θέση των αντικειμένων που είναι εύκολα προσαρτημένη σε όλες τις επιφάνειες σιδήρου

Υπόκειται στη δοκιμή ποιότητας μας, Tkmars εμφανίζει χαρακτηριστικά με κάθε τρόπο αξιοσημείωτα. Ενσωματώνει ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών για την παρακολούθηση των αντικειμένων σας. Ακριβής και συμπαγής, είναι κατάλληλο για προσωπική ή επαγγελματική χρήση. Αδιάβροχο, αυτή η συσκευή έχει ένα καλό μπαταρία προσφέροντας έως και 50 ημέρες αυτονομίας ανάλογα με τον ρυθμιζόμενο. Σχεδιάστηκε για να περιορίσει τη διείσδυση του σκόνη και αντέξτε τους κραδασμούς. Ο ενσωματωμένος μαγνήτης του επιτρέπει να διορθώνει εύκολα και σταθερά σε οποιαδήποτε επιφάνεια σιδήρου.

 • Πλοία πρόσθετα χαρακτηριστικά
 • Καλή αξία για τα χρήματα
 • Παρακολούθηση πραγματικού χρόνου
 • Καλή ακρίβεια GPS
 • Εύκολη εγκατάσταση ασύρματης χρήσης
 • Διαδραστικός συναγερμός.
 • Μη επαναλαμβανόμενη μπαταρία
 • Μέση διάρκεια ζωής της μπαταρίας
 • Επιβλητικός σχεδιασμός.

Πλακάκι Slim (2020) Τοποθεραπευτής αντικειμένων

Ο συμπαγής ιχνηλάτης που ολισθαίνει εύκολα από τον εργονομικό του σχεδιασμό

Δοκιμασμένο από τους ειδικούς μας, το ντουλάπι αντικειμένων Πλακάκι Ξεκινά μια κάρτα SIM. Αυτό το μοντέλο είναι πολύ Τέλος και φως, που διευκολύνει τη χρήση του. Γύρισε εύκολα σε ένα πορτοφόλι και σας επιτρέπει να εντοπίσετε οποιοδήποτε αντικείμενο. Έχει μια μακρά μπαταρία που προσφέρει εξαιρετική αυτονομία 3 χρόνια. Συνδέεται με το smartphone σας και την εφαρμογή Πλακάκι θα σας επιτρέψει να βρείτε εύκολα τον εξοπλισμό σας σε περίπτωση απώλειας.

 • Πολύ καλή διάρκεια ζωής της μπαταρίας
 • Πολύ προσιτή τιμή
 • Παρακολούθηση πραγματικού χρόνου
 • Καλή ακρίβεια GPS
 • Εύκολη εγκατάσταση ασύρματης χρήσης
 • Ενσωματωμένο Bluetooth;
 • Λεπτό και κομψό σχέδιο.
 • Μη επαναλαμβανόμενη μπαταρία
 • Χωρίς λειτουργία συναγερμού.

Invoxia GPS Tracker χωρίς κάρτα SIM

Ο ιχνηλάτης αντικειμένων με ένα κομψό σχέδιο με μεγάλη αυτονομία

Invoxia GPS Tracker είναι ένα ντουλάπι αντικειμένου χωρίς κάρτα SIM ότι έχουμε δοκιμάσει για εσάς. Είναι εξαιρετικά πρόστιμο και τόσο συμπαγές που συγκρατεί εύκολα σε ένα πορτοφόλι. Είναι μακράν το πιο κομψό και πιο εξελιγμένο μοντέλο αυτής της σύγκρισης. Σας επιτρέπει να εντοπίζετε τόσο άτομα όσο και αντικείμενα. Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας ποικίλλει μεταξύ 1 και 6 μήνες σύμφωνα με διαμόρφωση.

 • Εξαιρετικά ωραία και συμπαγής σχεδιασμός
 • Ευπροσάρμοστο GPS tracker;
 • Εύκολη εγκατάσταση
 • Καλή εγγύηση από τον κατασκευαστή
 • Αντιστέκεται σε σοκά καλά.
 • Υψηλή τιμή ;
 • Μέση διάρκεια ζωής της μπαταρίας
 • Συμβατό μόνο μαζί σας συσκευές iOS 12+ και Android 5+.

Fosin GPS Tracer

Πολύ λεπτό και ελαφρύ ιχνηλάτη που μπορεί να γλιστρήσει παντού

Φοσίνη είναι ένας ιχνηλάτης μίνι GPS 2,5 ιντσών. Είναι εντάξει, ελαφρύ και πάνω απ ‘όλα εύκολο να κουβαληθεί. Σας επιτρέπει να εντοπίζετε άτομα και αντικείμενα εξ αποστάσεως, σε περίμετρο των 10 μέτρων. Η μπαταρία 1000mAh είναι επαναφορτιζόμενη μέσω ενός καλώδιο USB.

 • Προσιτό ομότιμο;
 • Ενσωματώνει πολλαπλές λειτουργίες
 • Επαναφορτιζόμενη μπαταρία
 • Γρήγορο φορτίο μπαταρίας
 • Λεπτό σχέδιο?
 • Πολύ ελαφρύς ιχνηλάτης GPS.
 • Οι GPs δεν είναι πολύ ακριβείς
 • Κακή διάρκεια ζωής της μπαταρίας.

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα που περιγράφονται στα σχόλια των πελατών

Η αποτελεσματικότητα του προϊόντος εκτιμάται γενικά καλύτερα από τις απόψεις των αγοραστών. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο φροντίσαμε να εντοπίσουμε τα διάφορα πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα που εντοπίστηκαν από τους χρήστες σε ιχνηθέτες GPS.

Μαγνητική συσκευή τοποθεσίας που μπορεί να κολλήσει σε μεταλλικά αντικείμενα

 • Οι περισσότεροι από τους ιχνηθέτες αυτού του συγκριτικού οδηγού είναι εύκολο να εγκατασταθούν
 • Σύμφωνα με τις απόψεις, η τιμή είναι ικανοποιητική συνολικά
 • Τα ολοκληρωμένα χαρακτηριστικά είναι χρήσιμα
 • Χωρίς το σύνολο, το μέγεθος είναι αξιοσημείωτο
 • Τα αξεσουάρ είναι αποτελεσματικά στην εξεύρεση αντικειμένων
 • Στις περισσότερες περιπτώσεις, οι GPs είναι ελαφρύ
 • Η μπαταρία προσφέρει καλή αυτονομία συνολικά
 • Η ακρίβεια των συσκευών είναι καλή
 • Ο σχεδιασμός είναι συμπαθητικός
 • Ο μαγνήτης που ενσωματώνεται σε ορισμένα αξεσουάρ είναι ισχυρός.
 • Οι οδηγίες για ορισμένα αξεσουάρ είναι μόνο στα αγγλικά
 • Το εγχειρίδιο δεν είναι πολύ λεπτομερές
 • Η διαμόρφωση ορισμένων συσκευών είναι λεπτή και απαιτεί χρόνο
 • Για ορισμένα μοντέλα, η αυτονομία είναι πολύ χαμηλή
 • Ορισμένες συσκευές δεν είναι πολύ ισχυρές
 • Σύμφωνα με τις κριτικές, η λήψη της ενημέρωσης μεταβάλλει ορισμένες λειτουργίες GPS
 • Δύσκολο να συνδυάσετε ορισμένο εξάρτημα σε ένα smartphone
 • Ορισμένες περιγραφές δεν συμμορφώνονται με το προϊόν που πωλείται
 • Το σύστημα τοποθεσίας για ορισμένες συσκευές δεν είναι αξιόπιστο
 • Ο ήχος κλήσης συναγερμού είναι ασθενώς αξιοσημείωτος.

Κριτήρια για την επιλογή ενός καλού ιχνηθέτη GPS αυτοκινήτου

Επειδή το GPS είναι ένα κοινό εργαλείο χρήσης, υπάρχουν όλο και περισσότερα μοντέλα στην αγορά. Εάν οι σχεδιαστές γενικά τους ενσωματώνουν στο όχημα, υπάρχουν επίσης κινητές συσκευές. Προκειμένου να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε το καλύτερο GPS για όχημα, ανακαλύψτε τα κριτήρια για την επιλογή των ειδικών μας.

Αυτονομία

Δεδομένης της κεφαλαιουχικής του σημασίας, τουαυτονομία είναι ένα από τα πρώτα κριτήρια που πρέπει να ληφθούν υπόψη για να επιλέξετε τον καλύτερο ιχνηλάτη. Σύμφωνα με κριτικές, διαδραματίζει βασικό ρόλο στη λειτουργία του εξοπλισμού, ειδικά σε περίπτωση πτήσης αυτοκινήτου. Όσο μεγαλύτερη είναι η αυτονομία του GPS σας, τόσο πιο πιθανό είναι να βρείτε το όχημα. Υπάρχουν αξεσουάρ που προσφέρουν 3 χρόνια αυτονομίας Και ακόμη περισσότερο.

Μέγεθος και βάρος

Εάν επιλέξετε ένα Mobile GPS Tracer, Το μέγεθος και το βάρος είναι στοιχεία που δεν πρέπει να παραμελείτε. Αφορά τη διακριτική ευχέρεια του δικού σας γεωγραφικός αλλά και από την ευκολία χρήσης του. Σύμφωνα με τις απόψεις των εμπειρογνωμόνων μας, η καλύτερη επιλογή θα ήταν να επιλέξουμε έναν ιχνηθέτη μειωμένου και ειδικά. Ωστόσο, είναι σημαντικό να θυμηθούμε ότι ορισμένοι μεγαλύτεροι εξοπλισμοί προσφέρουν μεγαλύτερη αυτονομία και μεταφέρουν περισσότερα χαρακτηριστικά. Επομένως, είναι σημαντικό να βρείτε τον καλύτερο συμβιβασμό μεταξύ της χωρητικότητας της μπαταρίας και της διακριτικής ευχέρειας. Αυτό προσφέρουμε σε αυτόν τον συγκριτικό οδηγό με την επιλογή μας Οι καλύτεροι ιχνηλάτες GPS 2020.

Ο τρόπος εγκατάστασης του φάρου

Ανάλογα με τις δοκιμές, υπάρχουν Ετικέτες GPS που συνδέονται με το πλαίσιο του οχήματος με απλό μαγνητισμό, χάρη στους μαγνήτες. Υπάρχουν επίσης ιχνηθέτες που εγκαθίστανται μέσω ενός Θύρα ODB Παρουσιάστε μόνο στα αυτοκίνητα από το 1996. Ορισμένα μοντέλα είναι τόσο συμπαγή ώστε να εισέρχονται εύκολα στο κενό τσέπης του οχήματος.

Γνωρίζετε ότι είναι δύσκολο για έναν ιχνηλάτη να δώσει την τοποθεσία ακριβή όταν βρίσκεται σε υπόγειο χώρο στάθμευσης ? Τα καλύτερα μοντέλα εξακολουθούν να προσφέρουν την περιοχή στην οποία τοποθετείται το αντικείμενο.

Την ακρίβεια και την ευαισθησία του γεωγραφικού

Εκφράζεται στο DBM, η ευαισθησία του GPS είναι ένα γεγονός που παρέχει πληροφορίες σχετικά με την ικανότητα της ετικέτας για την ανίχνευση κινήσεων. Όσον αφορά την ακρίβεια, δίνει τη θέση του οχήματος στα πλησιέστερα λίγα μέτρα. Σύμφωνα με τις δοκιμές, όσο χαμηλότερος είναι ο αριθμός των μέτρων, τόσο υψηλότερη είναι η ακρίβεια.

Χαρακτηριστικά γεωγραφικής γραμμής

Εξαρτώνται από το εμπορικό σήμα και το μοντέλο που επιλέχθηκε. Οι πιο προηγμένες συσκευές προσφέρουν τα περισσότερα από τα ακόλουθα χαρακτηριστικά:

 • Δώστε τη θέση του οχήματος
 • Καθορίστε την περιοχή στην οποία βρίσκεται
 • Διαμορφώστε τις ειδοποιήσεις σε μορφή και συχνότητα: μπορεί να είναι υγιείς, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, SMS ή ειδοποιήσεων ώθησης
 • Παρακολούθηση πραγματικού χρόνου
 • Ανιχνευτής κίνησης ·
 • Καθορίστε μια περίμετρο ασφαλείας
 • Ειδοποίηση σε περίπτωση υπέρβασης ταχύτητας
 • Η λειτουργία διακοπής του κινητήρα.

Μία από τις δυσκολίες εδώ είναι να συνδυάσετε όλα αυτά τα κριτήρια για να βρείτε το ιδανικό μοντέλο για εσάς. Αλλά μόλις γίνει, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι ο προϋπολογισμός της αγοράς σας.

Εναλλακτική λύση στον ιχνηλάτη GPS

Ο ιχνηλάτης GPS είναι ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο. Σας επιτρέπει να εντοπίζετε άτομα, ζώα και αγαθά. Εναλλακτικά από τον παραδοσιακό ιχνηθέτη GPS, μπορείτε να επιλέξετε Εφαρμογές κινητής γεωγραφικής γραμμής.

Πρόσθετοι σύνδεσμοι

 • http: // www.κυριαρχία.com/fr/definition-explication-functional-traceur-gps
 • https: // fr.Wikipedia.Org/wiki/tracer
 • https: // www.αντικρούω.NET/TRACKER-AUSE-Explication-401

Συχνές ερωτήσεις

Ποια είναι η μέση τιμή ενός ιχνηθέτη GPS ?

Ανάλογα με τα μοντέλα, η αγορά ενός ιχνηθέτη GPS μπορεί να σας κοστίσει κατά μέσο όρο 60 ευρώ. Ωστόσο, τα προηγμένα μοντέλα μπορούν εύκολα να φτάσουν στην τιμή των 700 ευρώ.

Τι να κάνετε σε περίπτωση πτήσης οχήματος ?

Σε περίπτωση κλοπής του οχήματός σας, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να ενεργοποιήσετε τον ιχνηλάτη GPS από το smartphone σας. Θα μπορείτε να ακολουθήσετε την τροχιά του εγκαίρως.

Χρησιμοποιεί νόμιμο ένα ιχνηθέτη GPS ?

Αρκετά ! Μέχρι σήμερα, είναι απολύτως νόμιμο να εξοπλίσετε το όχημά σας με έναν ιχνηλάτη GPS, είτε για προσωπικούς είτε για επαγγελματικούς λόγους.

Ο ειδικός σας στον ιχνηλάτη GPS για άτομα και επαγγελματίες

Ειδικά ή επαγγελματικά, ανακαλύψτε τους καινοτόμους και τους εξαιρετικά αποδοτικούς ιχνηθέτες GPS, για να καλύψετε τις ανάγκες τοποθεσίας των οχημάτων, των αντικειμένων ή των ανθρώπων.
Ψάχνετε για έναν αποτελεσματικό και διακριτικό αυτοκίνητο αντι-πτήσης αυτοκινήτου ? Το AT-V 4G GPS Tracer είναι ιδανικό για τον εντοπισμό και την ακινητοποίηση του οχήματός σας μετά από μια πτήση.
Για το Discreet ακολουθήστε -up με μια αδιάβροχη και μαγνητική ετικέτα, κοιτάξτε την κατηγορία Spy Tracers

Κατηγορίες

Αυτόνομοι ιχνηθέτες GPS (επαναφορτιζόμενη μπαταρία)

Οι ιχνηθέτες GPS με σύνδεση 12/24V

Αντι -κλοπές GPS Tracers

Επαγγελματικοί Tracers GPS – Διαχείριση στόλου

Best Sellers

GPS Tracker AT1 MAX 4G

Tracker GPS AT4 MINI 4G

ATV 4G Anti -Theft GPS Tracer

Προσωπικός ιχνηλάτης Ε2

Γνώμη των πελατών

Τα δυνατά μας

 • Γαλλική εταιρεία, σε αποθέματα και γρήγορη αποστολή
 • Ειδικός σε ιχνηθέτες GPS από το 2005
 • Γρήγορη και αποτελεσματική εξυπηρέτηση πελατών, πριν και μετά την πώληση
 • Προσφέρουμε αποκλειστικά προϊόντα και προσαρμόζουμε πραγματικά τις ανάγκες σας
 • Γαλλία, Ευρώπη και παγκόσμια παράδοση
 • Δωρεάν κόστος αποστολής Relais Colissimo για τη Γαλλία.

Τα άρθρα μας για να μάθουν τα πάντα για τους ιχνηθέτες GPS

Φοβάστε να χάσετε το δικό σας πολύτιμο και αγαπητό αυτοκίνητο, μοτοσικλέτα ? Ανακαλύψτε όλα τα προϊόντα μας Tracers GPS, Μινιατούρες φάρους, για να περιορίσουν τους κινδύνους. Θα είναι πρώτα απαραίτητο να διακρίνουμε τους τύπους πτήσεων. Για να ξεκινήσετε, η κλασική πτήση όπου και αν το αυτοκίνητό σας θα κλαπεί από εσάς. Τότε υπάρχει το διάσημο “Επειδή το jackingΠοιος είναι πολύ πιο τραυματικός, ο κλέφτης περιμένει μπροστά σε μια φωτιά ή άλλο μέρος όπου πρέπει να σταματήσετε το όχημά σας για να σας απομακρύνει από τον τροχό και να τρέξει δειλή. Το σπίτι του σπιτιού θα συνίσταται στην κλοπή των κλειδιών σας στο σπίτι. Τις πιο πρόσφατες εξελίξεις όσον αφορά Προστασία αυτοκινήτων είναι η γεωγραφική θέση και οι ειδοποιήσεις. Αυτά τα νέα προϊόντα είναι καινοτόμα και αποτελεσματικά. Ανακαλύψτε όλους τους ιχνηλάτες και τα άγκιστρα στον ιστότοπό μας.

Η αρχή του αυτοκινήτου μας και της μοτοσικλέτας αντι -κλοπής

ΕΝΑ Κουτί για το γήπεδο εγκαθίσταται στο όχημα. Μόλις το πτήση του αυτοκινήτου αναφέρεται, ενεργοποιείται και καθοδηγεί τις αρχές. Περισσότερο από 90% οδηγοί δύο τροχοί Ή 4 τροχοί θα βρει το όχημά τους, έναντι 58% για ένα μη τεμαχισμένο όχημα. Σε περίπτωση που Προσπάθεια κλοπής, Λαμβάνετε ένα Μήνυμα στο τηλέφωνό σας. Δεν μπορείτε απλώς να ενεργοποιήσετε την σειρήνα και Ξεκινώ του αυτοκινήτου σας, αλλά μπορείτε επίσης να ακούσετε τι συμβαίνει στο αυτοκίνητό σας και ακόμη και να αλληλεπιδράσετε με το άτομο που είναι εκεί και ποιος δεν είναι απαραιτήτως κλέφτης. Τα συστήματά μας περιλαμβάνουν γεωγραφική γεωργία, έτσι ώστε να γνωρίζετε πού είναι χάρη στο κινητό σας τηλέφωνο και αυτό μόνο με ένα κάρτα SIM, καθώς και προϊόντα με

Εάν το κλείδωμα είναι αποτελεσματικό είναι αποθαρρυντικό. Ακολουθούν ορισμένες πρόσθετες συστάσεις για τη μείωση των πιθανών ληστείας του οχήματός σας. Πρώτα απ ‘όλα, εάν έχετε αμφιβολία, ελέγξτε πριν φύγετε, ότι το όχημά σας είναι ασφαλές. Η καλύτερη μέθοδος είναι να προσπαθήσετε να ανοίξετε τις πόρτες σας πριν αφήσετε το όχημά σας. Οι ειδικοί ασφαλείας το πιστεύουν κακομεταχείριση που βρίσκονται σε απόσταση χρησιμοποιούνται από μερικούς κλέφτες να στοχέψει αυτοκίνητα. Αυτό θα εμποδίσει το σήμα να φτάσει στο αυτοκίνητο Για να βεβαιωθείτε ότι το αυτοκίνητο παραμένει κλειδωμένο.

Ο ιχνηλάτης GPS: μια εφεύρεση που αλλάζει τη ζωή

Ο ιχνηλάτης Το GPS είναι μία από τις πιο επαναστατικές εφευρέσεις τα τελευταία χρόνια από την άποψη του εξοπλισμού αυτο-κίνησης. Μόλις ξεκινήσει στην αγορά, αυτή η συσκευή έχει κάνει σημαντικές αλλαγές. Εταιρείες, άτομα … ο καθένας έχει βρει το λογαριασμό τους. Ποια είναι η χρησιμότητα του GPS Tracker ? Πώς λειτουργεί το τελευταίο ? Πώς να το επιλέξετε ? Μοιραζόμαστε ό, τι πρέπει να το γνωρίζετε, ώστε να μπορείτε επίσης να απολαύσετε αυτό το μικρό τεχνολογικό κόσμημα.

Πώς λειτουργεί ένας ιχνηλάτης GPS ?

Ένας ιχνηλάτης είναι μια συσκευή του Γεωργασία GPS να τοποθετηθεί σε ένα αντικείμενο, σε ένα άτομο ή ακόμα και σε ένα κατοικίδιο για να το εντοπίσει. Χρησιμοποιείται τώρα σε διαφορετικούς επαγγελματικούς τομείς, αλλά και σε καθημερινή βάση, από άτομα, ιδίως για την ενίσχυση της ασφάλειας των οχημάτων τους.

Εάν η μοτοσικλέτα ή το αυτοκίνητό σας είναι εξοπλισμένο με ιχνηθέτη, μπορείτε ανά πάσα στιγμή να μάθετε πού είναι χάρη στο τηλέφωνό σας που θα χρησιμεύσει ως δέκτης GPS. Ωστόσο, για να λειτουργήσει η συσκευή, ο ιχνηλάτης ή η ετικέτα GPS πρέπει να περιέχουν κάρτα Μειρό (Εκτός από την περίπτωση ορισμένων μοντέλων που έχουν σχεδιαστεί για δίκτυα χαμηλή κατανάλωση όπως η Λόρα). Είναι από το τελευταίο ότι οι πληροφορίες θέσης σας μεταδίδονται.

Πώς έχετε πρόσβαση στα δεδομένα ?

Η μετάδοση δεδομένων μπορεί να γίνει με δύο τρόπους:

Λαμβάνετε απευθείας τις θέσεις Γγώνας του οχήματός σας με SMS. Μερικές φορές οι ιχνηθέτες έχουν ρυθμιστεί έτσι ώστε να στέλνουν αυτόματα την αποστολή (στέλνοντας κάθε 5 λεπτά, ανίχνευση κίνησης κ.λπ.). Ωστόσο, μπορείτε επίσης να στείλετε ένα αίτημα SMS τον εαυτό σας όταν είναι απαραίτητο. Έτσι, αν το αυτοκίνητό σας έπρεπε να κλαπεί, απλά πρέπει να κάνετε αυτό το χειρισμό Εντοπίστε το όχημα. Υπάρχει μόνο μία προϋπόθεση: σας κινητό τηλέφωνο να συνδεθείτε, επειδή οι πληροφορίες σας αποστέλλονται με τη μορφή συνδέσμου Google Maps. Επομένως, θα ανακατευθύνετε στο Διαδίκτυο για να αποκτήσετε πρόσβαση στη θέση του οχήματός σας.

Σε αυτή τη δεύτερη περίπτωση, με ένα κάρτα SIM Πιο εξελιγμένο, το GPS Tracker είναι σε θέση να συνδεθεί σε όλα τα υπάρχοντα δίκτυα Διαδικτύου. Στέλνει όλα τα δεδομένα απευθείας σε έναν διακομιστή συνδεδεμένο στον ιστότοπό μας γεωγραφική τοποθέτηση. Για να εξασφαλιστεί η ακρίβεια των πληροφοριών, μια ενημέρωση γίνεται αυτόματα στην παραμικρή κίνηση. Εάν πρέπει να εντοπίσετε το όχημά σας, απλά πρέπει να συνδεθείτε με τον ιστότοπο και το voila. Όχι μόνο μπορείτε να δείτε πού βρίσκεται το αυτοκίνητό σας πραγματικός χρόνος, Αλλά μπορείτε επίσης να ακολουθήσετε όλα τα ταξίδια της: όπου πήγε, όπου σταμάτησε, πόσο καιρό οδήγησε ..

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα της χρήσης ενός ιχνηθέτη GPS αυτοκινήτου/μοτοσικλέτας ?

Εάν η ασφάλιση καλύπτει ορισμένες πτυχές των κινδύνων που προκύπτουν κατά τη διάρκεια ζωής και η χρήση του οχήματός σας, ένα σύστημα που προορίζεται για την πρόληψη των κινδύνων δεν είναι ποτέ πάρα πολύ. Αδιάψευστος σε πτήση, Ο ιχνηλάτης Το GPS είναι πολύ επιτυχημένο. Δεν εμποδίζει το καλό να κλαπεί, αλλά επιτρέπει στις αρχές να βρουν το όχημα πιο εύκολα. Μοτοσικλέτες ή αυτοκίνητα εξοπλισμένα με αυτό σύστημα εντοπισμού είναι επομένως πολύ καλύτερα προστατευμένα, καθώς είναι δυνατόν να τα ακολουθήσετε σε καλό δρόμο.

Αυτό δεν είναι το μόνο πλεονέκτημα. Εάν δυστυχώς αντιμετωπίζετε μια κατάσταση έκτακτης ανάγκης, η βοήθεια θα είναι ευκολότερη (και ταχύτερη) για να βρείτε τον εαυτό σας χάρη στο γεωγραφικό σύστημα. Η κατοχή ενός ιχνηθέτη GPS είναι επομένως ένας τρόπος για να ενισχύσετε την προσωπική σας ασφάλεια και μπορεί να σώσει τη ζωή σας εάν είστε θύμα ενός ατυχήματος.

Εκτός από το Τοποθεσία πραγματικού χρόνου, Ένα GPS Hookworm έχει επίσης άλλα χαρακτηριστικά που ποικίλλουν ανάλογα με τα μοντέλα. Μερικοί μπορεί να είναι πολύ πρακτικοί σε καθημερινή βάση. Υπάρχουν, για παράδειγμα, οι ειδοποιήσεις που σας προειδοποιούν ότι κυλήσετε πολύ γρήγορα, ότι η μπαταρία του ιχνηλάτη σας είναι αδύναμη και ότι είναι καιρός να το επαναφορτίσετε ή, απλά, ότι κάποιος προσπαθεί να εισέλθει στο όχημά σας … εσείς Λάβετε αμέσως ειδοποιήσεις Στο φορητό υπολογιστή σας όταν ενεργοποιούνται οι ειδοποιήσεις σας.

Πώς να επιλέξετε το αυτοκίνητό σας ή το μοτοσικλέτα GPS Tracer ?

Με την τεχνολογική πρόοδο, οι ιχνηθέτες γίνονται ολοένα και πιο αποτελεσματικοί. Οι κατασκευαστές συνεχίζουν να καινοτομούν για να καλύψουν καλύτερα τις ανάγκες των χρηστών. Σήμερα, η αγορά γεωγραφική τοποθέτηση Επομένως, πλημμυρίζεται με ιχνηλάτες GPS με διάφορες τιμές και λειτουργίες. Για να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε την ετικέτα GPS σας, ετοιμάσαμε μια μικρή λίστα με τα κριτήρια που πρέπει να λάβετε υπόψη:

Έχετε την επιλογή μεταξύ ενός αυτόνομου ιχνηλάτη ή ενός ιχνηλάτη με σύνδεση. Στην πρώτη περίπτωση, η συσκευή σας είναι αυτόνομη χάρη σε μια ολοκληρωμένη μπαταρία. Επομένως, δεν χρειάζεται να το συνδέσετε μόνιμα, ωστόσο θα χρειαστεί να το επαναφορτίσετε από καιρό σε καιρό. Ορισμένα μοντέλα έχουν ένα μακρά αυτονομία Και άλλοι όχι. Είναι ωστόσο σημαντικό να το λάβετε υπόψη, διότι αν χάσετε το όχημά σας και η μπαταρία είναι εκτός λειτουργίας όταν χρειάζεστε το δικό σας τοπικά, Δυστυχώς δεν θα μπορείτε να κάνετε τίποτα. Στη δεύτερη περίπτωση, η ετικέτα GPS σας χρειάζεται πηγή μόνιμου φαγητού. Επομένως, θα είναι απαραίτητο να το συνδέσετε με το ηλεκτρικό σύστημα της μοτοσικλέτας σας ή του αυτοκινήτου σας.

 • Τη λειτουργία μετάδοσης δεδομένων

Όπως είδαμε νωρίτερα, το cookie GPS σας στέλνει πληροφορίες τοποθεσίας είτε από SMS είτε μέσω του Διαδικτύου. Η αποστολή SMS είναι χωρίς συνδρομή, Αλλά εξακολουθεί να απαιτεί τη συνδρομή σε ένα πακέτο SMS. Από την άλλη πλευρά, μια συνδρομή είναι απαραίτητη σε περίπτωση αποστολής από το Διαδίκτυο. Η πρόσβαση στον ιστότοπο γεωγραφικής κατανάλωσης πληρώνεται επίσης, αλλά αυτό σας επιτρέπει να έχετε πρόσβαση σε πολύ πιο ακριβείς και λεπτομερείς πληροφορίες. Επομένως, η επιλογή πρέπει να γίνει ανάλογα με τις ανάγκες σας.

 • Τα χαρακτηριστικά του

Ποιο είναι το μέγεθος του ιχνηθέτη ? Πώς συνδέεται ? Για να είναι αποτελεσματικό, πρέπει να είναι μη ανιχνεύσιμο. Το ιδανικό είναι επομένως να το επιλέξετε μικρό και διακριτικό για να μπορέσετε να το κρύψετε. Η επιλογή σας πρέπει επίσης να εξαρτάται από τον τύπο του οχήματος που έχετε. Ο GPS για μοτοσικλέτα είναι πράγματι διαφορετικά από αυτά για το αυτοκίνητο. Τέλος, συνιστάται να ελέγξετε τον τύπο του δικτύου που υποστηρίζεται από τη συσκευή σας. Οι περισσότεροι ιχνηθέτες GPS εξακολουθούν να λειτουργούν GPRS Και δεν είναι απαραιτήτως πρακτικό στην εποχή του ευρυζωνικού διαδικτύου.

Εάν χρειάζεστε περισσότερες συμβουλές για την επιλογή των αγκάθων GPS σας, επικοινωνήστε μαζί μας.

GPS Placeur: Οι συμβουλές μας για χρήση

Μόλις κάνετε την επιλογή σας, ήρθε η ώρα να τοποθετήσετε τη συσκευή σας στη θέση σας. Το πρώτο βήμα είναι να το διαμορφώσετε. Αυτό είναι όπου πρέπει να διαμορφώσετε τις ειδοποιήσεις (σε περίπτωση κλοπής, σε περίπτωση κίνησης, σε πολύ υψηλή ταχύτητα …), ενεργοποιήστε το ιστορική θέση, Επιλέγοντας πώς θέλετε να ειδοποιηθείτε, σημειώστε τον αριθμό SIM για να μπορείτε να στείλετε αιτήματα, να εξασφαλίσετε την πρόσβασή σας … Εάν δεν είστε συνηθισμένοι, μην διστάσετε να καλέσετε έναν εμπειρογνώμονα για να είστε βέβαιοι να χρησιμοποιήσετε τη νέα σας απόκτηση όπως αυτό πρέπει.

Το ίδιο για την εγκατάσταση. Η λειτουργία σταθεροποίησης ετικέτας εξαρτάται γενικά από το μοντέλο. Για να αποτρέψετε τον κλέφτη να πέσει πάνω του και να το εξουδετερώνει, φροντίστε να το τοποθετήσετε σε απίθανο μέρος. Προσέξτε να μην το θέσετε πολύ κοντά σε μια πηγή θερμότητας, επειδή μπορεί να λιώσει. Εάν έχετε ένα αυτοκίνητο, μην βάζετε τον ιχνηλάτη σας στην καμπίνα όπου η υποδοχή μπορεί να είναι κακή.

Όταν η συσκευή σας είναι τελικά εγκατεστημένη, μην διστάσετε να πραγματοποιήσετε δοκιμές για να ελέγξετε ότι όλα λειτουργούν καλά. Για παράδειγμα, μπορείτε να στείλετε ένα SMS στον ιχνηλάτη GPS σας και να δείτε εάν λαμβάνετε μια απάντηση. Μπορείτε επίσης να κάνετε προσομοιώσεις για να δείτε αν οι ειδοποιήσεις σας λειτουργούν καλά. Με αυτόν τον τρόπο, εάν συμβεί ένα περιστατικό, δεν θα σας πιάσει φρουρά.

Αυτό που δεν πρέπει να ξεχαστεί είναι ότι ο ιχνηλάτης GPS εξακολουθεί να έχει όρια. Πράγματι, το κλίμα δεν παίζει πάντα υπέρ του σήματος. Εάν είναι πολύ ζεστό, πολύ κρύο ή βρέχει, το τελευταίο μπορεί να διαταραχθεί. Το ίδιο εάν βρίσκεστε σε ένα κτίριο ή σε ένα μέρος που κατοικείται από δέντρα και βουνά. Το σήμα έχει επίσης πρόβλημα να περάσει από το μέταλλο. Εν πάση περιπτώσει, συνεχίζει να φέρει επανάσταση στην καθημερινή ζωή σε πολλά επίπεδα και παραμένει πραγματικό must-have.